Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός 6η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 8014 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός 6η αγωνιστική
« Απάντηση #75 στις: Δευ 03 Οκτ 2022 20:48 »
drakolimni , δεν χρειαζεται να μπαινουν καποιοι καθημερινα και να διαβαζουν προσωπικες προσβολες και υπαινιγμους σαν αυτους που αφηνεις . Ειμαστε ολοι συνταυροι και η στοχοποιηση καποιων, χαρακτηριζει αυτους που το κανουν.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Δευ 03 Οκτ 2022 20:52 »
apnea, δεν ειναι καθουλου ακυρη η χρονικη διαδρομη στην ενασχοληση που εχει με την ομαδα ο καθε συνταυρος. Οι πιο νεοι δεν εχουν βιωσει τα πραγματικα πετρινα χρονια που χαναμε απο Αρτες ,Πρεβεζες Αγροτικους Αστερες κτλ. Ουτε γνωριζουν τα μεγαλα σκανδαλα [Καβαλα] με Γκλιναβο ,ουτε ξερουν οτι οι παιχτες μας πηγαιναν να παιξουν ματς ανοδου στο Αργος με ΙΧ ,γιατι η ΠΑΕ  δεν διεθετε ουτε καν πουλμαν.
Στην προκειμένη περίπτωση κατά την γνώμη μου είναι άσχετη. Όπως και η κουβέντα που κάνουμε τώρα εμείς. Το θέμα μας είναι η τεσσάρα που αρπάξαμε σήμερα και η απαράδεκτη ομάδα που έχτισε για φέτος ο ιδιοκτήτης ο οποίος για δικούς του λόγους  αφού ξεπούλησε τα πάντα έκανε μέχρι και τον βοηθό, προπονητή για να του βγει ακόμα πιο φθηνά. Αυτό είναι το πραγματικό μας θέμα κατά την γνώμη μου.
Και για τους νέους δεν τους απασχολεί η ιστορία την οποία την ακούνε και την διαβάζουν αλλά και το μέλλον το οποίο προβλέπεται ζοφερό..
....

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Δευ 03 Οκτ 2022 20:56 »
Mpαkoulieros ,δεν διαφωνω ρε γιγαντα πουθενα. Πραγματι τοτε υπηρχε κοσμος και οραμα. Ουτε επισης διαφωνω με μια καλυτερη διαδοχη με αποχωρηση του ΧΒ. Δεν τα μηδενιζω ομως ολα. Απλα κρινω συγκριτικα παντα. Μακαρι να προκυψει κατι καλυτερο οπως αρμοζει στο μεγεθος της ομαδας μας.Ποιος λεει οχι;;;;

Αποσυνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Δευ 03 Οκτ 2022 20:56 »
Χάλια αδιόρθωτα. Ειδικά αν σκεφτεί κάποιος ότι έχουμε εντός 3 ματς με Παναιτωλικό, Λεβαδειακό και Λαμία και η συγκομιδή είναι 4 βαθμοί και 4-6 γκολ. Που πάμε? Που θα πάρουμε βαθμούς για να σωθούμε?
Προπονητής διακοσμητικός, αλλά και να ήταν κανονικός θα τον έπιανε απελπισία με ό,τι έβλεπε στον πάγκο και χειρότερη απελπισία με τη βασική 11άδα.
Εραμούσπε (σταθερή αξία, παίκτης επιπέδου-δεν είναι τυχάιο ότι έχει τα 3 από τα 4 γκολ), Καραχάλιος (όπως πάντα μαχητής) και Μορέιρα (κυνηγούσε συνέχεια σκοτωμένες μπαλιές και όποιες προλάβαινε δημιουργούσε φάσεις -σε μία από αυτές κέρδισε το κόρνερ που χτύπησε ο ίδιος και μπήκε το γκολ) είναι οι μόνοι που αξίζουν να φοράνε τη φανέλα του ΠΑΣ που κατεβαίνει με αξιώσεις.

Αυτά έχουν οι ''περήφανες πωλήσεις'' και οι ''μεταπωλητικές αξίες''.

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Δευ 03 Οκτ 2022 21:08 »
Στάικε, η στήριξη τελείωσε. Πάρε τον πούλο και ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ.
Είπαμε να σου δώσουμε μια περίοδο χάριτος, αλλά η ομάδα ακόμα δε μπορώ να καταλάβω τι σκατά σύστημα παίζει....
Επειδή φαίνεται ότι είσαι κολλημένος να υπηρετήσεις συγκεκριμένο σύστημα και όχι να παίξεις σύστημα ανάλογα με τους παίκτες που διαθέτεις, σήκω φύγε γιατί άλλος χρόνος για να κάνεις εσύ πειράματα δεν υπάρχει.
Χριστοβασίλη φέρε κανονικό προπονητή και μετά πούλα και την ομάδα αν υπάρχει ενδιαφέρον, οπως κυκλοφορεί...

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Δευ 03 Οκτ 2022 21:17 »
Ποιοι ειναι οι κλακαδοροι και υποστηρικτες του προεδρου συνταυρε;;;;;;;;; Ονομασε τους . Η γενικευση ειναι η αρχη του φασισμου να ξερεις νεαρε. Ο εκνευρισμος σημερα ειναι πολυ μεγαλος για ολους μας, αλλα η ανωνυμη στοχοποιηση συνταυρων, που μπορει να βλεπουν αυτη την ομαδα μισο αιωνα ,ειναι τουλαχιστον ανηθικη. Ψυχραιμια ολοι μας.
Να σου απαντήσω εγώ.. OV και makispas...
Οσον αφορά την ψυχραιμία, τουλάχιστον εγώ είμαι πολύ ψύχραιμος από την αρχή της χρονιάς. Με δήθεν προπονητή δεν ΠΑΣ πουθενά... Ελπίζω να μεινει ο Ιωνικός και ο Λεβαδειακος πιο κάτω από εμάς.. Τωρα τα πόσα χρόνια βλέπουν τον ΠΑΣ ορισμένοι είναι τουλάχιστον άκυρο..
Και σε παρακαλώ άφησε τα πολιτικά έξω από το ποδόσφαιρο.

Δυστυχώς φίλε apnea εγώ δεν είχα καμία ψυχραιμία σήμερα. Αρρωστησα. Νόμιζα θα πάθω εγκεφαλικό και είμαι κάτω από 30 κιόλας. Είχαμε το δικό μας το χαλί είχαμε και τα κοράκια. Όλους τους άχρηστους σε μας τους βάζουν. Στάικος τι να πω... Αμπαλος ο άνθρωπος αλλά και ερασιτέχνης. Θα πάθουμε τίποτα ρε πουστη ΧΒ. Αρρώστησα σήμερα. Δεν άντεχα.

4 φάσεις αυτοί 4 γκολ. Ποιοτικά γκολ, γιατί έχουν παίχτες. Εμείς 8 φάσεις κλασικές και δεν την βάζαμε. Γιατί είναι χαμηλού επιπέδου παίχτες. Άμυνα πέρα βρέχει. ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ ΟΜΩΣ. Ο Σορια είναι ο Άρνολντ τον φτωχών. Κιακος ήρθε εδώ να το παίξει Μέσι; Μας έσπασε τα αρχιδια. Λιασος, το παιδί δεν κάνει για Α εθνική. Φτάνει πια. Με τα καπνά, στην έδρα μας, χάναμε 1-2 και παίζαμε με 3 6αρια μέσα. Βρε μαλακά στον πάγκο. Στο ημίχρονο βγάζεις Λιασος και βάζεις Παμλιδη και παίζεις 4-4-2. Πήγες κι έβγαλες τον Μορέιρα μετά που ήταν ο μόνος επικίνδυνος

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Δευ 03 Οκτ 2022 21:21 »
ΝΤΡΟΠΗ

Αποσυνδεδεμένος pasforever

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Δευ 03 Οκτ 2022 21:36 »
Εντάξει μωρέ... είχε και ήλιο το απόγευμα... νυστάζαμε και λίγο... ούτε που καταλάβαμε πώς φάγαμε τα δύο πρώτα ... είμασταν και ξεκούραστοι δυο βδομάδες (κακό αυτό)... ο ( χωρίς καν δίπλωμα;) προπονητής μας έκανε το άγαλμα... οι οπαδοί έβριζαν εν χορώ τους αντιπάλους (που κέρδιζαν με την αξία τους ως εκείνη τη στιγμή) αντί να εμψυχώνουν τη δική τους ομάδα. Μετά το δικό μας γκολ φάνηκε να γυρίζει το πράγμα, οι Αγρινιώτες κάθισαν κάπως , αν είχαμε και έναν κανονικό προπονητή ή κάποιους έστω ετοιμοπόλεμους παίχτες και όχι κάποιους που ήρθαν εδώ για να μάθουν μπάλα θα το γυρίζαμε το ματσάκι, αλλά... Μετά πέρασε το αεροπλάνο, χάσαμε το μέτρημα, οι προβολείς υποφώτιζαν το γήπεδο, ο ηλεκτρονικός πίνακας δεν έδειχνε καθυστερήσεις και, τέλος πάντων φύγαμε βλέποντας τον Στάικο χαμογελαστό να κάνει δηλώσεις... Ήμασταν όλοι μια ωραία ατμόσφαιρα σήμερα στους Ζωσιμάδες...       

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Δευ 03 Οκτ 2022 21:40 »
Θεωρώ πως η ομάδα είναι παρατημένη εντελώς.
Χωρίς παίχτες,χωρίς προπονητή,χωρίς φυσικά και πάνω απολα διοίκηση.

Και αυτό το γνωρίζουν πλέον όλοι. Φάνηκε στο πως σφύριξε ο κόραξ( κατάπιαν μαζί με βαρ πέναλτι και αποβολές) . Μπορεί να μην άλλαζε τπτ,αλλά είναι ένδειξη αυτό.

Η οικογένεια έβαλε την ομάδα στον αυτοματο αφήνοντας το μαθητευόμενο μάγο και τους οποίους παίχτες χωρίς βοήθεια,χωρίς ψυχολογία,έρμαιο!!!

Έμαθα ζητά και 5€ μύρια να πουλήσει. Εγώ αν ήμουν αγοραστής,Τριαδης πχ ούτε 2 δεν θα έδινα,αφού η ομάδα πάει αυτανδρη και πλέον δεν θα μπορεί να πάρει ούτε αυτά,πέφτοντας στη Β.

Αν υπηρχε σφυγμούς θα είχαν γίνει κινήσεις: και κάποιους παίχτες θα έπαιρνε και θα έδιωχνε τον ΜΠΕΧΟ προπονητή που έχει και κολλήματα κιόλας,θέλοντας να παίξει σύστημα Μπάρτσα με λεβα στο Σταματελόπουλος. Τι μου φταίει και το παλικάρι;όλα τα δίνει,αλλά ταβάνι του είναι μια μικρομεσαία ομάδα της β. Τι φταίει αυτό; Τζάμπα εντελώς ήρθε.

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Δευ 03 Οκτ 2022 21:40 »
Εχω χρονια να δω τοσο χαλια ΟΛΗ την Ομαδα , και ατομικα και ως συνολο.

Ο,τι πιο αδουλευτο / κακοδουλεμενο .

Ακομη και ο Εραμουσπε εχει κανει παρα πολλα λαθη, πιθανοτατα λογω εκνευρισμου.

Και απ’οτι βλεπω , ο Μη-Προπονητης δεν εκανε καμια αλλαγη! Ευγε !
Από που να ξεκινήσεις και που να τελειώσεις....απο το Λιάσο που συνεχίζει να είναι ο κορυφαίος άφαντος της ομάδας και παρόλα αυτά ο Στάικος τον έχει βασικό;
Μούσπε χάλια, Μπαγκαλιάνης χάλια, Σορια χάλια, Σούλης χάλια, Ροσέρο χάλια, Κιάκος χάλια, Σταματελόπουλος χάλια.
Λίγο καλύτεροι αλλά όχι καλοί Ποζνάνσκι και Καραχάλιος και ο καλύτερος από το συνονθύλευμα που είδαμε ο Μορέιρα.

Αποσυνδεδεμένος PASsenger

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Δευ 03 Οκτ 2022 21:45 »
Ποιοι ειναι οι κλακαδοροι και υποστηρικτες του προεδρου συνταυρε;;;;;;;;; Ονομασε τους . Η γενικευση ειναι η αρχη του φασισμου να ξερεις νεαρε. Ο εκνευρισμος σημερα ειναι πολυ μεγαλος για ολους μας, αλλα η ανωνυμη στοχοποιηση συνταυρων, που μπορει να βλεπουν αυτη την ομαδα μισο αιωνα ,ειναι τουλαχιστον ανηθικη. Ψυχραιμια ολοι μας.
Το νεαρέ δεν ξέρω σε ποιον αναφέρεται,είμαι 49 χρονών.Αυτά τα περί φασισμού ελπίζω να τα αφήσεις στην άκρη γιατί το ζήτημα δεν είναι πολιτικό.Κάποιοι λέγαμε ότι ο Χβ οδηγεί την ομάδα στην καταστροφή και κάποιοι τον αποθέωναν.Διάβασε 2-3 threads και θα δεις ποιοι είναι.Εύκολο και απλό.Νεαρέ.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Δευ 03 Οκτ 2022 21:47 »
Εγώ αν ήμουν αγοραστής θα την αγόραζα το καλοκαίρι που μπορεί να είμαστε (μακάρι όχι) στην Β με το 1/3...
....

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Δευ 03 Οκτ 2022 21:49 »
2 λέξεις σώζουν τον ΠΑΣ σήμερα.Η μια είναι πουλάω και η άλλη παραιτούμαι.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Δευ 03 Οκτ 2022 21:52 »
Να σου απαντήσω εγώ.. OV και makispas...
Οσον αφορά την ψυχραιμία, τουλάχιστον εγώ είμαι πολύ ψύχραιμος από την αρχή της χρονιάς. Με δήθεν προπονητή δεν ΠΑΣ πουθενά... Ελπίζω να μεινει ο Ιωνικός και ο Λεβαδειακος πιο κάτω από εμάς.. Τωρα τα πόσα χρόνια βλέπουν τον ΠΑΣ ορισμένοι είναι τουλάχιστον άκυρο..
Και σε παρακαλώ άφησε τα πολιτικά έξω από το ποδόσφαιρο.

Δυστυχώς φίλε apnea εγώ δεν είχα καμία ψυχραιμία σήμερα. Αρρωστησα. Νόμιζα θα πάθω εγκεφαλικό και είμαι κάτω από 30 κιόλας. Είχαμε το δικό μας το χαλί είχαμε και τα κοράκια. Όλους τους άχρηστους σε μας τους βάζουν. Στάικος τι να πω... Αμπαλος ο άνθρωπος αλλά και ερασιτέχνης. Θα πάθουμε τίποτα ρε πουστη ΧΒ. Αρρώστησα σήμερα. Δεν άντεχα.

4 φάσεις αυτοί 4 γκολ. Ποιοτικά γκολ, γιατί έχουν παίχτες. Εμείς 8 φάσεις κλασικές και δεν την βάζαμε. Γιατί είναι χαμηλού επιπέδου παίχτες. Άμυνα πέρα βρέχει. ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ ΟΜΩΣ. Ο Σορια είναι ο Άρνολντ τον φτωχών. Κιακος ήρθε εδώ να το παίξει Μέσι; Μας έσπασε τα αρχιδια. Λιασος, το παιδί δεν κάνει για Α εθνική. Φτάνει πια. Με τα καπνά, στην έδρα μας, χάναμε 1-2 και παίζαμε με 3 6αρια μέσα. Βρε μαλακά στον πάγκο. Στο ημίχρονο βγάζεις Λιασος και βάζεις Παμλιδη και παίζεις 4-4-2. Πήγες κι έβγαλες τον Μορέιρα μετά που ήταν ο μόνος επικίνδυνος
Συγνώμη βρε παιδί μου αλλά πες μου που τις είδες τις 8 κλασικές φάσεις;Πηγαίναμε μπροστά και δεν υπήρχε σχέδιο τι να κάνουν.Έτρεμαν.Χανόταν.Αν παίζαμε ακόμα,γκολ θα τρώγαμε.Δεν θα βάζαμε.Καλά για την ποιότητα τι να πω.Σε κενό τέρμα και δεν μπορούν τα παλικάρια.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Δευ 03 Οκτ 2022 21:57 »
Παράθεση
Στάικος: “Όταν χάνεις με 1-4 μόνο συγνώμη μπορείς να ζητήσεις”
Παρά την προσπάθεια οι παίκτες του ΠΑΣ δεν κατάφεραν σήμερα να ανταποκριθούν στις συνθήκες του παιχνιδιού με τον κ. Στάικο να ζητάει συγνώμη για την έκταση του σκορ.

Για την ήττα και το νεανικό σύνολο του ΠΑΣ: «Eίναι μία βαριά ήττα, το μόνο που θέλω να πω είναι ότι τα παιδιά προσπάθησαν, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες και εμείς πληρώσαμε κάθε υποψία ευκαιρίας του αντιπάλου. Όταν χάνουμε με 1-4, μπορούμε να πούμε μόνο ένα συγγνώμη, από εκεί και πέρα τα παιδιά αυτά έχουν ταλέντο και θεωρώ ότι έχουν μέλλον».

Για το πού αποδίδει το βαρύ σκορ: «Είχαμε την υπεροχή και ευκαιρίες, ο Παναιτωλικός πέτυχε γρήγορα δύο γκολ χωρίς να είχε απειλήσει, μετά διαχειριζόταν το παιχνίδι με κλειστά τις γραμμές και με αντεπιθέσεις, όπως βρήκε αυτή για το τέταρτο γκολ».

Για τη συνέχεια: «Eίναι δύσκολη στιγμή για την ομάδα μας, το ξεκίνημα μας έφερε σε κακή ψυχολογία, πιστεύω πραγματικά ότι στο τέλος οι παίκτες θα δείξουν αυτό που αξίζουν και η ομάδα θα αποφύγει τις επικίνδυνες θέσεις».
super-fm.gr

Παράθεση
Αναστασίου: “Μετράει η εμφάνιση και τα 4 γκολ εκτός έδρας”
Στις δηλώσεις που έκανε στη NOVA ο κ. Αναστασίου μετά το θριαμβευτικό 4-1 του Παναιτωλικού μέσα στα Γιάννενα είπε:

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

«Πάντα μετά από την διακοπή για εμάς του προπονητές είναι περίεργο, καθώς δεν ξέρουμε πως θα παρουσιαστούμε. Ζήτησα από τα παιδιά να είναι σοβαροί, πιστεύω ότι δεχθήκαμε γκολ από το… πουθενά μετά το 0-2, αλλά αυτό που μετράει για εμάς είναι η καλή εμφάνιση και τα τέσσερα γκολ σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κερδίζουμε.

Όσον αφορά τον Καρέλη, έπαιζα και εγώ επιθετικός και αντιλαμβάνομαι κάποια πράγματα, μερικές φορές με… εκνευρίζει αφάνταστα, αλλά παίζει για το καλό της ομάδας και προσπαθεί, κάτι που για εμένα είναι σημαντικό. Σήμερα ήταν ήρεμος και απέδωσε πολύ καλά. Περιμένω πολλά περισσότερα πάντως και στο δημιουργικό κομμάτι, εκτός από το σκοράρισμα».
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Δευ 03 Οκτ 2022 22:01 »
Δυστυχώς σήμερα βιώσαμε μια απο τις πιο ντροπιασστικές ήττες της ιστορίας μας και κυρίως λόγω του αντιπάλου.

Αν πάρουμε τα πράγματα ψύχραιμα και καταφέρουμε να βγούμε έξω απο τα νεύρα μας θα δούμε ότι έχουμε ένα προπονητή χωρίς δίπλωμα και έχουν ένα προπονητή που έχει παίξει παο και πήρε κύπελλο και γενικότερα έχει εμπειρία.

Ποιοτικά αγωνιστικά και μόνο.
Έχουμε Ανέστη, Μπακάκη, Καρέλη, Κολοβό (στον πάγκο σήμερα); Για τους ξένους δε θέλω να πω
Έχουμε παίχτες στο ρόστερ μας με κάποια ποιότητα και εμπειρία, εκτός των εραμούσπε και καραχάλιου;

Γιατί περιμένουμε κάτι καλύτερο;
Γιατί περιμένουμε με το μικρότερο μπάτζετ και την μικρότερη αξία παιχτών να είμαστε ανταγωνιστικοί.
Γιατί περιμένουμε με ένα προπονητή που παίζει μόνο 4-3-3 και δεν αλλάζει ούτε όταν τραυματίζονται οι 2 του κεντρικοί να κάνουμε κάτι.
Γιατί περιμένουμε μια παρατημένη ομάδα (εδώ και χρόνια) απο τον πρόεδρο να αποδίδει;
Κάθε χρόνο και με χειρότερο ρόστερ και απο φέτος χωρίς προπονητή, δεν μας αξίζει κάτι άλλο

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Δευ 03 Οκτ 2022 22:01 »
Παράθεση
Στάικος: «Η ήττα μάς πονά και μάς πληγώνει, μόνο συγνώμη μπορούμε να πούμε»
Και στη συνέντευξη τύπου ο κ. Στάικος ζήτησε συγνώμη για την ήττα και την έκταση που πήρε και θέλησε να αποφύγει να μιλήσει για ευκαιρίες που χάθηκαν ή την αποτελεσματικότητα του Παναιτωλικού στο σκοράρισμα, τονίζοντας όμως ότι η ομάδα πρέπει να βελτιώσει την αποτελεσματικότητά της στις δύο περιοχές. Ανέφερε δε ότι ο ίδιος στηρίζει και πιστεύει τους παίκτες και ότι χρειάζονται μια νίκη για να αλλάξει η ψυχολογία τους.

Αναλυτικά:

«Είναι μία άσχημη και δύσκολη μέρα για μας. Το να ηττάται ο ΠΑΣ Γιάννινα στην έδρα του με 1-4 από Παναιτωλικό είναι πολύ βαρύ. Θα μπορούσαμε να πούμε πολλά και να αναλύσουμε, αλλά δεν έχει ιδιαίτερη αξία στην παρούσα φάση. Το μοναδικό που μπορώ να πω είναι μία μεγάλη συγνώμη από τον κόσμο της ομάδας για την έκταση του σκορ. Αυτά τα παιδιά προσπάθησαν δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν προσπάθησαν. Συζήτησα και μαζί τους τώρα και απ’ όλους μας βγαίνει ένα μεγάλο συγνώμη για την έκταση του σκορ. Σ’ αυτό θα μείνουμε εμείς και αύριο στην προπόνηση θα αναλύσουμε περισσότερα για μας φυσικά».

Για την έκταση του σκορ και αν αυτό είναι που πείραξε και όχι αυτή καθαυτή η ήττα και τα κενά που εμφάνισε η ομάδα: «Η ήττα προβληματίζει, αλλά και το σκορ για τον ΠΑΣ Γιάννινα μέσα στους Ζωσιμάδες είναι βαρύ πόσο μάλλον όταν δεν προέρχεται και από κάποια από τις μεγάλες ομάδες. Από εκεί και πέρα, στο παιχνίδι είχαμε ευκαιρίες και προϋποθέσεις και παρότι είχαμε στόχο να προσέχουμε τις κόντρα επιθέσεις, τελικά τα γκολ δεν ήρθαν από αντεπιθέσεις αν εξαιρέσουμε το 4ο γκολ. Ο Παναιτωλικός κάθε υποψία ευκαιρίας που έκανε ήταν γκολ. Εμείς μπήκαμε 15 φορές στην περιοχή και μάλιστα πολλές φορές και στη μικρή περιοχή, αλλά δεν κατορθώσαμε να σκοράρουμε για να διεκδικήσουμε κάτι από το παιχνίδι. Αλλά δεν θέλω να σταθώ στην εικόνα, γιατί θα χάσουμε την ουσία. Γνώρισα την ομάδα για τα καλά από πέρυσι, ο κόσμος ζει και αναπνέει για την ομάδα, τον ενδιαφέρει να κερδίζονται όλες οι μονομαχίες, αλλά εμείς σήμερα χάσαμε καίριες μονομαχίες. Η ήττα και η έκταση μας πληγώνει και μας πονά, το μοναδικό είναι να ζητήσουμε συγνώμη από τον κόσμο».

Για την εμπιστοσύνη στο ρόστερ, την αισιοδοξία που βγάζει ο ίδιος συχνά, για το αν ανταποκρίνονται οι παίκτες σε όσα ζήτησε σήμερα και γενικώς αν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της κατηγορίας: «Θα σταθώ στο πιο σημαντικό, η συγνώμη βγαίνει από αυτό που είδα στα μάτια των παικτών και απ’ αυτό που νιώθουμε μέσα μας. Λάθη κάναμε. Αλλά όταν χάνεις 1-4 πρέπει να ζητήσεις συγνώμη από τον κόσμο.

Για τους ποδοσφαιριστές ναι τους πιστεύω, δεν θα πω για το σημερινό ματς γιατί θα γίνουμε γραφικοί αν αναλύσουμε τις ευκαιρίες που χάσαμε και την υπεροχή της ομάδας ενώ χάσαμε με 4-1. Πιστεύω ότι μπορεί να αλλάξει η κατάσταση. Όλα δημιουργούν μια κακή ατμόσφαιρα για όλους μαζί με το 3-0 από τον ΠΑΟ. Δεν θα κρίνω τους ποδοσφαιριστές, γιατί τους πιστεύω».

Για το κακό ξεκίνημα και τον βασικό λόγο που συνέβη: «Είναι ένα κακό ξεκίνημα και κυρίως η σημερινή μέρα το κάνει κακό. Μπορούμε να βρούμε πολλούς λόγους, αλλά ο πιο σημαντικός είναι η συγκέντρωση σε καταστάσεις του παιχνιδιού στο πρώτο και τελευταίο τρίτο του γηπέδου. Για παράδειγμα, έχουμε την μπάλα στην περιοχή του Παναιτωλικού προσπαθούμε να σκοράρουμε, αλλά γίνεται μια λάθος πάσα και έρχεται το 1-4. Το είδαμε και με την ΑΕΚ, χάσαμε με τον Ροσέρο μια ευκαιρία και μετά μπήκε το γκολ. Μας λείπει λίγο η ηρεμία και η εμπειρία. Με υποψίες ευκαιριών φάγαμε γκολ. Η αποτελεσματικότητα που παίζει μεγάλο ρόλο στο ποδόσφαιρο μας λείπει και στις δύο περιοχές. Πρέπει να τη διορθώσουμε. Μας λείπει και μία νίκη για να πιστέψουν τα παιδιά περισσότερο στους εαυτούς τους και θα δείτε άλλους ποδοσφαιριστές».

Για την ψυχολογία που χρειάζεται η ομάδα: «Πάντα χρειάζεται ψυχολογία, ειδικά όταν έχεις να κάνει με νέα παιδιά που υπάρχουν διακυμάνσεις της ψυχολογίας. Τώρα περισσότερο από ποτέ μας χρειάζεται».

Για το αν υπάρχει περίπτωση αλλαγής συστήματος: «Βάσει αποτελεσμάτων δεν είναι ακόμα τόσο αποτελεσματικό. Δεν έχει να κάνει, όμως, με το σύστημα. Δεν φταίει το σύστημα αν δεν είχαμε καθαρό μυαλό σε κάποιες στιγμές. Πρέπει να δούμε πώς θα κάνουμε την ομάδα πιο σκληρή, να έχουμε περισσότερες κερδισμένες μονομαχίες. Πρέπει να χτίσουμε σ’ αυτή τη βάση αυτό που θέλουμε. Μετά από ένα τέτοιο επώδυνο ματς σαν σκορ και ήττα το μόνο που βγαίνει είναι να διαμορφώσουμε πιο συμπαγή και σκληρή ομάδα που να στοχεύει στις στιγμές που θα δημιουργεί και θα είναι κερδισμένες για μας».

Το βίντεο των δηλώσεων Αναστασίου και Στάικου σε λίγο
super-fm.gr

Παράθεση
Αναστασίου: «Να μείνουμε προσγειωμένοι, γιατί στο ποδόσφαιρο οι καταστάσεις ανατρέπονται εύκολα»
Στη συνέντευξη τύπου μετά το ματς ο κ. Αναστασίου προσπάθησε να κρατήσει όσο πιο χαμηλούς τόνους γινόταν, μετά τον θρίαμβο του Παναιτωλικού μέσα στα Γιάννενα, καθώς θέλει η ομάδα του να συνεχίσει συγκεντρωμένα την προσπάθειά της.

Αναλυτικά:

Για την εμφάνιση και τη σπουδαία νίκη, αλλά και την οπισθοχώρηση της ομάδας του μετά το 0-2: «Καταρχάς πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι μιλάμε για τον Παναιτωλικό, όχι για την Μπαρτσελόνα. Παίζαμε με μια καλή και ποιοτική ομάδα στην έδρα της. Ήταν λογικό αφού έχαναν με 0-2 ότι θα πίεζαν και θα έπαιρναν ρίσκο και ήταν καθαρά δικό μας θέμα να κάνουμε το 0-3 ή να κρατήσουμε το 0-2.

Μας έβαλαν γκολ από μια στημένη φάση που την ξέραμε και την είχαμε δουλέψει, αλλά δείξαμε έλλειψη συγκέντρωσης και δώσαμε το δικαίωμα στον ΠΑΣ να ξαναμπεί στο παιχνίδι.

Ο ΠΑΣ είχε κάποιες παράλληλες σέντρες στην εστία, μάς πίεσε, αλλά αμυνθήκαμε καλά. Ξέραμε ότι θα άνοιγε το γήπεδο για να βγούμε στην κόντρα επίθεση και να βάλουμε κι άλλο γκολ.

Όταν παίζεις εκτός έδρας με μια ομάδα όπως ο ΠΑΣ Γιάννινα που πέρυσι μας κέρδισε 2 φορές γιατί ήταν καλύτερη και πιο τυχερή, έτσι για μας φέτος ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να είμαστε πιο  συγκεντρωμένοι και πιο σοβαροί γιατί μετά από διακοπή δεν ξέρεις πως θα παρουσιαστεί η ομάδα σου και οι παίκτες. Είναι 3 βαθμοί είτε κερδίζεις 1-0 είτε 4-1, το σημαντικό είναι να μείνουμε προσγειωμένοι, γιατί στο ποδόσφαιρο οι καταστάσεις ανατρέπονται εύκολα. Συγκέντρωση κι αυτό είναι όλο».

Για το τι περισσότερο περίμενε στο επιθετικό κομμάτι: «Δεν κρατήσαμε μπάλα, τη χάναμε εύκολα, δεν δίναμε ταχύτητα στις πάσες, έπρεπε να έχουμε περισσότερη κίνηση. Αν έχουμε απαιτήσεις από τους εαυτούς μας πρέπει να κάνουμε τα πράγματα που ξέρουμε, αλλά εμείς τα κάνουμε ανάποδα. Είναι εύκολο να λες ότι κερδίσαμε 4-1 και είναι όλα καλά, αλλά εμείς θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι και σ’ άλλα κομμάτια του παιχνιδιού, αν θέλουμε να έχουμε φιλοδοξίες και απαιτήσεις από τους εαυτούς μας».

Για το αν οι φιλοδοξίες φτάνουν ως την εξάδα: «Αυτό θα έρθει παιχνίδι με παιχνίδι, στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο. Οι φιλοδοξίες μας είναι να κερδίσουμε όσο πιο πολλά παιχνίδια γίνεται. Για τα υπόλοιπα θα δείξει η πορεία».

Για τον Καρέλη και αν πρέπει να κληθεί στην Εθνική ομάδα: «Αυτό δεν είναι δική μου δουλειά. Ο προπονητής της Εθνικής βλέπει τους παίκτες και ανάλογα τι ζητάει κάνει τις επιλογές του. Να συνεχίσει έτσι με το ίδιο πνεύμα, γιατί δημιουργεί απαιτήσεις και προσδοκίες και από τη στιγμή που τα δημιουργεί πρέπει να συνεχίσει στο ίδιο πνεύμα».

Αργότερα θα ανέβουν και τα βίντεο των δηλώσεις Αναστασίου και Στάικου
super-fm.gr

Ευχαριστούμε για την συγνώμη σου,την δεχόμαστε.Τώρα μπορείς να παραιτηθείς και να φύγεις.Είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις.
Ποιο φυντάνι ρώτησε για τον Καρέλη και την εθνική;Για κανένα δικό μας τόσα χρόνια ούτε μια φορά;

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Δευ 03 Οκτ 2022 22:03 »
Ευθύνη Στάικου 100%.
Συμφωνώ με όλο το ποστ, διαφωνώ καθέτως και οριζοντίως για τον Στάικο. Ο ΧΒ ευθύνεται ολοκληρωτικά για το χάλι της Ομάδας. Όπως του αποδίδονται τα εύσημα όταν πάει καλά ο ΠΑΣ, έτσι θα τα ακούει για τα χάλια της Ομάδας.
Επί προεδρίας του ζήσαμε μερικές από τις μεγαλύτερες στιγμές της Ιστορίας μας, αλλά και κάποιες από τις πιό ντροπιαστικές ήττες...
Σήμερα την έχασα την ψυχραιμία μου, δεν βλέπω το πώς μπορεί να αλλάξει η κατάσταση. Νομίζω κι εγώ ότι χρειαζόμαστε ΑΜΕΣΑ προπονητή καμικάζι.
Το σημερινό δεν μπορώ να το καταπιώ. Δεν θέλω να πω περισσότερα για τον μεγαλομέτοχο σεβόμενος την κατάστασή του. Πρέπει όμως να κάνει τα πάντα να δώσει την Ομάδα σε χέρια στιβαρά.
Κάτι πρέπει να αλλάξει ΧΘΕΣ στον αγωνιστικό τομέα, αλλιώς θα κλαίμε στο τέλος της σεζόν...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Δευ 03 Οκτ 2022 22:03 »
4-1 δεν έχασες ούτε επί εποχής Χρηστίδη από αυτούς.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Δευ 03 Οκτ 2022 22:10 »
Φίλε crimson είναι και ευθύνη του Σταικου... Να σου πω γιατί? Πρέπει να έχεις λίγο το γνώθι σαυτόν.. Με τι παραστάσεις και προσόντα θέλεις να είσαι προπονητής ομάδας Α Εθνικής???
Και εγώ θέλω να σχεδιάζω διαστημοπλοια αλλά δεν το ξέρω.. Αν δω 2 βιντεα στο you tube θα το κάνω? Ελπίζω να καταλαβαίνεις το τι λέω!!! Παραίτηση άμεσα.......
....

Συνδεδεμένος ΤΑΧΑΣ

• Sr. Member
  • Γεννήθηκα ΠΑΣ και θα πεθάνω ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Δευ 03 Οκτ 2022 22:15 »
Σήμερα έπαιζε μια ομάδα Β Εθνικής με μια ομάδα superleague.
Δυστυχώς δεν βλεπομαστε, άναρχο ποδόσφαιρο, κακό κέντρο, ανύπαρκτη άμυνα, μεγάλες ευθύνες ο προπονητής και η διοίκηση, ελπίζω σε ηλεκτροσόκ μετά την τεσσάρα θα μας βγεί η ψυχή φέτος.
Χριστοβασίλη ξέρω έχεις σοβαρά προβλήματα υγείας και σου εύχομαι περαστικά μέσα απ'την καρδιά μου, έχεις προσφέρει πάρα πολλά στην ομάδα και γω προσωπικά σε ευχαριστώ αλλά... Δώσε την ομάδα το συντομότερο άσε τις οικονομικές απαιτήσεις και πήγαινε στην ευχή της Παναγίας, βλέπεις ότι το καράβι πηγαίνει στα βράχια, βλέπεις ότι βιολογικα δεν μπορείς, βλέπεις ότι οι γιοί σου δεν ασχολούνται και δεν το κατέχουν το ρημαδι, φύγε να ηρεμήσεις και συ να ηρεμήσουμε και μεις γιατί το σημερινό είναι μαύρη σελίδα στην ιστορία μας.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Δευ 03 Οκτ 2022 22:16 »
Ας σκάσει λεφτά στον Μεταξά και να τον φέρει πίσω.Τουλάχιστον να υπάρχει κανονικός προπονητής.

Αποσυνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Δευ 03 Οκτ 2022 22:17 »
Ρε Αναστασίου κέρδισες 1-4, η 03/10 θα καθιερωθεί τοπική γιορτή στο Αγρίνιο , θα γίνεις ήρωας του Αιτωλοακαρνανικού Αγώνα και εσύ σκέφτηκες να πεις ότι ο ΠΑΣ πέρυσι σε κέρδισε γιατί ήταν πιο τυχερός?  Και αν είδα και καλά στις καθυστερήσεις (με το σκορ 1-4 υπέρ σου) χτυπιόσουν σαν φραπές γιατί κάναμε μια επαναφορά από πλάγιο στο κέντρο του γηπέδου 2 βήματα πιο μπροστά?

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Δευ 03 Οκτ 2022 22:18 »
Φίλε crimson είναι και ευθύνη του Σταικου... Να σου πω γιατί? Πρέπει να έχεις λίγο το γνώθι σαυτόν.. Με τι παραστάσεις και προσόντα θέλεις να είσαι προπονητής ομάδας Α Εθνικής???
Και εγώ θέλω να σχεδιάζω διαστημοπλοια αλλά δεν το ξέρω.. Αν δω 2 βιντεα στο you tube θα το κάνω? Ελπίζω να καταλαβαίνεις το τι λέω!!! Παραίτηση άμεσα.......
Εννοείται ότι καταλαβαίνω τί εννοείς!
Να σου πω, και τον Γκουαρδιόλα ή τον Κλοπ  να φέρει σήμερα, μαντάρα θα τα κάνουν. Δεν υπάρχει το κατάλληλο υλικό, έτσι φαίνεται μέχρι τώρα τουλάχιστον.

Αποσυνδεδεμένος GAVOS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Δευ 03 Οκτ 2022 22:19 »
Σίγουρα η ομάδα είναι πολύ πιο αδύναμη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.
Σίγουρα ακόμα κ αυτό το ρόστερ δεν είναι για 4 τη γκολ από τον Παναιτωλικό.
Σίγουρα δεν μπορείς να χαμογελάς σε συνέντευξη μετά από τέτοιον διασυρμό.
Ας μην επαναληφθούν τα λάθη της σεζόν 18-19 με τον μπάρμπα Γιάννη.