Αποστολέας Θέμα: ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 5η φάση κυπέλλου  (Αναγνώστηκε 4241 φορές)

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 5η φάση κυπέλλου
« Απάντηση #50 στις: Πεμ 20 Οκτ 2022 20:50 »
Τρώμε γκολ από πέναλτι και Σταϊκος σηκώνει στους παίχτες τον αντίχειρα....
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Πεμ 20 Οκτ 2022 20:52 »
Θα παράφραση μια παροιμία... Με μια τελική εντός εστίας γειά δεν γ@μησε κανείς!!!!

Περιμενω τις δηλώσεις του Προπονητή μας!
....

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Πεμ 20 Οκτ 2022 20:53 »
Νιόπλιας ή Σταϊκος θα φύγει πρώτος;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Πεμ 20 Οκτ 2022 20:54 »
Με τον πρόεδρο μας, μάλλον ο Νιομπλιας.. Ο δικός μα; γειά θα μείνει μέχρι να μείνει ελεύθερος ο Κλοπ.
....

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Πεμ 20 Οκτ 2022 20:57 »
Αμυντικά εμένα μου άρεσε η ομάδα. Επιθετικά ανεβήκαμε μετά τις αλλαγές στο 55 και το είδε αυτό το κοράκι ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ και είπε να μας κόψει οποίες ελπίδες έχουμε.
Στο πρώτο δεν κάναμε τίποτα...
Ο Λωλης πρέπει να μπει στο ροτεισον, παίρνει και κανένα φάουλ... Κιακο δε θέλω να δω για κάνα 2-3 ματς, προτιμώ Ποζνασκι Πήλιο, που τουλάχιστον δεν τρώνε φάσεις. Ο Ριενστρα θα βοηθήσει στο κεντρο, τρέχει πολύ

Αποσυνδεδεμένος Στέφανοςπασ Γερμανία

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Πεμ 20 Οκτ 2022 21:09 »
Δεν ξέρω παιδιά αυτός ο αγώνας νομίζω ότι ήταν το καλύτερο ανεξάρτητα το αποτέλεσμα. Σωστές πάσες όχι μπάλα μπροστά και όπου πηγαίνει ωραίο  Pressing στο δεύτερο ημίχρονο βελτίωση κατά 50%.
Εγώ θεωρώ τον Σταικο ανίκανο αλλά μακάρι να είμαι λάθος πάμε γερά με τον ιονικο!!

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Πεμ 20 Οκτ 2022 21:23 »
Εγώ είδα ότι χάσαμε πολύ εύκολα. Φάγαμε πολλές φάσεις και εάν είχαμε μέσα Πριόρ το κοντέρ θα έγραφε 5άρα, από μία ΑΕΚ που περπατούσε...
Πολύ θετικός ο Αθανασίου, με λίγο περισσότερο πείσμα η υπόλοιπη Ομάδα, πάντα σε σχέση με τα ματς του πρωταθλήματος. Όμως δεν ΠΑΣ πουθενά έτσι...
Για το πέναλτι τί να πω, όπου φτωχός και η μοίρα του...

Δυστυχώς δεν βλέπω φως. Ακόμη κι εγώ που πάντα προσπαθούσα να δω την ομορφιά μέσα στην ασχήμια, πλέον βλέπω μόνο σκοτάδι. Έχω χάσει την αισιοδοξία μου, δεν βλέπω παλμό. Το μόνο που ακούω είναι ο επιθανάτιος ρόγχος ενός οργανισμού που μέχρι πέρυσι λειτουργούσε άριστα σε αγωνιστικό επίπεδο. Και ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΧΒ διανύει το πράσινο μίλι.
Εσείς στην ΠΑΕ, έχετε τις δυνάμεις να με διαψεύσετε? Μπα...

Καλά μας κουράγια, σύνταυροι...

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Πεμ 20 Οκτ 2022 21:37 »
Ο Crimson τα έγραψε άψογα....
....

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Πεμ 20 Οκτ 2022 22:07 »
Φαίνεται η έλλειψη σωστού προπονητή από την έλλειψη αυτοματισμών και πολλών λάθος τοποθετήσεων παικτών αμυντικά και επιθετικά.
Η διαιτησία πάντως θύμησε εποχές παράγκας και όχι μόνον στο πέτσινο πέναλτι που ήταν εκτός περιοχής επιθετικό φάουλ.
Δεν μου άρεσε σήμερα ο Μορέιρα, ενώ με τη φοφη ήταν καλός. Και ο Παμλίδης πολύ χλιαρός. Σωστή η αλλαγή με Λώλη. Ο Ροσέρο όμως δεν με πείθει. Χρειάζεται πάγκο. Κρίμα που δεν πήρε λίγο από το DNA γρηγοράδας του ξάδερφου.
Η αμυντική τετράδα έπαιξε καλά, αλλά εκτίθονταν εύκολα από λάθη της μεσαίας γραμμής.
Χρειαζόμαστε δυο γαμάτα χαφ να αναπληρώσουν τα κενά Στάνκο και Ντομίνγκεθ. Ένας Ζήσης δεν φέρνει την άνοιξη.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Πεμ 20 Οκτ 2022 22:44 »

Αποσυνδεδεμένος echo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Πεμ 20 Οκτ 2022 22:50 »
Ποιος Ζήσης ρε συνταυροι; Ένας μέτριος παίκτης Β Εθνικής είναι ο Καραχαλιος. Απορώ τι βλέπετε σε αυτόν. Μπάλα δεν ξέρει, επιρρεπής στο λάθος είναι, μπάλα να κατεβάσει δεν μπορεί κοκ. Έχουν περάσει από την ομάδα χαφαρες. Ποιος Καραχαλιος ρε παιδιά. Μόνο του το παλικάρι δεν μπορεί εκεί στο κέντρο.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Πεμ 20 Οκτ 2022 23:08 »
Η μονη εντυπωση απο τον αγωνα που αποκομησα ,ηταν η επιμονη του περιγραφεα του Τσωχου ,οτι την Κυριακη παιζουμε τελικο παραμονης με τον Ιωνικο. Το κακο δεν ειναι να το λεει ο μυρωδιας που αν αλλαξει το χαρτι θα λεει τα ακριβως αντιθετα. Το ασχημο ειναι οτι στο μολις ενα τριτο του πρωταθληματος, το πιστευουν πολλοι και δω μεσα. Και ακομα χειροτερα οτι ο γιγαντας crimpon [αρχηγος του forum για μενα] εχει χασει το κουραγιο του. Ψυχραιμια συνταυροι. Για μενα η εικονα της ομαδας ειναι απολυτα φυσιολογικη απο την στιγμη που αλλαξε ριζικα σε προσωπα και ομοιογενεια.

Αποσυνδεδεμένος rusis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Πεμ 20 Οκτ 2022 23:12 »
Ατο ειδε παικτες ΑΕΚ πολυ αγχος που δε βαλει δευτερο γκολ καθαρισει παιχνιδι και δωσει πενάλτυ ! Ετσι ειναι οιι μεγαλοι του τεως ΠΟΚ φιλε ,ποια Γιαννενα τωρα .. , αλλωστε φετος εκανα ομαδαρα , γηπεδαρα , που ΠΑΣ ξεβράκωτος στ αγγουρια?
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 20 Οκτ 2022 23:15 από rusis »

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Πεμ 20 Οκτ 2022 23:16 »
Θα δουμε στο τελος συνταυρε . Υπομονη.

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Πεμ 20 Οκτ 2022 23:19 »
Θα δουμε στο τελος συνταυρε . Υπομονη.
  ότι θα δούμε, θα δούμε.... μαντήλι μοναχά να έχουμε, θα μας χρειαστεί, για να κλάψουμε με άνεση....
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Πεμ 20 Οκτ 2022 23:30 »
Η μονη εντυπωση απο τον αγωνα που αποκομησα ,ηταν η επιμονη του περιγραφεα του Τσωχου ,οτι την Κυριακη παιζουμε τελικο παραμονης με τον Ιωνικο. Το κακο δεν ειναι να το λεει ο μυρωδιας που αν αλλαξει το χαρτι θα λεει τα ακριβως αντιθετα. Το ασχημο ειναι οτι στο μολις ενα τριτο του πρωταθληματος, το πιστευουν πολλοι και δω μεσα. Και ακομα χειροτερα οτι ο γιγαντας crimpon [αρχηγος του forum για μενα] εχει χασει το κουραγιο του. Ψυχραιμια συνταυροι. Για μενα η εικονα της ομαδας ειναι απολυτα φυσιολογικη απο την στιγμη που αλλαξε ριζικα σε προσωπα και ομοιογενεια.
Μακάρι να πέφτω έξω, φιλαράκι μου. Μακάρι να αποδειχθώ ο μεγαλύτερος μαλάκας ΠΑΣολές. Μακάρι να μου δώσει το δικαίωμα η Ομάδα να βγω στο ρολόι στην πλατεία να αυτομουτζώνομαι και να αυτομαστιγώνομαι για τις μαλακίες που λέω. Μακάρι να αποδειχθείς εσύ σωστός για την πίστη σου στην Ομάδα. Μακάρι!
Αλήθεια σου λέω, χαίρομαι πάρα πολύ που δεν έχεις χάσει την πίστη σου στον φετινό ΠΑΣ. Εγώ, δυστυχώς, δεν μπορώ να την παλέψω άλλο...

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Πεμ 20 Οκτ 2022 23:37 »
Γιγαντα crimpson , μαλακας δεν προκειται να αποδειχθεις ποτε. Η ζωη ομως κι οχι μονο η μπαλα, θελει υπομονη και αισιοδοξια. Ποτε δεν πρεπει να φυγοπονουμε των δυσκολιων.Τα προβληματα ειναι γνωστα. Η ομαδα ΤΩΡΑ χρειαζεται υποστηριξη και πιστη.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Πεμ 20 Οκτ 2022 23:48 »
Σε σχεση με περσι crimpson ,ειμαστε 2 νικες πισω. Προς το παρον δεν φαινρται ευκολο να τις κανουμε. Ποτε ομως δεν πρεπει να χανουμε την αισιοδοξια μας. Εσυ πρεπει να δωσεις αυτο το συνθημα ,να παρουμε ολοι οι συνταυροι τα πανω μας. Οι δυνατοι στα δυσκολα πρεπει να βγαινουν μπροστα. Και συ εισαι ο πιο δυνατος απ ολους μας.

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #68 στις: Πεμ 20 Οκτ 2022 23:49 »
Καλησπέρα παιδια.
Μόλις γύρισα από το γήπεδο. Είμαι Αθήνα και έχω την τύχη να έχω ένα καλό φίλο Αεκτζή που πάντα με βοηθά σε τέτοιες περιπτώσεις.
Θα πω τη γνώμη μου για το πως είδα τα πράγματα μέσα από το γήπεδο.

Ατμόσφαιρα όχι τρομακτική, μέτρια θα έλεγα, παρά το γεγονός ότι είχε πολύ κόσμο. Οι Αεκτζήδες πήραν μπρος μετά το 60 μέχρι που βάλανε το πέναλτι. Χωρίς να έχω δει τη φάση, αμέσως μου δόθηκε η εντύπωση ότι μας έγινε επιθετικό φάουλ. Πολλοί το επιβεβαιώνετε...

Θα κάνω μια μικρή εισαγωγή χρήσιμη γι' αυτά που θα πω στη συνέχεια. Στα τριάντα και πλέον χρόνια που βλέπω τον Π.Α.Σ., τόσο εντός όσο και εκτός έχω πάει με την Αεκ γηπεδούχο σε τέσσερα ματς. Το 2000-1, χάσαμε 4-2, το 2002-3, χάσαμε 3-1, το 2011-12 χάσαμε 2-1, με την πίτα του Πάντου και το 2012-13 που μας έκαναν το ντου στο ΟΑΚΑ.

Χοντρικά έχω πάει σε πέντε ματς με το σημερινό. Δύο στην παλιά Φιλαδέλφεια, δύο ΟΑΚΑ και ένα στο Opap arena.
Πρώτη μα πρώτη φορἀ σε αυτές τις φορές, μιλάω πάντα για ματς με την κούλα, είδα τον Π.Α.Σ., ιδιαίτερα στο α' ημίχρονο, με επαρχιωτική νοοτροπία του στυλ: ένα να φάμε, να λήξει και όλα καλά θα είναι. Εντάξει ήρθαμε απλά για να κλείσει η καρτέλα των ομάδων σε αυτή τη φάση του Κυπέλλου. Μάλιστα μετά τη λήξη του ματς είδα παίχτη μας, δεν θα πω ποιον γιατί θα τον γαμήσω και δεν θέλω, να πανηγυρίζει, τα πήγε καλά αυτός, γιατί φάγαμε μόνο δύο.

Τι θέλω να πώ;

Είδα Π.Α.Σ. που προσωπικά τον θυμάμαι πριν την εποχή του Κολέμπα. Τέτοιο χέσιμο, τέτοια ανυπαρξία, τέτοια νοοτροπία μικρής ομάδας που κατέβηκε για τη διεκπεραίωση, προσωπικά δεν τη θυμάμαι στην Αθήνα, πλην Λεωφόρου ίσως. Ακόμη και όταν ήμασταν στη Β', σε ένα ματς με το γαυρο, του Ζιοβάνι και σια στο ΟΑΚΑ το 1999, θυμάμαι τον Π.Α.Σ. πιο μαχητικό, είχαμε χάσει με 2-1. Μια ομάδα που δεν δεχόταν το ρόλο του κομπάρσου και του φτωχού συγγενή. Μια ομάδα που γνώριζε πως αυτή η φανέλα δεν μασάει.

Σήμερα στη Νέα Φιλαδέλφεια, αυτό που θυμάμαι από τον Π.Α.Σ., σε  ματς στη Λεωφόρο, σε Καραισκάκη, σε Τούμπα, Χαριλάου, Φιλαδέλφεια, Ηράκλειο, Άλκμααρ, σε πολλά από αυτά ήμουν μέσα και ένιωθα την αίσθηση που έδινε η ομάδα, έχει πια πεθάνει.
Νομίζω αυτή είναι η μέγιστη ζημιά που έχει κάνει ο κος Σταικος. Μας γύρισε πολύ πολύ πίσω σε νοοτροπία. Λογικό θα πεις κανείς.
Χωρίς διοίκηση και με προπονητή από την Αργολιδοκορινθία τι να περιμένεις...
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 20 Οκτ 2022 23:54 από Mpakoulieros »
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Πεμ 20 Οκτ 2022 23:50 »
Τα προβληματα ειναι γνωστα. Η ομαδα ΤΩΡΑ χρειαζεται υποστηριξη και πιστη.
Η στήριξή μου στον ΠΑΣ είναι δεδομένη, ό, τι και να γίνει!
Η πίστη μου στο ότι μπορεί να τα καταφέρει φέτος έχει χαθεί...

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Πεμ 20 Οκτ 2022 23:54 »
Πίστη και υποστήριξη από εμάς την έχει. Από τον ιδιοκτήτη την έχει όμως?
Ξαναλέω ότι αν είμαστε στις τελευταίες θέσεις στα play out είμαστε σίγουρα πεσμένοι..
Βασικό αυτό με την νοοτροπία. Έχουμε χάσει την νοοτροπία που είχαμε χτισμένη τα τελευταία χρόνια... Ο τύπος μας έχει γυρίσει πολλά χρόνια πίσω.... Αλλά αυτός ξεδιάντροπα ζει το όνειρο του.
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 21 Οκτ 2022 00:02 από apnea73 »
....

Αποσυνδεδεμένος ΤΑΧΑΣ

• Sr. Member
  • Γεννήθηκα ΠΑΣ και θα πεθάνω ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Πεμ 20 Οκτ 2022 23:56 »
Δεν υπάρχει σωτηρία για μένα φέτος, είμαστε ομάδα κατώτερης κατηγορίας, από που να το πιάσεις, απ'τον τερματοφύλακα? απ'τα μπακ,το κέντρο???? επίθεση???
Αν σωθούμε φέτος θα είναι τη μεγαλύτερη επιτυχία του Χριστοβασίλη στην 14χρονη πορεία του!!
Δεν ειρωνεύομαι,δεν κάνω πλάκα, μιλάω πολύ σοβαρά,θα είναι ένα μικρό ΘΑΎΜΑ!!
Δεν πρεπει να στεκόμαστε στην ανύπαρκτη φάση τού πέναλτι (το διατύπωσε πολύ σωστά ό crimson) αλλά στον Πλαβουκο αποτυπώνεται ολος ο φετινός ΠΑΣ, δυστυχώς ο μεγαλομέτοχος αποφάσισε να παίξει με την καρδιά μας και τα συναισθήματα μας, καλό μας κουράγιο ΠΑΣΟΛΕΔΕΣ οπλιστείτε με υπομονή και δύναμη!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΣ!!

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Πεμ 20 Οκτ 2022 23:56 »
Αυτο πραγματικα με προβληματιζει crimpson. Εγω επειδη ειμαι αισιοδοξος ανθρωπος ,πιστευω οτι θα γυρισει το κουμπι. Η ομαδα για μενα δεν ειναι του πεταματου. Ειναι σε μεταβατικη φαση .Με μια δυο νικες ,[που δεν ειναι και τοσο ευκολο βεβαια κυριως λογω ψυχολογιας ] ,ολα θα αλλαξουν.

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Παρ 21 Οκτ 2022 09:18 »
Αυτο πραγματικα με προβληματιζει crimpson. Εγω επειδη ειμαι αισιοδοξος ανθρωπος ,πιστευω οτι θα γυρισει το κουμπι. Η ομαδα για μενα δεν ειναι του πεταματου. Ειναι σε μεταβατικη φαση .Με μια δυο νικες ,[που δεν ειναι και τοσο ευκολο βεβαια κυριως λογω ψυχολογιας ] ,ολα θα αλλαξουν.
Σύνταυρε λες αυτά που λέει και ο Στάικος. Ότι με μια νίκη θα γυρίσει το κουμπί. Το πιστεύεις αυτό; Πιστεύεις ότι αν παραμείνει ο Στάικος θα δούμε κάτι διαφορετικό από αυτό που βλέπουμε ως τώρα;
Εγώ πάντως όχι και θέλω να φύγει ΧΤΕΣ.

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Παρ 21 Οκτ 2022 09:45 »
Εγώ πάντως είδα μια ομάδα που έκανε μια ευκαιρία στο 1, με τον Παμλίδη να προσπαθεί να σκοτώσει τον αετό της κούλας, και μια με ένα σουτ του Ριενστρα στο 65-70
Αν δεν μπορείς να βάλεις γκολ πως θα κερδίσεις;

Ηλεκτροσόκ, με την απομάκρυνση του αναλυτή που έχουμε στον πάγκο, άμεσα, αλλιώς δε σώζεται η κατάσταση.