Λοιπόν δε ξέρω πως φάνηκε στην τηλεόραση το ματς, αλλά να πω τι είδα από μέσα εγώ. Έναν ΠΑΣ στο πρώτο, που ξεκίνησε πολύ καλά, με πάθος και θέληση για τη νίκη. Καλός στην αρχή ο Μπιλμπάο, καλός ο Παμλιδης, που ήταν ο μόνος που κρατούσε μπάλα με πλάτη και την έσπαγε ωραία. Έχει ωραίο χειρισμό της μπάλας, θα ανέβει κι άλλο. Πολύ καλός ο Μορέιρα και ο Ροσερο. Ο Μορειρα έχει χάσει κιλά. Πραγματικά παιδιά όμως, στο κέντρο δεν μαρκάρει κανεις. Ο Μπιλμπάο περπατάει εκνευριστικα και μαρκάρει με τα μάτια, ο Λιασος εμένα στο πρώτο μου φάνηκε καλουτσικος για τα δικά του δεδομένα, ενώ ο Καραχάλιος πολύ πεσμένος φέτος σε σχέση με πέρυσι.
Ο Μπαγκαλιανης έχει σώμα και ταχύτητα αλλά είναι μεγάλος γκελαδορος και δεν έχει ποδοσφαιρικο iq. Ο Σορια ξανά θετικός, ενώ ο Κιακος πρέπει να μάθει να δίνει πάσες και να καλύπτει πιο σωστά. Ο αρχηγός μας εξαιρετικός.
Στο δεύτερο μπαίνουνε όπως να ναι στο ματς. Ο Μορειρα συνεχίζει να είναι καλός (είχε και πάθος στο τέλος και πανηγύρισε πολύ τη νίκη), ενώ ο Ροσερο ήταν μια ομάδα μόνος του. Τραγικό δεύτερο ημίχρονο, παρακαλαγαμε κάτι να γίνει να τελειώσει. Ο Λεβαδειακός έκανε τριγωνακια, και τα δικά μας χαφ ούτε κατά διάνοια να κατέβουν να συμμετέχουν στην ανάπτυξη, με αποτέλεσμα μόνο γιομες. Ο Μπιλμπάο τραγελαφικος ανασταλτικά όπως και όλο το κέντρο.
Και ο κοιμισμένος στον πάγκο τι πήγε και έκανε; Κίνηση ματ. Έβγαλε τον Παμλιδη ο απίθανος. Και για 10 λεπτά δεν είχαμε σέντερ φορ να απασχολήσει τα σέντερ Μπακ τους και δεν βγάλαμε την μπάλα από την περιοχή μας. Είχε να βγάλει τόσους και έβγαλε τον Παμλιδη (άφησε μέσα Λιασο, Μπιλμπαο έλεος). Όταν μπήκε ο Σταματελόπουλος, έγινε το σύστημα και πάλι ορθολογικό και πήραμε μέτρα. Ο Μορειρα έσκασε αλλά πάλευε μέχρι τέλους. Ο Ροσερο πρέπει να έχει κάνει 20 χιλιόμετρα και η μεγάλη ευκαιρία του Σταματελόπουλου ξεκινάει από αυτόν και την τριπλά του Τζίμα. Μετά το γκολ πάλι κλείστηκαμε στο 1/3 μας. Πολύ φοβική η ομαδα
Μου άρεσε ο Σταματελόπουλος, έχει καλά στοιχεία θεωρώ και θα βοηθήσει. Μπήκε και πήραμε 3 κεφαλιές. Μου άρεσε και ο Τζίμας πολύ. Βγάζει πάθος, ταχυδυναμη και ξέρει μπάλα. Δεν καταλαβαίνω γιατί ξεκινάει ο Λιασος
Το τρίποντο ήταν μονόδρομος σήμερα και ευτυχώς που ήρθε. Κερδίζουμε χρόνο για βελτίωση. Πάμε να παλέψουμε και για κάτι στη Λεωφόρο και μετά διακοπή να βελτιωθούμε κι αλλο
Αυτά από μένα και συγγνώμη για το σεντόνι