Αποστολέας Θέμα: Γνώμη για οπαδούς ΠΑΟΚ  (Αναγνώστηκε 2132 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Jimmy4

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
Γνώμη για οπαδούς ΠΑΟΚ
« στις: Σαβ 23 Ιούλ 2022 21:33 »
Γεια σας παιδιά! Είμαι παοκτζης 18 χρονών, ακόμα δεν έχω ξεκινήσει να πηγαίνω γήπεδο και να ασχολούμαι με τα οπαδικα αλλά από αυτά που βλέπω οι οπαδοί μας δυστυχώς δεν είναι τόσο καλοί, ενώ κάνουμε φανταστική ατμόσφαιρα, νομίζω πως αντικειμενικά κάνουμε την καλύτερη ατμόσφαιρα. Το κακό είναι ότι έχουμε πολλούς οπαδούς που δεν αγαπούν πραγματικά την ομάδα και είναι εγκληματίες (βλέπε υπόθεση Άλκη) και δυστυχώς όλα αυτά τα φαινόμενα δεν είναι σπάνια στην Ελλάδα, εννοώ τα οπαδικα επεισόδια. Και δυστυχώς λόγω της μεγάλης διαφθοράς που υπάρχει στην Ελλάδα όλα αυτά πηγαίνουν στο απυρόβλητο. Πιστεύω στο κομμάτι των επεισοδίων ίσως να είμαστε οι χειρότεροι:(. Αλλά να ξέρετε δεν είμαστε όλοι έτσι, εμένα το όνειρο μου είναι, επειδή μένω και στην Αθήνα, να πηγαίνω να βλέπω την ομάδα μου με τους φίλους μου στο γήπεδο της ΑΕΚ του ΠΑΟ η του Ολυμπιακού και να την υποστηρίξω εκτός έδρας χωρίς τσαμπουκαδες και επεισόδια, αυτό το θεωρώ υποκρισία, εγώ θα υποστηρίξω την ομάδα είτε στην Θεσσαλονίκη με φωνή είτε στην Αθήνα με την παρουσίαου και την αγνή μου αγάπη, απλά το λέω να ξέρετε ότι δεν είμαστε όλοι οι παοκτζηδες το ίδιο.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Γνώμη για οπαδούς ΠΑΟΚ
« Απάντηση #1 στις: Κυρ 24 Ιούλ 2022 11:31 »
Καταρχάς φίλε μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για την νοοτροπία και την αγωγή που έχεις από τους γονείς σου.

Μια ευχή και συμβουλή να ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΠΟΤΕ.

Η Θεσσαλονίκη είναι ΥΠΕΡΟΧΗ πόλη με ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΥΣ ανθρώπους.

Αλλά έχει μια μολυσμένη οπαδική νοοτροπία. Οι δημοσιογράφοι της πόλης - αγράμματοι όλοι τους - για προσωπικό όφελος έχουν μολύνει το κόσμο με θεωρίες για την κακή Αθήνα, για χαμουτζήδες, για Ελλάδα στα 2, για σύνορα στα Τέμπη, για αδικία του ΠΑΟΚ που δεν παίρνει Πρωταθλήματα, για ότι φταίει η Αθήνα για τα κακά της Θεσσαλονίκης κλπ.

Μόνο αυτή η πόλη έχει τέτοια νοοτροπία. Σκέψου αν είναι αδικημένη η Θεσσαλονίκη, τότε τα Γιάννινα, η Λαμία, το Ρέθυμνο, η Δράμα κλπ. τι είναι;

Ως προς τις δολοφονίες οπαδών είναι μεγάλη αλήθεια. Έχουμε τρεις δολοφονίες οπαδών σε 2 χρόνια στη Θεσσαλονίκη.  Πότε ξεκίνησαν αυτά; Από την εμφάνιση του Ρώσου και του μηχανισμού προπαγάνδας που έστησε. Που έδωσε ανοχή και φανάτισε ακόμα περισσότερο τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Σκέψου ότι ο δικηγόρος του Ρώσου ήταν ο ίδιος με τον οπαδό που κυνηγούσε τον Βούλγαρο οπαδό του Άρη.

SDNA, Κόλκας, Βασιλόπουλος και οι υπόλοιποι αυλικοί του Ρώσου κάνουν τη δουλειά τους με αυτές τις συνέπειες.

Έβγαλε γλώσσα και έχει άποψη ο χοντρομπαλάς ο Κόλκας που πριν τον Ρώσο ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΞΕΡΕ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ και τώρα που τον έμαθε βγάζει όλα τα ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ.

Η ο παππούς ο Βασιλόπουλος που τον μάζεψαν στην Ολλάνδια με τον Άγιαξ οι μπάτσοι και μετά ΕΚΛΑΙΓΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ Ο ΡΩΣΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙ. Αυτός που δεν ευχήθηκε συλλυπητήρια στον θάνατο του Άλκη. Ένας ΤΥΠΑΚΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΤΗ ΖΩΗ ΕΝΟΣ ΑΡΕΙΑΝΟΥ ΑΠΟ ΕΝΟΣ ΠΑΟΚΤΖΗ. Και είναι 70 χρονών. Φτάσαμε στο σημείο να έχει δικαίωμα  γνώμης και λόγου ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Ο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ. Εκεί καταντήσαμε σαν χώρα. Για αυτό και χρεοκοπήσαμε.
Φτάσαμε από κείμενα επιπέδου Χαραλαμπόπουλου και Μπαζίνα στον ΑΜΟΡΦΩΤΟ τον Βασιλόπουλο.

Καλή συνέχεια στη ζωή σου! Και να έχεις την ομάδα που αγαπάς σαν ενα αγαπημένο χόμπι στη ζωή σου μετά την οικογένεια σου, τους φίλους και τη δουλειά σου!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος Jimmy4

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Κυρ 24 Ιούλ 2022 15:24 »
Καταρχάς φίλε μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για την νοοτροπία και την αγωγή που έχεις από τους γονείς σου.

Μια ευχή και συμβουλή να ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΠΟΤΕ.

Η Θεσσαλονίκη είναι ΥΠΕΡΟΧΗ πόλη με ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΥΣ ανθρώπους.

Αλλά έχει μια μολυσμένη οπαδική νοοτροπία. Οι δημοσιογράφοι της πόλης - αγράμματοι όλοι τους - για προσωπικό όφελος έχουν μολύνει το κόσμο με θεωρίες για την κακή Αθήνα, για χαμουτζήδες, για Ελλάδα στα 2, για σύνορα στα Τέμπη, για αδικία του ΠΑΟΚ που δεν παίρνει Πρωταθλήματα, για ότι φταίει η Αθήνα για τα κακά της Θεσσαλονίκης κλπ.

Μόνο αυτή η πόλη έχει τέτοια νοοτροπία. Σκέψου αν είναι αδικημένη η Θεσσαλονίκη, τότε τα Γιάννινα, η Λαμία, το Ρέθυμνο, η Δράμα κλπ. τι είναι;

Ως προς τις δολοφονίες οπαδών είναι μεγάλη αλήθεια. Έχουμε τρεις δολοφονίες οπαδών σε 2 χρόνια στη Θεσσαλονίκη.  Πότε ξεκίνησαν αυτά; Από την εμφάνιση του Ρώσου και του μηχανισμού προπαγάνδας που έστησε. Που έδωσε ανοχή και φανάτισε ακόμα περισσότερο τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Σκέψου ότι ο δικηγόρος του Ρώσου ήταν ο ίδιος με τον οπαδό που κυνηγούσε τον Βούλγαρο οπαδό του Άρη.

SDNA, Κόλκας, Βασιλόπουλος και οι υπόλοιποι αυλικοί του Ρώσου κάνουν τη δουλειά τους με αυτές τις συνέπειες.

Έβγαλε γλώσσα και έχει άποψη ο χοντρομπαλάς ο Κόλκας που πριν τον Ρώσο ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΞΕΡΕ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ και τώρα που τον έμαθε βγάζει όλα τα ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ.

Η ο παππούς ο Βασιλόπουλος που τον μάζεψαν στην Ολλάνδια με τον Άγιαξ οι μπάτσοι και μετά ΕΚΛΑΙΓΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ Ο ΡΩΣΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙ. Αυτός που δεν ευχήθηκε συλλυπητήρια στον θάνατο του Άλκη. Ένας ΤΥΠΑΚΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΤΗ ΖΩΗ ΕΝΟΣ ΑΡΕΙΑΝΟΥ ΑΠΟ ΕΝΟΣ ΠΑΟΚΤΖΗ. Και είναι 70 χρονών. Φτάσαμε στο σημείο να έχει δικαίωμα  γνώμης και λόγου ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Ο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ. Εκεί καταντήσαμε σαν χώρα. Για αυτό και χρεοκοπήσαμε.
Φτάσαμε από κείμενα επιπέδου Χαραλαμπόπουλου και Μπαζίνα στον ΑΜΟΡΦΩΤΟ τον Βασιλόπουλο.

Καλή συνέχεια στη ζωή σου! Και να έχεις την ομάδα που αγαπάς σαν ενα αγαπημένο χόμπι στη ζωή σου μετά την οικογένεια σου, τους φίλους και τη δουλειά σου!
Σ'ευχαριστω πάρα πολύ να'σαι καλά φίλε μου! Έτσι όπως το λες είναι, απλά δεν μπορώ να καταλάβω πως απ'τή μια θέλουμε ένα καλύτερο ελληνικό ποδόσφαιρο και απ'τή άλλη κάνουμε όλα αυτά τα έκτροπα, είναι πολύ κρίμα γιατί το ποδόσφαιρο είναι για ενώνει τους ανθρώπους και όχι να τους χωρίζει, είναι μια ψυχαγωγία και με κάνει να ντρέπομαι όταν βλέπω ότι η θύρα 4 έχει δολοφόνους και εγκληματίες. Εγώ δε θα μπορούσα να διανοηθω να κάνω τσαμπουκα σε κάποιον επειδή είναι άλλη ομάδα, όλοι μου οι φίλοι είναι άλλες ομάδες ούτως η άλλως. Μου ανέφερες και κάποιους δημοσιογράφους είδα, δε τους ξέρω να σου πω την αλήθεια, δεν παρακολουθώ καθόλου τα δημοσιογραφικά, μόνο τον μινο ξέρω που είναι λίγο χαζούλης. Το sdna το ξέρω επειδή είχα μπει μια φορά να διαβάσω ένα άρθρο που έλεγε πόσοι είναι οι οπαδοί των ελληνικών ομάδων στην Ελλάδα και είχε τον Ολυμπιακό με 29% ενώ ο ΠΑΟΚ ήταν 1% πάνω από την ΑΕΚ, δεν ξέρω αν ισχύει είναι και παλιό το άρθρο. Εγώ δεν έχω πρόβλημα με καμιά ομάδα ούτε είμαι αντί, εγώ θέλω να βλέπω τον ΠΑΟΚ να μεγαλώνει αλλά εμείς αντί να τον μεγαλώνουμε τομ μικραίνουμε με την συμπεριφορά μας, κακά τα ψέματα ο ΠΑΟΚ έχει αδικηθεί πολλές φορές  όπως έχουν αδικηθεί και οι επαρχιακές ομάδες, αλλά το θέμα είναι τώρα που αρχίζει και παίρνει τα πάνω του να ανέβει κι άλλο, όχι να κατέβει, δυστυχώς ο κόσμος μας από μόνος του υποβαθμίζει την ομάδα μ'αυτα που κάνει.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Κυρ 24 Ιούλ 2022 15:34 »
Παράθεση
μια θέλουμε ένα καλύτερο ελληνικό ποδόσφαιρο
Δεν θέλουμε καλύτερο ελληνικό ποδόσφαιρο.Θέλουμε ένα ποδόσφαιρο που θα βολεύει τους δικούς μας στόχους.Αυτό ξεκινάει πρώτα πρώτα από τους λεγόμενους μεγάλους.Όταν το ελέγχουμε εμείς τότε είναι καθαρό,άξιο,παντελονάτο κτλ.Όταν το ελέγχει ο αντίπαλος είναι μέσα στην διαφθορά και εμείς προσπαθούμε να το καθαρίσουμε.Είναι η λεγόμενη εκάστοτε εξυγίανση.Στην ουσία είναι να αλλάξουν τα κόζια.Το πως γίνεται αυτό είναι γνωστό.Με αυτά που σου έγραψε ο Λαμίας από πάνω.Με τους προέδρους των μεγάλων να μπλέκονται με την εκάστοτε κυβέρνηση και πάει λέγοντας.Οι υπόλοιποι απλά υπάρχουν.Όταν είναι υπέρ μας καλώς,αλλιώς είναι εχθροί που πρέπει να εξοντωθούν με κάθε τρόπο.Τότε πιάνουν δουλειά οι διάφοροι μηχανισμοί όπως οι παραπάνω που αναφέρονται.
Ο δολοφόνος του Άλκη έχει ακριβό δικηγόρο ενώ δεν είναι και πλούσιος να πεις.Επίσης για να πάρει άδεια εργασίας πρέπει να έχει καθαρό μητρώο.Αυτός δεν έχει καθαρό μητρώο αλλά έχει άδεια εργασίας.Άραγε πως καταφέρνει να πάρει;Με ποιους μηχανισμούς;Ποιος τον προστατεύει και γιατί τον προστατεύει;Αυτά από συζητήσεις που έγιναν στο Βικελίδης.

Αποσυνδεδεμένος Jimmy4

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Τρι 26 Ιούλ 2022 16:11 »
Παράθεση
Δεν θέλουμε καλύτερο ελληνικό ποδόσφαιρο.Θέλουμε ένα ποδόσφαιρο που θα βολεύει τους δικούς μας στόχους.Αυτό ξεκινάει πρώτα πρώτα από τους λεγόμενους μεγάλους.Όταν το ελέγχουμε εμείς τότε είναι καθαρό,άξιο,παντελονάτο κτλ.Όταν το ελέγχει ο αντίπαλος είναι μέσα στην διαφθορά και εμείς προσπαθούμε να το καθαρίσουμε.Είναι η λεγόμενη εκάστοτε εξυγίανση.Στην ουσία είναι να αλλάξουν τα κόζια.Το πως γίνεται αυτό είναι γνωστό.Με αυτά που σου έγραψε ο Λαμίας από πάνω.Με τους προέδρους των μεγάλων να μπλέκονται με την εκάστοτε κυβέρνηση και πάει λέγοντας.Οι υπόλοιποι απλά υπάρχουν.Όταν είναι υπέρ μας καλώς,αλλιώς είναι εχθροί που πρέπει να εξοντωθούν με κάθε τρόπο.Τότε πιάνουν δουλειά οι διάφοροι μηχανισμοί όπως οι παραπάνω που αναφέρονται.
Ο δολοφόνος του Άλκη έχει ακριβό δικηγόρο ενώ δεν είναι και πλούσιος να πεις.Επίσης για να πάρει άδεια εργασίας πρέπει να έχει καθαρό μητρώο.Αυτός δεν έχει καθαρό μητρώο αλλά έχει άδεια εργασίας.Άραγε πως καταφέρνει να πάρει;Με ποιους μηχανισμούς;Ποιος τον προστατεύει και γιατί τον προστατεύει;Αυτά από συζητήσεις που έγιναν στο Βικελίδης.
Άρα ισχύει το γεγονός ότι πολλοί οπαδοί είναι μπαχαλακιδες επί πληρωμή και τα κάνουν όλα αυτά για λογαριασμό των προέδρων?

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Τρι 26 Ιούλ 2022 19:45 »
Παράθεση
Άρα ισχύει το γεγονός ότι πολλοί οπαδοί είναι μπαχαλακιδες επί πληρωμή και τα κάνουν όλα αυτά για λογαριασμό των προέδρων?
Φυσικά και ισχύει.Γιατί σου φαίνεται παράξενο;Δούναι και λαβείν.

Αποσυνδεδεμένος Jimmy4

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Τετ 27 Ιούλ 2022 01:42 »
Παράθεση
Φυσικά και ισχύει.Γιατί σου φαίνεται παράξενο;Δούναι και λαβείν.
Αυτό σημαίνει ότι οι πρόεδροι των ομάδων είναι όντως εγκληματίες και δεν αγαπάνε πραγματικά τις ομάδες τους

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Τετ 27 Ιούλ 2022 06:15 »
βρε μπας και είσαι ΠΑΣ και δεν το ξέρεις;;

Αποσυνδεδεμένος Jimmy4

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Τετ 27 Ιούλ 2022 13:32 »
βρε μπας και είσαι ΠΑΣ και δεν το ξέρεις;;
Χαχαχαχ όχι νταξει είπαμε ΧD

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Πεμ 08 Σεπ 2022 10:33 »
Α έχετε και κάποια μπουμπουκια!!!!

Τζόρνταν, Τρεγιας κλπ. Ένας και ένας!

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Πεμ 08 Σεπ 2022 13:06 »

Αποσυνδεδεμένος Jimmy4

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Κυρ 08 Ιαν 2023 01:12 »

Επειδή βλέπω μαρμιτα στο YouTube ο Τρεγιας βράζει αυτό το καλτ που έχει πολύ πλάκα, κλασικός καλτ ΠΑΟΚτζης! Τζόρνταν βαρετός η αλήθεια είναι αλλά έχει πλάκα όταν τσακώνεται με Ασλαμα

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Κυρ 08 Ιαν 2023 10:51 »

Επειδή βλέπω μαρμιτα στο YouTube ο Τρεγιας βράζει αυτό το καλτ που έχει πολύ πλάκα, κλασικός καλτ ΠΑΟΚτζης! Τζόρνταν βαρετός η αλήθεια είναι αλλά έχει πλάκα όταν τσακώνεται με Ασλαμα

Τζορνταν νοημοσύνη χαρτοπετσέτας αλλά άκακος. Ο Τρεγιας ψιλοαουγκανος.

Αλλά δεν με ενοχλούν αυτοί Είναι οπαδοί. Με ενοχλούν τύποι την Σταυρουλα την υπηρέτρια του Ιβαν και τον παππού τον αγράμματο τον Βασιλόπουλο.

Αποσυνδεδεμένος Jimmy4

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Κυρ 08 Ιαν 2023 16:20 »

Τζορνταν νοημοσύνη χαρτοπετσέτας αλλά άκακος. Ο Τρεγιας ψιλοαουγκανος.

Αλλά δεν με ενοχλούν αυτοί Είναι οπαδοί. Με ενοχλούν τύποι την Σταυρουλα την υπηρέτρια του Ιβαν και τον παππού τον αγράμματο τον Βασιλόπουλο.
Δεν ξέρω σε ποιους αναφέρεσαι, δεν έχω ιδέα από τα διοικητικά του ΠΑΟΚ. Το μόνο που ξέρω ότι υπηρετεί τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ σίγουρα είναι το sdna