Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός 4η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 6138 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός 4η αγωνιστική
« Απάντηση #50 στις: Σαβ 10 Σεπ 2022 23:39 »
Το μεγαλυτερο παραδειγμα ο Παμλιδης ο οποιος ενω τα εκανε ολα σωστα και ομορφα , τα σκατωνε στο τελος, στην προσπαθεια του να βαλει γκολ και να αποδειξει πραγματα.
Ειμαι σιγουρος οτι στο πρωτο του γκολ θα πηδηξει τα καγκελα και θα παει να αγκαλιασει τους γονεις του οι οποιοι σημερα παρακολουθουσαν με τεραστια αγωνια στο προσωπο , και μαλιστα μια στιγμη η καμερα επιασε την μανα του να σταυροκοπιεται .

Η μανα του εκανε τον σταυρο της στην αλλαγη του,εδεησε ο θεος και τον αλλαξε

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Κυρ 11 Σεπ 2022 00:03 »
Εγώ είδα μόνο το β ημίχρονο. Αν και δεν ενθουσιαστηκα από την απόδοση, είδα καλή τακτική αντιμετώπιση της Λιβαδειάς, είδα υπομονή πάρα το ξενέρωμα της ισοφάρισης στο 46 και δεν αγχώθηκα με την άμυνα όπως είχα αγχωθεί με τη Λαμία. Αυτά μού αρκούν για να είμαι ικανοποιημένος. Θεωρώ ότι η ομάδα θα στρώσει και σε καμία περίπτωση δεν βιάζομαι να κρίνω τον Σταϊκο αν δεν περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Μυρωδιάς δεν είναι.
Απέχουμε πολύ από την περσινή ομάδα αλλά δεν είμαστε ξεγραμμενοι από Σεπτέμβρη μήνα. Παρακαλώ για λιγη υπομονή και στήριξη.

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Κυρ 11 Σεπ 2022 00:33 »
Η ομάδα έδειξε κάποια καλά στοιχεία σήμερα και κάποια σημαντικά κενά που ξέραμε ήδη ότι υπάρχουν. Μην καταδικάζουμε όμως την ομάδα από τώρα. Ο Ιωνικός έφαγε 4 στην έδρα του σήμερα. Δεν έχουμε μόνο εμείς προβλήματα. Θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος και όπου μας βγάλει. Εγώ πιστεύω θα καταφέρουμε να σωθούμε. Η ομάδα χρειάζεται στήριξη από τον κόσμο της τουλάχιστον, αφού δεν έχει στήριξη από τον πρόεδρο της.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Κυρ 11 Σεπ 2022 00:36 »
Νικήσαμε! Το χρειαζόμασταν για πολλούς και σημαντικούς λόγους!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #54 στις: Κυρ 11 Σεπ 2022 01:21 »
Δυστυχώς δεν πρόλαβα να δω το παιχνίδι.

Δεν ξέρω πως παίξαμε γενικά και αν οι  σημαντικές φάσεις που χάσαμε και είδα στη νόβα, ανταποκρίνονται στη συνολική εικόνα της ομάδας.

Σίγουρα ήταν νίκη βάλσαμο. Νίκη ελπίδας και ανάσας, σε μια χρονιά που αφετηρία θα είναι το περσυνό τέλος του πρωταθλήματος.

Σίγουρα νίκη ανάσα για την ομάδα και ιδίως για τον κόουτς. Μακάρι η σκληρή αλλά δίκαιη κριτική μας να αποδειχθεί βεβιασμένη.

Θα πρέπει να μάθει και αυτός ότι ο πάγκος της ομάδας μας, δεν είναι ούτε πάγκος Ιωνικού ούτε Τρίπολης. Επίσης, αν και είναι άδικο, η σύγκριση αναπόφευκτα θα γίνεται με την προηγούμενη ομάδα και τον κόουτς Μεταξά.

Να ευχηθούμε περαστικά στον Πρόεδρο Χρηστοβασίλη. Δεν ξέρω τι έχει ο άνθρωπος αλλά εύχομαι γρήγορα περαστικά.
Ας ελπίσουμε ότι σε αυτήν, τη μάλλον κρίσιμη διοικητικά στιγμή, υπάρχει κάποιος να τον αντικαθιστά. Εγώ δεν έχω αντιληφθεί κάτι τέτοιο. Αν κάνω λάθος διορθώστε με. 
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος Petros Mount

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Κυρ 11 Σεπ 2022 01:40 »
Στο πρώτο μας αδικεί το σκορ ,θα μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει το παιχνίδι.Συνήθως όμως χρειάζεσαι εναν φόρ για να βάζει γκόλ,εμείς με την σοβαρή διοίκηση που έχουμε ακόμη τον ψάχνουμε.Και οι αγωνιστικές περνάνε...Στο Β ο Λεβαδειακός έκανε αλλαγές και πήρε το κέντρο ,εμείς ποιόν να βάλουμε;Φοβάμαι πως για 15 χρόνια ακόμη θα παίζουν Λιάσος και Λώλης και θα τους λέμε ακόμη ταλέντα...Κατά τα άλλα ήταν ένα ήρεμο απόγευμα του Σεπτεμβρίου,που πέρασε ευχάριστα με μια αγχωτική νίκη επι του Λεβαδειακού που θα ξεχαστεί και γρήγορα ,με λίγα λόγια φοβάμαι πως απο φέτος θα ξαναρχίσουμε να λέμε κάθε πέρυσι και καλύτερα.....

*Εραμούσπε ψυχάρα η φωνή σου και το πάθος σου στο γκολ μου φτιαξε το απόγευμα,Πέδρο σιδερένιος και πιο δυνατός εύχομαι,σγχαρητήρια στα παιδιά για την νίκη σήμερα και καλή επιτυχία στην Εθνική,θα το σηκώσουμε την άλλη Κυριακή  :pashat:

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Κυρ 11 Σεπ 2022 11:35 »
Πολύ σημαντική η χθεσινή νίκη και σίγουρα δίκαιη.

Στα θετικά της ομάδας ότι κατά διαστήματα έχει πολύ καλή ανάπτυξη και δημιουργεί πολλές και καλές ευκαιρίες.
Σε κάθε αγώνα είμαστε και λίγο καλύτεροι και αυτό δίνει αισιοδοξία για το τι μπορούν να καταφέρουν αυτόι που παίζουν.

ΟΜΩΣ ...

αυτοί που μπορεί να παίξουν βασικοί είναι πολύ λίγοι σε αριθμό. Δε χρειαζόμαστε μόνο έναν επιθετικό.
Χρειαζόμαστε έναν παίχτη σε κάθε γραμμή ακόμα.

Χθες χρειαζόμασταν ξεκούραστους παίχτες να βοηθήσουν και στον πάγκο δεν υπήρχε τίποτα.

Όπως και πέρυσι οι αντίπαλοι κάνουν 5 αλλαγές και εμείς 2 με 3. Και μόλις ξεκίνησε το πρωτάθλημα, που να έρθουν και οι κάρτες και η κούραση των βασικών.

Φοβερός Ροσέρο, θύμισε αρκετά Περέα, αν εξελιχθει κι αυτός με τον ίδιο τρόπο θα είναι ότι καλύτερο.

Αρκετά καλοί κατά τη γνώμη μου Μορειρα, Μπιλμπάο, Παμλίδης (εν μέρη)

Ψυχάρα Ροντρίγκο πάρε την ομάδα στην πλάτη σου.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Κυρ 11 Σεπ 2022 12:04 »
Ο Ροσερο πρέπει να δουλευτεί αλλά έχει ταχύτητα και τεχνική. Ο Μπιλμπάο χάνεται... Ο Μορειρα σε αυτό το ματς καλός.. Αλλά ξαναλέω. Θέλουμε παίκτη στο κέντρο με εμπειρία οπω; γειά ήταν ο Ντομιγκεθ..
....

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Κυρ 11 Σεπ 2022 13:38 »
Παράθεση
Στάικος: «Ο κόσμος μας έσπρωξε στη νίκη»
Τη σημαντικότητα της νίκης και των τριών βαθμών σημείωσε στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ο Θανάσης Στάικος. Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα στάθηκε στη στήριξη του κόσμου που μετέδωσε το πάθος του στους ποδοσφαιριστές εντός αγωνιστικού χώρου και έκανε λόγο για ένα αποτέλεσμα που δίνει ψυχολογική ώθηση στη γιαννιώτικη ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στάικου ήταν:

«Σήμερα ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα όπως είναι ο Λεβαδειακός που η ανάγκη της νίκης για εμάς και οι τρεις βαθμοί ήταν επιτακτικoί. Σίγουρα αυτό δημιούργησε πίεση και η πίεση στο ποδόσφαιρο για τα αποτελέσματα όταν υπάρχει δεν είναι καλή. Ευτυχώς καταφέραμε να κερδίσουμε και αυτό είναι που κρατάμε. Από εκεί και πέρα γνωρίσαμε ότι ο Λεβαδειακός είναι μια ομάδα που κατά τη γνώμη μου παίζει καλό ποδόσφαιρο και αυτό φάνηκε σε κάποια διαστήματα του παιχνιδιού.

Μπήκαμε πολύ δυνατά στο πρώτο τέταρτό και μετά ισορρόπησε ο Λεβαδειακός ωστόσο τις ευκαιρίες τις είχαμε εμείς γιατί βρίσκαμε χώρους πίσω από την άμυνα του αντιπάλου και δημιουργήσαμε επικίνδυνες καταστάσεις. Δυστυχώς δεν κάναμε το 2-0 και όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις έγινε το 1-1. Στο δεύτερο μέρος δεν μπορέσαμε να ελέγχουμε τόσο καλά το ρυθμό ως το 70'. Από εκεί και πέρα δείξαμε ότι το θέλαμε πιο πολύ, ήμασταν πιο αποφασιστικοί και είχαμε αρκετές ευκαιρίες. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό που κερδίσαμε και είναι μια ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να προσπαθούμε για το καλύτερο για την ομάδα μας».

Για το αν τον προβληματίζει ότι χάνονται πολλές ευκαιρίες και υπάρχει μια επιθετική επιπολαιότητα: «Ακριβώς. Σπαταλάμε πολλές φάσεις για το επίπεδο που είμαστε και πιστεύω ότι είναι ένα κομμάτι που στην πορεία πρέπει να το διορθώσουμε. Έχει να κάνει με την ψυχολογία και κυρίως όταν υπάρχει πίεση για το αποτέλεσμα συμβαίνει αυτό ή είναι και το νεαρό της ηλικίας κάποιων παικτών. Ελπίζω στη συνέχεια να είμαστε πιο εύστοχοι και αποτελεσματικοί γιατί ίσως σε άλλα παιχνίδια να το πληρώσουμε».

Για το αν υπάρχουν εξελίξεις με την απόκτηση επιθετικού: «Οι μεταγραφές τελειώνουν σύντομα και πιστεύω ότι θα έρθει. Η διοίκηση έχει ασχοληθεί με κάποιες περιπτώσεις που είναι καλές και για αυτό είναι και δύσκολες. Μακάρι να επέλθει μια συμφωνία, χωρίς να λέμε ότι θα έρθει ο Μεσσίας, πιστεύουμε πολύ στους ήδη υπάρχοντες παίκτες και στη δουλειά, η ομάδα κάνει τη διαφορά, αλλά πιστεύω ότι στις επόμενες μέρες θα τελειώσει θετικά κάποιες από τις περιπτώσεις που κοιτάμε».

Για το αν πιστεύει ότι υπάρχει τέτοια εποχή ποιοτικός επιθετικός που θα βοηθήσει την ομάδα και αν το πρόβλημα είναι μόνο η θέση του επιθετικού: «Όπως σας είπα δεν περιμένουμε κάποιον Μεσσία και δεν υπάρχουν Μεσσίες στο ποδόσφαιρο. Από εκεί και πέρα θέλουμε έναν επιθετικό στη θέση του Κόντε. Αν δεν κάναμε ευκαιρίες και δεν δημιουργούσαμε επικίνδυνες καταστάσεις στους αντιπάλους πραγματικά θα προβληματιζόμασταν για τη δημιουργία και την ομαδική προσπάθεια. Η ομαδική δουλειά φτάνει μέχρι τα αντίπαλα καρέ και από εκεί και πέρα είναι θέμα μέρας, ποιότητας. Για εμένα έχουμε ποιοτικούς παίκτες και δεν θα έρθει κάποιος στον οποίο θα κρεμαστούν πάνω του. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι μια ομάδα που ποντάρει στο ομαδικό πνεύμα και φυσικά μέσα από την ομάδα κάποιοι ποδοσφαιριστές μπορεί να ξεχωρίσουν. Θέλουμε μια αξιόλογη μεταγραφή, τέτοια εποχή όντως δεν μπορούμε να βρούμε τον σούπερ σταρ αλλά θα βρούμε έναν επιθετικό για να καλύψει το κενό που έχουμε εκεί»

Για το αν η ομάδα κάνει καλό παιχνίδι με τόσο άγχος που είχε σήμερα τι μπορούμε να περιμένουμε όταν βρει ρυθμό: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι, όμως δεν το θεωρώ τόσο καλό όσο το λέτε εσείς, όπως δεν θεωρούσα άσχημα τα προηγούμενα παιχνίδια. Έχουμε ένα συγκεκριμένο πλάνο, θέλουμε να παράγουμε καλύτερο ποδόσφαιρο, να ανεβάσουμε τα ποσοστά κατοχής και να ανεβαίνουμε περισσότερο στην αντίπαλη περιοχή και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί»

Για το αν ήταν μεγάλη η ανάγκη της ομάδας στο να κερδίσει σήμερα βλέποντας το πώς πανηγύριζαν οι παίκτες ακόμη και ένα κερδισμένο πλάγιο: «Σήμερα ο κόσμος μας έσπρωξε στη νίκη και το πάθος που έβγαλαν οι παίκτες το εισέπραξαν από τον κόσμο μας. Από την πρώτη μέρα της φετινής σεζόν η σύγκριση με την περσινή ομάδα και την προηγούμενη χρονιά είναι αναπόφευκτη και γίνεται συνεχώς, Επειδή ήμουν και πέρυσι στην ομάδα μπορώ να παρατηρήσω την αλλαγή ακόμα και σε παίκτες που είχαμε πέρυσι. Αυτή η σύγκριση μιας καταπληκτικής σεζόν δεν είναι εύκολο να τη διαχειριστείς και κάνουμε μεγάλη προσπάθεια όλοι μας. Όποιο άγχος και όποια πίεση έρχεται είναι κυρίως από εκεί. Θεωρώ ότι με αυτή τη νίκη σιγά-σιγά, βήμα-βήμα όπως και πέρυσι τα παιδιά αυτά θα δείχνουν κάτι παραπάνω και ελπίζω να έχουμε καλύτερη συνέχεια».
passports.gr

Παράθεση
Ταουσιάνης: «Δίκαιη η νίκη του ΠΑΣ»
Kατά τη συνέντευξη τύπου ο προπονητής του Λεβαδειακού Γιάννης Ταουσιάνης χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα, σχολιάζοντας πώς η ομάδα του δεν δημιούργησε τις συνθήκες ώστε να διεκδικήσει πράγματα από το παιχνίδι.

Όσο για την επιστροφή του στα Γιάννινα για δεύτερη φορά ως αντίπαλος προπονητής, ανέφερε πώς υπάρχουν καταστάσεις που του δημιουργούν ευχάριστα συναισθήματα, ωστόσο πάντα αγωνίζεται ώστε να κάνει το καλύτερο για την ομάδα που είναι.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γ. Ταουσιάνη:

«Κάναμε ένα πολύ κακό παιχνίδι για την ομάδα μας, παίζαμε με μία ομάδα που γνωρίζαμε εξ΄ αρχής ότι θα μπει με αποφασιστικότητα και γνωρίζαμε και κάποια πράγματα που παρουσιάζει μέσα στο γήπεδο. Παρόλα αυτά δεχθήκαμε τον απόλυτο αιφνιδιασμό και είναι θέμα αυτό για την ομάδα γιατί το έχει παρουσιάσει και στα άλλα παιχνίδια στα πρώτα λεπτά. Να ξεκινάμε τα παιχνίδια με τους χειρότερους οιωνούς. Σαφώς μπήκε πολύ δυναμικά ο ΠΑΣ, αποφασιστικά και από εκεί και μετά κάποια στιγμή αποφασίσαμε να πάρουμε τον έλεγχο του αγώνα, χωρίς να δημιουργήσουμε απειλητικές καταστάσεις, αλλά μέσα από αυτή τη διαδικασία ευτυχήσαμε και ισοφαρίσαμε. Ξεκινήσαμε το δεύτερο ημίχρονο έχοντας ένα μομέντουμ φτάνοντας απειλητικά στην αντίπαλη εστία αλλά χωρίς καθαρό μυαλό και κάποιες ισορροπίες που έπρεπε να έχουμε στο παιχνίδι γιατί το είχαμε μεταφέρει στο μισό, αφήσαμε κενούς χώρους με αποτέλεσμα να δημιουργούνται επικίνδυνες καταστάσεις λόγω της ταχύτητας των επιθετικών και προσωπικών ενεργειών.

Μετά το δεύτερο γκολ που δεχτήκαμε χάσαμε τελείως τη συγκέντρωσή μας, δεν είχαμε ηρεμία, ήμασταν άναρχοι και ήμασταν μακριά από τον καλό μας εαυτό. Η ήττα πάντα σε στενοχωρεί, το θέμα είναι ότι είδαμε την ομάδα μας όπως δεν την έχουμε δει έως τώρα και είναι κάτι που θα μας βάλει σε μεγάλη σκέψη γιατί το σημαντικό είναι να έχεις ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο που να δημιουργείς τις συνθήκες να διεκδικείς πράγματα. Δεν το είχαμε σήμερα αυτό και είναι δίκαη η νίκη του ΠΑΣ με βάση την εικόνα. Θα πάρουμε πολλά από τη σημερινή μας μέρα».

Για το πώς νιώθει που επέστρεψε για δεύτερη φορά ως αντίπαλος: «Κάθε φορά που έρχομαι στην πόλη χαίρομαι που βλέπω κάποια γνωστά πρόσωπα. Υπάρχουν καταστάσεις που δημιουργούν ευχάριστα συναισθήματα, γεννήθηκε η κόρη μου εδώ, είχα άριστη συνεργασία με την ομάδα, φίλους. Από εκεί και πέρα πάντα αγωνιζόμαστε και μοχθούμε ώστε να καταφέρουμε το καλύτερο για την ομάδα μας».
passports.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Κυρ 11 Σεπ 2022 13:39 »
Μπαγκαλιάνης: «Ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο μας και ήρθε η νίκη» (video)
Ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης αγωνίστηκε στο σημερινό παιχνίδι ως βασικός ξεκινώντας για πρώτη φορά στην ενδεκάδα σε αγώνα πρωταθλήματος κάνοντας παράλληλα πολύ καλή εμφάνιση. Στις δηλώσεις του ο νεαρός κεντρικός αμυντικός τόνισε ότι η ομάδα ακολούθησε πιστά το πλάνο, είχε ομαδικότητα και για αυτό έφτασε στη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Στα αποδυτήρια είπαμε ότι είναι τελικός για μας, κάθε παιχνίδι είναι τελικός για μας. Πρέπει να δίνουμε το 100%. Η ομάδα έχει ένα πλάνο το οποίο ξεκινάει από πίσω, θέλουμε να χτίσουμε παιχνίδι, θέλουμε να παίξουμε όμορφο παιχνίδι για μας και για τους φιλάθλους μας, μέσα απ’ αυτό να παίρνουμε τα αποτελέσματα και πάντα τη νίκη».

Για το πάθος που έβγαζε η ομάδα: «Η αλήθεια είναι ότι συνοδευόμενοι από καλή εικόνα στα προηγούμενα τρία παιχνίδια, μας έλειπε το γκολ και οι τρεις βαθμοί. Εμένα το στυλ μου είναι το πάθος, μου βγαίνει αυθόρμητα αυτό και ο κόσμος με βοηθάει πολύ με τα τραγούδια και μας δίνει ένα κίνητρο παραπάνω».

Για το αν ήταν ένα αγχωτικό το αποτέλεσμα: «Δεν ήταν τόσο αγχωτικό. Στο πρώτο ημίχρονο κυριαρχήσαμε, είχαμε καλές ευκαιρίες, μπορούσαμε να τελειώσουμε το ματς με δύο και τρία γκολ. Δεχτήκαμε όμως γκολ στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου. Μετά ο Λεβαδειακός μπήκε πιο δυνατά όμως ισορροπήσαμε το παιχνίδι και στο τέλος ανέβηκε η απόδοσή μας και πάλι. Κρατάω την εικόνα της ομάδας και το πάθος που έδειξε, καταφέραμε να σταθούμε στο αγωνιστικό επίπεδο που θέλαμε και κοιτάμε τώρα τον Παναθηναϊκό».

Για το «κλειδί» της σημερινής νίκης: «Η ομαδικότητα, ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο όλοι μαζί».

passports.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Κυρ 11 Σεπ 2022 13:41 »
Ένα κουβάρι παίκτες και πάγκος στο δεύτερο γκολ -Αφιέρωσαν στον Κόντε τη νίκη

Οι δυσκολίες υπάρχουν πάντα σε κάθε χρονιά για τον ΠΑΣ Γιάννινα, σημασία έχει πόσο συσπειρωμένη είναι η ομάδα για να τις αντιμετωπίσει και πόσο πολύ πιστεύει στις δυνατότητές της, ώστε να αφήσει γρήγορα πίσω της τις κακές στιγμές, έχοντας πρώτα διδαχτεί απ’ αυτές.

Αυτό που είδαμε στα δύο σημερινά γκολ με τον Λεβαδειακό δείχνει -αν μη τι άλλο- ότι στα αποδυτήρια έχουν γίνει μία οικογένεια αποφασισμένη να παλέψει παρά τις δυσκολίες που προέκυψαν, κατά βάση από την απόφαση της διοίκησης της ομάδας να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές στο ρόστερ.

Στον πανηγυρισμό του πρώτου γκολ ο Ροσέρο πήρε τη φανέλα του Κόντε και μαζί με τους συμπαίκτες του ήταν σαν να του ευχήθηκαν καλή δύναμη για τον “Γολγοθά” που έχει μπροστά του.

Στο δεύτερο γκολ ο Εραμούσπε ξεσπάει σε έξαλλους πανηγυρισμούς και γίνεται ένα κουβάρι με συμπαίκτες και πάγκο σαν να ήταν ένα παιχνίδι που καθόριζε πολλά. Κι όμως είμαστε ακόμα στην αρχή. Αυτό, όμως, δείχνει και το πάθος με το οποίο κατέβηκε η ομάδα και το οποίο πολλές φορές δεν διακρίνεται όταν γίνεται μια απλή τακτική διαχείριση ενός αγώνα που φέρνει αυτό που λέμε “επαγγελματικές νίκες”.

Σήμερα μέτρησαν η ψυχή και το πάθος για να έρθει η νίκη επί του Λεβαδειακού που θα έβγαζε τον ΠΑΣ από την τελευταία θέση. Ήταν μία θέση που δεν του άρμοζε και ελπίζουμε να ήταν συγκυριακή και μόνο.
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Κυρ 11 Σεπ 2022 19:32 »
Γενικότερα όλοι λίγο πολύ λέμε τα ίδια.
Εγώ θα ήθελα να εστιάσω στα θετικά που βλέπω.

Η ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι δείχνει και καλύτερα στοιχεία. Άρα φαίνεται να γίνεται δουλειά.
Ακόμη μια χρονιά φαίνεται να υπάρχει ωραίο κλίμα και είναι όλοι μια γροθιά.
Η νίκη αυτή δίνει ψυχολογία και χρόνο γτ ο κόσμος φέτος έχει τρελές απαιτήσεις και η γκρίνια είναι απίστευτα μεγάλη και άδικη απο όλους μας.

Πέρυσι έτυχε να έχουμε ένα καταπληκτικό υλικό για αμυντικό ποδόσφαιρο.
Οι 4 στην άμυνα και το τέρμα ήταν πολύ μεγάλο επίπεδο παιχτών.
Μπροστά είχαμε έναν επιθετικό πάλι πολυ μεγάλου επιπέδου που βοηθούσε στην αντεπίθεση. Φέτος θα δείξει.
Είχαμε επίσης ένα προπονητή που όπως δείχνει και με την τρίπολη του αρέσει το πολύ αμυντικό παιχνίδι. Οπότε όλα έδεσαν.

Φέτος έχουμε μια φιλοσοφία περισσότερο επιθετική και ίσως και με περισσότερες πρωτοβουλίες και κατοχή μπάλας.
Ακόμη θέλει δουλειά βέβαια.
Εγώ  προτιμώ το φετινό και ας είναι σίγουρο ότι θα πάρουμε λιγότερα αποτελέσματα.
Άλλωστε είναι πιο εύκολο να καταστρέφεις παρά να δημιουργείς.

Τέλος είδα πολύ ωραία πράγματα απο τον Σταματελόπουλο.
Το πιο δύσκολο είναι να είσαι στις φάσεις, το γκολ θέλει και τύχη.
Αν συνεχίσει έτσι θα μας βοηθήσει πολύ.

Πάμε γερά στήριξη σε όλη την ομάδα!
Φέτος μας έχουν ανάγκη

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Δευ 12 Σεπ 2022 00:50 »
Όλοι καταλήγουμε στο ίδιο πράγμα. Ότι η νίκη αυτή ηταν βάλσαμο και πάμε παρακάτω.

Εγώ δύο παρατηρήσεις έχω να κάνω.
1) ο Εραμουσπε αρχίσει να ανάγεται σε θρυλική μορφή. Για το πάθος του, για τα γκολ του , για την τρέλα του , για τον επαγγελματισμό του και για την αγάπη που δείχνει στην ομάδα.
2) ο Τζίμας και ο μπαγκαλιανης μου βγάζουν την εντύπωση ότι δεν ήρθαν εδώ απλά για να κολλήσουν ένσημα. Δείχνουν να έχουν όρεξη για ποδόσφαιρο και να είναι ευχαριστημένοι που είναι εδώ.

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Δευ 12 Σεπ 2022 09:09 »
Όλοι καταλήγουμε στο ίδιο πράγμα. Ότι η νίκη αυτή ηταν βάλσαμο και πάμε παρακάτω.

Εγώ δύο παρατηρήσεις έχω να κάνω.
1) ο Εραμουσπε αρχίσει να ανάγεται σε θρυλική μορφή. Για το πάθος του, για τα γκολ του , για την τρέλα του , για τον επαγγελματισμό του και για την αγάπη που δείχνει στην ομάδα.
2) ο Τζίμας και ο μπαγκαλιανης μου βγάζουν την εντύπωση ότι δεν ήρθαν εδώ απλά για να κολλήσουν ένσημα. Δείχνουν να έχουν όρεξη για ποδόσφαιρο και να είναι ευχαριστημένοι που είναι εδώ.

Οι δανεικοί μας φέτος είναι ότι καλύτερο έχει περάσει από τον ΠΑΣ. Παικταράδες και με όρεξη να παίξουν και να προσφέρουν.
Ειδικά ο Μπαγκαλιάνης πρέπει να πάρει θέση βασικού, γιατί ο Νώντας ψάχνει να βρει ακόμη τα πατήματά του. Τον κατέστεψε πέρυσι ο Μεταξάς.
Ο Τζίμας πρέπει να πάρει και αυτός περισσότερα λεπτά συμμετοχής για να μας δείξει το πλούσιο ταλέντο που πιστεύω ότι διαθέτει.
Ο "αγαπημένος" μου Μορέιρα έκανε ίσως το καλύτερο παιχνίδι του από όταν ήρθε στην ομάδα, τόσο ποιοτικά όσο και σε διάρκεια, ακόμη και στο δεύτρο ημίχρονο ήταν καλός ενώ μέχρι τώρα "έσκαγε". Μακάρι να συνεχίσει έτσι και να με διαψεύσει που ζήταγα την απομάκρυνσή του.
Δεν ξέρω, αλλά εμένα ο Σόρια μέχρι στιγμής δε μου γεμίζει πολύ το μάτι όσον αφορά τα αμυντικά του καθήκοντα. Νομίζω ότι σε όλες τις φάσεις είναι πολύ μακριά από τον αντίπαλο επιθετικό που επιχειρεί σέντρα από τη μεριά του.
Από την άλλη μεριά ο Κιάκος φαίνεται ότι ξέρει πολύ μπάλα και ίσως θα έπρεπε να ανέβει στη θέση του αριστερού χαφ και πίσω του να είναι ο Ποζνάνσκι.
Χτες το κέντρο μας δεν υπήρχε....ο Λιάσος άφαντος και ο Μπιλμπάο δεν έχω καταλάβει ακόμη σε τι θέση παίζει....όλο στην επίθεση τον βλέπω σαν κρυφό φορ.....αυτοί οι δύο νομίζω ήταν οι χειρότεροι της ομάδας, οπότε και ο Καραχάλιος πιστεύω ότι επηρεάζεται προς το χειρότερο. Δε μπορεί να τα κάνει όλα μόνος του....
Το σύστημα που παίζει η ομάδα συνεχίζω να πιστεύω ότι πρέπει να αλλάξει. Αν όχι σε 4-4-2 τουλάχιστον σε 4-2-3-1 όπως ανέλυσαν και κάποιοι σύνταυροι και που μάλλον υπηρετείται καλύτερα από τους παίκτες που διαθέτει αυτή τη στιγμή η ομάδα.
Τα παιιδιά στην επίθεση το πάλεψαν. Ειδικά ο Ροσέρο έγινε πιο ουσιαστικός ενώ και ο Σταματελόπουλος που μπήκε σαν αλλαγή μου άρεσε έστω και αν έχασε το γκολ.
Για το Μούσπε τι να πούμε; Τρέλα και πάθος. Το μόνο που δε μου αρέσει είναι ότι γυρίζει πίσω στον τερματοφύλακα αρκετά συχνά τη μπάλα.
Όσον αφορά το Στάικο δείχνει να προσπαθεί να δημιουργήσει, αλλά μάλλον θέλουν αναθεώρηση κάποια πράγματα και ειδικά το σύστημα που θέλει να παίζει η ομάδα. Πρέπει να του δώσουμε λίγη πίστωση χρόνου και όχι να τον σταυρώσουμε από τώρα.

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Δευ 12 Σεπ 2022 10:51 »
Εναν παίκτη που βγάζει 4 ασίστ και η μία μπαίνει γκολ από γκαντεμιά ή ανικανότητα των επιθετικών δεν τον λες και τον χειρότερο του γηπέδου.

Συνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Δευ 12 Σεπ 2022 13:02 »
Η ομάδα έδειξε κάποια καλά στοιχεία σήμερα και κάποια σημαντικά κενά που ξέραμε ήδη ότι υπάρχουν. Μην καταδικάζουμε όμως την ομάδα από τώρα. Ο Ιωνικός έφαγε 4 στην έδρα του σήμερα. Δεν έχουμε μόνο εμείς προβλήματα. Θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος και όπου μας βγάλει. Εγώ πιστεύω θα καταφέρουμε να σωθούμε. Η ομάδα χρειάζεται στήριξη από τον κόσμο της τουλάχιστον, αφού δεν έχει στήριξη από τον πρόεδρο της.

Το τελευταίο που πρέπει να απασχολεί είναι η στήριξη των φιλάθλων σε αυτή την ομάδα και αυτόν τον προπονητή. Έχουμε δώσει στήριξεί σε χειρότερα ρόστερ και χειρότερους προπονητές.
Όλοι θεωρώ ότι αντιλαμβανόμαστε το νέο status της ομάδας (παίχτες, προπονητής και φιλοσοφία παιχνιδιού). Αυτό όμως που όλοι φοβόμαστε είναι ότι πάμε να χύσουμε την καρδάρα με το γάλα που με τόσο πολύ κόπο μαζέψαμε τα προηγούμενα χρόνια. Και όλοι ξέρουμε ότι είτε με 2-3 ανανεώσεις παλιών παιχτών είτε με 2-3 σοβαρές προσθήκες θα είχαμε φέτος ήρεμη χρονιά και μάκαρι ανάλογη πορεία.

Η ΟΜΑΔΑ του 1ου 20λεπτου είναι για πολύ μεγάλα πράγματα. Μακάρι το 20 λεπτο αυτό να γίνει 60λεπτο.

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Τρι 13 Σεπ 2022 09:00 »
Εναν παίκτη που βγάζει 4 ασίστ και η μία μπαίνει γκολ από γκαντεμιά ή ανικανότητα των επιθετικών δεν τον λες και τον χειρότερο του γηπέδου.
Το ότι ο Μπιλμπάο έβγαλε 4 ασίστ δεν τον κάνει και από τους καλύτερους όμως. Ούτε καν καλό γιατί εγώ στον άξονα της ομάδας έβλεπα αεροδιάδρομο.
Θα μου πεις βέβαια ότι δεν παίζει μόνος του στον άξονα, υπάρχουν και άλλοι παίκτες. Επιπλέον δεν έχω καταλάβει όπως είπα τη θέση που παίζει.
Μπορεί να χαραμίζεται από το Στάικο, όπως πέρυσι χαραμιζόταν ο Ντομίγκεζ που τον έβαζε ο Μεταξάς να παίζει μπροστά....
Πάντως εμένα μέχρι στιγμής δε μου γεμίζει το μάτι σαν παίκτης, τουλάχιστον για το ρόλο που του έχει ανατεθεί μέσα στο γήπεδο.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Τετ 14 Σεπ 2022 23:27 »
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Λεβαδειακός | 10.09.2022
Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα (φωτογραφίες)