Φέτος είδα τον καλύτερο ΠΑΣ της ζωής μου.
Βγήκαμε 6οι επειδή πετύχαμε το τοπ 5 της Ελλάδας στα καλά του.
Άλλες εποχές την είχαμε την ευρώπη σίγουρη.
Είδα ένα προπονητικό τιμ που παρουσίασε στο γήπεδο μια δεμένη ομάδα που ήξερε τι ζητούσε και έκανε τεράστια υπέρβαση.
Μία ομάδα-οικογένεια που οι παίχτες έδιναν τα πάντα απο την πρώτη στιγμή.
Ένα καταπληκτικό δέσιμο του κόσμου με παίχτες και προπονητές.
Σας ευχαριστώ πολύ για αυτή τη χρονιά! Μου δώσατε πάρα πολλές χαρές!
Καλή συνέχεια σε όλους! Θα έχουμε να την μνημονεύουμε για χρόνια αυτή την ομάδα!
Το πολύ σωστό σχόλιο του Φώντα αντικατοπτρίζει όλες τις μαλακίες που έκανε ο χοντρός όλα αυτά τα χρόνια και το κράξιμο που του ρίχναμε, έχοντας επισημάνει ότι δε γίνεται να λείπουν κάποιες χρονιές από την Α η ΑΕΚ και ο Αρης, ο Ηρακλής εδώ και χρόνια, να βρίσκεται σε τραγική κατάσταση ο ΠΑΟ και εμείς να μη μπορούμε να βγούμε Ευρώπη και μάλιστα με παραπάνω διαθέσιμες θέσεις και όχι μόνο 4 που ήταν φέτος. Πραγματικά ισχύει ότι βγήκαμε 6οι επειδή πετύχαμε το τοπ 5 της Ελλάδας στα καλά του.
Η πολύ καλή φετινή χρονιά και τα μπράβο που αξίζουν όλοι, παίκτες, προπονητής αλλά και η διοίκηση, κινδυνεύει να γίνει η αρχή για ακόμη λιγότερο κόσμο στο γήπεδο.
Πιστεύω ότι ο ΧΒ ένα καλό κάνει και μετά πάει και ρίχνει μια κλωτσιά και χύνει την καρδάρα με το γάλα.
Αυτό που ζούμε κάθε χρόνο έχει ξενερώσει τρελλά όλο το φίλαθλο κόσμο της πόλης και γι΄ αυτό πιστεύω δεν πατάει στο γήπεδο.
Η αρχή έγινε με τη μη αδειοδότηση της ομάδας και την στέρηση της Ευρωπαικής εξόδου, αλλά αντί το αφεντικό να πάρει τα μηνύματα και να αλλάξει ρότα, συνέχισε στο ίδιο μοτίβο. Κάθε χρόνο να στήνουμε ομάδα από την αρχή και φέτος ξαναγυρίσαμε και στο θέμα της αδειοδότησης. Είναι σα να σου λέει από την αρχή ότι η πορεία της ομάδας είναι προδιαγεγραμμένη.
Για προπονητικά κέντρα και άλλα πράσινα άλογα, πετιούνται διάφορες κορώνες ανά περιόδους αλλά από πράξη τίποτε.
Η ομάδα παραμένει στάσιμη σε όλα τα επίπεδα. Ακόμη και στο μάρκετινγκ, που μπορεί ο καθένας να χρησιμοποιήσει πολύ εύκολα τις τόσες εφαρμογές που υπάρχουν διαθέσιμες σήμερα....ούτε μπουτίκ δεν υπάρχει πλέον.....
Είναι να απορεί κανείς πως η ομάδα πάει ακόμη με το κάρο που το σέρνουν ψωράλογα ενώ άλλοι πάνε με φεράρι.
Πραγματικά δεν ξέρω αν από το φθινόπωρο θα μπορέσω να συνεχίσω να παρακολουθώ την αγαπημένη μου ομάδα. Αυτή τη στιγμή είμαι πολύ ξενερωμένος και απογοητευμένος με όλα αυτά που βλέπω να συμβαίνουν: φυγή προπονητή και παικτών, αδειοδότηση και ως συνήθως ο πρόεδρος άφαντος για να αιτιολογήσει ολα αυτά και να μας πει πως βλέπει το μέλλον της ομάδας.....