Αποστολέας Θέμα: Υπόθεση παιδεραστίας στον Κολωνό  (Αναγνώστηκε 5580 φορές)

Αποσυνδεδεμένος LOYZETSNOS

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Υπόθεση παιδεραστίας στον Κολωνό
« Απάντηση #50 στις: Παρ 14 Οκτ 2022 01:31 »
Θα ήθελα να εκφράσω την άποψή μου για το θέμα. Ο δράστης ήταν μέλος της ΝΔ και ήταν γενικά φίλος με την "υψηλή" κοινωνία της Ελλάδας. Το θέμα δεν είναι ότι ήταν μέλος της ΝΔ. Το θέμα είναι ότι η κυβέρνηση καλύπτει αρκετά εγκλήματα που κάνουν μέλη της ή φίλοι της που λέμε με τρανό παράδειγμα το Λιγνάδη. Επίσης θεωρώ τραγικό ότι ενώ έχει βγει στα κανάλια ότι 213 περίμεναν στην ουρά, αυτοί δεν έχουν συλληφθεί όλοι και δεν έχουν βγει τα ονόματά τους στη φόρα. Όσο αυτοί δε συλλαμβάνονται και δε δικάζονται, πολλά παιδάκια εκεί έξω κινδυνεύουν να γίνουν θύματα για να ικανοποιήσουν τις ορέξεις τους αυτά τα κτήνη. Εγώ πιστεύω ότι μόλις βγουν τα ονόματα στη φόρα θα μείνουμε πάλι έκπληκτοι από το προφίλ των δραστών.
Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος να τσακωνόμαστε για να υποστηρίξουμε οποιοδήποτε κόμμα ή κίνημα φανατικά. Όλα είναι γεμάτα σκατα, αφού στη χώρα που ζούμε ο καθένας ο,τι δηλώνει είναι.
Ο ένας χαιρετάει ναζιστικά και δηλώνει πατριώτης.
Οι άλλοι σφάζουν ένα παιδάκι επειδή υποστηρίζει άλλη ομάδα (Άλκης) και δηλώνουν αριστεροί και αναρχικοί.
Εγώ στα 24 που είμαι μέχρι στιγμής ντρέπομαι να πω ανοιχτά ότι υποστηρίζω οποιοδήποτε μπουρδελοκόμμα. Το μόνο που κάνω είναι να ψηφίζω, θεωρώντας το υποχρέωσή μου, αυτόν που θεωρώ ότι είναι λιγότερο χωμένος στα σκατα.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Παρ 14 Οκτ 2022 06:49 »
Αλήθεια pexteballa από ποτέ η αλήθεια είναι κακη; Αυτό που περιγράφω ειναι η ζοφερη πραγματικότητα. Ότι όλοι αυτοί έχουν κάλυψη από την ΝΔ και συναλλαγές ως στελεχη της. Για αυτό και γίνονται όλα αυτα.

Ο Χρήστος από την μια δεν ήθελε να κομματοκοπιησει αλλά το έκανε έμμεσα. Δεν μας είπε πως απαλχηκε ο Λιγνάδης, ο Γεωργιάδης, τι έγινε με τις οροθετικές και τον Χρυσοχοΐδη, με το παιδί στην Νέα Σμύρνη και πολλά άλλα. Εκεί ξέχασε την νομοθεσία. Κατά το δοκούν.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Παρ 14 Οκτ 2022 09:01 »
Δύο πραγματάκια μόνο. Ας δει κάποιος τις αναρτήσεις για το θέμα του Αντώναρου που δεν τον λες και συριζα και θα καταλάβει πολλά. Ως κομμα η νδ δεν υπάρχει. Υπάρχει κάτι άλλο καινούργιο πολύ πιο δεξιό το οποίο έχει απλά το ονομα της παλιάς δεξιάς.
Κάποιος αναφέρθηκε στο στικάκι. Κλασσικό παιχνίδι. Η ανακρίτρια δεν παίρνει το στικάκι γιατι αν το έπαιρνε έμπαινε στη δικογραφία. Και θα έπαιρνε τηλέφωνο την έχουσα το στικάκι, Βγαίνει ο γνωστός δίμετρος σε κανάλι και αναφέρει οτι μόλις καταθέσει το στικάκι η έχουσα, θα πρέπει να συλληφθεί γιατί έχει ποινική ευθύνη. Που είναι τώρα το στικάκι οεο; ηταν ένας απλός εκβιασμός της εξουσίας.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Δευ 17 Οκτ 2022 08:25 »
Έχουμε 6 συλλήψεις μέχρι στιγμής. Περιμένουμε όλοι άλλες 207+. Σε διαφορετική περίπτωση σημαίνει συγκάλυψη απο πλευράς κυβέρνησης και θα πρέπει να υπάρξει άμεση παραίτηση της.

Πάνε να κουκουλωσουν τους δικούς τους, τα στελέχη τους και να βγάλουν τις μαριδουλες μόνο.

Ρωτήστε όσοι είστε στην πόλη την Μισέλ την Ασημακοπούλου για ποιο λόγο πήγε σαν μάρτυρας υπεράσπισης του Νίκου Γεωργιάδη;;;; Πόσο άθλιοι και.ξετσιπωτοι νιώθετε όσοι την ψηφίσατε;;;;;

Περιμένουμε από την Κυβέρνηση άμεση ανακοίνωση των 213 ονομάτων. Όπως έκανε ο Χρυσοχοιδης με τις οροθετικές, ο Κυρανακης με το παιδί στην Νέα Σμύρνη, με τα μέλη του ΠΑΜΕ...

Με αυτή την Κυβέρνηση κάθε διάκριση εξουσιών έχει καταργηθεί, κάθε έννοια της δημοκρατίας έχει ξεχαστεί.

Έχουμε την χειρότερη και πλέον αντιδημοκρατική κυβέρνηση της αντιπολίτευσης. Ντροπή και όνειδος για κάθε δημοκρατική χώρα και κάθε δημοκρατικά σκεπτόμενο πολίτη.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 17 Οκτ 2022 08:30 από ΛΑΜΙΑ FANS »

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Κυρ 30 Οκτ 2022 00:21 »
Θα πρέπει να μας εξηγήσεις πως γίνεται τόσα στελέχη του κόμματος σου να είναι μπλεγμένα με παιδεραστία. Μιλάμε για στελέχη όχι για μέλη. Για εξήγησε το μας.

Lamia, κάτι πήρε το αυτί μου για διαγραφή στελέχους ΣΥΡΙΖΑ που συνομίλησε με τη 12χρονη. Ξέρεις κάτι γι' αυτό;  ;)

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Κυρ 30 Οκτ 2022 00:39 »
Θα πρέπει να μας εξηγήσεις πως γίνεται τόσα στελέχη του κόμματος σου να είναι μπλεγμένα με παιδεραστία. Μιλάμε για στελέχη όχι για μέλη. Για εξήγησε το μας.

Lamia, κάτι πήρε το αυτί μου για διαγραφή στελέχους ΣΥΡΙΖΑ που συνομίλησε με τη 12χρονη. Ξέρεις κάτι γι' αυτό;  ;)

Το περίμενα! Εμφανίστηκες! Γιατί γράφεις ΨΕΜΜΑΤΑ;;;; Το ρεπορτάζ μιλάει για ΜΕΛΟΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΤΕΛΕΧΟΣ!!!!

Ούτε μια προπαγάνδα δεν μπορείς να κάνεις χωρίς να πεις ψέματα. Φαντάσου που έχει φτάσει;

Πάμε επί της ουσίας:
1. Μιλάμε για ΜΕΛΟΣ και όχι για ΒΟΥΛΕΥΤΗ όπως ο Γεωργιάδης, για ΣΤΕΛΕΧΟΣ όπως ο ΛΙΓΝΑΔΗΣ και ο ΜΙΧΟΣ που έπαιρνε αναθέσεις από τη ΝΔ.
2. Ο Μητσοτάκης, ο Τσίπρας,  κάθε αρχηγός είναι αδύνατο να ελέγχει 200, 300, 400 χιλιάδες μέλη, είναι αυτονόητο ότι ελέγχει τους Υπουργούς, τους Βουλευτές τους! Δες Μητσοτάκη!!!
3. Το μέλος ΔΙΕΓΡΑΦΗ από τη ΣΥΡΙΖΑ άμεσα! Ο Μίχος ΔΕΝ ΔΙΕΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ!!

ΥΓ Την επόμενη φορά να μου έρθεις καλύτερα διαβασμένος από το κόμμα! Πέταξες μια μπαρούφα που ούτε αλήθεια δεν είναι! Θα πάρεις κακό βαθμό!

ΥΓ 2 Γιατί δεν ρωτάς την κύρια Μισέλ Ασημακόπουλου την μάρτυρα υπεράσπισης του Γεωργιάδη που εκλέγονταν στο Νομό Ιωαννίνων; Μήπως αυτή είναι το ζήτημα σου;  Η Μισελ; Έριξες ένα ψηφοδέλτιο με το όνομα της Μισελ μέσα! Αυτό είναι το ζουμί στης ιστορίας!!!

ΘΑΥΜΑΣΕ ΤΗΝ ΛΟΠΟΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΑΠΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ!!!

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Κυρ 30 Οκτ 2022 01:48 »
Λαμία πάρε τα χάπια σου για να χαλαρώσεις. Τι έγινε; Σου χάλασε το αφήγημα το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ που διαγραφηκε;
Επίσης να μη κατηγορείς τους άλλους ότι λένε ψέματα και τελικά τα λες εσύ....

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Κυρ 30 Οκτ 2022 02:01 »
Λαμία πάρε τα χάπια σου για να χαλαρώσεις. Τι έγινε; Σου χάλασε το αφήγημα το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ που διαγραφηκε;
Επίσης να μη κατηγορείς τους άλλους ότι λένε ψέματα και τελικά τα λες εσύ....

Τα χάπια τα αφήνω για εσένα. Χρόνια τώρα... ξέρεις εσύ....😉😉😉😉😉😉

Κανένα αφήγημα δεν μου χάλασε. Η πραγματικότητα είναι μια. Το κόμμα σας έχει άμεση σχέση και διασύνδεση με παιδεραστία. Οποιοδήποτε άνθρωπος έχει κρίση, νοημοσύνη και είναι αντικειμενικός το βλέπει.

Αλήθεια γιατί θιχτηκες; Λόγω Μισέλ;;

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Κυρ 30 Οκτ 2022 11:18 »
Σου ειπα να μαθεις γιατι δεν εδωσα σημασια και δεν εχω χρονο. Στελεχος ειναι. Κατι υποψηφιος ηταν και αρα στελεχος οχι απλα μελος. Και μια ανακοινωση τον ελεγε στελεχος. Ψαξτο γιατί είμαι με κινητό στο δρόμο.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Κυρ 30 Οκτ 2022 11:52 »
Σου ειπα να μαθεις γιατι δεν εδωσα σημασια και δεν εχω χρονο. Στελεχος ειναι. Κατι υποψηφιος ηταν και αρα στελεχος οχι απλα μελος. Και μια ανακοινωση τον ελεγε στελεχος. Ψαξτο γιατί είμαι με κινητό στο δρόμο.

https://www.protothema.gr/politics/article/1301547/suriza-poio-itan-to-melos-tou-pou-diegrafi-gia-sunomilies-me-tin-12hroni-ston-kolono/

Από σαιτ του δικού σας χώρου! ΜΕΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙ!

Το γεγονός ότι ηταν υποψήφιος  δεν λέει κάτι. Και εγώ και εσύ μπορούμε να βάλουμε υποψηφιότητα.

Έχεις δίκιο όμως τα μέλη ρίχνουν Κυβερνήσεις, όχι ο Πέτσας, ο Λιγνάδης, ο Γεωργιάδης κ.λπ.

ΥΓ Όταν γυρίσεις σπίτι με το καλό με την ησυχία σου πες μας τη γνώμη σου και για την Μισέλ.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Κυρ 30 Οκτ 2022 18:36 »
Το γεγονός ότι ηταν υποψήφιος  δεν λέει κάτι. Και εγώ και εσύ μπορούμε να βάλουμε υποψηφιότητα.

Όταν βάζεις υποψηφιότητα για την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σημαίνει ότι σε στηρίζουν πάρα πολλοί του κόμματος. Ότι βασικά είσαι στέλεχος κι όχι απλό μέλος όπως εσύ κι εγώ. Άλλο αν δεν πήρε τους ψήφους γιατί κάποια άλλα στελέχη πήγαν καλύτερα!!
Το απλό μέλος είναι αυτό που είναι απλά γραμμένος στο κόμμα. Τέτοιοι είναι χιλιάδες. Αλλά ένας υποψήφιος έχει κάποια στήριξη εσωκομματική! Άρα στέλεχος.

Επιπλέον η ανακοίνωση του Υπ. Προστασίας μιλάει για στέλεχος
Παράθεση
Ο Υπουργός δεν παρείχε καμία απολύτως ενημέρωση στο ΣΥΡΙΖΑ για στέλεχος του, διότι, πρώτον δεν μπορεί να γνωρίζει ποιοι είναι μέλη ενός κόμματος και δεύτερον όταν ρωτήθηκε από τον τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα απήντησε ότι η έρευνα διεξάγεται από την αρμόδια ανακρίτρια. Παράλληλα, ο κ. Θεοδωρικάκος έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη ότι η έρευνα της Αστυνομίας θα φτάσει μέχρι το τέλος και όλοι οι κατηγορούμενοι θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Κυρ 30 Οκτ 2022 18:45 »
Και συγγενής μου που κατέβηκε υποψήφιος για το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ αλλά δεν βγήκε είναι μέλος. Όχι στέλεχος. Με τη λογική σου υπάρχουν χιλιάδες στελέχη στην Ελλαδα.

Η ανακοίνωση του Υπουργείου είναι κομματικά βαμμένη. Δεν μου λέει κάτι.

Υγ Ακόμα περιμένω τη γνώμη σου για την Μισέλ. Γιατί το αποφεύγεις;

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Κυρ 30 Οκτ 2022 19:01 »

Αν περιμένεις να απαντήσω σε κάποιον που το παίζει 'global moderator' και εν τούτοις αφήνει τις προσβολές παρόλο που έγιναν αναφορά τότε να ...περιμένεις κι άλλο.

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Κυρ 30 Οκτ 2022 19:02 »
Οσον αφορά τα ψέματα που γράφεις:
Οικονόμου: Οριστική η διαγραφή του Ηλία Μίχου από τη ΝΔ
https://www.google.com/amp/s/www.tanea.gr/2022/10/13/politics/government/oikonomou-oristiki-i-diagrafi-tou-ilia-mixou-apo-ti-nd/amp/
2ον Στο έχω πει επανειλημμένα ότι όποιος διαφωνεί μαζί σου δε θα πει απαραίτητα ότι είναι ΝΔ. Αν σε ικανοποιεί να το αναφέρεις και να θεωρείς ότι πρόκειται για κάτι υποτιμητικό για το συνομιλητή σου, μπορείς να συνεχίσεις κολλάς ταμπέλες.
3ον Μέλος, στέλεχος, υποψήφιος ή οτιδήποτε άλλο, για μένα δεν παίζει κανένα ρόλο, όπως βέβαια πιστεύω για εσένα και τους άλλους, που πήγατε να τσουβαλιασετε όλους τους δεξιούς για το γεγονός της παιδεραστίας. Σας το είπα από την αρχή ότι πρόκειται για θέμα κοινωνικό και όχι πολιτικό όπως το παρουσιάσατε.
 Βέβαια αυτή είναι η τακτική σας για οποιοδήποτε θέμα ανακύπτει. Το πολιτικοποιειτε και για όλα φταίει η κακή δεξιά. Δεν αντέχετε όμως να υπάρχει αντίλογος στο παραλήρημα....
4ον Όσον αφορά τη Μισέλ που γράφεις σε κάθε ποστ δεν ξέρω ούτε σε τι αναφέρεσαι ούτε σκοπεύω να μάθω για να τη δικαιολογήσω. Αν φταίει σε κάτι ας τιμωρηθεί αν πρέπει.
Τέλος όταν αναφέρεις: "Η πραγματικότητα είναι μια. Το κόμμα σας έχει άμεση σχέση και διασύνδεση με παιδεραστία. Οποιοδήποτε άνθρωπος έχει κρίση, νοημοσύνη και είναι αντικειμενικός το βλέπει", πραγματικά δείχνεις ότι σου λείπει τόσο η κρίση όσο και η νοημοσύνη.....

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Κυρ 30 Οκτ 2022 19:08 »

Αν περιμένεις να απαντήσω σε κάποιον που το παίζει 'global moderator' και εν τούτοις αφήνει τις προσβολές παρόλο που έγιναν αναφορά τότε να ...περιμένεις κι άλλο.

Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; Υπάρχουν και άλλοι administrators γιατί απευθύνεται σε εμένα μόνο;

Άρα άστοχη η σύγκριση.

Για πες μας τώρα τη γνώμη σου για τη Μισέλ

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Κυρ 30 Οκτ 2022 19:32 »

Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; Υπάρχουν και άλλοι administrators γιατί απευθύνεται σε εμένα μόνο;

Άρα άστοχη η σύγκριση.

Για πες μας τώρα τη γνώμη σου για τη Μισέλ

γιατί ΗΣΟΥΝ ONLINE αφού μιλάγαμε και παρόλο που το επισήμανα ΕΣΥ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΟ ΑΦΗΝΕΣ! Τελικά το διόρθωσε ο fon7 όταν μπήκε.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Κυρ 30 Οκτ 2022 19:38 »
Αφού το διόρθωσε το fon 7 τελείωσε το θέμα.

Το συμπέρασμα ότι το άφησα επίτηδες είναι προπαγανδα και ψέματα. Δεν το έκοψα όπως δεν έκοψα και χθες το μήνυμα του pexteballa  που μου έγραφε "πάρε τα χάπια σου..".

Τώρα που έλιωσε η καραμέλα σου πες μας λοιπόν τη γνώμη σου για την κυρία Μισέλ. Έχεις κάτι να φοβηθείς; Τι;

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Κυρ 30 Οκτ 2022 19:42 »
Τελείωσε αλλά όχι για σένα, και τα εύσημα πάνε στον φον7 (που το διόρθωσε ΩΡΕΣ μετά την επισήμανσή μου σε σένα), όχι σε σένα. Όμως εσύ έδειξες το ποιόν σου και πώς χρησιμοποιείς επιλεκτικά την εξουσία που σου δόθηκε στο φόρουμ.

Δεν με ενδιαφέρει ότι άφησες του pextempalla αφού κανείς δεν σου ζήτησε να το διαγράψεις. Με ενδιαφέρει ότι άφησες αυτό που σου ζήτησα να το διαγράψεις! Υπάρχει διαφορά. Δηλαδή με έγραψες, οπότε κι εγώ σε γράφω. Απλό.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Κυρ 30 Οκτ 2022 19:49 »
Εσύ δεν με γράφεις. Απλά βρήκες το πάτημα για να μην απαντήσεις. Τόσο πολύ φοβάσαι το κόμμα; Τόσο πολύ φοβάσαι τη Μισέλ;

Δεν έχεις να απολογηθείς. Θεωρητικά καταδικάζεις την παιδεραστία αλλά ψηφίζεις τη Μισέλ παρακάμπτοντας την ανάμειξη της στην υπόθεση Γεωργιάδη. Δεν έχεις να απαντήσεις κάτι και πετάς τη μπάλα στην εξέδρα.

Το αν την σταυρώσες η όχι δεν το ξέρω αλλά το ψηφοδέλτιο και η εν γένει σχέση με το κόμμα είναι αυτό που σε βαραίνει.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Κυρ 30 Οκτ 2022 19:55 »
Εσύ δεν με γράφεις. Απλά βρήκες το πάτημα για να μην απαντήσεις. Τόσο πολύ φοβάσαι το κόμμα; Τόσο πολύ φοβάσαι τη Μισέλ;

Δεν έχεις να απολογηθείς. Θεωρητικά καταδικάζεις την παιδεραστία αλλά ψηφίζεις τη Μισέλ παρακάμπτοντας την ανάμειξη της στην υπόθεση Γεωργιάδη. Δεν έχεις να απαντήσεις κάτι και πετάς τη μπάλα στην εξέδρα.

Το αν την σταυρώσες η όχι δεν το ξέρω αλλά το ψηφοδέλτιο και η εν γένει σχέση με το κόμμα είναι αυτό που σε βαραίνει.

Προτείνω να διαβάσεις το τελευταίο μήνυμα του pextempalla και μετά να πας να ...αναστήσεις κανένα πεθαμένο ποστ.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Κυρ 30 Οκτ 2022 20:00 »
Προτείνω να έχεις το θάρρος να απαντάς επί της ουσίας και όχι να κρύβεσαι. Δείγμα δειλίας και κουτοπόνηριας είναι αυτό που κάνεις. Γνωστή η τακτική σου αλλά τα γραφόμενα σου είναι ξεκάθαρα.

Την έχεις λερωμενη τη φωλιά σου;;

Καταδικαστέα η παιδεραστία στα λόγια αλλά στην πράξη μη χάλασουμε τις καρδιές μας με την Τ.Ο. Το κόμμα πάνω από όλα!

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Κυρ 30 Οκτ 2022 20:06 »
Δεν με νοιάζει σε τι συμπεράσματα οδηγείσαι από τη φαντασία σου και ούτε ασχολούμαι με αυτά που μου ζητάς.
Αν δεν έχεις τη νοημοσύνη να το αντιληφθείς κι αυτό, τι να πω... παρά καληνύχτα!

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Κυρ 30 Οκτ 2022 20:38 »
Δεν με νοιάζει σε τι συμπεράσματα οδηγείσαι από τη φαντασία σου και ούτε ασχολούμαι με αυτά που μου ζητάς.
Αν δεν έχεις τη νοημοσύνη να το αντιληφθείς κι αυτό, τι να πω... παρά καληνύχτα!

Δεν είναι συμπεράσματα, είναι η ωμή αλήθεια.

Φοβάσαι μη σε κάνει "ντα" η Μισέλ. Τόσο χέσιμο;
Φοβάσαι μη χαλάσει τη σχέση με την ΝΔ; Τι έχεις να χάσεις;

Πάντως έχω μεγαλύτερη νοημοσύνη από το ΝΟΘΟ της Θεοδώρας και του Τέρυ.

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #74 στις: Κυρ 30 Οκτ 2022 21:00 »

Πάντως οποίος έχει υποστηρίξει ή υποστηρίζει ότι επειδή οι φυλακισμένοι ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΔ φταίει το ίδιο το κόμμα είναι και βλαξ και ανόητος και για εμένα δεν ανήκει εδώ λόγω χαζομάρας.Αρκετες βλακείες διαβάσαμε έλεος.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!