Αποστολέας Θέμα: Iker Bilbao  (Αναγνώστηκε 3880 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
Iker Bilbao
« στις: Τρι 28 Ιούν 2022 16:04 »
Παράθεση
Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του 26χρονου μέσου, Ίκερ Μπιλμπάο, για τα επόμενα δύο χρόνια. Είναι γεννημένος στις 20 Μαρτίου του 1996 και ξεκίνησε την καριέρα του στην Danok Bat CF στην πόλη του Μπιλμπάο, ενώ το καλοκαίρι του 2015 σε ηλικία 19 ετών μετακόμισε στην Αθλέτικ Μπιλμπάο και συγκεκριμένα στην τρίτη της ομάδα την Μπασκόνια. Στην Μπασκόνια αγωνίστηκε μέχρι το 2018 με ένα μικρό διάλειμμα την σεζόν 2017-18 όταν και φόρεσε την φανέλα της Γκερνίκα.
Το καλοκαίρι του 2018 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Αμορεμπιέτα με την οποία μέτρησε συνολικά 110 συμμετοχές και εννιά γκολ, ενώ στην σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε σε 38 παιχνίδια της Segunda Division σημειώνοντας δύο γκολ μοιράζοντας παράλληλα και δύο ασίστ, ενώ μέτρησε και δύο συμμετοχές στο Copa del Rey.
Καλώς ήρθες στην οικογένεια του Π.Α.Σ. και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία».
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο Ίκερ Μπιλμπάο στις πρώτες του δηλώσεις στο pasgiannina.gr, ανέφερε:
«Έχω μεγάλες προσδοκίες για τη σεζόν που έρχεται. Θέλω να βοηθήσω τον ΠΑΣ με όλες μου τις δυνάμεις. Ελπίζω να κάνουμε μια μεγάλη χρονιά. Ξέρω ότι οι οπαδοί στην Ελλάδα αγαπούν τις ομάδες τους, τις στηρίζουν με πάθος και αυτό μου αρέσει πολύ. Το Ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό, γενικώς άκουσα καλά πράγματα για την Super League και τον Π.Α.Σ., μίλησα με τον Κόντε και πήρα πολύ καλές αναφορές για την πόλη και την ομάδα. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω όπως μπορώ, να μοιράσω ασίστ ή ακόμα και να πετύχω κάποιο γκολ. Πρέπει να προχωράμε βήμα βήμα και ελπίζω να φτάσουμε μακριά».
Link: http://pasgiannina.gr/anakoinwseis/welcome-iker-bilbao/
#pas #pasgiannina #pasgianninafc #welcome #iker #bilbao

Καλώς ήρθες, μωρή παικτούρα!
Εσύ θα μοιράζεις, ο killer θα εκτελεί!
 :dab:
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 28 Ιούν 2022 17:36 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Iker Bilbao
« Απάντηση #1 στις: Τρι 28 Ιούν 2022 17:06 »
Καλώς ήρθες Ικερ στην ομάδα της καρδιάς σου!

Από μικρός ΠΑΣολες το όνειρό σου έγινε πραγματικότητα!

Μεγαλωμένος με την αφίσα του ΓΙΩΡΓΟΥ του ΚΑΚΟΥ πάνω από το κρεβάτι σου!

ΥΓ Πάρε μαζί σου και τον Ινάκι τον Γουλιαμς τον συγχωριανό σου! 
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Τρι 28 Ιούν 2022 17:12 »
Αν τον πρότεινε ο Πέδρο τότε νιώθω ασφάλεια για την επιλογή αυτή

Καλώς ήρθες παικταρα

Αποσυνδεδεμένος GAVOS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Τρι 28 Ιούν 2022 17:56 »
Καλώς το παιδί! Υγεία, πολλή δουλειά και είμαι σίγουρος πως θα αφήσεις το στίγμα σου όπως κ οι υπόλοιποι συμπατριώτες σου που πέρασαν από εδω

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Τρι 28 Ιούν 2022 18:00 »
Καλώς όρισες. Μακάρι να μείνει και ο Ντομιγκεθ και να μεγαλώσει η Ισπανική παροικία στα Γιάννενα....
....

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Τρι 28 Ιούν 2022 18:08 »
Καλώς όρισες στην ομάδα μας Ικερ. Έχεις και το ίδιο όνομα με τον Άγιο Ικερ. Ελπίζω να φτάσεις τις επιτυχίες του και να γίνεις σύμβολο και εσύ στην ομάδα μας. Όλες οι μεταγραφές μας φέτος είναι σε φάση τραβάμε λαχείο μπας και πιάσουμε το πρώτο λαχνό. Μακάρι να είναι αυτός ο τυχερός λαχνός για εμάς.

Αποσυνδεδεμένος ltz

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Τρι 28 Ιούν 2022 18:59 »
Καλωσόρισες στον Άγιαξ Iker. Ο Κόντε σε περιμένει να σου δείξει τα κατατόπια
ΠΑΣ από το 1966. Παγουράς από πάντα.

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Τετ 29 Ιούν 2022 09:56 »
Καλωσόρισες Ικερ!!

Το Fifa22 τον δίνει στο 64 με 67 ενώ το Fm22 στο 57 με 59

Ίδωμεν.
Πάντως Β Ισπανίας μια κλάση πάνω από τις μισές ομάδες του πρωταθλήματος, είναι σίγουρα.

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Τετ 29 Ιούν 2022 10:31 »
Καλως όρισες!
Ελπίζω σε μεγάλες εμφανίσεις και μεγαλύτερη ποιότητα στο κράτημα της μπάλας απο αυτούς που είχαμε.

Ξαναγυρίζουμε στην ισπανική αγορά που μας έχει πάει πολύ και αφήνουμε την γερμανική που στηριχτήκαμε τα τελευταία χρόνια λόγο των προπονητών. 

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Πεμ 30 Ιούν 2022 07:03 »
Καλωσόρισες Ικερ!!

Το Fifa22 τον δίνει στο 64 με 67 ενώ το Fm22 στο 57 με 59

Ίδωμεν.
Πάντως Β Ισπανίας μια κλάση πάνω από τις μισές ομάδες του πρωταθλήματος, είναι σίγουρα.
Τι κάνει το FM;

Αποσυνδεδεμένος ΤΑΧΑΣ

• Sr. Member
  • Γεννήθηκα ΠΑΣ και θα πεθάνω ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Πεμ 30 Ιούν 2022 09:20 »
Βάσκος=δύναμη, πάθος!
Καλώς όρισες με υγεία Ετσεμπερια της Ηπείρου!

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Πεμ 30 Ιούν 2022 12:29 »
Football Manager.

Παιχνίδι είναι ουσιαστικά που είσαι προπονητής σε ομάδα κτλπ. Αλλά τα στοιχεία που έχει είναι αρκετά κοντά στην πραγματικότητα

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Πεμ 30 Ιούν 2022 14:53 »
Καλώς μας ήρθες Ίκερ. Ελπίζω να δούμε μεγαλύτερες κατοχές μπάλας με τη βοήθειά σου.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Πεμ 30 Ιούν 2022 17:51 »
Football Manager.

Παιχνίδι είναι ουσιαστικά που είσαι προπονητής σε ομάδα κτλπ. Αλλά τα στοιχεία που έχει είναι αρκετά κοντά στην πραγματικότητα
Το ξέρω το παιχνίδι.Το 57 με 59 δεν κατάλαβα.

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Πεμ 30 Ιούν 2022 22:04 »
Παράθεση

Τόσο τον δίνει overall και potential

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Πεμ 30 Ιούν 2022 22:56 »
Παράθεση

Τόσο τον δίνει overall και potential
Δεν παίζουν τέτοια νούμερα.
Τα current ability στον ΠΑΣ κατά πλειοψηφία είναι 95-110.Εκεί μέσα είναι και ο Μπιλμπάο.Δεν ξέρω τι ακριβώς είδες.
Οι σκάουτερς δίνουν αστεράκια και παίζει ρόλο το υπόλοιπο ρόστερ που έχεις.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Πεμ 30 Ιούν 2022 23:19 »

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Παρ 01 Ιούλ 2022 04:42 »
Fon υπάρχουν κάποια site για το FM που δίνουν το current και
potential ability  με μαξ το 100. Μάλλον από κει θα το είδα ο φίλος. Ο Μέσι πχ έχει 97 current και 100 potential. Αν και εγώ σε ένα τέτοιο σάιτ που κοίταξα τον Μπιλμπάο τον είχε 51-59.

Αποσυνδεδεμένος dio

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Παρ 01 Ιούλ 2022 17:20 »
Ίκερ Μπιλμπάο - Ένας «Κόντε» για τη μεσαία γραμμή των Ηπειρωτών

H Ιβηρική χερσόνησος έχει χαρίσει ουκ ολίγα «λαβράκια» στην ελληνική Super League. Ο ΠΑΣ Γιάννινα, για παράδειγμα, έβγαλε λαγό από τη Γ’ Ισπανίας φέρνοντας το 2016. από τη Μέριδα τον Πέδρο Κόντε.

Τώρα ενόψει της νέας σεζόν και εν μέσω των σαρωτικών αλλαγών που συντελούνται στο ρόστερ των Ηπειρωτών μετά την πολύ επιτυχημένη περσινή χρονιά, φέρνει στην πόλη των Ιωαννίνων έναν παίκτη που διαθέτει το πακέτο για να αλλάξει τις ισορροπίες στη μεσαία γραμμή, τον Ίκερ Μπιλμπάο.

Τον εντόπισε η Μπιλμπάο, τον ανέδειξε η Αμορεμπιέτα
O 26χρονος Βάσκος δεν έχει γράψει καμιά σπουδαία καριέρα στη χώρα του. Η Αθλέτικ Μπιλμπάο τον εντόπισε όταν ήταν 19 χρονών, αλλά τον μοίραζε από εδώ και από εκεί για να αποκτήσει εμπειρίες.

Το 2018 τον έδωσε στην Αμορεμπιέτα, όπου ανέπτυξε το ταλέντο του και εξελίχτηκε σε έναν από τους κομβικούς παίκτες της ομάδας στην ιστορική πρώτη άνοδό της στη Β’ κατηγορία.

Στις 22 Μαΐου του 2021 πέτυχε το γκολ που έφερε την άνοδο και στις 29 Αυγούστου το πρώτο τέρμα της ομάδας στη Segunda.

Ο Μπιλμπάο είναι αυτό που λέμε «μηχανάκι», αλλά και «βιονικός». Τρέχει ασταμάτητα στο γήπεδο και είναι γερό σκαρί, αφού για να χάσει παιχνίδι θα πρέπει να είναι τιμωρημένος.

Δεν διαθέτει εντυπωσιακές τεχνικές αρετές, γι’ αυτό και δεν έπαιξε ποτέ στην Primera, αλλά έχει τρομερή φυσική κατάσταση, αμύνεται καλά και κυνηγά όλες τις μπάλες με πάθος. Διαθέτει«φονικό» αριστερό και είναι εξαιρετικός στα «στημένα».

Προσπαθεί να βρίσκει τους συμπαίκτες του όταν «κόβουν» προς την εστία και δεν διστάζει να σουτάρει.

Ο ΠΑΣ το ιδανικό επόμενο βήμα στην καριέρα του
Από την Αμορεμπιέτα έφυγε, καθώς δεν μπόρεσε να κρατηθεί στην κατηγορία και ο ΠΑΣ φαντάζει ως ένα πολύ καλό νέο βήμα στην καριέρα του.

Αν και δεν θέλει να μιλάει πολύ στις κάμερες, στις πρώτες του δηλώσεις, φάνηκε ενημερωμένος για το πού έρχεται και τι τον περιμένει

«Έχω μεγάλες προσδοκίες για τη σεζόν που έρχεται. Θέλω να βοηθήσω τον ΠΑΣ με όλες μου τις δυνάμεις. Ελπίζω να κάνουμε μια μεγάλη χρονιά. Ξέρω ότι οι οπαδοί στην Ελλάδα αγαπούν τις ομάδες τους, τις στηρίζουν με πάθος και αυτό μου αρέσει πολύ.

Το Ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό, γενικώς άκουσα καλά πράγματα για την Super League και τον Π.Α.Σ., μίλησα με τον Κόντε και πήρα πολύ καλές αναφορές για την πόλη και την ομάδα. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω όπως μπορώ, να μοιράσω ασίστ ή ακόμα και να πετύχω κάποιο γκολ. Πρέπει να προχωράμε βήμα βήμα και ελπίζω να φτάσουμε μακριά».

Αν ο Μπιλμπάο δικαίωσε τις προσδοκίες, τότε ο Γιώργος Χριστοβασίλης, που τον έκλεισε με διετές συμβόλαιο, θα έχει κάνει άλλο ένα εξαιρετικό deal και μια μεταγραφή από την οποία ο ΠΑΣ θα βάλει χρήματα στο λειψό ταμείο του.

https://www.sportday.gr/Article/Podosfairo/Top_Leagues/SuperLeague/pas-giannina-metagrafes-iker-mpilmpao---enas-konte-gia-th-mesaia-grammh-twn-hpeirwtwn/28-6-2022/60280

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Παρ 01 Ιούλ 2022 17:41 »
Fon υπάρχουν κάποια site για το FM που δίνουν το current και
potential ability  με μαξ το 100. Μάλλον από κει θα το είδα ο φίλος. Ο Μέσι πχ έχει 97 current και 100 potential. Αν και εγώ σε ένα τέτοιο σάιτ που κοίταξα τον Μπιλμπάο τον είχε 51-59.
Δεν ξέρω τι να σου πω.Πάντως στο παιχνίδι πάνε 0-200 τόσο στο ca όσο και στο pa.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Σαβ 10 Ιούν 2023 20:08 »
Ίκερ Μπιλμπάο: Αν και Ισπανός, δεν “κόλλησε” στον ΠΑΣ Γιάννινα (video)

Είχε δημιουργήσει ένα πολύ καλό προηγούμενο με τους Ισπανούς ο ΠΑΣ Γιάννινα, αφού όλοι όσοι πέρασαν είχαν πετυχημένες θητείες. Θυμίζουμε τους Ακόστα, Ναδάλες, Κόντε και Ντομίνγκεθ. Ο Μπιλμπάο δυστυχώς ήταν η εξαίρεση στον κανόνα, όχι γιατί δεν είχε τις δυνατότητες, αλλά είτε γιατί δεν κόλλησε καλά στο κλίμα της ομάδας είτε γιατί ο μεγάλος τραυματισμός του, που τον κράτησε 4 μήνες εκτός δράσης, ουσιαστικά δεν του έδωσε τη δυνατότητα να προσφέρει όσα ενδεχομένως θα μπορούσε.

Ως τον Α’ γύρο ο Μπιλμπάο είχε φανέλα βασικού από τον Θανάση Στάικο. Από εκεί και πέρα έπαιξε ελάχιστα, αφού δεν μπορούσε να ανεβάσει ρυθμούς και εντάσεις και δεν έδειχνε έτοιμος για τις απαιτήσεις που υπήρχαν.

Ο Ισπανός μέσος έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, με τον Θανάση Στάικο, πάντως, να έχει διαμηνύσει ότι δεν τον υπολογίζει. Έτσι, λοιπόν, αναζητείται φόρμουλα λύσης του συμβολαίου του.

Παρά τις μόλις 16 συμμετοχές, με απολογισμό 2 ασίστ, θα έχουμε το παρακάτω βίντεο των 7 και πλέον λεπτών να θυμόμαστε το πέρασμά του από τον ΠΑΣ Γιάννινα, αν φυσικά αποχωρήσει.

super-fm.gr

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Τρι 13 Ιούν 2023 09:51 »
Ίσως ο πιο ανύπαρκτος παίκτης όλων των εποχών!!!

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Τρι 13 Ιούν 2023 16:31 »
Ίσως ο πιο ανύπαρκτος παίκτης όλων των εποχών!!!

Κουέβας

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Τρι 23 Ιαν 2024 15:53 »

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Τρι 23 Ιαν 2024 20:52 »
Πώς μια μεταγραφή που την περιμέναμε με πολλές προσδοκίες αποδείχθηκε μια τεράστια αποτυχία. Που την φέραμε για αντικαταστάτη του παιχταρά Ντομίνγκεζ και βγήκε χειρότερη από το Λιάσο. Τι να κάνουμε; Υπάρχουν και αυτά στη ζωή.
Ξεκουρααααστηκε και πιστεύω να του άρεσε η πόλη μας, αφού τη γνώρισε σε όλες τις εποχές. Τουλάχιστον να μας προωθήσει τουριστικά σε φίλους και γνωστούς του, να αφήσουν και κάνα φράγκο στην πόλη.  :P