Αποστολέας Θέμα: Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα 6η αγωνιστική playoffs  (Αναγνώστηκε 5700 φορές)

Συνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα 6η αγωνιστική playoffs
« Απάντηση #50 στις: Κυρ 01 Μάι 2022 19:15 »
Άλλη μια μέρα που η μαφία μας χαλάει το απόγευμα. 9 λεπτά καθυστερήσεις άφησε ο εγκληματίας λες και παίζαμε παράταση.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Κυρ 01 Μάι 2022 19:18 »
Μπράβο ρε ομαδαρα.
Να πάνε να γαμηθουνε όλοι οι μασταρδοι

Περήφανος για αυτους τους παίχτες και αυτή την ομάδα που με ελάχιστο μπάτζετ και ανύπαρκτη διοίκηση κοντραρουν ομάδες με 20πλασια μπάτζετ

Υγ. Μαρινάκη γαμιεσαι μαζί με το Μητσοτάκη το φίλο σου
Υγ2. 45 νούμερο τσιμέντο φοραω

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Κυρ 01 Μάι 2022 19:20 »
Αν δεν εβαζε γκολ ο γαυρος, μεχρι αυριο το πρωι θα παιζαμε. Καλα που το βαλε, στο 9 λεπτο των  6 καθυστερησεων για να παμε και για υπνο.Αν δεν το εβαζε , μαλλον θα παιζαμε μεχρι αυριο το πρωι . ΜΠΡΑΒΟ στην ομαδαρα μας. Τιποτε αλλο.

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Κυρ 01 Μάι 2022 19:25 »
Εξ αρχής ο ορισμός ελληνα διαιτητή ήταν ύποπτο.

Εκτου αποτελέσματος αποδείχθηκε.

6 λεπτά? Για ποιο λόγο? Ακόμα και αυτά δεν ήταν αρκετά.

Ένα θα πω, για το βρωμιάρικο κοράκι. Να πνιγεί με την κωλοσφυρίχτρα του το χτικιό!!!!

Τα μπράβο για την ομάδα περισσεεύουν. Αλλά ούτε τα προσχήματα το βρωμοκόρακο.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Κυρ 01 Μάι 2022 19:29 »
Μπράβο στην ΑΜΟ που πάλεψε με κόντρα διαιτησία, κανονικό χειρουργείο. Αν δεν έχεις και λίγο τύχη δεν κάνεις τίποτα... Αχ ρε Γκαρντάφσκι βάλε το τετ-α-τετ να τρελαθούμε.
Έχω σημειώσει δυο ντουζίνες ανάποδα σφυρίγματα και φάουλ που δεν δόθηκαν υπέρ του ΠΑΣ αλλά τι να το κάνεις... Ο γαύρος πήρε όλα τα σφυρίγματα...
Αποκορύφωμα της ΚΑΚΙΣΤΗΣ και ΣΤΗΜΕΝΗΣ διαιτησίας ήταν το τρίτο γκολ που ήρθε στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων (με 6 λεπτά καθυστερήσεις που πάλι ήταν πολλά) και μετά από επιθετικό φάουλ πάνω στον Πήρσμαν που έφαγε κλωτσιά. Ντροπή και μόνο ντροπή. Ρε α στα διάλα... μακάρι στα Ευρωπαϊκά να μη στραυρώσετε νίκη και να είναι με κόντρα διαιτησία.
 >:( >:( >:(
Στα θετικά, βρήκαμε ψυχολογία, εκθέσαμε ανεπανόρθωτα την ομάδα του συστήματος για άλλη μια φορά, και όλη η Ελλάδα (πλην γαύρων) μας εκθειάζουν.

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Κυρ 01 Μάι 2022 19:32 »
Ρε παιδιά πραγματικά δεν μπορώ να ηρεμήσω. Έχω αρρωστήσει αλήθεια. Αν τον είχα μπροστά μου τώρα τον Καραφλοπουτανο δεν ξέρω τι θα του έκανα. Παραλίγο να σπάσω τα πάντα

Αποσυνδεδεμένος dio

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Κυρ 01 Μάι 2022 19:37 »
Eνα μεγάλο μπράβο σε όλη την ομάδα που σήμερα κατάφεραν να κερδίσουν και τους διαιτητές, όχι μόνο τους κέρδισαν αλλά τους ξευτέλισαν σε όλη την Ελλάδα. Οι 3  βαθμοί κερασμένοι από εμάς στον γαύρο.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Κυρ 01 Μάι 2022 19:38 »
Eνα μεγάλο μπράβο σε όλη την ομάδα που σήμερα κατάφεραν να κερδίσουν και τους διαιτητές, όχι μόνο τους κέρδισαν αλλά τους ξευτέλισαν σε όλη την Ελλάδα. Οι 3  βαθμοί κερασμένοι από εμάς στον γαύρο.
Τα 3 του ταύρου μπορεί.Οι βαθμοί είναι κερασμένοι από αλλού.

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Κυρ 01 Μάι 2022 19:39 »
Για κάθε γκολ που μας έχουν βάλει οι "μεγάλοι" στο 90φευγα τους εύχομαι να ρουφηξουν ευρωπαϊκούς αποκλεισμούς, χαμένους τίτλους και λοιπά τσουχτερά, σε αντίστοιχα λετα.

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Κυρ 01 Μάι 2022 19:42 »
Αντρίκιες δηλώσεις από τον Ηρακλή μας.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Κυρ 01 Μάι 2022 19:44 »
Παράθεση
Μεταξάς: «Πολλά περίεργα πράγματα στο ελλληνικό ποδόσφαιρο»
Περήφανος για την προσπάθεια των παικτών του στο «Γ.Καραϊσκάκης» παρά το κακό πρώτο ημίωρο εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Ηρακλής Μεταξάς. Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα έκανε λόγο για πολλά περίεργα πράγματα που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο ανεφερόμενος εμμέσως πλην σαφώς στη διαιτησία του Καραντώνη που αλλοίωσε το αποτέλεσμα του αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηρακλή Μεταξά:

«Νομίζω ότι μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω από τον έναν βαθμό αλλά είχαμε και αντεπίθεση που θα μπορούσαμε να βάλουμε εμείς το τρίτο γκολ. Το σκορ ας το αφήσουμε στην άκρη, δεν μπορώ να το επηρεάσω γιατί το επηρεάζουν πολλά πράγματα. Πολλά περίεργα πράγματα είναι αυτά που βλέπω στο ελληνικό ποδόσφαιρο και έχουμε αυτό το σκορ. Εγώ είμαι περήφανος γιατί παλέψαμε και άλλη μια φορά με όλες αυτές τις δυσκολίες, το παλέψανε τα παιδιά και ανατρέψανε το σκορ. Όμως τη μια φορά χρειάζεται μια γραμμή VAR να τραβηχτεί λίγο πιο εκεί, την άλλη φορά θα έρθουν άλλα πράγματα και έτσι διαμορφώνεται το σκορ. Αυτό δεν μπορώ να το επηρεάσω, εκείνο που μπορώ είναι το πρώτο άσχημο μισάωρο του αγώνα. Αυτό δεν μου άρεσε και το είχα πει και την πρώτη φορά ότι παίζαμε με φόβο και σήμερα έγινε το ίδιο, ένας είχε τη μπάλα και οι άλλοι κοιτούσαν. Είναι ακριβώς τα ίδια λόγια που είπα στα αποδυτήρια και στο πρώτο παιχνίδι. Με το 2-1 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου το διορθώσαμε στο δεύτερο και είδαμε αυτό το ωραίο παιχνίδι. Ελπίζω ο κόσμος να χάρηκε ένα ωραίο ματς».

Γιατί δεν είδε το θάρρος των παικτών του από το πρώτο λεπτό: «Δεν ξέρω. Εμείς ερχόμαστε από τα δικά μας προπονητικά γήπεδα εδώ μέσα και μπορεί οι νεαροί παίκτες που δεν το έχουν συνηθίσει κάπου να τρομάζουν από όλο αυτό το μεγάλο που βλέπουνε. Το συζητήσαμε και τους είχαμε προετοιμάσει αλλά άλλο είναι να το λες και άλλο να το κάνεις».

Για το αν με τη σημερινή εμφάνιση δικαιώθηκε στις δηλώσεις του που έλεγε ότι θα πάει η ομάδα να παλέψει όλα τα ματς για να πάρει 15 βαθμούς: «Πιο πολύ αν κερδίζαμε. Σήμερα είπα στους παίκτες μου πριν το παιχνίδι γράφει πουθενά ότι δεν μπορούμε να κερδίσουμε τα επόμενα πέντε παιχνίδια και να πάμε στην Ευρώπη; Δηλαδή όλοι μας ξεγράψανε και λένε ότι παίζουμε έτσι. Εγώ θέλω να παίξουμε όλα τα παιχνίδια και αν δεν κερδίσω τέσσερα παιχνίδια μετά όλα εντάξει».
passports.gr

Παράθεση
Μαρτίνς: «Θα ήταν άδικο ένα διαφορετικό αποτέλεσμα»
Ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς τόνισε πώς η ομάδα του δεν σκόραρε στα σημεία κλειδιά του αγώνα αλλά το γεγονός ότι σκόραρε στο τελευταίο λεπτό τους δίνει κουράγιο και πιστεύει πώς θα ήταν άδικο ένα άλλο αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρτίνς:

«Κάναμε τα πάντα σήμερα να τελειώσουμε το παιχνίδι νωρίτερα. Δεν σκοράραμε στα σημεία… κλειδιά του αγώνα. Κάναμε λάθη και δημιουργήσαμε ανασφάλεια στον εαυτό μας. Θα ήταν άδικο ένα διαφορετικό αποτέλεσμα. Η νίκη ήρθε γιατί δεν σταματήσαμε να την πιστεύουμε. Είχαμε πολλές ευκαιρίες. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας για την στήριξή τους που ήταν ακούραστοι από το πρώτο λεπτό».

Για τη νίκη: «Μας δίνει πολύ κουράγιο ότι βάλαμε το γκολ της νίκης στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, το χρειαζόμασταν. Έπρεπε να επιστρέψουμε στις νίκες και τα καταφέραμε».

Για τον Λόπες: «Είναι πάντα ένας σημαντικός παίκτης, δουλεύει πολύ. Μπήκε και βοήθησε πολύ την ομάδα μας. Χαρήκαμε με αυτό που είδαμε σήμερα».
passports.gr

Συνδεδεμένος ltz

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Κυρ 01 Μάι 2022 19:46 »
Ρε παιδιά πραγματικά δεν μπορώ να ηρεμήσω. Έχω αρρωστήσει αλήθεια. Αν τον είχα μπροστά μου τώρα τον Καραφλοπουτανο δεν ξέρω τι θα του έκανα. Παραλίγο να σπάσω τα πάντα

Για συνέλθετε λίγο εσείς οι μαλλιάδες, γιατί είμαστε και αρκετοί καραφλοί ΠΑΣολέδες.
Αχ ρε ΠΑΣ τι μας κάνεις, μας στέλνεις για εμφύτευση τριχών.
 :)) :)) :)) :)) :)) :))
ΠΑΣ από το 1966. Παγουράς από πάντα.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Κυρ 01 Μάι 2022 19:46 »
Γιγαντες ,ψυχραιμια. Ειμαστε ολοι χαλια και πιο πολυ με τον τροπο που θα προβληθει δημοσιαγραφικα ολο αυτο. Ψυχραιμια ρε μαγκες. Τους περιμενουμε ολους. Και τωρα .αλλα κυριως του χρονου.Δεν ξερουν με ποιους τα βαλανε. Τα βαλανε και με μενα , αλλα κυριως με σας που ειστε νεα παιδια και εχετε μεσα σας την φλογα.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Κυρ 01 Μάι 2022 19:50 »
Ω μα βέβαια, σήμερα παίξαμε για την πουτανάρα του βορρά... Έτσι λένε οι γαμώγαβροι...
Ρε, θα πάθω εγκεφαλικό σήμερα, δεν με θυμάμαι ποτέ σε τέτοια κατάσταση...  >:(

Ηρακλής Μεταξάς, κύριοι!
Ένας μεγάλος μάγκας στον πάγκο του Π.Α.Σ.!
Ο τζες είναι πλέον ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ! Είναι δικός μας!
Και ΝΑΙ! Με τα όποια λάθη του, τα έχει τόσα μεγάλα και βαριά, που τα σέρνει!
Στο γελοίο και στημένο ελληνικό πρωτάθλημα αποτελεί φωτεινό παράδειγμα και πολυτέλεια!
Τα σέβη μου, κόουτς!

Περέα, ΓΚΟΛΑΡΑ και επίσης αρχιδάτος!
Σνάινταααα, ασίστ και ΓΚΟΛΑΡΑ ο τζες!

ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ...  :stop:

Δεν υπάρχει περίπτωση να ηρεμήσω σήμερα... >:(

Το τί συνέβη στο σημερινό ματς θα μπορούσε να μεταφερθεί ακριβώς όπως είναι στο τόπικ "Τί σημαίνει Π.Α.Σ."...

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Κυρ 01 Μάι 2022 19:52 »
Πωπωπω για να λέει ο Κριμσον ότι δεν ήταν ξανά σε τέτοια κατάσταση, που με περνάει κάποια χρόνια και έχει ζήσει κι άλλες αδικίες τους καταλαβαίνουμε όλοι τι θα πει αυτό που μας έκαναν σήμερα μετα από την προσπάθεια μας

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Κυρ 01 Μάι 2022 19:56 »
Και φυσικα ΚΑΜΙΑ αναφορα στα ρεπορταζ της Νοβα για τον ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟ επιπλεον χρονο των καθυστερησεων , ο οποιος επιπλεον χρονος ηταν ΗΔΗ ΠΟΛΥΣ !

ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΡΕ ! ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ !

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Κυρ 01 Μάι 2022 20:02 »
Μεσα σε 2 μάτς επανέφεραν την παράγκα....

Μετα το 2-2 το φερνε γύρα το κοράκι για μανούρα!!!

Εδώ ο επόπτης δε σήκωσε offside στον Ελ αραμπι όταν έβαλαν γκολ και περίμεναν από το βαρ 2 λεπτά για το προφανές, σιγά μη δεν εκαναν τα πάντα να αναστήσουν το γαύρο.

Μόνο αν θα αποκλειστούν από τα προκριματικά των Ευρωπαικων διοργανώσεων θα ησυχάσω, μετά τα σημερινα

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Κυρ 01 Μάι 2022 20:08 »
Κατσε ρε crimpon , πως κανεις ετσι;;;;;;; Χαλαρα . Κι αυτο θα περασει ρε ΓΙΓΑΝΤΑ.. Εισαι παλαιμαχος ρε μαγκα. Λες και δεν το εχουμε ξανα δει το εργο. εγω τι να κανω με τα παιδια μου ρε γιγαντα, που βλεπουν το αδικο [οχι μονο στο ποδοσφαιρο] Τι να τους πω..................

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Κυρ 01 Μάι 2022 20:25 »
Παράθεση
Λοντίγκιν: «Πίκρα, μπορούσαμε να κερδίσουμε»
Ο Γιούρι Λοντίγκιν δήλωσε απογοητευμένος και πικραμένος από την ήττα στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα με τον Ολυμπιακό και τόνισε ότι με τις τρομερές χαμένες ευκαιρίες που είχε η ομάδα του θα μπορούσε σήμερα να φύγει νικήτρια από το “Γ. Καραϊσκάκης”.

Για την αίσθηση που του αφήνει το παιχνίδι: «Πίκρα μεγάλη και απογοήτευση, γιατί είχαμε 2 τρομερές ευκαιρίες που μας έλειψε η τελευταία πάσα. Βγήκαμε δύο φορές για τετ ατ τετ πρέπει να τις κάνουμε γκολ αυτές τις ευκαιρίες και να τις εκμεταλλευόμαστε, γιατί όπως είδαμε και σήμερα ένας αντίπαλος όπως ο Ολυμπιακός σε τιμωρεί».

Για την προσήλωση παρά το 2-0και το θάρρος που έδειξε η ομάδα: «Μπήκε ένα περίεργο γκολ στην αρχή. Πήγαινε προς τα έξω η μπάλα και ο Ελ Αραμπί έβαλε το κεφάλι σαν μπιλιάρδο. Δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο το γκολ, αλλά μας αποσυντόνισε. Δυσκολευτήκαμε, παίζαμε εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό, αλλά το καλό είναι ότι δείξαμε καλό ποδόσφαιρο, αντέξαμε γιατί μπορεί να δεχτείς και 3ο και 4ο γκολ έτσι ώστε να προσπαθήσουμε να το γυρίσουμε το παιχνίδι. Είχαμε ευκαιρίες να κερδίσουμε, αλλά μας λείπει η σιγουριά και αυτοπεποίθηση, ώστε να μη χαροπαλεύουμε και να χάνουμε στο 98’».

Για τα ντέρμπι του ΠΑΣ που δεν τα παίρνει στις λεπτομέρειες: «Έτσι είναι. Πρώτα απ’ όλα πιστεύω όμως ότι ακόμα βελτιωνόμαστε και αγωνιστικά και σε χαρακτήρα. Μπορεί πιο παλιά θα ήταν πιο εύκολο το ματς για τον Ολυμπιακό. Είναι οι λεπτομέρειες σε αυτό το επίπεδο, που οι ομάδες είναι πολύ δυνατές. Το παραμικρό λάθος το πληρώνεις. Βρέθηκε λίγος χώρος και έβαλε το γκολ στο 98’. Ειλικρινά πιστεύω θα μπορούσαμε άνετα να κερδίσουμε».
super-fm.gr

Παράθεση
Λώλης: «Δεν έχουμε αφήσει τίποτα στην τύχη του, παλεύουμε πάντα»
Ο Αλέξανδρος Λώλης αναφέρθηκε κι αυτός στις μεγάλες χαμένες ευκαιρίες του ΠΑΣ στο σημερινό παιχνίδι και στην ατυχία να ολοκληρωθούν και μ’ ένα ακόμα γκολ.

Για το αν ζούνε στον ΠΑΣ για τέτοια ματς: «Σίγουρα είναι από τα ματς που μας αρέσουν πάρα πολύ. Όλα τα ματς με τις μεγάλες ομάδες τα κάναμε ντέρμπι, δεν έχουμε αφήσει τίποτα στην τύχη του, παλεύουμε πάντα. Δείξαμε ότι η ομάδα μας έχει χαρακτήρα, πάλεψε μέσα στο γήπεδο ακόμα και μ’ ένα 2-0 στην πλάτη της. Είχαμε αρκετές φάσεις που θα μπορούσαμε ακόμα και να προηγηθούμε στο σκορ, δυστυχώς δεν είχαμε τύχη, πρέπει να δουλέψουμε κι άλλο την τελική προσπάθεια. Ο Ολυμπιακός είχε την ποιότητα και θεωρώ και την τύχη να βάλει το γκολ στο τέλος».

Για το αν έλειψε μόνο η τελική πάσα: «Είναι το καθαρό μυαλό να βγάλεις μία τελική πάσα ή να κάνουμε την τελική επαφή γκολ, χάσαμε το τετ ατ τετ που έβγαλε ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού. Είχαμε φάσεις και προϋποθέσεις να βγούμε μπροστά να κάνουμε κι άλλο γκολ, πρέπει να το δουλέψουμε αυτό γιατί έχουμε ξαναχάσει παρόμοιες ευκαιρίες. Θα μπορούσαμε να το βάλουμε εμείς το τετ α τετ, τελικά έβαλε το γκολ ο Ολυμπιακός στο 98’ με ένα άπιαστο σουτ πραγματικά».
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Κυρ 01 Μάι 2022 20:31 »
Σε ποιο λεπτό είμαστε;Πόσο θέλει για να λήξει;

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Κυρ 01 Μάι 2022 20:32 »
Παράθεση
Λόπες: «Δεν ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον, ήταν ένα τέρμα σε δύσκολη στιγμή»
 Ρόνι Λόπες μίλησε στη NOVA για τη σημασία του γκολ του με τον Ολυμπιακό στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα και όχι μόνο.
Ο Λόπες επισήμανε στη NOVA για:

Το γκολ του στο 3-2: «Ήταν ένα ωραίο γκολ, ύστερα από πολύ καιρό που είχα να παίξω. Ένα τέρμα σε μια δύσκολη στιγμή, που μας χάρισε τη νίκη».

Την επιστροφή του: «Όταν έχεις τόσο καιρό να παίξεις, το πιο δύσκολο είναι το ψυχολογικό κομμάτι της επιστροφής. Εδώ και καιρό δουλεύω, ώστε να παίζω. Είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα, αν και εδώ και καιρό δεν παίζω. Όταν έχεις μια ευκαιρία πρέπει να την εκμεταλλευτείς».

Το μέλλον του: «Δεν ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον. Δουλεύω ώστε να βελτιώνομαι και όταν χρειάζεται να βοηθώ τον Ολυμπιακό».
gazzetta.gr

Παράθεση
Ροντρίγκες: «Βρήκαμε τη δύναμη για τη νίκη, να πάρουμε... ρεβάνς με ΠΑΟΚ»
Ο Γκάρι Ροντρίγκες στάθηκε στα δύο γκολ που δέχθηκε ο Ολυμπιακός, τις χαμένες ευκαιρίες του με τον ΠΑΣ, τη σημασία της νίκης αλλά και τον ΠΑΟΚ.
Ο Ροντρίγκες επισήμανε στη NOVA για:

Το παιχνίδι: «Παίξαμε καλά στην αρχή. Δεχτήκαμε δύο γκολ, που δεν πρέπει να 'τρώμε'. Βρήκαμε τη δύναμη όμως και φτάσαμε στη νίκη. Κάναμε τον κόσμο μας χαρούμενο και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Τις πολλές ευκαιρίες: «Πρέπει να έχουμε περισσότερο… φονικό ένστκτο και να τελειώνουμε τις φάσεις που δημιουργούμε. Είναι σημαντικό που τις φτιάξαμε, αλλά πρέπει να τις εκμεταλλευόμαστε».

Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και το γκολ του: «Το έψαχνα το γκολ και το ήθελα πολύ. Ήθελα να βοηθήσω την ομάδα μου. Όσον αφορά στο ντέρμπι, είναι μια καλή ευκαιρία να πάρουμε τη… ρεβάνς μας μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο και να νικήσουμε».
gazzetta.gr

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Κυρ 01 Μάι 2022 20:35 »
4-2 στο 341'

Διαστάσεις θριάμβου παίρνει η νίκη του Ολυμπιακού

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Κυρ 01 Μάι 2022 20:36 »
Ολυμπιακός - ΠΑΣ: Η ένταση με πρωταγωνιστή τον Περέα, που τα έβαλε ακόμα και με αστυνομικούς

Ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα ξέσπασε για αδιευκρίνιστους λόγους μετά το τέλος του ματς με τον Ολυμπιακό.
Ο Περέα ήταν έξαλλος μετά το τέλος του ματς στο Φάληρο και το Ολυμπιακός - ΠΑΣ. Ο Κολομβιανός παίκτης του ΠΑΣ τα... έβαλε ακόμα και με ανθρώπους της αστυνομίας για λόγους που δεν είναι ξεκάθαροι. Οι ψυχραιμότεροι αλλά και συμπαίκτες του έπεσαν πάνω του να τον ηρεμήσουν και έτσι αποχώρησε για τα αποδυτήρια.

gazzetta.gr

αδιευκρίνιστους λόγους
Γελάνε τα τσιμέντα

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Κυρ 01 Μάι 2022 20:37 »
Περεα χύσε να κοινωνήσουμε αγόρι μου

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Κυρ 01 Μάι 2022 20:39 »
4-2 στο 341'

Διαστάσεις θριάμβου παίρνει η νίκη του Ολυμπιακού
Είναι σαν το μπάσκετ.Μπορεί να έχει πολλές παρατάσεις.Εδώ μπορεί να βγει και δεύτερη σεζόν με το ίδιο ματς.