Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ 5η αγωνιστική playoffs  (Αναγνώστηκε 5400 φορές)

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ 5η αγωνιστική playoffs
« Απάντηση #75 στις: Τρι 19 Απρ 2022 10:04 »
Στο πρώτο εικοσάλεπτο δεν μπήκαμε καλά.
Μετά ανεβήκαμε.
Κάπου εκεί ο Μητογλου έπρεπε να μας αφήσει μιας και σακάτεψε 2.
Το γκολ του Περεα έπρεπε να μετρήσει, μόνο και μόνο για την ντρίπλα, για το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Αλλά τέτοιοι είστε που λέει ο Κουτσουμπας.  :P

Στο Β δεν υπήρχε ΑΕΚ και όμως μας έβαλε γκολ. Χεσμένοι ήταν, με νοοτροπία Ιωνικού, που έπαιζε το Οφρυδόπουλο (Α ρε ασουμε, τι παλτά μας είχες φορτώσει και δεν έπαιζε ο Λιπατίν γμτ)

Χαρουμενος για την προσπάθεια, ευχαριστημένος απο την ομαδα και το θέαμα.
Απογοητευμενος απο το σκορ.

Ο Περεα σημερα απο 2 πηγε 2,5 εκατομμύρια (Α ρε Βρεντερ, τι θα πάρεις)

Θελουμε παικτες στα φτερά, κατι δεν δουλευει καλα εκει

Θα παρουμε τον γαυρο, αρκει να το πιστεψουμε   :mono:

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Τρι 19 Απρ 2022 10:19 »
Να επισημανω για ακόμη μια φορά την εμμονή του στη χρησιμοποίηση του Σνάιντερ και στη συνέχεια την αλλαγή του με τον έτερο πιο άχρηστο παίκτη της ομάδας τον Μορέιρα.

Σόρρυ αλλά σε διαβάζω συνέχεια και έχεις μια εμμονή με τον Σνάιντα και τον αδικείς. Θεωρώ ότι είναι πολύ καλύτερος των Μπρένερ, Μίνα, Λώλη που αναφέρεις, ακόμα και από τον Μορέιρα. Ο Μεταξάς ξέρει καλύτερα και από σένα και από μένα που τον εμπιστεύεται.
Και να σου πώ κάτι; Θέλω τον Σνάιντα και του χρόνου.

Εγώ έχω εμμονή με το Σνάιντα όπως τον λες.
Εσύ πες μου μία σωστή ενέργεια που έκανε χτες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ο άνθρωπος δεν κατάφερε να περάσει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ τον αντίπαλό του και να βγει στην επίθεση. ΔΕΝ ΜΑΡΚΑΡΕ, ΔΕΝ ΕΚΟΒΕ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΕ. Ούτε τάκλιν δεν έκανε για να μη λερώσει το σορτσάκι.
Τώρα αν εσύ θεωρείς ότι ο Σνάιντερ αποτελεί αναβάθμιση της ομάδας και ότι δε χρειάζεται παίκτης που να τον αντικαταστήσει του χρόνου, σόρυ αλλά βλέπουμε άλλη μπάλα.
Εγώ έχω πει ότι και το δεξί και το αριστερό φτερό της ομάδας φέτος πάσχουν και ότι είναι οι μοναδικές παραφωνίες στην αρμάδα του Μεταξά.
Αν εσύ βλέπεις άλλο αδύναμο σημείο μπορείς να μας το πεις.

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Τρι 19 Απρ 2022 12:39 »
Να επισημανω για ακόμη μια φορά την εμμονή του στη χρησιμοποίηση του Σνάιντερ και στη συνέχεια την αλλαγή του με τον έτερο πιο άχρηστο παίκτη της ομάδας τον Μορέιρα.

Σόρρυ αλλά σε διαβάζω συνέχεια και έχεις μια εμμονή με τον Σνάιντα και τον αδικείς. Θεωρώ ότι είναι πολύ καλύτερος των Μπρένερ, Μίνα, Λώλη που αναφέρεις, ακόμα και από τον Μορέιρα. Ο Μεταξάς ξέρει καλύτερα και από σένα και από μένα που τον εμπιστεύεται.
Και να σου πώ κάτι; Θέλω τον Σνάιντα και του χρόνου.

Εγώ έχω εμμονή με το Σνάιντα όπως τον λες.
Εσύ πες μου μία σωστή ενέργεια που έκανε χτες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ο άνθρωπος δεν κατάφερε να περάσει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ τον αντίπαλό του και να βγει στην επίθεση. ΔΕΝ ΜΑΡΚΑΡΕ, ΔΕΝ ΕΚΟΒΕ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΕ. Ούτε τάκλιν δεν έκανε για να μη λερώσει το σορτσάκι.
Τώρα αν εσύ θεωρείς ότι ο Σνάιντερ αποτελεί αναβάθμιση της ομάδας και ότι δε χρειάζεται παίκτης που να τον αντικαταστήσει του χρόνου, σόρυ αλλά βλέπουμε άλλη μπάλα.
Εγώ έχω πει ότι και το δεξί και το αριστερό φτερό της ομάδας φέτος πάσχουν και ότι είναι οι μοναδικές παραφωνίες στην αρμάδα του Μεταξά.
Αν εσύ βλέπεις άλλο αδύναμο σημείο μπορείς να μας το πεις.

Σύνταυρε pextempalla, είτε έχεις δίκιο είτε έχεις άδικο, σε παρακαλώ μην το κάνεις συνέχεια αυτό - αδικείς και τον εαυτό σου και την αγάπη σου για την ομάδα. Οκ, ακόμη και αν συμφωνούσε ο οιοσδήποτε ή και όλοι μαζί σου, είναι κουραστικό, στις μεσοβδόμαδες αναρτήσεις σου, αλλά και σε κάθε, μα σε κάθε παιγνίδι, να "ανεβάζεις" το ίδιο πράγμα. Νομίζω ότι καταλαβαίνεις ότι δεν γίνεται σε μια τέτοια πορεία όπως η φετινή του ΠΑΣ, το 1/11 ή τα 2/11 της ομάδας να μην έχουν προσφέρει απολύτως τίποτα. Απλά δεν γίνεται. Ένα λιθαράκι θα το έβαλαν και αυτοί.
Εχθές ας πούμε, ένας από τους λόγους που χάσαμε - εκτός από τη διαιτησία (πρωτίστως) αλλά και την όποια απόδοση της αντιπάλου προοδευτικής (παραξενεύτηκα που την είδα με κίτρινα) - ήταν και ότι, οι Κάργας, Καραχάλιος, Ντομίγκεθ και Πέερσμαν - παίκτες απολύτως κομβικοί στο παιγνίδι μας - ήταν πολύ κάτω από τα συνηθισμένα τους. Υπερβολικά κακοί για τις δυνατότητές τους, αλλά αυτό συμβαίνει. Δεν είναι ρομπότ οι παίκτες. Δε νομίζω ότι χάσαμε μόνο από την απόδοση του γερμανού ή και των δύο γερμανών.
Αν αναγνωρίζεις, ότι έστω και υποτυπωδώς η θέση σου απέναντι στον γερμανό είναι εμμονική, σε παρακαλώ θερμά, μην επαναλαμβάνεσαι.
ΥΓ. Αν υπάρχει Θεός, σίγουρα η αίσθηση του χιούμορ του δεν είναι και η καλύτερη.
Στο πρώτο παιγνίδι με την προοδευτική Ν. Φιλαδέλφειας, ο Κάργας, στην πρώτη φάση επίθεσής της, και ενώ έχει στα πλάγια δεξιά του, Σάλιακα και Εραμούσπε, διώχνει ανεπίτρεπτα με κεφαλιά στο κέντρο της μεγάλης μας περιοχής (στο ημικύκλιο) και όχι στα πλάγια στους συμπαίκτες του. Αποτέλεσμα, η ασίστ στον Άμραμπατ και γκολ. Εχθές, ακριβώς υπό τις ίδιες συνθήκες, και ενώ έχει και πάλι πλάγια δεξιά του τον Σάλιακα, με μια "τσαρουχιά" βρίσκει τον Κρικχόβιακ στο ύψος του πέναλτι, και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.
Όπως και σε εκείνο το πρώτο παιγνίδι, που πιέζαμε (για τη νίκη τότε), η αντίπαλος "σβουνιά", σε επίθεσή της από τα αριστερά της άμυνάς μας, που "αγαλματοποιήθηκε", μας έβαλε γκολ με καραμπόλα ανάμεσα στα πόδια του Κάργα τότε. Εχθές πάλι, και ενώ παλεύαμε για την ισοφάριση, σε επίθεσή της από αριστερά μας, σε φάση "ύπνωσης" της άμυνάς μας, λόγω και του ηλιθίου σφυρίγματος του όποιου μαλάκα της εξέδρας, ασφαλώς και της (μη) αντίδρασης του Πέερσμαν αλλά και των υπολοίπων, σουτάρει ο "τσακλοκούδουνος" και μαντέψτε: η μπάλα, σε μια νέα φάση καραμπόλας χτυπάει ανάμεσα στα πόδια του Εραμούσπε, και καταλήγει και πάλι στα δίκτυα.
Αν αυτό δεν είναι κακή έως σαρδόνια αίσθηση χιούμορ... Το ίδιο έργο σε επανάληψη.
ΥΓ2. Έχουμε 3 βαθμούς. Μας λείπουν άλλοι 9-12. Αν δεν πιστεύουμε στο στόχο, καλύτερα να μην κατέβουμε. Δεν έχει νόημα. Αν όμως το πιστεύουμε, ιδού πεδίον δόξης λαμπρό. Εγώ και αρκετοί ακόμη σύνταυροι, μεταξύ αυτών και ένας που βλέπει μόνο μπροστά και ψηλά, το πιστεύουμε.
ΥΓ3. Επειδή "συν Αθηνά και χείρα κίνει", εμείς θα το παλέψουμε, αλλά πρόεδρα, καλό θα ήταν να ζητήσεις ξένους διαιτητές σε ΟΛΑ τα υπόλοιπα παιγνίδια μας, τουλάχιστον για λόγους ισονομίας, όπως γίνεται και στα παιγνίδια των υπολοίπων μεταξύ τους. Για κάνε μια έρευνα να δεις τι βαθμούς και τι νίκες έχουμε πάρει απέναντι στα σκατά με ξένους διαιτητές και τι με έλληνες "¨διαιτητές".   

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Τρι 19 Απρ 2022 13:06 »
Πόσο συμφωνώ μαζί σου, φιλαράκι μου μπαμΠΑΣ!
Να πω μόνο ότι οι δηλώσεις του Ηρακλή και του εξωγήινου Χουάν δείχνουν ότι πρώτοι οι ίδιοι οι παίκτες μας πιστεύουν ότι μπορούν να διεκδικήσουν τους υπόλοιπους πόντους! Κι εμείς ως κάποιοι που κοιτούν μπροστά και ψηλά, δεν έχουμε παρά να τους δώσουμε την έξτρα ώθηση!
Πόσο πολύ με συγκινεί και με συγκλονίζει η Ομάδα φέτος!

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Τρι 19 Απρ 2022 13:13 »
Το χθεσινο παιχνιδι συνταυροι τωρα που ηρεμησα καπως, κατα την γνωμη μου ηταν για να το παρουμε .Το 1-1 δυστυχως το κανανε 0-2. Αυτο το κασαρι ο Μητογλου επρεπε να φαει κοκκινη μαρς σε διπλη εγκληματικη ενεργεια. Τι να πουμε τωρα;;;;;;;;; Θα σταθω μονο στην μαγκια της δηλωσης ΠΕΡΕΑ. 3Χ5 =15. Δεν θα ξεμπλεξουν τοσο ευκολα με μας. Κανενας @ουστης. Κακο σπυρι θα τους γινουμε μεχρι τελους. Ας κανουν οτι γουσταρουν.Μονο περηφανια συνταυροι γι αυτη την ομαδα. ΥΓ Η νικη για μενα ειναι απο μονη της η επιστροφη του γελαστου παιδιου. Γεια σου ρε ΠΕΤΡΟ ΚΟΝΤΕ. Θα κλεισεις πολλα σπιτια και στην στημενη διαδικασια που απομενει,αλλα κυριως του χρονου  ρε γιγαντα.

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Τρι 19 Απρ 2022 14:14 »
Πολύ κρίμα που χάσαμε σήμερα. Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι και αξίζαμε περισσότερα. Σε τέτοια παιχνίδια όμως αν τρως 3 γκολ είναι δύσκολο να πάρεις κάτι. Η Α.Ε.Κ νομίζω είναι η χειρότερη αντίπαλος μας στα πλέι οφ. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για τη προσπάθεια. Απορώ ο πρόεδρος γιατί δε ζητάει ξένους διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια. Αφού βλέπει τι γίνεται όταν μας παίζουν οι Έλληνες.

Ειδαμε και τον ξενο διαιτητη στο VAR τι ωραια που ακυρωσε το γκολ

Βοήθός βαρ ήταν έλληνας. Μπορεί να τον επηρέασε ή ακόμη και να έκανε τη δουλειά αυτός....
Βρήκα και ένα παλιό άρθρο για τον συγκεκριμένο. Μάλλον κάνει τέτοιες "δουλειές".....
https://www.sport24.gr/football/ntoy-opadon-kai-xylo-se-diaititi.8402492.html

Σε κάθε περίπτωση πρέπει η ομάδα να πάει για το απόλυτο στα επόμενα παιχνίδια.
Μπορεί να το καταφέρει και είμαστε μαζί της.
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 19 Απρ 2022 14:17 από pextempalla »

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Τρι 19 Απρ 2022 14:15 »
Πλέον έχουμε αποδείξει ότι όλα τα ματς με τους "μεγάλους" είναι ντέρμπι.
Η αεκ έδειξε πόσο ομαδούλα είναι κι ας θεωρείται ομάδα του big 4. Καθυστερήσεις απο το 20' για να πάρει αποτέλεσμα.

Και μόνο αυτό που έχουμε πετύχει εδώ και 2 χρόνια με κάνει να είμαι πολύ χαρούμενος.
Σιγά σιγά χτίζονται οι πραγματικές ομάδες.

Ναι ήμασταν άτυχοι, ναι μας έσφαξαν, ναι είμαστε όλοι με νεύρα μετά απο αυτά που είδαμε και χθες.
Όμως εγώ θέλω να το σκεφτώ διαφορετικά.

Είμαστε μια υπολογίσιμη δύναμη του πρωταθλήματος και όχι ένας κομπάρσος.
Συνεχίζουμε δυνατά και όπου βγει.

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Τρι 19 Απρ 2022 14:28 »
Πολύ κρίμα που χάσαμε σήμερα. Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι και αξίζαμε περισσότερα. Σε τέτοια παιχνίδια όμως αν τρως 3 γκολ είναι δύσκολο να πάρεις κάτι. Η Α.Ε.Κ νομίζω είναι η χειρότερη αντίπαλος μας στα πλέι οφ. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για τη προσπάθεια. Απορώ ο πρόεδρος γιατί δε ζητάει ξένους διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια. Αφού βλέπει τι γίνεται όταν μας παίζουν οι Έλληνες.

Βοήθός βαρ ήταν έλληνας. Μπορεί να τον επηρέασε ή ακόμη και να έκανε τη δουλειά αυτός....
Βρήκα και ένα παλιό άρθρο για τον συγκεκριμένο. Μάλλον κάνει τέτοιες "δουλειές".....

Προς ενίσχυση των γραφομένων σου, να προσθέσω ότι, όπως διάβασα, ο εν λόγω ελληναράς AVAR, ήταν ο υπεύθυνος για τις γραμμές του off side. ;)

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Τρι 19 Απρ 2022 15:29 »

Το εχω ξαναγραψει με αφορμη τον Τζηλο .
Ειναι ποτε δυνατον , επι παραδειγματι αυτος ο Σαμοιλης ( και ολοι οσοι εφουν φαει ξυλο , απειληθει , καταστραφει οι περιουσιες απο μπραβους κλπ ) να μην ειναι συνεχως και για παντα ερμαιο του καθε τηλεφωνηματος που θα δεχτει παραμονη ενος αγωνα ?
Αλλα αντι τα ανθρωπακια αυτα να εχουν αποσυρθει απο το ποδοσφαιρο , μενουν εδω εξυπηρετωντας τα ‘’αφεντικα ‘’ τους και συνεχιζοντας να κονομανε χιλιαρικα ( συν τα εξτραδακια ) καθε Σαββατοκυριακο .
Κριμα για τις ομαδες που σφαζουν στο γονατο αυτα τα υποχειρια , και για τους φιλαθλους που σκανε απο την στενοχωρια και τα νευρα τους ...

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Τρι 19 Απρ 2022 16:33 »

προοδευτική Ν. Φιλαδέλφειας

:joker:  :dab:      Με 2 λέξεις τα είπες όλα.

Φώτο από το νέο γήπεδο:

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Τρι 19 Απρ 2022 17:16 »
ΠΑΥΛΟ ΣΗΜΕΡΑ ΝΙΚΗΣΑΜΕ....
Σήμερα ήταν όλοι εκεί για σένα. Η οικογένεια σου, οι φίλοι σου και όλοι εμεις οι υπόλοιποι της τεράστιας  κυανολευκης ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ. Αυτό είναι σημαντικότερο από οποιαδήποτε νίκη μέσα στις 4 γραμμές, από οποιοδήποτε κύπελλο και από οποιοδήποτε πρωτάθλημα.
Σήμερα το ξέρουμε πως χαμογελούσες κι ήσουν εκεί μαζί μας....
ΠΑΥΛΑΚΟ ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ !

Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Τρι 19 Απρ 2022 21:53 »
Δεν μπορειτε να το ευχαριστηθειτε μερικοι με τιποτα αυτο το μινι πρωταθλημα, καθεστε και βριζετε απο το πρωι μεχρι το βραδυ
Σας ειπαμε θα ειναι γιορτη για εμας και οτι θα βγουμε τελευταιοι, αλλα δεν λεγατε να το καταλαβετε με τιποτα
Αυτη ειναι η δυναμικοτητα τη ομαδας αυτη τη στιγμη, δεν ξερω γιατι δεν γινεται κατανοητο αυτο
Τι μπορειτε να περιμενετε δηλαδη σε βαθος χρονου απο παιχτες μετριους, ειδικα απο το κεντρο και μπροστα?

Τι διαιτησιες και μαλακιες και πρασινα αλογα θα καθομαστε να συζηταμε στη φαση που βρισκομαστε
Που ο αλλος θα διαλυσει μεσα σε ενα ακομα καλοκαιρι μια πολυ καλη ομαδα που δημιουργησε
Ποιος ξερει ποσοι θα φυγουν παλι και τι αστειοτητες θα ζησουμε και φετος
Οτι προπονητης μας κατσει και οτι πιο φτηνιαρικο σε παιχτες και ο θεος βοηθος
Απορω γιατι δεν εφαρμοζουν και οι αλλες ομαδες τον προγραμματισμο μας να δουνε προκοπη

Ονειρευεστε εσεις ευρωπες μηπως μας κατσει καμια φορα στα δεκα χρονια, ενω επρεπε να εχουμε ηδη 10 συμμετοχες σε ευρωπαικα σαλονια με βαση τη δυναμικοτητα του πρωταθληματος τα χρονια που μας περασαν

Η επιτυχημενη συνταγη που μοιαζει να εχει ο ΠΑΣ ειναι μονο και παντα προς οφελος του προεδρου
Οι φιλαθλοι και το οραμα τους για τον συλλογο μπαινουν παντα σε δευτερη μοιρα και μαλλον ετσι θα συνεχισει
Αλλα θα μου πεις τι να περιμενω απο καποιον που δικαιωθηκε λογω παραγραφης σε μια δικαστικη αποφαση και δεν τον πιστευει κανενας τελικα στο ποσο καθαρος ειναι

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος pasforever

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Τετ 20 Απρ 2022 10:55 »
1) Στην Ελλάδα ζούμε και όχι στην Αγγλία (οπότε, όλα τα άλλα, γκρίνιες , διαιτητές, μας αδίκησαν κτλ. υπάρχουν και όσο υπάρχεις θα υπάρχουν)   
2) Το ποδόσφαιρο στη χώρα μας ζει την κατάντια που του πρέπει (ελάχιστος κόσμος, ακριβά εισιτήρια, παίχτες μετριότητες, στημένα ΜΜΕ, παράγκα και με VAR, χουλιγκανισμός, βανδαλοκρατία)
3)Ομάδες μικρο(μεσαίες;) την ξέρουν τη μοίρα τους. Ο,τι καλό θα δίνεται και... πάμε γι' άλλα. Αλλιώς, όποιος νομίζει ας αναλάβει. Κάποτε δεν είχαμε φανέλες ν' αλλάξουμε, κι όχι πολλά χρόνια πίσω...
4)Δεν μπορεί να΄χουμε παράπονο από την ομάδα μας φέτος. Αν έλειπαν κάποιες εμμονές του Μεταξά και μας έπαιζαν λίγο πιο ίσα (λέμε τώρα) και δεν έλειπε κι ο Κόντε...   
5)Οταν λέμε Ευρώπες, εννοούμε κανα δυο αγώνες κάθε δέκα χρόνια (με τον Σνάιντερ θα πάμε;)
6)Τριάντα ευρώ εισιτήριο; Για ποιους μας πέρασαν;
7)Ο Παυλάκος δεν θα ήθελε σύνταυρους με αλλοιωμένα πρόσωπα...
8)Εκείνος ο πίνακας στο γήπεδο γιατί δεν δείχνει φάσεις (βλ.ανύπαρκτο οφσάιντ). Μόνο για το σκορ υπάρχει;
9)«Καλή ανάσταση» σε όλους ... 

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Τετ 20 Απρ 2022 13:45 »
Κωλόχανουμα!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Τετ 20 Απρ 2022 20:30 »
Πιο προοδευτική πεθαίνεις.

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Τετ 20 Απρ 2022 21:30 »
Πιο προοδευτική πεθαίνεις.

Ουδεμια αναφορα βεβαια για την ΚΟΚΚΙΝΗ . Απο κανεναν !
 Ουτε για το οτι εβαλαν την γραμμη στην … παλαμη του Περεα .
 Αντιθετα απο την ομοβροντια με την κοκκινη του Χουανκαρ , οπου για τρεις μερες το ακουγαμε , το βλεπαμε και το διαβαζαμε παντου …

ΟΥΣΤ ΞΕΥΤΙΛΕΣ !

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Τετ 20 Απρ 2022 22:01 »
Κάτι με τρώει από προχτές. Σαν να το βλέπω στην οθόνη.

Κλήρωση πρωταθλήματος 2022-2023: 1η αγωνιστική Προοδευτική Ν.Φ. - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Εγκαίνια στο νέο γήπεδο-κλουβί Κορυδαλλού Ν.Φ. με τα μπακλαβαδάκια στο ένα χέρι και λίγα άνθη στο άλλο οι θκοί μας παίκτες να τσευχηθούν τα καλορίζικα.
 Δώσε Ντιέγκο μου από εκεί ψηλά ευχή και κατάρα να τσκάνουμε τέτοιο παγουρίσιο ποδαρικό με Ισπανικό χατ τρικ τόσο βροντερό που θα το χρησιμοποιούν ως άλλοθι για τις νέες μαύρες που θα έχουν.
 Να γίνει ένα γήπεδο χωνί και να τσγλεντάει ο κάθε φιλοξενούμενος, να γίνουν τα δίχτυα σιφώνια σαν το σήμα στφανέλα τσφόφης.
      Την κατάρα του δεξιού κουντεπιέ του Κόντε να έχουν.  :mono:

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Τετ 20 Απρ 2022 22:59 »
Ουδεμια αναφορα βεβαια για την ΚΟΚΚΙΝΗ . Απο κανεναν !
 Ουτε για το οτι εβαλαν την γραμμη στην … παλαμη του Περεα .
 Αντιθετα απο την ομοβροντια με την κοκκινη του Χουανκαρ , οπου για τρεις μερες το ακουγαμε , το βλεπαμε και το διαβαζαμε παντου …

ΟΥΣΤ ΞΕΥΤΙΛΕΣ !

Δεν νομίζω η περίπτωση Μήτογλου ήταν για κόκκινη. Δεν είχε πρόθεση. Ήταν ξεκάθαρα άμπαλος και αργός. Ήταν σίγουρα για κίτρινη.
Η περίπτωση Χουανκάρ όμως πιστεύω σωστά δόθηκε κόκκινη και ασε τους βάζελους να φωνάζουν. Ήταν κεκαλυμένη κουτοπόνηρη μπουνιά στη μούρη που δεν έγινε από λάθος αλλά με πρόθεση νομίζοντας ότι ο διαιτητής ήταν χτεσινός και θα τη σκαπουλάρει.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Πεμ 21 Απρ 2022 18:08 »
PAS Giannina - aek | 18.04.2022 | promo video | SF PAS Giannina official channel
Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα (βίντεο)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - αεκ | 18.04.2022 | play off
Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα (φωτογραφίες)

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Πεμ 21 Απρ 2022 23:35 »
Ο Μανούχος δώρισε την αμοιβή του από τον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ σε φιλανθρωπικό ίδρυμα

https://super-fm.gr/83613/o-manoychos-dorise-tin-amoivi-toy-apo-ton-agona-pas-giannina-aek-se-filanthropiko-idryma/

Ψυχούλα μου! Πως φαίνεται ο καλός ο άνθρωπος... 

Αν είχες τσίπα μωρή σαλούφα αφού το κάνεις μόνο και μόνο για το φαίνεσθαι έπρεπε να τα δωρίσεις σε ίδρυμα ατόμων με προβλήματα όρασης ως ομοιοπαθής. Ή μήπως όχι;

Αχ με ποιον μοιάζει; Με ποιον μοιάζει;

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Παρ 22 Απρ 2022 01:27 »
Τα φανερά λογικά..
....

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Παρ 22 Απρ 2022 15:55 »

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Τετ 27 Απρ 2022 21:57 »
Συνταυροι το οραμα για τους ΠΑΣ ολεδες δεν τελειωνει ποτε. Ζουμε τις καλυτερες στιγμες της ιστοριας μας. Μακαρι να βρεθει και καποιος αλλος επενδυτης με μεγαλυτερη οικονομικη δυνατοτητα. Ποιος λεει οχι;;;;;;;Εγω ειμαι σιγουρος οτι του χρονου θα τα παμε ακομα καλυτερα ανεξαρτητα απο τις προσθαφαιρεσεις. Κακος σεβντας τους γιναμε ,αλλα τι να κανουμε;;;;;;;;; Δεν μπορουν να μας αντιγραψουν οσους παιχτες κι αν μας παρουνε. Συνταυρε born drakolimni ,σε πληροφορω οτι καμια παρανομη ενεργεια δεν εγεινε το 15. Η παρα πολυ μεγαλη πλειοψηφια των φιλαθλων της ομαδας μας ειναι σιγουρη γι αυτο. Και γω προσωπικα θα ηθελα καποιον μεγαλομετοχο με μεγαλυτερη οικονομικη ανεση. Ποιον ομως;;;;;;;;;;;Μηπως τον φουρναρη;;;;; η τον Σπανο;;;;;;; Αυτο προσπαθησε το 15 να κανει ο ΧΒ ,αλλα δεν του εκατσε.ΥΓ Σε ποιον ανηκει αυτη η ομαδα τελικα;;; Μηπως ανηκει στον Αυδη;;; Μηπως στον Ιβαν τον τρομερο;;; Μηπως στον ναρκεμπορα;;;; Ας αποφασισουν καποιοι τελος παντων. Εγω για την ομαδα μου που αγαπαω εδω και μισο αιωνα ,δεν δεχομαι κανεναν υπαινιγμο απο ΚΑΝΕΝΑ.ΥΓ[1] Ψηλε ρουφα τ αυγο σου. Πηρες μωρε κοντοπουτανε τις πιο ιστορικες ομαδες της περιφερειας και τις εκανες σαν τα μουτρα σου ξευτιλα ,παυ νομιζες οτι μπορεις να τα βαλεις με τον ΠΑΣ.
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 27 Απρ 2022 22:01 από ΠΑΣ »