Αποστολέας Θέμα: Θανάσης Σταικος  (Αναγνώστηκε 34902 φορές)

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Θανάσης Σταικος
« Απάντηση #25 στις: Τρι 07 Ιούν 2022 18:10 »
Αναπολώ τον Αγρινιώτη κόουτς - αστυνομικό Ξανθόπουλο που είχε φέρει ο Κούγιας .....είχε και λαπτοπ
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Τρι 07 Ιούν 2022 18:13 »
Έκείνος ο Λαυδαριάς που να βρίσκεται άραγε;Μόνο αυτός λείπει.

Με βοηθό προπονητή και με την Κ-19 που μένει,μας το φέρνει λάου λάου ότι του χρόνου θα κατεβούμε με την Κ-19 για να είναι έτοιμη του παραχρόνου στην σούπερ λιγκ 2.

Παράθεση
Άμεσοι συνεργάτες του θα είναι οι Χαράλαμπος Πενταρβάνης και Βασίλης Αργυρίου.
Θα έχουμε 2 assisants;;;Ποιοι είναι αυτοί και τι ρόλο θα έχουν στο τεχνικό τιμ της ομάδας;

Λογικά ο ένας είναι βοηθός προπονητή και ο άλλος αναλυτής.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Τρι 07 Ιούν 2022 18:19 »

Με βοηθό προπονητή και με την Κ-19 που μένει,μας το φέρνει λάου λάου ότι του χρόνου θα κατεβούμε με την Κ-19 για να είναι έτοιμη του παραχρόνου στην σούπερ λιγκ 2.

Παράθεση
Θα έχουμε 2 assisants;;;Ποιοι είναι αυτοί και τι ρόλο θα έχουν στο τεχνικό τιμ της ομάδας;

Κάποιος θα έπρεπε να ενημερώνει.Μήπως να ζητήσουμε βοήθεια από το sportime;;
Πάντως είχαμε μέχρι τώρα στο τιμ άνθρωπο που τον είχαμε ανακοινώσει ως αναλυτή.
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 07 Ιούν 2022 18:25 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Τρι 07 Ιούν 2022 18:28 »

Παράθεση

Τι να σου πω φίλε ότι και να πεις έχεις δίκιο απλά και εγώ μαντεύω αφού η ΠΑΕ δεν ψήνεται να μας ενημερώσει.

Αποσυνδεδεμένος echo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Τρι 07 Ιούν 2022 20:35 »
Όπως έγραψε ο pasforever πιο πάνω :

Bοηθοί του οι Μπάμπης Πενταρβάνης ο οποίος έχει δουλέψει ως αναλυτής αγώνων και βοηθός σε ομάδες όπως Άρης, Ερμιονίδα, Δόξα Δράμας κτλ και Βασίλης Αργυρίου ο οποίος ήταν προπονητής στις αρχές του 2021 στον Καραϊσκάκη Άρτας και είχε θητεία βοηθού στην Τρίγλια...

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Τρι 07 Ιούν 2022 21:19 »
Μακάρι να πετύχουν οι άνθρωποι,μπορεί να είναι καλοί προπονητές!

Αλλά,πόσο πιο ΜΠΕΧΟ μπορεί να βγάλει τη χρονιά ο τζες; Αναρωτιέμαι: Υπάρχει πιο ΜΠΕΧΟ από το ΜΠΕΧΟ;

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Τρι 07 Ιούν 2022 21:25 »
Καλορίζικος!!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Τρι 07 Ιούν 2022 21:45 »
Μείωση του μειωμένου μπάτζετ ακόμα πιο πολύ. Παίκτες μπεχο, και προπονητής μπεχο. Λέω να πάμε και εμείς μπεχο του χρόνου στο γήπεδο. Να ταιριάζουμε με την φιλοσοφία της ομάδας βρε παιδί μου.
....

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Τρι 07 Ιούν 2022 22:47 »
Εμένα ας μου επιτραπεί να διατηρήσω την αισιοδοξία μου, as usual. Και ας μου επιτραπεί να πω πως ο νέος κόουτς (για τον οποίο παρεμπιπτόντως δεν έχω ακούσει τίποτα αρνητικό, ίσα ίσα)  θα πρέπει να κριθεί όταν θα είναι έτοιμη η Ομάδα και θα ξέρουμε τί περίπου θα περιμένουμε, εκεί κατά Νοέμβριο μεριά.
Μέχρι να δούμε και τί "εργαλεία" θα του προσφέρει ο πρόεδρας για να δουλέψει, θα αναμένω με τη γνωστή πλέον ηρεμία που μας διακρίνει ως ΠΑΣολέδες.  (y)
Σε μια χώρα που τις φωτιές πλέον τις βάζουν τα... πουλιά..., ας είναι ο Π.Α.Σ. του Στάικου μία αφορμή για χαμόγελα.

Συνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Τρι 07 Ιούν 2022 23:11 »
Η οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ, όπως πιστοποιούν και οι Ορκωτοί Ελεγκτές, δεν είναι καλή με σημαντικό θέμα να εγείρεται για αδυναμία συνεχίσης της δραστηριότητας. Βάσει αυτού του ισχυρισμου η ΠΑΕ δηλώνει ρητά την πρόθεσή της να λάβει μέτρα όπβς η αξιοποίηση του έμψυχου δυναμικού της και η αξιοποιήση της κρατικής ενίσχυσης.

Συνεπώς μη σας κάνει εντύπωση η μείωση του ηδη μειωμένου μπάτζετ.

Ο νέος coach όμως δε φταίει σε τίποτα, οπότε από εμένα καλοριζικος, σιδεροκέφαλος και ότι καλύτερο για την πορεία του σαν head coach. Οποιαδήποτε κριτική θα γίνει και πρέπει να γίνει στο γήπεδο, με την προϋπόθεση όμως να έχει έστω και μια μικρή βοήθεια από τη διοίκηση.

Αλγεινή εντυπωση μου προκαλεί το γεγονός ότι δεν έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον coach Μεταξά με τη διοίκηση να παίζει κρυφτούλι πίσω από το sportime.
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #35 στις: Τρι 07 Ιούν 2022 23:18 »

Αλλά,πόσο πιο ΜΠΕΧΟ μπορεί να βγάλει τη χρονιά ο τζες; Αναρωτιέμαι: Υπάρχει πιο ΜΠΕΧΟ από το ΜΠΕΧΟ;

Ναι υπάρχει. Να πληρώνουν για να είναι προπονητές. Μην απορήσετε αν το δείτε και αυτό. Με τον μπεχοβασίλη όλα γίνονται.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Τετ 08 Ιούν 2022 08:53 »
Νταξει πάντως για μένα το αν θα πάρω διαρκείας δεν έχει να κάνει με τον αν θα έφερνε τον Κλοπ ή τον Στάικο.
Ίσως όμως και να έπρεπε.

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Τετ 08 Ιούν 2022 09:01 »

Ναι υπάρχει. Να πληρώνουν για να είναι προπονητές. Μην απορήσετε αν το δείτε και αυτό. Με τον μπεχοβασίλη όλα γίνονται.
Α γεια σου. Ο χοντρός θα ανοίξει σχολή ΙΕΚ προπονητικής: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗΣ ΙΕΚ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ. Όποιος θέλει να πάρει χαρτιά και να βάλει στο βιογραφικό του ότι έχει δουλέψει και σε ομάδα super league, θα τα σκάει χοντρά και θα έχει και πρακτική άσκηση, όχι μόνο θεωρία.....
Θα έχει βιογραφικό με ΠΑΣ και όχι με Ερμιονίδες και Αργοναυπλιακούς.....

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Τετ 08 Ιούν 2022 11:48 »
Φυσικά και δε μας φταίει σε τίποτα ο Σταικος, ούτε τον ξέρουμε τον άνθρωπο.

Ανέλαβε όμως κι αυτός τα ρίσκα του αναλαμβάνοντας ομάδα super league και λογικά ξέρει ότι θα πρέπει να ακούσει και την γκρίνια και να την αντέξει.

Πάντως ο χβ θα μπορούσε και για πιό μπέχο να κατέβάσει την ομάδα χωρίς προπονητή ή να βάλει τον Κόντε πχ ως παίχτη - προπονητη με μια μικρή αύξηση και να νοικιάσει ένα πτυχίο προπονητή για να μη φάει πρόστιμο. Όπως κάνουν οι εργολάβοι δηλαδή.

Ιδέα για του χρόνου...

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Τετ 08 Ιούν 2022 22:37 »
Καλή επιτυχία στο νέο μας προπονητή. Ελπίζω να βγει ακόμα καλύτερος από τους 2 προκατόχους του.

Άλλη μια χρονιά που ξεκινάμε από το απόλυτο μηδέν.
Ο χριστοβασιλης μειώνει συνεχώς το μπάτζετ παίρνοντας προπονητές που θα παίξουν πρώτη χρονιά και παίχτες 20αρηδες από τη β.
Και τι έγινε να πέσουμε μια φορά ακόμη;
Θα δώσει λίγο παραπάνω να ξανανέβει.
Δεν τον ενδιαφέρει.
Το μπάτζετ είναι μικρότερο από το τηλεοπτικό συμβόλαιο.
Όσα χρήματα λοιπόν παίρνει από στοίχημα, χορηγούς, εισιτήρια πάνε τσέπη.

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Πεμ 09 Ιούν 2022 08:54 »
Το μπάτζετ είναι μικρότερο από το τηλεοπτικό συμβόλαιο.
Όσα χρήματα λοιπόν παίρνει από στοίχημα, χορηγούς, εισιτήρια πάνε τσέπη.
+ ρήτρες , + μεταγραφές (που εντελώς συμπτωματικά δεν καταγράφουν έσοδα ποτέ για την ομάδα + ... δεν ξέρω τι ακόμα...  (ενδεχομένως και "στοίχημα" εκτός από στοίχημα)
- ελάχιστα έξοδα (που δεν καταγράφονται) για κανένα κέρασμα σε λαμόγια φερέφωνα "δημοσιογράφους"

Κατά τα άλλα όσο και αν στηλιτεύω την πολιτική της ιδιοκτησίας που πέρα από έλλειψη χρημάτων επιδεικνύει και έλλειψη οράματος,  θα δούμε όπως όλες τις χρονιές  τα πράγματα με Crimsonia- ηρεμία ελπίζοντας να έβγαλε άλλη μία φορά λαγούς από το καπέλο ο μάγος και να φθάσουμε πάλι πάνω από το ταβάνι που θέτει ο πρόεδρος...
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 09 Ιούν 2022 08:58 από dk »

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Πεμ 09 Ιούν 2022 09:10 »
η ρήτρα του Μεταξά νομίζω φτάνει άνετα να πληρώσει όλο το τεχνικό επιτελείο ...

επίσης οι μεταγραφές Περέα, Κάργα, Μαυροπάνου αναμένεται να φέρουν ένα σκασμό λεφτά

αν συνεχίζει τη λογική του τζάμπα σε όλα, πιστεύω φέτος θα είναι η χρυσή χρονιά του προεδρούλη μας

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Σαβ 11 Ιούν 2022 03:36 »
ON TOPIC

Παράθεση

Τι να σου πω φίλε ότι και να πεις έχεις δίκιο απλά και εγώ μαντεύω αφού η ΠΑΕ δεν ψήνεται να μας ενημερώσει.

Από το giannakisfm το απόγευμα της παρασκευής μάθαμε ότι ο Στάικος δεν έχει το πτυχίο uefa pro (θα το έχει τους επόμενους μήνες B-)) το έχει όμως ο Αργυρίου. Οπότε θα δηλώνει στα χαρτιά ως 1ος προπονητής ο Αργυρίου για να μην έχουμε θέμα με τις αδειοδοτήσεις όπως είχε η Κέρκυρα παλιότερα. Μεγάλες στιγμές.

Μάθαμε επίσης ότι ο Αργυρίου ήταν μέλος της ομάδας της Νάουσας στην μοναδική χρονιά της στην Α το 1993-94 (επιβεβαίωση) https://www.kerkidasport.gr/retro/13697-i-xrysi-fournia-tis-naousas

Μπόνους σαν σχόλιο-ευχή του ραδ. παραγωγού για τον νέο προπονητή Στάικο (1ος, 2ος προπονητής δεν κολλάμε σε λεπτομέρειες) αν πετύχει στο πρωτάθλημα, με την λέξη επιτυχία να μεταφράζεται η 8-10 θέση θα μπει πλάνο 5ετίας στην συνεργασία του με την ΠΑΕ.

Πάντως ο χβ θα μπορούσε και για πιό μπέχο να κατέβάσει την ομάδα χωρίς προπονητή ή να βάλει τον Κόντε πχ ως παίχτη - προπονητη με μια μικρή αύξηση και να νοικιάσει ένα πτυχίο προπονητή για να μη φάει πρόστιμο. Όπως κάνουν οι εργολάβοι δηλαδή.

Ιδέα για του χρόνου...

Ο ΧΒ σκέφτεται πριν από εσένα για εσένα.

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Σαβ 11 Ιούν 2022 16:39 »

Αποσυνδεδεμένος dio

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Παρ 01 Ιούλ 2022 17:25 »
Στάικος: «Θα προσπαθήσουμε σκληρά να είναι η ομάδα ανταγωνιστική» (video)

Μιλώντας αποκλειστικά στο PASsports.gr ο νέος προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Θανάσης Στάικος, αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της νέας σεζόν, τους αρχικούς στόχους, αλλά και το ρόστερ της ομάδας που θα είναι αρκετά διαφοροποιημένο σε σχέση με την περσινή σεζόν.

Για το πώς αισθάνεται που αναλαμβάνει ως πρώτος προπονητής σε μια ομάδα της Super League για πρώτη φορά στην καριέρα του: «Καλή χρόνια με υγεία και όλα να πάνε καλά. Σήμερα ξεκινήσαμε την προετοιμασία αλλά από τη Δευτέρα θα έχουμε συγκεκριμένους στόχου στην προπόνηση. Γνωρίζω την ομάδα, τις συνθήκες και κάποιους ποδοσφαιριστές μιας και ήμουν από πέρυσι ως βοηθός του κ. Μεταξά, είναι η πρώτη φορά που αναλαμβάνω ομάδα της Super League και είμαι ικανοποιημένος. Από εκεί και πέρα το ποδόσφαιρο κατά τη γνώμη μου είναι ίδιο παντού, προπονητές είμαστε και προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε και να εξελισσόμαστε. Όλοι μαζί θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πετύχει τους στόχους της η ομάδα».

Για το ποιοι είναι οι στόχοι για τη φετινή περίοδο: «Είχαμε μια φανταστική σεζόν πέρυσι και βαθμολογικά αλλά και σαν πορεία. Είχα μια πάρα πολύ καλή συνεργασία με τον κ. Μεταξά και τον ευχαριστώ για όλα μέσα από την καρδιά μου. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένας στόχος, να δημιουργηθεί μια ομάδα ανταγωνιστική, αξιόμαχη, με αξιοπρέπεια όπως επιτάσσει στο πνεύμα του ΠΑΣ Γιάννινα και μετά θα μπορέσουμε να ορίσουμε πιο συγκεκριμένους και μετρήσιμους στόχους».

Για το αν τον τρομάζουν οι πολλές αποχωρήσεις βασικών παικτών και ότι θα πρέπει να φτιάξει μια καινούργια ομάδα από την αρχή και αν αυτό είναι ένα κίνητρο επιπλέον για αυτόν: «Η αλήθεια είναι ότι έφυγαν αρκετοί ποδοσφαιριστές που ήταν μέλη μια φανταστικής πορείας του ΠΑΣ Γιάννινα. Η λέξη φόβος δεν αρμόζει ούτε στην ομάδα, ούτε σε εμάς σαν πρόσωπα. Δεν με προβληματίζει τίποτα. Καταλαβαίνω ότι στον κόσμο υπάρχει μια ανησυχία αλλά να ξέρετε ότι με πίστη στο πλάνο μας, υπομονή, με ομαδικό πνεύμα και με σύνεση θα δημιουργηθεί πάλι ένας αξιοπρεπής ΠΑΣ Γιάννινα και θα δείτε ότι στο γήπεδο θα ανταγωνίζεται όλες τις ομάδες».

Για τα μεταγραφικά και τι μπορούμε να περιμένουμε μέχρι την αναχώρηση για την Πολωνία: «Αυτό δεν μπορούμε να το ορίσουμε χρονικά. Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση και τόσο η διοίκηση όσο και εμείς δουλεύουμε σκληρά για αυτό στο να στελεχωθεί η ομάδα με παίκτες που θα έχουν ποιότητα. Πιστεύω ότι αυτό θα γίνει και ίσως τις επόμενες μέρες να έχουμε και κάποιες προσθήκες και αργά η γρήγορα θα έχει συμπληρωθεί το ρόστερ σε ένα μεγάλο ποσοστό πριν την αναχώρηση για την Πολωνία».

Για το τι μπορεί να υποσχεθεί στον κόσμο του ΠΑΣ: «Ξέρετε πολλές φορές όταν κάνουμε υποσχέσεις μπορούμε να πούμε πολλά. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι τόσο εγώ όσο, οι συνεργάτες μου και οι ποδοσφαιριστές θα προσπαθήσουμε σκληρά για να είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα ελκυστικός και αξιοπρεπής. Ήμουν και πέρυσι στην ομάδα και γνώρισα από την αρχή τα θέλω. Το πρώτο που είδα πέρυσι όταν έφτασα στους «Ζωσιμάδες» από την πίσω πλευρά ήταν η λέξη ΠΑΣ γραμμένη σε ένα τοίχο και δίπλα έλεγε ΠΑΣ σημαίνει πάθος, αξιοπρέπεια, σεβασμός. Οπότε αυτά τα τρία στοιχεία τόσο εγώ, οι συνεργάτες μου και οι ποδοσφαιριστές θα προσπαθήσουμε να τα διατηρήσουμε στην ομάδα»

https://www.passports.gr/pas-giannina-1/36055-staikos-lr-(video)

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Τετ 27 Ιούλ 2022 12:23 »
«Χτίζουμε ομαδικό πνεύμα, δουλεύουμε τις αδυναμίες μας»

Στα συμπεράσματα του από το βασικό στάδιο προετοιμασίας, αλλά και τα δύο πρώτα φιλικά αναφέρθηκε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα Θανάσης Στάικος σε δηλώσεις του στο PASsports μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, ενώ σχολίασε και την κλήρωση του πρωταθλήματος.

Ο 42χρονος τεχνικός στάθηκε στο ομαδικό πνεύμα που χτίστηκε στην Πολωνία, τα θετικά στοιχεία που είδε στα δύο φιλικά, αλλά και τα σημεία που χρειάζονται ακόμα δουλεια. Επίσης, αναφέρθηκε στα μεταγραφικά, αλλά και στο αν θα γίνουν επαγγελματίες ορισμένα παιδιά από τα τμήματα υποδομών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στάικου στο PASsports:

Για την προετοιμασία στην Πολωνία και τα συμπεράσματα του: «Στην Πολωνία είχαμε μια πολύ καλή παρουσία και τα παιδιά δούλεψαν πολύ. Είχαμε τον χρόνο, ήμασταν όλοι μαζί και χτίσαμε ένα ομαδικό πνεύμα που χρειαζόμαστε για τη φετινή σεζόν και όχι μόνο. Είχαμε δύο φιλικά με την Μπάνικ Οστράβα και την Ομόνοια, δύο δυνατοί αγώνες ειδικά με τη Μπάνικ. Η ομάδα εμφάνισε κάποια καλά στοιχεία, ειδικά στους τομείς που έχουμε δουλέψει μέχρι τώρα, ασφαλώς είδαμε και αδυναμίες και προβληματισμούς και αυτά θα τα δουλέψουμε και θα βρούμε λύσεις πάνω σε αυτά».

Για το αν οι προβληματισμοί εστιάζονται στο ανασταλτικό κομμάτι το οποίο ακόμη δεν έχει δουλευτεί όσο θα έπρεπε: «Ναι, παρόλο που αυτά τα δύο φιλικά δεν μας έδειξαν προβλήματα σε οργανωμένη άμυνα, αλλά σίγουρα χρειαζόμαστε δουλειά κυρίως στις μεταβάσεις μας. Δεν έχουν μπει αυτά τα στοιχεία στην προπόνηση ακόμα, τώρα θα ξεκινήσουν, δηλαδή σε φάσεις που χάσαμε την κατοχή της μπάλας σε επικίνδυνα σημεία εκεί πιεστήκαμε λίγο και σε φάσεις που δεν έχουμε δουλέψει πάρα πολύ και εκεί θέλουμε να είμαστε πιο προσεκτικοί. Σε γενικές γραμμές τα παιδιά δούλεψαν σκληρά και στα δύο φιλικά έδειξαν ότι πολύ γρήγορα έχουν δημιουργήσει ένα καλό σύνολο αλλά θέλουμε δουλειά».

Για την κλήρωση με τον Ολυμπιακό στην έναρξη του πρωταθλήματος και αν θα είναι έτοιμη η ομάδα μέχρι στις 20 Αυγούστου: «Η κλήρωση είναι δύσκολη όταν παίζεις με τον πρωταθλητή στην έδρα του αλλά εμείς θα είμαστε έτοιμοι και για την πρεμιέρα και για τις απαιτήσεις που έχει το πρωτάθλημα».

Για το ότι παίζει ο ΠΑΣ όλα τα παιχνίδια με τις ομάδες της πρωτεύουσα στον πρώτο γύρο στην Αθήνα και αν αυτό θα τον βοηθήσει στο πρόγραμμα: «Αυτό μπορούμε να το δούμε από πολλές πλευρές και από την οπτική γωνία που το βλέπει κάποιος μπορεί να το μεταφράσει όπως θέλει. Εμείς ξέρουμε ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις τακτική και πως θα προσεγγίσουμε ένα παιχνίδι και το μόνο που μπορούμε να πούμε αυτή τη στιγμή είναι ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για καμία ομάδα είτε εντός, είτε εκτός έδρας»

Για το αν περιμένει κάτι τελευταίο μεταγραφικά: «Έχουμε δημιουργήσει ένα πολύ καλό γκρουπ αυτή τη στιγμή και τα παιδιά που ήρθαν στην Πολωνία δείχνουν ότι ενσωματώθηκαν σε αυτό το κλίμα. Μας αρέσει και σαν τεχνικό επιτελείο να δουλεύουμε με αυτούς τους παίκτες και θέλουμε να δημιουργήσουμε ομοιογένεια. Αν είναι να γίνει κάτι θα είναι μια κίνηση ακόμα. Να δούμε τι έχουν να μας δείξουν τα παιδιά στα επόμενα φιλικά και αν δούμε ότι η ομάδα χρειάζεται σε κάποια θέση ενίσχυση νομίζω ότι θα γίνει».

Για το αν γίνουν επαγγελματίες κάποια παιδιά από την Κ 19: «Ναι θα γίνουν. Εδώ να γνωρίζετε ότι για όλη τη χρονιά ή όποτε θα μπορούμε θα ανεβαίνουν και άλλα παιδιά, δεν είναι μόνο αυτοί που ήρθαν μαζί μας. Αυτοί ήρθαν γιατί είχε γίνει μια προεπιλογή και όλα τα παιδιά που είναι στην Κ 19 τώρα θα συμμετέχουν στις προπονήσεις τις πρώτης ομάδας, θα τους βλέπουμε περισσότερο και έτσι θα έχουμε μια καλύτερη εικόνα».

https://www.passports.gr/pas-giannina-1/36260-staikos-lr-(video)-1

Συνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Σαβ 27 Αύγ 2022 23:43 »
Το γραφω ΚΑΙ ΕΔΩ :

Ρε τραχανοπλαγια , ενας παικτης σου πιθανοτατα σταματα αποψε την καριερα του - κατι το οποιο αποτελει πρωτο θεμα σε ολα τα ειδησεογραφικα sites - ενας αλλος πηγε νοσοκομειο για χτυπημα στο κεφαλι , και εσυ ΧΑΖΟΓΕΛΑΣ στις δηλωσεις ;;;!!!

Δεν αναφερω καν την κακη εμφανιση της Ομαδας . Χεσ’το αυτο .

Αλλα με δυο τετοιους ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΣΟΥ , βγαινεις ΧΑΖΟΓΕΛΩΝΤΑΣ και λες οτι στο δευτερο ημιχρονο το ματς ηταν …αναρχο τακτικα ;;;
Οι παικτες σου σοκαριστηκαν με τον Πεδρο ο οποιος βγηκε ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ , το ΕΙΔΕΣ ;;;
Εσυ βεβαια οταν ο παικταρας αυτος μαγευε ολη την ποδοσφαιρικη Ελλαδα ησουν …παικτης-προπονητης στην Ερμιονιδα . Δεν ρωτησες ομως τιποτα ;;; Δεν ακουσες κατι ;;;

ΟΥΣΣΣΣΣΤ ΩΡΕ !

Ειμαι να ΣΚΑΣΩ με αυτα που εγιναν αποψε . Και ο τυπος αυτος το ολοκληρωσε …

Αποσυνδεδεμένος Nikolaos

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Κυρ 28 Αύγ 2022 00:36 »
Δείτε τις δηλώσεις του (https://youtu.be/faHtzkqZEuE)… ο άνθρωπος είναι ανεκδιήγητος!
Οφείλεις να ξεκινήσεις τις δηλώσεις σου κάνοντας αναφορά στον Πέδρο και στον Πριόρ! Αντ´ αυτού λες περισπούδαστες μαλακίες! Κι όταν σε ρωτά ο δημοσιογράφος για τον Κόντε απαντάς μ´ ένα «έτσι είναι το ποδόσφαιρο». Άραγε η λέξη συγγνώμη βρίσκεται στο λεξιλόγιό σου;
Λυπάμαι που εισαι μέλος αυτής της ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΟΜΑΔΑΣ! Δεν ταιριάζεις σ´ αυτήν!

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Κυρ 28 Αύγ 2022 00:45 »
Δυστυχώς τα λέγαμε αλλά κάποιοι έλεγαν ας περιμένουμε.
Δεν πάμε πουθενά με τον πουθενά.
....

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Κυρ 28 Αύγ 2022 15:10 »
Γελάει ο ταβερνιάρης σε όλη τη συνέντευξη.
Έχει 2 βασικούς με τραυματισμό και έχει φέρει ισοπαλία εντός με τη Λαμία και γελάει.

"Τι γελάς ρε μπούφο?" Όπως θα έλεγε και μια ψυχη