Αποστολέας Θέμα: Γεράσιμος Μπακαδήμας  (Αναγνώστηκε 3593 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Γεράσιμος Μπακαδήμας
« στις: Τετ 14 Σεπ 2022 18:03 »
Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του Γεράσιμου Μπακαδήμα, για τα επόμενα τρία χρόνια.
Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός γεννήθηκε στις 6 Ιουνίου του 2000 και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Παναιτωλικού για να γίνει επαγγελματίας με την ομάδα του Αγρινίου το 2019.
Στη συνέχεια μετακόμισε σε ΑΕ Μεσολογγίου, Μαρκό και Αναγέννηση Καρδίτσας. Το καλοκαίρι του 2021 ο Μπακαδήμας επέστρεψε στον Παναιτωλικό και την σεζόν που ολοκληρώθηκε μέτρησε επτά συμμετοχές στην Super League.
Σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Π.Α.Σ. και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία.
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός μιλώντας στο pasgiannina.gr ανέφερε:
«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια του Π.Α.Σ. Γιάννινα και αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου ώστε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».
Link: http://pasgiannina.gr/anakoinwseis/mpakadimas/
#pas #pasgiannina #pasgianninafc #mpakadimas

PAS Giannina FC

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Γεράσιμος Μπακαδήμας
« Απάντηση #1 στις: Τετ 14 Σεπ 2022 18:29 »
Καλως το παληκαρι. Καλη χρονια να εχεις ρε λεβεντη και να να μην λαμβανεις υποψιν καποια πικροχολα σχολια απο καποιους. Παντου και παντα υπαρχουν κακοπροαιρετοι ανθρωποι . Σιδερενιος και καλη σταδιοδρομια ρε μαγκα. Η καταγωγη του καθε ενος αφορα μονο τους ρατσιστες. Να εισαι περηφανος για τον τοπο σου ,οπως ειμαστε και μεις για τον δικο μας. Σου ευχομαι καλη σεζον. Εμεις οι Ηπειρωτες να ξερεις θα σε στηριξουμε για να να πετυχεις τα ονειρα σου. Καλως ορισες στην οικογενεια του ΠΑΣ.
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 14 Σεπ 2022 18:36 από ΠΑΣ »

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Τετ 14 Σεπ 2022 20:59 »
Καλώς ήρθες ΓΕΡΑΣΙΜΕ!!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Τετ 02 Νοέ 2022 09:37 »
Υπολογίζεται για 4ο στόπερ. Μετά τους Εραμούσπε, Νώντα, Μπαγκαλιάνη.

Θα ήθελα κάποια στιγμή να τον δούμε.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Τετ 02 Νοέ 2022 14:31 »
Υπολογίζεται για 4ο στόπερ. Μετά τους Εραμούσπε, Νώντα, Μπαγκαλιάνη.

Θα ήθελα κάποια στιγμή να τον δούμε.
Τον είδαμε σε κάνα δυο φιλικά! Τι περιμένεις; Να μας "βγάλει τα μάτια"; Ελεύθερο στα 22 παρά τον άφησαν οι αγριμιοι....

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Δευ 23 Ιαν 2023 12:40 »
Με μπουφάν του ΠΑΣ Γιάννινα εμφανίστηκε στην κερκίδα του Παναιτωλικού ο πατέρας του ποδοσφαιριστή Μάκη Μπακαδήμα, Γρηγόρης. Ο πατέρας του ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ είναι από την Κατούνα Αιτωλοακαρνανίας και ήταν και ο ίδιος ποδοσφαιριστής στα νιάτα του. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν ένα πολύ σκληροτράχηλο στόπερ. Το μήλο κάτω από τη μηλιά…

https://www.passports.gr/pas-giannina-1/37658-paraleipomena-apo-to-agrinio-4

Να είσαι από Κατούνα μεριά, να παίζει Αγρίνιο - ΠΑΣ, να πηγαίνεις γήπεδο στα επίσημα και να παίρνεις πόζες με μπουφάν του αντιπάλου, που οι συντοπίτες σου οπαδοί βρίζουν εν χορώ για 89 λεπτά μέχρι την γκολάρα του Μούσπαρου.

Θεούλης   :dab:  :joker:   :mono:

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Δευ 23 Ιαν 2023 13:19 »
Πω πω πω ο πατέρας είναι ο Βίνι Τζόουνς του αγρινιου

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Δευ 13 Φεβ 2023 11:14 »
Λιγο αιρετικο αυτο που θα γραψω, αλλα στην παρουσα φαση ,εγω προσωπικα αυτο το παιδι δεν θα τον αλλαζα. Δυο ματς επαιξε και στα 2 ηταν ο καλυτερος παιχτης. Μιλαμε για ενα παιδι 22 χρονων ,στα ντουζενια του. Δεν κοβεις την φορα τωρα σ αυτον τον παιχτη. Ισως ειναι ο χρονος να κανει το ξεπεταγμα προς τα πανω που λεμε. Οφελος θα εχει και η ομαδα απ αυτο. Τωρα το πως θα γινει ειναι μεγαλη κουβεντα. Μια αποψη να παιξει ο Εραμουσπε λιγο πιο μπροστα σαν αμυντικο χαφ. Μπαλα ξερει κανταρια και μπορει ισως να αξιοποιηθει καλυτερα εκει εστω κι αν χρειαστει αλλαγη σχηματισμου .Τελος παντων μια γνωμη λεω. Υπαρχουν ειδικοι στην ομαδα που ξερουν καλυτερα.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Δευ 13 Φεβ 2023 11:39 »
Είμαι από αυτούς που φώναζαν για αμυντικό, μέχρι που πήραμε τον Μπορνταγκαράι. Φώναζα διότι δεν πίστευα στον Γεράσιμο, ξέρεις τώρα, "εάν ήταν καλός θα τον άφηνε το Αγρίνιο" και τέτοιες αηδίες... Και όλα αυτά χωρίς να τον έχω δει, ούτε καν σε προπονήσεις...
Πρέπει να πω ότι ο πιτσιρικάς "Βαλντεράμα" από το Αγρίνιο με έπεισε ότι έχει θέση στην Ομάδα και πιστεύω ότι πρέπει να του δοθούν κι άλλες ευκαιρίες.
Πόσο χαίρομαι όταν μου βουλώνουν το στόμα οι παίκτες μας!
Μπράβο Γεράσιμε! Συνέχισε έτσι και πιό δυνατά ακόμη!  :)

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Δευ 13 Φεβ 2023 11:48 »
Είμαι από αυτούς που φώναζαν για αμυντικό, μέχρι που πήραμε τον Μπορνταγκαράι. Φώναζα διότι δεν πίστευα στον Γεράσιμο, ξέρεις τώρα, "εάν ήταν καλός θα τον άφηνε το Αγρίνιο" και τέτοιες αηδίες... Και όλα αυτά χωρίς να τον έχω δει, ούτε καν σε προπονήσεις...
Πρέπει να πω ότι ο πιτσιρικάς "Βαλντεράμα" από το Αγρίνιο με έπεισε ότι έχει θέση στην Ομάδα και πιστεύω ότι πρέπει να του δοθούν κι άλλες ευκαιρίες.
Δίκιο έχεις. Όταν δεν έχουμε δει τους παίκτες και δεν τους βάζει και ο προπονητής να παίξουν δεν μπορούμε να κάνουμε σωστή κριτική. Υποθέτουμε δικαίως ότι θα είναι παλτό.
Ο μικρός στα 2 ματς που έπαιξε ήταν από καλός έως εξαιρετικός. Βέβαια για να πούμε και του στραβού το δίκιο σε αυτά τα ματς δεν είχε και πολύ μεγάλη πίεση από τους αντίπαλους επιθετικούς. Αυτό που μου άρεσε πολύ ήταν η εμπιστοσύνη που έδειξε στα πόδια του και έκανε τη σοτάρα που έβγαλε με δυσκολία ο Χουτεσιώτης.
Απορώ βέβαια με άλλους παίκτες της ομάδας μας γιατί δεν δοκίμαζαν σουτ έξω από την περιοχή για να απειλήσουν, αφού για να διασπάσον την άμυνα του Ιωικού και να μπουν στην περιοχή ήταν σχεδόν αδύνατο, από τη στιγμή που οι άλλοι έμειναν με 10....

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Δευ 13 Φεβ 2023 12:00 »
Δίκιο έχεις. Όταν δεν έχουμε δει τους παίκτες και δεν τους βάζει και ο προπονητής να παίξουν δεν μπορούμε να κάνουμε σωστή κριτική. Υποθέτουμε δικαίως ότι θα είναι παλτό.
Ο μικρός στα 2 ματς που έπαιξε ήταν από καλός έως εξαιρετικός. Βέβαια για να πούμε και του στραβού το δίκιο σε αυτά τα ματς δεν είχε και πολύ μεγάλη πίεση από τους αντίπαλους επιθετικούς. Αυτό που μου άρεσε πολύ ήταν η εμπιστοσύνη που έδειξε στα πόδια του και έκανε τη σοτάρα που έβγαλε με δυσκολία ο Χουτεσιώτης.
Απορώ βέβαια με άλλους παίκτες της ομάδας μας γιατί δεν δοκίμαζαν σουτ έξω από την περιοχή για να απειλήσουν, αφού για να διασπάσον την άμυνα του Ιωικού και να μπουν στην περιοχή ήταν σχεδόν αδύνατο, από τη στιγμή που οι άλλοι έμειναν με 10....
Δίκιο έχω, αλλά πού να το βρω?
Καμία δουλειά δεν έχουμε και καθόλου δικαίως δεν μπορούμε να υποθέτουμε ότι είναι παλτό εάν δεν τον δούμε.
Οπότε, κρίνουμε μόνο με τα μάτια μας (και αφού βεβαίως δώσουμε και τον απαραίτητο χρόνο!) και όχι με τα "αν" και με άλλα ωραία εξεδροπροπονητικά...
 :dab:
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 13 Φεβ 2023 12:03 από Crimson Glory »

Συνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Δευ 13 Φεβ 2023 12:11 »
εντάξει παιδιά κάνουμε και λάθη ... κι εγω κατηγορούσα τον Σταικο και πίστευα και ότι ο μικρός δεν αξίζει γιατί δεν του είχε δώσει ευκαιρίες ο προπονητής του

αν και θέλουν βελτίωση και οι δύο με διαψεύδουν, τουλάχιστο μέχρι στιγμής.

όμως αν δεν κάναμε κριτική και δε λέγαμε τη γνώμη μας δεν θα υπήρχε και το φόρουμ.

το θέμα είναι να μην είμαστε εμμονικοί, εμπαθείς και ξεροκέφαλοι ...

και μ αρεσει ο κρίμσον που τα λέει χύμα όταν τον εκθέτουν οι παίχτες αυτόν και όλους μας ... γιατί το αποτέλεσμα μετράει, να είναι η ομάδα καλά κι ας λέμε εμείς ότι θέλουμε

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Δευ 13 Φεβ 2023 15:12 »
Ομοιοπαθής και εγώ...Το παιδί στα 2 παιχνίδια τα πήγε άψογα...Το σουτ δε ήταν πάρα πολύ καλό....Δεν έχω ξαναδεί πολλά τέτοια και απο τέτοια θέση απο κάποιον κεντρώο ή επιθετικό μας....Η μπάλα πάει στα δίχτυα και με σουτ, εκτός απο το να μπούμε με αυτήν μέσα.

Μπράβο Γεράσιμε!
....

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Δευ 13 Φεβ 2023 16:05 »
το θέμα είναι να μην είμαστε εμμονικοί, εμπαθείς και ξεροκέφαλοι ...
Αυτό μόνο. Τίποτε άλλο...

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Δευ 13 Φεβ 2023 19:30 »
"εάν ήταν καλός θα τον άφηνε το Αγρίνιο" και τέτοιες αηδίες... Και όλα αυτά χωρίς να τον έχω δει, ούτε καν σε προπονήσεις...

Αν αντί για την λέξη Αγρίνιο βάλουμε εκτός από την δικιά μας ομάδα και όλες τις άλλες και στις 2 κατηγορίες, πόσοι "Μπακαδήμες" υπήρξαν;
Βάλτε με το μυαλό σας ανάλογες περιπτώσεις που φεύγαν σαν αποτυχημένοι συνήθως στην ομάδα που ανδρώθηκαν (λίγοι ήταν από εδώ;) και πηγαίνοντας κάπου αλλού κάναν παπάδες και οι πρώην δικοί του να λένε τι λακαμάδες ήμασταν που τον αφήσαμε κλπ.

Το καλό με εμάς είναι ότι τα τελευταία χρόνια η ομάδας μας είναι στο άλλο άκρο, εκεί που έρχονται παίκτες "αποτυχημένοι" ή μετά από κακό φεγγάρι στην πρώην τους ομάδα και παίζοντας σιγά σιγά ανεβαίνουν σαν ποδοσφαιριστές 2 και 3 σκαλιά παραπάνω.

Μόνο τέτοιοι έρχονται, έχουμε πλέον το know how.

Και το καλύτερο είναι για τον πρόεδρα, όσο πιο πολλά σκαλιά παραπάνω ο παίχτης τόσο καλύτερη και η πώληση είτε ο παίκτης έρχεται από την Κατούνα είτε έρχεται από την Μπογκοτά, είτε πολλά είτε λίγα τα έσοδα πάντα θα έρχονται. Και ξανά μανά. Σαν εργοστάσιο ένα πράγμα.

Φανταστείτε σενάριο σε λίγες βδομάδες να δούμε κανά Αγρίνιο στην Β' (λέμε τώρα) με την φούσκα που φουσκώνει σαν big babol κάθε βδομάδα όλο και πιο πολύ και τον Φελαϊνί μεταγραφή στας ευρώΠΑΣ.

« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 13 Φεβ 2023 19:34 από PAS and stale bread »

Συνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Δευ 13 Φεβ 2023 20:04 »
Κάποιοι ποδοσφαιριστές για να αποδώσουν αυτό που μπορούν πραγματικά, χρειάζονται ιδανικές συνθήκες. Μπορεί ένας ποδοσφαιριστής σαν τον Μπακαδήμα για παράδειγμα, στην προηγούμενη ομάδα του να μην έπαιρνε την απαιτούμενη ενθάρρυνση και το κίνητρο για βελτίωση και μέγιστη απόδοση. Θεωρώ ότι η δική μας ομάδα προσφέρει καλές συνθήκες για τους νέους ποδοσφαιριστές και τους δίνει ευκαιρίες να αναδειχτούν. Στη δική μας ομάδα δεν υπάρχει ιδιαίτερο άγχος για τους παίκτες και είναι ελεύθεροι να κάνουν το παιχνίδι τους και να δείξουν τι αξίζουν. Ούτε ο κόσμος ούτε η διοίκηση ζητάει το λόγο ποτέ από τους παίκτες και ειδικά τους νεότερους. Νομίζω ο συνδυασμός αυτός και το κίνητρο μεγάλων μεταγραφών που δίνει ο ΠΑΣ, κάνει πολλούς νέους παίκτες να αποδίδουν τα μέγιστα σε εμάς.

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Τρι 14 Φεβ 2023 09:22 »
Εκτός αν είναι Γιαννιώτες. Εκεί έχουμε μια ιδιαίτερη τάση στο να τους μπινελικώνουμε όλη μέρα.

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Τρι 14 Φεβ 2023 15:58 »
Για να μη ξεχνιόμαστε, να υπενθυμίσω ξανά σε κάποιους εδω μέσα, που απαξίωναν τελείως την παρουσία του, ότι ο Μπακαδήμας και στις 2 ευκαιρίες που του δόθηκαν ήταν σχεδόν αλάνθαστος και κράτησε το ρόλο του αρκετά καλά.

Αν δεν υπήρχε και το τρακ ή η λογική έλλειψη πρωτοβουλίας θα έπαιζε ακόμη καλύτερα.

Δεν είδα την ίδια κριτική για τον Μπακαλιάννη από τους συγκεκριμμένους. Μήπως γιατί ο Μπακαλιάννης προέρχονταν από μεγάλο σωματείο???? :P :P :P :P

Για να τον εμπιστεύεται ο Στάικος ή ο κάθε προπονητής έναν παίκτη κάποιο λόγο έχει και ο βασικότερος είναι ότι τον βλέπει στις προπονήσεις.

Ενώ εμείς που βγάζουμε συμπεράσματα αυθαίρετα δεν τον βλέπουμε ποτέ στις προπονήσεις!!

Να ευχηθώ ίδια και καλύετρη συνέχεια. Το παληκάρι έχει όλα τα φώτα να παίξει άνετα τη θέση αυτή για αρκετό καιρό και ως βασικός (αν κουρευόταν ή έβαζε καμμιά κορδέλα στα μαλλιά B-)) και να πάει σε κάποια ομάδα εξωτερικού αν γεμίσει σε όγκο.

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Τετ 15 Φεβ 2023 19:32 »
Παιδιά, τα σύγχρονα στόπερ  είναι 15 -20  πόντους ψηλότερα από τον Μπακαδήμα.
Εντάξει, καλός ήταν, δυο ματς ήταν,  αλλά ας τον δοκιμάσει για μπάκ  ;)
Για στόπερ, λόγω σωματικών προσόντων, δεν ...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Κυρ 18 Φεβ 2024 21:45 »
Ρε Βαλντεράμα των πτωχών, ρε συ Γεράσιμε,
θέλω να σου πω ένα μεγάλο μπράβο για το πάθος και τη λύσσα που δείχνεις ρε!
Εύγε αγόρι μου!
Συνέχισε έτσι, αλήθεια σου λέω, όταν θα έρθει η ώρα να ψάξεις άλλου για την ποδοσφαιρική σου τύχη, εγώ θα είμαι εδώ για να μνημονεύω το πώς ένας πιτσιρικάς παγκίτης που ήρθε απλά να συμπληρώσει το ρόστερ, έβαλε σε όλους μας τα γυαλιά. Δεν είσαι συγκινητικός αγόρι μου, είσαι ο ορισμός του "παίζω με ψυχή και με πάθος"!

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Κυρ 18 Φεβ 2024 21:51 »
Ο δικός μας ΜΑΚΑΡΟΣ
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Κυρ 18 Φεβ 2024 23:15 »
Ο Μάκης κάθε φορά παίζει για θάνατο. Μας κάνει περήφανους για το πάθος που δείχνει. Να συνεχίσει έτσι και παίρνοντας παιχνίδια στα πόδια του θα γίνεται όλο και καλύτερος. Χαμηλά το κεφάλι και πολύ δουλειά Μάκη.  (y)

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Δευ 19 Φεβ 2024 08:52 »
και μην ξεχνάμε το πάθος του ακόμα και όταν δεν παίζει και είναι στον πάγκο... ο τζες είναι ο πρώτος που μπαίνει στο γήπεδο και πανηγυρίζει.
Επίσης είναι πάντα από τους πρώτους που πηγαίνει να χαιρετίσει κερκίδα ...και όλα αυτά από ένα παιδί που γαλουχήθηκε στον παναιτωλικό.

ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Δευ 19 Φεβ 2024 12:07 »
και μην ξεχνάμε το πάθος του ακόμα και όταν δεν παίζει και είναι στον πάγκο... ο τζες είναι ο πρώτος που μπαίνει στο γήπεδο και πανηγυρίζει.
Επίσης είναι πάντα από τους πρώτους που πηγαίνει να χαιρετίσει κερκίδα ...και όλα αυτά από ένα παιδί που γαλουχήθηκε στον παναιτωλικό.

"... ένα παιδί που γαλουχήθηκε στον παναιτωλικό".
Δηλαδή, στην ουσία, ως άνθρωπος αντίκρυσε τον ήλιο, και για πρώτη φορά ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο όταν ήρθε σε μας;;;
Τι να πω τότε;
Μπράβο σου μικρέ... Συνέχισε έτσι...