Αποστολέας Θέμα: Παναθηναικός - ΠΑΣ Γιάννινα 9η αγωνιστική playoffs  (Αναγνώστηκε 3978 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Παναθηναικός - ΠΑΣ Γιάννινα 9η αγωνιστική playoffs
« Απάντηση #25 στις: Σαβ 14 Μάι 2022 21:36 »
3-0

ΧΟΝΤΡΕ ΑΙ ΒΑΓΕΡΕ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗ ΨΥΧΗ ΓΜΤ.
ΑΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ!!

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #26 στις: Σαβ 14 Μάι 2022 21:50 »
Ετοιμαστείτε για ένα γεμάτο( και 3η ξεφτίλα επί του χοντρού) Ζωσιμάδες με Αρειανους! Να βγάλει και τίποτα το νούμερο 🤬🤬🤬🤬🤬
Σήκω φύγε ρε ξεφτίλα που σου πήρε και τον προπονητή η Τρίπολη ρε νούμερο

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Σαβ 14 Μάι 2022 21:53 »
Ξενέρωμα

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Σαβ 14 Μάι 2022 22:03 »
Πριν 6 μέρες βγάζαμε ακόμα τα κομπιουτεράκια...  :(

Συνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Σαβ 14 Μάι 2022 22:15 »
Για άλλη μία φορά εξαιρετικές οι δηλώσεις του Μεταξά. Δεν "κρύφθηκε" ήταν ειλικρινής και υποσχέθηκε κιόλας ότι θα επιδιώξουν το δώρο στον κόσμο στην τελευταία φετινή παράσταση στο σπίτι μας, τους Ζωσιμάδες. Του βγάζω με εκτίμηση το καπέλο...
Θα ήταν εξαιρετική η βραδιά - ακόμα και με το 4-0 αν είχε βάλει την γκολάρα που επιδίωξε ο Pedro Conte στο τέλος... 
Αξίζουν μόνο συγχαρητήρια στους παίκτες και την προπονητική ομάδα...

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Σαβ 14 Μάι 2022 22:15 »
Τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα έχουν ονοματεπώνυμο: ΧΒ λέγεται...
Φτωχό ρόστερ, αποδυνάμωση του τον Ιανουάριο, απανωτά ψυχολογικά σοκ με αφαιρέσεις βαθμών και άλλα...
Πιστεύω ότι με ελάχιστες έστω κινήσεις ενίσχυσης το χειμώνα, θα είχαμε και τις ανάλογες ελπίδες ακόμα και για Ευρώπη.
Όμως η Ομάδα δεν το έβαλε κάτω. Την πάλεψε με όλες της τις δυνάμεις, έκανε απίστευτες υπερβάσεις όλη τη χρονιά.... ωραία και στο τέλος απλά κλάταρε...
Μόνο συναισθήματα αγάπης και περηφάνιας έχω γι' αυτή την Ομάδα! Θέλω να ευχαριστήσω όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα για τις φετινές συγκινήσεις και να ευχηθώ στον μεγαλομέτοχο... καλά μυαλά...
Φίλοι μου ΠΑΣολέδες, ψηλά τα κεφάλια (ναι ρε, και τα δύο!)! Η φετινή Ομάδα ήδη έμεινε στην Ιστορία!

ΜΟΝΟ Π.Α.Σ. ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Σαβ 14 Μάι 2022 23:08 »
Παράθεση
Μεταξάς: «Άλλο σχήμα δοκιμάζαμε χθες, άλλο το πρωί, άλλο μας προέκυψε το απόγευμα»
Πολλά απρόοπτα για τον Ηρακλή Μεταξά από χθες μέχρι σήμερα, καθώς λόγω γαστρεντερίτιδας έχασε από χθες ως λίγα λεπτά πριν την έναρξη του ματς τους Περέα, Εραμούσπε και Καραχάλιο. Έτσι αναγκάστηκε να πάει σε ενδεκάδα ανάγκης, με το 4-0 να έρχεται απολύτως φυσιολογικά.

Ο κόουτς του ΠΑΣ δεν ρωτήθηκε και ως εκ τούτου δεν έκανε καμία νύξη για το αν θα αποχωρήσει, κάλεσε όμως τον κόσμο να δημιουργήσει ωραία ατμόσφαιρα στο τελευταίο παιχνίδι με τον Άρη.

Αναλυτικά:

Για το τι περνάει από το μυαλό του προπονητή όταν βλέπει την ομάδα του να αποδεκατίζεται λίγες ώρες πριν από ένα ματς: «Δεν είναι καθόλου εύκολο, αλλά δεν τα παρατάμε κιόλας. Αμυντικά το δείξαμε για ένα ημίχρονο, απλά σ’ αυτό το επίπεδο δεν αρκεί για να είσαι ανταγωνιστικός».

Για το γύρισμα της πλάτης από την τύχη στα 2 γκολ που κόντραρε η μπάλα πάνω σε παίκτη του ΠΑΣ: «Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για τύχη, με μισή ευκαιρία δεν μπορείς να κερδίσεις ούτε να περιμένεις κάτι. Στο πρώτο γκολ ήμασταν λίγο άτυχοι, εκεί τρελαθήκαμε, ορμήσαμε στον τερματοφύλακα, μας κάνει πολύ εύκολα την ντρίμπλα και βγήκε η αντεπίθεση στην οποία φάγαμε το πρώτο γκολ. Φαινόταν στη διάρκεια ότι μας βγήκε η  κούραση. Μα έλειπαν σήμερα 8 παίκτες και δεν είχαμε τον χρόνο να ξεκουραστούμε ούτε και να δοκιμάσουμε διαφορετικά σχήματα. Χθες στην προπόνηση με άλλο σχήμα ετοίμαζα την ομάδα, άλλο σχήμα είχαμε το πρωί και άλλο το απόγευμα. Ήταν δύσκολα».

Για το αν υπάρχει βενζίνη στο ρεζερβουάρ του ΠΑΣ: «Θα δοκιμάσουμε ό,τι μπορούμε, ΝΑ τους φρεσκάρουμε, να πάμε σπίτια μας, να πάρουμε δυνάμεις. Όπως είδα σήμερα μία ωραία ατμόσφαιρα εδώ πέρα, έτσι θέλω να είναι στο τελευταίο παιχνίδι σ’ εμάς και να δώσουμε μια τελευταία χαρά στον κόσμο μας».
super-fm.gr

Παράθεση
Γιοβάνοβιτς: «Η πρώτη μέρα που μπορώ να πάρω μια βαθιά ανάσα»
Ανακουφισμένος ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το 4-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα, το οποίο έδωσε στον Παναθηναϊκό το ευρωπαϊκό εισιτήριο και ίσως τη δυνατότητα να πάρει και τη 2η θέση της βαθμολογίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς:

«Είμαι χαρούμενος! Είναι η πρώτη μέρα που μπορώ να πάρω μία βαθειά αναπνοή. Είναι σημαντικό αυτό που πετύχαμε σήμερα, πετύχαμε ένα στόχο. Ευχαριστώ τους παίκτες που παίκτες που δουλέψαμε μαζί ένα χρόνο και το καταφέραμε.

Για τη σύγκριση του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς: “Αυτό που έχει κάνει ο Ομπράντοβιτς στο Παναθηναϊκο, κανείς δεν πρόκειται να το επαναλάβει. Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να δεχθώ καμία σύγκριση μαζί του. Είναι σημαντικό για μένα το γεγονός ότι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού είναι ευχαριστημένοι με αυτό που βλέπουν, που καταφέραμε να βγούμε στην Ευρώπη.

Καταφέραμε μέσα από μία δύσκολη διαδικασία, στο τέλος, να είμαστε του χρόνου στην Ευρώπη. Σίγουρα, αυτό προϋποθέτει πολύ περισσότερη δουλειά, όμως για όλους είναι η πιο ευχάριστη μέρα από την αρχή του πρωταθλήματος».
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Σαβ 14 Μάι 2022 23:09 »
Κάργας: «Πετύχαμε την καλύτερη ομάδα στη χειρότερη στιγμή μας»
Ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Κάργας, είπε μετά το τέλος του ματς ότι ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα των πλέι οφ και βρήκε τον ΠΑΣ Γιάννινα στη χειρότερη στιγμή του, λόγω κούρασης και γαστρεντερίτιδας που τον αποτελείωσαν στο σημερινό ματς.

Αναλυτικά:

«Είχαμε πάρα πολλές απουσίες, η ίωση ταλαιπώρησε κάποιους παίκτες, μείναμε λίγα άτομα, προσπαθήσαμε, δώσαμε ό,τι μπορούσαμε. Πετύχαμε την πιο φορμαρισμένη ομάδα στη χειρότερη δική μας κατάσταση».

Για το αν έπαιξε ρόλο σήμερα το κίνητρο των δύο ομάδων: «Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός είχε ομαδικό κίνητρο κι εμείς ατομικό. Ο καθένας θέλει να διακριθεί μέσα από την ομάδα και να δώσει τον καλύτερό του εαυτό. Ο Παναθηναϊκός είχε χρόνια να βγει στην Ευρώπη και το ομαδικό του κίνητρο νίκησε το ατομικό και πήρε αυτό που ήθελε».

Για το ότι η ήττα δεν μειώνει την φετινή προσπάθεια: «Εμάς σαν ομάδα μας χαρακτηρίζει το ότι παλεύουμε όλα τα παιχνίδια. Από εκεί και πέρα με τα προβλήματα που είχαμε απέναντι στον συγκεκριμένο αντίπαλο ήταν πάρα πολύ δύσκολο το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, εμείς κοιτάμε το επόμενο ματς».

Για το αν υπάρχει βενζίνη στο ρεζερβουάρ του ΠΑΣ για το επόμενο ματς: «Το να ζητάμε συγνώμη από τον κόσμο μετά από ήττα καταντάει καραμέλα. Εμείς δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και ζητάμε από τον κόσμο να έρθει στο τελευταίο παιχνίδι να χαρεί εμάς κι εμείς αυτόν και ελπίζω να του δώσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε να κλείσει η χρονιά έτσι όπως πήγε σε όλη τη διάρκεια.

Ανεξαρτήτως αποτελέσματος είναι μια καλή χρονιά, αλλά αν κάνουμε και μία νίκη ακόμα ο κόσμος θα φύγει με χαμόγελο για τις διακοπές του. Σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει ο κόσμος να δώσουμε κάτι καλό στον κόσμο μας».
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Σαβ 14 Μάι 2022 23:11 »
Παράθεση
Κώτσιρας: «Η Ευρώπη ήταν μονόδρομος για εμάς, θέλουμε και το Κύπελλο»
Για το πόσο σημαντικό είναι για τον Παναθηναϊκό η επιστροφή στην Ευρώπη μίλησε ο Γιάννη Κώτσιρας με τον δεξί μπακ του «τριφυλλιού» να αναφέρει πως ήταν μονόδρομος αυτή η επιστροφή.
Αναλυτικά ο Κώτσιρας μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής: «Το σημαντικό ήταν να κερδίσουμε και να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι. Δεν καταφέραμε να πάρουμε άμεσα προβάδισμα, αλλά το γκολ που πετύχαμε μας «έλυσε» τα χέρια».

Για το αν υπήρχε άγχος όταν δεν έμπαινε το γκολ: «Η ομάδα έμεινε όλο το χρόνο πιστή στο πλάνο της. Εμείς πιστεύαμε σε αυτό που κάναμε και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα στη διαδικασία των Play-Offs, όπου η ομάδα έχει δείξει μεγάλη συνέπεια. Υπάρχουν στιγμές που δεν είμαστε καλοί ή να μην παίζουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε, αλλά έχουμε μάθει πλέον να διαχειριζόμαστε τα παιχνίδια».

Για την επιστροφή στην Ευρώπη: «Μεγάλη υπερηφάνεια η συμμετοχή μου στην Ευρώπη με τον Παναθηναϊκό. Εννοείται πως θέλουμε να σηκώσουμε και το Κύπελλο την επόμενη εβδομάδα, αλλά τόσο για την εικόνα όσο και για το prestige της ομάδα η Ευρώπη ήταν μονόδρομος και ένας μεγάλος στόχος της ομάδας φέτος».
gazzetta.gr

Παράθεση
Καρλίτος: «Πιστέψαμε τον στόχο της Ευρώπης και τον καταφέραμε»
Στην πίστη που είχαν όλοι στον Παναθηναϊκό όσον αφορά την έξοδο του «τριφυλλιού» στην Ευρώπη στάθηκε ο Καρλίτος, με τον Ισπανό να αποθεώνει και τον κόσμο για την παρουσία του.
Αναλυτικά ο Καρλίτος μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV έχει ως εξής: «Είμαστε ευχαριστημένοι, είναι πάντα όμορφο να παίζεις μπροστά σε αυτόν τον κόσμο και να τους ικανοποιείς. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που πετύχαμε το στόχο μας».

Για την έξοδο στην Ευρώπη: «Πρέπει να είναι προσηλωμένος στο στόχο σου και να πιστεύεις σε αυτόν. Αν το πιστεύεις μέχρι το τέλος τότε θα είναι πιθανό να συμβεί, αν όχι τότε είναι σχεδόν απίθανο να πραγματοποιηθεί. Εμείς πιστέψαμε και τα καταφέραμε».

Για το γκολ που πέτυχε: «Είμαι χαρούμενος που σκόραρα. Θέλω να σκοράρω κάθε ημέρα, ακόμα και στις προπονήσεις. Είναι η δουλειά μου αυτή, το κάνω χρόνια αυτό και όταν το κάνω μπροστά στον κόσμο μας είναι ακόμα καλύτερο».

Για τον τελικό Κυπέλλου: «Αρχικά πρέπει να ξεκουραστούμε σήμερα, να κοιμηθούμε καλά. Από αύριο πρέπει να κοιτάξουμε και να σχεδιάσουμε την τακτική μας γι' αυτό το παιχνίδι από αύριο».
gazzetta.gr

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Σαβ 14 Μάι 2022 23:33 »
Γιγαντα crimson  συμφωνω σχεδον παντα με το σκεπτικο σου. Ομως σκεψου λιγο τι εχουμε κανει επι ΧΒ και τι πριν. Καποιοι προτεινουν εναλλακτικες και μαλιστα σε περιεργες εποχες. Εδω δεν ξερουν ουτε οι μεγιστανες του capital τι τους ξημερωνει και καποιοι ζηταμε εδω μεσα, προεδρα go home. Eλεος. Οσοι γουσταρουν τον επαγγελματικο  αθλητισμο ας τον λουζονται. Για πεντε παραδες [αμφιβολου προελευσης] ,σε πουλαν και σ αγοραζουν , Οι ανθρωποι γιναμε τσουβαλια που μας κοστολογουν και  ειμαστε τα εμπορευματα. Καλο καλοκαιρι ρε γιγαντα. Πανω απ ολα υγεια σε ολους. Σε θελω παντα αισιοδοξο ρε μαγκα.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Σαβ 14 Μάι 2022 23:54 »
Γιγαντα crimson  συμφωνω σχεδον παντα με το σκεπτικο σου. Ομως σκεψου λιγο τι εχουμε κανει επι ΧΒ και τι πριν. Καποιοι προτεινουν εναλλακτικες και μαλιστα σε περιεργες εποχες. Εδω δεν ξερουν ουτε οι μεγιστανες του capital τι τους ξημερωνει και καποιοι ζηταμε εδω μεσα, προεδρα go home. Eλεος. Οσοι γουσταρουν τον επαγγελματικο  αθλητισμο ας τον λουζονται. Για πεντε παραδες [αμφιβολου προελευσης] ,σε πουλαν και σ αγοραζουν , Οι ανθρωποι γιναμε τσουβαλια που μας κοστολογουν και  ειμαστε τα εμπορευματα. Καλο καλοκαιρι ρε γιγαντα. Πανω απ ολα υγεια σε ολους. Σε θελω παντα αισιοδοξο ρε μαγκα.
Δεν διαφωνώ πουθενά. Έχω γράψει πολλές φορές το ποιους ακριβώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Αλλά, ρε φίλε, ας δώσει μια μικρή, μία τόσο δα μικρούλα, ώθηση στην Ομάδα! Ή τουλάχιστον να μην την αποδυναμώνει, όπως κάνει πάντα στα μέσα της χρονιάς! Και να φτιάξει επιτέλους τα γήπεδα προπόνησης! Δεν του ζητάω πολλά...
Κατά τ' άλλα, συμφωνώ σε όλα.
Έχουμε ακόμη ένα ματς. Οι παίκτες και ο κόουτς αξίζουν το χειροκρότημα από ένα γεμάτο γήπεδο! Οπότε, σε όσους μας περισσέψει από τη ΔΕΗ ή από τη βενζίνη (γεια σου ρε γίγαντα, ζαβέ, ά(χ)ριστε, κομπλεξικέ, αγάμητε και επικίνδυνε ρυπο-γόνε της Αγίας Οικογένειας!  (y) ), ας δώσουμε το παρών.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Κυρ 15 Μάι 2022 00:07 »
Εισαι θεος ρε μαγκα. Δυστυχως οι mod εδω μεσα δεν μπορουν να προστατευσουν τον δημοσιο διαλογο. Την Παρασκευη το βραδυ παλι εφαγα μπουλινγκ που λεμε και στο χωριο μου απο καποιον συνταυρο επειδη απλα καποιος νεαρος διαφωνουσε με την αποψη μου. never mind. Πως να μαστε καλα. Οσοι νομιζουν οτι τελειωσαμε, τους δινω το λογο μου οτι 15 -5-2023 θα πανηγυριζουμε την ευρωπαικη εξοδο. Οσο γι αυτους που αποφασισαν να φυγουν τους ευχομαι μια λεξη μονο. ΚΟΥΡΑΓΙΟ

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #37 στις: Κυρ 15 Μάι 2022 00:42 »
Για άλλη μία φορά εξαιρετικές οι δηλώσεις του Μεταξά. Δεν "κρύφθηκε" ήταν ειλικρινής και υποσχέθηκε κιόλας ότι θα επιδιώξουν το δώρο στον κόσμο στην τελευταία φετινή παράσταση στο σπίτι μας, τους Ζωσιμάδες. Του βγάζω με εκτίμηση το καπέλο...
Θα ήταν εξαιρετική η βραδιά - ακόμα και με το 4-0 αν είχε βάλει την γκολάρα που επιδίωξε ο Pedro Conte στο τέλος... 
Αξίζουν μόνο συγχαρητήρια στους παίκτες και την προπονητική ομάδα...
Πάντως πέρα από τα χειροκροτηματα θα ήθελα μία φορά να μάθουμε σαν λαός του ΠΑΣ γιατί και ποιος φταίει που έφυγε ο Μεταξάς για την υπερομαδα του χωριού της Τριπόλεως..... Έλεος, κάπου ωπα..... Και η ξεφτίλα έχει όρια..... 😤😤😤😤😤😤😤

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Κυρ 15 Μάι 2022 01:07 »
4-0

Βίντεο έχεις να σου καεί;  :joker: :joker:

Εντάξει αναμενόμενη σχετικά η ήττα ακόμα και με τέτοιο σκορ μετά τις γαστρεντερίτιδες...
Πάντως είδαμε γιατί κάποιοι παίκτες μας σαφώς και ήταν στον πάγκο τόσον καιρό.
Δεν νομίζω ότι μπορούμε να βασιστούμε σε αυτούς του χρόνου για βασική εντεκάδα.

Θέλουμε οπωσδήποτε 11αδάτες μεταγραφές να αντικαταστήσουν αυτούς που φεύγουν ΣΥΝ πρόσθετο φορ, δεξί μπακ, και επιθετικό χαφ.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Κυρ 15 Μάι 2022 01:22 »
4-0

Βίντεο έχεις να σου καεί;  :joker: :joker:

Θα σου στείλω τον λογαριασμό  :dab:

Λοιπόν
Έχουμε ένα θέμα. Ο χβ καλός αλλά λίγος τουλάχιστον για τα δικά μου θέλω. Παρακολουθούμε για ακομα μια χρονιά την διάλυση μιας πολύ καλής ομάδας. Ο λόγος?
Το χρήμα. Οπότε γι αυτό έχει ξενερώσει και ο κόσμος. Το καλοκαίρι που μας πέρασε είπε ο χβ ότι θα έρθει ο Κόντε.. Το καλοκαίρι που μας έρχεται θα μείνει μόνο ο Κόντε...

Θέλω ομάδα που να διεκδικήσει καθε σεζόν την έξοδο στην Ευρώπη. Εδώ στην Ελλάδα σχετικά εύκολο.. Όραμα θέλει.
Και να φτιάξει επίσης και ένα προπονητικό με τα λεφτά που θα πάρει.

Φίλε ΠΑΣ την υπογραφή μου την έχω χρόνια. Δεν πρόκειται να την αλλάξω.
....

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Κυρ 15 Μάι 2022 02:18 »
Γιγαντα apnea ,δεν ζηταω να αλλαξει κανενας τιποτε. Θελω ο καθ ενας ομως να μπορει εδω μεσα να λεει την γνωμη του ελευθερα ,χωρις χλευασμους και φραστικους προπηλακισμους απ αυτους που διαφωνουνε. Τοσο απλα. Ο διαχωρισμος σε ΧΒ και αντι ΧΒ  μου θυμιζει τους καφενεδες της δεκαετιας 80. Οι πρασινοι καφενεδες -vs -οι μπλε καφενεδες. Ολοι ΠΑΣ ειμαστε ρε λεβεντη μου. Εγω προσωπικα θα προτιμουσα εναν πιο ευπορο ΧΒ. Δεν θα προτιμουσα ομως επ ουδενι να εκπροσωπει την ομαδα μου ο Μαρινακης , ο Αλαφουζος , η αυτοι που φτιαξανε τα σκλαβοπαζαρα για να γινει το επομενο μουντιαλ με εκατομβες νεκρων εργατων στο Καταρ.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Κυρ 15 Μάι 2022 08:13 »
Εισαι θεος ρε μαγκα. Δυστυχως οι mod εδω μεσα δεν μπορουν να προστατευσουν τον δημοσιο διαλογο. Την Παρασκευη το βραδυ παλι εφαγα μπουλινγκ που λεμε και στο χωριο μου απο καποιον συνταυρο επειδη απλα καποιος νεαρος διαφωνουσε με την αποψη μου. never mind. Πως να μαστε καλα. Οσοι νομιζουν οτι τελειωσαμε, τους δινω το λογο μου οτι 15 -5-2023 θα πανηγυριζουμε την ευρωπαικη εξοδο. Οσο γι αυτους που αποφασισαν να φυγουν τους ευχομαι μια λεξη μονο. ΚΟΥΡΑΓΙΟ
Περίεργο αλλά δεν είδα στο δημόσιο να ασχολείται κανείς μαζί σου.Αντίθετα βλέπω όπως εσύ έγραψες την άποψη σου,έτσι την έγραψαν και άλλοι.Τώρα αν κάποιοι τα χώνουν στον Χβ,δεν ξέρω πώς προκύπτει το μπούλινγκ σε σένα.

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #42 στις: Κυρ 15 Μάι 2022 08:52 »
Του χρόνου θα πρότεινα 50 ευρώ το απλό εισητηριο, μπας και δεν μας πάρει ο ΟΦΗ ή η Τρίπολη τον επόμενο προπονητή! Να το σκεφτεί καλά η ΠΑΕ.....  :stop:

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Κυρ 15 Μάι 2022 09:11 »
Εγω προσωπικα θα προτιμουσα εναν πιο ευπορο ΧΒ.
Εγώ θα ήθελα να έχει όραμα.. Φράγκα έχει..

Οσον αφορά τα υπόλοιπα δεν νομίζω ότι έχουμε χωριστεί σε κάτι. Απλά εκεί που ο χβ κάνει 1 καλό, και κανει πέντε κακά.. Αλλαγή νοοτροπίας θέλει.
Επίσης όσο καιρό ειμαι στο φόρουμ δεν νομίζω να έχω πει κάτι σε κανέναν.. (εκτός από έναν τύπο που δεν θυμάμαι το όνομα του αλλά πρέπει να ήταν ο ίδιος ο ΧΒ). Στην τελική το φόρουμ εινια για να λέμε τι σκεφτόμαστε.
Όπως είπα και πριν, και πάμε για ένα καλοκαίρι kinder έκπληξη..
....

Συνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Κυρ 15 Μάι 2022 10:22 »
Εγω προσωπικα θα προτιμουσα εναν πιο ευπορο ΧΒ.
Εγώ θα ήθελα να έχει όραμα.. Φράγκα έχει..

Οσον αφορά τα υπόλοιπα δεν νομίζω ότι έχουμε χωριστεί σε κάτι. Απλά εκεί που ο χβ κάνει 1 καλό, και κανει πέντε κακά.. Αλλαγή νοοτροπίας θέλει.
Επίσης όσο καιρό ειμαι στο φόρουμ δεν νομίζω να έχω πει κάτι σε κανέναν.. (εκτός από έναν τύπο που δεν θυμάμαι το όνομα του αλλά πρέπει να ήταν ο ίδιος ο ΧΒ). Στην τελική το φόρουμ εινια για να λέμε τι σκεφτόμαστε.
Όπως είπα και πριν, και πάμε για ένα καλοκαίρι kinder έκπληξη..

Εσύ μιας που μάντεψες και το χθεσινό αποτέλεσμα μήπως έχεις κάνει μάγος και μας το κρύβεις?

Όχι τίπτε άλλο αν είναι να αναλάβεις προπονητής για του χρόνου να μη ψάχνει ο pastakis   :P

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Κυρ 15 Μάι 2022 11:23 »

Όχι τίπτε άλλο αν είναι να αναλάβεις προπονητής για του χρόνου να μη ψάχνει ο pastakis   :P

Δεν ψαχνω πλεον,Τον βρηκα και τον προτεινα.
 :pashat: :pashat:

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Κυρ 15 Μάι 2022 11:28 »
Γιατί χύνετε τη καρδάρα με το γάλα και πάλι;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Κυρ 15 Μάι 2022 12:21 »

Δεν με θες δηλαδή α??
....

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Κυρ 15 Μάι 2022 12:26 »

Δεν με θες δηλαδή α??

Με αυτη την υπογραφη δεν εχεις καμια ελπιδα. :P :P

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Κυρ 15 Μάι 2022 14:13 »

Δεν με θες δηλαδή α??

Με αυτη την υπογραφη δεν εχεις καμια ελπιδα. :P :P

Τώρα???
....