Αποστολέας Θέμα: Ιωνικός-ΠΑΣ Γιάννινα 9η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 6706 φορές)

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Ιωνικός-ΠΑΣ Γιάννινα 9η αγωνιστική
« Απάντηση #125 στις: Κυρ 23 Οκτ 2022 17:56 »
Μας αγαπάει ο Θεός.. Σταικο φύγε... Πάρε και το αφεντικό του σου μαζί.. Αντε πια...
....

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #126 στις: Κυρ 23 Οκτ 2022 17:57 »
Χάσαμε δύο μεγάλες ευκαιρίες να πάρουμε το παιχνίδι. Μια του Μπάλαν και μια στο τέλος για λίγο με το φάουλ δε βρήκε τη μπάλα κάποιος. Χάσαμε ένα ολόκληρο ημίχρονο για άλλη μια φορά... Σταικο σε ξύπνησαν οι συνεργάτες σου; Το ποδόσφαιρο είναι ταχύτητα. Όταν βγήκε η απάτη ο Μπιλμπάο ο τραγικός Παμλιδης και ο από χιαστό Ριενστρα παίξαμε μπάλα. Αν δω Τζίμα πάλι εκτός στο επόμενο θα μπουκαρω μεσα

Αποσυνδεδεμένος GAVOS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Κυρ 23 Οκτ 2022 17:58 »
Όταν πέφτεις απ' την Ακρόπολη και βρίσκεις πορτοφόλι.
Να ναι καλό ο Σπανός που τον πήρε ο ύπνος μετά το 2-0

Αποσυνδεδεμένος Petros Mount

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Κυρ 23 Οκτ 2022 17:58 »
Μπάλαν σέντερ φορ σε ρόλο λίμπερο για τον Ιωνικό,αυτά δεν γίνονται...

Αποσυνδεδεμένος ltz

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Κυρ 23 Οκτ 2022 17:59 »
Με τα φετινά μας χάλια, αυτό το Χ μου φάνηκε σαν νίκη.
ΠΑΣ από το 1966. Παγουράς από πάντα.

Αποσυνδεδεμένος kyriakospas

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Κυρ 23 Οκτ 2022 17:59 »
Βάση των δηλώσεων του ο Σταικος δεν δίνει οδηγίες γτ έχει στο νου του πιο πολυ τα στατιστικά του αγώνα και τις δηλώσεις που θα κάνει στο τελος :stop:

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Κυρ 23 Οκτ 2022 18:00 »
Πραγματικά μου φαίνεται απίστευτο ότι πήραμε βαθμό και παραλίγο να κερδίζαμε κιόλας. Ο Τζίμας νομίζω άλλαξε όλη την εικόνα της ομάδας και γύρισε το παιχνίδι. Έχω πει πολλές φορές ότι πρέπει να ξεκινάει βασικός σε όλα τα παιχνίδια. Ο Εραμούσπε στο πρώτο ημίχρονο ήταν σε άλλο γήπεδο. Ευτυχώς στο δεύτερο έβαλε τα πέναλτι (παλιά του τέχνη) και πήραμε το βαθμό.

Αποσυνδεδεμένος PASsenger

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Κυρ 23 Οκτ 2022 18:00 »
Οι δύο χειρότεροι προπονητές της κατηγορίας προσπάθησαν να κερδίσουν τον τίτλο του πιο άχρηστου αλλά ήρθαν ισοπαλία.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Κυρ 23 Οκτ 2022 18:00 »
Βλέπεις σε 9 αγωνιστικές 6 βαθμούς και σε πιάνει μια κατάθλιψη... Φύγε Σταικο....φύγε.... Απλα φύγε..

Επίσης θα ανακαλεσω για τον Τζιμα.. Αν και δανεικος σε όλα τα παιχνίδια προσπαθεί και παίζει... Μπράβο στο παιδί κρίμα που είναι δανεικος..
....

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Κυρ 23 Οκτ 2022 18:03 »
Περιμένουμε με ανυπομονησία τις δηλώσεις του "αρχιτέκτονα" της "επιτυχίας" ισοφάρισης του ματς. Να δούμε τι άλλη μπαρούφα μας επιφυλάσσει.

Μπράβο στους παίκτες για την προσπάθεια, είναι οι τελευταίοι που φταίνε για τη φετινή εικόνα. Ροντρίγκο πανάξιος αρχηγός και παίκτης με αρχίδια.
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Συνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Κυρ 23 Οκτ 2022 18:03 »
Τεραστιος βαθμος . Συγχαρητηρια στους παικτες για το τεραστιο παθος και πιστη που εδειξαν .
Δεν πιστευα με τιποτα οτι μπορει να γυρισει αυτο , και μαλιστα θα μπορουσε να γινει 2-3 με την ευκαιρια του Μπαλαν που ΔΕΝ χανεται.

Και για να μην ξεχνιομαστε :

Χριστοβασιλη ΚΑΙ Σταικε , ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕ !!!

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Κυρ 23 Οκτ 2022 18:05 »
Δεν τον κουνάει κανείς τώρα τον Στάικο με 2 σερί βαθμούς στο πρωτάθλημα. Με κανονικό προπονητή θα είχαμε κερδίσει και τον ΟΦΗ και σήμερα.

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Κυρ 23 Οκτ 2022 18:08 »
Αφού πήρε βαθμό να τον κρατήσουμε τον προπονηταρα

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Κυρ 23 Οκτ 2022 18:09 »
Έπιασα τον εαυτό μου να πανηγυρίζει για μία ισοπαλία με την ομάδα του Σπανού...
Εκεί με έφτασε η άθλια διαχείριση της Ομάδας από τον πρόεδρα... Ας είναι, αρκεί να σώσουμε την κατηγορία.

Ήμασταν καλύτεροι στο β' ημίχρονο, ο Τζίμας πρέπει να ξεκινάει ΒΑΣΙΚΟΣ. Μαζί με τον Ροσέρο ήταν οι πιό επικίνδυνοι και οι πιό κινητικοί παίκτες μας.
Χάσαμε ένα ολόκληρο ημίχρονο, κάποιος μάλλον τον σκούντηξε...
Δείξαμε ότι έχουμε λίγο παλμό, σαν να μην πεθάναμε... ακόμη.
Ουφ...
Οπωσδήποτε νίκη με Τρίπολη!

Αποσυνδεδεμένος panodirlas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Κυρ 23 Οκτ 2022 18:14 »
να και το Χ εκτός έδρας για τον "κοουτς" Στάικο, βελτιώνει τα στατιστικά του

μπράβο στους παίκτες για το πείσμα μακάρι να έχει και συνέχεια
αλλά ο βαθμός δεν μειώνει και την ανικανότητα του Στάικου , αμφιβάλει κανείς οτι τον Τζίμα πχ που δείχνει πάθος,οτι μπορεί και το θέλει, ένας κανονικός προπονητής δεν θα τον βοηθούσε να γίνει ακόμα καλύτερος;

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #140 στις: Κυρ 23 Οκτ 2022 18:16 »
Αυτοι ειμαστε συνταυροι. Για μενα ειναι νικη. Αυτη ειναι ανατροπη ψυχολογιας. ΥΓ Τζηλο επρεπε να πας στο μονιτορ για να το δεις;;;;;;;;; Υγ 1 Α ρε γιγαντα Παμλιδη............. Μας χρωστας ενα γκολ που εχασες σημερα.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Κυρ 23 Οκτ 2022 18:17 »
Εντωμεταξύ ο προπονητής μας είπε ότι οι παίκτες να βρούνε τα πατήματα τους... Ο προπονητής μας? Θα φύγει για να βρουν οι παίκτες τα πατήματα τους?
Φύγε....
....

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Κυρ 23 Οκτ 2022 18:29 »
Έπιασα τον εαυτό μου να πανηγυρίζει για μία ισοπαλία με την ομάδα του Σπανού...
Εκεί με έφτασε η άθλια διαχείριση της Ομάδας από τον πρόεδρα... Ας είναι, αρκεί να σώσουμε την κατηγορία.

Ήμασταν καλύτεροι στο β' ημίχρονο, ο Τζίμας πρέπει να ξεκινάει ΒΑΣΙΚΟΣ. Μαζί με τον Ροσέρο ήταν οι πιό επικίνδυνοι και οι πιό κινητικοί παίκτες μας.
Χάσαμε ένα ολόκληρο ημίχρονο, κάποιος μάλλον τον σκούντηξε...
Δείξαμε ότι έχουμε λίγο παλμό, σαν να μην πεθάναμε... ακόμη.
Ουφ...
Οπωσδήποτε νίκη με Τρίπολη!

Συμφωνώ σε όλα, απλά εγώ δεν πανηγύριζα γιατί η αλήθεια είναι ότι περίμενα κι άλλο γκολ

Βασικά γενικά περίμενα στο δεύτερο να βάλουμε ένα γκολ γιατί και οι άλλοι ήταν ευάλωτοι πισω. Αλλά έπρεπε να βγουν οι δύο στο κέντρο για να συμβεί αυτό και ευτυχώς βγήκαν

Ο Μπάλαν όσο και να μη φάνηκε σήμερα, είναι πολύ σημαντικός στο παιχνίδι που παίζουμε, καθώς λόγο ύψους παίρνει πόλεις πρώτες μπαλιές και σπάει στα χαφ πίσω βοηθώντας να περάσουμε τις δύο γραμμές του αντιπαλου γιατί με τη μπάλα κάτω δε μπορούμε εύκολα

Ο Τζίμας προφανώς και πρέπει να ξεκινήσει βασικός. Απλά έχω παρατηρήσει κάτι. Όταν μπαίνει αλλαγή, μπαίνει με τα μπουνια και για 30-35 λεπτά πάει τάπα στο γηπεδο. Μετά όμως ξεμένει λίγο απο δυναμεις. Όταν ξεκινήσει βασικός θα πρέπει να το διαχειριστεί αυτό. Έδωσε μεγάλη ώθηση στην ομάδα μας με την όρεξη του. Οι άλλοι βαριοταν να πιέσουν
Ο Παμλιδης έπρεπε να βγει στο 60 και οχι στο 75. Στην άμυνα δεν είχαμε θέματα. Πάλι όλο το θέμα ήταν τα χαφ μας. Θέλουμε έναν ταχύτατο χαφ. Καραχάλιος δεν μπορούσε να ακολουθήσει Φαντιγκα.
Μου άρεσε ο Παλιός. Δεν ήταν τρύπα πίσω σαν τον Κιακο, έχει καλή σέντρα αλλά με τριπλα δεν περνάει κανέναν. Τον βοηθάει όμως πολύ ότι είναι γρήγορος. Ροσερο σε ανοιχτό ματς τους έκανε χαζούς, δεν τον σταματούσαν
Εραμουσπε ήταν σε τρικυμία στο πρώτο σήμερα αλλά έβαλε τα πέναλντι. Βέβαια έχασε και το άλλο στο κενο τέρμα αλλά κάτι θα χάσει και αυτος

Για μένα ορθολογική ενδεκάδα με Αστέρια

Αθανασίου (είναι αγχωμενος καθώς συνέχεια όταν μαζεύει τη μπάλα πέφτει να πάρει ανάσες, αλλά φαίνεται σταθερός ο μικρός. Έχει τεχνικά θέματα βέβαια. Πρέπει να βελτιώσει πως βάζει τα χέρια πίσω από τη μπάλα. Με την ΑΕΚ πάλι τα έβαλε λάθος, με ίδιο τρόπο όπως και με τον ΠΑΟ που τα έφαγε. Δεν έχει τις παλάμες πίσω από τη μπάλα αλλά σχεδόν στο πλάι. Θα το βελτιώσουν. Ας συνεχίσει αυτός για τώρα)

Άμυνα: Σορια, Παντελάκης, Εραμουσπε, Πηλιος
Κέντρο: Καραχάλιος, Τζίμας, και τρίτος πραγματικά δε ξέρω. Κιακος με Παναιτωλικό ήταν τραγικός. Τον ξαναεμπιστευεσαι εκεί; Η Λωλη; Δεν έχει ένταση ο Λωλης. Δε ξέρω αλήθεια...
Τριαδα μπροστά: Μορέιρα (παίχτης έδρας) Μπάλαν Ροσερο

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #143 στις: Κυρ 23 Οκτ 2022 18:41 »
Στάικο Στάικο σε παρακαλώ

διώξε τον κωλόχοντρο

και μην σας ξαναδώ!

ΟΥΣΤ!!!

Τα σοβαρότερα σε λίγο. Αφού δεν τα σπασα σήμερα πάλι καλά.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Κυρ 23 Οκτ 2022 18:53 »
Ένα μεγάλο ουφ βγήκε.Την σκαπουλάραμε σήμερα και μην το πείτε πουθενά.Θα μας βγει η ψυχή φέτος.
Βέβαια τώρα μην περιμένετε να φύγει ο Στάικος.2 σερί ισοπαλίες.Μπορεί σε λίγο να ακούσουμε και ότι το ρόστερ είναι μια χαρά,απλά ήθελε λίγο χρόνο για να δέσει.
Καλά κουράγια σε όλους γιατί θα μας χρειαστεί.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Κυρ 23 Οκτ 2022 19:01 »
Παράθεση
Στάικος: «Εμφανίστηκε σήμερα το dna των παικτών του ΠΑΣ Γιάννινα»
Έντονα συναισθήματα σήμερα στο παιχνίδι Ιωνικού-ΠΑΣ Γιάννινα σ’ ένα πολύ ωραίο ματς με τον ΠΑΣ να γυρνάει από το 2-0 σε 2-2 και παραλίγο να κάνει και το 2-3. Ωστόσο και ο βαθμός είναι πολύτιμος έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα. Ο κ. Στάικος δήλωσε περήφανος γι’ αυτό που κατάφεραν οι παίκτες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις στην Cosmote

Για τα δύο διαφορετικά ημίχρονα κι αν ο ΠΑΣ πήρε πίσω αυτό που έχασε με τον ΟΦΗ: «Είναι σαν σκορ ίδιο, αλλά το σημερινό ματς είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Ήταν δύο ομάδες πιεσμένες από τα προηγούμενα αποτελέσματα. Μπορεί να παίζαμε με μια ομάδα που είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, αλλά είναι καλά δουλεμένη και με καλούς παίκτες. Μπορώ να πω ότι το πρώτο 20λεπτο ήταν μοιρασμένο και δείχναμε ότι πατάγαμε γερά, αλλά δυστυχώς με μία εκτέλεση κόρνερ και σουτ έξω από την περιοχή και ένα απευθείας φάουλ βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Ο Ιωνικός από το 25ο λεπτό και μέχρι το 55ο έδειχνε ότι ψάχνει κι άλλο γκολ. Όμως καταφέραμε και γυρίσαμε ένα ματς που στο τέλος θα μπορούσε να γίνει και 2-3 με τις φάσεις που είχαμε. Η ομάδα μας επικράτησε από το 50’ και μετά στον αγωνιστικό χώρο.

Θέλω να πω ότι είμαι περήφανος γι’ αυτούς τους ποδοσφαιριστές. Έδωσαν τα πάντα, ήρθαν από το 2-0 στο 2-2 και έδωσαν τα πάντα και μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο μπορούσε να γίνει 2-3. Νομίζω ότι η σημερινή εμφάνιση του β’ ημιχρόνου θέλουμε να είναι το εφαλτήριο για μια καλύτερη πορεία στη  συνέχεια. Μέσω των παικτών μας εμφανίστηκε σήμερα το dna των παικτών του ΠΑΣ Γιάννινα. Είχαμε κάνει καλές εμφανίσεις, αλλά αυτό το πάθος, αυτήν την ψυχή κι αυτή τη διάθεση που βγάλαμε στο β’ ημίχρονο δεν τα είχαμε ξαναδεί και ελπίζουμε να συνεχίσουμε καλύτερα».
super-fm.gr

Παράθεση
Σπανός: «Μόνοι μας χαλάσαμε ό,τι στήσαμε»
Οι δηλώσεις του Δημήτρη Σπανού μετά την ισοπαλία του Ιωνικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στα λάθη της ομάδας του, αλλά και στα πέναλτι που δόθηκαν στην ομάδα του Θανάση Στάικου, αμφισβητώντας το δεύτερο.

Για το τι έφταιξε και το 2-0 έγινε 2-2: «Στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου μέρους χάσαμε ευκαιρίες για τρίτο γκολ. Χάσαμε κι άλλες ευκαιρίες. Δεν έχει να κάνει με τα πρόσωπα που παρουσίασε η ομάδα στα δύο ημίχρονα, ούτε οπισθοχωρήσαμε. Κάναμε καλή εμφάνιση, αλλά δυστυχώς πρέπει να βάζουμε πάνω από δύο γκολ για να κερδίζουμε».

Για το αν το επόμενο ματς είναι ακόμα ένας τελικός για τον Ιωνικό: «Το να λέμε τελικοί και τελικοί, ας τους κερδίζαμε. Μόνοι μας χαλάσαμε ό,τι ωραίο χτίσαμε. Δεν είμαι σίγουρος για τα δύο πέναλτι, αλλά βλέπω ότι εύκολα δίνονται».
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Κυρ 23 Οκτ 2022 19:21 »
Ο Σόρια δεν «μπορούσε» να κοιτάξει το πέναλτι του Εραμούσπε για το 2-2 (vid)
Ο ΠΑΣ Γιάννινα ισοφάρισε στο φινάλε τον Ιωνικό και η αντίδραση του Σόρια στο πέναλτι του Εραμούσπε είναι χαρακτηριστική της σπουδαιότητας που είχε η αναμέτρηση της Νεάπολης.
Τεράστιας βαθμολογικής σημασίας ήταν το σημερινό (23/10) ματς της Νεάπολης, όπου Ιωνικός και ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2. Ο «Αγιαξ της Ηπείρου» «γύρισε» το παιχνίδι παρότι βρέθηκε να χάνει 2-0 χάρις σε δύο ισάριθμες εκτελέσεις πέναλτι του Εραμούσπε και η αντίδραση του Σόρια σε εκείνη του 85' που διαμόρφωσε το μετέπειτα τελικό αποτέλεσμα, αντικατοπτρίζει τη σπουδαιότητα του βαθμού που απέσπασε.

Ο Ισπανός μπακ δεν κοίταγε το συμπαίκτη του αλλά τον πάγκο της ομάδας του και μόλις είδε τα μέλη της αποστολής να πανηγυρίζουν... ξέσπασε και εκείνος.
https://www.gazzetta.gr/football/superleague/2163075/o-soria-den-mporoyse-na-koitaxei-penalti-toy-eramoyspe-gia-2-2-vid

Συνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: Κυρ 23 Οκτ 2022 19:57 »
Σε αλλα νεα , διαφωνω οτι σημερα ημασταν τυχεροι , οτι μας βοηθησε ο Θεος κλπ.
Τουναντιον , για ακομη μια φορα δεχτηκαμε ενα γκολ - μονοκοματο απο κορνερ που μπαινει ενα καθε δεκα χρονια ( οπως ακριβως μετα φιδια ), και χασαμε πολλες ευκαιριες (δοκαρι Εραμουσπε,  κεφαλια Κιακου, σουτ στα πουρναρια του Παμλιδη , Μπαλαν σε αδειο τερμα ) ακομα και για την νικη.

Εν πασει περιπτωσει , ο σημερινος βαθμος θα εχει πραγματικη αξια ΜΟΝΟ αν κερδισουμε τον Μεταξα και χασει αυριο ο Λεβαδειακος …

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Κυρ 23 Οκτ 2022 20:03 »
Απόδειξέ μου ότι είμαι μαλάκας, ρε πούστη μου!
Απόδειξέ το μου, ρε αγάπη μου!
Μου απέδειξες ότι είμαι μισο - μαλάκας.
Περιμένω την αγωνιστική σου Ανάσταση για να με ξεφτιλίσεις εντελώς. Ανυπομονώ!

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #149 στις: Κυρ 23 Οκτ 2022 20:04 »
Λίγα πράγματα και από εμένα:

Το πρώτο γκολ που τρώμε δεν είναι προϊόν τύχης αλλά αποτέλεσμα αδούλευτης και απειθάρχητης άμυνας. Όλοι οι παίχτες μέσα στα καρέ και ένας παίχτης του Ιωνικού πιάνει το σούτ ολομόναχος. Μια στραβωκλωτσιά να γίνει, μια τσαφιά, δύο σώματα να μπούνε μπροστά και να το το γκολάκι. Σκοπός της άμυνας είναι η αποτροπή των τελικών φάσεων και όχι η προστασία των καρέ. Δεν παίζουμε σκάκι mr Στάικος. Την άμυνα την έχεις αδούλευτη. Την άμυνα, που θεωρητικά είναι το πιο εύκολο κομμάτι μιας ομάδας.

Μου έκανε εντύπωση η μεγάλη παρουσία μικρών παιδιών στις κερκίδες του Ιωνικού. Μια ομάδα-γειτονιά της Αθήνας με πολύ μικρή οπαδική βάση μας βάζει τα γυαλιά. Αντιθέτως εμείς, δεν μοιράζουμε εισιτήρια στα σχολεία, δεν αφήνουμε πιτσιρικάδες να μπούνε τσαμπα μέσα, όπως κάνει κατά εκατοντάδες η ΑΕΚ στην Opap arena, το είδα με τα μάτια μου και έχουμε τιμές στο Θεό. Υπεύθυνος γι'αυτό η γάγγραινα που διοικεί.

Τέλος με έπιασε θλίψη βλέποντας την άδεια κερκίδα των φιλοξενουμένων. Θυμάμαι το ματς το 2001, χρονιά 2000-2001, όπου πάνω από 1.500 πασολέδες δεν χωρούσαμε καν να μπούμε σε αυτό το τριμπούρδελο. Σκορ τότε 0-0, με σφαγιαστική διαιτησία για εμάς, χαμένο πέναλτι νομίζω γι'αυτούς και το απίθανο σύνθημα που είχε βγει από μεθυσμένους Πασολέδες:

Κανελάκη Κανελάκη
κερνα τον κέρνα τον Μπελά σφηνάκι
κέρνα τσίπρο και τεκιλα
γιατι σε γιατι σ' εκανε ξεφτίλα.

Ωραία χρόνια, μαζικής παρουσίας, μαγκιάς, μαχητικότητας, περηφάνιας , ανάτασης κ.ο.κ.. Ο γνωστός πετροπόλεμος λίγο πριν τον αγώνα, ψιλο κυνηγητό μετά και επιστροφή στα Γιάννινα από τους καρόδρομους ή παραμονή στην Αθήνα για πολλούς.

Ξαναπήγα και άλλες φορές Νίκαια, με Ιωνικό και Χαλκηδόνα, 3-0 είχαμε χάσει και πάντοτε είχαμε φοβερό κόσμο.
Τι απέγινε ρε παιδιά από εκείνες τις μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις; Από Γιάννινα τίποτα; Πως είναι δυνατόν ο σύνδεσμος να πάει μπάσκετ γυναικών εκδρομή στα Σέρρας και να μην πάει στο ποδόσφαιρο; Ήρεμαι και καλοπροαίρετα ρωτάω. Οι Αθηναίοι που είναι; Γιατί τέτοια κατήφεια; Ψάχνω στα ερείπια του μεγαλείου του 1997-2003, των μεγαλύτερων εκδρομών και κινητοποιήσεων της ελληνικής επαρχίας και δεν βρίσκω τίποτα.

Τι ώραια χρόνια ζήσαμε οι μεγαλύτεροι. Αξέχαστα. Από το πρωί έως το βράδυ μόνο Π.Α.Σ.. Εκδρομές, τσίπρα, τσιγάρα, τρεξίματα και πεσίματα. Πάντοτε κάτι συνέβαινε. Τώρα καταντήσαμε Ξάνθη και Πανιώνιος...
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!