Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός 6η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 8032 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός 6η αγωνιστική
« Απάντηση #100 στις: Δευ 03 Οκτ 2022 22:19 »
Φίλε crimson είναι και ευθύνη του Σταικου... Να σου πω γιατί? Πρέπει να έχεις λίγο το γνώθι σαυτόν.. Με τι παραστάσεις και προσόντα θέλεις να είσαι προπονητής ομάδας Α Εθνικής???
Και εγώ θέλω να σχεδιάζω διαστημοπλοια αλλά δεν το ξέρω.. Αν δω 2 βιντεα στο you tube θα το κάνω? Ελπίζω να καταλαβαίνεις το τι λέω!!! Παραίτηση άμεσα.......
Εννοείται ότι καταλαβαίνω τί εννοείς!
Να σου πω, και τον Γκουαρδιόλα ή τον Κλοπ  να φέρει σήμερα, μαντάρα θα τα κάνουν. Δεν υπάρχει το κατάλληλο υλικό, έτσι φαίνεται μέχρι τώρα τουλάχιστον.
Το υλικό είναι μέτριο αλλά ένας κανονικός προπονητής θα μαζέψει τα πράγματα.Δεν θα κάνει θαύματα αλλά θα μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Αποσυνδεδεμένος Blue bull

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Δευ 03 Οκτ 2022 22:21 »
Ευθύνη Στάικου η εντελώς λάθος διάταξη σήμερα, ευθύνη Προέδρου η μέτρια ποιότητα των παικτων. Οπότε αργά ή γρήγορα θα γινόταν κάτι σαν το σημερινό. Ευτυχώς έγινε νωρίς και θα επιταχύνει εξελίξεις. Μαυρη σελίδα για εμάς.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Δευ 03 Οκτ 2022 22:28 »
Φίλε crimson είναι και ευθύνη του Σταικου... Να σου πω γιατί? Πρέπει να έχεις λίγο το γνώθι σαυτόν.. Με τι παραστάσεις και προσόντα θέλεις να είσαι προπονητής ομάδας Α Εθνικής???
Και εγώ θέλω να σχεδιάζω διαστημοπλοια αλλά δεν το ξέρω.. Αν δω 2 βιντεα στο you tube θα το κάνω? Ελπίζω να καταλαβαίνεις το τι λέω!!! Παραίτηση άμεσα.......
Εννοείται ότι καταλαβαίνω τί εννοείς!
Να σου πω, και τον Γκουαρδιόλα ή τον Κλοπ  να φέρει σήμερα, μαντάρα θα τα κάνουν. Δεν υπάρχει το κατάλληλο υλικό, έτσι φαίνεται μέχρι τώρα τουλάχιστον.

Αυτοί είναι προπονητές... Εξάδα θα βγαίναμε με αυτούς που έχουμε τους παίκτες με τον Πεπ  B-) B-) B-) B-) :P :P
....

Συνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Δευ 03 Οκτ 2022 22:29 »
Ο Σταικος εχει τεραστια ΕΥΘΥΝΗ για ο,τι γινεται.

Προτιμησε να ζησει το ονειρο του ( για να μην πω να κανει την πλακα του , με βαση κατι συμπεριφορες που εχω δει…) ως προπονητης Α Εθνικης ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ πολυ καλα οτι ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ . Και φυσικα γνωριζοντας οτι κατα 99.9% θα εκανε ΖΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΣ ,
κατι για το οποιο ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.

Θα μπορουσε να πει << ευχαριστω πολυ για την τιμη, αλλα δεν ειμαι ακομα ετοιμος για αυτον τον ρολο . Ευχαριστως να παραμεινω στην Ομαδα και να βοηθησω οποιον επιλεξετε , απο οποιοδηποτε ποστο του τεχνικου Team >>.
Αλλα οχι ! ΔΕΧΤΗΚΕ να αναλαβει ως προπονητης- ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ του ΧΒ ( απο εκει που κουβαλουσε το laptop του Μεταξα και τοποθετουσε τους κωνους για την προπονηση )  και να φυγει ( θα γινει αργα ή γρηγορα ) για τον Α.Ο. Κουτσουφλιανης αφου πρωτα θα ειμαστε τελευταιοι.

Αρα ΝΑΙ ! ΕΧΕΙ ευθυνη ! Και μαλιστα ΤΕΡΑΣΤΙΑ !

ΟΥΣΤ !!!

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Δευ 03 Οκτ 2022 22:38 »
Παιδιά, μπορεί να έχετε δίκιο για τον Στάϊκο, δεν μπορώ να σκεφτώ ψύχραιμα σήμερα, είμαι ο πλέον ακατάλληλος. Εγώ όμως, όπως ακριβώς αποδίδω αυτά που πρέπει στον ΧΒ όταν πάμε καλά, το ίδιο θα κάνω τώρα που πάμε για ναυάγιο. Το ψάρι, είτε θα μοσχομυρίζει είτε θα ζοκοπάει πάντα από το κεφάλι.

ΧΒ, τα τελευταία 3 χρόνια είχες φτιάξει μία ΟΜΑΔΑΡΑ που ήταν πραγματική όαση μέσα στην δυστοπία που ζούμε. Τώρα το γάμησες κι αυτό...  :stop:

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Δευ 03 Οκτ 2022 22:40 »
Φιλε fon ,αμ χασαμαν απ αυτους παλι με ντορτια αν θυμαμαι καλα .Ουτε ενδεκαδα δεν ειχαμε τοτε . Παιδομαζωμα εκανε ο σχωρεμενος ο Χρηστιδης για να φτιαξουμε ενδεκαδα τοτε [δεκαετια 90]. Μεχρι και τον φιλο μου τον Αλεκο τον γιο του Λακη Ριβα επιστρατευσε τοτε. Οπως και να εχει ειναι ντροπιαστικη η σημερινη ηττα και δεν χωνευται με τιποτα. Ο καλυτερος συμβουλος ομως σε τετοιες περιπτωσεις ειναι η ψυχραιμια. Δεν συμφωνω οτι το ροστερ ειναι του πεταματου. Η ομαδα θελει κανονικο προπονητη οπως και ηρεμια. Αυτα κανουν μπαμ. Οχι γκρινιες και εσωστρεφεια ομως συνταυροι. Ετσι ξεκινησε περσι και ο ΝΠΣ και στο τελος παραλιγο να μπει και εξαδα.

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Δευ 03 Οκτ 2022 22:40 »
Από μια άποψη καλύτερα που φάγαμε τη σφαλιάρα δυνατή δυνατή!!!

Είδα πως και οι υποστηριχτές χβ  και επιλογών του άρχισαν να το γυρίζουν το μπιφτέκι,συμφωνώντας με τα αυτονόητα: αταιστο το γομαρ χρόνια....ε,κάποτε θα ψοφαγε.....

Να το ελαφρυνω και λίγο!  Μήπως ακόμα βγαίνουν  φραγκακια με την έκταση του σκορ; Ο,τι πάρουμε είναι κι αυτά. Και το άλλο ματς 4-1 ήρθε στο 90 φεύγα. Τσπ.....Συμπτωσεις μάλλον.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Δευ 03 Οκτ 2022 22:44 »
Παντως το bullying παει γονα. Ετσι nakos;;;;;;;;;;;;;;;

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Δευ 03 Οκτ 2022 22:45 »
Φιλε fon ,αμ χασαμαν απ αυτους παλι με ντορτια αν θυμαμαι καλα .Ουτε ενδεκαδα δεν ειχαμε τοτε . Παιδομαζωμα εκανε ο σχωρεμενος ο Χρηστιδης για να φτιαξουμε ενδεκαδα τοτε [δεκαετια 90]. Μεχρι και τον φιλο μου τον Αλεκο τον γιο του Λακη Ριβα επιστρατευσε τοτε. Οπως και να εχει ειναι ντροπιαστικη η σημερινη ηττα και δεν χωνευται με τιποτα. Ο καλυτερος συμβουλος ομως σε τετοιες περιπτωσεις ειναι η ψυχραιμια. Δεν συμφωνω οτι το ροστερ ειναι του πεταματου. Η ομαδα θελει κανονικο προπονητη οπως και ηρεμια. Αυτα κανουν μπαμ. Οχι γκρινιες και εσωστρεφεια ομως συνταυροι. Ετσι ξεκινησε περσι και ο ΝΠΣ και στο τελος παραλιγο να μπει και εξαδα.
4-2 πήγες τότε αλλά είχες πάει 2-2.Δεν σε πήγαν στο 4-1.Το ένα γκολ αυτογκόλ.Παλαίμαχους να έβαζα να παίξουν σήμερα,θα κέρδιζαν.
Δεν χωνεύεται ούτε ή ήττα,ούτε ο βοηθός προπονητή,ούτε ο Χβ.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Δευ 03 Οκτ 2022 22:49 »
fon ,συγκρινω διοικητικα μοντελα κα οργανωση. Τοτε και τωρα.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Δευ 03 Οκτ 2022 22:53 »
Τότε που δεν υπήρχε τίποτα,πήγες καλύτερα.

Αποσυνδεδεμένος FanaticPaS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Δευ 03 Οκτ 2022 22:55 »
4-2 πήγες τότε αλλά είχες πάει 2-2.Δεν σε πήγαν στο 4-1.Το ένα γκολ αυτογκόλ.Παλαίμαχους να έβαζα να παίξουν σήμερα,θα κέρδιζαν.
Επι χρηστίδη ειχαμε φαει 4 γκολ απο το αγριμιο στους ζωσιμάδες;
Μεγαλωσα δν εβαλα μυαλο

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #112 στις: Δευ 03 Οκτ 2022 22:57 »
 Ναι φιλε μου. Μονο εμενα δεν εβαλαν να παιξω τοτε, γιατι ημουν στην Αθηνα φοιτητης.Never mind.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Δευ 03 Οκτ 2022 23:00 »
Επι χρηστίδη ειχαμε φαει 4 γκολ απο το αγριμιο στους ζωσιμάδες;
4-2 από 2-2.Με διαλυμένη ομάδα.Δεν υπήρχε ούτε μαντίλι να κλάψουμε.

Αποσυνδεδεμένος FanaticPaS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Δευ 03 Οκτ 2022 23:00 »
Dejavu 40 χρόνια μετά, με κίτσο.Το ναπουλήσει πιστεύω ειναι εξαιρετικά δύσκολο γιατι κανεις δε ξέρει ποσα χρωσταει σε εφορια παιχτες υποχρεωσεις κτλ. και επιπλέον ζητάει χρηματα για τη συνδεδεμένη επιχειρηση..
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 03 Οκτ 2022 23:04 από FanaticPaS »
Μεγαλωσα δν εβαλα μυαλο

Συνδεδεμένος ΤΑΧΑΣ

• Sr. Member
  • Γεννήθηκα ΠΑΣ και θα πεθάνω ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Δευ 03 Οκτ 2022 23:17 »
Στο 2-4 του 96 ο Λεοντιάδης τα έπινε μέχρι τις 5 το πρωί στην πρόβα ( μαγαζαρα) και το μεσημέρι του χτύπαγαν τα κουδούνια για να ξυπνήσει να παίξει.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Τρι 04 Οκτ 2022 00:08 »
Παράθεση
Παμλίδης: «Αναστρέψιμη η κατάσταση, αλλά τα λόγια δεν αρκούν»
Και ο Παμλίδης ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο για το σημερινό βαρύ αποτέλεσμα και στη συνέχεια μίλησε για αναστρέψιμη κατάσταση και ότι είναι η ώρα η ομάδα από τα λόγια να περάσει στις πράξεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παμλίδη στη NOVA:

«Θέλω να ζητήσω μια μεγάλη συγνώμη απ’ όλον τον κόσμο που μας στήριξε μέχρι την τελευταία στιγμή. Κατά την άποψή μου φανήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων. Νομίζω ότι τα πολλά λόγια είναι περιττά. Θα πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι, να δουλέψουμε ακόμα παραπάνω, ώστε να πάμε μέσα στο Περιστέρι και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Για τις σημαντικές ευκαιρίες που χάθηκαν και τι δεν πήγε καλά: «Ο αντίπαλος κατάφερε να κάνει 4 γκολ, οπότε το σκορ πήρε μεγαλύτερη έκταση. Νομίζω ότι στην αρχή ήμασταν λίγο άτυχοι. Αν είχαμε σκοράρει πρώτοι θα ήταν τελείως διαφορετικό παιχνίδι και δεν θα κάναμε καν αυτή τη συζήτηση. Σήμερα ο αντίπαλος ήταν καλύτερος από εμάς».

Για τους 19 νέους παίκτες και τον μικρό μέσο όρο ηλικίας: «Μέχρι και τη σημερινή αγωνιστική είχαμε να βγάλουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα, είχαμε τους τρεις μεγάλους εκτός. Θα μπορούσαμε να κάνουμε μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε μια καινούργια ομάδα, έχουν φύγει αρκετοί και ήρθαν αρκετοί παίκτες. Νομίζω ότι κάθε καινούργιο ομάδα χρειάζεται χρόνο, αλλά δεν μπορεί αυτός ο χρόνος να διαρκέσει για μεγάλο διάστημα, αλλά νομίζω ότι είμαστε ακόμα στο μεταβατικό στάδιο».

Για το αν είναι αναστρέψιμη η κατάσταση: «Φυσικά και είναι, δεν το συζητάω καν αυτό. Απλά το καλό είναι ότι προβληματιζόμαστε πάρα πολύ νωρίς και πρέπει, γιατί αυτή η ομάδα είναι για μεγαλύτερα πράγματα και πρέπει να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο. Τα λόγια δεν αρκούν, χρειάζονται πράξεις».
super-fm.gr

Παράθεση
Καραχάλιος: «Εμείς έχουμε την ευθύνη για τη βαριά ήττα»
Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα ο Ζήσης Καραχάλιος στις δηλώσεις του ζήτησε και αυτός συγνώμη από τον κόσμο της ομάδας για την ήττα τονίζοντας ότι την ευθύνη για αυτό το αποτέλεσμα την έχουν οι παίκτες και κανείς άλλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πρώτα από όλα θέλω να ζητήσω ένα τεράστιο συγνώμη από τον κόσμο μας για αυτή την ντροπιαστική ήττα. Την ευθύνη την έχουμε εμείς οι ποδοσφαιριστές και κανένας άλλος και ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του για την εικόνα που παρουσιάζουμε μέσα στο γήπεδο. Όσον αφορά για την ανανέωση του συμβολαίου μου είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, έχω δεθεί με την ομάδα και μου δίνει ένα έξτρα κίνητρο να δουλέψω παραπάνω για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Για το που οφείλεται η ήττα: «Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού είχαμε τον έλεγχο και τις προϋποθέσεις για γκολ και ευκαιρίες. Το πληρώσαμε όμως με τέσσερις αντεπιθέσεις του Παναιτωλικού, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο όποιος βάζει γκολ κερδίζει»

Για το πόσο θα επηρεάσει την ομάδα το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα: «Όσον αφορά αυτό με την ηλικία δεν νομίζω να υπάρχει κάτι για να δικαιολογηθούμε, όλοι κάνουμε τη δουλειά μας, για αυτό δουλεύουμε για να παρουσιαζόμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι στα παιχνίδια και να κερδίζουμε. Αυτή η ήττα δεν θα μας πάρει από κάτω, θα μας βοηθήσει να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας».
passports.gr

Τετριμμένα λόγια χωρίς νόημα.Ξεκίνησε η προετοιμασία τον Ιούλιο και έχουμε Οκτώβριο και η ομάδα είναι ένα μαύρο χάλι.Πρέπει να φας ντόρτι από τον Παναιτωλικό για να γίνεις σοβαρός και να δουλέψεις.Κόψτε τις μαλακίες.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Τρι 04 Οκτ 2022 00:09 »
Καρέλης για Αναστασίου: «Τον... εκνευρίζω γιατί...»
Ο Νίκος Καρέλης έδωσε τη δική του «εξήγηση» γιατί ο Γιάννης Αναστασίου... εκνευρίζεται κάποιες φορές μαζί του.
Ο απόλυτος πρωταγωνιστής του Παναιτωλικού στα Γιάννινα ήταν ο Νίκος Καρέλης, καθώς σημείωσε χατ-τρικ και τα «καναρίνια» κέρδισαν 4-1 τον ΠΑΣ. «Είναι σημαντική ημέρα για εμένα, αλλά είμαι χαρούμενος περισσότερο που βοήθησα τον Παναιτωλικό να πάρει τη νίκη. Θέλω βελτίωση αρκετή και κρατάω την αποτελεσματικότητα και τους τρεις βαθμούς. Είναι σημαντικό που έχουμε πάρει βαθμούς σε δύσκολες έδρες. Είναι ακόμη αρχή και πρέπει να μείνουμε ταπεινοί», σχολίασε σχετικά στη NOVA.

Οπου μεταξύ άλλων μίλησε και για τον Μιχάλη Μπακάκη που ντεμπουτάρισε με τα «κυανοκίτρινα». «Ξέρουμε όλοι την αξία του. Μας δίνει ώθηση και εμπειρία. Ολα τα παιδιά δίνουν το 100%», ήταν τα λόγια του, ενώ δεν έκρυψε πως έψαχνε τον ρέφερι για να πάρει την μπάλα ως ενθύμιο. «Θα προσπαθήσω να την πάρω», είπε χαριτολογώντας.

Στον 30χρονο στράικερ μεταφέρθηκε και η ατάκα που είπε ο Γιάννης Αναστασίου μετά το παιχνίδι, ότι τον... εκνευρίζει πολλές φορές. «Με έχει βοηθήσει πολύ ο κόουτς. Με... πιέζει αρκετά και βγαίνει ο εκνευρισμός και από τους δύο (σ.σ. γέλια). Από ότι φαίνεται βοηθάει και μου δίνει ώθηση. Θα μπορούσα να είχα περισσότερα γκολ, έχω χάσει κάποιες καλές ευκαιρίες, γι΄ αυτό το λέει».
gazzetta.gr

Συνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Τρι 04 Οκτ 2022 00:12 »
Κάποιοι εδώ μέσα κάνουμε υπομονή, στηρίζουμε ακόμα και αν ακούμε μπαρούφες ή βλέπουμε γελάκια, δεν κρίνουμε αυστηρά όσο θα έπρεπε, δείχνουμε ενσυναίσθηση σε προβλήματα υγείας και στηρίζουμε κάνοντας πολλές φορές τους χαζούς.

ΑΛΛΑ:

Υπάρχουν και όρια. Εδώ δεν μιλάμε για μια απλή ήττα, εδώ μιλάμε για ΔΙΑΣΥΡΜΟ και ΞΕΦΤΙΛΑ. Δε με πειράζει η ήττα αλλά το σκορ και ο τρόπος που ήρθε από μια κατώτερη ομάδα μέσα στο σπίτι μας. Κάνατε μάγκα τον Αναστασίου και Μπαρτσελόνα τον Παναιτωλικό.  >:( >:(

Η σημερινή ξεφτίλα έχει ονοματεπώνυμο ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΤΑΙΚΟΣ. Τι όνειρο είδες ρε coach και επέλεξες 4-3-3 χωρίς Ριένστρα ή/και Μπιλμπάο. Αμ την άλλη τη φαεινή ιδέα παίρνεις τον Κιάκο και τον βάζεις στα χαφ σε αυτό το ματς?! Για το όνομα του Θεού δηλαδή. Άμα θες να κάνεις πειράματα και γελάκια από το πρωί μέχρι το βράδυ τράβα στην Ερμιονίδα, εδώ είμαστε ΠΑΣ.  :stop: :stop:

Προς τους παίκτες τι να πούμε. Ρε μάγκες φοράτε μια ένδοξη φανέλα, βγάλτε λίγο εγωισμό. Σεβαστείτε αυτούς τους "μαλάκες" που έρχονται στα τσιμέντα του γηπέδου.

Προεδρούλη το έχω ξαναπεί να γίνεις καλά και να γυρίσεις στην οικογένειά σου. Αλλά αυτό δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία, ακόμα και αν δούμε τον ΠΑΣ σαν μια εταιρεία. Στις εταιρείες λοιπόν υπάρχει και συνέχεια. Εαν δεν μπορείς άλλο πήγαινε στο καλό να γίνεις καλά, βρίσκοντας μια δίκαιη και βιώσιμη λύση για την ΠΑΕ. Και αφού λοιπόν είχες όλα αυτά τα προβλήματα γιατί να φτάσουμε σε τέτοιες καταστάσεις οεο? Γιατί μια ζωή τα αφήνουμε όλα στην τύχη.

Ακόμα είναι νωρίς, αλλά αν συνεχίσουμε έτσι θα κάνουμε προγραμματισμό τα Χριστούγεννα για του χρόνου στη Β εθνική.
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Τρι 04 Οκτ 2022 02:14 »
Φιλε υπομονη μπορει να κανεις ευκολα. Προσβολες στα μουτρα ομως οχι. ΟΧΙ. Η διαφορετικη αποψη ειναι παντα αυτη που κανει ενα διαλογο ενδιαφερον και χρησιμο. Αμα στη ζωη [οχι μονο εδω] ,συμφωνουσαν ολοι , θα ειμασταν ακομα στην εποχη του Νεαντερταλ . Οι αντιπαραθεσεις και μεσω αυτων η συνθεση διαφορετικων αποψεων, δημιουργουν την προοδο και την εξελιξη. Επειδη λοιπον ουτε τα βασικα πραγματα για να γινεται ενας αξιοπρεπης και χρησιμος διαλογος καποιοι δεν τον θελουν, ας κρατησουν τις αποψεις τους περι διαλογικης δημοκρατιας και καποιοι αλλοι θα διαχωρισουμε τις θεσεις μας για να μην σας πιανουμε και χωρο Γιαννεναρες μου. ΥΓ .Στα ευκολα ΠΑΣ ολεε ολε. Στα δυσκολα σταυρωσον αυτον. Αυτοι ειμαστε. Χαιρεται κυριοι.
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 04 Οκτ 2022 02:17 από ΠΑΣ »

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #120 στις: Τρι 04 Οκτ 2022 08:29 »
Συνταυρε ΠΑΣ για κάποιο λόγο στα post σου για τον αγώνα με τα καπνα,  είδα ότι πάντα κατηγορείς κάποιους για κάτι χωρίς να λες με σαφήνεια ποιους και γιατί κατηγορείς. Και στο τέλος λες ότι αποχωρείς γιατί έχεις διαφορετική  άποψη. Δικαίωμά σου φυσικά να έχεις ότι άποψη θέλεις. Αυτό που δεν είδα είναι μια ανάλυση σου για το παιχνίδι που αυτό κρίνουμε εδώ. Σου άρεσε η ομάδα.. Δεν σου άρεσε η ομάδα? Αυτά θέλω να ακούσω προσωπικά.. Απόψεις για τον ΠΑΣ. Και επειδή εσύ τώρα αφήνεις αιχμές χωρίς να αναφέρεσαι με ονόματα όπως εσύ είχες πει πιο πριν, και και επειδή κάτι είχες πει για φασισμό, καλό θα ήταν να αναφέρεις ποιος σε προσέβαλλε και τι είπε.
....

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Τρι 04 Οκτ 2022 08:40 »
Φιλε υπομονη μπορει να κανεις ευκολα. Προσβολες στα μουτρα ομως οχι. ΟΧΙ. Η διαφορετικη αποψη ειναι παντα αυτη που κανει ενα διαλογο ενδιαφερον και χρησιμο. Αμα στη ζωη [οχι μονο εδω] ,συμφωνουσαν ολοι , θα ειμασταν ακομα στην εποχη του Νεαντερταλ . Οι αντιπαραθεσεις και μεσω αυτων η συνθεση διαφορετικων αποψεων, δημιουργουν την προοδο και την εξελιξη. Επειδη λοιπον ουτε τα βασικα πραγματα για να γινεται ενας αξιοπρεπης και χρησιμος διαλογος καποιοι δεν τον θελουν, ας κρατησουν τις αποψεις τους περι διαλογικης δημοκρατιας και καποιοι αλλοι θα διαχωρισουμε τις θεσεις μας για να μην σας πιανουμε και χωρο Γιαννεναρες μου. ΥΓ .Στα ευκολα ΠΑΣ ολεε ολε. Στα δυσκολα σταυρωσον αυτον. Αυτοι ειμαστε. Χαιρεται κυριοι.
Σύνταυρε έπαθες κάτι; Γιατί κάνεις τέτοια ποστ; Εγώ δεν είδα κάποιον να σε προσβάλλει, ούτε γενικά ούτε επί προσωπικού.

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: Τρι 04 Οκτ 2022 09:00 »
Χρειαζόμαστε άμεσα προπονητή, παίχτες, πρόεδρο και γήπεδα για προπόνηση.

Το μόνο που έχει απομείνει στην ομάδα είναι το σήμα και μερικοί φίλαθλοι που δεν τα παράτησαν ακόμα.

Ελπίζω κάτι να αλλάξει γρήγορα γιατί οδεύουμε καρφί για διάλυση ...

ΥΓ. Αν ήμουν ο Καραχάλιος θα είχα κάνει μηνυση στον Στάικο μετά το χθεσινό παιχνίδι. Ένας άνθρωπος στο κέντρο να τρέχει και να μαρκάρει για τους υπόλοιπους 10 ... γαμώ τα συστήματα !!!

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: Τρι 04 Οκτ 2022 09:42 »
ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ
χτες από μια ομάδα που έκανε πέντε ευκαιρίες και έβαλε 4 γκολ.
Από μια ομάδα που δεν είχε σχέδιο ανάπτυξης (ούτε εμείς είχαμε αλλά τέλος πάντων)

Εμείς δεν μπορούσαμε να βάλουμε την μπάλα μέσα.

Άμεσα παραίτηση του προπονητή, η χρονιά θυμίζει τη χρονιά Πετρακη που πέσαμε.
 Ούτε αυτόν τον άλλαξε τότε, μμε τα γνωστά αποτελέσματα.

Άμεσα αλλαγή συστήματος σε 5-3-2 όπως στον Παναθηναϊκό, τουλάχιστον να μην τρώμε μπανταλά  γκολ.
Ο Σούλης που ήταν καλύτερος από τον Πριορ, πόσα έχει μαζέψει και πόσα έχει σώσει;
(Στο τρίτο γκολ χτες κοίταγε την μπάλα αντί να βγει, να μαζέψει

Για τους στατιστικολόγους τις δυο χρονιές που μας κέρδισαν εδώ μέσα τα καπνά, πέσαμε.   
Ας ελπίσουμε να μην τριτώσει το κακό.

ΥΓ Ο μπαμπάς άρρωστος, το τέκνο πάει στην Αγιά Σοφία για δημόσιες σχέσεις και να το δείξει η ΤV, σε μας γιατί δεν πατάει;
Για να μην τα ακούσει;

Νομίζω χτες ήταν το κύκνειο άσμα της προεδρίας Χρηστοβασίλη, και καλά θα κάνει να πουλήσει τώρα που έχει κάποια αξία η ομάδα.

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: Τρι 04 Οκτ 2022 10:19 »
Χρειαζόμαστε άμεσα προπονητή, παίχτες, πρόεδρο και γήπεδα για προπόνηση.

Το μόνο που έχει απομείνει στην ομάδα είναι το σήμα και μερικοί φίλαθλοι που δεν τα παράτησαν ακόμα.

Συμφωνώ 100%. Η ομάδα είναι ήδη διαλυμένη και αυτό βγαίνει και προς τα έξω.
Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα που να δουλεύει σωστά.

Οι δημοσιογράφοι της πόλης δεν μπορούν να μάθουν τίποτα πια;
Πως πληρώνονται αυτοί οι άνθρωποι και ξέρουν λιγότερα απο τα παιδιά του φόρουμ;
Δεν μπορούν να μας ενημερώσουν για το τι γίνεται.
Ασχολείται κανείς;

υγ.Ρε φίλε ΠΑΣ δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το σκεπτικό του να μας συγκρίνεις ένα διασυρμό τώρα με ένα παλιότερο.
Όπως λέει και ο apnea πες μας την γνώμη σου για την ομάδα για να καταλάβουμε ποια είναι και να συζητήσουμε.
Παρεξηγήθηκες μόνος σου, τσακώθηκες μόνος σου και μας χαιρέτησες.