Αποστολέας Θέμα: Θανάσης Σταικος  (Αναγνώστηκε 34895 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Θανάσης Σταικος
« Απάντηση #150 στις: Σαβ 12 Νοέ 2022 10:01 »
Μεθαύριο τελειώνει ο πρώτος γύρος. Όσο χαμηλής ποιότητας κι αν ήταν το ρόστερ θα έπρεπε τουλάχιστο να δείχνει μια κάποια βελτίωση.

Εμείς σε κάθε παιχνίδι παίζουμε τα ίδια και χειρότερα. Οποιοσδήποτε άλλος προπονητής στη θέση του Σταικου θα είχε παραιτηθέι.
Οποιοσδήποτε άλλος πρόεδρος στη θέση του χβ θα τον είχε αντικαταστήσει.

Εμείς συνεχίζουμε το πείραμα, Μέχρι το πειραματόζωο να αποβιώσει.

Ξύπνα πρόεδρε, τελέιωνε, το θέμα παρατράβηξε...

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #151 στις: Κυρ 13 Νοέ 2022 19:59 »
Που είσαι ρε Μπάμπη Τεννε λέω και κλαίω βλέποντας ποιος κάθεται στην άκρη του πάγκου μας.

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #152 στις: Κυρ 13 Νοέ 2022 20:10 »
Ας φερει τον Παντελίδη. 
Καποιον τελος παντων

Αποσυνδεδεμένος PASsenger

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #153 στις: Κυρ 13 Νοέ 2022 22:11 »
Δεν θα φέρει κανέναν γιατί δεν τον νοιάζει.Έτσι απλά για να μην κοροιδευόμαστε.

Αποσυνδεδεμένος chris.t

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #154 στις: Κυρ 13 Νοέ 2022 23:52 »
Σήμερα το πήγε ένα επίπεδο πάνω.  Στα προηγούμενα άτυχα 10λεπτα τρώγαμε μόνο 2 σήμερα στο 20λεπτο 4 . Ότι και να πω για αυτό... το κόουτς το ζουμί είναι  ίδιο. Σάκη .... όταν κάποιος κάνει το ίδιο λάθος και περιμένει διαφορετικά αποτελέσματα ξέρεις πως να τον λένε οι ψυχίατροι που είναι και επιστήμονες και οχι ΜΌΝΟ εμείς;;

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #155 στις: Δευ 14 Νοέ 2022 08:34 »
Σιγά μη παραιτηθεί! Χαζός είναι;

Που θα βρει δουλειά;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #156 στις: Δευ 14 Νοέ 2022 08:49 »
Οι σύνταυροι με χαρακτήρισαν χυδαίο όταν έβρισα τον υποτιθέμενο προπονητή.
Τι πρέπει να κάνω όταν βλέπω αυτή τη συμπεριφορά από μέρους του; Πως θα τον κάνω να καταλάβει ότι πρέπει να μαζέψει τα μπογαλάκια του και να πάει στην ευχή του Θεού;
Ο άνθρωπος δεν καταλαβαίνει τίποτε, ζει το παραμύθι του και είναι στην κοσμάρα του. Κάνει δηλώσεις και δεν έχει αναλάβει καμία ευθύνη μέχρι τώρα για την άθλια εικόνα της ομάδας.
Οι λέξεις ντροπή, ευθύνη, ευθιξία και παραίτηση είναι μάλλον άγνωστες γι' αυτόν.
Να του κάνω δώρο έναν Μπαμπινιώτη μπας και τις μάθει; Δε νομίζαω να μπει στον κόπο ούτε να ανοίξει το λεξικό.....

Σήκω φύγε ρε ξεδιάντροπε ξεφτίλα και πάνε να παίξεις λίγο fifa pro στο σπίτι σου......μπας και αισθανθείς ότι είσαι προπονητής.......

Αποσυνδεδεμένος BOMBER

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #157 στις: Δευ 14 Νοέ 2022 13:57 »
Οταν θα περάσεις συνέντευξη στο μέλλον από άλλη ομάδα να δω τι θα πεις....
Το βιογραφικό σου το σώζεις ακόμα, ομάδες σε ποιο χαμηλές κατηγορίες υπάρχουν, εκεί μπορείς να κάνεις το αγροτικό σου.
Δεν γίνεται φίλε μου κατευθείαν να αναλάβεις τον ΠΑΣ μια ομάδα στα ψηλά, πρώτα φτιάξε το προφίλ σου και τις προπονητικές ικανότητες σου και μετά ονειρέψου κάτι παραπάνω.Τώρα έτσι όπως πας τη καταστροφή θα φέρεις και την ομάδα και σε εσένα.

Φιλικά πάντα κύριε Σταικο.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #158 στις: Πεμ 17 Νοέ 2022 12:46 »
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΓΙΑΝΝΙΚΗ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #159 στις: Τετ 23 Νοέ 2022 23:28 »
Στάικος : «Χρειαζόμαστε παίκτες με εμπειρία»
Στο ραδιόφωνο της ΕΡΑ ΣΠΟΡ και την εκπομπή «Επί παντός επιστητού» φιλοξενήθηκε σήμερα ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα Θανάσης Στάικος. Ο 42χροπος κόουτς μίλησε για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον, αναφέρθηκε στην αγωνιστική κατάσταση του Σωτήρη Νίνη, αλλά και γενικότερα τις επικείμενες μεταγραφές των Γιαννιωτών, ενώ σχολίασε και την προτίμηση του σε ομάδα στο Μουντιάλ, αλλά και τους μέχρι τώρα αγώνες.

Αναλυτικά η ραδιοφωνική συνέντευξη του Θανάση Στάικου:

«Σε μια σεζόν που υπήρξαν πολλές αλλαγές, με νέο ρόστερ και μάλιστα το πιο νεανικό ηλικιακά στην Super League και σε αριθμό συμμετοχών, είχαμε έναν πρώτο γύρο με καλή παρουσία κατά διαστήματα. Ωστόσο αυτό δεν συνδυάστηκε με καλά αποτελέσματα, κάτι που μας κρατάει χαμηλά στη βαθμολογία. Επίσης, είχαμε κάποιες ήττες με μεγάλα σκορ και η άμυνα μας είναι η αχίλλειος πτέρνα μας αυτή τη στιγμή. Μας έχει προβληματίσει η άμυνα και το επόμενο διάστημα θα δουλέψουμε πάνω σε αυτή την κατεύθυνση».

Για την ανανέωση του ρόστερ και τις δυσκολίες που συνάντησε: «Έγιναν όντως αρκετές αλλαγές. Το ρόστερ μας πλέον είναι αρκετά νεανικό, με παίκτες που κάποιοι δεν είχαν ξανά συμμετοχή στην Super League. Υπάρχει ταλέντο όμως στην ομάδα και για αυτό έχουμε μεταπτώσεις στην απόδοση μας. Υπάρχουν κάποια διαστήματα που η ομάδα είναι καλή και εντυπωσιακή λόγω του ενθουσιασμού των νέων παιδιών, όμως υπάρχουν και διαστήματα «νεκρά», τα οποία δυστυχώς για εμάς τα έχουμε πληρώσει ακριβά μέχρι στιγμής. Κι εγώ είμαι πρώτη φορά στην Super League, νομίζω όμως ότι έχουμε πολύ καλό κλίμα. Τόσο οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές, όσο και οι υπάλληλοι έχουμε πίστη στην ομάδα. Δουλεύουμε καθημερινά και πιστεύω ότι στο τέλος θα είμαστε κερδισμένοι και θα αποδώσουμε αυτό που πρέπει στη βαθμολογία, αλλά και σαν εικόνα».

Για το από που πηγάζει η αισιοδοξία του: «Στους αγώνες η εικόνα μας δεν συμβαδίζει με τα αποτελέσματα, αλλά αν κάποιος απομονώσει την εικόνα και βρει και τα προβλήματα, αλλά και κάποια θετικά στοιχεία. Εκεί, σε αυτά τα θετικά στοιχεία πηγάζει η αισιοδοξία μας. Φυσικά χρειάζεται πολλή δουλειά, αρκετή προσοχή και ευελπιστούμε ότι τα αποτελέσματα θα είναι καλύτερα».

Για την αγωνιστική κατάσταση του Σωτήρη Νίνη: «Ο Νίνης θα μας δώσει ποιότητα και εμπειρία. Αυτή τη στιγμή προέρχεται από μεγάλη αποχή, επομένως πρέπει σταδιακά και προσεκτικά. Αυτή τη στιγμή έχουμε τον χρόνο. Ο Νίνης όπως και κάθε μεταγραφή θα μπει από 1η Ιανουαρίου. Αυτό μας δίνει την πολυτέλεια χρόνου να δουλέψουμε μαζί του προκειμένου να έρθει στην επιθυμητή κατάσταση».

Για τον Τσιντώτα και τον Τζίνο: «Ακόμα δεν είναι κάτι επίσημο. Θα περιμένουμε τις επόμενες ημέρες. Είναι όντως δύο περιπτώσεις που μας έχουν απασχολήσει και έχουμε επικεντρωθεί εκεί. Ακόμα δεν υπάρχει κάτι επίσημα».

Για την μεταγραφική ενίσχυση γενικά: «Χρειάζόμαστε ποδοσφαιριστές που να έχουν την απαιτούμενη ποιότητα, αλλά και εμπειρία, ώστε να μπορούν να βοηθήσουν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας και μαζί με κάποια άλλα παιδιά έμπειρα που έχουμε. Στόχος είναι να μην κινδυνεύσει η ομάδα και να σταθεί στην κατηγορία με αξιώσεις. Φυσικά η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου είναι δύσκολη, ωστόσο οι δύο κινήσεις που ετοιμάζουμε, αλλά και 1-2 που ετοιμάζουμε ακόμα είναι προς την κατεύθυνση αυτή. Να προστεθεί εμπειρία στην ομάδα».

Για το αν θα γίνουν άμεσα οι κινήσεις: «Eίναι πολύ σημαντικό να τους έχουμε όσο πιο νωρίς γίνεται για να δουλέψουμε ώστε να μπουν άμεσα την 1η Ιανουαρίου. Μην ξεχνάμε ότι οι δύο πρώτες αγωνιστικές του δευτέρου γύρου γίνονται Δεκέμβριο και επομένως δεν έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν. Τους θέλουμε όσο πιο νωρίς γίνεται μαζί μας για να μπουν με την έναρξη του νέου ημερολογιακού έτους».

Για τη διαδρομή του στην προπονητική από την Ερμιονίδα μέχρι τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Έγινα προπονητής μέσα σε ένα βράδυ. Ήμουν ποδοσφαιριστής στην Ερμιονίδα και έγινα προπονητής εν μέσω προετοιμασίας. Τα 5 χρόνια στην Γ' Εθνική μου έδωσαν εμπειρία στους πάγκους σε αρχικό επίπεδο. Το θεώρησα πρόκληση όταν ήρθε αυτή η κλήση από τον ΠΑΣ Γιάννινα ότι μπορώ να βελτιωθώ προπονητικά. Πέρυσι όλη τη σεζόν ήμουν δίπλα από τον κ. Μεταξά και είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία. Πραγματικά αποκόμισα πολλά από έναν προπονητή που προέρχονταν από μια χώρα τόσο προηγμένη ποδοσφαιρικά, όσο και από το επίπεδο της πρώτης κατηγορίας. Φέτος ανέλαβα πρώτος προπονητής. Ο κ. Χριστοβασίλης είναι άνθρωπος που δίνει ευκαιρίες στους νέους. Με γνώριζε πολλά χρόνια καθώς με είχε ποδοσφαιριστή στον Ηλυσιακό. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι ένα περιβάλλον που δίνει ευκαιρίες και βρίσκει κάποιος τον χώρο για να εργαστεί και να κάνει νέο ξεκίνημα. Δεν νομίζω ότι άλλη ελληνική ομάδα θα έδινε τόσες ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους. Για αυτό όλοι θα εργαστούμε σκληρά για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και να είμαστε στο τέλος βελτιωμένοι και ικανοποιημένοι».

Για την πίεση των αποτελεσμάτων από τον κόσμο: «Ο κόσμος του ΠΑΣ αγαπά παθολογικά αυτή την ομάδα. Την επόμενη ημέρα ενός αγώνα το αποτέλεσμα της ομάδας, είτε θετικό είτε αρνητικό, λειτουργεί στη ψυχοσύνθεση και τη ψυχολογία των ανθρώπων και των πιστών φιλάθλων. Η πίεση είναι μεγάλη και όταν μια ομάδα δεν έχει τα ανάλογα αποτελέσματα είναι λογικό να υπάρχει γκρίνια. Η ομάδα τα τελευταία χρόνια είχε σταθερό κορμό με ένα συγκεκριμένο ρόστερ και κατάφερε την περσινή χρονιά να πετύχει μεγάλα πράγματα. Σε μια τέτοια χρονιά που έχει ξεκινήσει με άσχημα αποτελέσματα δεν είναι εύκολο ο κόσμος να το δεχτεί. Είναι λογικό να γκρινιάξει. Όταν αποφάσισα να ασχοληθώ με την προπονητική ήξερα ότι όταν δεν πάει κάτι καλά ο προπονητής είναι ο πρώτος που θα δεχτεί τα πυρά. Και πόσο μάλλον ένας προπονητής όπως εγώ που δεν έχω παραστάσεις Super League, είναι πιο εύκολη η κριτική. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν σέβομαι και δεν κατανοώ τους φιλάθλους μας. Πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα θα αντιστρέψουμε το κλίμα και θα πείσουμε και τους πιο δύσπιστους. Γιατί υπάρχουν και κάποιοι που βλέπουν την προσπάθεια και μας υποστηρίζουν. Είμαι συνειδητοποιημένος, όχι τώρα μόνο, από όταν ξεκίνησα την προπονητική».

Για την προτίμηση του σε κάποια ομάδα στο Μουντιάλ: «Προσωπικά δεν υποστηρίζω κάποια ομάδα. Μ'αρέσει να βλέπω τα παιχνίδια από άλλη οπτική και με τακτικά στοιχεία. Σαν ΠΑΣ Γιάννινα μπορώ να πω ότι ταυτιζόμαστε με την Αργεντινή. Ο ΠΑΣ έγινε γνωστός τη δεκαετία του 70 από τους Αργεντινούς και υπάρχει μια ιδιαιτερότητα με αυτή τη χώρα.  Υπάρχουν κι άλλες ομάδες που μου αρέσουν προσωπικά, χωρίς ποτέ να ξέρεις πως θα πορευθεί μια ομάδα σε ένα τουρνουά όπως είναι το Μουντιάλ».

Για τις εντυπώσεις του από τους μέχρι τώρα αγώνες του Μουντιάλ: «Έχω προσπαθήσει να δω κάποια παιχνίδια, ωστόσο έχουν συμπέσει με τις προπονήσεις μας και την δουλειά που κάνουμε εκτός. Έχω δει κάποια παιχνίδια όμως. Βλέπω μεγάλη τακτική προσήλωση στις ομάδες. Οι περισσότερες ομάδες προσπαθούν να χτίσουν παιχνίδι με υπομονή και να μεταφέρουν την μπάλα στο επιθετικό τους μισό. Το αντίστροφο γίνεται σε φάση μη κατοχής. Όταν δηλαδή δεν έχουν την μπάλα συγκεντρώνονται στο δικό τους μισό για να κλείσουν χώρους. Τα περισσότερα γκολ σημειώνονται σε μεταβάσεις. Δηλαδή στην στιγμή που κερδίζεται η κατοχή της μπάλας, εκεί βρίσκεις χώρους  για να πετύχεις γκολ. Ας περιμένουμε και τη συνέχεια γιατί στην αρχή είναι λογικό οι ομάδες  να πάνε πιο συντηρητικά. Όχι όλα τα ματς, δηλαδή στο Γαλλία-Αυστραλία είχαν διάθεση οι ομάδες να δημιουργήσουν ευκαιρίες»
passports.gr

Αποσυνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #160 στις: Πεμ 24 Νοέ 2022 10:37 »
Μπορεί σε 13 ματς να έχεις 2 νίκες- 3 ισοπαλίες - 8 ήττες. Μπορεί να έχεις το χειρότερο ρεκόρ στην έδρα σου (ακόμα και από τη χρονιά 09-10). Μπορεί να έχει γίνει η χαρά του κάθε πικραμένου που θέλει να ξεσπάσει με μια τεσσάρα πάνω σου.Μπορεί να μην έχει κάνει καμία απολύτως πρόοδο η ομάδα σε άποψη τακτικής και αφομοίωσης συστημάτων. Δεν κινδυνεύεις με απόλυση.
Το να λες όμως ''χρειαζόμαστε παίκτες με εμπειρία'' είναι ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ. Είναι αιτία άμεσης απόλυσης. Γνωρίζεις που βρίσκεσαι? Ζητάς και μεταγραφές? Ντροπή.

Αποσυνδεδεμένος dio

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #161 στις: Πεμ 24 Νοέ 2022 15:48 »

Το να λες όμως ''χρειαζόμαστε παίκτες με εμπειρία'' είναι ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ. Είναι αιτία άμεσης απόλυσης. Γνωρίζεις που βρίσκεσαι? Ζητάς και μεταγραφές? Ντροπή.

Οσο ζητάει παίκτες με εμπειρία δεν κινδυνεύει με απόλυση.Από αυτούς βρίσκει ο πρόεδρος φθηνούς ή και τζάμπα.  Όταν θα αρχίσει να ζητάει παίκτες με ποιότητα και ποδοσφαιριστές ποιοτικούς με εμπειρία που κοστίζουν τότε η εγγραφή στον ΟΑΕΔ θα είναι σίγουρη.

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #162 στις: Πεμ 05 Ιαν 2023 12:00 »
Rodrigo Nahuel Erramuspe:
"Ο στόχος είναι να βελτιωνόμαστε και να ενσωματώνουμε το καλό πλάνο του προπονητή. Έχουμε την τύχη να διαθέτουμε έναν πολύ καλό προπονητή. Έχει ξεκάθαρο αυτό που θέλει να κάνει και όλοι μαζί πάμε να φέρουμε τον ΠΑΣ Γιάννινα όσο το δυνατόν ψηλότερα»
Ο Ρόντρι κάτι παραπάνω από εμάς θα ξέρει, νομίζω. Ας μείνουμε σε αυτό.
Άλλωστε, δεν μπορεί ο προπονητής να είναι ο αποκλειστικά υπεύθυνος στις ήττες και στην κακή πορεία, και να μην είναι ο πρωτομάστορας των επιτυχιών ή έστω να μην έχει μερίδιο στις νίκες και τους βαθμούς...
Και όπως λέει και ο Αργεντίνος βράχος μας, "όλοι μαζί πάμε να φέρουμε τον ΠΑΣ Γιάννινα όσο το δυνατόν ψηλότερα". :flag:

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #163 στις: Πεμ 05 Ιαν 2023 12:11 »
Η ομάδα ακόμη και μετά τη νίκη με την ΑΕΚ, εξακολουθεί να έχει τη χειρότερη άμυνα.
Αυτό είναι θέμα προπονητή. Μπορεί μπάλα να μην παίζει μια ομάδα, μια οποιαδήποτε ομάδα, αλλά όταν δεν έχει άμυνα η ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά τον προπονητή. Είναι το Α και το Ω.

Δεν μπορεί, κατά την γνώμη μου, ακόμη και αν μισώ να κάνω τον προπονητή της εξέδρας, να μιλάμε για κόουτς Σταϊκό, όταν εδώ και ένα γύρο έχει παρουσιαστεί αυτή η τραγική εικόνα στην άμυνα. Έχουμε δύο τεσσάρες στα Γιάννινα στον πρώτο γύρο. Ασύλληπτα πράγματα παιδιά, εγώ δεν τα ξαναθυμάμαι.

Δεν θέλω να πω Σταικε φύγε, ούτε να τον μειώσω άλλο.

Αλλά συγγνώμη, οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους. Αυτή τη στιγμή ο προπονητής Στάικος έχει αποτύχει, σχεδόν σε όλους τους στόχους, πλην του υποβιβασμού. Αυτή τη στιγμή. Γιατί το μέλλον μπορεί να είναι καλύτερο ή χειρότερο.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #164 στις: Πεμ 05 Ιαν 2023 12:44 »
Σόρρυ, αλλά όταν παίκτες λένε καλά λόγια για τον Στάικο, εμείς πρέπει να κάνουμε τουμπεκί. Ο άνθρωπος φαίνεται να βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Και μου αρέσει που δεν είναι αμυντικογενής αλλά θέλει και να προσφέρει θέαμα. Μακάρι να σωθούμε και ο ίδιος ο Στάικος να παραμείνει εφόσον έχει μάθει από τα παθήματά του. Μην ξεχνάμε ότι η επιτυχία του Μεταξά οφείλεται και εν μέρει στον βοηθό του...

Εραμούσπε:
Παράθεση
Ο στόχος είναι να βελτιωνόμαστε και να ενσωματώνουμε το καλό πλάνο του προπονητή. Έχουμε την τύχη να διαθέτουμε έναν πολύ καλό προπονητή. Έχει ξεκάθαρο αυτό που θέλει να κάνει και όλοι μαζί πάμε να φέρουμε τον ΠΑΣ Γιάννινα όσο το δυνατόν ψηλότερα»

Καραχάλιος:
Παράθεση
Καταρχάς, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον προπονητή μας γιατί πιστεύει πάρα πολύ αυτό που κάνει. Εμένα προσωπικά με έχει βοηθήσει πάρα πολύ, όπως θεωρώ και τα υπόλοιπα παιδιά. Έχει μία διαφορετική φιλοσοφία που δεν μπορεί να την εξηγήσω. Είναι πιο επιθετικογενής προπονητής, έχει μία άλλη φιλοσοφία σε όλα τα θέματα και εμένα προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #165 στις: Πεμ 05 Ιαν 2023 13:00 »
Η ομάδα ακόμη και μετά τη νίκη με την ΑΕΚ, εξακολουθεί να έχει τη χειρότερη άμυνα.
Αυτό είναι θέμα προπονητή. Μπορεί μπάλα να μην παίζει μια ομάδα, μια οποιαδήποτε ομάδα, αλλά όταν δεν έχει άμυνα η ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά τον προπονητή. Είναι το Α και το Ω.

Δεν μπορεί, κατά την γνώμη μου, ακόμη και αν μισώ να κάνω τον προπονητή της εξέδρας, να μιλάμε για κόουτς Σταϊκό, όταν εδώ και ένα γύρο έχει παρουσιαστεί αυτή η τραγική εικόνα στην άμυνα. Έχουμε δύο τεσσάρες στα Γιάννινα στον πρώτο γύρο. Ασύλληπτα πράγματα παιδιά, εγώ δεν τα ξαναθυμάμαι.

Δεν θέλω να πω Σταικε φύγε, ούτε να τον μειώσω άλλο.

Αλλά συγγνώμη, οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους. Αυτή τη στιγμή ο προπονητής Στάικος έχει αποτύχει, σχεδόν σε όλους τους στόχους, πλην του υποβιβασμού. Αυτή τη στιγμή. Γιατί το μέλλον μπορεί να είναι καλύτερο ή χειρότερο.

Και εγώ έχω κράξει (επανειλημμένα μάλιστα) τον κόουτς για την εικόνα μας στον πρώτο γύρο, αποδίδοντας σε αυτόν μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τα όσα παρουσιάσαμε ή δεν παρουσιάσαμε, ΑΛΛΑ δεν μπορεί, δεν γίνεται να μην του πιστωθεί, έστω ένα μερίδιο, στην βελτιωμένη εικόνα που εμφανίζουμε στα τρία τελευταία παιγνίδια (κυρίως σε αυτά με γαυροχάνουμα) και για τους πέντε βαθμούς που μάνι μάνι μαζέψαμε...
Και, εν πάσει περιπτώσει, ας σεβαστούμε και αυτά που λένε οι παίκτες (Ρόντρι και Καραχάλιος) που δεν έχουν κανένα λόγο να τον "γλείψουν" - άλλωστε θα είναι οι ίδιοι που πρώτοι θα γευτούν το πικρό ποτήρι της όποιας, ο μη γένοιτο, αποτυχίας...

Αποσυνδεδεμένος paslim

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #166 στις: Πεμ 05 Ιαν 2023 14:53 »
Ψάξτε άλλον να κράξετε, ο Στάικος φάνηκε με οσφπ και αεκακι τι μπορεί να δώσει στην ομάδα, μακάρι να συνεχίσει έτσι και να σωθεί γρήγορα η ομάδα.

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #167 στις: Πεμ 05 Ιαν 2023 15:30 »
Μακάρι ο Σταικος να μας διαψεύσει όλους όσους τον κράζαμε

ο προπονητής δεν μπορει φυσικά να κρίνεται σαν ένας παίχτης που φαίνεται ότι είναι άμπαλος και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις

ο προπονητής μπορεί πιό εύκολα να εξελίσσεται, να αλλάζει πράγματα και να μαθαίνει από τα λάθη του ...

υπάρχει δρόμος ακόμα, αλλά αν όλα πάνε καλά ευχαρίστως να του βγάλουμε το καπέλο και να τον χειροκροτήσουμε, μπάλα είναι εξάλλου όλα είναι δυνατά !!!!

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #168 στις: Κυρ 08 Ιαν 2023 14:01 »
Σαν προπονητή εξακολουθώ να σε θεωρώ μυρωδια.
Σαν άνθρωπος όμως χθες έδειξες ότι έχεις ψυχή και αρχιδια.
Και επειδή εγώ σε αυτή την ομάδα αυτά έψαχνα παντα το βουλωνω και θα είμαι δίπλα σου.

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #169 στις: Δευ 13 Φεβ 2023 11:18 »
Ήμουν απο αυτούς που έκραζαν και ήθελαν να φύγει ο Στάικος γτ θεωρούσα ότι δεν έκανε για την ομάδα μας.
Δεν του έδωσα καθόλου χρόνο αν και γνώριζα ότι έχει μια καινούρια ομάδα που θέλει χρόνο να δέσει.
Όλοι οι ποδοσφαιριστές μιλούσαν για την καλή δουλειά που κάνει και το πόσο τον εμπιστεύονται, αλλά δεν το άκουγα.

Πλέον βλέπω ένα προπονητή που έχει δουλέψει πολύ την ομάδα σε πολύ δύσκολες συνθήκες (μην τα ξαναλέμε) με πολύ χαμηλού επιπέδου ρόστερ και σώζει την κατηγορία σχετικά άνετα προσπαθώντας να παίξει και ποδόσφαιρο.
Ένας παίχτης ήρθε τον χειμώνα που μπορεί να παίξει βασικός (Τζίνο) και άλλαξε όλος ο τρόπος παιχνιδιού μας.

Ο Γιαννίκης πήρε χρόνο στη Β να δουλέψει τα συστήματά του με το καλύτερο ρόστερ της κατηγορίας και δεν βγάλαμε και μάτια.
Αυτό που ήθελε να κάνει άρχισε να φαίνεται τον δεύτερο χρόνο μετά το μέσο της χρονιάς μέχρι τα play out  και τον κάναμε Θεό.

Ο Μεταξάς είχε ένα τέρμα που δε θα ξαναδούμε λογικά, μία άμυνα πολύ υψηλού επιπέδου ένα κέντρο με 2 παίχτες πολύ καλούς (ντομίνγκεθ, καραχάλιος) και έναν επιθετικό που τώρα παίζει στο γερμανικό πρωτάθλημα.
Το σύστημά του δεν βλεπόταν (30% κατοχή θα είχαμε στο χθεσινό ματς) αλλά παίρναμε τα αποτελέσματα. Θεός κι αυτός.

Θα πρότεινα να αφήσουμε τον άνθρωπο να δουλέψει και να σταματήσουμε την τόσο σκληρή κριτική.
Σιγά σιγά παίζουμε ωραία μπάλα, προσπαθούμε να έχουμε κατοχή, στρώνει και η άμυνα σιγά σιγά.

Ακόμα και ο Κλοπ με τα τόσα εκατομμύρια, ο Αρτέτα με τις τόσες εμπειρίες και πόσοι άλλοι πήραν χρόνο για να φτιάξουν ομάδες.
Για να μην παρεξηγηθώ απο κάποιους που περιμένουν στην γωνία για να κράξουν, δε συγκρίνω την αξία των προπονητών, ούτε θεωρώ τον Στάικο (αυτή τη στιγμή τουλάχιστον) μεγάλο προπονητή.
Θεωρώ όμως με αυτά που βλέπω ότι του αξίζει ο χρόνος και η επένδυση της ομάδας πάνω του.

Με ένα καλό προπονητικό, 3-4 παίχτες το καλοκαίρι που πραγματικά να αξίζουν για 11άδα και αν δε διαλυθεί πάλι ότι χτίζεται πιστεύω η χρονιά που έρχεται θα είναι πολύ καλή.

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #170 στις: Δευ 13 Φεβ 2023 14:42 »
Εμεις ζουμε στα Γιαννενα και δεν μπορουμε να κατανοησουμε εντελως την περιπτωση σταικου, γιατι ηταν και βοηθος προπονητη
Σκεφτειτε τι θα λεγαμε εμεις αν αλλη ομαδα της περιφερειας ξεκιναγε με προπονητη παντελως αγνωστο
Θα λεγαμε που παει η ταδε ομαδα με τον ταδε προπονητη?
Δεν την βγαζει την παρελαση αυτος

Απο τη στιγμη λοιπον που καποιος εντελως απειρος προπονει τον ΠΑΣ και στην πρωτη του χρονια τον σωζει σχεδον ανετα τι συμβαινει?
Η το σωματειο ΠΑΣ ειναι δομημενο πια μετα απο 15 χρονια με τετοιο τροπο που αναδεικνυει τον οποιονδηποτε σαν προπονητη
Η οτι ο σταικος προκειται για το σουπερ ταλεντο της προπονητικης που θα διαπρεψει σε μεγαλες ομαδες
Τα μεχρι τωρα αποτελεσματα ολων των προπονητων που περασαν απο τον ΠΑΣ δειχνουν οτι ισχυει το πρωτο, μεχρι να κανει καποιος το μπαμ και να μας διαψευσει

Κανω και μια προβλεψη και λεω οτι ο σκουφαλης θα προπονησει τον ΠΑΣ στα επομενα 3 χρονια(αν εχει καλες σχεσεις με τον προεδρο)
Κανει παπαδες στο ερασιτεχνικο οπου και αν πηγαινει και το κατεχει σιγουρα πολυ περισσοτερο απο τον σταικο οσο προσβλητικο και αν ακουγεται αυτο

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #171 στις: Δευ 13 Φεβ 2023 21:03 »
Είναι πολύ λυπηρό να μιλούν κάποιοι για προπονητή Στάικο.

Δείχνουν πόσο χαμηλά ρίχνουν τον πήχη. Εξηγούμαι γιατί πάντα μιλάω με δεδομένα:

Μέχρι χθες, το τονίζω μέχρι χθες είχαμε τη χειρότερη άμυνα. Σήμερα μας πέρασε η Λαμία μετά τη τεσσάρα από τη Φόφη.
Τώρα έχουμε τη δεύτερη χειρότερη άμυνα.

Είμαστε τέταρτοι από το τέλος και δέκατοι, ενώ από κάτω έχουμε ομάδες οι οποίες, τουλάχιστον οι δύο, φαίνονται εξαιρετικά αδύναμες.

Στο δεύτερο γύρο, που πολλοί μιλάνε για ανάκαμψη κ.ο.κ. έχουμε μόλις δύο νίκες, ενώ αποτύχαμε να νικήσουμε τον τρίτο από το τέλος.

Επίσης ακόμη δεν έχουμε σωθεί και αν αυτό γίνει θα είναι περισσότερο λόγω της αχρηστίλας Λαμίας, Λεβαδειακού παρά της δικής μας ομάδας.

Επιπλέον το ρόστερ μας δεν είναι για τα μπάζα και ο κος Στάικος απέτυχε για έναν ολόκληρο γύρο (τρομερά μεγάλο διάστημα), να καταλήξει σε ένα στοιχειώδες σχήμα και να ρολάρει την άμυνα.

Αποτέλεσμα τούτου να υποστούμε ταπεινωτικές ήττες από ισάξιες ποδοσφαιρικά ομάδες (παναιτωλικός). Ήττες άνευ προηγουμένου για ματς μέσα στα Γιάννινα, που μας γυρνάνε σε πολύ μαύρες περιόδους.

Όσοι μιλάτε για κόουτς Στάικο, χωρίς να το θέλετε δίνετε αβάντες στους αεροβασίληδες, στην οικογένεια δηλαδή, που με αέρα κοπανιστό και χωρίς πολύ δουλειά, υποδομές, οργάνωση, παίχτες θέλουν να κουτσομένουν στην κατηγορία και να πουλάνε οτιδήποτε έχει αξία.

Συγγνώμη αλλά εγώ έχω άλλη αντίληψη για την ομάδα. Και δυστυχώς ο ανέτοιμος Στάικος είναι της παραπάνω λογικής, ακόμη και αν δεν το ξέρει ή ακόμη και αν πιστεύει ότι θα την αντιπαλέψει.

Άγγελος, Όγιος, Μεταξάς, Γιαννίκης ήταν προπονητές που γνωρίζαμε ή υποθέταμε εκ των προτέρων ότι θα σπάσουν τον φαύλο κύκλο του αεροβασίλη. Όλοι τους φύγανε τρέχοντας.

Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος PASteli

• Sr. Member
  • "You don't wanna know"
    • Προφίλ
« Απάντηση #172 στις: Σαβ 25 Φεβ 2023 20:21 »
Τα αποτελέσματα κρίνουν ένα προπονητή (αρχικά και μετέπειτα την ομάδα) και αυτή τη στιγμή είναι 4 νίκες 10 ισοπαλίες και 9 ήττες.
Ο καθένας έχει τη γνώμη του και είναι απολύτως σεβαστή.
Εμένα προσωπικά ο Στάικος δεν μου αρέσει, ούτε οι επιλογές του και στα δυο μεταγραφικά παράθυρα της σεζόν.
Το αν είναι δικές του επιλογές ή όχι πάλι λάθος του θα είναι αν δεν ήταν.

:mono:

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #173 στις: Σαβ 25 Φεβ 2023 20:44 »
Σκεψου οτι γκρινιαζουμε για εναν προπονητη που μετα το μουντιαλ μας εχει στο τσακ αηττητους
Κατι δεν παει καλα σιγουρα και με αυτον και με εμας

Αποσυνδεδεμένος PASteli

• Sr. Member
  • "You don't wanna know"
    • Προφίλ
« Απάντηση #174 στις: Σαβ 25 Φεβ 2023 20:46 »
Σκεψου οτι γκρινιαζουμε για εναν προπονητη που μετα το μουντιαλ μας εχει στο τσακ αηττητους
Κατι δεν παει καλα σιγουρα και με αυτον και με εμας

Φίλε τη γνώμη μας λέμε. δεν γκρινιάζει κανείς. Γι αυτό έχουμε τις γυναίκες μας  :))

:mono: