Αποστολέας Θέμα: Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 1η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 7263 φορές)

Συνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 1η αγωνιστική
« Απάντηση #100 στις: Δευ 22 Αύγ 2022 03:46 »
Aν θεωρείς ότι ο Λωλης του πρώτου ημιχρόνου ήταν κακός μάλλον έβλεπες άλλο ματς. Εγώ το λέω αυτό που τον έχω κράξει τόσο. Και όλους τους μικρούς μας. Πάντως μπήκε μέσα ο Τζίμας που είναι ίδια γενιά με αυτούς και έδειξε τη διαφορά στη δουλειά που γίνεται στις υποδομές των άλλων ομάδων. Καμία σχέση και σωματικά αλλά και ποδοσφαιρικά με τους δικούς μας μικρούς

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Δευ 22 Αύγ 2022 04:06 »
Δεν λέμε να μην τους κοιτάς στα μάτια, λέμε σε περίπτωση ήττας να μην δημιουργείται η γκρίνια που δημιουργήθηκε σήμερα.
Στο κάτω κάτω εγώ θεωρώ ότι αυτό που έγινε στο Καραϊσκάκης ήταν ένα κοίταγμα στα μάτια..
Δεν παρεδωσες όπλα , δεν αφεθηκες στην τύχη σου. Αυτά είναι τα όπλα σου και με αυτά πολέμησες. Εν ολίγοις τον κοίταξες στα μάτια τον αντίπαλο απλά δεν τα καταφερες

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Δευ 22 Αύγ 2022 08:41 »
Χθες ήθελα να γράψω κάποια πράγματα.
Ένα από τα βασικά ήταν ότι δεν αντέχω άλλο να βλέπω τον Λωλη. Τον θεωρώ πολύ χαμηλού επιπέδου παίχτη. Το κυριότερο με ενοχλεί που ενώ είναι τόσο μικρός είναι αδουλευτος σωματικά, με χαμηλή ταχύτητα, λίγη ποδοσφαιρική ευφυΐα και εντελώς άνευρος. Αδυνατώ να καταλάβω γιατί ξεκινάει βασικός. Όπως αδυνατώ να καταλάβω πως ενώ είναι σίγουρα 3 χρόνια στην ομάδα η εξέλιξη του παικτικα και σωματικά είναι μηδενική. Χθες έκανε 1 2 Καλές κινήσεις αλλά σε όλο το υπόλοιπο ματς μέχρι να βγει ήταν κακός. Κακές πάσες, κάτω το κεφάλι κτλπ.
Χαρακτηριστική φάση σε μια ωραία πάσα του Παμλιδη στον Κιακο. Δεν υπήρχε περίπτωση να σκεφτεί κάτι τέτοιο ο Λωλης.

Δε καταλαβαίνω γιατί λοιπόν δε ξεκινήσαμε με Παμλιδη στη θέση του,που είναι και πιο τεχνικός και πιο πεισματάρης.

Επίσης από το πρώτο λεπτό φαινόταν (μάλλον λόγο συστήματος) ότι συνεχώς στα οβερλαπ του γαύρου μέναμε με παίχτη λιγότερο. Συνέχεια όμως. Δε καταλαβαίνω γιατί δε το είδε ποτέ ο κοουτς ή γιατί δεν έκανε κάτι για αυτό αν το είδε. Αν τσεκάρετε είναι πάνω από 10 φάσεις που μένουμε με παίχτη λιγότερο στη πλευρά. Κάπως έτσι τρώμε και το πρώτο.

Αυτό νομίζω έχει να κάνει με το ότι Μορειρα και Λωλης δεν επιστρεφανε γρήγορα πίσω με αποτέλεσμα Σορια και Κιακος να μένουν με 2 αντιπάλους.

Στο κέντρο χρειάζεται ποιότητα. Χθες παίξαμε με Μπιλμπάο, καραχαλιο, λιασο. Φανταζομαι λόγω γαυρου.
Για μένα καλό είναι να ξεκινάμε με Ριενστρα, Καραχαλιο, Μπιλμπάο.

Μορειρα αλλού... Παμλιδης, τζιμας καλύτεροι.
Κοντε όταν χρειάστηκε έβαλε σωστά το σώμα αλλά πολύ μόνος του.

Κάτι ακόμα που δε μου άρεσε.
Σχεδον σε όλες τις σέντρες (είτε σε στημένα είτε όχι) ή  δε σηκωνομαστε ή πηδαμε σε λάθος χρόνους.

Αυτό νομίζω είναι θέμα προπόνησης.
Ελπίζω να το είδε ο Στάικος και να το δουλέψει.

Αν και είναι μόλις ένα ματς, για μένα η ομάδα θέλει ένα ακόμα καλό σέντερ μπακ και ίσως ένα ποιοτικό χαφ (τι στο διάολο παίζει με Ντομιγκεζ)

Καλή χρονιά να έχουμε.
Πιστεύω θα τερματίσουμε γύρω στις θέσεις 8,9,10

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Δευ 22 Αύγ 2022 08:54 »
Η ομάδα ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ

Το χθεσινό παχνίδι δεν είναι και το καλύτερο για να κριθεί η ομάδα αλλά κάποια πράγματα φάνηκαν.

Επιθετικά θέλουμε να δημιούργήσουμε, γυρνάμε καλά την μπάλα από το κέντρο και μπροστά χωρίς όμως να απειλούμε.
Έχουμε αργή ανάπτυξη, δεν τρέχουμε να αιφνιδιάσουμε με αποτέλεσμα να επιτιθόμαστε πάντα σε οργανωμένη άμυνα.
Ανεβαίνουμε με αρκετούς παίχτες μπροστά αλλά μας λείπει η σωστή τελική πάσα.

Επίσης κάνουμε πολύ άσχημα σούτ και πολλές φορές τι στιγμή που μποούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο.
Κάναμε 9 τελικές με μία μόνο αξιόλογη.

Τα ακραία μπάκ δεν μαρκάρουν σωστά και γενικά είμαστε πολύ σοφτ. Ιδίως χθες που κάναμε όλα κι όλα 6 φάουλ από τα οποία τα μισά ήταν δώρα του μανούχου στο γαύρο.

Δε μου άρεσε που μετά την αλλαγή του Κόντε φάνηκε να ρίχνουμε λευκή πετσέτα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα που στο 90 κερδίζουμε κόρνερ και ο Σορια πάει με το πάσο του να το χτυπήσει ροκανίζοντας χρόνο !!!

Κατά τα άλλα πιστεύω ότι η ομάδα έχει αρκετά περιθώρια βελτίωσης. Παρόλο το χαμηλό μπάτζετ πιστεύω ότι έχουμε καλούς παίχτες και καλούς δανεικούς που θα μπορέσουν να βοηθήσουν. Όλα είναι θέμα προπονητή αν και καλό θα ήταν να κάνουμε και κανα δυο ακόμα μεταγραφές για να είμαστε και πιο δυνατοί σε πάγκο και εναλλακτικές.

Μην πυροβολείται τον Λώλη. Το παιδί ζητούσε συνέχεια μπάλα και ξεμαρκάρονταν, λογικό είναι να κάνει και λάθη. Όμως ήταν αρκετά δραστήριος σε σχέση με άλλους που άγγιξαν ελάχιστα τη μπάλα (πχ Μπιλμάο).

Θα ήθελα να δω τον Σουλη βασικό με την λαμία.

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Δευ 22 Αύγ 2022 09:57 »
Αν περιμένατε κάποιοι το ματς στο καριαισκάκη για να καταλάβετε ότι ο χριστοβασίλης άφησε την ομάδα γυμνή και τσέπωσε τα λεφτά καταλαβαίνω την γκρίνια αυτή που βλέπω.
Οι περισσότεροι τα λέγαμε όλο το καλοκαίρι.

Καλό θα είναι να γνωρίζουμε τη δυναμική μας και να προχωρήσουμε με αυτή τη γνώση στο πρωτάθλημα.
Δεν μπορεί να ζητάμε απο τον Λώλη να γίνει φίγκο και απο τον λιάσο κασεμίρο.
Δεν μπορεί να λέμε στον Στάικο γτ έβαλε Λώλη Λιάσο ενώ οι επόμενες επιλογές του ήταν ένα παιδάκι δανεικό απο παοκ και ένα χαφ που έχει να παίξει ένα χρόνο και έρχεται μετά απο τραυματισμό χιαστών.
Δεν μπορεί με 1εκ μπάτζετ (όσο κάνει ο μισθός ενός απο τους παίχτες του ολυμπιακού) να θέλουμε να κάνουμε κάτι παραπάνω στον κακό ολυμπιακό.
Είναι αστείο και ελπίζω να το καταλαβαίνετε.

Το να αναθεματίζουμε παίχτες και προπονητή απο την πρώτη αγωνιστική γτ ήρθε μία ήττα εκτός στο τηγάνι είναι επίσης αστείο.
Εκτός αν μέχρι χθες το βράδυ πιστεύατε ότι είμαστε ομάδα πρωταθλητισμού και κάναμε μία γκέλα που δεν περίμενε κανείς.

Το κατα πόσο θα παλεύουμε με τους "μεγάλους" και τους στόχους που θα έχουμε τους ορίζει το μπάτζετ και οι επιλογές του προέδρου.
Δεν το ορίζει ούτε η ομάδα του 70 ούτε αν παίξαμε ευρώπη με την αλκμάαρ.
Η ομάδα φέτος πάει να παίξει όμορφο ποδόσφαιρο και να σωθεί, αν μπορεί, σχετικά γρήγορα.
Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να τους ζητήσω κάτι παραπάνω γτ ως εκεί είναι οι δυνατότητές τους.

Άλλο πράγμα το πως θέλω να βλέπω τον ΠΑΣ και άλλο πράγμα το που μπορεί να φτάσει αγωνιστικά το ροστέρ που έχουμε.
Είμαστε υποχρεωμένοι σαν οπαδοί να τους στηρίξουμε, εκτός αν βλέπουμε αδιαφορία και κοροϊδία.

Όποιοι λοιπόν έχετε πρόβλημα (μαζί κι εγώ), έχετε με την προεδράρα και όχι με τους παίχτες και τον προπονητή.
Αν θέλετε λοιπόν να κάνετε κίνηση για να δείξετε την ενόχλησή σας πηγαίνετε στο γήπεδο και δείξτε την αντίδρασή σας στον χριστοβασίλη.
Απο τα φόρουμ και τα καφενεία κανείς δεν έκανε καμία αλλαγή.

Η απάντηση για εμένα λοιπόν είναι ένα γεμάτο γήπεδο με αντίδραση στη λαμογιά.
Όχι ένα γήπεδο με 500 άτομα(μαζί και φόρουμ, καφενεία) που θα βρίζουν 2 παιδάκια που προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο και ένα νέο προπονητή που θέλει να φτιάξει την καριέρα του.

Αποσυνδεδεμένος PASsenger

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Δευ 22 Αύγ 2022 10:28 »
Ποια ποδοσφαιρική κουβέντα να γίνει;
Η ομάδα μας είχε γιατρό χθες;Που ήταν;Γιατί μόνο ο γιατρός του Ολυμπιακού εμφανίστηκε;

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Δευ 22 Αύγ 2022 10:39 »
Η σύγκριση που γίνεται με πέρσι αφορά μόνο το αποτέλεσμα. Σε όλα τα άλλα στη φετινή πρώτη αγωνιστική η ομάδα ήταν καλύτερη από την περσινη. Τα μόνα λάθη που έκανε ο Λώλης ήταν που δεν έβλεπε το Μορέιρα που ήταν συνεχώς μοναχός του όταν η ομάδα έβγαζε αντεπίθεση. Και λογικό είναι σε ένα μετς με τρέξιμο πάνω κάτω από τα εξτρεμ να τους αλλάξεις γύρω στο 60 γιατί είναι πρώτο ματς. Τους άλλαξες στο 70 και το έχασες. Αν ο Μορέιρα που φαινόταν από την αρχή του 2ου οτι δεν είχε άλλες δυνάμεις γινόταν αλλαγή πιο γρήγορα, το αποτέλεσμα θα ήταν άλλο.

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Δευ 22 Αύγ 2022 11:00 »
Καλή χρονιά να έχουμε
Στήριξη στους παίχτες κ τον προπονητή
Δεν ήρθαν στην ομάδα κάνοντας πραξικόπημα...κάποιος τους έφερε
Η ομάδα θέλει δουλειά...κάποια πράγματα θα διορθωθούν πιστεύω....κάποια όχι....θα δούμε κ με τη Λαμία πώς θα πάμε κ θα βγάλουμε επιπλέον συμπεράσματα....θα χρειαστεί να κάνουμε πολλές προσευχές να είναι καλά Κόντε κ Καραχάλιος παίχτες κλειδιά

Ενα παίχτη πίσω κ ένα στο κέντρο θέλουμε .....αλλά...τα καβούρια τσιμπάνε τα ατιμα

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Δευ 22 Αύγ 2022 11:08 »
Να μην ξεχάσω....συνεχίζει να εκπλήσσει αρνητικά ο Πριορ...

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Δευ 22 Αύγ 2022 11:17 »
Τα περσινα στατιστικά του πρώτου αγώνα
https://www.flashscore.com/match/SOHkRFHf/#/match-summary/match-statistics/0
Τα φετινά στατιστικά
https://www.flashscore.com/match/d0iitTwq/#/match-summary/match-statistics/0

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Δευ 22 Αύγ 2022 11:37 »
21 φάουλ με τον παοκ περυσι
6 με τον γαυρο φέτος

πολύ σοφτ παιχνίδι, σαν φιλικό

ας μη ξεγελιόμαστε με τα νούμερα της επίθεσης, μια τελική κάναμε χθές με το σουτ του Μπαγκαλιάννη, είμασταν εντελώς ακίνδυνοι

να κάνουμε υπομονή φυσικά, φαίνεται ότι η ομάδα θέλει να παίξει μπάλα όμως χθες δεν έπαιξε

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Δευ 22 Αύγ 2022 11:42 »
Τα φετινά στατιστικά
Τα στατιστικά στο ποδόσφαιρο είναι ένας ωραίος τρόπος να πεις ψέματα.Εμένα τα νούμερα δεν με ενδιαφέρουν.Με ενδιαφέρει ότι όλοι οι παίκτες που έφυγαν ήταν ποιοτικότεροι αυτών που ήρθαν.Τα στατιστικά δείχνουν ότι είχαμε τελικές ενώ περιοχή δεν πατήσαμε.Μια ομάδα μπορεί να κάνει 15 σουτ στο γάμο του Καραγκιόζη εκτός περιοχής αλλά αυτές θα προσμετρηθούν ως τελικές.Εγώ είδα μια ομάδα που είχε τρικυμία εν κρανίω στα πρώτα 20 λεπτά και δεν δέχτηκε γκολ από τύχη.Στη συνέχεια,με έναν αντίπαλο που δεν τον λες και ομαδάρα,δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε το παραμικρό,ούτε καν υποψία φάσης.Δυστυχώς οι αριθμοί δεν μπορούν να εξωραίσουν την χθεσινή εικόνα.Και για να μην παρεξηγηθώ.Ούτε με τους παίκτες τα έχω ούτε με τον προπονητή.Με αυτόν που διέλυσε την περσινή ομάδα τα έχω και που τσέπωσε 3 εκατομμυριάκια χωρίς να βάλει ούτε ένα ευρώ.

Αποσυνδεδεμένος Petros Mount

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #112 στις: Δευ 22 Αύγ 2022 12:32 »
Θα μπορούσα να γράψω πολλά αλλά θα γράψω μόνο το εξής.Οταν έχεις πάρει πάνω απο 2 μύρια απο μεταγραφές και στον πρώτο αγώνα της χρονιάς ο σέντερ μπακ σου είναι δανεικός απο τον Ολυμπιακό με τον οποίο παίζεις αντίπαλος εκτός έδρας τότε κάτι δεν πάει καλά.Οσοι στηρίζετε έναν άνθρωπο ο οποίος δεν έχει όραμα για την ομάδα τον τρέφετε...Ολοι στην φιέστα για την φανέλα μεθαύριο,επειδή δεν είδα ,θα έχει και εισιτήριο; :)) :))

Συνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Δευ 22 Αύγ 2022 13:11 »
Τα φετινά στατιστικά
Τα στατιστικά στο ποδόσφαιρο είναι ένας ωραίος τρόπος να πεις ψέματα.Εμένα τα νούμερα δεν με ενδιαφέρουν.Με ενδιαφέρει ότι όλοι οι παίκτες που έφυγαν ήταν ποιοτικότεροι αυτών που ήρθαν.Τα στατιστικά δείχνουν ότι είχαμε τελικές ενώ περιοχή δεν πατήσαμε.Μια ομάδα μπορεί να κάνει 15 σουτ στο γάμο του Καραγκιόζη εκτός περιοχής αλλά αυτές θα προσμετρηθούν ως τελικές.Εγώ είδα μια ομάδα που είχε τρικυμία εν κρανίω στα πρώτα 20 λεπτά και δεν δέχτηκε γκολ από τύχη.Στη συνέχεια,με έναν αντίπαλο που δεν τον λες και ομαδάρα,δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε το παραμικρό,ούτε καν υποψία φάσης.Δυστυχώς οι αριθμοί δεν μπορούν να εξωραίσουν την χθεσινή εικόνα.Και για να μην παρεξηγηθώ.Ούτε με τους παίκτες τα έχω ούτε με τον προπονητή.Με αυτόν που διέλυσε την περσινή ομάδα τα έχω και που τσέπωσε 3 εκατομμυριάκια χωρίς να βάλει ούτε ένα ευρώ.

Πέρυσι με τον Παοκ πάτησες περιοχή; Κι εκεί από τύχη δεν γλύτωσες; Πέρυσι γιατί ήταν ήρωες και φέτος όλοι αμπαλοι; Επειδή κάναμε περισσότερα φάουλ; Καλά κάναμε και δεν κάναμε.φαουλ χθες γιατί ο Βαλμπουενα μια φορά συγχωρεσε και πέτυχε το τείχος. Και στα στημένα δεν ήμασταν και καλοί.

Αποσυνδεδεμένος paslim

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Δευ 22 Αύγ 2022 13:12 »
Η ομάδα έδειξε ότι όταν πιεστεί δύσκολα κρατά το μηδέν πίσω, κάνει πολλά λάθη πρέπει να πάρει έναν κανονικό αριστερό στόπερ δεν μπορεί ο ΕΡΑ να παίξει εκεί, τι περιμένει;
Κομβικό το ματς με Λαμία, θα δείξει πολλά.
Στήριξη στους παίκτες και τον προπονητή μόνο.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Δευ 22 Αύγ 2022 13:29 »
Aν εξαιρεσουμε την αμυνα,το κεντρο και την επιθεση η ομαδα μια χαρα τα πηγε.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Δευ 22 Αύγ 2022 13:37 »
Η ομάδα έδειξε ότι όταν πιεστεί δύσκολα κρατά το μηδέν πίσω, κάνει πολλά λάθη πρέπει να πάρει έναν κανονικό αριστερό στόπερ δεν μπορεί ο ΕΡΑ να παίξει εκεί, τι περιμένει;
Κομβικό το ματς με Λαμία, θα δείξει πολλά.
Στήριξη στους παίκτες και τον προπονητή μόνο.

Θέλουμε οπωσδήποτε έναν ακόμα καλό στοπερ. Κι όντως ο Εραμούσπε χθες δεν ήταν στα καλά του.
Μας λείπει το πάθος του Κάργα πίσω.
Θα ήθελα την ομάδα λίγο πιό σκληρή. Αυτός ο Σόρια πολύ χαμόγελο και τραλαλα μου φάνηκε, δε μου άρεσε χθες καθόλου.

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Δευ 22 Αύγ 2022 15:34 »
Μην ξεχνάμε όμως ότι ο Εραμουσπε αναγκάστηκε φέτος να παίξει στην αριστερή θέση των στόπερ με ανάποδο πόδι και αυτό ήταν το πρώτο του ματς στη θέση αυτή.

Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα η εναλλαγή αυτή και θεωρώ ότι για πρώτο ματς τα πήγε πολύ καλά τηρουμένων των αναλογιών

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Δευ 22 Αύγ 2022 15:43 »
Ολίγα και από μένα:
Το χτεσινό ματς δεν πρέπει να εκληθφειως κριτήριο απόδοσης ,γιατί κάποια στιγμή,θα χάναμε....Όπως θα χάσουμε και στον μπαοκ....δανικά είν' αυτά....για αυτούς που ξέρουν!!!

Παιχτικα τώρα: τερμας,λίγος έως πολύ μέτριος. Σορία,ντιπ μέτριος, κιακος ,πολύ καλός με τη μπάλα στα πόδια,ευάλωτος αρκετά αμυντικά,πράγμα που στοιχίζει στην ομάδα.Γιατι να μην παίξει στη θέση του Μορέιρα με τον ποζνανσκι Μπακ να αλληλοκαλύπτονται.
Τα σέντερ Μπακ καλά ήταν σε γενικές γραμμές,λίγο ψηλά έχουμε ζήτημα.

Ο Καραχάλιος καλός,αλλά όταν στο β ο Μπιλμπάο πέρασε σε θέση αμυντικού μέσου η ομάδα δούλευε καλύτερα.

Λιασος και Λωλης( καλός χτες) παίζουν με χαρτάκι,γιατί αποτελούν τις στοχοποιημενες πωλήσεις του ήπιου.Κανονικος προπονητής θα ζητάνε παίχτες έμπειρους για τις θέσεις τους,αλλά οι έμπειροι προπονητές βλεπετε δεν τους έβαζαν.

Ξεχώρισε μόνο ο Μπιλμπάο και ο κιακος δημιουργικά,άντε και ο Καραχάλιος.

Στόπερ έμπειρο αριστεροπόδαρος και αλήτη υποχρεωτικά και ένα ποιοτικό μεσοεπιθετικό τύπου Τσάβες,γιατί τα εμπαψυχη ΕΒΓΑ ψυχή είναι κοντά.Βαθμο,βαθμούς υποχρεωτικά.

Τέτοια κόνομα με τόσο φτηνιαρικο ρόστερ είναι εξωφρενικό!!!!!

Αυτά από ένα προπονητή της εξέδρας. Εμείς τουλάχιστον έχουμε και 40+ χρόνια στην εξέδρα.....χαχαχα

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Δευ 22 Αύγ 2022 15:52 »
Μαύρο χάλι η ομάδα!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #120 στις: Δευ 22 Αύγ 2022 16:21 »
Τα φετινά στατιστικά

Πέρυσι με τον Παοκ πάτησες περιοχή; Κι εκεί από τύχη δεν γλύτωσες; Πέρυσι γιατί ήταν ήρωες και φέτος όλοι αμπαλοι; Επειδή κάναμε περισσότερα φάουλ; Καλά κάναμε και δεν κάναμε.φαουλ χθες γιατί ο Βαλμπουενα μια φορά συγχωρεσε και πέτυχε το τείχος. Και στα στημένα δεν ήμασταν και καλοί.
Πρέπει να είμαι ευχαριστημένος δηλαδή που παίξαμε τα ίδια σκατά με πέρσι;

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Δευ 22 Αύγ 2022 16:32 »
Η ομάδα μας είχε γιατρό χθες;Που ήταν;Γιατί μόνο ο γιατρός του Ολυμπιακού εμφανίστηκε;

Αυτό πάλι, τι να πεις ρε πστμ; Ποιος στα σκατά θα μας πει γιατί δεν υπήρχε γιατρός εχθές; Ήταν κάπου αλλού; Του συνέβη κάτι; κάποιο θέμα υγείας ανήμερα του αγώνα; Να ερχόταν κάποιος άλλος σε θέση ανάγκης. Ή μήπως έχει κανα φυσιοθεραπευτή στο τιμ που εκτελεί και "χρέη" γιατρού. Γιατρός δήλωνε και η Ρούλα της Πάτρας στα τοπικά της Αχαΐας.

Επιτρέπετε ομάδα να κατεβαίνει χωρίς γιατρό; Σε κανονικό πρωτάθλημα θα τιμωρούνταν η ομάδα και δεν θα ξεκινούσε το ματς ποτέ. Και να που παραλίγο και ευτυχώς γλυτώσαμε τα χειρότερα και να ναι καλά ο Νώντας.

Είχα να το δω από τα 90ς στους Ζωσιμάδες, ερχόταν κάτι ομάδες σε τραγική οικ. κατάσταση χειρότερα από εμάς και έτρεχε ο Σιαράβας στο χορτάρι για όποιον παίχτη έπεφτε κάτω και από τις 2 ομάδες.     

Γτπτμ αυτό το θέμα πρέπει να είναι πάνω από όλα για το χθεσινό αγώνα πέρα από αναλύσεις κλπ.

Ελπίζω σε καταγγελία από τον ΠΣΑΠ και ένα πολύ χοντρό πρόστιμο γιατί είναι το μόνο που τον πονάει τον κουράδα για την υγεία των ποδοσφαιριστών ξέρουμε πόσο πολύ πονάει, βλέπουμε σε τι γήπεδα τους αφήνει να τραυματίζονται κάθε μέρα στις προπονήσεις τόσα χρόνια.

Συνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: Δευ 22 Αύγ 2022 17:09 »
Α επίσης για έναν φίλο που έγραψε ότι παρακολουθεί την ομάδα από το 72-73 και περιμένει κάθε χρόνο να πάει στο Καραϊσκάκης και να νικήσει τον γαύρο, να τον ενημερώσω πως δεν έχουμε πάρει ΟΥΤΕ ΜΙΑ νίκη εκεί μέσα σε όλη μας την ιστορία. Και έκανε έτσι χθες επειδή χάσαμε 2-0 και παίξαμε και λίγο μπάλα. Αλλά ξέχασα είχε συνηθίσει να τα πάμε καλά εκεί μέσα. Μόνο 4-5 τρώγαμε το 70 και το 80. Επίσης παίζει και ο αντίπαλος και δεν μπορείς να κερδίζεις όλα τα ματς. Αλλιώς θα είχαμε πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ

Αποσυνδεδεμένος VAYERMENOS PAS

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: Δευ 22 Αύγ 2022 18:56 »

Αυτό πάλι, τι να πεις ρε πστμ; Ποιος στα σκατά θα μας πει γιατί δεν υπήρχε γιατρός εχθές; Ήταν κάπου αλλού; Του συνέβη κάτι; κάποιο θέμα υγείας ανήμερα του αγώνα; Να ερχόταν κάποιος άλλος σε θέση ανάγκης. Ή μήπως έχει κανα φυσιοθεραπευτή στο τιμ που εκτελεί και "χρέη" γιατρού. Γιατρός δήλωνε και η Ρούλα της Πάτρας στα τοπικά της Αχαΐας.

Επιτρέπετε ομάδα να κατεβαίνει χωρίς γιατρό; Σε κανονικό πρωτάθλημα θα τιμωρούνταν η ομάδα και δεν θα ξεκινούσε το ματς ποτέ. Και να που παραλίγο και ευτυχώς γλυτώσαμε τα χειρότερα και να ναι καλά ο Νώντας.

Είχα να το δω από τα 90ς στους Ζωσιμάδες, ερχόταν κάτι ομάδες σε τραγική οικ. κατάσταση χειρότερα από εμάς και έτρεχε ο Σιαράβας στο χορτάρι για όποιον παίχτη έπεφτε κάτω και από τις 2 ομάδες.     

Γτπτμ αυτό το θέμα πρέπει να είναι πάνω από όλα για το χθεσινό αγώνα πέρα από αναλύσεις κλπ.

Ελπίζω σε καταγγελία από τον ΠΣΑΠ και ένα πολύ χοντρό πρόστιμο γιατί είναι το μόνο που τον πονάει τον κουράδα για την υγεία των ποδοσφαιριστών ξέρουμε πόσο πολύ πονάει, βλέπουμε σε τι γήπεδα τους αφήνει να τραυματίζονται κάθε μέρα στις προπονήσεις τόσα χρόνια.

Καλησπερα σε ολους

μονο και μονο για ενημερωση επειδη τυγχανει να γνωριζω, και ειδικοτερα στα ματς στην Αθηνα που δινουμε, συνηθως γιατρος μας ειναι ο κυριος με το μαυρο μπλουζακι πισω απο τον γιατρο του Ολυμπιακου, διακεκριμενος ορθοπαιδικος στην Μετροπολιταν, και συνεργατης του κ.Ριστανη, ( και στις επεμβασεις σε παιχτες μας οταν χρειαζεται)
τον γνωριζω και προσωπικως και τον βλεπω οταν παμε Αθηνα στα εκτος (δυστυχως οχι οργανωμενα πλεον, αλλα μεσα στους αλλους και στην μουγγα αν βαλουμε κανενα γκολακι!!)

υ.γ. ψυχραιμια παιδια σε ολους , και ας μην αναθεματιζουμε τους παντες, και εγω εκνευρισμενος ειμαι με αυτα που βλεπω απο αυτους που ειναι στο τιμονι....αλλα εμας η θεση μας ειναι στην κερκιδα..εμεις ειμαστε με τον ταυρο και οχι προσωπολατρες ουτε με τον εκαστοτε επενδυτη...
οσο περισσοτεροι στο γηπεδο τοσο πιο ευκολα μπορει να αλλαξει μια κατασταση...παρα με απουσια και κριτικη απο εδω...( και δεν τα βαζω με κανεναν γιατι δεν ερχεται...)απλα αν δεν εχουμε βροντερο παρον....κινδυνευουμε να καταληξουμε μια ομαδουλα της σειρας, απο αυτες που κοροιδευουμε οταν παμε και εμεις εκει.....
[/font][/font]

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: Δευ 22 Αύγ 2022 19:07 »
Χρειαζόμαστε τα Xgoals να δούμε τι κάναμε στην επίθεση και να συγκρίνουμε με πέρυσι.