Αποστολέας Θέμα: Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 1η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 7260 φορές)

Συνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 1η αγωνιστική
« Απάντηση #75 στις: Δευ 22 Αύγ 2022 00:36 »
Οκ Να μην γκρινιάζουμε. Να πούμε ότι η αμυνα ήταν σχετικά καλή, με κάλυψη από κέντρο μας, και οι λίγες μας επιθετικές προσπάθειες αξιόλογες. Λιασος και Λωλη και Μορειρα πολύ καλοί. Κράτησαν μπάλα και έκαναν σωστές μεταβιβασεις. Μόνο ο Κόντε υστερησε λίγο..

Εγώ λέω να μαζευτούμε να πάμε στο Πανηπειρωτική και να τους μπινιλικιασουμε γιατί δεν παίξανε όπως πέρυσι στο Καραϊσκάκη με τα τσαφ του σαλιακα, τον Παντελάκη κορυφή και την καμμιά τελική.....

Μπάλα έβλεπες ή έπινες μπίρες?? Αν θες να δεις μπάλα επιπέδου γυρνά κανάλι σε Ισπανία, Αγγλία, Ιταλία.

Πέρυσι έβλεπες ποδόσφαιρο επιπέδου??? Από πότε πήρε μπροστά η ομάδα.??? Στο Μετς με τον ΟΦΗ εδώ δεν είπατε οι περισσότεροι ότι αυτό ήταν? Πέσαμε? Με τον Ατρόμητο?

Αποσυνδεδεμένος Όνομα χρήστη

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Δευ 22 Αύγ 2022 00:37 »
Ενα ακόμα παιχνίδι προετοιμασίας....πάμε παρακάτω!
Ενδεικτικό του πάθους που...ξεχείλιζε σε όλη την διάρκεια του ματς, ήταν μια κάρτα γύρω στο 75 αν δεν κάνω λάθος με τα φάουλ να είναι έξι έναντι τριών(!!!) έπεσαν κορμιά λέμε όχι αστεία...
Τέλος πάντων...ας μην πούμε πολλά σήμερα, δεν ήταν ματς για να βγάλει κανείς συμπεράσματα!
 >:( >:( >:(

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Δευ 22 Αύγ 2022 00:39 »
Συνταυρε σερίφη. Έχεις να πεις κάτι για την ομάδα? Δεκτό. Έχεις να πεις κάτι για το σύστημα? Δεκτό. Έχει να προσθέσεις κάτι άλλο?? Δεκτό. Το αν έπινα μπύρες ή αν γουστάρω να βλέπω τον ΠΑΣ ή την Ντραμπατοβα είναι δικό μου θέμα και δεν σε νοιάζει. Γκεγκε.. Να κάνεις κριτική σε αυτά που λέω όχι σε εμένα... Οκ? Σε παρακαλώ δηλαδή...
....

Αποσυνδεδεμένος paskimolos67

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Δευ 22 Αύγ 2022 00:43 »
Οκ Να μην γκρινιάζουμε. Να πούμε ότι η αμυνα ήταν σχετικά καλή, με κάλυψη από κέντρο μας, και οι λίγες μας επιθετικές προσπάθειες αξιόλογες. Λιασος και Λωλη και Μορειρα πολύ καλοί. Κράτησαν μπάλα και έκαναν σωστές μεταβιβασεις. Μόνο ο Κόντε υστερησε λίγο..

Εγώ λέω να μαζευτούμε να πάμε στο Πανηπειρωτική και να τους μπινιλικιασουμε γιατί δεν παίξανε όπως πέρυσι στο Καραϊσκάκη με τα τσαφ του σαλιακα, τον Παντελάκη κορυφή και την καμμιά τελική.....

Μπάλα έβλεπες ή έπινες μπίρες?? Αν θες να δεις μπάλα επιπέδου γυρνά κανάλι σε Ισπανία, Αγγλία, Ιταλία.

Πέρυσι έβλεπες ποδόσφαιρο επιπέδου??? Από πότε πήρε μπροστά η ομάδα.??? Στο Μετς με τον ΟΦΗ εδώ δεν είπατε οι περισσότεροι ότι αυτό ήταν? Πέσαμε? Με τον Ατρόμητο?

ΝΑΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ
ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΤΗΝ 1η αγωνιστική (με ψυχή ΛΕΟΝΤΩΝ στον ΠΑΟΚ... είδες κάτι ανάλογο σήμερα;;;)
και ΆΣΟ με τους Βαζέλες εντός (2η αγωνιστική...)
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΥΜΑΣΑΙ, ΧΑΙΡΕΣΑΙ.....

Συνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Δευ 22 Αύγ 2022 00:45 »
Συνταυρε σερίφη. Έχεις να πεις κάτι για την ομάδα? Δεκτό. Έχεις να πεις κάτι για το σύστημα? Δεκτό. Έχει να προσθέσεις κάτι άλλο?? Δεκτό. Το αν έπινα μπύρες ή αν γουστάρω να βλέπω τον ΠΑΣ ή την Ντραμπατοβα είναι δικό μου θέμα και δεν σε νοιάζει. Γκεγκε.. Να κάνεις κριτική σε αυτά που λέω όχι σε εμένα... Οκ? Σε παρακαλώ δηλαδή...

Δεν καταλαβαίνω το γυαλί σου?? Μας φοβεριζεις?? Ή θα μας κάνεις ντα...κάνε ένα ντουζακι και έλα ξανά!
Αν δε σου αρέσει άλλαξε κανάλι.
Σχολιάζω και εσύ φαίνεται ότι δε δέχεσαι το διαφορετικό. Πρέπει να συμφωνήσουμε μαζί σου?

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Δευ 22 Αύγ 2022 00:46 »
Πάντως βγάζουμε πάθος για την ομάδα και ας βγαίνει και σε γκρίνια.Υπάρχει ζωή και παλμός.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Δευ 22 Αύγ 2022 00:52 »

Δεν καταλαβαίνω το γυαλί σου?? Μας φοβεριζεις?? Ή θα μας κάνεις ντα...κάνε ένα ντουζακι και έλα ξανά!
Αν δε σου αρέσει άλλαξε κανάλι.
Σχολιάζω και εσύ φαίνεται ότι δε δέχεσαι το διαφορετικό. Πρέπει να συμφωνήσουμε μαζί σου?
Σχολιάζεις το τι κάνω όχι αυτά που λέω για την ομάδα. Μάλλον η εξυπνάδα σου μέχρι εκεί φθάνει... Την φοβερά που την είδες?? Μάλλον εσύ πίνεις μπύρες ή ότι άλλο κάνεις τέλος πάντων... Και ντουζάκι κάνε εσυ.. Μάλλον έχεις καιρό να.... σεις.. και σου βγαίνει εδώ..
....

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Δευ 22 Αύγ 2022 00:55 »
Αφήστε τις μπύρες,τσίπουρα κτλ κάτω.Βασικά πιείτε τα και λαρώστε.

Συνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Δευ 22 Αύγ 2022 00:55 »
Ποιο διπλό στην Τούμπα; Με τις 5 ευκαιρίες μαλλιά που έχασαν μόνοι τους οι μπαοκτσηδες και το γκολ δώρο του αμπαλου Ζιφκοβιτς; Η τη νίκη με το βαζελο εδώ μέσα με μια φάση σε όλο το ματς; Γιατί τότε θυμάμαι να γκρινιάζετε όλοι ότι κάναμε δύο φάσεις όλες κι όλες σε δύο ματς. Είπαμε φέτος περιμένουμε καλύτερη μπάλα και χειρότερα αποτελέσματα. Εσείς μιζεριαστε από την πρώτη αγωνιστική. Εμενα μου αρέσει το ποδόσφαιρο και μου άρεσε που η ομάδα προσπαθούσε να βγάλει τη μπάλα με.πασουλες ορθολογικά μπροστά. Ναι και με πασουλες στην περιοχή μας με τον τερματοφύλακα. Αλλιώς αν θέλουμε γιόμα ας φέρουμε πίσω τον κύριο Πετράκη

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Δευ 22 Αύγ 2022 00:59 »

Παράθεση
Μάλλον έχεις καιρό να.... σεις..

Τα γαμήσι@ ξέχασες...  :P

:dab:

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Δευ 22 Αύγ 2022 01:01 »
Τα γαμήσι@ ξέχασες...  :P

:dab:
Δεν μας έκατσε σήμερα και υπάρχουν νεύρα.Ας ελπίσουμε την άλλη εβδομάδα.

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Δευ 22 Αύγ 2022 01:01 »
Η βασική μας 11αδα άλλαξε σε σχέση με πέρυσι κατά τα 9/11. Παίζαμε με τον περσινό (και μόνιμο) πρωταθλητή, σε μία έδρα που πότε δε κερδίζουμε και σπάνια κάνουμε καλές εμφανίσεις. Τι περιμένατε μερικοί εδώ μέσα ? Να μπούμε και να κερδίσουμε μία ομάδα πολλά επίπεδα πάνω από εμάς και πολύ πιο έτοιμη ? Η ομάδα στάθηκε αξιοπρεπώς πιστεύω και με λίγη προσοχή παραπάνω, θα τους δυσκολεύαμε πολύ περισσότερο. Και στα δύο γκολ που τρώμε, ευθύνη έχουν τα αμυντικά χαφ που δεν ακολουθούν τις φάσεις μέχρι την περιοχή μας. Κάναμε 9 τελικές προσπάθειες, που άλλες φορές εκεί μέσα κάναμε 3-4 με το ζόρι. Δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητική κάποια τελική μας, αλλά προσπαθήσαμε. Δεν μπορούμε να βγάλουμε πολλά συμπεράσματα από παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Στο επόμενο με τη Λαμία θα φανούν πιο πολλά πράγματα. Για εμένα η ομάδα θα καταλήξει 9-10 στους 14. Πάμε για νίκη οπωσδήποτε στο επόμενο παιχνίδι. 

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Δευ 22 Αύγ 2022 01:04 »
Πάντως βγάζουμε πάθος για την ομάδα και ας βγαίνει και σε γκρίνια.Υπάρχει ζωή και παλμός.
όσοι απομειναμε κ δεν είμαστε κ πολλοί...   Πάντως μη φαγωθειτε μεταξύ σας, δεν θα έχει αποτέλεσμα στα σχέδια του χοντρού....
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #88 στις: Δευ 22 Αύγ 2022 01:06 »
Λοιπόν επειδή τα έχω πάρει και βλέπω πολλούς ισαποστάκηδες και και κρυφοχρηστοβασιλάκηδες θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα:

1. Πέρυσι είχαμε προπονητή, με χαρτιά με παραστάσεις, με εμπειρία, με γνώσεις. Φέτος τι έχουμε στον πάγκο; Κάποιον που έχει παίξει βοηθός του Μεταξά; Είμαστε σοβαροί; Πήρε το πτυχίο του ο κος Σταίκος ή ακόμη δίνει εξετάσεις;

2. Πέρυσι είχαμε έσοδα από μεταγραφές ύψους 3.000.000 ευρώ;

3. Που πήγαν όλα αυτά τα λεφτά και παίζουμε με Λιάσο και Λώλη οεο;

Δεν χρειάζεται να απαντήσει κάποιος. Ρητορικές είναι οι ερωτήσεις. Εξάλλου όποιος "ενημερώνεται" από τον τοπικό τύπο καταλαβαίνει που θα κάτσει η μπίλια. Έγραφε ο γνωστός σκατογαυρος δημοσιογράφος που έχει γίνει γνωστός τόσα χρόνια γράφοντας για την ομάδα μας: φέτος στόχος πρέπει να είναι η παραμονή....

Όταν πέρυσι βγήκες έκτος με δύο βαθμούς διαφορά από τη βαζέλα, που πάντα λέει ότι πάει για πρωτάθλημα, και φέτος οι γνωστοί παπαρολογούντες των Ιωαννίνων, τα γλυφτρόνια, οι μπιφτεκάκηδες κ.ο.κ. λενε για παραμονές, τότε καταλαβαίνει και ο αδαής που πάει το πράγμα.

Εμείς που είμαστε ονειροπόλοι, ουτοπιστές, ξαχασμένοι στη δεκαετία του '70, στοχεύουμε μόνο σε ρεαλιστικούς στόχους: Διπλό σε τηγάνι, Πεοφώρο, Φιλαδέλφεια, βοηθητικά, πρωταθλητισμό, κύπελλα, Ευρώπες, διακρίσεις.

Οι υπόλοιποι άμα γουστάρετε πηγαίνετε να ανάψετε κανά κεράκι που φάγαμε μόνο δύο από τον διορισμένο.

Κρατήστε όμως τον επαρχιωτισμό σας, τους Στάϊκους και το κάλιο πέντε και στο χέρι, στο σπιτάκι σας.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Δευ 22 Αύγ 2022 01:10 »
Περιμένω κριτική για την ομάδα από ένα γνωστό κωλογερο εδώ μέσα, αλλά μάλλον κοιμάται ο παππούς.... έφαγε κ τρία η Chelsea σήμερα κ θα του έχει πέσει βαριά η Κυριακή....
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος PASsenger

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Δευ 22 Αύγ 2022 01:12 »
Η υπέρτατη κατάντια.Να είσαι ευχαριστημένος που έχασες 2-0 από το χειρότερο γάβρο των τελευταίων ετών.
Μην ξεχάσετε τις θριαμβολογίες όταν κάνει και την επόμενη περήφανη πώληση ο προεδρούλης μας...

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Δευ 22 Αύγ 2022 01:29 »
Απ τους 33 χρήστες αυτή τη στιγμή οι 8 είναι τρολ... μήπως οι μοντερειτορς να κάνουν κάτι γι αυτό;...λέω γω τώρα

Fidel Castro

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Δευ 22 Αύγ 2022 01:35 »
Παρακολουθώ τον ΠΑΣ 1972-73... (π.χ. Κελεσίδης)
ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ ΤΟΥΣ ΓΑΒΡΟΥΣ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ
 (σύμφωνα με τα λεγόμενα προπονητή και εικόνας φιλικών )
έναν από τους χειρότερους γάβρους όλων των εποχών...
Πέρσι χάσαμε και τα 2 ματς στις καθυστερήσεις (λίγο καλύτερος γάβρος από τον φετινό).
Ο γάβρος είχε μόνο 2 καθαρές ευκαιρίες στο α΄ 10λεπτο (απαντώ σε αυτόν που λέει για το περσινό ματς πρεμιέρα με ΠΑΟΚ).
Η ομάδα άλλαξε κατά 9/11, αλλά οι ομάδες αλλάζουν για να γίνουν καλύτερες!!!!
'Οποιος είδε το Βόλος - Αστέρας θα διαπίστωσε ότι οι ομάδες έχουν πληθώρα ΜΟΝΑΔΩΝ-ΠΑΙΚΤΩΝ που μπορούν να κάνουν τη
διαφορά.
ΠΕΡΣΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΑΣ ΑΝΕΔΕΙΞΑΝ, και το είχε καταλάβει και ο προπονητής με τη μονοδιάστατη τακτική.
Φέτος θα παίξουμε.... λέει ποδόσφαιρο κατοχής..... ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ;;;;;;;
Και με τον Πετράκη πρωταθλητές στις πάσες των σέντερ μπακ είμασταν..

Πίστωση χρόνου πάντοτε δίνουμε.... αλλά μ΄ένα CONDE τα θαύματα είναι δύσκολα..

TELOS NA EISAI 56 ETVN KAI NA ASXOLEISAI ME PAS FORUM
EINAI DIASTROFIKO KAI MAZOXISTIKO MAZI.. (PHGE KANEIS SAS ALKAZAR;;;;)
AN HTAN PAS O XRISTOBASILHS UA EIXE 10.000 STIS KERKIDES SE KAUE MATS
όποιος θέλει τα στοιχεία μου στη διάθεση του...
Ο ΠΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ......
ούτε στη διοίκηση ....ούτε στους "δηλωμένους οπαδούς"...

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Δευ 22 Αύγ 2022 01:39 »
Απ τους 33 χρήστες αυτή τη στιγμή οι 8 είναι τρολ... μήπως οι μοντερειτορς να κάνουν κάτι γι αυτό;...λέω γω τώρα
Εννοείται...
Μας τα πρήξανε....

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Δευ 22 Αύγ 2022 02:02 »
Λοιπόν επειδή τα έχω πάρει και βλέπω πολλούς ισαποστάκηδες και και κρυφοχρηστοβασιλάκηδες θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα:

1. Πέρυσι είχαμε προπονητή, με χαρτιά με παραστάσεις, με εμπειρία, με γνώσεις. Φέτος τι έχουμε στον πάγκο; Κάποιον που έχει παίξει βοηθός του Μεταξά; Είμαστε σοβαροί; Πήρε το πτυχίο του ο κος Σταίκος ή ακόμη δίνει εξετάσεις;

Δεν χρειάζεται να απαντήσει κάποιος. Ρητορικές είναι οι ερωτήσεις. Εξάλλου όποιος "ενημερώνεται" από τον τοπικό τύπο καταλαβαίνει που θα κάτσει η μπίλια. Έγραφε ο γνωστός σκατογαυρος δημοσιογράφος που έχει γίνει γνωστός τόσα χρόνια γράφοντας για την ομάδα μας: φέτος στόχος πρέπει να είναι η παραμονή....

Όταν πέρυσι βγήκες έκτος με δύο βαθμούς διαφορά από τη βαζέλα, που πάντα λέει ότι πάει για πρωτάθλημα, και φέτος οι γνωστοί παπαρολογούντες των Ιωαννίνων, τα γλυφτρόνια, οι μπιφτεκάκηδες κ.ο.κ. λενε για παραμονές, τότε καταλαβαίνει και ο αδαής που πάει το πράγμα.

Εμείς που είμαστε ονειροπόλοι, ουτοπιστές, ξαχασμένοι στη δεκαετία του '70, στοχεύουμε μόνο σε ρεαλιστικούς στόχους: Διπλό σε τηγάνι, Πεοφώρο, Φιλαδέλφεια, βοηθητικά, πρωταθλητισμό, κύπελλα, Ευρώπες, διακρίσεις.

Οι υπόλοιποι άμα γουστάρετε πηγαίνετε να ανάψετε κανά κεράκι που φάγαμε μόνο δύο από τον διορισμένο.

Κρατήστε όμως τον επαρχιωτισμό σας, τους Στάϊκους και το κάλιο πέντε και στο χέρι, στο σπιτάκι σας.

ΜΠΡΑΒΟ!!!!

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Δευ 22 Αύγ 2022 02:23 »
Πραγματικά απορώ με κάποια πράγματα που διαβάζω.
Λέει παίζαμε με τον χειρότερο γαύρο της ιστορίας, λες και αυτό αναιρεί ότι είναι πέντε κλάσεις πάνω από εμάς.
Μου φαίνεται μερικοί δεν ξέρετε που να ρίξετε τις ευθύνες. Ακουω γκρίνια για τον Στάικο και τον πριορ λες και υπήρχε καμία περίπτωση ο χβ να φέρει τον γκουαρντιολα και τον Κασίγιας....

Η ομάδα είναι αυτή , ο κοουτς είναι αυτός και σήμερα όλοι τους έκαναν μια φιλότιμη προσπάθεια και κάποιοι υπερέβησαν εαυτό όπως πχ ο Κόντε που ξεκίνησε την βδομάδα με τρεξιματακι και ο άνθρωπος έφτασε να παίζει στο τέλος της εβδομάδας βασικος.

Κάποιοι λέτε ότι ο Στάικος δεν είναι προπονητής επειδή δεν έχει εμπειρία και διπλώματα κλπ. Άρα τον εξισώνετε με τους εαυτούς σας. Την άλλη φορά να στείλουμε έναν από εδώ μέσα , να του δώσουμε τον λιασο και τον λωλη και να του πούμε πήγαινε στην έδρα του πρωταθλητή που είναι πέντε κλάσεις παραπάνω, με πέντε επίσημα παιχνίδια ήδη , με ανάγκη για νίκη και ένα ρόστερ που ενδεικτικά ο Ελ αραμπι μπορεί να παίρνει όσο όλος ο ΠΑΣ και πάρε το διπλό.

Τι περιμένατε παραπάνω από αυτό που έκανα ο Στάικος δηλαδή, όταν ο γαύρος πίεζε ασφυκτικά αναγκαστικά κλεινόταν πίσω και όταν είχε τις ευκαιρίες του προσπαθούσε να παράξει. Η εικόνα μας ήταν ίδια με αυτή που είχαμε στο περσινό ντεμπούτο με παοκ , με την μόνη διαφορά ότι σήμερα δεν μας χάρισε κανείς ένα γκολ....

Αδυνατω να πιστέψω ότι ακούγονται σενάρια για υποβιβασμούς επειδή πήγαμε και χάσαμε στο τηγάνι υπό αυτές τις συνθήκες ειλικρινά. Λες και όλα τα χρόνια της ιστορίας μας πηγαίναμε και νικούσαμε εκεί μέσα...

Αν θέλετε να κραξετε κραξτε τον χβ που δεν έφερε άλλον προπονητήκαι παίκτες  και όχι αυτούς που παλεύουν για άλλη μια φορά στον πόλεμο χωρίς πολεμοφόδια.

Εγώ έχω πίστη στην ομάδα και θεωρώ ότι θα βρει τον δρόμο της. Θεωρώ ότι ανειδίκευτοι προπονητες, οι χαμηλομισθοι παίκτες και όλο αυτό το σύνολο που προπονείται από τώρα σε κάκιστα γήπεδα χωρίς καν να έχει έρθει ο χειμώνας θα μας βγάλουν ασπροπροσωπους. Και αν δεν τον κάνουν.... Δεν θα κατηγορησω αυτούς...

ΥΓ Ο λωλης εντωμεταξυ ήταν από τους πιο δραστήριους σήμερα...

ΥΓ1 ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΦΑΝΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΆ

ΥΓ2 ΧΒ ξύπνα ρε πανιβλακα. Βοήθα τον και δώστου ένα ακόμα χαφ και ένα στοπερ

Συνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Δευ 22 Αύγ 2022 02:36 »

Τι με νοιάζει εμένα ρε Μπακουλειρος το πόσο κόστισε κάθε παίχτης και τι βιογραφικό έχει ο Στάικος; Εμένα με νοιάζει τι βλέπω στο γήπεδο. Εσύ πέρυσι πρώτη αγωνιστική είδε εκατό καλύτερο; Η στα δύο ματς στο Καραϊσκάκη είδες κάτι καλύτερο. Ότι με ότι λέτε μερικοί. Το ματς σχολιάζουμε και κάνετε λες και φάγαμε 5 από τον Κισσαμικο.

Συνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Δευ 22 Αύγ 2022 02:52 »
Συμφωνώ με κάθε λέξη που έγραψε ο φίλος tzesIOA. Μέχρι και την τελευταία τελεία.

Κι εγώ έχω να πω... Μιζέρια και παρελθοντολαγνια. Οι μισοί προτιμάτε μια νίκη στο τηγάνι ή τη Λεωφόρο από το να μπούμε 6αδα. Αναπολείτε τις εποχές που οι Ζωσιμάδες ήταν απορθητες και όταν βγαίναμε έξω από το Τέροβο τρώγαμε 2 από το πούλμαν. Όχι εγώ δε θα μείνω στο παρελθόν. Και όχι δε θα κρίνω με το βιογραφικό και τα λεφτά. Και ο Χριστόπουλος βοηθός ήταν και μια χαρά τραγουδάτε ένα χρόνο μετά "Χριστόπουλος παραπαραπαπεροπερομ".  Και όταν ηρθε ο Κόντε λέγατε παίχτη Γ εθνικής πήραμε για Ευρώπη κλπ και τώρα τον έχετε Θεό. Στο χορτάρι όλα. Και στο χορτάρι εγώ αυτό που είδα μου έδειξε αισιοδοξία.

Α και ίσως θα πρέπει να πατήσετε και κάνα γήπεδο εσείς οι 40+ και να αφήσετε τις ιστορίες για τα παλιά τα χρόνια και για το ότι σας έδιωξε ο χοτνρος κλπ. Και τα παιδιά στους οργανωμένους τσακωμενοι ήταν κάποτε, αλλά ήταν πάντα δίπλα στην ομάδα. Κι εγώ πήγαινα στο γήπεδο για να τον βρίσω τον ΧΒ (τότε στο 1-1 με τον Εργοτέλη τελευταία αγωνιστική και όλη εκείνη τη σεζόν).

Τέτοια μιζέρια και τέτοιο κράξιμο, πρώτη αγωνιστική, απέναντι στον πρωταθλητή Ολυμπιακο, ο οποίος είχε 5 επίσημα ματς κιόλας, δεν έχω ξαναδεί. Και αφού θέλετε μόνο νίκες απέναντι σε αυτές τις ομάδες, πέρυσι γιατί δεν κάνατε έτσι όταν χάσαμε στο Καραϊσκάκης; Η όταν έκανε τσαφ εδώ ο Σαλιακας; Θυμάστε πόσες ήττες ειχαμε πέρυσι από τους "big4"? Φέτος ξαφνικά, πρώτη αγωνιστική, νομίζατε ότι είμαστε η Μπαρτσελόνα. Και αφού δε σας κάνει ο Στάικος (χωρίς να τον δείτε βέβαια) γιατί δεν κάνετε αιτηση εσείς για τη θέση; Ο Μπρατσος στον Βόλο ήταν κακός; Ο Χριστόπουλος ήταν κακός; Ο Ιτουδης ήταν κακός; Άντε συνέλθετε. Από τον καναπέ περιμένετε να δείτε Μπαρτσελόνα ξαφνικά λες και ήμασταν τα άλλα χρόνια.

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Δευ 22 Αύγ 2022 03:02 »
Πραγματικά απορώ με κάποια πράγματα που διαβάζω.
Λέει παίζαμε με τον χειρότερο γαύρο της ιστορίας, λες και αυτό αναιρεί ότι είναι πέντε κλάσεις πάνω από εμάς.
Μου φαίνεται μερικοί δεν ξέρετε που να ρίξετε τις ευθύνες. Ακουω γκρίνια για τον Στάικο και τον πριορ λες και υπήρχε καμία περίπτωση ο χβ να φέρει τον γκουαρντιολα και τον Κασίγιας....

Η ομάδα είναι αυτή , ο κοουτς είναι αυτός και σήμερα όλοι τους έκαναν μια φιλότιμη προσπάθεια και κάποιοι υπερέβησαν εαυτό όπως πχ ο Κόντε που ξεκίνησε την βδομάδα με τρεξιματακι και ο άνθρωπος έφτασε να παίζει στο τέλος της εβδομάδας βασικος.

Κάποιοι λέτε ότι ο Στάικος δεν είναι προπονητής επειδή δεν έχει εμπειρία και διπλώματα κλπ. Άρα τον εξισώνετε με τους εαυτούς σας. Την άλλη φορά να στείλουμε έναν από εδώ μέσα , να του δώσουμε τον λιασο και τον λωλη και να του πούμε πήγαινε στην έδρα του πρωταθλητή που είναι πέντε κλάσεις παραπάνω, με πέντε επίσημα παιχνίδια ήδη , με ανάγκη για νίκη και ένα ρόστερ που ενδεικτικά ο Ελ αραμπι μπορεί να παίρνει όσο όλος ο ΠΑΣ και πάρε το διπλό.

Τι περιμένατε παραπάνω από αυτό που έκανα ο Στάικος δηλαδή, όταν ο γαύρος πίεζε ασφυκτικά αναγκαστικά κλεινόταν πίσω και όταν είχε τις ευκαιρίες του προσπαθούσε να παράξει. Η εικόνα μας ήταν ίδια με αυτή που είχαμε στο περσινό ντεμπούτο με παοκ , με την μόνη διαφορά ότι σήμερα δεν μας χάρισε κανείς ένα γκολ....

Αδυνατω να πιστέψω ότι ακούγονται σενάρια για υποβιβασμούς επειδή πήγαμε και χάσαμε στο τηγάνι υπό αυτές τις συνθήκες ειλικρινά. Λες και όλα τα χρόνια της ιστορίας μας πηγαίναμε και νικούσαμε εκεί μέσα...

Αν θέλετε να κραξετε κραξτε τον χβ που δεν έφερε άλλον προπονητήκαι παίκτες  και όχι αυτούς που παλεύουν για άλλη μια φορά στον πόλεμο χωρίς πολεμοφόδια.

Εγώ έχω πίστη στην ομάδα και θεωρώ ότι θα βρει τον δρόμο της. Θεωρώ ότι ανειδίκευτοι προπονητες, οι χαμηλομισθοι παίκτες και όλο αυτό το σύνολο που προπονείται από τώρα σε κάκιστα γήπεδα χωρίς καν να έχει έρθει ο χειμώνας θα μας βγάλουν ασπροπροσωπους. Και αν δεν τον κάνουν.... Δεν θα κατηγορησω αυτούς...

ΥΓ Ο λωλης εντωμεταξυ ήταν από τους πιο δραστήριους σήμερα...

ΥΓ1 ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΦΑΝΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΆ

ΥΓ2 ΧΒ ξύπνα ρε πανιβλακα. Βοήθα τον και δώστου ένα ακόμα χαφ και ένα στοπερ
ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΓΑΒΡΟΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ 20ΕΤΙΑΣ ...το λένε οι ίδιοι και τα αποτελέσματα τους... (τελευταία νίκη σε επίσημο 17-5-22)
Σήμερα νίκησαν με τελικές 8 -4 στην εστία..
Πάντως στα 2 τελευταία ..πέρυσι που ήταν και πρώτος.. με τον 5 ΚΛΑΣΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ήταν 1-1 στα Γιάννενα και 2-3 στο τηγάνι ..γνωρίζεις πως...... ΔΙΑΙΤΗΣΊΑ 90/10..
Να σου τονίσω αναπληρωματικός σέντερ ο φέρελπις του γάβρου... (ανυπαρξία ρόστερ)...
Ποτέ δεν στοχοποιούμε παίκτες εννοείται.... και τους στηρίζουμε σε κάθε συνθήκη...
ΟΧΙ όμως αυτούς που τους εκθέτουν και μας πίνουν το αίμα ...όπως έγραψες στο ΥΓ2...

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Δευ 22 Αύγ 2022 03:38 »
Άρα δηλαδή σύμφωνα με κάποιους, γαυρο, βαζελο μπαοκ κουλα και παπαρη δεν πρέπει να τους κοιτάμε στα μάτια γιατί έχουν καλύτερο ροστερ.
Μπράβο.. Οκ.. Όταν όμως είδαμε την ΑΖ και βάλαμε το γκολ, και γιατί το κάναμε? Ας καθλματσαν9να χάσουμε από ομάδα της Ολλανδίας.Ο αστερίας έχει καλύτερο ροστερ από εμάς? Η Φώφη? Να ξέρουμε με ποιους θα σχολιάζουμε τα παιχνίδια δηλαδή..

Μα κανένας δεν κατηγορεί τους παίκτες.. Η τον προπονητή.. Όσο ξέρουν και μπορούν τόσο παιζουν. Αλλά μην λέτε ότι ο Λιασος ή ο Λωλης ήταν καλοί... Ήμαρτον...
Αυτά.. Τα λεμε με την Λαμία του ντεΒινσεντι..
....