Για μία ακόμη φορά θα πω ότι ο φετινός
Π.Α.Σ. είναι ο καλύτερος όλων των εποχών! Ας με συγχωρήσουν οι σπουδαίοι Αντώνης Γεωργιάδης, Γιάτσεκ Γκμοχ και άλλοι, αλλά ο Ηρακλής Μεταξάς έχει φτιάξει πολύ πιό συμπαγή Ομάδα που παίζει το ίδιο εντός και εκτός έδρας, δεν μασάει από ονόματα, δεν το βάζει ποτέ κάτω και απλά δεν γουστάρει να χάνει!
Τί μπάλα είδαμε σήμερα! 3 γκολ, (το "ας ακύρωσαν τα 2" στο 0-0 το λέω τώρα, εκείνες τις στιγμές είχε φτάσει η πίεση 200...), τί ωραία και ταχύτατη ανάπτυξη από πίσω, τί Δαίμονας ο Περέα, τί ανεβάσματα τα δύο μας μπακ, τί μεγάλη εμφάνιση
ξανά από τον Σνάινταααα, τί αμυνάρα! Τί αμυντικά χαφ είναι αυτά που έχουμε!
Τρομερή εντύπωση μου έκανε το ότι βγαίνοντας αναγκαστικά οι Γκαρντάφσκι και Ντομίνγκεζ, δεν φάνηκαν κενά και ήμασταν ακόμη καλύτεροι, ακόμη πιό πιεστικοί! Απίθανο!
Επίσης, δεν μας δόθηκε πεντακάθαρο
μπέναλντ στον Σνάινταααα.
Δεν θέλω να ασχοληθώ με τις μικρές ομαδούλες που είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, ούτε θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο... Απλά
ΓΑΜΙΕΣΤΕ!!! ΓΑΜΙΟΣΑΝΤΕ, ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ!!! ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ! ΑΜΗΝ! Για μία ακόμη φορά ένα τεράστιο
ΜΠΡΑΒΟ σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα!!! Ρε ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ, με συγκινήσατε ξανά!!
Πολύ θα γελάσω εάν ακούσω ή διαβάσω ξανά την ατάκα "φτιάξε ομάδα να κερδίζεις και τα κοράκια"...
Τώρα να γελάσω ή να κλάψω...?