Ο Γιαννάκης μόλις είπε στο ράδιο ότι ο πρόεδρος στηρίζει τον "κόουτς" Στάικο και δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να τον απομακρύνει.Οπότε,είναι φανερό ότι ο ΧΒ δεν νοιάζεται για την ομάδα και αφού κάνει και μια τελευταία μπάζα θα την πετάξει διαλυμένη και υποβιβασμένη.Δυστυχώς τα χειρότερα έρχονται.
Δεν ξέρω ρε αδελφέ. Αυτό που αναφέρεις είναι το ένα σενάριο.
Δεν νοιάζεται για τα λεφτά; Τα λεφτά μόνο στη Σουπερλιγκ είναι. Να πέσει να κάνει τι; Να πουλήσει τι και σε ποιον;
Προσωπικά δεν το πολυαγοράζω αυτό το σενάριο.
Ίσως να μην μπορεί να ασκήσει και διοίκηση λόγω προσωπικών ζητημάτων.
Ίσως να του έχουν υποσχεθεί ότι βρέξει χιονίσει θα μείνει. Μην το αποκλείετε αυτό.
Από όσα έχω καταλάβει όλα αυτά τα χρόνια που παρακολουθώ την ομάδα, ο Χβ είναι άνθρωπος που είναι πολύ επίμονος και μου δίνει την εντύπωση ότι έχει πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του. Τέτοιοι άνθρωποι λειτουργούν αντίθετα όταν ο κόσμος, που έχουν αποκαλέσει όχλο παλιότερα, αντιτίθεται σε μια επιλογή τους.
Είμαι σίγουρος ότι ο Χβ ξέρει ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Ηπειρωτών έχει αρνητική γνώμη γι'αυτόν.
Μας θεωρεί όμως μπασκλασαρίες, που δεν υπάρχει περίπτωση να ακούσει, πόσο μάλλον να υποκύψει στις λογικές επιθυμίες μας.
Επομένως προβλέπω ότι ο Στάικος θα μείνει ακόμα και αν πέσουμε από τα Χριστούγεννα.
Αρχίζω και πιστεύω οτι ο Χβ ενδεχομένως να θέλει ακόμη και να μας εκδικηθεί.
Από κάτι τέτοια κάποιος θα μπορούσε να συμπεράνει κάτι τέτοιο. Μας αντιπαθεί γιατί ποτέ δεν τον αναγνωρίσαμε. Πότε δεν θεωρήσαμε ότι αυτά που έκανε μας ανέβασαν επίπεδο.
Αυτό μας το κρατάει.