Αποστολέας Θέμα: Παναγιώτης Τζίμας  (Αναγνώστηκε 3815 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Παναγιώτης Τζίμας
« στις: Τετ 20 Ιούλ 2022 10:32 »
Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του μεσοεπιθετικού Παναγιώτη Τζίμα από τον ΠΑΟΚ με την μορφή δανεισμού.

Ο Παναγιώτης Τζίμας γεννήθηκε στις 12 Μαρτίου του 2001 στην Πρέβεζα και εντάχθηκε στις ακαδημίες του Άρη Πρέβεζας. Εκεί γρήγορα ξεχώρισε για το ταλέντο του και σε ηλικία 14 ετών ο Αστέρας Τρίπολης τον εντόπισε και τον έφερε στην Αρκαδία.

Στις ακαδημίες του Αστέρα ξεχώρισε αγωνιζόμενος με μεγάλη επιτυχία σε όλες τις μικρές ομάδες των Αρκάδων. Την σεζόν 2018-19 με την Κ20 σημειώνει 20 γκολ μοιράζοντας παράλληλα 10 ασίστ με αποτέλεσμα να κάνει το βήμα στην πρώτη ομάδα κάνοντας μάλιστα ντεμπούτο στην Super League κόντρα στον Πανιώνιο. Την επόμενη χρονιά παράλληλα με την Κ20 αυξάνει τις συμμετοχές του στην μεγάλη κατηγορία αγωνιζόμενος σε πέντε αγώνες των Play Out της Super League.

Την σεζόν 2020-21 πλέον αποτελούσε στέλεχος της πρώτης ομάδας καταγράφοντας 11 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ κόντρα στον ΟΦΗ πέτυχε το πρώτο γκολ σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι εμφανίσεις του δεν μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες με τον ΠΑΟΚ να τον κάνει δικό του. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο 21χρονος άσος αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Super League 2 με τον ΠΑΟΚ Β', όπου μέτρησε 30 συμμετοχές κι επτά γκολ.

Ο Τζίμας είναι διεθνής με την Εθνική Ελλάδας Κ19, έχοντας καταγράψει συμμετοχές με όλες τις μικρές Εθνικές της χώρας.

Σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, το νέο απόκτημα της ομάδας μιλώντας στο pasgiannina.gr δήλωσε:

«Είμαι χαρούμενος που έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Π.Α.Σ. Γιάννινα. Ελπίζω να βοηθήσω και να με βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας. Προσωπικά αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο που είμαι Ηπειρώτης και όλοι μαζί να έχουμε μια καλή και πετυχημένη χρονιά».

Link: http://pasgiannina.gr/anakoinwseis/welcome_tzimas/

#pas #pasgiannina #pasgianninafc #tzimas

Συνδεδεμένος ltz

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Παναγιώτης Τζίμας
« Απάντηση #1 στις: Τετ 20 Ιούλ 2022 11:01 »
Καλώς τον. Σιδεροκέφαλος και πολλά γκολ.
ΠΑΣ από το 1966. Παγουράς από πάντα.

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Τετ 20 Ιούλ 2022 11:39 »
Καλωσήρθε. Τώρα να ευχηθούμε πολλά γκολ ή πολλές ανέπαφες εστίες; Εδώ είναι το θέμα

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Τετ 20 Ιούλ 2022 12:31 »
Καλωσήρθε. Τώρα να ευχηθούμε πολλά γκολ ή πολλές ανέπαφες εστίες; Εδώ είναι το θέμα

Εγώ θα ευχηθώ να γυρίσει στον μπαογκ γρήγορα.  :mono:
....

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Τετ 20 Ιούλ 2022 13:16 »
Καλώς Ήρθες Παναγιώτη!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Τετ 20 Ιούλ 2022 14:33 »
Καλώς το παλληκάρι! Εξαιρετικός παίκτης!
Θα προτιμούσα να τον πάρουμε με μεταγραφή, αλλά ας είναι...
Εντύπωση μου προκαλεί το γεγονότο το ότι θα του καλύψουμε εμείς το συμβόλαιο. Τί να παίζει, ποιός ξέρει...

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Τετ 20 Ιούλ 2022 14:50 »
Εγώ από αυτά που έμαθα, ο παίχτης θα πληρώνεται από τον παοκ. Εσύ που άκουσες ότι θα το πληρώνουμε εμείς; Βγήκε κάπου;

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Τετ 20 Ιούλ 2022 16:11 »
Εγώ από αυτά που έμαθα, ο παίχτης θα πληρώνεται από τον παοκ. Εσύ που άκουσες ότι θα το πληρώνουμε εμείς; Βγήκε κάπου;

Παράθεση
Ο παίκτης θα ανήκει στον ΠΑΣ Γιάννινα για τον επόμενο χρόνο και θα καλύψει όλο το συμβόλαιο των 70.000 ευρώ.

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://sportsroom.gr/podosfairo/super-league/pas-giannina-pire-daneiko-ton-tzima-apo-ton-paok/&ved=2ahUKEwi_rZGDw4f5AhVA8LsIHYOuAJkQFnoECAQQAQ&usg=AOvVaw3AtjHGa5nIzTuQhdfhnr4_

Παράθεση
Ο ΠΑΣ Γιάννενα αναμένεται να καλύψει το συμβόλαιο του παίκτη για την επόμενη σεζόν, περίπου 70.000

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.metrosport.gr/amp/ypegrapse-daneikos-gia-ena-chrono-ston-pas-giannena-o-tzimas-604547&ved=2ahUKEwi_rZGDw4f5AhVA8LsIHYOuAJkQFnoECAUQAQ&usg=AOvVaw00ldzsDK89niHXpjvD-6Gy

Παράθεση
Ο παίκτης θα ανήκει στον ΠΑΣ Γιάννινα για τον επόμενο χρόνο και μάλιστα ο ΠΑΣ θα καλύψει όλο το συμβόλαιο των 70.000 ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι στα “ψιλά γράμματα” του δανεισμού, προφανώς θα έχει συμφωνηθεί και κάποιο όφελος του ΠΑΣ σε περίπτωση που ο παίκτης τραβήξει βλέμματα άλλων συλλόγων.

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.passports.gr/pas-giannina-1/36191-kai-episema-daneikos-ston-pas-o-tzimas&ved=2ahUKEwi_rZGDw4f5AhVA8LsIHYOuAJkQFnoECBAQAQ&usg=AOvVaw3QG9KIBdGTBkEU21DUpSbN

Παράθεση
Ο δανεισμός του ολοκληρώθηκε σήμερα (19/7) με τους Ηπειρώτες να συμφωνούν ώστε να καλύψουν ολόκληρο το συμβόλαιό του, που αντιστοιχεί σε 70.000 ευρώ.

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://agones.gr/m/news/53181/o_pas_giannina_ekleise_daneiko_ton_tzima_apo_ton_paok&ved=2ahUKEwi_rZGDw4f5AhVA8LsIHYOuAJkQFnoECA8QAQ&usg=AOvVaw1864C3NCDWURA8h-mFzoAA

Και αλλού μπορείς να το βρεις, βαριέμαι να κοιτάξω κι άλλο...  :)

Τώρα, εάν αυτοί γράφουν ψέματα, τότε γράφω κι εγώ...  :P

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Τετ 20 Ιούλ 2022 16:16 »
Νομίζω μας κάνει  :)) :))

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Τετ 20 Ιούλ 2022 16:58 »
Και τον ψήνουμε στη θέση κάποιου δικού μας της Κ19 και τον πληρώνουμε και δεν έχουμε κέρδος από όποια υπεραξία αποκτήσει. Μια χαρά... για τον μπαοκ.
Δεν με νοιάζει τι έχει συμφωνήσει ο πρόεδρος κάτω από το τραπέζι, γιατί αυτά δεν πάνε στον ΠΑΣ.
Και όλα αυτά μετά από περήφανες πωλήσεις....
Υ.Γ. προφανώς ο παίκτης δεν φταίει σε τίποτα.

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Τετ 20 Ιούλ 2022 18:09 »
Χαχαχαχα μας καλυψες Κριμσον, ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Τετ 20 Ιούλ 2022 19:42 »
Για παίκτες του μπαοκ και του κωλόγαυρου ένα κατεβατό από κείμενο στις ανακοινώσεις.

Τόσα χρόνια διάφοροι αλήτες, όντας σε διατεταγμένη υπηρεσία από τα αφεντικά τους, ΜΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝ και συ τι κάνεις? ΠΑΣ και παίρνεις δανεικούς!!!  :facepalm: :facepalm:

Μετά να μη διαμαρτυρόμαστε που μας σφάζουν.  >:( >:(

Κοροιδεύουμε ξάνθη, πουσταρά αιώνιο, λεβαδειακό για τα αλισβερίσια με γαύρους του βορά και του νότου και μεις ενώ έχουμε έσοδα πάμε και κάνουμε τα ίδια!!!  %-| %-|

Πέρισυ οι μικροί παρουσιάσαν ένα πολύ ωραίο σύνολο και φτάσαν κοντά να σηκώσουν την κούπα. ΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙΣ ΓΑΜΩ ΤΗ ΤΥΧΗ ΜΟΥ?!?! Με το να φέρνεις δανεικούς από τα βρωμερά αυτά σωματεία?!?!

Και καλά εντάξει θες να φέρεις δανεικούς να μη πληρώσεις, άφου έχουμε το θεματάκι με τη συνεχιζόμενη δραστηριότητα. Δεν μπορείς να φέρεις δανεικό από το εξωτερικό?! Πες στο φίλο σου το Φάρα στην τελική.

Και όχι τίποτα άλλο μας βάζετε φάτσα φόρα τις φανέλες των βρωμερών σωματείων. Ρε πάτε καλά να πούμε?!?!  :takataka: :takataka:

Υ.γ.: Οι παίκτες δε φταίνε σε τίποτα.
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος PAriS

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Πεμ 21 Ιούλ 2022 10:05 »
Πάντως σαν ανέκδοτο ακούγετε να πληρώσει ο χουβαρδάς πρόεδρος 70.000 για ένα χρόνο δανεικό παίχτη!!!! Εγώ προσωπικά αδυνατώ να το πιστέψω. Εσείς οι θιασώτες τις διοίκησης ΧΒ τι λέτε γιαυτό;
...μου θυμίζει τα κολπάκια  της πώλησης Πασχαλάκη!
...πρέπει να φαίνονται και έξοδα στην "εταιρία" αλλιώς πως θα γίνει το παντελονιασμα!!!

*Φυσικά δεν ξεχνάμε το άλλο ανέκδοτο (παρόλο που δεν σχολιάστηκε στο φόρουμ) με το ποσό πώλησης του Κάργα!!! (Για να μην νομίζετε οτι δεν τα βλέπουμε και μας περνάτε για εντελώς μαλάκες)
* Περιμένω σχόλια για τα ανέκδοτα από τους "περήφανους οπαδούς του προέδρου" Μην κρυφτείτε πάλι...

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Σαβ 23 Ιούλ 2022 00:34 »
Στο FM 2020 ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ!!!!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Κυρ 23 Οκτ 2022 18:36 »
Όταν ήρθε, στα πρώτα ματς είπα ότι η θέση του είναι χαφ. Ούτε σέντερ φορ που έσκιζε τα δίχτυα στον Αστέρα και την εθνική, ούτε δεξί Μπακ που ήθελε ο Λουτσεσκου. Το παιδί αυτό, απ όταν ήταν στην Πρέβεζα έπαιζε 6αρο8αρι. Αρχηγός στην ΕΠΣ Πρέβεζας Λευκάδας, αν δεν κάνω λαθος απορρίφθηκε από τις υποδομές μας (ναι νομίζω ισχύει όσο και αν δεν το πιστεύετε, απορρίφθηκε από την κ15. Βέβαια δεν είμαι και απολύτως σίγουρος, ίσως είχε απορρίψει ο ίδιος τον ΠΑΣ) και πήγε στον Αστέρα όπου αναπτύχθηκε πολύ και σωματικα και ποδοσφαιρικα. Για μένα, ευτυχώς έμαθε μπάλα αλλού και όχι εδώ στα Γιάννενα. Τότε οι υποδομές δούλευαν στο παιχνίδι του Πετράκη...

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Κυρ 23 Οκτ 2022 18:49 »
ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Συνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Κυρ 23 Οκτ 2022 22:39 »
Οταν παιζει απο την αρχη , δειχνει αγχωμενος να αποδειξει πραγματα , χωρις ελεγχο των δυναμεων του , και με συνεχως ημιτελεις προσπαθειες. Πολλες στιγμες μου θυμιζει Μανθατη αν και παντα τα δινει ολα . Δεν ξεπερνα το 5-6.
Οταν μπαινει αλλαγη ειναι αλλος παικτης , πλησιαζοντας το 8.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Δευ 24 Οκτ 2022 12:04 »
Οταν παιζει απο την αρχη , δειχνει αγχωμενος να αποδειξει πραγματα , χωρις ελεγχο των δυναμεων του , και με συνεχως ημιτελεις προσπαθειες. Πολλες στιγμες μου θυμιζει Μανθατη αν και παντα τα δινει ολα . Δεν ξεπερνα το 5-6.
Οταν μπαινει αλλαγη ειναι αλλος παικτης , πλησιαζοντας το 8.

Συμφωνώ. Είναι εκρηκτικός παίκτης που φαίνεται να του στοιχίζει σε αντοχές. Αυτό είναι ξεκάθαρα θέμα προπονητή πότε και πώς θα τον χρησιμοποιήσει. Πάντως είναι φανερό ότι μόλις μπήκε αλλαγή άλλαξε τελείως το παιχνίδι μας. Ένας παίκτης μπορεί να κάνει τη διαφορά. Για μένα mvp χτες παρόλο που ο Ροντρίγκο έβαλε τα δυο γκολ.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Πεμ 27 Οκτ 2022 11:01 »
Και όπως ξαναείπα και σε άλλο θέμα, αναιρώ οτι είχα πρωτοπεί στην αρχή (που είναι και γραμμένο πιο πάνω!)..Μακάρι να έμενε στον ΠΑΣ, γιατί πάντα προσπαθεί για το καλύτερο. Απλά με εναν προπονητή θα μάθαινε και άλλα πράγματα..Αλλα τουλάχιστον εμένα με τις εμφανίσεις του με έκανε να αναιρέσω οτι είχα πεί..Μπράβο στο παιδί.
....

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Τετ 02 Νοέ 2022 17:44 »
Παναγιώτης Τζίμας: “Όσο έρχονται νίκες, θα ανεβαίνει και η ψυχολογία μας”

Στην εκπομπή του ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM 104,3 “Στη Λακούβα” μίλησε ο Παναγιώτης Τζίμας του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα των Ηπειρωτών επί του Αστέρα Τρίπολης.Ο νεαρός άσος μίλησε για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και τη διακοπή που θα ακολουθήσει από τη μεθεπόμενη εβδομάδα, λόγω Μουντιάλ και κατά πόσο αυτό θα επηρεάσει.

Αναλυτικά όσα είπε στον Μιχάλη Μερτζιανίδη στη μικτή ζώνη:

Για τα συναισθήματα μετά τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης: «Και ανακούφιση και χαρά, γιατί ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, θέλαμε τους 3 βαθμούς, οι οποίοι ήρθαν και είμαστε όλοι χαρούμενοι».

Για το συστατικό της νίκης επί του Αστέρα: «Πεισμώσαμε πιο πολύ όλοι, είχαμε και τον κόσμο μαζί μας και δώσαμε περισσότερα».

Για τους πανηγυρισμούς στο τέλος του ματς με τον Αστέρα: «Μας έφυγε ένα πολύ μεγάλο βάρος, θέλαμε πάρα πολύ τους 3 βαθμούς και για τον κόσμο και για το προπονητικό τιμ, αλλά και για μας για ψυχολογικούς λόγους. Όσο έρχονται οι νίκες θα ανεβαίνει και η ψυχολογία μας».

Για τον ΠΑΣ Γιάννινα που δείχνει ότι δεν τα παρατάει και πως κατάφερε η ομάδα να αλλάξει ψυχολογία ενώ βρέθηκε πίσω στο σκορ στα δύο τελευταία ματς: «Όλοι βοήθησαν να το βρούμε αυτό και οι προπονητές και όλο το τιμ κι εμείς που μιλάμε μέσα στα αποδυτήρια και λέμε ότι κάτι πρέπει να αλλάξουμε. Πιστεύω ότι το αλλάξαμε και αν συνεχίσουμε έτσι θα πάμε καλά όλη τη χρονιά».

Για το αν βλέπουν τη βαθμολογία: «Τώρα η βαθμολογία παίζει ρόλο, αλλά εμείς κοιτάμε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που είναι δύσκολο. Πάμε να διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε και στα τρία προσεχή ματς».

Αν θα βοηθήσει η διακοπή του πρωταθλήματος για το Μουντιάλ: «Οι ομάδες που είναι κάτω στη βαθμολογία θα βοηθηθούν, γιατί θα τις οργανώσουν πιο πολύ, θα δουλέψουν αυτά που δεν πήγαν καλά στον Α’ γύρο και πιστεύω θα τις βοηθήσει».

Για τον κόσμο που παρότι είναι πικραμένος, είναι δίπλα και τους ενισχύει: «Σίγουρα ο κόσμος ξέρει ότι είμαστε καλοί παίκτες και ότι παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, άλλο που δεν έρχονται τα αποτελέσματα καμιά φορά και λόγω ατυχίας. Πιστεύω ότι ο κόσμος τα βλέπει αυτά και γι’ αυτό έρχεται να μας υποστηρίξει και να μας ενθαρρύνει. Κι εμείς τον θέλουμε δίπλα μας σε κάθε παιχνίδι».

Για τα γκολ που δέχεται ο ΠΑΣ Γιάννινα: «Προσωπικά έχω πει πολλές φορές ‘τι γκολ τρώμε’. Παίζει ρόλο και η ατυχία, αλλά σιγά σιγά αλλάζει αυτό. Στα τελευταία παιχνίδια παίζουμε καλύτερα αμυντικά και βοηθάμε όλοι».

Για το τι πρέπει να περιμένει ο κόσμος από τον ίδιο προσωπικά: «Με αγαπάει ο κόσμος, κι εγώ τον αγαπάω, έχω δεθεί. Ήρθα να βοηθήσω την ομάδα να πάει όσο πιο καλά γίνεται φέτος, να κάνω κι εγώ μια καλή πορεία και στο τέλος να είμαστε και οι δύο ευχαριστημένοι».

Ακούστε το απόσπασμα της συνέντευξης από το 39:08 του βίντεο
https://super-fm.gr/90825/panagiotis-tzimas-quot-oso-erchontai-nikes-tha-anevainei-kai-i-psychologia-mas-quot/

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Σαβ 03 Ιούν 2023 16:14 »
Παναγιώτης Τζίμας: «Βοήθησα τον ΠΑΣ Γιάννινα κι αυτός εμένα»
Ο Παναγιώτης Τζίμας φιλοξενήθηκε στο ραδιόφωνο του Metropolis Θεσσαλονίκης και μεταξύ άλλων μίλησε για τη φετινή σεζόν με τον ΠΑΣ Γιάννινα και πόσο πολύ τον βοήθησε στην εξέλιξή του. Από εκεί και πέρα, θα προσπαθήσει να διεκδικήσει μία θέση στο ρόστερ του ΠΑΟΚ στον οποίο ανήκει, όπως είπε. Προφανώς, αν προκύψει κάτι εκ νέου με τον ΠΑΣ Γιάννινα, θα γίνει αφού πρώτα λάβει μέρος στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ για κάποιες μέρες, ώστε να αποφασίσει ο προπονητής του, αν θα τον κρατήσει ή αν θα ξαναδοθεί δανεικός.

Αναλυτικά:

«Έκανα μια πολύ καλή σεζόν φέτος, γεμάτη. Βοήθησα τον ΠΑΣ Γιάννινα και αυτός εμένα, σε μια δύσκολη χρονιά. Από μικρός έπαιζα σε όποια θέση με έβαζε ο προπονητής και αυτό έκανα και φέτος. Η φετινή χρονιά με βοήθησε να βελτιωθώ και σωματικά, αλλά και στο κομμάτι της εμπειρίας. Το κλίμα στην ομάδα ήταν πολύ καλό, πάντα τα Γιάννινα είχαν καλό κλίμα. Φέτος ήθελα να κάνω μια γεμάτη σεζόν και να δείξω τι αξίζω, ώστε να γυρίσω στον ΠΑΟΚ και να βοηθήσω την ομάδα.

Σε ποια θέση του αρέσει να αγωνίζεται περισσότερο: «Περισσότερο μου αρέσει να παίζω αριστερό εξτρέμ, πιστεύω ότι μου ταιριάζει καλύτερα αυτή η θέση. Αν και μου αρέσει να αγωνίζομαι και πίσω από τον επιθετικό».

Για τον αείμνηστο Γιώργο Χριστοβασίλη: «Τον είχα ζήσει μόνο στο αεροπλάνο, όταν πηγαίναμε με την ομάδα για προετοιμασία στην Πολωνία. Ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος, αγαθός, αγαπούσε την οικογένεια του ΠΑΣ. Δεν μπήκε στα αποδυτήρια να φωνάξει μετά από ήττες και απ’ ό,τι μου είπαν τα παιδιά που το είχαν ζήσει παραπάνω ήταν ο καλύτερος πρόεδρος που έχει περάσει από τον ΠΑΣ Γιάννινα, και πιστεύω πως έτσι θα είναι και ο γιος του».

Για τον ΠΑΟΚ: «Είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Τη φετινή χρονιά η ομάδα έδειξε τα ελληνόπουλα, ο Κωνσταντέλιας και ο Κουλιεράκης άξιζαν την ευκαιρία. Ήταν ένα νέο πρότζεκτ, δίνοντας βάση στα νέα παιδιά. Η φετινή σεζόν με βοήθησε πολύ και δεν θα έχω καμία σχέση με πέρυσι. Θα γυρίσω έτοιμος στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ, για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Σαβ 03 Ιούν 2023 22:10 »
Αν και η καρδιά σου δείχνεις να είναι στον μπαοκ, την τίμησες τη φανέλα του ΠΑΣ.
Πού θα πάει, όσο μεγαλώνεις θα συνειδητοποιήσεις ότι η καρδιά σου ανέκαθεν χτύπαγε ΠΑΣ.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Σαβ 03 Ιούν 2023 23:00 »
θα τον ήθελα με κανονική μεταγραφή όμως..Αν και σαν δανεικός όντως έπαιξε με πάθος..καλή επιτυχία με υγεία να έχει όπου και να είναι.
....

Συνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Κυρ 04 Ιούν 2023 07:37 »
θα τον ήθελα με κανονική μεταγραφή όμως..Αν και σαν δανεικός όντως έπαιξε με πάθος..καλή επιτυχία με υγεία να έχει όπου και να είναι.

Πολυ τιμιος παικτης, συμπαθης , πολυθεσιτης , σε καλη ηλικια , και με γνωση των βασικων ( και παραπανω ) της μπαλας .
Θυμιζω οτι ο Λουτσεσκου τον ‘’προοριζε ‘’ και τον ειχε δοκιμασει δεξι μπακ. Θα μπορουσε ο Σταικος να δουλεψει μαζι του σε αυτη την θεση , και ως αναπληρωματικο του Σορια αλλα και ως μελοντικη λυση.
Εκτος των αλλων θεσεων που μπορει να παιξει βεβαια, κυριως ως αλλαγη.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Τρι 13 Ιούν 2023 18:22 »
Πάνος Τζίμας: Μία αξιόπιστη λύση από τον πάγκο
Αρκετή συζήτηση έγινε γύρω από τον Παναγιώτη Τζίμα και τη φετινή του προσφορά στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο νεαρός μέσος ήρθε δανεικός από τον ΠΑΟΚ, επέστρεψε σε αυτόν και μετά το πρώτο στάδιο προετοιμασίας θα αποφασιστεί αν θα παραμείνει στον “Δικέφαλο του Βορρά” ή αν θα ξαναδοθεί δανεικός σε κάποια ομάδα.

Αυτόν τον έναν χρόνο στον ΠΑΣ Γιάννινα, πάντως, πήρε αρκετές ευκαιρίες, άλλοτε ως βασικός και άλλοτε ως αναπληρωματικός και η αλήθεια είναι ότι είχε τις καλές στιγμές του στα παιχνίδια, αλλά του έλειπε η μεγάλη και σταθερή διάρκεια στην απόδοσή του.

Στο χρηματιστήριο του transfermarkt κατάφερε και ανέβασε την αξία των… “μετοχών” του, αφού από τα 350.000 ευρώ όταν ήρθε από τον ΠΑΟΚ έφτασε στα 450.000! Σ’ αυτό έπαιξαν ρόλο οι 28 συμμετοχές που έκανε, οι 4 ασίστ που έδωσε, τα 3 κερδισμένα πέναλτι και τα πολλά κερδισμένα φάουλ.

Το σίγουρο είναι ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε μία από τις σπάνιες περιπτώσεις δανεικών που  βοήθησαν.

Ας θυμηθούμε τις καλύτερες στιγμές του με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα από 4 διαφορετικά παιχνίδια, κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης, σε Ιωνικό στο ματς της κανονικής διάρκειας, αλλά και των πλέι άουτ, αλλά και κόντρα στον Ατρόμητο.

&t=2s
super-fm.gr