Αποστολέας Θέμα: Παναθηναικός-ΠΑΣ Γιάννινα 5η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 5609 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Παναθηναικός-ΠΑΣ Γιάννινα 5η αγωνιστική
« Απάντηση #100 στις: Δευ 19 Σεπ 2022 10:00 »
Η ομάδα θεωρώ ότι βελτιώνεται.
Θα δυσκολεύαμε περισσότερο τον παο αν έπαιζε όλο το ματς ο Σούλης.
Πιστεύω ότι θα έπιανε και τα 2 φάουλ κι ας έφταιγε στο πρώτο το τοίχος που ανοίγει.

Το μόνο που με ενοχλεί στην ομάδα είναι ότι έχουμε σοφτ και χωρίς προσωπικότητα παίχτες.
Το κέντρο και η άμυνα δεν μπαίνει δυνατά στις φάσεις.
Σχεδόν ποτέ δεν είμαστε πρώτοι στη μπάλα και όταν συμβεί κάτι στραβό τα χάνουμε και δεν υπάρχει επιστροφή.

Αυτό εντείνεται επειδή είναι σοφτ και ο προπονητής μας.
Δεν λέω ότι δεν κάνει καλή δουλειά, αλλά δε δείχνει να έχει ο ίδιος πάθος, για να μπορέσει να το μεταφέρει και στους παίχτες.
Ακόμη θεωρώ ότι δεν έχουμε 2-3 παίχτες μέσα που θα φωνάξουν, θα σπρώξουν, θα τσιτώσουν την ομάδα να παίξει δυνατά.

Αγωνιστικά έχουμε ξεκινήσει με ένα δύσκολο πρόγραμμα.
Έχουμε 3 ήττες εκτός με παο, οσφπ, αεκ.
Όπως και να το κάνουμε το μόνο στραβό αποτέλεσμα είναι το Χ με τη λαμία.
Προχωράμε και στη συνέχεια που θα παίξουμε με περισσότερες ομάδες στα μέτρα μας θα βγει ένα καλύτερο συμπέρασμα για το που είμαστε.

Ο προπονητής τερματοφυλάκων έχει δηλώσει ότι θα φύγει εδώ και πολύ καιρό.
Αντικαταστάτης δεν υπάρχει ακόμα. Να δω πως θα κάνουν γίνουν οι προπονήσεις.

Ο προεδρος και το "επιτελείο" του έχουν παρατήσει την ομάδα στο έλεος.
Εννοείται ότι θα πρέπει να ασχοληθεί με την υγεία του, αλλά οι υπόλοιποι αν υπάρχουν τι κάνουν;
Αν δεν μπορεί ας αποχωρήσει. Έχει βγάλει αρκετά χρήματα, ας πάρει ένα λογικό ποσό κι ας φύγει μήπως και βρούμε κι εμείς τον δρόμο μας.

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Δευ 19 Σεπ 2022 10:55 »
Δεν σχολίασα τον αγώνα διότι ξενέρωσα πολύ. Όχι με την εμφάνιση ή το αποτέλεσμα, αυτά με τις δεδομένες συνθήκες ήταν δυσάρεστα αλλά δεν με ξάφνιασαν. Αλλά με την ευκολία που εκτοξεύονται χαρακτηρισμοί κατά παιχτών, προπονητή αλλά ακόμα και οπαδών που δεν σπεύδουν να διαμαρτυρηθούν κατά τις ορέξεις του καθενός.
Ίσως στα είκοσί μου ν' αγόμουν κι εγώ έτσι από το θυμικό, όμως στα πενήντα θεωρώ ότι είναι -τουλάχιστον- άδικο να τα βάζω με τους παίχτες της ομάδας, κι ακόμα περισσότερο με έναν προπονητή που έχει αναλάβει ένα πολύ δύσκολο έργο. Τι να κάνει ο Στάικος, να χτυπήσει στα ίσια με μια ομάδα συγκεκριμένων δυνατοτήτων και χωρίς ακόμα χημεία, ένα ποιοτικότατο σύνολο δουλεμένο επί δυο χρόνια; Το έκανε μέχρι ενός σημείου.
Εγώ εξακολουθώ να αισιοδοξώ, εκτιμώ ότι θα υπάρξει βελτίωση. Και ασφαλώς δεν εύχομαι υποβιβασμούς για να γίνουν τα γινάτια του καθενός.

Αποσυνδεδεμένος PASsenger

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Δευ 19 Σεπ 2022 11:45 »
Δεν σχολίασα τον αγώνα διότι ξενέρωσα πολύ. Όχι με την εμφάνιση ή το αποτέλεσμα, αυτά με τις δεδομένες συνθήκες ήταν δυσάρεστα αλλά δεν με ξάφνιασαν. Αλλά με την ευκολία που εκτοξεύονται χαρακτηρισμοί κατά παιχτών, προπονητή αλλά ακόμα και οπαδών που δεν σπεύδουν να διαμαρτυρηθούν κατά τις ορέξεις του καθενός.
Ίσως στα είκοσί μου ν' αγόμουν κι εγώ έτσι από το θυμικό, όμως στα πενήντα θεωρώ ότι είναι -τουλάχιστον- άδικο να τα βάζω με τους παίχτες της ομάδας, κι ακόμα περισσότερο με έναν προπονητή που έχει αναλάβει ένα πολύ δύσκολο έργο. Τι να κάνει ο Στάικος, να χτυπήσει στα ίσια με μια ομάδα συγκεκριμένων δυνατοτήτων και χωρίς ακόμα χημεία, ένα ποιοτικότατο σύνολο δουλεμένο επί δυο χρόνια; Το έκανε μέχρι ενός σημείου.
Εγώ εξακολουθώ να αισιοδοξώ, εκτιμώ ότι θα υπάρξει βελτίωση. Και ασφαλώς δεν εύχομαι υποβιβασμούς για να γίνουν τα γινάτια του καθενός.
Εγώ τουλάχιστον,από τα σχόλια που διάβασα,δεν είδα να τα χώνει κανείς στους ποδοσφαιριστές.Τα παιδιά δεν ήρθαν μόνα τους.Κάποιος τα έφερε.Στον μεγαλομέτοχο τα χώνουμε και δεν νομίζω να διαφωνεί κανείς ότι η ομάδα είναι παρατημένη στην τύχη της.Και αν στην τελική,κατεβαίνουμε στα ματς μόνο και μόνο για να χάσουμε με μικρό σκορ επειδή ο αντίπαλος έχει παίκτες 2 χρόνια μαζί τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Αν ο πρόεδρος,λόγω των προσωπικών του θεμάτων,δεν μπορεί να ασχοληθεί πια ας τρέξει τις διαδικασίες αλλαγής ιδιοκτησίας χωρίς μπρος-πίσω.Στον Αυδή εν μια νυκτί την πούλησε την ομάδα.Ας το κάνει και τώρα.

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #103 στις: Δευ 19 Σεπ 2022 13:55 »
Εγώ τουλάχιστον,από τα σχόλια που διάβασα,δεν είδα να τα χώνει κανείς στους ποδοσφαιριστές.Τα παιδιά δεν ήρθαν μόνα τους.Κάποιος τα έφερε.Στον μεγαλομέτοχο τα χώνουμε και δεν νομίζω να διαφωνεί κανείς ότι η ομάδα είναι παρατημένη στην τύχη της.Και αν στην τελική,κατεβαίνουμε στα ματς μόνο και μόνο για να χάσουμε με μικρό σκορ επειδή ο αντίπαλος έχει παίκτες 2 χρόνια μαζί τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Αν ο πρόεδρος,λόγω των προσωπικών του θεμάτων,δεν μπορεί να ασχοληθεί πια ας τρέξει τις διαδικασίες αλλαγής ιδιοκτησίας χωρίς μπρος-πίσω.Στον Αυδή εν μια νυκτί την πούλησε την ομάδα.Ας το κάνει και τώρα.

Ακριβώς έτσι φιλαράκι.
Τα είπες όλα.
Αν δεν μπορεί, τότε να φύγει.Του πληρώνουμε και τα αεροπορικά.
Άντε γιατί επιστρεφει ξανά η νοοτροπία Κόβη, άγριου επαρχιωτισμού και του να μαστε καλά που χάσαμε μόνο 3-0 και δεν μας πήραν και τα σοβρακα.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Δευ 19 Σεπ 2022 15:47 »
Δεν ενοχλει μια ηττα...ενοχλει αυτο που βλεπουμε

και με γιαννικη και με μεταξα και με χριστοπουλο υπηρξαν περιοδοι που δεν περναμε βαθμους....ομως εβλεπες οτι υπηρχε ενα πλανο στις κινησεις των παιχτων.....αλληλοκαλυψη....οι προπονητες ελεγαν οτι οταν ενας παιχτης εχει την μπαλα θελω να εχει τουλαχιστος δυο λυσεις(για το που θα δωσει πασα).....εδω μιλαμε παιρνει καποιος μπαλα σουτ απ τα 40 μετρα....κατεβασματα μεχρι να φτασει στο κορνερ και σεντρα στο γαμο του καραγκιοζη.....κλεινεται καποιος απο 2-3 αντιπαλους και δεν υπαρχει καποιος για βοηθεια.....ευτυχως τουλαχιστον διορθωθηκε εκεινο το πραγμα στην αρχη με τα πλαγια που κοιτουσαν ολοι σα χαμενοι τον παιχτη που το εκτελουσε

στα της διοικησης....πηρες τοσα φραγκα ....εφυγαν στυλοβατες...και παιζεις με την κ23....ελεος ρε αδερφε...παρε 2 προσωπικοτητες να κρατανε λιγο την ομαδα....εχεις ενα καραχαλιο στο κεντρο και προσευχονται σε 15 μοναστηρια μην τραυματιστει και παιξουμε ξεβρακωτοι.....φωναζει η θεση στα χαφ οτι θελει παιχτη εκει και συ μου παιρνεις παιχτες απο το κεντρο αποκαταστασης τραυματισμενων...οταν θα βαρυνουν και τα γηπεδα μονο με σαγιοναρες θα γλυτωνουν τον τραυματισμο

ανακοινωνουμε ΛΕΟ ο οποιος ειναι τραυματιας και θα παιξει το 23.....ειναι σοβαρα τωρα αυτα?

δεν ξερω...οταν βλεπω ομαδα χωρις αυτοματισμους ....τι σκατα σφραγιδα βαζει ο προπονητης?...5 στο πρωταθλημα και αλλα 6-7 στα φιλικα...να δουμε ενα αυτοματισμο ρε αδερφε.....να σου πω εγω εναν που μολις μου ηρθε....ξεφευγει ο ροσερο....να του πει καποιος οτι μπορει και να τη "σπασει" τη μπαλα δεν χρειαζεται να κανει σεντρα σε φορ που δεν υπαρχει εκει ....ελεος δηλαδη

Αποσυνδεδεμένος PAriS

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Δευ 19 Σεπ 2022 16:16 »
Ακριβώς έτσι είναι τα πράγματα! Δεν είπε κανείς ότι δεν έχει δύσκολο έργο ο Στάικος, ΑΛΛΆ έχει ευθύνες και απειρία που είναι εμφανής! Στο ότι τον κρέμασε  γιατί δεν πήρε παίχτες και για την ποιότητα των παικτών που πήρε επίσης έχει και αυτός ευθύνη. Δεν έχει να συγκριθεί σε τίποτα το πλάνο και η διαχείριση με Μεταξά και Γιαννίκη ακόμα και με το σεβαστό επιχείρημα του ελλιπέστερου ρόστερ και την  ανομοιογένεια μιας εντελώς νέας ομάδας

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Τρι 20 Σεπ 2022 13:42 »
Περί του τρίτου keeper:
Από τη στιγμή που δεν υπάρχει ΠΑΣ Β' ώστε να μετέχει σε πρωτάθλημα και να παίρνουν οι παίκτες του (που δεν παίζουν στην πρώτη ομάδα) και δη ο τρίτος keeper, παιγνίδια στα πόδια τους, η μόνη, ορθή λύση (κατ` εμέ) είναι, ο (τρίτος σου) τερματοφύλακας, που ούτως ή άλλως θα κληθεί να αγωνισθεί σε ελάχιστα παιγνίδια (της πρώτης ομάδας) μέσα στη χρονιά - πιθανότατα ούτε καν στο κύπελλο -
είτε να είναι έστω και σαραντάρης (όπως σε πολλές ομάδες στην Αγγλία, Ιταλία, Γερμανία, εσχάτως και στην Ισπανία σε κάποιες ομάδες) στην ηλικία, "να "έχει φάει τα γήπεδα και τους αγώνες με το κουτάλι" και όντας έμπειρος και cool, χωρίς να τον πνίγει το άγχος, να μην χρειάζεται παιγνίδια για να κρατιέται "ζεστός" (και μέσω των προπονήσεων και των εσωτερικών διπλών, ένας τέτοιος μια χαρά κρατιέται)
είτε να είναι ο βασικός τερματζής της Κ19 (άρα μέχρι 19-20 χρόνων το πολύ), που όμως θα αγωνίζεται συνεχώς στο αντίστοιχο πρωτάθλημα και θα έχει ρυθμό. Ναι, το άγχος θα το έχει ως νεανίας, αλλά σε κάθε περίπτωση θα έχει και τις παραστάσεις και πιθανότατα θα έχει κτίσει και μια κάποια αυτοπεποίθηση εφόσον αγωνίζεται συνεχώς και διακρίνεται στην Κ19.
Ένας 22-23τριάχρονος σαν τον Αθανασίου, όσο ικανός και αν είναι, που δεν αγωνίζεται σε κανένα πρωτάθλημα, δεν έχει παραστάσεις, δεν έχει παιγνίδια, δεν έχει ρυθμό, στα 1-2 ματς που μπορεί να χρειαστεί να παίξει και αν, ασφαλώς και θα μπει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας φάει πρωτίστως γκολ από τον ίδιο τον εαυτό του και το άγχος που θα κουβαλάει για να 'σταθεί" και να ανταποκριθεί...
Ούτε για εκείνον είναι λογικό ή χρήσιμο, η μόνη απαίτησή σου να είναι να εκτελεί σωστά το άουτ, ούτε για εμάς είναι απαραίτητο, στην κρίσιμη ηλικία που διανύουμε, να τρέμει το φυλλοκάρδι μας κάθε φορά που θα έρχεται σε επαφή με την μπάλα...
Το παιγνίδι με τον βάζελο (στο οποίο βαρύνεται και για τα δύο γκολ από τα φάουλ, τουλάχιστον)  ή ακόμη ένα τέτοιο παιγνίδι, μπορεί να του στερήσουν μία ίσως υποσχόμενη καριέρα στο ποδόσφαιρο...
Ελπίζω το παιδί να το ξεπεράσει και να πάει μπροστά...
Για εμένα, θα ήταν πολύ πιο χρήσιμο, και για τον ίδιο και για τον ΠΑΣ μακροπρόθεσμα, τον Δεκέμβρη να τον δώσουν δανεικό σε ομάδα της superleague 2, να πάρει παιγνίδια, εφόσον το αξίζει, και να γυρίσει πιο έτοιμος. Κανένας, ειδικά νεαρός, keeper δεν βελτιώθηκε βλέποντας απλώς τους άλλους να παίζουν.

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Τρι 20 Σεπ 2022 15:02 »
Έχω την εντύπωση ότι υπάρχει ένα παράθυρο από την ΟΥΕΦΑ, αν μια ομάδα έχει τραυματίες τους τερματοφύλακες της (δε ξέρω πόσους από αυτούς), έχει το δικαίωμα να κάνει μεταγραφή τερματοφύλακα και εκτός μεταγραφικής περιόδου, ή περιόδου ελεύθερων