Χωρις να θελω σε καμια περιπτωση να δικαιολογησω τον Στάικο, πρεπει να καταλαβουμε κατι πολυ σημαντικο.
Η ομαδα εχει πολυ χαμηλου επιπδου ροστερ και αγωνιστικα και σε επιπεδο προσωπικοτητων.
Ας ειμαστε τοσο σκληροι, ας στηριξουμε οσο μπορουμε στο γηπεδο με φωνη και θα σωθει η χρονια.
Αυτο το οποιο ξερω ειναι οτι θα γινουν 5 μεταγραφες!!!
Το θεμα ομως ειναι να μην γινουν τελος Φλεβαρη κλασικα αλλα αμεσα, να μπορουν να παιξουν απο την πρωτοχρονια και να ειναι και της προκοπης.
Μεγαλες οι ευθυνες του Στάικου προφανως αλλα αλλος πηγε να την βγαλει μπεχο το καλοκαιρι, αυτα πληρωνουμε τωρα.
Προτιμω Πηλιο απο Ποζνανσκι και Λωλη απο Παμλιδη. Ας στηριχτουν λιγο και τα παιδια μας που εχουν φτυσει αιμα στις Κ μας και παιζουν και τζαμπα
Παίρνοντας αφορμή για αυτά που λέει το παλικάρι ότι θα γίνουν 5 μεταγραφές: και το καλοκαίρι 15 πήραμε: Μόνο που ήταν από αυτά που έχουν πέσει κάτω από τα πανέρια. Τι φτηνια; Ντιπ ΜΠΕΧΟ ήταν
Άντε και πήρε 5. Θα πληρώσει; Με την καμία. Θα είναι παίχτες με χιαστους,με απραξία και χωρίς ομάδα για μήνες ή χρόνια,παντελώς παμφθηνοι!!!
Χωρίς πλάκα,αν είναι να πέσει η ομάδα για να αλλάξει επιτέλους διοίκηση που ευθύνεται για τα πάντα,να πέσουμε,να πέσουμε και πρώτοι! Χειρότερη διοίκηση από αυτή δε νομίζω να υπάρξει, είναι απίθανο!!!!
Σημ: τον έχω ικανό,το έχω ξαναγράψει,να τα πάρει από άλλους που νοιάζονται να σωθούν και να μην τον νοιάζει αν θα πέσει.Πάνω σε αυτό νομίζω εντάσσονται και οι διαρροές για αγοραστή από Γερμανία ( Τριαδης) ,Μυτηλιναιος,Γιαννίκης στο sportdog κτλ. Μη τσιμπαμαι σε τυρακια!!! Η φάκα είναι έτοιμη και στημένη από την οικογένεια...
Μόνο αν χάσει τον μαμωνα,θα φύγει!!! Να πέσουμε. Με αυτόν καμία προοπτική ,καμία ελπίδα,μόνο κόνομα!!!