Ευκολα καποιοι εχουμε μαθει να λοιδορουμε [Βαζω και τον εαυτο μου μεσα], χωρις να δωσουμε ουτε μια ευκαιρια σε εναν ανθρωπο. Μιλαω για τον Ρουμανο , που εμενα σημερα με την γκολαρα που εβαλε [κλασικο σεντερφορισιο γκολ] μου απεδειξε οτι πρεπει να περιμενω πραγματα.
Αμέσως μετά το ματς με τον Ατρόμητο είχα γράψει:
"Το παιδί είναι παλιομοδίτικο σεντερ φορ, βαρύ, που θα σου χρησιμεύσει σε παιγνίδι κατοχής μέσα στα Γιάννινα, με αντιπάλους που θα έχουν κλειστεί στην περιοχή και εσύ θα "βομβαρδίζεις" - αν ποτέ γίνει αυτό.
Μόνο για την περιοχή είναι, στο "κουτί", εκεί ναι..."
Ναι, για τέτοια παιγνίδια όπως το χθεσινό ταιριάζει ο Μπαλαν.
Επίσης, για μια ακόμη φορά αποδείχθηκε ότι δε νοείται ματς στο γήπεδό μας που να μην ξεκινάει εντεκαδάτος ο Μορέιρα.
Για τον κόουτς, λίγο πολύ, τα έχετε πει όλα...
Δεν θέλω να βρίσω ειλικρινά, και στεναχωριέμαι που πολλοί, αν όχι όλοι, βρίζουν τον έναν, πόσω μάλλον όταν αυτός είναι μέλος της ομάδας μας...
Αλλά ρε κόουτς, δεν λέω ότι είσαι, αλλά, ΑΝ κάνεις τον βλάκα, τον κάνεις εξαιρετικά, έχεις "μπει στο πετσί του ρόλου"...
Όταν κάτι συμβαίνει δεύτερη και τρίτη φορά, δεν το αντιμετωπίζουμε σαν πρωτόγνωρο περιστατικό. Τι θα πει θέλαμε να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες μπαλιές, και βάλαμε τον τρίτο σεντερ μπακ;;;
Πολύ σωστά επισημαίνουν και άλλοι σύνταυροι, ότι δεν χρειαζόσουν τρίτο σέντερ μπακ, αλλά έπρεπε να ενισχύσεις το κέντρο, τα χαφ ώστε να μην επιτρέψουν, να μην αφήσουν καν να γίνουν οι μεγάλες μπαλιές έξω από την περιοχή μας...
Το αποτέλεσμα κυνηγούσες χθες. Σε τι θα σε χάλαγε στο τελευταίο δεκάλεπτο, μπροστά από την τετράδα της άμυνας, να έχεις μια πεντάδα μεσοαμυντικών για να κρατήσεις το σκορ, κλείνοντας όλους τους χώρους ... Να "αμολήσεις τα σκυλιά" και να μην αφήσουν να γίνει καμιά μπαλιά στην περιοχή μας. Θα μπορούσες να βάλεις Μπαγκαλιάνη δίπλα στον Καραχάλιο και τον Λιάσο, και δεξιά τους τον Ριένστρα και αριστερά τον Μπιλμπάο ή τον Φοφανά που έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με τον Μορέιρα (αφού αποφάσισες να τον αλλάξεις).
ΥΓ. Πόσο λείπει ένας "Στάνκο"... Μα ν` αλλάζουν έτσι τη μπάλα μπροστά από το ημικύκλιο της περιοχής μας... Εκεί όπου αμυντικά θε έπρεπε να υπάρχει "φωτιά και τσεκούρι"....
Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια...
Όχι ρε πούστη μου, δεν το αξίζουμε αυτό το μαρτύριο κάθε Σαββατοκύριακο...