Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ 8η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 8683 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ 8η αγωνιστική
« Απάντηση #125 στις: Τρι 18 Οκτ 2022 16:24 »
Φόντα το επιχείρημα σου είναι χιλιοειπωμενο και για εμένα τοποθετημένο σε λάθος βάση.

Πρώτον η μπάλα δίνει πολύ περισσότερα λεφτά από πολλά επαγγέλματα αυτής της ηλικίας.Ποιος εικοσιπενταχτονος έχει συμβόλαια 50.000 και 100.000 ευρώ το χρόνο;Το επιχείρημα του εργαζόμενου λαού δεν είναι για την μπάλα.

Δεύτερον η μπάλα εμπεριέχει την κουλτούρα της κερκίδας,τη μαζική κουλτούρα με όλα τα συνεπαγόμενες της.Σε όποιον δεν αρέσει απλά δεν έχει αντιληφθεί το λαϊκό χαρακτήρα του ποδοσφαίρου.

Και τρίτον άμα ανοίξεις Σκάι και τα υπόλοιπα διεφθαρμένα κανάλια θα ακούσεις κάθε μα κάθε μέρα να βρίζουν, να λοιδορούν και συκοφαντούν δημόσιους υπαλλήλους.

Οπότε το επιχείρημα σου ότι δεν βρίζονται ή δεν πιέζονται άλλοι δεν ισχύει.

Στην τελική είστε οπαδοί ή φίλαθλοι ρε παιδιά; Εγώ είμαι οπαδός.Και θα φωνάξω και θα γιουχαρω και θα αποδοκιμασω.
Έτσι αισθάνομαι και έτσι πιστεύω ότι ενισχύω την ομάδα μου και τη βοηθάω να ανέβει επίπεδο.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #126 στις: Τρι 18 Οκτ 2022 16:53 »
... έτσι πιστεύω ότι ενισχύω την ομάδα μου και τη βοηθάω να ανέβει επίπεδο.
Το ενδεχόμενο, η σπανιότατη έως απειροελάχιστη πιθανότητα, να κάνεις λάθος, ένα τόσο δα, σου περνάει καθόλου από το μυαλό ή μπα, όχι, το έχεις αποκλείσει; B-)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Τρι 18 Οκτ 2022 17:09 »
Μέχρι και οι γκαβοί βλέπουν.Εκτός από τον Στάικο.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Τρι 18 Οκτ 2022 18:08 »
Στην τελική είστε οπαδοί ή φίλαθλοι ρε παιδιά; Εγώ είμαι οπαδός.Και θα φωνάξω και θα γιουχαρω και θα αποδοκιμασω.
Έτσι αισθάνομαι και έτσι πιστεύω ότι ενισχύω την ομάδα μου και τη βοηθάω να ανέβει επίπεδο.

Θέμα επιπέδου είναι και όχι διαχωρισμός οπαδού-φιλάθλου όπως παρουσιάζεται εδώ.
Η επικοδομητική κριτική δείχνει ψηλό επίπεδο. Η γιούχα και η αποδοκιμασία χαμηλό.
Απλά τα πράγματα.

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Τρι 18 Οκτ 2022 20:40 »
Να ρωτήσω κάτι;
Δεν ρωτάω ρητορικά αλλά από απορία.

Ποιος είναι ο κόσμος τρόπος που λέτε μερικοί;Και γιατί έχετε τόση μανία με την κοσμιότητα και το politically correct;

Κατηχητικό είστε ή χορωδία του Υπουργείου Πολιτισμού;

Αν είστε άνω των 65 ετών μην απαντάτε παρακαλώ.

Εγώ να ρωτήσω κάτι; Ο τραμπουκισμος, ο εκφοβισμος και οι φάπες, όπως λέτε, είναι τρόπος; Γενικά αν είναι τρόπος. Για να ξέρω κι εγώ.

Θα σηκωθείς εσύ δηλαδή από το σπίτι σου, για να πας στον Σταικο να τον απειλήσεις και να τον χτυπήσεις; Ερώτηση κάνω. Δε λέω, ότι είπες πως θα το κάνεις. Απλά ρωτάω αν θα το έκανες. Εγώ πάντως όχι
Προκλητικός και μάλιστα πολύ είσαι εσύ, που χτίζεις ολόκληρο κείμενο με πράγματα που δεν έχω πει ποτέ.Θα έπρεπε να κοπεί το κείμενο σου γιατί είναι fake news.
Έτσι ερμηνεύεις εσύ όσα έγραψα.
Οκ;

Καλά δε βλέπεις τι γράφω; Δε βλέπεις ότι λέω ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΠΛΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΝΩ. Απευθύνομαι στο δεύτερο πρόσωπο λέγοντας ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΣΥ. Μάλλον μου το κρατούσες γιατί κατάλαβες ότι μου είχες κάνει επίθεση χωρίς λόγο και τώρα θες να δημιουργήσεις εντυπώσεις

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Τρι 18 Οκτ 2022 21:52 »
Να ρωτήσω κάτι;
Δεν ρωτάω ρητορικά αλλά από απορία.

Ποιος είναι ο κόσμος τρόπος που λέτε μερικοί;Και γιατί έχετε τόση μανία με την κοσμιότητα και το politically correct;

Κατηχητικό είστε ή χορωδία του Υπουργείου Πολιτισμού;

Αν είστε άνω των 65 ετών μην απαντάτε παρακαλώ.

Εγώ να ρωτήσω κάτι; Ο τραμπουκισμος, ο εκφοβισμος και οι φάπες, όπως λέτε, είναι τρόπος; Γενικά αν είναι τρόπος. Για να ξέρω κι εγώ.

Θα σηκωθείς εσύ δηλαδή από το σπίτι σου, για να πας στον Σταικο να τον απειλήσεις και να τον χτυπήσεις; Ερώτηση κάνω. Δε λέω, ότι είπες πως θα το κάνεις. Απλά ρωτάω αν θα το έκανες. Εγώ πάντως όχι
Προκλητικός και μάλιστα πολύ είσαι εσύ, που χτίζεις ολόκληρο κείμενο με πράγματα που δεν έχω πει ποτέ.Θα έπρεπε να κοπεί το κείμενο σου γιατί είναι fake news.
Έτσι ερμηνεύεις εσύ όσα έγραψα.
Οκ;

Καλά δε βλέπεις τι γράφω; Δε βλέπεις ότι λέω ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΠΛΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΝΩ. Απευθύνομαι στο δεύτερο πρόσωπο λέγοντας ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΣΥ. Μάλλον μου το κρατούσες γιατί κατάλαβες ότι μου είχες κάνει επίθεση χωρίς λόγο και τώρα θες να δημιουργήσεις εντυπώσεις

Τι να κρατήσω ρε αδερφέ;
Λες και γνωριζόμαστε, λες και με ξέρεις και σε ξέρω να σου κρατήσω κακία; Δεν έχω κάτι μαζί σου, δεν θα μπορούσα άλλωστε να έχω κάτι πραγματικά. Τσακωνόμαστε εδώ για την ομάδα, νευριάζουμε, διαφωνούμε. Να πω ότι σου κρατάω κακία μου φαίνεται γελοίο.
Βέβαια κάποιοι το κάνουν με εμένα (βλ. λίγο παραπάνω), αλλά αυτοί είναι σε άλλη "κατηγορία".

Άλλωστε μπορεί να γνωριζόμαστε κιόλας. Όπως έχω "τσακωθεί" και με άλλους εδώ και μετά όταν κατάλαβα ποιοι ήταν, ήταν γνωστοί μου, λέω όχι ρε φίλε...

Εν κατακλείδι, με την άποψη σου διαφωνώ έντονα. Όπως είπα θεωρώ τον εαυτό μου οπαδό και μετά φίλαθλο του ποδοσφαίρου. Πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε πιο δραστήριοι, ακτιβιστές είναι ο σύγχρονος όρος, με τα της ομάδος.

Πάντως δεν μου άρεσε που εντέχνως έβαλες λόγια που δεν είπα ποτέ. Και ας έβαλες δεύτερο πρόσωπο και ας το μάζεψες εντέχνως.
Μην δημιουργούμε εντυπώσεις.

Αυτά.

Με το Χρηστοβασίλη τα έχω και μετά, πολύ πολύ μετά με το Στάικο.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Τρι 18 Οκτ 2022 22:36 »
Βέβαια κάποιοι το κάνουν με εμένα (βλ. λίγο παραπάνω), αλλά αυτοί είναι σε άλλη "κατηγορία".

Η "κατηγορία" που δεν χαρακτηρίζει άλλους συνταύρους 'βλαξ' κλπ να υποθέσω.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Τρι 18 Οκτ 2022 22:48 »

Ούτε με εσένα έχω τίποτα πραγματικά. Νομίζω συμφωνούμε στα του Π.Α.Σ., διαφωνούμε κάθετα στα πολιτικά, γιατί δεν θέλεις δημοσίως να αποδεχθείς κάποια πράγματα.
Δεν ξέρω γιατί ξεκίνησες μια κόντρα άνευ λόγου.

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Τετ 19 Οκτ 2022 08:58 »
Προσωπικά δεν με εκπροσωπούν στον σύνδεσμο ούτε με αυτή τη συμπεριφορά, ούτε με την ανακοίνωση στη συνέχεια η οποία έλεγε ότι όποιος έχει νεύρα με την ομάδα να κάτσει σπίτι και να μην πάει γήπεδο.
Κρίνουν πρόεδρο, παίχτες, προπονητές, φιλάθλους;
Λογικά αυτοί είναι πιο καλοί και σωστοί από όλους.

Ο ρόλος των φιλάθλων-οπαδών είναι να φωνάζουν στην κερκίδα για να βοηθήσουν την ομάδα ή για να εκδηλώσουν την ανησυχία τους με κόσμιο τρόπο φυσικά.
Όταν λήξει ο αγώνας ο ρόλος τους τελειώνει σε σχέση με την ομάδα.
Ούτε στην προπόνηση, ούτε στα αποδυτήρια, ούτε όταν ένας παίχτης πίνει καφέ, ούτε ξύλο για να φύγει ο προπονητής.

Θα τους θεωρούσα μεγάλους μάγκες αν ζητούσαν συνάντηση με τον Χριστοβασιλη για να του πουν τα θέματα που έχουμε.
Αλλά μάλλον τα αποδυτήρια είναι πιο εύκολα.

Τώρα ο κάθε ένας μπορεί να αυτοπροσδιορίζεται ως ο πιο σημαντικός άνθρωπος για την ομάδα.

υγ φίλε pexteballa δεν γίνεται να μην διαφωνείς με εμένα στην αρχή και στη συνέχεια να δικαιολογείς ξύλο για να φύγει ο προπονητής
Είμαι κατά της βίας αλλά πάντα, σε κάθε θέμα, υπάρχει και η εξαίρεση στον κανόνα.
Τις φάπες στον Στάικο τις δικαιολογώ γιατί:
1. Είναι άσχετος με το αντικείμενο
2. Δεν έχει το ειδικό βάρος να κουμαντάρει τον ΠΑΣ
3. Δεν έχει πτυχίο προπονητή
4. Ξέρει ότι είναι ανεπιθύμητος και παρόλα αυτά παραμένει στον πάγκο.
5. Και το βασικότερο ότι δε μας σέβεται και μας κοροϊδεύει μέσα στα μούτρα μας.
Οπότε αφού δεν έχει την αυτογνωσία και την ευθιξια να παραιτηθεί από μόνος του, κάπως πρέπει να γίνει αυτό, γιατί δε γίνεται να μας αρρωσταίνει κάθε εβδομάδα.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Τετ 19 Οκτ 2022 11:44 »

Ούτε με εσένα έχω τίποτα πραγματικά. Νομίζω συμφωνούμε στα του Π.Α.Σ., διαφωνούμε κάθετα στα πολιτικά, γιατί δεν θέλεις δημοσίως να αποδεχθείς κάποια πράγματα.
Δεν ξέρω γιατί ξεκίνησες μια κόντρα άνευ λόγου.

Εγώ δεν ξεκινάω κόντρες. Λέω την άποψή μου ειδικά όταν βλέπω ότι κάποιοι προτρέχουν ή εύκολα καταδικάζουν χωρίς επαρκή στοιχεία ή γενικεύουν την εξαίρεση. Αν αυτό το θεωρείς 'κόντρα' τότε διαφωνούμε και σε αυτό.
Και δεν θυμάμαι να έβρισα κάποιον, ή τουλάχιστον αν όντως έβρισα δεν ήμουν πρώτος, σε αυτό είμαι σίγουρος.

Υ.Γ. για να είμαι ειλικρινής όταν κάποιος με βρίζει τότε εγώ ναι έχω πρόβλημα με αυτόν κι ας μας ενώνει ο ΠΑΣ.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Τετ 19 Οκτ 2022 18:14 »
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - όφη | 16.10.2022
Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα (φωτογραφίες)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Σαβ 22 Οκτ 2022 21:05 »
Πρόστιμο 2.500 ευρώ στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

Με πρόστιμο τιμωρήθηκε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για τους πυρσούς που άναψαν στο παιχνίδι της ομάδας με τον ΟΦΗ. Το ύψος του προστίμου έφτασε τα 2.500 ευρώ.

Αναλυτικά:

Απαλλάσσει την εγκαλουμένη από την 2η αποδιδόμενη σε  αυτήν πειθαρχική παράβαση.
Δέχεται ότι η εγκαλουμένη τέλεσε τις λοιπές αποδιδόμενες  σε αυτήν πειθαρχικές παραβάσεις.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ α) τη χρηματική ποινή  των χιλίων (1.000,00) ευρώ για την 1α πράξη (παράβαση  άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4, περ. α΄, 15 παρ. 2 περ. α’ του Π.Κ. της ΕΠΟ), β) τη χρηματική ποινή των χιλίων (1.000,00) ευρώ για την 1β πράξη (παράβαση άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1,  2, 3 και 4, περ. α΄, 15 παρ. 2 περ. β’, Ι του Π.Κ. της ΕΠΟ), γ) τη  χρηματική ποινή των χιλίων (1.000,00) ευρώ για την 3η πράξη (παράβαση άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4, περ. α΄, 15  παρ. 1 περ. γ’ του Π.Κ. της ΕΠΟ) και δ) τη χρηματική ποινή των χιλίων (1.000,00) ευρώ για την 4η πράξη (παράβαση άρθρων  1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4, περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. β’ του Π.Κ.  της ΕΠΟ) .

Καθορίζει συνολική χρηματική ποινή, ποσού δύο χιλιάδων πεντακοσίων (2.500,00) ευρώ.
(αγώνας της 16-10-2022 με την ΠΑΕ ΟΦΗ)
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Σαβ 22 Οκτ 2022 21:05 »