Αποστολέας Θέμα: Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 1η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 7251 φορές)

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
Απ: Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 1η αγωνιστική
« Απάντηση #50 στις: Κυρ 21 Αύγ 2022 23:42 »
Δυστυχώς η περσινή ομάδα διαλύθηκε.Ο κος ΧΒ κονομησε για άλλη μια φορά και εμείς δεν μπορούμε και κάνουμε φάση στο χειροτερο Ολυμπιακό που θυμάμαι.

Είναι πολύ κριμα,είναι τραγικό. Αυτός ο κύριος που δυστυχώς διοικεί ακόμη την ομάδα μας έχει καταστρέψει κάθε όνειρο,κάθε ελπίδα,κάθε στόχο.

Μια χρονιά μια από τα ίδια.

Και κάτι άλλο ρε παίδες: Έχετε ακούσει ποτέ από εκφωνητή να λει ο προπονητής σε σύσκεψη με το προπονητικό τημ ή το βοηθό του ή οποιονδήποτε άλλον αλλάζει το σχημα, κάνει αλλαγές κ.ο.κ..;

Ποιος Στάικος;Ποιος είναι αυτός;Που έχει κοουτσάρει;Τι παραστάσεις έχει;
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Κυρ 21 Αύγ 2022 23:49 »
Θαύμα οι διαιτητές πλέον σφυρίζουν κανονικά.
Καλά ο σπίκερ παίζει να είναι οργανωμένος μέσα στην θύρα 7.

Αποσυνδεδεμένος nico

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Κυρ 21 Αύγ 2022 23:51 »
Μόνος στόχος να βρεθούν 2 χειρότερες ομάδες να πέσουν

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Κυρ 21 Αύγ 2022 23:54 »
Μόνος στόχος να βρεθούν 2 χειρότερες ομάδες να πέσουν
Σε ότι είδα την 1η αγωνιστική εμείς ειμασταν από τις χειρότερες. Μαζί με τα σουβλάκια οι δύο χειρότερες.
....

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Κυρ 21 Αύγ 2022 23:58 »
Τέλος

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Κυρ 21 Αύγ 2022 23:58 »
Θεωρώ όλη αυτή τη γκρίνια που ξεκίνησε,αλλά και την τόσο έντονη κριτική παρα πολύ αυστηρή και άδικη.
Ειδικά προς το πρόσωπο του προπονητή.
Με τέτοιο υλικό ψάχνουμε άλλον ένα μάγο.

Εμένα η ομάδα δε μου φαίνεται αδουλευτη.
Ο ολυμπιακος χωρίς να κάνει τίποτα έβαλε 2 γκολ από αδράνεια παιχτών.
Πέρυσι ο παοκ έχασε 3-4 αχαστα γκολ, δεν κρατήσαμε μπάλα καθολου κι εμείς το βάλαμε με γκέλα του τερματοφύλακα, αλλά ξεχνάμε εύκολα.

Μη ξεχνάμε επισης ότι είναι το πρώτο ματς της σεζόν μέσα σε καύσωνα σε αντίθεση με τον ολυμπιακό που έχει παίξει 5.
Η ομάδα έχει αλλάξει όλη σχεδόν την ενδεκάδα.
Αυτό θέλει χρόνο. Δεν μπορεί να ζητάμε αυτοματισμούς στο πρώτο ματς.
Επιπλέον ο ολυμπιακος έκανε 4-5 αλλαγές με παίχτες ποιότητας και φρεσκαρε όλη η ομάδα.

Υπομονή και στήριξη!!

Μακάρι να έρθουν κάνα 2 ακόμη παίχτες ποιότητας αλλά ποιος πιστεύει ότι θα κάνει κάτι τέτοιο η προεδραρα μας

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Δευ 22 Αύγ 2022 00:02 »
Τέλος, 2-0.
Δεν θα πω πολλά. Μόνο το ότι καταφέραμε να υποβιβάσουμε την Ομάδα από την πρώτη αγωνιστική. Στα λόγια πάντα. Δε λέω, σε σχέση με πέρυσι που την είχαμε υποβιβάσει από τα φιλικά, ε, όπως και να το κάνεις είναι μία πρόοδος...

Καλά μυαλά εύχομαι. Και στην πρόηδρους, αλλά και σε εμάς...

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Δευ 22 Αύγ 2022 00:06 »
Χάσαμε από έναν κακό αλλά σαφώς πιο έτοιμο γαυρο. Δυστυχώς σε τέτοια ματς οποιαδήποτε ολιγωρία ή λάθος τιμωρείται όπως είδαμε σήμερα (πχ Μορειρα). Ελπίζω το τεχνικό team και οι παίκτες να δουλέψουν τα πολλά λάθη ώστε να υπάρξει βελτίωση.

Η ομάδα κάνει ένα νέο ξεκίνημα με καινούριο ροστερ και τεχνικό team. Κακά τα ψέμματα χρειάζεται χρόνο. Ο πρόεδρος θα έπρεπε να είχε ενεργήσει νωρίτερα και να φρόντιζε να κλείσουν τα οποιαδήποτε κενά στο ροστερ. Αλλά τώρα θα τον μάθουμε, δεν τον ξέρουμε τόσα χρόνια.

Συνεχίζουμε.
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Δευ 22 Αύγ 2022 00:10 »
Α καλά παιδιά. Τι είναι αυτά που διαβάζω εδώ μέσα; Πάμε καλά; Αλήθεια τώρα; Ο Λωλης εντωμεταξύ, που τον κράζω συνέχεια, ήταν ο μόνος που κράταγε λίγο μπάλα και έκανε καμιά τριπλά. Στο γκολ φταίει ο Λιασος που δεν ακολουθεί τον Βαλμπουενα. Κάνετε λες και ήρθε η καταστροφή επειδή χάσαμε από τον περσινό πρωταθλητή που σήμερα μπήκε με το μαχαίρι στα δόντια γιατί δεν είχε περιθώρια για κακο αποτέλεσμα.

Εμένα μου άρεσε που η ομάδα προσπάθησε να παίξει μπάλα, από πίσω, με στρωτός ποδοσφαιρο και όχι δεν πήγε να κάνει πασουλες και γιόμα όπως πέρυσι αλλά να βγάλει τη μπάλα σωστά μπροστά όπως το έκανε 4 φορές από το 70 και μετά.

Τους βγάλατε όλους αμπαλους εσείς. Φοβισμένο τον Παντελάκη, τρύπα τον Σορια, κακό τον Κιακο, τρύπα τον Πριορ. Πέρυσι πρώτη αγωνιστική θυμάστε για πόσα Αστάνα στην Τούμπα; Η στο Καραϊσκάκη παίξαμε καλύτερα; Παίζαμε με μια ομάδα με 5 επίσημα ματς. Και κάνετε έτσι. Τι να πω θεέ μου...
Την ρίξατε την ομάδα ήδη εσείς. Αφού ξέρετε τι θα γίνει γιατί δεν το παίζετε και στοίχημα. Από το πρώτο ματς μιζέρια, ούτε λίγο αισιοδοξία. Δείτε και τα καλά μια φορά

Υ.Γ Μου άρεσε πολύ ο Τζίμας. Δεν ήμασταν για 2 γκολ μετά το 15'. Την παίζαμε τη μπάλα απλά μας έλειπε η τελική σωστή πάσα ή σέντρα. Ήθελες έναν Τσάβες να καταλαβαίνει τον Κόντε

Συνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Δευ 22 Αύγ 2022 00:10 »
Eιδα πράγματα που μου άρεσαν, ειδικά στο δημιουργικό κομμάτι.Καποια λίγα δε μου άρεσαν.Ωστοσο παίζαμε με ομάδα που αγωνίζεται εδώ κι ενάμιση μήνα, μόνιμος πρωταθλητής, σε μια έδρα που χάνουμε πάντα, βρεξει-χιονισει. Μπήκαμε κρύοι,βελτιωθηκαμε μετά. Συγκέντρωση και νίκη στο επόμενο.

Αποσυνδεδεμένος PASsenger

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Δευ 22 Αύγ 2022 00:13 »
Με ότι είδαμε την πρώτη αγωνιστική η ομάδα μας είναι από τις χειρότερες στην κατηγορία,με μετριότατο προπονητή και μηδαμινές λύσεις και στον πάγκο αλλά και στην βασική ενδεκάδα.Η σωτηρία φέτος φαίνεται ότι θα ισοδυναμεί με μεγάλη έκπληξη αν επιτευχθεί τελικά.
Επαναλαμβάνω μιλάω μόνο για την πρώτη αγωνιστική αλλά τα σημάδια δεν είναι καλά.
Ο κύριος Χρηστοβασίλης να καταλάβει ότι κάποτε η κολοφαρδία τελειώνει.Δεν νομίζω να τον νοιάζει βέβαια.Η φετινή κονόμα ήταν απίστευτη και στ' α@@@@@ του και για την ομάδα και για τον κόσμο.
Ας βγει αύριο το μου@@@@@@@ ο Γιαννάκης να μας πει ότι η ομάδα πήγε καλά αλλά ήταν άτυχη,ότι έχει το πιο γεμάτο ρόστερ των τελευταίων ετών και ότι ατυχήσαμε που δεν πήραμε τα λεφτά από το στοίχημα το καλοκαίρι για να έχουμε προπονητικό όπως η ΡΕΑΛ και να πάρουμε άλλους δύο παικταράδες.
Πήραμε τον Λεό τραυματία βέβαια που θα παίξει μετά από 6 μήνες.
Δώσε σανό Χρηστοβασίλη.Το γουστάρουμε.Το τραβάει ο οργανισμός μας.

Αποσυνδεδεμένος FanaticPaS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Δευ 22 Αύγ 2022 00:14 »
ΠΑΣ, Λαμία, λεβαδειακός και παναιτωλικός θα ειναι οι 4 ομαδες που θα παλεψουν για τη σωτηρία.

1η φορά βλεπω τα στόπερ να δεχονται πίεση και να μην κατεβαίνει 1 χαφ να παρει την πάσα, δηλαδή να υποδεχτεί τη μπάλα.

1η φορά βλεπω τα αντίπαλα χαφ να ειναι στην περιοχή μας, και τα δικά μας να ειναι στο κέντρο και να κοιτάνε.

Το μπατζετ έπεσε πάρα πολύ. Καθε χρονο έπεφτε, αλλα φέτος πρεπει να πεσε πολύ μαχαίρι.

Μεγαλωσα δν εβαλα μυαλο

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Δευ 22 Αύγ 2022 00:15 »
Παράθεση
Στάικος: «Δεν έχω παράπονο, έκαναν αξιόλογη προσπάθεια οι ποδοσφαιριστές»
Ο ΠΑΣ Γιάννινα έδωσε τη μάχη του απέναντι σ’ έναν πιο έτοιμο Ολυμπιακό, κράτησε για 55 περίπου λεπτά το μηδέν, αλλά ο Ολυμπιακός με την εμπειρία έφτασε τελικά στο τρίποντο. Ο κ. Στάικος έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, αλλά τόνισε ότι υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος μπροστά μας.

Για τη δύσκολη πρεμιέρα του ΠΑΣ: «Αναμφίβολα ήταν μια δύσκολη πρεμιέρα. Αν εξαιρέσω τα πρώτα 15-20 λεπτά που ο αντίπαλος μάς πίεσε ψηλά και δεν βρήκαμε τρόπους να χτίσουμε παιχνίδι από πίσω, στη συνέχεια ισορροπήσαμε, όσο μπορούμε να το πούμε αυτό, γιατί σίγουρα είχαμε πιο παθητικό ρόλο. Θέλουμε να έχουμε περισσότερη κατοχή μπάλας και να δημιουργεί, αλλά δεν ήταν εύκολο σήμερα. Από κάποιο σημείο και μετά φάνηκε ο ρυθμός που έχει ο Ολυμπιακός, λόγω των περισσότερων παιχνιδιών που έχει δώσει, ενώ εμάς ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Δεν έχουμε κανένα παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μας. Νομίζω ότι έκαναν αξιόλογη προσπάθεια και συνεχίζουμε, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας».

Για το αν είδε στοιχεία του παιχνιδιού της ομάδας του σήμερα: «Κάποια στοιχεία τα είδαμε, παρότι είχαμε δύσκολο αντίπαλο και αρκετή πίεση. Σίγουρα πρέπει να βελτιώσουμε πολλά ακόμα».

Για τον τραυματισμό του Παντελάκη: «Περιμένουμε κάτι πιο επίσημο, ελπίζω να είναι όλα καλά».
super-fm.gr

Παράθεση
Κορμπεράν: «Νίκη που βοηθάει στην αυτοπεποίθηση και στην ψυχολογία»
Στο ψυχολογικό κομμάτι στάθηκε ο Κάρλος Κορμπεράν μετά το νικηφόρο ξεκίνημα του Ολυμπιακού με 2-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα.
Αναλυτικά όσα είπε ο Κάρλος Κορμπεράν στην Cosmote TV:

Για το νικηφόρο ξεκίνημα και το μηδέν παθητικό: «Πραγματικά ήταν σημαντικό να κερδίσουμε. Βοηθάει στην αυτοπεποίθηση και στην ψυχολογία»

Για την εικόνα του Ολυμπιακού στο ματς: «Ξεκινήσαμε καλά. Ήμασταν πιεστικοί. Μετά δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Πιέσαμε όμως στο δεύτερο μέρος. Είχαμε πιο καθαρές ευκαιρίες και έτσι καταφέραμε να κερδίσουμε».

Για τις οκτώ αλλαγές που έκανε σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι: «Αποφάσισα ποιοι παίκτες θα παίξουν με κριτήριο τη φυσική κατάσταση. Αυτοί που έμειναν στον πάγκο δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση και γι' αυτό επιλέξαμε τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Στο ρόστερ του Ολυμπιακού είναι παίκτες με υψηλό επίπεδο και καλείται ο καθένας να βοηθάει όποτε του ζητηθεί».
gazzetta.gr

Αποσυνδεδεμένος Argento

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Δευ 22 Αύγ 2022 00:16 »
Τελικά για να επιμένει σε κάποιους που είναι λίγοι πρέπει να παίζει χαρτάκι στον προπονητή για "πούλημα". Μήπως τσιμπήσει ο Μαρινακης και τσιμπήσει κανένα ψιλό και ο δικός μας. Δεν εξηγείται αλλιώς!!! Όλα για την μαρμίτα.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Δευ 22 Αύγ 2022 00:17 »
Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα: Ο σοβαρός τραυματισμός του Παντελάκη και το συγκινητικό φιλί του Χασάν

Άπαντες «πάγωσαν» όταν ο Παντέλακης συγκρούστηκε με τον Χασάν και έπεσε στο έδαφος, με τον Αιγύπτιο να κάνει μία πολύ όμορφη κίνηση την ώρα που ο στόπερ βγήκε εκτός αγωνιστικού χώρου.
Δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο η σεζόν για τον Επαμεινώνδα Παντελάκη, ο οποίος στο 35ο λεπτό χρειάστηκε να γίνει αναγκαστική αλλαγή μετά τον τραυματισμό που είχε στο κεφάλι.

Συγκεκριμένα, ο στόπερ του ΠΑΣ Γιάννινα συγκρούστηκε με τον Αχμέντ Χασάν του Ολυμπιακού, έπεσε στο έδαφος και στην προσπάθειά του να σηκωθεί, έδειχνε να μην έχει καθόλου ισορροπία.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν άπαντες και από τους δύο πάγκους, με τον διεθνή φορ των γηπεδούχων να κάνει μία πολύ όμορφη κίνηση, μόλις ο Παντελάκης βγήκε εκτός αγωνιστικού χώρου με το φορείο, δίνοντας του ένα φιλί στο κεφάλι. Φυσικά, ο Έλληνας στόπερ δεν μπορούσε να συνεχίσει το ματς καθώς ζαλιζόταν

Δείτε τα «κλικ»:

gazzetta.gr

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Δευ 22 Αύγ 2022 00:21 »
Ξεκινάω με τα σχόλια που είδα για τον Λωλη ( ειλικρινά δεν έχω καμμιά συγγένεια μαζί του) που δυστυχώς είναι για μένα τραγικά. Ειδικότερα στο 1ο ημίχρονο από δεξιά ήταν πάρα πολύ καλός!!! Η άμυνα έδεσε με το Μπακαλιανη (αλάνθαστος). Τα δικά μας λάθη και οι επιθέσεις του γαβρου έρχονταν από το κέντρο. Ειδικά για το Μορέιρα, χάνει κοντρόλ και στα καπάκια χάνει τελείως τη φάση του γκολ....
Κριτήριο είναι το επόμενο ματς με Λαμία. Άλλα σχόλια για παίκτες δε βάζω είναι άδικα από την πρώτη αγωνιστική.
Πάντως η ομάδα έπαιξε συμπαθητικά, δεδομένου του ελλιπούς ρόστερ, του διαιτητή που αβανταρε όλο το ματς το γαβρο.
Το ξαναγράφω εδώ γιατί κάποιοι το ξεχνάτε....κάθε αγωνιστική πρέπει να έχουμε τόσους βαθμούς όσο και η αγωνιστικες για να σωθούμε. πχ 10η αγωνιστική - 10 βαθμούς,
Αν έχουμε λιγότερους, πέφτουμε. Αν έχουμε περισσότερους σωνομαστε ή απογειωνομαστε

Αποσυνδεδεμένος paskimolos67

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Δευ 22 Αύγ 2022 00:24 »
ΞΕΦΤΙΛΑ....
ΑΗΔΙΑ.....
ΟΥΤΕ Γ΄ΕΘΝΙΚΗ...
Μ΄ αρέσει ότι δουλεύει την επίθεση......
Με κάτι τομάρια που βάζανε μόνοι τους αυτογκόλ (;;;ΑΝ δεν ήταν φιλικό;;;;)
Πχ. Μορέιρα ..κλάφτα Χαράλαμπε...
Στο μεγαλύτερο λαμόγιο όλων των εποχών και παγκοσμίως κο  ΧΒ πρέπει να απαγορευτεί η είσοδος  στο Ν. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΑΠΑΞΙΩΣΗ & ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ του Ηπειρώτικου Λαού.....
και της αγάπης μας για το ΠΑΣ
από ένα διαχειριστή του ελέους και αποκλειστικά της τσέπης του....
Επίσης για κάποιους εδώ μέσα βλέπαμε ΠΑΣ από όταν γεννήθηκε...
ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ.......

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Δευ 22 Αύγ 2022 00:26 »
Να μη θυμίσω, τι γραφόταν εδώ μέσα μετά τα φιλικά και μετά το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης (ήττα).

Εγώ θα περιμένω, όπως και πέρυσι να δω την ομάδα στο γήπεδο το Σάββατο. Πέρυσι, μετά το ματς με τα βαζελια, είδα μια ομάδα στιβαρή και σίγουρος για το τι θα έβλεπα στη χρονιά.
Οπότε την άλλη Κυριακή θα σας πω τι βλέπω για αυτή την ομάδα.

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Δευ 22 Αύγ 2022 00:28 »
Καλά το ξεκινήσαμε πάλι... Άντε να δούμε που θα μας βγάλει, χωρίς να είμαι αισιόδοξος για την κωλοφαρδια του χοντρού κ αυτή τη χρονιά...
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Συνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Δευ 22 Αύγ 2022 00:28 »
Οταν παιζεις με τον γαυρο στο Καραισκακης , ισως ειναι καλο να αποφευγονται οι κριτικες. Πιθανοτατα θα αδικηθουν παικτες και προπονητης, ενω και η συνεχεια ισως ειναι τελειως μα τελειως διαφορετικη.
Εχοντας απολυτη επιγνωση των παραπανω , θα πω απλα οτι σημερα δεν μου αρεσε κανενας και τιποτα.
Ουτε η Ομαδα μου αρεσε ( δεν καταλαβα καν τι προσανατολισμο ειχε ) , ουτε οι παικτες ως μοναδες ( πλην Λωλη για μεγαλο διαστημα, Καραχαλιου για μικροτερο και Κοντε δεδομενων των συνθηκων ανυπαρξιας των χαφ και ξυλου απο τον Μανωλα) ουτε ο Προπονητης ( μου εμοιαζε παντελως χαμενος ).
Και η γευση που μου εμεινε ειναι οτι παικτικα ειμαστε αποδυναμωμενοι σε σχεση με περσι.
Αυτα, μεχρι το επομενο παιχνιδι που ελπιζω να δω κατι αλλο.

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Δευ 22 Αύγ 2022 00:29 »
Με ότι είδαμε την πρώτη αγωνιστική η ομάδα μας είναι από τις χειρότερες στην κατηγορία,με μετριότατο προπονητή και μηδαμινές λύσεις και στον πάγκο αλλά και στην βασική ενδεκάδα.Η σωτηρία φέτος φαίνεται ότι θα ισοδυναμεί με μεγάλη έκπληξη αν επιτευχθεί τελικά.
Επαναλαμβάνω μιλάω μόνο για την πρώτη αγωνιστική αλλά τα σημάδια δεν είναι καλά.
Ο κύριος Χρηστοβασίλης να καταλάβει ότι κάποτε η κολοφαρδία τελειώνει.Δεν νομίζω να τον νοιάζει βέβαια.Η φετινή κονόμα ήταν απίστευτη και στ' α@@@@@ του και για την ομάδα και για τον κόσμο.
Ας βγει αύριο το μου@@@@@@@ ο Γιαννάκης να μας πει ότι η ομάδα πήγε καλά αλλά ήταν άτυχη,ότι έχει το πιο γεμάτο ρόστερ των τελευταίων ετών και ότι ατυχήσαμε που δεν πήραμε τα λεφτά από το στοίχημα το καλοκαίρι για να έχουμε προπονητικό όπως η ΡΕΑΛ και να πάρουμε άλλους δύο παικταράδες.
Πήραμε τον Λεό τραυματία βέβαια που θα παίξει μετά από 6 μήνες.
Δώσε σανό Χρηστοβασίλη.Το γουστάρουμε.Το τραβάει ο οργανισμός μας.
100%

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Δευ 22 Αύγ 2022 00:30 »
Οκ Να μην γκρινιάζουμε. Να πούμε ότι η αμυνα ήταν σχετικά καλή, με κάλυψη από κέντρο μας, και οι λίγες μας επιθετικές προσπάθειες αξιόλογες. Λιασος και Λωλη και Μορειρα πολύ καλοί. Κράτησαν μπάλα και έκαναν σωστές μεταβιβασεις. Μόνο ο Κόντε υστερησε λίγο..
....

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Δευ 22 Αύγ 2022 00:33 »
Να μη θυμίσω, τι γραφόταν εδώ μέσα μετά τα φιλικά και μετά το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης (ήττα).

Εγώ θα περιμένω, όπως και πέρυσι να δω την ομάδα στο γήπεδο το Σάββατο. Πέρυσι, μετά το ματς με τα βαζελια, είδα μια ομάδα στιβαρή και σίγουρος για το τι θα έβλεπα στη χρονιά.
Οπότε την άλλη Κυριακή θα σας πω τι βλέπω για αυτή την ομάδα.
Πάντως μ΄ αυτήν την εμφάνιση ...
σου προτείνω το κριτήριο σου να είναι τα επόμενα δύο εκτός με ΠΑΟ & ΑΕΚ
Φοβάμαι διασυρμό........

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Δευ 22 Αύγ 2022 00:33 »
Νομίζω πρέπει να δούμε τις πρώτες 5 αγωνιστικές για να έχουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα για τις δυνατότητες της ομάδας.Δεν είμαστε τρομερή ομάδα αλλά δεν είμαστε και άχρηστη ομάδα.Μέτρια θα έλεγα.Οι περισσότεροι δεν περιμέναμε και κάτι διαφορετικό σήμερα.Είμαστε πάντα άντε μήπως γίνει κάτι.Λιγάκι υπομονή θα έλεγα.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Δευ 22 Αύγ 2022 00:34 »
Ειλικρινά για τον Λωλη. 19 χρόνων παιδικά τον έχει ο Βαλμπουενα σε σπριντ. Καμία σωστή μπάλα για να βγάλει επίθεση και αμυντικά πολύ λίγος. Τώρα όσοι είδατε ότι έπαιξε καλά, οκ όπως και εγώ ο καθένας έχει την γνώμη του. Το ίδιο και ο Μορειρα και ο Λιασος όπως και το κέντρο μας. Γενικά σήμερα είδα παίκτες που ή τόσο μπορούσαν ή τόσο ήθελαν να παίξουν. Αλήθεια ο Ριενστρα γιατί δεν ξεκίνησε? Για βασικό δεν τον πήραμε??
....