Με δεδομένο το κόλλημα του κόουτς στο 4-3-3 και την αποδοχή από αυτόν, ως μόνη εναλλακτική λύση, το 3-4-3, στο συγκεκριμένο ματς, όπου ασφαλώς και δεν πρέπει να παρουσιαστούμε αφελείς και ανυπόμονοι - με υπομονή και μυαλό θα έχουμε σίγουρα τις ευκαιρίες μας, και ας μην παραλείψουμε επιτέλους να ρίξουμε και καμιά "κλωτσιά", έτσι για να "συστηθούμε" από την αρχή - θα επέλεγα (σε 3-4-3), με πολύ κλειστές τις αποστάσεις (ανάμεσα σε άμυνα και επίθεση το πολύ 40 μέτρα), τους εξής:
ΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ ΕΡΑΜΟΥΣΠΕ ΜΠΑΓΚΑΛΙΑΝΗΣ
ΣΟΡΙΑ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΜΠΙΛΜΠΑΟ ΠΟΣΝΑΝΣΚΙ
ΡΟΣΕΡΟ ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΙΑΚΟΣ
ΥΓ. Ο Μορέιρα ήταν διακριθείς με τα καπνά, αλλά πιστεύω αφενός ότι είναι παίκτης έδρας - απ` όσα έχω δει από αυτόν, καλά παιγνίδια κάνει μόνο στα Γιάννινα - και αφετέρου ότι υστερεί στα αμυντικά του καθήκοντα (που θα χρειαστούμε οπωσδήποτε στο ματς). Άσε που αν μπει φρέσκος μπορεί ίσως να βοηθήσει επιθετικά και περισσότερο - ελπίζω να μην χρειαστεί (όχι να μπει, αλλά να μην χρειαστεί να παίξουμε περισσότερο επιθετικά κυνηγώντας το σκορ).
ΥΓ2. Ότι και να μου πει κάποιος, εγώ στην κεφάλα μου, βλέπω στο πρόσωπο του Σταματελόπουλου μια ικανοποιητική, δεύτερη ίσως (
λύση για τη θέση του σέντερ φορ, και σίγουρα την καλύτερη απ` όσες έχουμε αυτή τη στιγμή.
Αθλητικότατος, δυνατός, γρήγορος, "τσιμπούρι" στην αντίπαλη άμυνα μαρκάροντας μέχρι τον τερματοφύλακα, καλύπτει γρήγορα τους κενούς χώρους και σίγουρα, μέσα στο "κουτί" είναι αυτός που "νοιώθουν" περισσότερο οι αντίπαλοι. Είναι αυτός που βρίσκεται μέσα στις σεντερφορίσιες ευκαιρίες. Ναι, έχει χάσει γκολ, αλλά θα στοιχημάτιζα ότι είναι θέμα χρόνου ν` αρχίσει να σκοράρει. Τον εαυτό του αντιμάχεται κυρίως προσπαθώντας να δείξει πράγματα, νομίζω ότι θα τα καταφέρει. Ελπίζω να τον ξεκινήσει ο κόουτς ...
Όχι άλλο Παμλίδη, Πάριο, Νταλάρα και Αλεξίου στη θέση του σέντερ φορ - έτσι δεν βοηθάς ούτε τον Παμλίδη...