Έπιασα τον εαυτό μου να πανηγυρίζει για μία ισοπαλία με την ομάδα του Σπανού...
Εκεί με έφτασε η άθλια διαχείριση της Ομάδας από τον πρόεδρα... Ας είναι, αρκεί να σώσουμε την κατηγορία.
Ήμασταν καλύτεροι στο β' ημίχρονο, ο Τζίμας πρέπει να ξεκινάει ΒΑΣΙΚΟΣ. Μαζί με τον Ροσέρο ήταν οι πιό επικίνδυνοι και οι πιό κινητικοί παίκτες μας.
Χάσαμε ένα ολόκληρο ημίχρονο, κάποιος μάλλον τον σκούντηξε...
Δείξαμε ότι έχουμε λίγο παλμό, σαν να μην πεθάναμε... ακόμη.
Ουφ...
Οπωσδήποτε νίκη με Τρίπολη!
Συμφωνώ σε όλα, απλά εγώ δεν πανηγύριζα γιατί η αλήθεια είναι ότι περίμενα κι άλλο γκολ
Βασικά γενικά περίμενα στο δεύτερο να βάλουμε ένα γκολ γιατί και οι άλλοι ήταν ευάλωτοι πισω. Αλλά έπρεπε να βγουν οι δύο στο κέντρο για να συμβεί αυτό και ευτυχώς βγήκαν
Ο Μπάλαν όσο και να μη φάνηκε σήμερα, είναι πολύ σημαντικός στο παιχνίδι που παίζουμε, καθώς λόγο ύψους παίρνει πόλεις πρώτες μπαλιές και σπάει στα χαφ πίσω βοηθώντας να περάσουμε τις δύο γραμμές του αντιπαλου γιατί με τη μπάλα κάτω δε μπορούμε εύκολα
Ο Τζίμας προφανώς και πρέπει να ξεκινήσει βασικός. Απλά έχω παρατηρήσει κάτι. Όταν μπαίνει αλλαγή, μπαίνει με τα μπουνια και για 30-35 λεπτά πάει τάπα στο γηπεδο. Μετά όμως ξεμένει λίγο απο δυναμεις. Όταν ξεκινήσει βασικός θα πρέπει να το διαχειριστεί αυτό. Έδωσε μεγάλη ώθηση στην ομάδα μας με την όρεξη του. Οι άλλοι βαριοταν να πιέσουν
Ο Παμλιδης έπρεπε να βγει στο 60 και οχι στο 75. Στην άμυνα δεν είχαμε θέματα. Πάλι όλο το θέμα ήταν τα χαφ μας. Θέλουμε έναν ταχύτατο χαφ. Καραχάλιος δεν μπορούσε να ακολουθήσει Φαντιγκα.
Μου άρεσε ο Παλιός. Δεν ήταν τρύπα πίσω σαν τον Κιακο, έχει καλή σέντρα αλλά με τριπλα δεν περνάει κανέναν. Τον βοηθάει όμως πολύ ότι είναι γρήγορος. Ροσερο σε ανοιχτό ματς τους έκανε χαζούς, δεν τον σταματούσαν
Εραμουσπε ήταν σε τρικυμία στο πρώτο σήμερα αλλά έβαλε τα πέναλντι. Βέβαια έχασε και το άλλο στο κενο τέρμα αλλά κάτι θα χάσει και αυτος
Για μένα ορθολογική ενδεκάδα με Αστέρια
Αθανασίου (είναι αγχωμενος καθώς συνέχεια όταν μαζεύει τη μπάλα πέφτει να πάρει ανάσες, αλλά φαίνεται σταθερός ο μικρός. Έχει τεχνικά θέματα βέβαια. Πρέπει να βελτιώσει πως βάζει τα χέρια πίσω από τη μπάλα. Με την ΑΕΚ πάλι τα έβαλε λάθος, με ίδιο τρόπο όπως και με τον ΠΑΟ που τα έφαγε. Δεν έχει τις παλάμες πίσω από τη μπάλα αλλά σχεδόν στο πλάι. Θα το βελτιώσουν. Ας συνεχίσει αυτός για τώρα)
Άμυνα: Σορια, Παντελάκης, Εραμουσπε, Πηλιος
Κέντρο: Καραχάλιος, Τζίμας, και τρίτος πραγματικά δε ξέρω. Κιακος με Παναιτωλικό ήταν τραγικός. Τον ξαναεμπιστευεσαι εκεί; Η Λωλη; Δεν έχει ένταση ο Λωλης. Δε ξέρω αλήθεια...
Τριαδα μπροστά: Μορέιρα (παίχτης έδρας) Μπάλαν Ροσερο