Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-Λαμία 2η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 6749 φορές)

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Λαμία 2η αγωνιστική
« Απάντηση #75 στις: Σαβ 27 Αύγ 2022 22:58 »
Θα είναι μία πολύ δύσκολη χρονιά φέτος, είναι σίγουρο. Δεν παίξαμε καλά σήμερα, αλλά μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι με τη φάση του Κιάκου για παράδειγμα. Πρέπει να αλλάξουμε πάρα πολλά πράγματα για να πάμε καλύτερα. Προσωπικά νομίζω ο Παμλίδης πρέπει να παίζει βασικός, βοηθάει πιο πολύ από Μορέιρα και Λώλη. Επίσης νομίζω ότι πρέπει να αλλάξουμε το σύστημα που παίζουμε. Με το 4-3-3 το κέντρο μας είναι αδύναμο, γιατί δεν μπορούν 3 παίκτες να καλύψουν όλους τους χώρους. Επίσης νομίζω ότι με αυτό το σύστημα έχουμε πολλά θέματα στα πλάγια και τρώμε συνέχεια φάσεις από εκεί (και σήμερα και με Ολυμπιακό). Πολλές φορές έμεναν παίκτες στα πλάγια μόνοι να βγάλουν σέντρες ανενόχλητοι. Θέλουμε σύστημα με τουλάχιστον 4 στο κέντρο. Έχουμε που έχουμε τα θέματα μας σαν ομάδα, παίζουμε και 4-3-3 που πολύ λίγες ομάδες το παίζουν με επιτυχία. Θέλουμε 3 μεταγραφές σίγουρα. Στόπερ, μέσο και σέντερ φορ. Αλλιώς θα έχουμε σοβαρά προβλήματα φέτος.

Αποσυνδεδεμένος Nikolaos

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Σαβ 27 Αύγ 2022 23:12 »
Ο Στάικος οφείλει να παραιτηθεί!
Η στάση του την ώρα των δηλώσεων μετά το τέλος του παιχνιδιού ήταν τουλάχιστον ασεβής απέναντι στον Πέδρο Κόντε αρχικά, στον Πριόρ και τέλος απέναντι στον κόσμο της ομάδας. Δεν γίνεται φίλε να χαμογελάς μετα από τους πολύ σοβαρούς των παικτών σου και την άθλια αγωνιστική εικόνα. Ο πάγκος του ΠΑΣ δεν είναι ο πάγκος μιας ομάδας για να ζήσεις εσύ το όνειρό σου και να συμπεριφέρεσαι σαν αρχοντοχωριάτης καμαρώνοντας ως «πρώτος προπονητής» του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ μπροστά στην κάμερα!
Δεν με ενδιαφέρουν οι ικανότητές σου ως προπονητής! Με εξόργισε όμως αυτή η αήθης συμπεριφορά!
Το καλύτερο λοιπόν που έχεις να κάνεις είναι να υποβάλλεις άμεσα την παραίτησή σου και να παραιτηθεις ακόμη και αν… δεν γίνει αποδεκτή. Θα ήταν η ελάχιστη συγγνώμη σου απέναντι στον Πέδρο, τον Πριόρ και στον κόσμο!
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 27 Αύγ 2022 23:15 από Nikolaos »

Αποσυνδεδεμένος FanaticPaS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Σαβ 27 Αύγ 2022 23:23 »
Τον στάικο δεν τον ενδιαφέρει αν τραυματιστηκε ο Κόντε και ο Πριόρ, δε τον ενδιαφέρει αν πέσει η ομάδα. Τον ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ να γράψει στο βιογραφικό του ότι προπόνησε τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ. Ενας μετριος προπονητης Γ εθνικής που ζει το όνειρό του καθώς ποτέ δε θα προπονούσε ομάδα σουπερλίγκας.

ΥΓ: η ομάδα προετοιμασία εκανε; Δεν υπάρχει ούτε ενας αυτοματισμός, ούτε ενας συνδιασμός στο τρανζισιον

ΥΓ: Η ομαδα τερματοφύλακα έχει, το Σούλη και ειναι μια χαρά

Περαστικά στον Πέδρο, είναι ένας απο μάς.
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 27 Αύγ 2022 23:28 από FanaticPaS »
Μεγαλωσα δν εβαλα μυαλο

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Σαβ 27 Αύγ 2022 23:43 »
Όλα μαύρα σήμερα.Ξεκινώντας από τον Κόντε φυσικά.Τι να πεις.Τραυματισμός Πρίορ.Η ομάδα έκανε την Λαμία να φαίνεται Μπαρτσελόνα.Κάπου έλεος δηλαδή.Σε αυτό φταίει ο προπονητής.Χρειάζονται και μεταγραφές αλλά όλοι ξέρουμε τι θα πάρουμε.Χωρίς Κόντε η ομάδα πέφτει επίπεδο.Τώρα ποιος θα γίνει Περέα άγνωστο.Μπορεί ο Λεό.
Μας περιμένει δύσκολη σεζόν.Το μόνο θετικό που μπορώ να βρω σε όλη αυτή την μαυρίλα είναι η φωνή της 10.

Αποσυνδεδεμένος paslim

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Σαβ 27 Αύγ 2022 23:48 »
Λείπουν παίκτες και προπονητής με προσωπικότητα στην ομάδα, είχαμε τους Λοντίγκιν, Κάργα, Ντομίγκεθ, Περέα, χάσαμε και τον Κόντε σκούρα τα πράγματα.
Πριόρ: Τραγικός ιδίως στις εξόδους, δεν πρόκειται να ξαναπαίξει, με ποια λογική τον ξεκίνησε βασικό δεν μπορώ να καταλάβω
Σόρια, Κιάκος: καλοί επιθετικά, υστερούν αμυντικά
Ριένστρα: εμφανής η μακρόχρονη απουσία του, θέλει χρόνο
Μπιλμπάο: χαμένος στο χώρο του κέντρου σαν να μην ξέρει τι να κάνει
Ροσέρο: γρήγορος θα βοηθήσει πολύ ιδίως στις αντεπιθέσεις, δεν πήρε πολλές μπαλιές
Παμλίδης: χειρότερος σε σχέση με το παρελθόν

Συνδεδεμένος ltz

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Σαβ 27 Αύγ 2022 23:58 »
Θα εξομολογηθώ την αμαρτία μου.Θα προτιμούσα ήττα με πολλά γκολ, παρά να χάσουμε τον Κόντε πάλι. Τι γκαντεμιά είναι αυτή.
ΠΑΣ από το 1966. Παγουράς από πάντα.

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Κυρ 28 Αύγ 2022 00:03 »
Τα δύο μας μπακ είναι καλά επιθετικά, αλλά οι περισσότερες σέντρες τους δεν ήταν καλές. Αμυντικά έχουν θέματα αλλά νομίζω φταίει και το σύστημα, γιατί δεν έχουν βοήθειες. Σε αρκετές φάσεις μου φαίνεται ότι οι 4 της άμυνας μαζί με τον τερματοφύλακα μας δεν μπορούν να συνεννοηθούν. Πολλές φορές μπερδεύονται μεταξύ τους και δεν καθαρίζουμε τις φάσεις. Στο γκολ που τρώμε όλη η άμυνα έχει χάσει έναν παίκτη. Επίσης είναι πολύ ανησυχητικό ότι η Λαμία μας έβγαλε πολλές καθαρές ευκαιρίες για γκολ, που ευτυχώς δεν μπήκαν και δε χάσαμε. Στην επίθεση νομίζω ο Μορέιρα δεν βοηθάει και καλύτερα να παίζει ο Παμλίδης που τουλάχιστον το παλεύει πιο πολύ. Ο Λώλης είναι φιλότιμος και το παλεύει, αλλά δε του βγαίνει τίποτα πραγματικά. Μπορούσε να γίνει ήρωας, αλλά πάλι στη κρίσιμη στιγμή δε τα κατάφερε. Ο Ροσέρο φαίνεται να ξέρει μπάλα και να είναι γρήγορος, αλλά δεν μπορέσαμε να τον εκμεταλλευτούμε ιδιαίτερα. Ίσως πάει στην κορυφή μετά την απώλεια του Κόντε. Για αυτόν τι να πεις κανείς. Δεν υπάρχει πραγματικά. Δεν γίνεται να είναι τόσο άτυχος. Πραγματικά από τα βάθη της καρδιάς μου εύχομαι περαστικά και ότι καλύτερο για το μέλλον του.

ΥΓ: Αν είχαμε εμείς τον Ντε Βινσέντι θα είμασταν πολλοί καλύτεροι και ποιοτικότεροι. Αλλά κάποιος δεν ήθελε να χαλάσει ούτε ευρώ, για την ενίσχυση της ομάδας.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Κυρ 28 Αύγ 2022 00:04 »
Κρίμα ρε Πέδρο! Κρίμα!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #83 στις: Κυρ 28 Αύγ 2022 00:06 »
Κακό ματς κάναμε, κακό το αποτέλεσμα, σοκαρισμένος με τον Κόντε...  :(
Εγώ θα περιμένω μέχρι τον Οκτώβριο να δω την Ομάδα και τότε θα κρίνω.
Το σίγουρο είναι ότι χρειαζόμαστε φορ και μάλιστα καλό, κυρ πρόεδρα.
Εάν δεν είχαμε τον Σούλη, θα χάναμε...

Πέδρο Κόντε, περαστικά βρε αγόρι μου.
Τί σκατά ρε πούστη μου, τί γκαντεμιά... Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό το πράγμα... Είμαι πολύ λυπημένος...
Τον Οκτώβριο ήδη θα είμαστε β' εθνική.
Με τον αμετροεπη αλλαζονα στη διοίκηση και τη βλακοφατσα στον πάγκο αν περιμένεις μέχρι τον Οκτώβριο τελείωσες.
Αμεσα μεταγραφές και κανονικό προπονητή.
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 28 Αύγ 2022 00:11 από Mpakoulieros »
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Συνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Κυρ 28 Αύγ 2022 00:14 »
Σούλης
Παντελάκης, Εραμουσπε, Μπακαλιανης, Άμυνα (Ηγέτης Εραμουσπε)
Κιακος, Καραχάλιος, Σορια, Αμυντικά χαφ (Ηγέτης Καραχάλιος)
Ριενστα, Ικερ, δημιουργικά χαφ (δε τα λες και δημιουργικά αλλά οκ)
Παμλιδης Μορέιρα ή Ροσερο (ηγέτης παμλιδης...)

Εγώ στο Football Manager έτσι θα έπαιζα για κάνα 2 -3 αγωνιστικές

Αποσυνδεδεμένος Blue bull

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Κυρ 28 Αύγ 2022 00:51 »
Ομάδα χωρίς αρχή και τέλος, χωρίς προσανατολισμο, χωρίς να ξέρει τι ζητάει στο γήπεδο, ομάδα χωρίς προπονητη δηλαδή. Το λιγότερο τραγικός και στη διαχείριση του ματς και στις δηλώσεις όπου και ο πιο αφελής κατάλαβε ότι ο άνθρωπος ζει το όνειρο του, ότι δεν έχει καταλάβει σε ποιον παγκο κάθεται και κυρίως τι συνέβη σήμερα με τον Κόντε. Λυπάμαι αλλά ο κυρίως υπευθυνος έχει όνομα και λέγεται Χριστοβασίλης. Δυστυχώς δυσκολα θα σώσουμε την κατηγορία, αν τη σώσουμε.

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Κυρ 28 Αύγ 2022 00:51 »
Τα είπαν σχεδόν όλοι:
Προπονητής: εντάξει,έγραψε 2 συμμετοχες,ώρα για φεύγα. Αν ο χοντρός δεν διώξει το ΜΠΕΧΟ προπονητή( δεν φταίει κιόλας ο άνθρωπος που τον φβαφτισαμε προπονητή),θα τον διώξουμε εμείς στο επόμενο ματς.......

Σέντερ Μπακ σκύλο, χαφ παιχταρα και σέντερ φορ γαμάτο. Όλοι έμπειροι και έτοιμοι.

Αν ο ηπιος δεν τους φέρει μέσα στη βδομάδα για να παίξουν κάποιοι τη μεθεπόμενη αγωνιστική,ο χοντρός μας ρίχνει και φεύγει και ψοφήσει η κότα που του γεννούσε τα χρυσά αυγά.

Όλοι εμείς που λέμε χρόνια τώρα πως η ταχας δεν μπορεί να είναι αιώνιος και με το ντιπ ΜΠΕΧΟ κάποια στιγμή θα τον πιούμε γίναμε και γραφικοί!!!

ΥΓ. Είπε ο μαθητευόμενος στον πάγκο πως στο β ήταν άναρχο το παιχνίδι. Σωστος ,αν ήμουν εγώ προπονητής. Θα του πει κάποιος πως αυτός κάνει τον προπονητή και τα σχόλια του - σωστα- αφορούν τον ίδιο. Όπως έλεγε και ο Πετράκης: το ήθελαν περισσότερο οι αντίπαλοι το ματς!!!!!!! :stop: :stop: :stop:

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Κυρ 28 Αύγ 2022 01:03 »

Αποσυνδεδεμένος ΤΑΧΑΣ

• Sr. Member
  • Γεννήθηκα ΠΑΣ και θα πεθάνω ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Κυρ 28 Αύγ 2022 01:05 »
Πρόβλημα η άμυνα φέτος φάγαμε δύο γκολ στις πρώτες δύο αγωνιστικές από κοντούς παίχτες στην καρδιά τής άμυνας!!!
Όσο προβληματικός και να είναι ο Πριορ (περαστικά στο παληκαρι)σε κανένα απ'τα γκολ που φάγαμε δεν ευθύνεται η άμυνα φέρει ευθύνη και πρέπει να το δουν προπονητής και ΠΑΕ.
Είμαι αισιόδοξος ότι θα βρούμε τα πατήματα μας είμαστε εντελώς καινούργια ομάδα και προσπαθεί να χτίσει κορμό αλλά η γκαντεμια με τούς τραυματισμούς δεν λεει νά σταματήσει.
Ψυχαρα Πέδρο κουράγιο δεν υπάρχει αυτό που ζεις ότι χειρότερο για έναν ποδοσφαιριστή είναι ο χιαστός ότι και να πω είναι λίγο.
Χβ τώρα στόπερ και σέντερ φορ.

Αποσυνδεδεμένος FanaticPaS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Κυρ 28 Αύγ 2022 01:17 »
Πικραμένος ο τζές. Δεν με πήραν ποτέ τηλεφωνο..
Μεγαλωσα δν εβαλα μυαλο

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Κυρ 28 Αύγ 2022 01:21 »
Στο πλευρό του Κόντε οι οπαδοί του ΠΑΣ
Την έμπρακτη στήριξη και την αγάπη τους στον απίστευτα άτυχο Πέδρο Κόντε εξέφρασαν οι οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα καθώς αντιπροσωπεία τους πήγε στο σπίτι του Ισπανού επιθετικού στα Καρδαμίτσια και τον αποθέωσε, θέλοντας να του ανεβάσει το ηθικό μετά το νέο σοβαρό τραυματισμό του και την πιθανή ρήξη χιαστού.

Η ζωή και η μοίρα παίζουν άσχημα παιχνίδια στον Πέδρο Κόντε, ωστόσο ο Ισπανός αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα έχει πάντα στο πλευρά του όλους τους Γιαννιώτες φιλάθλους.

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Πέδρο Κόντε τη 2η αγωνιστική. Πέρυσι ήταν στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, φέτος ήταν με τη Λαμία. Μετά το δεξί γόνατο, όπως όλα δείχνουν ο Κόντε υπέστη ρήξη χιαστού και στο αριστερό πόδι και θα μείνει για μεγάλο διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης.

Ο Ισπανός επιθετικός αποχώρησε δακρυσμένος από το "Ζωσιμάδες", μην μπορώντας να πιστέψει την κακοκαιδομία που τον κυνηγάει. Βουρκωμένος και στεναχωρημένος πήρε τον δρόμο της επιστροφής για το σπίτι του, στην περιοχή των Καρδαμιτσίων.

Εκεί τον περίμενε όμως μια ευχάριστη έκπληξη καθώς αντιπροσωπεία περίπου 20 ατόμων από τον σύνδεσμο Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα βρέθηκαν στο σπίτι του κατά την επιστροφή του και τον υποδέχτηκαν με συνθήματα. Οι οπαδοί του ΠΑΣ συνομίλησαν με τον αρχηγό και του εξέφρασαν την αγάπη τους και την στήριξη τους.

Του ευχήθηκαν γρήγορη ανάρρωση και εκείνος με έντονη συγκίνηση και δάκρυα στα μάτια τους ανταπέδωσε λέγοντας πώς κι εκείνος τους αγαπάει και τους ευχαριστεί για όλα. Παρά την πεσμένη του ψυχολογία ο Ισπανός υποσχέθηκε ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να ξεπεράσει σύντομα τον τραυματισμό του και να επιστρέψει υγιής και πάλι στα γήπεδα.
passports.gr

Την ώρα που ήταν κάτω ο Πέδρο να βλέπεις παίχτες και ιατρικό επιτελείο σκασμένο.Εκεί καταλαβαίνεις αμέσως πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση.

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Κυρ 28 Αύγ 2022 01:24 »
Ο ΠΑΣ ήταν η ομάδα που ανέδειξε τον Ντε Βινσέντι και αυτός αγαπάει την ομάδα και τη πόλη πάρα πολύ. Έχω την ομάδα στη καρδιά μου είπε, χτυπούσε η καρδιά μου όταν έφτασα στη πόλη και μπήκα στο γήπεδο. Δεν χτύπησε το τηλέφωνο ποτέ είπε με μια πικρία. Άμα του κάναμε πρόταση εμείς, δεν υπήρχε περίπτωση να πάει στη Λαμία. Και μη μου πει κανείς ότι ο Τόμας δε θα βοηθούσε την ομάδα, ειδικά όπως είναι φέτος. Ακόμα και στα 33 μια χαρά μπάλα θα έπαιζε. Απλά ο πρόεδρος δεν παίρνει ποτέ παίκτη που δε μπορεί να πουλήσει αργότερα και δεν ήθελε να δώσει και μερικά παραπάνω ευρώ από αυτά που δίνει στους παίκτες που πήρε.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Κυρ 28 Αύγ 2022 01:26 »
Παράθεση
Στάικος: «Πιστεύω στα παιδιά και το πλάνο, θα τον κάνουμε τον κόσμο ευτυχισμένο» (video)
Την πρώτη συνέντευξη τύπου μετά την πανδημία είχαμε στην αίθουσα τύπου των “Ζωσιμάδων”. Δυστυχώς σε βαρύ κλίμα βέβαια, λόγω των τραυματισμών Κόντε και Πριόρ και ειδικά του Κόντε που ήταν δακρυσμένος στα αποδυτήρια.

Από εκεί και πέρα ο κ. Στάικος αναφέρθηκε στον ρυθμό που είχε το ματς στο β’ ημίχρονο τον οποίο δεν μπόρεσε να ελέγξει η ομάδα του, αλλά δήλωσε πίστη στο πλάνο και στα παιδιά και τόνισε ότι μπορεί σήμερα να μη χάρηκε το αποτέλεσμα ο κόσμος, σύντομα όμως θα γίνει χαρούμενος.

Αναλυτικά:

«Σήμερα έγινε ένα παιχνίδι που είχε δύο μορφές. Στο πρώτο ημίχρονο είχε τακτική οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να βρουν τρόπους ανάπτυξης για να φτάσουν σε κάποιο γκολ. Η δική μας ομάδα παρότι έδειχνε να έχει κάποια κινητικότητα, καθώς ήταν το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας και ευκαιρίες είχαμε και το γκολ πετύχαμε, ενώ προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου η Λαμία ισορρόπησε και έτσι κλείσαμε το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε ένα παιχνίδι ιδιαίτερα νευρικό και όσο περνούσε η ώρα και άναρχο. Οι φάσεις εξελίσσονταν εκατέρωθεν και θα μπορούσε ανά πάσα ώρα και στιγμή η κάθε ομάδα να σκοράρει. Είναι κάτι που δεν το θέλουμε, θέλουμε πιο ισορροπημένο παιχνίδι και να ελέγχουμε τον ρυθμό.

Τόσο οι τραυματισμοί και η μορφή του αγώνα μας κράτησε ως το τέλος σε διαδικασία εγρήγορσης και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε αλλά και να δεχθούμε γκολ. Συνεχίζουμε, η δουλειά για εμάς είναι η επόμενη μέρα και η επόμενη προπόνηση και να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι».

Για τον νέο σοβαρό τραυματισμό του Κόντε: «Τα δάκρυα του Κόντε στα αποδυτήρια και στο τετ α τετ που είχαμε τώρα δημιουργούν έντονα συναισθήματα και όντως είναι ένα δυσάρεστο γεγονός. Έτσι όμως είναι το ποδόσφαιρο, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Ο Πέδρο θα βρει τη δύναμη να γυρίσει υγιής».

Για το αν ο τραυματισμός του Κόντε αλλάζει τα δεδομένα στα μεταγραφικά και αν υπήρχε κάτι ως σκέψη για την επίθεση: «Για την επιθετική γραμμή δεν υπήρχε κάτι υπόψιν, δεν κοιτούσαμε εκεί, είναι και ο Λεό που θα επιστρέψει σε κάποιο χρονικό διάστημα (σ.σ. πιθανότατα τέλη Δεκεμβρίου με τον Β’ γύρο). Θα δούμε, πρέπει να τα βάλουμε κάτω για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε τις επόμενες μέρες και για μία προσθήκη που θα γινόταν και πιθανόν τώρα γι’ άλλη μία».

Για τον τραυματισμό του Πριόρ: «Είναι μια διάσειση απ’ όσο γνωρίζω, αλλά να περιμένουμε λίγο για να είμαστε πιο ακριβής. Είναι στο νοσοκομείο για εξετάσεις»

Για το αν είδε από την ομάδα πράγματα που δουλεύουν στις προπονήσεις: «Είδαμε ανά διαστήματα και για λίγα λεπτά. Κυρίως δεν μπορούσαμε να έχουμε έντονα συνδυαστικό παιχνίδι. Είχαμε κάποιες στιγμές, αλλά πιο πολύ πήγαμε σε μεταβάσεις και προσωπικές ενέργειες από τα πλάγια. Ναι μεν κάποια στιγμή αναπτυχθήκαμε και χτίσαμε παιχνίδι, αλλά αυτό έγινε κυρίως στο πρώτο ημίχρονο και ένα πεντάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου. Θα ήθελα να δω περισσότερο ισορροπία στο παιχνίδι μας, να μην υπάρχει αυτός ο τρελός ρυθμός. Ξέρω ότι μπορεί αυτός ο ρυθμός να συναρπάζει τον κόσμο, αλλά εμάς δεν μας αρέσει, θέλουμε να ελέγχουμε περισσότερο τον ρυθμό και ας κάνουμε λιγότερες ευκαιρίες. Εγώ είμαι αισιόδοξος, πιστεύω πολύ σε αυτά τα παιδιά, πιστεύω στη δουλειά και σε ένα συγκεκριμένο πλάνο και αργά ή γρήγορα θα φανεί μέσα στο γήπεδο».

Για το αν ο ρυθμός αυτός οφειλόταν στους τραυματισμούς ή στο ότι ψάχνει ακόμη η ομάδα να βρει τον εαυτό της: «Περισσότερο παρασύρθηκαν οι ποδοσφαιριστές σε αυτόν τον ρυθμό. Ήθελαν να κερδίσουν και οι δύο ομάδες, η Λαμία όσο περνούσε ο χρόνος προσπαθούσε να βρει κόντρα επιθέσεις και εμείς να επιτεθούμε με κάθε τρόπο. Κι εμείς αφήναμε κάποιους κενούς χώρους ή κάναμε κάποια λάθη στην αμυντική μετάβαση και η Λαμία μπορούσε να πετύχει γκολ. Πήγε έτσι το παιχνίδι που δεν υπήρχε κάποιο πλάνο σε αυτό».

Για το χειροκρότημα του κόσμου στην αρχή του ματς: «Την ατμόσφαιρα τη γνώριζα από πέρυσι, νιώθεις φανταστικά. Το μυαλό μου ήταν στο να αποδώσει η ομάδα αυτά που θέλουμε και φυσικά να κερδίσει. Ξέρουμε ότι δεν κάναμε χαρούμενο σήμερα τον κόσμο μας, αλλά είμαστε νέα ομάδα, με νέα παιδιά, πιστεύω σε αυτά και είμαι σίγουρος ότι θα τον κάνουμε ευτυχισμένο τον κόσμο όταν πρέπει και με τον τρόπο που πρέπει».
super-fm.gr

Παράθεση
Φέστα: «Ευχόμαστε όλοι ταχεία ανάρρωση στον Κόντε» (video)
Ο Τζιανλούκα Φέστα ξεκίνησε τις δηλώσεις του εκφράζοντας τη λύπη του για τον τραυματισμό του Κόντε, ενώ για το ματς είπε ότι το ισόπαλο αποτέλεσμα ήταν δίκαιο.

Αναλυτικά:

«Πρώτα από όλα θέλω να εκφράσω τη λύπη μου για αυτό που συνέβη στον Κόντε. Του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει πιο δυνατός στα γήπεδα. Όσον αφορά το παιχνίδι, είμαι πολύ ευχαριστημένος για την αντίδρασή μας στο δεύτερο ημίχρονο. Οι παίκτες έδειξαν προσωπικότητα. Είχαμε δύο ξεκάθαρες ευκαιρίες για να πάρουμε το παιχνίδι. Άρα κρατάμε την αντίδραση και είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα και θεωρώ ότι είναι το πιο δίκαιο».

Για το αν θεωρεί ότι η ομάδα του έχασε 2 βαθμούς ή κέρδισε 1: «Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Ο βαθμός είναι σημαντικός και η αντίδραση πάρα πολύ καλή, καθότι στα πρώτα λεπτά δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά το παιχνίδι και όπως εμείς είχαμε στη συνέχεια δύο ξεκάθαρες ευκαιρίες για να βάλουμε δεύτερο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, με τον ίδιο τρόπο θα μπορούσε να το κάνει και ο ΠΑΣ. Το πιο σημαντικό από όλα έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας,ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ για να δοκιμάσουμε την αντίδραση μας, τον χαρακτήρα μας και την προσωπικότητα μας σαν ομάδα, όταν ένα παιχνίδι ξεκινάει στραβά και υπό το πρίσμα αυτό είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αντίδραση των παικτών μου».

Για το πόσο περιμένει να αλλάξει επιθετικά η ομάδα του και αν θα γίνουν άλλες μεταγραφές: «Έχουμε ένα πάρα πολύ καλό ρόστερ και όλοι οι παίκτες θα γίνουν χρήσιμοι κατά τη διάρκεια της σεζόν. Θα πρέπει να δουλεύουν για να διεκδικήσουν τη θέση τους. Μόλις θα είναι έτοιμοι και οι καινούργιοι παίκτες που αποκτήθηκαν θα ανεβάσουν την ομάδα.

Υπάρχει η πιθανότητα να έρθει ένας ακόμη ποδοσφαιριστής».

Για τη στήριξη των οπαδών της Λαμίας: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ήταν πολύ σημαντικό να τους έχουμε μαζί μας. Ταξίδεψαν τόσα χιλιόμετρα για ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Τους ευχαριστούμε για αυτό».

Δείτε δηλώσεις από Ντε Βινσέντι, Λιάσο και Φέστα στο παρακάτω βίντεο
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Κυρ 28 Αύγ 2022 01:28 »
Παράθεση
Λιάσος: «Η σκέψη μας σε Κόντε και Πριόρ»
Οι τραυματισμοί των Κόντε και Πριόρ ήταν το κυρίως θέμα συζήτησης σήμερα μετά το ισόπαλο 1-1 του ΠΑΣ Γιάννινα με τη Λαμία κι αυτός ήταν και το πρώτο σχόλιο του Άγγελου Λιάσου. Ο νεαρός μέσος του ΠΑΣ μίλησε και για το παιχνίδι τονίζοντας ότι όλοι οι παίκτες έδωσαν το 100%.

Αναλυτικά:

Για τη δύσκολη βραδιά του ΠΑΣ, όχι μόνο για το αποτέλεσμα, αλλά και λόγω του Κόντε: «Σίγουρα έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα δεν είναι ωραία βραδιά για εμάς. Ελπίζουμε ο Κόντε και ο Πριόρ να μην έχουν κάτι και να είναι σύντομα μαζί μας. Η σκέψη μας είναι μαζί τους, ελπίζουμε να είναι καλά.»

Για το παιχνίδι: «Νομίζω και οι δυο ομάδες είχαν ευκαιρίες για γκολ. Νομίζω η ομάδα μου άξιζε παραπάνω τη νίκη, δώσαμε όλοι το 100%, είχαμε ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να πετύχουμε το γκολ, δεν το πετύχαμε, αλλά συνεχίζουμε».

Για το εάν επηρεάστηκαν από τον τραυματισμό του Κόντε: «Θεωρώ ότι δεν επηρεαστήκαμε μέσα στο παιχνίδι, τώρα όμως το σκεφτόμαστε όλοι. Μέσα στο παιχνίδι μπορεί να συμβούν πολλά πράγματα. Παρόλα αυτά δεν επηρεαστήκαμε».

Για το που οφείλεται ο τρελός ρυθμός στο β’ ημίχρονο όπου χάθηκε και ο έλεγχος από την πλευρά του ΠΑΣ: «Υπήρξαν λάθη και από τις δυο πλευρές, πολλές μεταβιβάσεις, για αυτό ίσως χάθηκε ο έλεγχος. Υπήρχαν επιθέσεις και αντεπιθέσεις και από τις δυο ομάδες. Και γι’ αυτό θεωρώ ότι έγινε αυτό».

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις Ντε Βινσέντι και Λιάσου από τη μικτή ζώνη και τη συνέντευξη τύπου του Φέστα
super-fm.gr

Παράθεση
Ντε Βινσέντι: «Πάντα στην καρδιά μου ο ΠΑΣ Γιάννινα» (video)
Συγκινητικές ήταν οι στιγμές στη μικτή ζώνη, με τον Τόμας Ντε Βινσέντι να έχει ακόμα αναμνήσεις από την πόλη, την ομάδα, αλλά και τα πρόσωπα, αφού όπως είπε ένιωθε σαν να μην πέρασε μία μέρα αντικρίζοντας και πάλι δημοσιογράφους που γνώρισε στην πόλη στο παρελθόν.

Ο Τόμας αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στα όσα πέρασε εδώ και στην αγωνία που ένιωθε για την επιστροφή αυτή. Ευχαρίστησε τον κόσμο για το θερμό του χειροκρότημα, ενώ ανέφερε ότι όλα αυτά τα χρόνια ποτέ δεν είχε γίνει κάποια κρούση για να ξαναγυρίσει στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντε Βινσέντι:

Για τη θερμή υποδοχή: «Ήρθα στα Γιάννενα μετά από 8 χρόνια, ήταν ιδιαίτερο το ματς για εμένα με πολλά συναισθήματα. Από τον δρόμο που ερχόμασταν βλέποντας την πόλη από μακριά η καρδιά μου άρχισε να χτυπά, γιατί εδώ ήρθα μικρός και γύρισα πατέρας. Τα χρόνια περνάνε γρήγορα. Ο κόσμος δεν ξεχνάει ούτε εγώ τους ξεχνάω, ήταν ιδιαίτερο για εμένα».

Για το ζεστό χειροκρότημα και αν ήθελε να γυρίσει στον ΠΑΣ: «Κανένας δεν με πήρε κανείς τηλέφωνο να γυρίσω ποτέ. Ούτε τώρα ούτε πριν. Καταλαβαίνω έτσι είναι το ποδόσφαιρο, αυτή η ομάδα θα είναι πάντα στην καρδιά μου, γιατί εδώ μεγάλωσα, ήρθα από μικρός και η πόλη με αγκάλιασε».

Για το εάν θα επέστρεφε αν του γινόταν πρόταση: «Θα το σκεφτόμουν. Αλλά από όταν έφυγα αυτό δεν έγινε ποτέ».

Για το εάν ήταν δίκαιο αποτέλεσμα του αγώνα: «Ναι και οι δυο ομάδες είχαν ευκαιρίες. Νομίζω πώς εμείς στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε δυο καθαρές ευκαιρίες, αν στο τέλος έπρεπε να κερδίσει μία ομάδα αυτή θα ήταν η Λαμία, αλλά σίγουρα είναι δίκαιο».

Για το εάν ήταν ανάμεικτα τα συναισθήματα σήμερα γι’ αυτόν: «Σε κάποιους δεν θα αρέσει αυτό που θα πω, αλλά ήρθα εδώ να κερδίσω, προσπάθησα να βάλω γκολ, δεν θα το πανηγύριζα εννοείται. Τώρα παίζω στη Λαμία, σέβομαι τις δύο ομάδες, αλλά η Λαμία μου άνοιξε πόρτες να γυρίσω στην Ελλάδα, είμαι χαρούμενος και σέβομαι τη φανέλα».

Ένα μήνυμα στον κόσμο: «Αυτήν την εβδομάδα το σκεφτόμουν συνέχεια. Ήξερα ότι θα μιλούσα και είχα 1000 πράγματα να πω, αλλά θα φύγω από εδώ και πάλι θα πω ότι κάτι δεν είπα. Θα πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, αυτή η ομάδα θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Θέλω το καλύτερο για τον ΠΑΣ Γιάννινα και τη δική μου».

Για το εάν είναι πιο δύσκολο το ποδόσφαιρο ή το να είναι μπαμπάς: «Το ποδόσφαιρο, γιατί η γυναίκα μου έχει κάνει τα πράγματα πολύ εύκολα, είναι μία τέλεια γυναίκα και είμαι πολύ χαρούμενος, μου άλλαξε τη ζωή».

Για τον τραυματισμό του Κόντε: «Όχι μόνο για τον Κόντε, αλλά για κάθε παίκτη που το περνάει είναι δύσκολο, είχα τα τελευταία χρόνια κι εγώ τραυματισμούς αλλά αυτό είναι κάτι το διαφορετικό. Ελπίζω να γίνει καλά, σύντομα να γυρίσει γιατί η ομάδα τον χρειάζεται, είναι ο πιο σημαντικός παίκτης. Ελπίζω το καλύτερο. Είναι καλός ποδοσφαιριστής και καλός άνθρωπος, μακάρι να γυρίσει, δεν ξέρω ακόμη τι έχει».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις Ντε Βινσέντι, Λιάσου και Φέστα
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Κυρ 28 Αύγ 2022 01:31 »
Παράθεση
Σούλης: “Ήμασταν άτυχοι” (vid)
Ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ μίλησε αποκλειστικά στα κανάλια Novasports μετά την λήξη του αγώνα απέναντι στην Λαμία.
Ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ δήλωσε μεταξύ άλλων:

“Ήμασταν άτυχοι η αλήθεια είναι και από το προηγούμενο παιχνίδι που συνέβη το περιστατικό με τον Παντελάκη, τι να σας πω τώρα αυτά τα πράγματα είναι άσχημα πάντα, συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, το καλό είναι να αποφεύγονται τα χειρότερα, το ελπίζουμε δηλαδή. Ως αναφορά στο αποτέλεσμα θεωρώ ότι σίγουρα μας αποσυντόνισε αυτό που έγινε και με τον Πριόρ και με τον Κόντε. Πέφτει η ψυχολογία της ομάδας μας και αισθάνεσαι περίεργα, αλλά εντάξει προσπαθήσαμε και ήρθε το αποτέλεσμα που ήρθε”.
https://www.novasports.gr/sport/podosfairo/event/super-league-1/article/12541020/soulis-imastan-atyxoi-vid/

Παράθεση
Λώλης: “Δεν είμαστε ευχαριστημένοι” (vid)
Ο μέσος του ΠΑΣ μίλησε αποκλειστικά στα κανάλια Novasports μετά την λήξη του αγώνα απέναντι στην Λαμία.
“Δυστυχώς τραυματίστηκαν δυο παιδιά, δεν ξέρω κατά πόσο σοβαρό είναι αυτό που συνέβη, αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο πάντα, καλό είναι να αποφεύγουμε τα χειρότερα και να προχωρήσουμε, οι γιατροί θα μας πούνε τι ακριβώς συνέβη. Εύχομαι να είναι κάτι πιο ελαφρύ και να τους έχουμε κοντά μας γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι σίγουρα με τον έναν βαθμοί στην πρώτη αγωνιστική στην έδρα μας για φέτος. Μπήκαμε για να πάρουμε το παιχνίδι, το δείξαμε, βάλαμε ένα γρήγορο γκολ. Θεωρώ ότι σταθήκαμε καλά στο παιχνίδι μέχρι και που δεχτήκαμε το γκολ”.
https://www.novasports.gr/sport/podosfairo/event/super-league-1/article/12541060/lolis-den-eimaste-eyxaristimenoi-vid/

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Κυρ 28 Αύγ 2022 01:34 »
Παράθεση
Μανούσος: “Ματς που δεν μπορείς να κερδίσεις δεν το χάνεις” (vid)
Ο επιθετικός της Λαμίας μίλησε αποκλειστικά στα κανάλια Novasports μετά την λήξη του αγώνα απέναντι στον ΠΑΣ.
Ο παίκτης της Λαμίας δήλωσε μεταξύ άλλων:

“Νομίζω ότι ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τις ευκαιρίες να πετύχουμε ένα δεύτερο τέρμα, εντάξει ματς που δεν μπορείς να κερδίσεις δεν το χάνεις, καλός είναι και ο ένας βαθμός. Εγώ θα μείνω στο ότι η ομάδα βγάζει από νωρίς αντίδραση. Δείχνει ότι έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης σε πολλά σημεία. Έχουμε αρκετό χρόνο μπροστά μας ώστε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα και θα είμαστε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί νομίζω”.
https://www.novasports.gr/sport/podosfairo/event/super-league-1/article/12541091/manousos-mats-pou-den-mporeis-na-kerdiseis-den-to-xaneis-vid/

Παράθεση
Τσιλούλης: “Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι” (vid)
Ο επιθετικός της Λαμίας μίλησε αποκλειστικά στα κανάλια Novasports μετά την λήξη του αγώνα απέναντι στον ΠΑΣ.
Ο παίκτης της Λαμίας δήλωσε μεταξύ άλλων:

“Αρχικά να ευχηθώ στα δυο παιδιά να έχουν υγεία, να αποφύγουν τα χειρότερα και να επιστρέψουν γρήγορα στην ομάδα των Ιωαννίνων. Το πιο σημαντικό είναι όπως μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο, υγιείς, έτσι και να βγαίνουμε όλοι ανεξαρτήτου ομάδας. Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι σήμερα έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ανοιχτό, είχε φάσεις”.
https://www.novasports.gr/sport/podosfairo/event/super-league-1/article/12541125/tsiloulis-egine-ena-poly-kalo-paixnidi-vid/

Αποσυνδεδεμένος Petros Mount

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Κυρ 28 Αύγ 2022 01:59 »
Πάρε Ντε Βισέντι ρε ούφο δείξε πως ενδιαφέρεσαι για την ομάδα,βλέπεις μιλάει για τον Πας και γεμίζει η ψυχή του.Αντ αυτού πήρες Λεό που ναι και τραυματίας,τώρα να δω με ποιόν θα παίζουμε μπροστά.Εχεις ένα χάρισμα να καταστρέφεις οτιδήποτε καλό πάει να γίνει.Δεν φταίει ούτε ο προπονητής ούτε οι παίχτες.Η κακομοιριά του φταίει, αυτή τα καταστρέφει όλα  ,τέσπα κάθε Σ/Κ και νεύρα βλέπω για φέτος ,θα ναι δύσκολη χρονιά.

Αποσυνδεδεμένος XristosPAS

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Κυρ 28 Αύγ 2022 02:38 »
Δε μιλάω συχνά στο φόρουμ, ωστόσο σήμερα θα ήθελα να μοιραστώ κάποιες σκέψεις μου μαζί σας.

Αρχικά από την αρχή του καλοκαιριού ήμουν βέβαιος πως η φετινή σεζόν θα είναι τελείως διαφορετική από την περσινή, σε πολλούς τομείς και κυρίως στη βαθμολογική μας θέση (μακάρι να διαψευστώ).

Στο προηγούμενο ματς δεν ήθελα να μιλήσω γιατί παίζεις με έναν Ολυμπιακό, ο οποίος όπως και να έχει είναι σαφώς καλύτερος και ποιοτικότερος.

Σήμερα όμως είδα μερικά πράγματα τα οποία με προβλημάτισαν και με απογοήτευσαν μπορώ να πω. Αρχικά η αμυντική σταθερότητα που είχαμε πέρσι βλέπω να έχει χαθεί φέτος. Πέρσι συνταυροι αν θυμάστε κάναμε 3 αγωνιστικές να δεχτούμε γκολ και γενικά καθ'όλη τη διάρκεια της σεζόν ήμασταν άρτιοι αμυντικά. Σε αυτό κυρίως πιστεύω φταίει η αλλαγή του συστήματος. Οκ, καλοί οι Πίρσμαν και Σαλιακας αλλά αν δεν είχαν τους Γκαρνταφσκι και Σνάιντερ μπροστά τους να μένουν όσο αυτοί οργώνουν τη πλευρά θα είχαμε τρομερά θέματα πίσω. Μετά ο Πριορ, οκ είναι νωρίς ακόμα, ωστόσο δε φαίνεται να εμπνέει σιγουριά, όπως πολύ σωστά τόνισε ένας συνταυρος πιο πριν. Θεωρώ ωστόσο πως με Σούλη θα είμαστε μια χαρά, αν και αυτός έκανε ένα τραγικό λάθος στη φάση που ο παίκτης της Λαμίας αστόχησε με κενό τέρμα.

Στα της ανάπτυξης τώρα, ας αρχίσω από πίσω. Αρχικά μου αρέσει όταν οι ομάδες θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο από πίσω με τη μπάλα χαμηλά. Ωστόσο χρειάζεσαι και τους κατάλληλους παίκτες. Η ομάδα δε διαθέτει ένα χαφ που θα τη βγάλει από τη πίεση των αντιπάλων εύκολα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χάνεται συχνά η μπάλα ή να φτάνει στον πλάγιο μπακ και απλά να γυρνάει πίσω στα στόπερ/τερματοφύλακα. Ακόμη, δεν υπάρχει φέτος ο Καργας που πέρυσι είχε τρομερό ποσοστό επιτυχίας στις μακρινές μπαλιές του, οι οποίες ήταν διαβήτης. Αυτό το σημειώνω επειδή είδα τον Εραμουσπε να προσπαθεί να κάνει μακρινές πάσες αλλά δεν του βγήκε καμία, αν δεν κάνω λάθος. Εμφανής και η απουσία του Ντομίνγκεθ, δυστυχώς ο Μπιλμπάο και ο Ριενστρα δεν έχουν την ίδια ποιότητα στις μεταβιβάσεις. Είδα πάρα πολλά λάθη σε πάσες εύκολες, των μερικών μέτρων.

Στην επίθεση μπορώ να πω πως είδα ταχύτητα και κάποιες ωραίες κινήσεις. Δε συμφωνώ με έναν συνταυρο που αν θυμάμαι καλά είπε πως ο παμλιδης δε του άρεσε σήμερα. Κατ εμού ήταν ένας εκ των καλύτερων. Τα πλάγια Μπακ βοήθησαν αρκετά αλλά διαπιστώνω ένα θεματακι στις σέντρες και γενικά στις πάσες. Για εμένα πρέπει να παίζουν στα άκρα οι Ροσερο Παμλιδης και να έρθει ένας γκολτζης σέντερ φορ ελέω τραυματισμού Πετραν.

Μακάρι οι Πριορ και Κοντε να είναι σιδερένιοι και γρήγορα κοντά μας, γιατί ας μη ξεχνιόμαστε, το ποδόσφαιρο έρχεται σε δεύτερη μοίρα όταν οι τραυματισμοί χτυπάνε τη πόρτα των παικτών. Η ομάδα ωστόσο φωνάζει για ενίσχυση.

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Κυρ 28 Αύγ 2022 08:14 »
Συναισθηματικα από τις πιο έντονες μέρες που έχω ζήσει σαν οπαδός του ΠΑΣ. Έφυγα από το γήπεδο με βουρκωμενα μάτια για τον Πέδρο και γεμάτος προβληματισμούς για την ομάδα.

- προσωπικά μου αρέσει να λέω τα πράγματα με το όνομα τους. Όπως είπα την προηγούμενη εβδομάδα ότι αυτά που συνέβησαν με τον Ολυμπιακό δεν θα έπρεπε να είναι κριτήριο με βάση την δυσκολία του αγώνα έτσι οφείλω να πω ότι το ματς με την Λαμία πρέπει να μας προβληματίζει πιο πολύ από κάθε άλλο. Η ομάδα ήταν χειρότερη από την Λαμία. Αυτό νομίζω τα λέει όλα. Βλέπεις ότι ποιοτικά υπάρχει κάτι στο ρόστερ αλλά βλέπεις φθηνές επιλογές από τον πάγκο , ασύνδετη ομάδα , με σοφτ άμυνα , με ανάγκη για καλύτερη καθοδήγηση και ταυτότητα. Θα είναι δύσκολη χρονιά αν δεν αλλάξει άμεσα η εικόνα της ομάδας.

- Στο θέμα προπονητής, έχω να πω και εγώ ότι δεν μου άρεσε η εικόνα του κοουτς στην συνέντευξη τύπου και θα το αφήσω εκεί. Ίσως θέλει κάποιος από την ομάδα να του πει κάποια πράγματα σχετικά με αυτό. Στα αγωνιστικά ενώ τον βλέπεις ότι προσπαθεί να δώσει ένα καλούπι στην ομάδα , μέχρι στιγμής δείχνει σαν να μην είναι σίγουρος πως να το κάνει. Η ομάδα είναι σαν να έχει κάτι στο μυαλό της αλλά να μην μπορεί να το κάνει.

- πάμε τώρα στο θέμα του Κόντε. Προσωπικά σας λέω ότι σήμερα στεναχωρήθηκα σαν να συνέβαινε κάτι σε οικογενειακό μου πρόσωπο. Ο τραυματισμός αυτός ,δεύτερη φορά συνεχόμενη και σε αυτήν την ηλικία δεν αφήνει πολλά περιθώρια σε ένα παίκτη. Πραγματικά εύχομαι να καταφέρει να γυρίσει αλλά ο δρόμος που βαδίζει είναι Γολγοθάς. Ράγισε η καρδιά όλων μας και οι σκέψεις μας είναι μαζί του. Να βλέπεις έναν παίκτη να τα δίνει όλα για την ομάδα , να μασάει σίδερα για να μπορέσει να βοηθήσει και η μοίρα να τον πάει πάλι στο μηδέν. Πόσο μάλλον αν αυτός ο παίκτης είναι ένας θρύλος για την ομάδα. Ότι και να πεις είναι λίγο .... Ελπίζω ο χοντρός τουλάχιστον να δείξει σε αυτό το θέμα κάποια σοβαρότητα και να του ανανεώσει έστω και για τα μάτια του κόσμου το συμβόλαιο και αν ο κόντε αποφασίσει να σταματήσει, να του δώσει κάποιο άλλο πόστο στην ομάδα.

- γενικά ίσως κάποιος εξορκισμός να βοηθούσε. Τρεις αποχωρήσεις με φορείο σε δύο αγωνιστικές είναι τρομακτικό στατιστικό. Καλή ανάρρωση και στον πριορ ο οποίος αν και συμφωνώ ότι έχει σοβαρά θέματα δείχνει να το παλεύει.

- πάμε και στα μεταγραφικά. Έχω καιρο που λέω για στόπερ και χαφ και πλέον δυστυχώς η ομάδα θέλει και σέντερ φορ βασικό. Η τριάδα των χαφ μου αρέσει αρκετά όμως δεν γίνεται η πρώτη αλλαγη από πάγκο να είναι ο Λιάσος. ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ. Είναι τρομερό το πόσα λάθη έκανε αυτός και ο λωλης από όταν μπήκαν. Η ομάδα χρειάζεται άμεσα ένα χαφ στο επίπεδο των άλλων τριών για να βοηθήσει άμεσα. Χρειάζεται έναν στόπερ έμπειρο και το βασικότερο πλέον χρειάζεται έναν άνθρωπο που να ξέρει να σκοράρει. Η αισιοδοξία που είχα για το επιθετικό κομμάτι πιθανως να οφείλεται στην ύπαρξη του Κόντε, με τον τραυματισμό του τα βλέπω όλα μαύρα εκεί μπροστά.

- για τις δηλώσεις το Ντεβι τι να πεις κάνεις. Ο άνθρωπος μίλαγε για τον ΠΑΣ και βουρκωνε και ήταν πιο αγχωμενος από ποτέ. Όταν τον ρώτησαν αν θα επέστρεφε ήθελε να φωνάξει ναι αλλά κρατήθηκε για τα προσχήματα. Αντι αυτού μας είπε μια πικρή αλήθεια, ότι δεν έγινε ποτέ κίνηση για επιστροφή. Και αυτό γιατί ο Χριστοβασίλης ενδιαφέρεται μόνο για παίκτες με μεταπωλητικη αξία. Προτιμάει να έχει στην ομάδα τον λιασο που δεν ξέρει πού πάνε τα τρία με την ελπίδα να κοροϊδέψει καμία ομάδα του εξωτερικού και να τον πουλήσει, παρά να έχει παίκτες όπως ο Ντεβι που μπορεί με μια προσποίηση του να αλλάξει το παιχνίδι όπως έκανε στο γκολ της Λαμίας.

Κλείνοντας θέλω να ζητήσω από όλους ψυχραιμία, συνένωση και καθαρό μυαλό. Δίπλα στην ομάδα και μάχη μέχρι τέλους για όπου βγει. ΠΑΣ είμαστε ξέρουμε από άγχη και στεναχώριες.

ΥΓ θα διαφωνήσω στο ότι η ομάδα δεν έχει ισχυρές προσωπικότητες. Κόντε, Καραχάλιος , Παντελάκης και Εραμουσπε ,οι αρχηγοί μας δηλαδή , είναι τέτοιοι χαρακτήρες κατά τη γνώμη μου. Ο τελευταίος μάλιστα πήγε να το ξεριζώσει το έμβλημα στον πανηγυρισμό του. Αν λείπει κάτι αυτό είναι η ποιότητα και όχι οι προσωπικότητες.

ΥΓ1 πλέον το μοναδικό ευχάριστο και ενθαρρυντικό θέαμα του γηπέδου είναι η εικόνα της θύρας 10. Στήριξη σε αυτά τα παιδιά.

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Κυρ 28 Αύγ 2022 09:05 »
Σε ολο το ματς δεν κερδισαμε μια διεκδικηση μπαλας, μια κοντρα. Αν δεν υπαρχει παθος δεν παμε π8υθενα. Για καποιο λογο ο ανθρωπος που εχουμε στον παγκο βλεπει τον τραυματισμο του Κοντε και αντι να αλλαξει τις αλλαγες που ειχε ετοιμασει και να βαλει μεσα τον Σταματελοπουλο, βαζει Λιασο και Λωλη και κανει μπουρδελο την ομαδα. Ο Ροσερο μετα το 60 δεν μπορουσε και φαινοταν, και τον κραταει σε ολο το ματς. Δεν παμε πθενα με τετοιες λογικες. Τι 4-3-3 και πρασινα αλογα. Για να το παιξεις θες παικτες μοτερακια να καλυπτουν τα παντα. Οι δικοι μας ειναι πολυ σοφτ. Αιντε τωρα να περιμενουμε το  Σταικο να μαθει το 2ο συστημα της καριερας του.