Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης 10η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 7356 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης 10η αγωνιστική
« Απάντηση #150 στις: Δευ 31 Οκτ 2022 20:53 »
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #151 στις: Δευ 31 Οκτ 2022 20:54 »
Κύριε κρίμσον που κρύβεστε τόση ώρα;;;;
Γιατί δεν βγαίνετε στο τηλέφωνο;;;

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #152 στις: Δευ 31 Οκτ 2022 20:55 »

Αυτο το υπο παρακολουθηση που εχω εδω και 2 χρονια θα σβηστει ποτε ή θα συνεχιστει αιωνια?
Υπαρχει κανενα σοβαρο ατομο να παρει αποφασεις ή το παιζετε ολοι αρχηγοι αλλα ολοι ειστε κομπαρσοι?
Αρκετα κρατησε η κοροιδια, ειδικα οταν καποιοι εχουν ατελειωτη ασυλια στο να λενε απαραδεκτα και προσβλητικα πραγματα σε αλλους

:pas: :pashat: :joker:
Εσύ και ο Ανδρουλάκης...

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #153 στις: Δευ 31 Οκτ 2022 21:00 »
Τολμώ να πω ότι ήταν μία από τις πιό αρχιδάτες νίκες, δεδομένου πάντα της κατάστασης που βρίσκεται η Ομάδα.
Μαγική η μεταμόρφωση του Π.Α.Σ. στο δεύτερο ημίχρονο, τρομερό πάθος μετά το γκολ που φάγαμε, θα μπορούσαμε και τρίτο. Το σημερινό μου θύμισε πολύ το 3-1, επίσης στο Ζωσιμάδες, νομίζω το 2014. Θυμάμαι οι Αρκάδες είχαν προηγηθεί και μετά πήρε μπροστά η ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ ο Τσάβες και οι αντίπαλοι γλύτωσαν το διασυρμό. Κάτι παρόμοιο και σήμερα.
Ο Μορέιρα ξέρει καντάρια μπάλα, αλλά λόγω ψυχολογίας εδώ μέσα βγάζει μάτια, ενώ έξω σαν να είναι εκτός υδάτων. Ο καλύτερος του γηπέδου.
Μωρή αρρώστια Ρουμάνε, εσένα δεν σε λένε Κλαούντιου. Βλαντ ο παλουκωτής είναι το όνομα σου!
Τεράστια νίκη! Η Ομάδα γύρισε δύο συνεχόμενα δύσκολα ματς και νομίζω ότι θα πάρει πολλή ψυχολογία.
Πριν καμία 10αρια μέρες έγραψα ότι θα ήθελα πολύ η Ομάδα να μου αποδείξει ότι λέω μαλακίες. Ε, πλέον το λέω: είμαι μαλάκας και χαίρομαι τα μάλα γι'αυτό!  :P
ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΟΥ!!!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #154 στις: Δευ 31 Οκτ 2022 21:05 »
Κύριε κρίμσον που κρύβεστε τόση ώρα;;;;
Γιατί δεν βγαίνετε στο τηλέφωνο;;;
Τσα! Να 'μαι κι εγώ!  :)

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #155 στις: Δευ 31 Οκτ 2022 21:14 »
Επίσης ΑΠΑΙΤΩ να βγει ΤΩΡΑ ο καλός σύνταυρος ΠΑΣ και να μου τα χώσει! Ο μόνος εδώ μέσα που δεν τα είχε βάψει μαύρα! Σύνταυρε, τα σέβη μου!

Αποσυνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #156 στις: Δευ 31 Οκτ 2022 21:15 »
Στα πρώτα 60'  (εκτός από το διάστημα 35-45) δεν υπήρχαμε στο γήπεδο. Δεύτερη μπαλιά δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε, μπροστά δεν πήγαινε η μπάλα με τίποτα και ο Μορέιρα (ο μόνος παίκτης που έβγαινε με αξιώσεις μπροστά στα προηγούμενα ματς) ήταν εγκλωβισμένος. Μία άντε δύο κούρσες στο πρώτο ημίχρονο μόνο και αυτές καταδικασμένες. Ο Αστέρας χωρίς να έχει τη μεγάλη ομάδα είχε παίκτες που κυκλοφορούσαν καλά τη μπάλα και κυριάρχησε άνετα (χωρίς βέβαια να κάνει κάποια μεγάλη ευκαιρία).
Στο 2ο τρώμε ένα από τα πιο φθηνά γκολ που έχουμε φάει (ούτε ο ίδιος ο σκόρερ δεν κατάλαβε ποσο εύκολα έφτασε σε αυτόν η μπάλα και βγήκε τετ α τετ).
Εκεί μπαίνουν Μπάλαν και Φοφανά και αλλάζει τελείως η εικόνα του ματς. Ελευθερώθηκε ο Μορέιρα και τους διέλυσε με τις επελάσεις του. Ο Μπάλαν πάλι έβαλε γκολ με την πρώτη επαφή και ο Φοφανά έδωσε ενέργεια (έβαλε και γκολ).Και ο Αστέρας εξαφανίστηκε από το γήπεδο.
Και με 4 βαθμούς στα δύο τελευταία ματς, διορθώσαμε αρκετά την κατάσταση.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #157 στις: Δευ 31 Οκτ 2022 21:24 »
Παράθεση
Στάικος: «Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές που είναι οι ήρωες της ημέρας»
Ο κ. Στάικος χαρακτήρισε ήρωες τους παίκτες του και στάθηκε στο γεγονός ότι η ανατροπή ήρθε με πάρα πολλά παιδιά 19-22 ετών στην ενδεκάδα.

Ο κ. Στάικος ανέφερε στις δηλώσεις του στην αίθουσα τύπου:

«Ήταν μια μεγάλη νίκη κυρίως με τον τρόπο που ήρθε. Όταν παίζεις με μία ομάδα που έχει ένα από τα πιο ποιοτικά ρόστερ και καταφέρνεις και ανατρέπεις το εις βάρος σου 0-1 σίγουρα είναι πολύ σημαντικό. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια οι ποδοσφαιριστές που πραγματικά είναι οι ήρωες αυτής της ημέρας. Δεν μπορώ να παραβλέψω ότι οι Ζωσιμάδες, η δύναμη αυτή του γηπέδου και ο κόσμος μας, μάς έσπρωξε στη σημερινή νίκη. Σημαντική γιατί μας ανεβάζει βαθμολογικά, αλλά δεν σημαίνει κάτι, δε τελείωσε κάτι, γιατί το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος και έχουμε δύσκολη συνέχεια».

Για το γεγονός ότι όλη η ροή των δύο τελευταίων αγώνων άλλαξε με τις αλλαγές από τον πάγκο και για το αν θα έπρεπε να παίξει έτσι από την αρχή ο ΠΑΣ: «Πραγματικά το πιστεύω ότι στον πάγκο πρέπει να σκεφτείς ανάλογα με την εξέλιξη και τη διαμόρφωση του παιχνιδιού, αλλά πάντα οι αλλαγές  κρίνονται και από το αποτέλεσμα. Οι προπονητές δεν έχουμε την πολυτέλεια που έχουν όλοι οι άλλοι να κρίνουν μετά το γεγονός, εμείς πρέπει να πάρουμε τις αποφάσεις από πριν. Άλλες φορές θεωρούνται πετυχημένες άλλες όχι, δεν ισχύει πάντα αυτό.

Αν επιλέξουμε το κάτι άλλο από την αρχή που ρωτάτε, πάντα θα υπάρχει αυτό. Κάθε φορά πράττουμε αναλόγως, άλλοτε πετυχαίνουμε και άλλοτε όχι».

Αν δείχνει βάθος πάγκου το γεγονός ότι έρχονται παίκτες που αλλάζουν αποτελέσματα: «Όλα τα παιδιά βοηθάνε, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, δεν έχουμε κανένα παράπονο. Κι εδώ να σημειώσω ότι η χαρά μας και ικανοποίησή μας είναι προσπαθούν πάρα πολύ παιδιά όπως οι Αθανασίου, Πήλιος, Λώλης, Λιάσος, Τζίμα, Φοφανά, παιδιά από 19 ως 22 ετών. Σε επίπεδο Super League δεν το συναντάς εύκολα, αυτό το κρατάμε, είμαστε ικανοποιημένοι, αλλά δεν έχουμε καταφέρει και κάτι ακόμα. Έχουμε πολλή δουλειά και δύσκολη συνέχεια».

Για την επιστροφή Μεταξά και αν το έζησε το σημερινό ως ο μαθητής που κέρδισε τον δάσκαλο: «Είχα μία εκπληκτική συνεργασία με τον κ. Μεταξά πέρυσι, είναι τιμή μου να είμαι αντίπαλος με όλους τους προπονητές, αλλά κυρίως τον κ. Μεταξά. Είχαμε και έχουμε εξαιρετική σχέση, περάσαμε πολλά μαζί στην καθημερινότητα, είμαι νέος προπονητής, αλλά κρατάω πράγματα και προσπαθώ να τα προσθέσω στις δικές μου ιδέες και σκέψεις.

Ωστόσο σήμερα δεν έπαιζαν Στάικος και Μεταξάς, αλλά ΠΑΣ και Αστέρας και κέρδισε ο ΠΑΣ Γιάννινα».

Για το αν αλλάζει κάτι στο σκεπτικό των ελλείψεων του ρόστερ και στις μεταγραφές που πρέπει να γίνουν: «Έχουμε κάνει και καλύτερες εμφανίσεις, αλλά δεν τις συνδυάσαμε με αποτέλεσμα. Αλλά στο ποδόσφαιρο θα έρθει κι ένα αποτέλεσμα τέτοιο. Μέχρι το 60 δεν ήμασταν έτσι όπως θα έπρεπε, σαν εικόνα. Δώσαμε τα πάντα όμως στο τελευταίο μισάωρο και δικαιούμασταν τη νίκη. Υπάρχουν κι άλλα παιδιά στο ρόστερ, αλλά δεν πρέπει να αποπροσανατολιστούμε με μία νίκη, όπως δεν πρέπει να φέρνουμε την καταστροφή σε κάποια άτυχα αποτελέσματα. Σίγουρα θέλουμε ενίσχυση και στη μεταγραφική περίοδο θα κάνουμε το καλύτερο. Ο μαραθώνιος θα είναι δύσκολος. Αν δούμε τη βαθμολογία ήταν αυτονόητο να κερδίσουμε σήμερα και το καταλαβαίνετε. Θα ήμασταν στους 2 για υποβιβασμό αν τελείωνε τώρα το πρωτάθλημα. Είναι πολύ κοντά οι αποστάσεις των ομάδων και θα χρειαστούμε ενίσχυση τον Δεκέμβριο».

Αν αφιερώνει κάπου τη νίκη: «Το μυαλό μας ήταν στον Αγγελόπουλο της Κ19, κινητοποιηθήκαμε όλοι, ένα παιδί με ταλέντο τον είχαμε δει και στην προπόνηση. Θα αφιερώσουμε τη σκέψη μας και τις ευχές μας, αλλά δεν θα ήθελα να προσωποποιήσω τόσο πολύ τη νίκη σήμερα γιατί ήταν μια ομαδική προσπάθεια. Τέτοια συμβάντα είναι εκτός ποδοσφαίρου και όλοι θα σταθούμε δίπλα σ’ αυτό το παιδί».

Για το αν είναι παρακαταθήκη όλα τα νεαρά παιδιά που έπαιξαν σήμερα που έβγαλαν απίστευτα ψυχικά αποθέματα: «Σίγουρα είναι παρακαταθήκη και είπατε και για ψυχή. Τα παιδιά αυτά δεν πρόλαβαν να είναι με άλλη ομάδα. Είναι σίγουρα ΠΑΣ, δεν πρόλαβαν να είναι κάτι άλλο, αλλά είναι ΠΑΣ. Θα γίνουν λάθη, αλλά είναι ΠΑΣ. Η ψυχή που βγήκε σήμερα βγήκε με τη βοήθεια του κόσμου».

Για τον τραυματισμό του Καραχάλιου: «Θα δούμε για τον Καραχάλιο, έχει τραβήξει πολλά φέτος, θα είναι αμφίβολος για τον ΠΑΟΚ».
super-fm.gr

Παράθεση
Αποθέωσε Στάικο, ένιωσε ντροπή για τον κόσμο ο Μεταξάς όπως δήλωσε στη συνέντευξη τύπου!
Γύρω από τους λόγους της φυγής του από τον ΠΑΣ Γιάννινα που δεν εξηγήθηκαν επαρκώς στον κόσμο με συνέπεια σήμερα να γίνει στόχος υβριστικών συνθημάτων, περιστράφηκε η συνέντευξη τύπου του κ. Μεταξά, που απέφυγε παρά τις πιέσεις να πει τι έγινε, ανέφερε όμως ότι ντράπηκε με τα συνθήματα εναντίον του και τόνισε ότι αν ήξεραν τι έγινε κι εκείνοι θα έφευγαν ρίχνοντας τελικά κι άλλο νερό στο μύλο της αντιπαλότητας που γεννήθηκε και επίσημα από σήμερα…

Για το παιχνίδι: «Στο α’ ημίχρονο είχαμε 2-3 καλές ευκαιρίες που μπορείς και να τις βάλεις γκολ, ήθελα κάτι παραπάνω. Στο β’ ημίχρονο μπήκαμε καλά, αλλάξαμε στυλ παιχνιδιού σημειώσαμε στο ημίχρονο κάτι που θέλαμε να κάνουμε και να το ξεκάθαρα, ήταν το κάθετο τρέξιμο και μας βγήκε κατευθείαν με την πρώτη. Εκεί είναι που αναρωτιέμαι γιατί το σταματάμε αυτό. Στο καπάκι είχαμε και την ευκαιρία για το 2-0 και μετά σταματάμε και προσπαθούμε να παίξουμε στο πόδι,  να διατηρήσουμε το 0-1, αντίθετα ο ΠΑΣ δεν το έκανε αυτό ούτε όταν ισοφάρισε, πίεσε για το 2-1 και το έκανε»

Για το αν ξεχνάει εύκολα ο κόσμος όπως είπε στις δηλώσεις του στη NOVA και αν υπήρχε κάτι που δεν εξήγησε στον κόσμο και έγινε αυτό που έγινε σήμερα με τις αποδοκιμασίες εις βάρος του: «Ό,τι ήταν να πω το είπα, κάθε ένας που τραγούδησε σήμερα όλες αυτές τις αηδίες, τα χυδαία σλόγκαν, θα έκανε ακριβώς το ίδιο που έκανα κι εγώ και σ’ αυτό είμαι απόλυτα σίγουρος. Είχαμε μια υπέροχη χρονιά πέρυσι, τους αγάπησα, αλλά σήμερα ντράπηκα γι’ αυτόν τον κόσμο».

Για το ότι δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες στον κόσμο για τον λόγο που έφυγε: «Όχι νομίζω είπαμε αρκετά, είναι περασμένα. Σήμερα είμαι προπονητής του Αστέρα και αναλύω το παιχνίδι. Μια νίκη για τον ΠΑΣ που δεν την ήθελα με τίποτα γιατί πάντα θέλω να κερδίζω, αλλά ήρθαν αλλιώς τα πράγματα».

Το σχόλιό του για τον «μαθητή» του Στάικο: «Είναι καλός άνθρωπος και τον πιστεύω και ως προπονητή, εμένα με βοήθησε πάρα πολύ πέρυσι, άκουσα ότι υπάρχουν κι εδώ γκρίνιες. Δεν ξέρω αν θα τους είχατε αυτούς τους πόντους χωρίς τον κ. Στάικο. Να υποστηρίζετε τους προπονητές που επιλέγει η διοίκηση και την ομάδα, γιατί ο φίλαθλος είναι να τραγουδάει και να γιορτάζει, όπως το είδαμε σε άλλα γήπεδα και να υποστηρίζει τη δικιά του ομάδα».

Για το αν οι παίκτες κάνουν τον προπονητή: «Έχουμε καλούς παίκτες και στον Αστέρα, αλλά προσπαθούμε να αλλάξουμε το στυλ παιχνιδιού. Εκεί που κάναμε το κάθετο και γρήγορο ποδόσφαιρο βάλαμε το γκολ και μετά το γυρίσαμε σε αργό passing game. Η αλλαγή αυτή δεν είναι εύκολη για μια ομάδα που έχει μάθει αρκετά χρόνια σε διαφορετικό στυλ. Ελπίζω να το καταφέρουμε καλύτερα στο μέλλον».

Για τη μάχη του πρωταθλήματος στην ουρά και που θα κριθεί: «Όπως θυμάστε και από πέρυσι δεν το σκέφτομαι έτσι, σκέφτομαι το επόμενο ματς και κάποιες ιδέες, πως θα παίξουμε και αν το καταφέρω πολλές φορές δεν χρειάζονται μαθηματικά.

Και να πω τέλος ότι σήμερα είχαμε τον πυρετό του Παπαδόπουλου που έμεινε στο ξενοδοχείο, μας λείπουν Καρμόνα, Ντίας, βάλαμε τον Γκαρντάβσκι δεξί μπακ τραυματίστηκε κι αυτός,ο Μπαρτόλο, και ο Τιλίκα ήταν αναγκαστικές αλλαγές, είναι χρήσιμοι παίκτες και θα ήταν διαφορετική η εικόνα μας αν έπαιζαν».
super-fm.gr

Σημαντική η αναφορά στον Αγγελόπουλο.
Δεν μας λέτε και οι 2 τι έγινε,να σχολάμε;Πρέπει να περιμένουμε μερικές δεκαετίες για να μάθουμε;Κουράζει αυτό το κρυφτούλι και τα μπινελίκια θα φύγουν αβέρτα προς κάθε κατεύθυνση.

Συνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #158 στις: Δευ 31 Οκτ 2022 21:31 »
Δηλαδη με λιγα λογια, προπονητικα κανουμε οτι ναναι και μας βγαινει εδω και 2 κυριακες??
Αυτο πιστευετε εσεις με αυτα που βλεπετε?
Ο μαθητευομενος μαγος το προσπαθει και του καθεται εντυπωσιακα
Πηραμε 4 βαθμους εκει που μαλλον ειμαστε για 0

Αυτο που καναμε στη νικαια απο 2-0 ηταν ανωτερο απο το σημερινο
Σημερα μπορουσε να εθει και 1-1 χωρις να παραπονεθει κανενας
Το ψυχολογικο μετραει παρα πολυ, το οτι γυρισαμε 2 ματς ενω χαναμε

Ο ιωνικος θα αλλαξει προπονητη αν συνεχισει χωρις νικη, ο οφη αλλαξε ηδη, η λιβαδεια εκανε νικη
Οι περισσοτεροι θα γινουν καλυτεροι, ισως το καταφερουμε και εμεις στην πορεια

Ελπιζω μονο να μην χρειαστει παλι να σκεφτομαστε για προπονητη σε ακαταλληλη χρονικη στιγμη
Τωρα ειναι σαφως δυσκολο να φυγει ο σταικος, πορευομαστε ετσι λοιπον

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος midnight

• Hero Member
  • Once in a BLUE moon
    • Προφίλ
« Απάντηση #159 στις: Δευ 31 Οκτ 2022 21:55 »
Ο κόσμος ξεχνάει.
Μεγάλη αλήθεια.
Πολλές φορές ξεχνά κ' αυτά που δεν πρέπει. Ξεχνάει τα πρόσφατα, ξεχνάει τα τρέχοντα...  ενώ άλλες ξεχνάει κ' τα δυσάρεστα σαν να μην έγιναν...
Είναι περίεργη η διαδικασία της επιλεκτικής μνήμης...
Ο κόσμος πληγώνεται από παντού κ' φορές ξεσπά υπερβολικά, ακόμα κ' άδικα, ενώ άλλες δεν αντιδρά αποτελεσματικά κ' δηλώνει αντίρρηση σπασμωδικά πριν μαζευτεί πάλι πίσω...
Οι αποδοκιμασίες στον επαγγελματία Μεταξά, που την θέση του κάλυψε κ' κατέχει ένας ερασιτέχνης, είναι το εύκολο... το στιγμιαίο, το μπορετό, το κούφιο ξέσπασμα, απέναντι στην μεθοδική, την επαναλαμβανόμενη υποβάθμιση της δυναμικής του συλλόγου κ' κατ'επέκτασιν του γοήτρου του.
Ο Μεταξάς απόψε δεν έχασε από τον Στάικο.
Απόψε νίκησε ο Ταύρος που ποτέ δεν κάνει εκπτώσεις στην μνήμη του!! 
Ανέλαβε δράση ο πληγωμένος εγωισμός του, που δικαίως  δεν ξεχνάει ποτέ του, την απανωτή... την μεμονωμένη... την δικαιολογημένη... την επαγγελματική ή την τυφλή εγκατάλειψη.
Απλά απαντάει ο ίδιος, σε κάθε μνηστήρα που του χαλάει τον αρραβώνα για κάποιον πιό πλούσιο "γαμπρό"...
«Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασεν η ώρα.
 Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασαν τα χρόνια.»

Συνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #160 στις: Δευ 31 Οκτ 2022 21:57 »
Ντροπή για τους φιλάθλους του Αστέρα δεν αισθάνεται ο Μεταξάς; Α ξέχασα δεν έχει καν κόσμο αυτή η ομάδα

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #161 στις: Δευ 31 Οκτ 2022 23:02 »
Χαρά για τη νίκη εννοείτε ΑΛΛΑ αυτό δεν είναι εικόνα ομάδας.
Δε γίνεται να πετάς χαρταετό 60 λεπτά, να έχεις κάνει 500 λάθος μεταβιβάσεις.
Στα περισσότερα ματς αυτό θα το πληρώσεις όπως και έχει γίνει μέχρι τώρα.
Όντως η ομάδα με 4-4-2 δείχνει να ανταποκρίνεται κάπως καλύτερα και να είναι ένα κλικ πιο επιθετική.
Εγώ πάντως και μετά από αυτό το ματς συνεχίζω να λέω ότι ποδοσφαιριστής Λώλης δε νοείται. Ακόμα και με αυτή τη μια μπαλιά και κάποια κρατήματα μπάλας, κατα πλειοψηφία είναι λάθος μεταβιβάσεις, κάκιστα σούτ, απόλυτη έλλειψη δημιουργικότητας. 
Παμλίδης σκιά του εαυτού του, Ροσέρο θέλει αλλά κι αυτός δεν έχει το καθαρό μυαλό. Παντελάκης αρκετά λάθη και Μπιλμπάο το απόλυτο δε ξέρω τι κάνω στο γήπεδο.
Η ομάδα πρέπει τώρα που πήρε και ένα κλικ ψυχολογία να προσπαθήσει να έχει λίγο καθαρό μυαλό. Δε γίνεται να μη μπορείς να κάνεις μεταβίβαση στο ένα μέτρο.

Πρέπει να πάρουμε τα πάνω μας γιατί δε θα δουλέψουν πάντα οι αλχημείες ούτε πάντα θα παίζει με Αστέρες.

:mono: :pas:
Συμφωνώ απόλυτα εκτός από το σχόλιό σου για το Λώλη. Νομίζω ότι ξέρει πολύ μπάλα και μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα. Πρέπει όμως επιτέλους να ξεκινήσει να παίρνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.
Παμλίδης, Ροσέρο και Μπιλμπάο ΓΤΠ.....οι χειρότεροι σε απόδοση. Ειδικά αυτός ο Ισπανός νομίζω ότι είναι άφαντος στο γήπεδο. Σα να παίζουμε με 10 ένα πράγμα....

Στα πρώτα 60'  (εκτός από το διάστημα 35-45) δεν υπήρχαμε στο γήπεδο. Δεύτερη μπαλιά δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε, μπροστά δεν πήγαινε η μπάλα με τίποτα και ο Μορέιρα (ο μόνος παίκτης που έβγαινε με αξιώσεις μπροστά στα προηγούμενα ματς) ήταν εγκλωβισμένος. Μία άντε δύο κούρσες στο πρώτο ημίχρονο μόνο και αυτές καταδικασμένες. Ο Αστέρας χωρίς να έχει τη μεγάλη ομάδα είχε παίκτες που κυκλοφορούσαν καλά τη μπάλα και κυριάρχησε άνετα (χωρίς βέβαια να κάνει κάποια μεγάλη ευκαιρία).
Στο 2ο τρώμε ένα από τα πιο φθηνά γκολ που έχουμε φάει (ούτε ο ίδιος ο σκόρερ δεν κατάλαβε ποσο εύκολα έφτασε σε αυτόν η μπάλα και βγήκε τετ α τετ).
Εκεί μπαίνουν Μπάλαν και Φοφανά και αλλάζει τελείως η εικόνα του ματς. Ελευθερώθηκε ο Μορέιρα και τους διέλυσε με τις επελάσεις του. Ο Μπάλαν πάλι έβαλε γκολ με την πρώτη επαφή και ο Φοφανά έδωσε ενέργεια (έβαλε και γκολ).Και ο Αστέρας εξαφανίστηκε από το γήπεδο.
Ο Μορέιρα ήταν όντως ο καλύτερος και για πρώτη ίσως φορά ήταν πετυχημένες οι αλλαγές που έγιναν. Πιστεύω ότι πρέπει να αρχίσουν να παίρουν συμμετοχές σαν βασικοί τόσο ο Μπάλαν όσο και ο Φοφανά.
Προσωπικά δεν έβλεπα, με τον τρόπο παιχνιδιού μας στα πρώτα 60 λεπτά, το πως μπορούμε να βάλουμε γκολ. Μόλις φάγαμε και το πρώτο φοβήθηκα και για διασυρμό, αφού έβλεπα τον Αστέρα να προσπαθεί να βάλει και 2ο και εμας να μας έχει πιάσει τρικυμία....
Για το 4-4-2 το λέμε από την πρώτη Κυριακή, μόνο ο μαθητευόμενος μάγος επιμένει στο 4-3-3 και παίρνει τα τρία του...
Στάικο κάνε μας τη χάρη και παραιτήσου τώρα που εκανες τη νίκη που ήθελες, γιατί αν επιμείνεις στη μαλακία του 4-3-3 που θέλεις να παίζει η ομάδα δεν πρόκειται να ξανασταυρώσεις νίκη.
Πάντως το θεωρώ κατάντια να πανηγυρίζουμε μια νικη επί του Αστέρα σαν να πήραμε ευρωπαϊκό εισητήριο. Βέβαια είχαν δίκιο και οι παίκτες και ο κόσμος βλέποντας την καταστροφή να έρχεται και τελικά να καταφέρνει η ομάδα να το φέρει τούμπα.
Πολλά κιλά μαγκιά οι παίκτες και την κατέθεσαν στο χόρτο και συνεχίζω να πιστεύω ότι με έναν κανονικό προπονητή θα είχαν πολύ καλύτερη εικόνα και αποτελέσματα, από την απαξίωση που παίρνουν τόσες αγωνιστικές...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #162 στις: Δευ 31 Οκτ 2022 23:17 »
Nα προσθέσω επίσης, χωρίς να θέλω να χαλάσω την ψυχολογία του νεαρού Αθανασίου, ότι πάλι φέρνει όλη την ευθύνη για το γκολ που φάγαμε. Θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου με το που έγινε η μπαλιά στη μεγάλη περιοχή, να βγει καυευθείαν πάνω στον αντίπαλο παίκτη και να "καθαρίσει" τη φάση.

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #163 στις: Δευ 31 Οκτ 2022 23:19 »

Ακριβώς αυτό έγινε στα πρώτα 60' και είναι εύκολο να εξηγηθεί. Ο Αστέρας τρίπολης έχει πολύ καλύτερους παίκτες ατομικά από εμάς. Μας κατάπιαν. Ούτε καν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα. Δεν έχουμε χαφ. Όχι μόνο δεν πατάνε περιοχή αλλά τρώνε εύκολο ξύλο. Μεγάλες απογοητεύσεις οι μεταγραφές μας στα χαφ. Ανύπαρκτοι.
Για να το πω απλά. Οι παίκτες του Αστέρα είναι 1-2 επίπεδα παραπάνω. Με οποιοδήποτε σύστημα δε γίνεται να κερδίσουμε.

Το τι μπανταλά γκολ έχουμε φάει φέτος δε λέγεται. Τι να πρωτοθυμηθώ. Είναι κρίμα.

Με αυτά τα 2 δεδομένα τέτοιο (χειρότερη ομάδα και φθηνό γκολ) ματς δε γυρνάει ποτέ.

Κι όμως..

Για να το θέσω λίγο διαφορετικά και για να μιλάμε σωστά: Ο Στάικος ανακατέβει την τράπουλα και παίρνει μόνος του το ματς για  δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική! Βάζει παίκτες οι οποίοι επίσης είναι χειρότεροι από του αστέρα αλλά ο αντίπαλος δεν έχει μελετήσει, αλλάζει το σύστημα και ρίχνει μια ανέλπιστη ζαριά τη συγκεκριμένη στιγμή κόντρα  στη ροή του ματς. Και το τελευταίο μισάωρο βλέπουμε  πράματα και θάματα. Γκολ Φοφανα, γκολ και δοκάρι ο (επιτέλους one touch φορ που τον νιώθει η αντίπαλη άμυνα - έστω και δευτεροκλασάτος) Μπαλαν, + ευκαιρίες για περισσότερα + έξυπνο κράτημα μπάλας.

Πολύ χάρηκα για τον Θανάση Στάικο επειδή άκουσε σε μικρό χρονικό διάστημα περισσότερα από άλλους κι άλλους. Έφαγε μπούλινγκ άδικο με εκφράσεις που δε θυμάμαι να έχουν ξαναειπωθεί. Και γω όταν βλέπω επιλεκτικές συμπεριφορές άσχημες σε ανθρώπους ήσυχους (έστω και άσχετους) εκνευρίζομαι.

Και να σας πω και κάτι: μεγαλύτερο ξέπλυμα στο Χριστοβασίλη που διέλυσε την ομάδα από το να βρίζεις τον Στάικο δεν υπάρχει...

Χάρηκα γιατί παρόλο που είναι αντιεμπορική φάτσα και δεν ξέρει να κάνει δηλώσεις, φαίνεται καλός άνθρωπος. Σίγουρα δεν είναι ούτε Σπαλέτι, ούτε Κλοπ αλλά ο άνθρωπος πήρε μια ομάδα που από το περσινό ρόστερ είναι μόνο ο Εραμούσπε και ο Καραχάλιος  που έπαιξε τα μισά ματς πέρσι. Δηλαδή έχει 1,5 παίκτη στους 11. Οι μεταγραφές που του έκαναν είναι στο 80% τραγικές. Μπιλμπάο - Ριένστρα είναι στα 9 πρώτα ματς τα πιο ανύπαρκτα χαφ που έχω δει ποτέ να παίζουν στον ΠΑΣ Γιάννινα στις πιο κρίσιμες θέσεις του γηπέδου. Όλοι οι άλλοι είναι τουλάχιστον μέτριοι.

Και ο άνθρωπος πήρε τα 2 τελευταία ματς μόνος του. Και το εντυπωσιακό είναι οτι αυτό έγινε σε συνθήκες που η μπάλα καίει και είσαι με την πλάτη στον τοίχο σε ματς που είναι σούπερ  κρίσιμα. Την προηγούμενη εβδομάδα βάζει Μορέιρα, Τζήμα, Κιάκο που και οι 3 έβγαλαν μάτια εκεί που δεν το περίμενε κανείς. Και γυρνάει μόνος του το ματς με αυτές τις 3 αλλαγές. Αν είχε άλλα 5 λεπτά θα το παίρναμε το διπλό στη Νίκαια. ή αν έμπαινε η κεφαλιά του Μούσπε.
Μπράβο Σ(τ)άικο!

Σήμερα πήρε το ματς μόνος του απέναντι σε καλύτερη ομάδα που αν παίξεις 10 συνεχόμενα ματς, δεν την κερδίζεις ποτέ στα ίσια. Μόνο αν την πιάσεις στον ύπνο κόντρα στη ροή του ματς όπως έγινε σήμερα.

ΥΓ. Δεν τον έχω τίποτα τον Στάικο και στ αρχ@##$ μου κιόλας απλά μου φάνηκε τρομερά άδικη η κριτική στα προηγούμενα ματς και οι βρισιές που δεν ακούστηκαν ποτέ για άλλους φωστήρες στο παρελθόν

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #164 στις: Δευ 31 Οκτ 2022 23:57 »
Επειδή θα πορευτουμε με αυτόν στον πάγκο δεν έχει νόημα να πω κάτι άλλο.
Αλήθεια καμία αντίδραση για τον ΧΒ που ήταν γήπεδο είχαμε ή τελικά δεν φταουτε αυτός αλλά μόνο ο Μεταξάς?

Στα του παιχνιδιού δεν έχω να πω κάτι άλλο. Οι αλλαγές και ο Μορειρα και το 4 4 2 μας οδήγησαν στην πολύτιμη νίκη..
Μακάρι να συνεχίσουν έτσι και με αυτό το σύστημα που σίγουρα ταιριάζει καλύτερα από το το και καλά 4 3 3 που παίζουμε.. Παμε για το τέλος του Α γύρου και ότι βγει..
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 01 Νοέ 2022 00:01 από apnea73 »
....

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #165 στις: Δευ 31 Οκτ 2022 23:58 »
...
Μπράβο Σ(τ)άικο!
...
Ω πω πω πω πω, ώρες ώρες είσαι το κάτι άλλο!

Αποσυνδεδεμένος kyriakospas

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #166 στις: Δευ 31 Οκτ 2022 23:59 »
Να είμαστε δίκαιοι και το σωστο να  λεγεται ο Σταικος το  πήρε το παιχνίδι με τις αλλαγές του ,μακάρι να μας  διαψεύσει και εμένα προσωπικά να με ξεφτιλίσει με τη πορεία της ομάδας.. Τα βρισίδια στο μεταξα ήταν περιττά γτ με Χριστοβασιλη ποτέ δε ξέρεις τι μπορεί να χει παίξει.

Ύσ:O Bilbao δυστυχώς μαρκάρει με τα μάτια

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #167 στις: Τρι 01 Νοέ 2022 00:09 »

Συνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #168 στις: Τρι 01 Νοέ 2022 00:25 »
Από τη στιγμή που άλλαξε σύστημα ακόμα και ο Μπιλμπάο ανέβηκε. Στο 4-3-3 δεν ξέρει που παίζει και τι πρέπει να κάνει. Τον Λωλη δεν τον άφηνε να ανέβει ψηλά και αυτό φαινόταν. Μόλις τον απελευθέρωσε έγινε πολύ καλύτερος. Μορειρα κορυφαίος. Πουλέν μου από πέρσι. Και ο Μπαλαν είναι καθαρό φορ. Τέτοιον έχουμε δε θυμάμαι πόσο καιρό να δούμε στα Γιάννινα. Μάλλον από την πρώτη φορά του Πεδρο γιατί 2η δεν υπάρχει προς το παρόν.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #169 στις: Τρι 01 Νοέ 2022 00:28 »
ΠΑΣ Γιάννινα – Μεταξάς: Τελικά ποιος ξεχνάει γρήγορα;
Αντώνης Τσιράκης
Ενημερώθηκε 31 Οκτωβρίου 2022 - 21:27
Το «καρφί» που έριξε ο Ηρακλής Μεταξάς για τον κόσμο του ΠΑΣ Γιάννινα και τα όσα ο ίδιος ξέχασε.

Με το κεφάλι σκυμμένο αποχώρησε ο Ηρακλής Μεταξάς από τους «Ζωσιμάδες» στην επιστροφή του, αφού ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 2-1 του Αστέρα Τρίπολης.

Το κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης ήταν δικαιολογημένα ο 55χρονος τεχνικός. Ειδικά προς το φινάλε του ματς άκουσε πολλά από την κερκίδα. Οι αποδοκιμασίες και οι ύβρεις γίνονταν εύκολα αισθητές και για όποιον έβλεπε το ματς από την τηλεόραση.

Ο ίδιος ρωτήθηκε μετά το τέλος του αγώνα για το πώς ένιωσε κατά την επιστροφή του στο γήπεδο που πέρυσι κοούτσαρε. «Βλέπετε πως ο κόσμος ξεχνάει γρήγορα» απάντησε ο Μεταξάς εμφανώς ενοχλημένος. Οι δηλώσεις δεν ήταν ποτέ το φόρτε του και το επιβεβαίωσε για άλλη μία φορά.

Μήπως ο κόσμος δεν ξεχνάει γρήγορα και θυμάται τον τρόπο με τον οποίο έφυγε από τον ΠΑΣ Γιάννινα; Αλήθεια, μετά την αποκάλυψη του Sportime.gr πως αφήνει στα κρύα του λουτρού τους Ηπειρώτες για να πάει στον Αστέρα Τρίπολης χωρίς να έχει ενημερώσει κανέναν στην ΠΑΕ, σεβάστηκε τον κόσμο; Ήταν αρκετές οι φορές που ρωτήθηκε από τους εκπροσώπους του Τύπου και διαρκώς έλεγε αερολογίες ενώ είχε συμφωνήσει σε όλα με τους Αρκάδες. Μάλλον, λοιπόν, ο κόσμος δεν ξεχνάει τόσο γρήγορα. Θυμάται συμπεριφορές και καταστάσεις. Ενδεχομένως άλλοι να ξεχνούν ή να παρουσιάζουν κάποια πράγματα κατά το δοκούν.
http://www.pas.gr/forum/index.php?action=post;topic=8923.150;last_msg=248834#

Μια χαρά τα έγραψε ο Τσιράκης

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #170 στις: Τρι 01 Νοέ 2022 00:54 »
Τελικά κ. Μεταξά με τις δηλώσεις σου μάλλον σου άξιζαν ότι άκουσες.. Ακόμα να μας εξηγήσεις τι έγινε περισυ και μας είχες στο περίμενε, ενώ είχες ήδη συμφωνήσει... Καλό ταξίδι πίσω στην Γερμανία..
....

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #171 στις: Τρι 01 Νοέ 2022 01:46 »
Τεράστια νίκη χωρίς αμφιβολία, που ελπίζω να μην κρύψει την αδυναμία του προπονητή και του ρόστερ να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του συλλόγου.

Από εκεί και πέρα. Τεράστια χωριατιά, επαρχιωτισμός και βλαχιά οι αποδοκιμασίες σε Μεταξά. Προσωπικά δεν παρασύρθηκα από το πλήθος και δεν έβρισα. Να βρίσω το Μεταξά γιατί; Επειδή με έβγαλε πέρυσι 2 βαθμούς πίσω από τον παναθηναϊκό, στην κανονική ροή του πρωταθλήματος; Έναν παναθηναϊκό που φέτος διεκδικεί πρωτάθλημα και εμείς αποφυγή της Β'; Σιγά τους τεράστιους παίχτες που είχε ο Μεταξάς πέρυσι. Μπαρμπούτσαλα. Η τελευταία φορά που είχαμε πολύ καλούς παίχτες ήταν το 2014-15. Το εάν ο Μεταξάς είναι επαγγελματίας και έφυγε από τον ΠΑΣ των χιλίων προβλημάτων, αν την πάτησε εκεί που πήγε ή δεν την πάτησε ή δεν εκτίμησε το ήρεμο κλίμα κτλ., όλα αυτά σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούν τις απαράδεκτες αυτές συμπεριφορές.

Από την άλλη ο καθένας κρίνεται από τη θέση της ομάδας. Ως χθες ο Στάικος μας είχε στη θέση μπαράζ, αν γίνει τελικά και αν σας πληροφορώ σωστά. Τι να κάνουμε να τον κανακέψουμε; Να πούμε δεν πειράζει; Κρίμα είναι καλό παιδί και φιλότιμο; Υπάρχουν πουθενά αυτά τα πράγματα; Εδώ τον Κίτσο τι του έχουμε σούρει;

Σοβαρευτείτε. Ο Π.Α.Σ. έχει πίεση για διάκριση, ενίοτε μαζική και σαφή και άλλοτε λιγότερο μαζική και κρυφή. Όποιος αντέξει, άντεξε. Δεν είμαστε ούτε Ατρόμητος ούτε Αγρίνιο ούτε Τρίπολη ούτε Λαμία.

Η πίεση θα φέρει και το μπινελίκι και τα νεύρα κ.ο.κ.. Τι να κάνουμε; Αυτό είναι το ποδόσφαιρο στις μεγάλες ομάδες. Πολλές φορές η προσωπικότητα σου τσαλαπατιέται γιατί προέχει η συλλογική πορεία.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Συνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #172 στις: Τρι 01 Νοέ 2022 02:09 »
pextempala και mpakoulieros δεν ξέρω γιατί τέτοια λόγια. Δεν δέχεστε ότι μπορεί κάποιος να βελτιώνεται και να μαθαίνει; Δε δέχεστε ότι ίσως τελικά να βιαστηκατε κι εσείς και άλλοι πολλοί καποιοι εδώ μέσα με αυτά που του συρατε και μάλιστα με εκφράσεις και λέξεις σκληρές και άδικες; Άλλο να γράψεις ξυπνά Σταικο, ή σε πήρε πάλι ο ύπνος κλπ και άλλο να γραφτούν αυτά που γράφονται εδώ μέσα, εδώ και 2.5 μήνες.
Εγώ εύχομαι να με βγάλει μαλακα (μαζί με τον Κριμσον :P :))) ο Στάικος και να πάει καλά. Γιατί κι εγώ κράζω, επειδή κατεβάζουμε συνεχώς λάθος ενδεκάδες, και καναμε λάθος αλλαγές (εκτός από τα δύο τελευταία ματς) Αλλά να χαρακτηριζουμε και να λέμε τέτοια πράγματα για έναν άνθρωπο που παίζει με μια ομάδα με 10 νέους παίχτες και χωρίς μεγάλη ποιότητα στο ρόστερ, είναι πολύ κακό. Ναι κι εγώ μπορεί να θέλω άλλον προπονητή, αλλά δεν μου αρέσει να κάνω τέτοιες επιθέσεις.

Επίσης ανεπίτρεπτο για μένα, σε οποιοδήποτε γήπεδο και σε οποιαδήποτε ομάδα, να γιουχαρουν μαζικά οι φίλαθλοι παίχτη της ομάδας τους. Πήγε να γίνει κάτι στην αλλαγή του Παμλιδη αλλά σταμάτησε γρήγορα. Γενικά εγώ, δεν μπορώ ποτέ στη ζωή μου να γιουχαρω την ομάδα μου και κάποιον που φοράει τον ταύρο στη φανέλα. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. Πως μπορούν και το κάνουν κάποιοι αυτό, δεν ξέρω αλήθεια.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #173 στις: Τρι 01 Νοέ 2022 07:59 »
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #174 στις: Τρι 01 Νοέ 2022 08:49 »
pextempala και mpakoulieros δεν ξέρω γιατί τέτοια λόγια. Δεν δέχεστε ότι μπορεί κάποιος να βελτιώνεται και να μαθαίνει; Δε δέχεστε ότι ίσως τελικά να βιαστηκατε κι εσείς και άλλοι πολλοί καποιοι εδώ μέσα με αυτά που του συρατε και μάλιστα με εκφράσεις και λέξεις σκληρές και άδικες; Άλλο να γράψεις ξυπνά Σταικο, ή σε πήρε πάλι ο ύπνος κλπ και άλλο να γραφτούν αυτά που γράφονται εδώ μέσα, εδώ και 2.5 μήνες.
Εγώ εύχομαι να με βγάλει μαλακα (μαζί με τον Κριμσον :P :))) ο Στάικος και να πάει καλά. Γιατί κι εγώ κράζω, επειδή κατεβάζουμε συνεχώς λάθος ενδεκάδες, και καναμε λάθος αλλαγές (εκτός από τα δύο τελευταία ματς) Αλλά να χαρακτηριζουμε και να λέμε τέτοια πράγματα για έναν άνθρωπο που παίζει με μια ομάδα με 10 νέους παίχτες και χωρίς μεγάλη ποιότητα στο ρόστερ, είναι πολύ κακό. Ναι κι εγώ μπορεί να θέλω άλλον προπονητή, αλλά δεν μου αρέσει να κάνω τέτοιες επιθέσεις.

Επίσης ανεπίτρεπτο για μένα, σε οποιοδήποτε γήπεδο και σε οποιαδήποτε ομάδα, να γιουχαρουν μαζικά οι φίλαθλοι παίχτη της ομάδας τους. Πήγε να γίνει κάτι στην αλλαγή του Παμλιδη αλλά σταμάτησε γρήγορα. Γενικά εγώ, δεν μπορώ ποτέ στη ζωή μου να γιουχαρω την ομάδα μου και κάποιον που φοράει τον ταύρο στη φανέλα. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. Πως μπορούν και το κάνουν κάποιοι αυτό, δεν ξέρω αλήθεια.
Άρη το γράφεις και μόνος σου γιατί βρίζω το Στάικο και μάλιστα άσχημα: Γιατί κι εγώ κράζω, επειδή κατεβάζουμε συνεχώς λάθος ενδεκάδες, και καναμε λάθος αλλαγές (εκτός από τα δύο τελευταία ματς). Ο άνθρωπος επιμένει σε λάθος σχηματισμό λες και δεν καταλαβαίνει ότι η ομάδα δεν μπορεί να παίξει αυτό το σύστημα, γιατί πολύ απλά δεν έχει τους κατάλληλους παίκτες. Αν έβλεπα να διορθώνει τα πράγματα και η ομάδα να βελτιώνει την απόδοσή της δε θα έλεγα τίποτε, απλά θα τον στήριζα. Αλλά όταν ένας άνθρωπος επιμένει στο να κάνει λάθος, δεν πρέπει να τον χαρακτηρίσω και να τον κράξω;
Θυμάσαι με το Χριστόπουλο να βρίζει κανείς; Τότε μας είχε πάρει ένας νέος κόουτς, τα αποτελέσματα στην αρχή δε μας είχαν καθισει, αλλά όλοι τον στηρίζαμε γιατί βλέπαμε ότι η ομάδα δημιουργούσε, προσπαθούσε να παίξει μπάλα και συνεχώς βελτιωνόταν. Δεν είχαμε απολύτως τίποτε να του προσάψουμε.
Στην περίπτωση του ΣΔτάικου, είναι σαν να σου λέει: άσε με να κάνω λάθος, όπως λέει και το τραγούδι, αλλά τα λάθη τα δικά του δεν επηρεάζουν τον ίδιο αλλά μια ολόκληρη ομάδα και το λαό που έχει από πίσω......
Όλοι, από την πρώτη ακόμη Κυριακή, λέμε για αλλάγή συστήματος και είμαστε οι λεγόμενοι προπονητές της κερκιδας. Αυτός που υποτίθεται ότι είναι ο ειδικός και ο επαγγελματίας αυτό δεν το βλέπει; Πόσο πιο ξακάθαρη απόδειξη από το χστεσινό περιμένει να δει για να το εφαρμόσει επιτέλους και η ομάδα να ξεκινήσει να παίζει με αυτό που παίζει και τόσα χρόνια και έχει αποδειχτεί επιτυχημένο;
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 01 Νοέ 2022 08:55 από pextempalla »