Όλοι καταλήγουμε στο ίδιο πράγμα. Ότι η νίκη αυτή ηταν βάλσαμο και πάμε παρακάτω.
Εγώ δύο παρατηρήσεις έχω να κάνω.
1) ο Εραμουσπε αρχίσει να ανάγεται σε θρυλική μορφή. Για το πάθος του, για τα γκολ του , για την τρέλα του , για τον επαγγελματισμό του και για την αγάπη που δείχνει στην ομάδα.
2) ο Τζίμας και ο μπαγκαλιανης μου βγάζουν την εντύπωση ότι δεν ήρθαν εδώ απλά για να κολλήσουν ένσημα. Δείχνουν να έχουν όρεξη για ποδόσφαιρο και να είναι ευχαριστημένοι που είναι εδώ.
Οι δανεικοί μας φέτος είναι ότι καλύτερο έχει περάσει από τον ΠΑΣ. Παικταράδες και με όρεξη να παίξουν και να προσφέρουν.
Ειδικά ο Μπαγκαλιάνης πρέπει να πάρει θέση βασικού, γιατί ο Νώντας ψάχνει να βρει ακόμη τα πατήματά του. Τον κατέστεψε πέρυσι ο Μεταξάς.
Ο Τζίμας πρέπει να πάρει και αυτός περισσότερα λεπτά συμμετοχής για να μας δείξει το πλούσιο ταλέντο που πιστεύω ότι διαθέτει.
Ο "αγαπημένος" μου Μορέιρα έκανε ίσως το καλύτερο παιχνίδι του από όταν ήρθε στην ομάδα, τόσο ποιοτικά όσο και σε διάρκεια, ακόμη και στο δεύτρο ημίχρονο ήταν καλός ενώ μέχρι τώρα "έσκαγε". Μακάρι να συνεχίσει έτσι και να με διαψεύσει που ζήταγα την απομάκρυνσή του.
Δεν ξέρω, αλλά εμένα ο Σόρια μέχρι στιγμής δε μου γεμίζει πολύ το μάτι όσον αφορά τα αμυντικά του καθήκοντα. Νομίζω ότι σε όλες τις φάσεις είναι πολύ μακριά από τον αντίπαλο επιθετικό που επιχειρεί σέντρα από τη μεριά του.
Από την άλλη μεριά ο Κιάκος φαίνεται ότι ξέρει πολύ μπάλα και ίσως θα έπρεπε να ανέβει στη θέση του αριστερού χαφ και πίσω του να είναι ο Ποζνάνσκι.
Χτες το κέντρο μας δεν υπήρχε....ο Λιάσος άφαντος και ο Μπιλμπάο δεν έχω καταλάβει ακόμη σε τι θέση παίζει....όλο στην επίθεση τον βλέπω σαν κρυφό φορ.....αυτοί οι δύο νομίζω ήταν οι χειρότεροι της ομάδας, οπότε και ο Καραχάλιος πιστεύω ότι επηρεάζεται προς το χειρότερο. Δε μπορεί να τα κάνει όλα μόνος του....
Το σύστημα που παίζει η ομάδα συνεχίζω να πιστεύω ότι πρέπει να αλλάξει. Αν όχι σε 4-4-2 τουλάχιστον σε 4-2-3-1 όπως ανέλυσαν και κάποιοι σύνταυροι και που μάλλον υπηρετείται καλύτερα από τους παίκτες που διαθέτει αυτή τη στιγμή η ομάδα.
Τα παιιδιά στην επίθεση το πάλεψαν. Ειδικά ο Ροσέρο έγινε πιο ουσιαστικός ενώ και ο Σταματελόπουλος που μπήκε σαν αλλαγή μου άρεσε έστω και αν έχασε το γκολ.
Για το Μούσπε τι να πούμε; Τρέλα και πάθος. Το μόνο που δε μου αρέσει είναι ότι γυρίζει πίσω στον τερματοφύλακα αρκετά συχνά τη μπάλα.
Όσον αφορά το Στάικο δείχνει να προσπαθεί να δημιουργήσει, αλλά μάλλον θέλουν αναθεώρηση κάποια πράγματα και ειδικά το σύστημα που θέλει να παίζει η ομάδα. Πρέπει να του δώσουμε λίγη πίστωση χρόνου και όχι να τον σταυρώσουμε από τώρα.