Αποστολέας Θέμα: Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα 7η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 6701 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα 7η αγωνιστική
« στις: Τετ 05 Οκτ 2022 17:38 »
Η απογοήτευση είναι μεγάλη.Πρέπει κάποιος στην ομάδα να μαζέψει τα ασυμμάζευτα αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει τέτοιος αυτήν την στιγμή.Δεν ξέρω πως θα πάει η ομάδα να παίξει στην Αθήνα.Καλή τύχη απλώς.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022,στις 18:00 στο Δημοτικό στάδιο Περιστερίου

Προιστορία με Ατρόμητο by PAS.gr

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα 7η αγωνιστική
« Απάντηση #1 στις: Τετ 05 Οκτ 2022 17:40 »
Μετά τις καλές εμφανίσεις των τελευταίων ετών, και νομίζω ότι θα φάμε 3.
....

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Πεμ 06 Οκτ 2022 07:53 »
Το τελευταίο του Σταϊκου;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Συνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Πεμ 06 Οκτ 2022 09:49 »
Το τελευταίο του Σταϊκου;

Νομίζω πως ναι. Το τελευταίο. Δυστυχώς σκορ 3-1

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Πεμ 06 Οκτ 2022 11:02 »
Ο Ατρόμητος νομίζω είναι καλύτερος φέτος από πέρσι. Δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Πεμ 06 Οκτ 2022 11:59 »
Παράθεση
Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα, 1ος διαιτητής: Αγ. Αγγελάκης, βοηθοί: Γ. Στεφανής και Χρ. Κορώνας, 4ος: Στ. Τσιμεντερίδης, VAR και AVAR: Ευ. Γκορτσίλας και Κ. Νικολαίδης

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Πεμ 06 Οκτ 2022 12:14 »
Έτσι όπως παρουσιάζεται η ομάδα και παίζοντας υπερβολικά επιθετικά δε νομίζω ότι έχουμε ελπίδα.

Στο περιστέρι όμως έχουμε κάνει και άλλα διπλά που μας έδωσαν ανάσα και άλλαξε όλη η χρονιά

Συνδεδεμένος ΤΑΧΑΣ

• Sr. Member
  • Γεννήθηκα ΠΑΣ και θα πεθάνω ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Πεμ 06 Οκτ 2022 16:33 »
Μετά από καταιγίδα έρχεται η ηρεμία.
1-2 ή 2-3.

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Πεμ 06 Οκτ 2022 17:24 »
Μετά από καταιγίδα έρχεται η ηρεμία.
1-2 ή 2-3.

Στα Γιάννενα κρατάνε πολλές μέρες οι καταιγίδες.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Παρ 07 Οκτ 2022 07:59 »
Θα γυρίσει το κουμπί;;

Που έλεγε και ο Άγγελος!!

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Παρ 07 Οκτ 2022 10:55 »
Στην ομάδα που κρατάει γερά ο νόμος του "φερμουάρ", που να βρεθεί κουμπί να το γυρίσεις...
"Ράφτης" χρειάζεται, να σιάξει τη μεταποίηση, αλλιώς το κοστούμι θα φαίνεται πάντα ασουλούπωτο και "τσιτάκι"... :( 

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Παρ 07 Οκτ 2022 12:44 »
Άλλη χρονιά θα έλεγα ότι είναι ντροπή να παίξουμε τελείως αμυντικά σε τέτοιο παιχνίδι. Έτσι όπως είναι η ομάδα φέτος όμως, νομίζω πρέπει να παίξουμε αμυντικά μπας και πάρουμε κανένα βαθμό. Εγώ στο περιστέρι θα κατέβαζα 5-3-2 ή 5-4-1 με σκοπό να κρατήσω το μηδέν στην άμυνα και να προσπαθήσω να χτυπήσω σε αντεπιθέσεις με τη ταχύτητα του Ροσέρο. Γενικά όποιος και να παίξει πρέπει να έχει πολύ πάθος και ένταση στο παιχνίδι, αλλιώς δε βλέπω να παίρνουμε θετικό αποτέλεσμα.

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Παρ 07 Οκτ 2022 13:35 »
Με δεδομένο το κόλλημα του κόουτς στο 4-3-3 και την αποδοχή από αυτόν, ως μόνη εναλλακτική λύση, το 3-4-3, στο συγκεκριμένο ματς, όπου ασφαλώς και δεν πρέπει να παρουσιαστούμε αφελείς και ανυπόμονοι - με υπομονή και μυαλό θα έχουμε σίγουρα τις ευκαιρίες μας, και ας μην παραλείψουμε επιτέλους να ρίξουμε και καμιά "κλωτσιά", έτσι για να "συστηθούμε" από την αρχή - θα επέλεγα (σε 3-4-3), με πολύ κλειστές τις αποστάσεις (ανάμεσα σε άμυνα και επίθεση το πολύ 40 μέτρα), τους εξής:

ΣΟΥΛΗΣ

ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ               ΕΡΑΜΟΥΣΠΕ               ΜΠΑΓΚΑΛΙΑΝΗΣ

ΣΟΡΙΑ              ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ              ΜΠΙΛΜΠΑΟ              ΠΟΣΝΑΝΣΚΙ

ΡΟΣΕΡΟ               ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ               ΚΙΑΚΟΣ

ΥΓ. Ο Μορέιρα ήταν διακριθείς με τα καπνά, αλλά πιστεύω αφενός ότι είναι παίκτης έδρας - απ` όσα έχω δει από αυτόν, καλά παιγνίδια κάνει μόνο στα Γιάννινα - και αφετέρου ότι υστερεί στα αμυντικά του καθήκοντα (που θα χρειαστούμε οπωσδήποτε στο ματς). Άσε που αν μπει φρέσκος μπορεί ίσως να βοηθήσει επιθετικά και περισσότερο - ελπίζω να μην χρειαστεί (όχι να μπει, αλλά να μην χρειαστεί να παίξουμε περισσότερο επιθετικά κυνηγώντας το σκορ).
ΥΓ2. Ότι και να μου πει κάποιος, εγώ στην κεφάλα μου, βλέπω στο πρόσωπο του Σταματελόπουλου μια ικανοποιητική, δεύτερη ίσως (;) λύση για τη θέση του σέντερ φορ, και σίγουρα την καλύτερη απ` όσες έχουμε αυτή τη στιγμή.
Αθλητικότατος, δυνατός, γρήγορος, "τσιμπούρι" στην αντίπαλη άμυνα μαρκάροντας μέχρι τον τερματοφύλακα, καλύπτει γρήγορα τους κενούς χώρους και σίγουρα, μέσα στο "κουτί" είναι αυτός που "νοιώθουν" περισσότερο οι αντίπαλοι. Είναι αυτός που βρίσκεται μέσα στις σεντερφορίσιες ευκαιρίες. Ναι, έχει χάσει γκολ, αλλά θα στοιχημάτιζα ότι είναι θέμα χρόνου ν` αρχίσει να σκοράρει. Τον εαυτό του αντιμάχεται κυρίως προσπαθώντας να δείξει πράγματα, νομίζω ότι θα τα καταφέρει. Ελπίζω να τον ξεκινήσει ο κόουτς ...
Όχι άλλο Παμλίδη, Πάριο, Νταλάρα και Αλεξίου στη θέση του σέντερ φορ - έτσι δεν βοηθάς ούτε τον Παμλίδη...
 :flag:

Αποσυνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Παρ 07 Οκτ 2022 13:58 »
Φίλε μπαμΠΑΣ δεν ξέρω πως γίνεται αλλά όταν προτείνεις σύστημα, συμφωνώ σχεδόν απόλυτα μαζί σου. Και εγώ πιο πολύ για 3-4-3 το κόβω το ματς. Ίσως μόνο να άλλαζα κάτι από την αριστερή πλευρά αλλά από ότι φαίνεται ο κιάκος κάνει παραπάνω για εξτρεμ και ο ποζνανσκι είναι πολύ καλύτερος στα αμυντικά του καθήκοντα. Θα δούμε. Ίσως να άλλαζα και τον τέρμα γιατί δεν εμπνέει ασφάλεια ο σούλης. Θέλω να δω λίγο ακόμα τον πριορ γιατί πρακτικά τον είδαμε μόνο σε 1μιση ματς.

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Παρ 07 Οκτ 2022 15:07 »
Συμφωνώ και εγώ σε όσα είπε ο φίλος μπαμΠΑΣ. Η μόνη αλλαγή που θα έκανα εγώ είναι στο κέντρο. Επειδή θεωρώ το κέντρο τη πιο σημαντική ζώνη και επειδή ο Καραχάλιος στο προηγούμενο έτρεχε να καλύψει τα πάντα μόνος του. Για το λόγο αυτό θα έβαζα 3 κεντρικά χαφ Καραχάλιο, Μπιλμπάο και Τζίμα. Πιστεύω και εγώ ότι ο Σταματελόπουλος βοηθάει αρκετά και αν βρει το πρώτο του γκολ, θα παίζει πιο ελεύθερα μετά. Και ο Περέα πέρυσι μέχρι να αρχίσει να σκοράρει, είχε χάσει πάρα πολλές ευκαιρίες. Τσαμπουκά, πάθος και μυαλό θέλει το παιχνίδι. Αν δε το πιστέψουν πρώτα οι παίκτες μας, δεν γίνεται τίποτα.

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Παρ 07 Οκτ 2022 18:51 »
Εγώ πάλι βλέπω το Ροσέρο να μη βοηθάει καθόλου αμυντικά σε αντίθεση με τον Μορέιρα που φτάνει μέχρι τη γραμμή του αουτ στην άμυνα. Γι'αυτό και τα περισσότερα γκολ τα έχουμε φάει απο τη μεριά του Σόρια που αμύνεται μόνος και συνήθως τον κάνουν γιογιο, δεν τον βοηθά και το ύψος του. Επίσης ο μικρός γάβρος αμυντικά δεν έχει δείξει τπτ φοβερό αλλά μικρός είναι θα μάθει και θα πάει έτοιμος στο λιμάνι. Με το βάζελο που τον είχε βάλει στην αριστερή μερια ήταν σίγουρα καλύτερος. Ο Γερμανός δείχνει να είναι το καλύτερο μπακ αυτή τη στιγμή στην ομάδα για μένα

Συνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Παρ 07 Οκτ 2022 18:56 »
Ο Παντελάκης για μένα είναι 1-2 επίπεδα πάνω από τον Μπαγκαλιανη. Ο Μπαγκαλιανης θεωρείται δυνατός, και καλός στον αέρα και στο τρίτο γκολ τον πήδηξε από πάνω ο άλλος. Συν ότι δεν είναι και τόσο γρήγορος και είναι και επιπόλαιος με λαθη. Για μένα πρέπει να παίζει ο Νώντας. Ο Μορειρα,όταν έρχεται από τον πάγκο, τα πάει καλύτερα, αλλά τώρα και βασικός που ξεκινάει πάλι ο καλύτερος είναι επιθετικά. Αν δεν ξεκινήσει αυτός τι θα κάνουμε πάλι; Ελπίζω να μην έχει χαθεί η χρονιά το Γενάρη και να έχουμε ταρακουνήσει αρκετά για 2-3 προσθήκες. Αλλά να τις κάνουμε από πριν ώστε να είναι έτοιμοι να παίξουν το Γεναρη. Αν είναι ελεύθεροι να έρθουν τώρα να κάνουν προπονήσεις. Γιατί αν τους πάρουμε 30 Γενάρη θα παίξουν στα πλέι άουτ και αν

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Σαβ 08 Οκτ 2022 11:37 »
Με δεδομένο το κόλλημα του κόουτς στο 4-3-3 και την αποδοχή από αυτόν, ως μόνη εναλλακτική λύση, το 3-4-3, στο συγκεκριμένο ματς, όπου ασφαλώς και δεν πρέπει να παρουσιαστούμε αφελείς και ανυπόμονοι - με υπομονή και μυαλό θα έχουμε σίγουρα τις ευκαιρίες μας, και ας μην παραλείψουμε επιτέλους να ρίξουμε και καμιά "κλωτσιά", έτσι για να "συστηθούμε" από την αρχή - θα επέλεγα (σε 3-4-3), με πολύ κλειστές τις αποστάσεις (ανάμεσα σε άμυνα και επίθεση το πολύ 40 μέτρα), τους εξής:

ΣΟΥΛΗΣ

ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ               ΕΡΑΜΟΥΣΠΕ               ΜΠΑΓΚΑΛΙΑΝΗΣ

ΣΟΡΙΑ              ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ              ΜΠΙΛΜΠΑΟ              ΠΟΣΝΑΝΣΚΙ

ΡΟΣΕΡΟ               ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ               ΚΙΑΚΟΣ

ΥΓ. Ο Μορέιρα ήταν διακριθείς με τα καπνά, αλλά πιστεύω αφενός ότι είναι παίκτης έδρας - απ` όσα έχω δει από αυτόν, καλά παιγνίδια κάνει μόνο στα Γιάννινα - και αφετέρου ότι υστερεί στα αμυντικά του καθήκοντα (που θα χρειαστούμε οπωσδήποτε στο ματς). Άσε που αν μπει φρέσκος μπορεί ίσως να βοηθήσει επιθετικά και περισσότερο - ελπίζω να μην χρειαστεί (όχι να μπει, αλλά να μην χρειαστεί να παίξουμε περισσότερο επιθετικά κυνηγώντας το σκορ).
ΥΓ2. Ότι και να μου πει κάποιος, εγώ στην κεφάλα μου, βλέπω στο πρόσωπο του Σταματελόπουλου μια ικανοποιητική, δεύτερη ίσως (;) λύση για τη θέση του σέντερ φορ, και σίγουρα την καλύτερη απ` όσες έχουμε αυτή τη στιγμή.
Αθλητικότατος, δυνατός, γρήγορος, "τσιμπούρι" στην αντίπαλη άμυνα μαρκάροντας μέχρι τον τερματοφύλακα, καλύπτει γρήγορα τους κενούς χώρους και σίγουρα, μέσα στο "κουτί" είναι αυτός που "νοιώθουν" περισσότερο οι αντίπαλοι. Είναι αυτός που βρίσκεται μέσα στις σεντερφορίσιες ευκαιρίες. Ναι, έχει χάσει γκολ, αλλά θα στοιχημάτιζα ότι είναι θέμα χρόνου ν` αρχίσει να σκοράρει. Τον εαυτό του αντιμάχεται κυρίως προσπαθώντας να δείξει πράγματα, νομίζω ότι θα τα καταφέρει. Ελπίζω να τον ξεκινήσει ο κόουτς ...
Όχι άλλο Παμλίδη, Πάριο, Νταλάρα και Αλεξίου στη θέση του σέντερ φορ - έτσι δεν βοηθάς ούτε τον Παμλίδη...
 :flag:
Ο Κιάκος πως ακριβώς βρέθηκε στην επίθεση;Νέος Παντελάκης;
https://www.transfermarkt.com/giannis-kiakos/profil/spieler/451311

Το πολύ να παίξει στην θέση του Ποζνάνσκι αν και δεν είμαι σίγουρος ότι μπορεί να ανταποκριθεί 100%.

Σε αυτό το σύστημα βλέπω 3 τρύπες.Ποζνάνσκι.Αν αυτός είναι ο καλύτερος σου,κλάφτα Χαράλαμπε.Ας βάλουμε και τον Πήλιο.Πόσο χειρότερα να πάει δηλαδή;
Πόσο να περιμένουμε τον Σταματελόπουλο;Όσο και τον Κλάους;Κλάφτα Χαράλαμπε 2.Ίσως αλχημείες με Ροσέρο και Παμλίδη;Να αλλάζουν θέσεις μεταξύ τους;Πήραμε και έναν Μπαλάν.Πρέπει να τον βάλουμε και αυτόν.Ο πνιγμένος από όπου μπορεί πιάνεται.Όσο για τον αντι-Κιάκο τον επιθετικό έχεις Μορέιρα,Λώλη,Φοφανά.Αλχημεία και πάλι βέβαια.Κλάφτα Χαράλαμπε 3

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Σαβ 08 Οκτ 2022 12:55 »
Ίσως δοκίμαζα και κάτι ακόμα.3-5-2
Μαζί με Καραχάλιο-Μπιλμπάο να μπει εκεί ο Κιάκος.
Στην επίθεση Ροσέρο-Μπαλάν,Ροσέρο-Παμλίδης,Ροσέρο-Σταματελόπουλος.

Σε αυτό το σύστημα μπορείς να έχεις ίσως Ριένστρα στον πάγκο μέχρι να μπορεί να παίξει γιατί δεν το βλέπω να βγάζει συνεχόμενους αγώνες.Τον Τζίμα.Τον Λιάσο.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Σαβ 08 Οκτ 2022 13:25 »
Οχι άλλο Λιάσο....
....

Αποσυνδεδεμένος ahpas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Σαβ 08 Οκτ 2022 13:33 »
Σκορ 2-0 το βλεπω

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Σαβ 08 Οκτ 2022 14:21 »
Ευτυχώς έχουμε και ενημέρωση από την Π.Α.Ε για τους τραυματίες μας.  :P
Σε κάποιο σάιτ διάβασα ότι ο Μπιλμπάο θα είναι στην αποστολή, αλλά δε ξέρω αν είναι σε κατάσταση να παίξει βασικός. Για Ριένστρα δεν έγραφαν κάτι, οπότε δε ξέρω ούτε αν θα είναι αποστολή ούτε αν μπορεί να παίξει. Αν δε μπορεί να παίξει βασικός ο Μπιλμπάο θα προτιμούσα να παίξει ο Κιάκος με τον Καραχάλιο στα χαφ και όχι ο Λιάσος. Το είπα και πιο πάνω, εγώ θα έβαζα και Τζίμα 3ο χαφ μαζί με τους άλλους. Όσες φορές έχει μπει αλλαγή παλεύει να βοηθήσει, τρέχει πολύ και ξέρει τι κάνει μέσα στο γήπεδο.

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Κυρ 09 Οκτ 2022 15:19 »

Εκτός αποστολής: Αθανασίου, Μπακαδήμας, Πήλιος, Ριένστρα, Κύρκος, Μουστάκας, Λεό, Κόντε.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Κυρ 09 Οκτ 2022 15:25 »
Και το Χ επιτυχία θα είναι.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Κυρ 09 Οκτ 2022 16:39 »
Τα εισιτήρια για το ματς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Το Τμήμα Διαχείρισης της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων για την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (10/10, 18:00) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.
Τα εισιτήρια θα διατίθενται τη Δευτέρα (10/10) από τις 11:00 στη Διαχείριση Εισιτηρίων (θύρα 2) και από τις 16:00 και από τη θύρα 4. Η διαδικασία θα διαρκέσει μέχρι και την έναρξη του αγώνα,

Το ωράριο:

Δευτέρα (10/10): 11:00-18:00 (θύρα 2), 16:00-18:00 (θύρα 4)

Οι τιμές εισιτηρίων του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα:

ΘΥΡΑ 2: 15€ ΚΑΝΟΝΙΚΟ, 5€ ΠΑΙΔΙΚΟ
ΘΥΡΑ 3: 30€
ΘΥΡΑ 4: 15€, 5€ ΠΑΙΔΙΚΟ
ΘΥΡΑ 7: 10€, 5€ ΠΑΙΔΙΚΟ

*Η ΠΑΕ Ατρόμητος για την αποφυγή συγχρωτισμού έξω από τις θύρες του γηπέδου, συνιστά στους φιλάθλους της ομάδας μας την όσο δυνατόν έγκαιρη προσέλευση στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου και για την αγορά των εισιτηρίων τους. Με αυτόν τον τρόπο θα αποφευχθεί η ταλαιπωρία τους κατά τη διάρκεια της εισόδου τους. Για αυτόν τον λόγο, οι θύρες θα ανοίξουν δύο ώρες πριν από τη σέντρα του αγώνα.
atromitosfc.gr