Πλέον η Ομάδα σώνεται μόνο με μπαλώματα ενός 6μήνου.
Τέτοιο μπάλωμα είναι ο Τσιντώτας, που έχει την εμπειρία να βοηθήσει.
Ο Νίνης..., δεν ξέρω τί να πω γι' αυτόν.... Πάντως ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ τέτοιον ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ...
Διαβάζω για 2 Αργεντινούς. Και γιατί δεν έπαιρνε 2 τέτοιους το καλοκαίρι? Μπέχο, α?
Ωραία, άντε και φέρνει παίκτες, μια ολόκληρη 11άδα σου λέω εγώ. Εσείς βλέπετε ότι με αυτόν τον "προπονητή" θα κάνουμε κάτι? Σοβαρά τώρα? Μας έχει πάρει ο απότομος κατήφορος για Β' εθνική και δεν έχουμε φρένα.
Τέτοια οργή και αγανάκτηση για προπονητή του Π.Α.Σ. δεν έχω νιώσει ποτέ. Και παρακολουθώ την Ομάδα από το 1979... Πώς το λέγαν εκείνο το νούμερο που μας είχε φορτώσει ο ψηλός? Από τον αγροτικό αστέρα νομίζω τον είχε φέρει. Κάτι σε ίδης νομίζω τελείωνε το επίθετό του. Αμανατίδης? Τέλος πάντων, έπαιζε σύστημα 4-0-6. Ε, εκείνος θα πρόσφερε περισσότερα σε σχέση με τον Νάσιο. Τον Κόβη δεν τον αναφέρω καν. Εκείνος δεν ήταν καν βοηθός...
Άσε μας ρε Νάσιο...
Φύγετε ρε όλοι από την Ομάδα. Εκείνος ο Μεταξάς έχει καταστρέψει εντελώς τον Νώντα, μαζί με τον Μούσπε κουτουλάνε μεταξύ τους. Ο Παμλίδης εκτός πραγματικότητας. Με έναν Μορέιρα να του έχει βγει η γλώσσα πάνω κάτω δεν γίνεται τίποτα. Μπιλμπάο ένα μηδενικό. Σόρια λίγος. Γουστάρω Πήλιο για το πάθος του. Μπαγκαλιάνης, το παιδί δεν μου φταίει αλλά δεν κάνει...
Ο Βλαντ ο παλουκωτής όταν τον έχεις μόνο του μπροστά, τί θέλεις να σου κάνει, ρε Νάσιο? Δεν είναι Περέα, θέλει στήριγμα.
Άσε μας ρε Νάσιο...
Τζίμας, καταστρέφεται σαν αμυντικό χαφ.
Άσε μας ρε Νάσιο...
Ο Αθανασίου δεν έχει την εμπειρία. Εκείνος ο Σούλης δεν συνήλθε ακόμη?
Στην πραγματικότητα δεν τα βάζω με τους παίκτες μας. Νιώθω ότι με κάποιον άλλον στο πόστο του προπονητή θα έδειχναν καλύτερα πράγματα.
Άσε μας ρε Νάσιο...
Αν και στην ουσία δεν μου φταις ούτε εσύ ρε Νάσιο. Ένας και μόνο ένας έχει την ευθύνη...