Άκυρο το σχόλιο. Οι φίλαθλοι (και όχι οπαδοί) της ΑΕΚ και της κάθε ΑΕΚ είναι σαν όλους τους άλλους. Βλέπουν μπάλα, τους αρέσει το ποδόσφαιρο και έχουν καψούρα για την ομάδα τους. Λείπουν από το σπίτι τους για 20 χρόνια σχεδόν και θέλουν όσο τίποτα να ξαναπάνε άλλη μια χρονιά, να θυμηθούν τα νεανικά τους χρόνια, ή τα χρόνια που πήγαιναν με τα παιδιά τους, ή με τους πατεράδες τους, ή ακόμα και παππούδες να πάνε για τελευταία χρόνια στο ποδοσφαιρικό τους σπίτι.
Όπως εμεις πονάμε την αγαπημένη μας ομάδα, έτσι και αυτοί. Και είναι μακριά από το "σπίτι" τους για 20 χρόνια. Και γι αυτό δίνουν και από αυτά που δεν έχουν, για να το ζήσουν ξανά, με τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους πια, ή για πρώτη φορά στη ζωή τους οι μικροτεροι. Πόσοι φίλοι της ΑΕΚ έφυγαν και είχαν σαν όνειρο τους να προλάβουν να μπουν στο γήπεδο. Και πόσοι ζήτησαν να μπούνε για λιγα λεπτά μέσα εστωα και αν αυτό ακόμα ήταν οικοδομη, φοβούμενοι ότι δε θα προλάβουν
Τώρα βάλε τον εαυτό σου στη θέση τους. Εσύ δεν ήσουν κορόιδο και έδινες 40αρια στον Κούγια για ματς με την Καβαλα για να δεις την καψούρα σου; Εμένα ο πατέρας μου ήταν και από πιο παλιά μου έπαιρνε διάρκειας για να μπορέσω να ζήσω αυτές τις στιγμές με εκείνον και να έχω ωραίες αναμνησεις
Κι εγώ στη θέση τους λοιπόν, θα ήμουν εξαγριωμένος με αυτά που συμβαίνουν και τις ανακοινώσεις της ΠΑΕ τους, αλλά το διάρκειας δε θα το έδινα πίσω, γιατί ξέρω ότι θα ζούσα στιγμές που θα τις θυμόμουν για πάντα και θα τις διηγομουν στα εγγόνια μου χρόνια μετά. Και θα ήμουν ένας από τους λίγους τυχερούς.