Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης 13η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 4445 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Nikolaos

• Full Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης 13η αγωνιστική
« Απάντηση #75 στις: Κυρ 13 Νοέ 2022 20:13 »
Για το αν υπάρχει η παραίτηση στο μυαλό του: «Όχι δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στο μυαλό μου»

Η επόμενη ερώτηση θα έπρεπε να ήταν: Μυαλό υπάρχει;

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Κυρ 13 Νοέ 2022 20:20 »
Παντελάκης: «Σκληρή δουλειά για να ανατρέψουμε την εικόνα»
Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα Νώντας Παντελάκης τόνισε πώς ο ΠΑΣ πρέπει να δουλέψει στη διακοπή του πρωταθλήματος για να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση.
Aναλυτικά οι δηλώσεις:

«Νομίζω αυτό που γίνεται σε κάθε παιχνίδι, έγινε και τώρα. Είχαμε 15-20 λεπτά που παρατάμε το παιχνίδι και γίνεται αυτό που γίνεται. Δεν υπάρχει δικαιολογία, πρέπει να το δουλέψουμε τώρα που σταματάει το πρωτάθλημα. Έχουμε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα για να δουλέψουμε αρκετά και να μη βγάζουμε τέτοια εικόνα στο γήπεδο».

Για το ότι πρέπει να προηγηθεί ο αντίπαλος για να βγάλει ο ΠΑΣ αντίδραση: «Είναι κάτι που δε μπορώ να εξηγήσω κι εγώ για να πω την αλήθεια. Ενώ είμαστε έμπειρη σαν ομάδα δεν μπορούμε να διαχειριστούμε κάποιες στιγμές μέσα στο παιχνίδι; Πρέπει να δεχτούμε γκολ για να αντιδράσουμε και μετά είναι δύσκολο να ανατρέψεις το παιχνίδι».

Για τη ψυχολογική πίεση με τον ΠΑΣ στους 9 βαθμούς: «Ο ΠΑΣ δεν είναι ομάδα να βρίσκεται στις θέσεις αυτές, σίγουρα υπάρχει μεγάλη πίεση αλλά νομίζω ότι έχουμε τον καιρό να δουλέψουμε αρκετά, για να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση».

Για το τι φταίει και ο ΠΑΣ έχει 28 γκολ παθητικό: «Δεν ξέρω τι φταίει. Ίσως σε κάθε παιχνίδι μας έχει μπει μέσα μας ότι θα δεχτούμε γκολ. Είναι πολλά τα γκολ, το συζητάμε. Η κριτική είναι καλοδεχούμενη. Από εκεί και πέρα να στοχεύσουμε παραπάνω για να ανατρέψουμε αυτή την εικόνα που δείχνουμε».
passports.gr

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Κυρ 13 Νοέ 2022 20:24 »
Η ομάδα έμπλεξε με δύο ανθρώπους που δεν έχουν ίχνος ευθιξίας. Ο ένας σκέφτεται μόνο την τσέπη του κι ο άλλος μόνο την πάρτη του.

Ότι και να πεις είναι λίγο. Λίγο πριν τα χριστούγεννα έρχεται ο γαύρος. Θα μας ρίξει κι αυτος καμιά τεσσάρα κι ο άλλος θα έχει πάλι κάτι να πει. Δεν πα να τον γιουχάρουν την ώρα της συνένετυξης, ο μήνας έχει εννιά.

Δεν έχει να χάσει κάτι ο άνθρωπος. Τι τώρα φύγει τι όταν πέσουμε πάλι αποτυχημένος θα είναι.
Ας το παίξω σου λεέι μέχρι τέλους και ποτέ δεν ξέρεις. Αν με διώξει ο χβ θα πω ότι δεν με άφησε να ολοκληρώσω το έργο μου κι όλα καλα.

Στα @ρχιδια τους όλα. Η τσέπη τους και η πάρτη τους να είναι καλυμμένη και η ομάδα στο χάος.

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Κυρ 13 Νοέ 2022 21:11 »
Λόγω υποχρέωσης σήμερα δε μπόρεσα να δω καθόλου από το παιχνίδι. Από το σκορ μάλλον θα πω ευτυχώς που δεν είδα καθόλου. Η ομάδα έχει γίνει περιφερόμενος θίασος. Πάμε από εδώ και από εκεί και τρώμε 3 και 4 γκολ, αλλά εντάξει το παλεύουμε και λίγο οπότε όλα καλά. Ο μοναδικός σχεδιασμός της ομάδας αυτή τη στιγμή είναι ότι υπάρχουν και άλλες χάλια ομάδες και ότι μπορεί με χίλια ζόρια να τις περάσουμε. Με τέτοια ομάδα όμως δε θα περάσουμε κανέναν στο τέλος και θα είμαστε οι πρώτοι που θα πέσουμε. Αν δεν πάρουμε προπονητή και 4-5 εντεκαδάτους παίκτες τότε ελπίζουμε μόνο σε κάποιο θαύμα.

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Κυρ 13 Νοέ 2022 22:57 »
Καλησπέρα τα δύο τελευταία ματς της ΑΜΟ δεν τα είδα και νιώθω πραγματικά ανακουφισμένος που απέφυγα έντονα συναισθήματα εκνευρισμού και ξενέρας. Πέρισυ σε δύσκολες προσωπικές στιγμές αυτή η ομάδα και αυτή η φανέλα με έκανε να ξεχαστώ και να πάρω δύναμη. Φέτος με μεγάλη μου λύπη βλέπω ένα περιφερόμενο θιάσο να ξεφτυλίζει τη φανέλα, για την οποία κόσμος πολύς έχει κάνει αμέτρητα χιλιόμετρα.

Αποκλειστικά υπεύθυνος για αυτό το χάλι είναι η διοίκηση που αποδυνάμωσε την ομάδα το καλοκαίρι φέρνοντας ανέτοιμους και τραυματίες παίκτες. Η ομάδα πάει από το κακό στο χειρότερο έχοντας κάποιες εκλάμψεις με νίκες και μέτριες εμφανίσεις. Δυστυχώς το μέλλον προβλέπεται δυσοίωνο όσο η διοίκηση συνεχίζει να κρύβεται και να μην αναλαμβάνει τις ευθύνες της. Οκ δείξαμε και δείχνουμε κατανόηση ως προς την υγεία του προέδρου, αλλά στις εταιρείες υπάρχει και συνέχεια.

"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Κυρ 13 Νοέ 2022 23:00 »
Σημερα εδειξε οτι δεν ειναι εντελως βλακας, βλεπει οτι τα κενα ειναι τεραστια
Σου λεει ετσι οπως το παω θα πεσω με κατεβασμενα τα χερια
Ας ζητησω κανενα παιχτη τουλαχιστον μηπως και μου τον φερουν
Και αν δεν θελουν ή θα με απολυσουν ή θα παραιτηθω αν συνεχιστει η κατηφορα

Η λαμια εδιωξε τον φεστα, ολοι κανουν κινησεις

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Κυρ 13 Νοέ 2022 23:07 »
Αφού η ομάδα θα δείξει τα στοιχεία που δουλεύουν στις προπονήσεις στα επόμενα παιχνίδια.. Ούτε ενίσχυση ούτε τίποτα δεν θα έχουμε... Η ομάδα είναι παρατημένη με το τσιρ... ακι της διοίκησης να κάθεται στον πάγκο.
Όσοι τα λέγαμε από το καλοκαίρι ειμασταν γραφικοί. Αν ο Μπιλμπάο είναι αντικατάστασης του Ντομιγκεθ τότε ο Σνάιντερ είναι το καλύτερο σέντερ φορ που είχε ποτέ ο ΠΑΣ..
....

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Κυρ 13 Νοέ 2022 23:45 »
Ο Σνάιντα μετά τον Καραχάλιο και τον Εραμούσπε είναι παιχταράς σε σχέση με τους άλλους που έχουμε. Τι συζητάμε τώρα....

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #83 στις: Δευ 14 Νοέ 2022 01:51 »
Ήρεμος πλέον θέλω να δώσω έμφαση σε δύο γεγονότα που δεν πολυσυζητήθηκαν.

Το πρώτο έχει να κάνει με την απόφαση να μην δοθούν εισιτήρια στις πέντε ομάδες με τους περισσότερους οπαδούς.

Αν και σήμερα λίγοι φίλαθλοι του Σκουληκιού ήρθαν, και ήμασταν υποχρεωμένοι να τους ακούμε, εντύπωση προκαλεί αυτή η απόφαση. Ποιός την πήρε και γιατί άλλαξε η πάγια πολιτική του κ. Χβ για άγρια κονόμα και με τραγικά για την έδρα του ΠΑΣ αποτελέσματα (σκουλήκια το 2010 και Παοκτζήδες το 2018). Προσωπικά δεν πιστεύω ότι αυτή η απόφαση είναι του Χβ. Στην χειρότερη θα έφερνε σήμερα 800 άτομα με είκοσι ευρώ εισιτήριο και θα τα στοίβαζε με το γνωστό τρόπο. Δηλαδή 16.000 ευρώ επί 5 80.000.

Εντάξει αν βγουν οι φόροι και οι κρατήσεις είναι πολύ λιγότερα αλλά ποιος μας λέει ότι με το Βάζελο πχ δεν θα τιμολογούνταν εισιτήριο 30 ευρώ; Σε κάθε περίπτωση όσα λεφτά και αν είναι η χασούρα, είναι μια απόφαση εκτός της πάγιας λογικής Χβ.

Το δεύτερο που θέλω να σταθώ είναι το πέναλτι του Άρη. Ένα πέναλτι κωμωδία, που δεν δίνεται αν δεν είσαι στο καναβάτσο. Αν παίζαμε με Κούλα ή με τα βαζέλια θα έλεγα, ότι από τη στιγμή που ελέγχουν έως ένα βαθμό την ΕΠΟ είναι λογικό να παίρνουν και τέτοια αστεία πέναλτι. Αλλά με το σκουλήκι; Γιατί; Αφού δεν καίγεται για βαθμούς. Γιατί ένα τέτοιο πέναλτι σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή.

Κατά τη γνώμη μου αυτό δείχνει ότι είμαστε γυμνοί από προστασία. Μια προστασία που τα τελευταία χρόνια, εννοώ τα χρόνια της κυβέρνησης της ΝΔ, την είχαμε απλόχερα, ασχέτως αν πολλοί ίσως διαφωνήσετε. Και δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Πρόεδρος δεν μπορεί να σηκώσει το τηλέφωνο και να κάνει ότι απαιτείται για να προστατέψει στοιχειωδώς την ομάδα.

Μήπως συμβαίνει κάτι άλλο λοιπόν; Τι όμως μπορεί να συμβαίνει; Τα σενάρια κατά τη γνώμη μου είναι τα εξής:

1. Απόλυτη αδυναμία να ελεγχθεί η κατάσταση για τους γνωστούς λόγους.
2. Έχει αποφασιστεί η έξοδος από το ποδόσφαιρο και δεν ενδιαφέρεται.
3. Η ομάδα έχει πουληθεί, άγνωστο σε ποιον και για άγνωστους λόγους σε εμάς δεν προχωράνε οι αλλαγές που χρειαζόμαστε.

Από αυτά που βλέπω και διαβάζω αρχίζω να πιστεύω ότι το σενάριο νούμερο 3 είναι το πιο πιθανό. Οι πεινασμένοι καρβέλια ονειρεύονται θα μου πείτε αλλά δεν έχω άλλο λογικό τρόπο να εξηγήσω αυτή την κατρακύλα.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Δευ 14 Νοέ 2022 03:52 »
Δεν καταλαβαίνω γιατί μας πείραξε που σήμερα ήρθαν Αρειανοί; Κακό ήταν; Ίσα ίσα αυτοί δεν έχουν κάνει και τίποτα από σκηνικά στην πόλη (όχι σαν άλλους που σπαγαν όλα τα μαγαζιά)
Προφανώς θα υπήρχε συνεννόηση και με τα παιδιά από το σύνδεσμο και ίσως να είπαν και αυτοί στην διοίκηση ώστε να πάμε κι εμείς στο Χαριλάου. Έτσι κι αλλιώς εγώ νομίζω ότι έχουμε καλή σχέση με τους Αρειανούς. Καλά έκαναν και ήρθαν και μακάρι όντως να βγω αληθινός και να πάμε κι εμείς

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Δευ 14 Νοέ 2022 08:37 »
Σταϊκε πάλι ικανοποιημένος έμεινες;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Συνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Δευ 14 Νοέ 2022 08:44 »
Ο Σνάιντα μετά τον Καραχάλιο και τον Εραμούσπε είναι παιχταράς σε σχέση με τους άλλους που έχουμε. Τι συζητάμε τώρα....

Αυτά να τα βλέπουν άλλοι εδώ μέσα και έξω που τον κατηγορούσαν. Όαση θα ήταν!!!

Πάμε για σκάουτινγκ όπως ο αγαπούλας της wind!!!

Δείτε το βίντεο και πέστε μου με ποια ομάδα σας μοιάζει και ποιον πρόεδρο.

Χαχαχαχα, να γελάσουμε και λίγο.

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Δευ 14 Νοέ 2022 09:09 »
Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα Νώντας Παντελάκης τόνισε πώς ο ΠΑΣ πρέπει να δουλέψει στη διακοπή του πρωταθλήματος για να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση.
Aναλυτικά οι δηλώσεις:

«Νομίζω αυτό που γίνεται σε κάθε παιχνίδι, έγινε και τώρα. Είχαμε 15-20 λεπτά που παρατάμε το παιχνίδι και γίνεται αυτό που γίνεται. Δεν υπάρχει δικαιολογία, πρέπει να το δουλέψουμε τώρα που σταματάει το πρωτάθλημα. Έχουμε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα για να δουλέψουμε αρκετά και να μη βγάζουμε τέτοια εικόνα στο γήπεδο».

Για το ότι πρέπει να προηγηθεί ο αντίπαλος για να βγάλει ο ΠΑΣ αντίδραση: «Είναι κάτι που δε μπορώ να εξηγήσω κι εγώ για να πω την αλήθεια. Ενώ είμαστε έμπειρη σαν ομάδα δεν μπορούμε να διαχειριστούμε κάποιες στιγμές μέσα στο παιχνίδι; Πρέπει να δεχτούμε γκολ για να αντιδράσουμε και μετά είναι δύσκολο να ανατρέψεις το παιχνίδι».

Για τη ψυχολογική πίεση με τον ΠΑΣ στους 9 βαθμούς: «Ο ΠΑΣ δεν είναι ομάδα να βρίσκεται στις θέσεις αυτές, σίγουρα υπάρχει μεγάλη πίεση αλλά νομίζω ότι έχουμε τον καιρό να δουλέψουμε αρκετά, για να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση».

Για το τι φταίει και ο ΠΑΣ έχει 28 γκολ παθητικό: «Δεν ξέρω τι φταίει. Ίσως σε κάθε παιχνίδι μας έχει μπει μέσα μας ότι θα δεχτούμε γκολ. Είναι πολλά τα γκολ, το συζητάμε. Η κριτική είναι καλοδεχούμενη. Από εκεί και πέρα να στοχεύσουμε παραπάνω για να ανατρέψουμε αυτή την εικόνα που δείχνουμε».
passports.gr
Νώντα, να σου δώσω μια συμβουλή και να τη μεταφέρεις και στα άλλα παιδιά στα αποδυτήρια.
Εκτός του γεγονότος ότι έχετε κάνει πολλές τέτοιες δηλώσεις από την αρχή της χρονιάς και δεν έχουμε δει καμία βελτίωση, όποτε στην ομάδα έχουμε τέτοιες δηλώσεις, πέφτουμε με τα χέρια κατεβασμένα.
Δεν είστε υποχρεωμένοι να στηρίζετε τον κάθε τυχάρπαστο που σας φέρνει η διοίκηση για προπονητή.
Έχετε υποχρέωση απέναντι στην ομαδα και τον κόσμο της να κάνετε ακριβώς το αντίθετο. Να ζητήσετε την αλλαγή του, μπας και μείνουμε κατηγορία.
Ο κόσμος στηρίζει τους παίκτες αλλά όχι τον Στό(αι)κο. Μη συνδέετε την πορεία τη δική σας και της ομάδας με έναν αποτυχημένο τύπο που δεν έχει καμία αξιοπρέπεια για να αναλάβει τις ευθύνες του και να παραιτηθεί..

Αποσυνδεδεμένος GAVOS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Δευ 14 Νοέ 2022 10:06 »
Για να πούμε του στραβου το δίκαιο. Ορθά χθες ο (Θεός να τον κάνει) προπονητή ξεκίνησε 3-4-3 που σε φάση άμυνας γινόταν 5-4-1. Ο Άρης δεν έκανε ευκαιρία. Μετά το γκολ βγάζει το ένα στόπερ κ το γυρνάει ξανά σε 4-4-2 και η ομάδα έβγαλε 3 μεγάλες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει. Στο τέλος ήρθε η κατάρευση βέβαια. Η λογική του δεν ήταν λάθος. Έκανε ότι έπρεπε να κάνει.
Τωρα γιατί πίστευε χθες θα κρατήσει για πρώτη φορά το μηδέν στην άμυνα ενώ ένα γύρο τώρα είμαστε σουρωτηρι ένας θεός το ξέρει.
Λάθος του που πίστευε ότι ο μπαλαν μπορεί να υπηρετήσει αυτό το σύστημα. Το παιδί είναι φορ περιοχής. Το να τον έχεις να κάνει άμυνα στο 30 μέτρα από την εστία σου και να πιστεύεις ότι σε μια κόντρα μπορεί να φτάσει γρήγορα στο απέναντι τέρμα είναι χαζό.
Άμεσα χρειάζονται 6-7 μεταγραφές που από 1/1 θα πάρουν φανέλα στο σπίτι.
Και νέος προπονητής φυσικά. Με αυτόν δεν γυρνάει το κουμπί πλεον

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Δευ 14 Νοέ 2022 12:25 »
Aναλυτικά οι δηλώσεις:

passports.gr

Τεραστια απογοητευση φετος ο Παντελακης. Αδιανοητα λαθη ( μεχρι και λαθος μεταβιβασεις στα 5 μετρα ) και καμια συνεργασια με τον ( επισης ασταθεστατο ) Εραμουσπε.
Μαζι με Παμλιδη ειναι οι μεγαλυτερες απογοητευσεις φετος, τουλαχιστον για εμενα που δεν περιμενα τιποτε περισσοτερο απο κανεναν αλλον απο αυτους που ηρθαν ...

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Πεμ 17 Νοέ 2022 20:14 »
Κοιτάξτε εδώ πόλεμο τα σκουλήκια. Δεν φτάνει που νίκησαν έτσι όπως νίκησαν, ζητάνε και τα ρέστα.
https://www.gazzetta.gr/football/superleague/2170448/binteo-toy-ari-gia-maloyta-thaymaste-ton
Φαίνεται ότι του 5Αρη του στοίχισε πολύ το 0-5 και βγάζει κόμπλεξ.
 :)) :)) :))

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Παρ 18 Νοέ 2022 08:35 »
Το βίντεο που ανέβασε η διοίκηση του Άρη, είναι ο ορισμός του πως μπορεί κάποιος να εκτεθεί αυτοβούλως.....είναι για γέλια.....Όλα τα σφυρίγματα του διαιτητή είναι ολόσωστα.
Αρχίζουν και αυτοί να παρακολουθούν και να εμπεδώνουν τα σεμινάρια του γαύρου: "Φωνάζουμε ότι όλοι μας αδικούν και στο τέλος κάτι θα πάρουμε", όπως έκανε τόσα χρόνια ο Θεοδωρίδης και τώρα συνεχίζουν επάξια Βρόσγοι, Καραπαπάδες ακόμη και ο Μαρινάκης που όχι μόνο διαμαρτύρονται αλλά προσπαθούν να κάνουν το μαύρο άσπρο....

Αποσυνδεδεμένος ΟΥΛΤΡΑΣ [i]

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Τρι 29 Νοέ 2022 19:31 »
Παράθεση
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΞΙΣΩΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, για τα γεγονότα στον αγώνα ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Άρης ( 13/11/2022 ).

Οι αστυνομικοί μπήκαν στα πανεπιστήμια και μεγαλοπιάστηκαν. Πλέον βλέπουν μια απλή πρόσθεση και τη μετατρέπουν σε πολύπλοκη εξίσωση.
Βέβαια, σε αυτή την εξίσωση ξέχασαν να βάλουν τον παράγοντα «αγάπη των οπαδών» για την ομάδα τους.
Χωρίς τρομερές αναλύσεις και αναζήτηση «κρυφών» δεδομένων, θέλουμε να παρουσιάσουμε το «πρόβλημα» που είχε να διαχειριστεί η αστυνομία και τη λύση που τελικά έδωσε σε σχέση με τους φιλοξενούμενους οπαδούς (αυτή τη φορά) του Άρη και να το αφήσουμε στην κρίση του καθενός.

Δεδομένο 1: Την ημέρα του ματς κάποιες δεκάδες οπαδών του Άρη συγκεντρώνονται στο Άλσος.
Δεδομένο 2: Η αστυνομία γνωρίζει αλλά και βλέπει πως υπάρχει μια πολύ χαλαρή διάθεση και από την πλευρά μας και από την πλευρά των φιλοξενουμένων.
Δεδομένο 3: Γνωρίζει επίσης την περσινή μας συνεννόηση, κατά την οποία όλα πήγαν εξαιρετικά και στα δυο μεταξύ μας παιχνίδια. Παρόλα αυτά, μετακινεί διμοιρία ΜΑΤ (χακί) από τη Θεσσαλονίκη…
Δεδομένο 4: Η αστυνομία στέλνει υψηλόβαθμα στελέχη της στο Άλσος με σκοπό να τους προσεγγίσει, ώστε να βρεθεί λύση για την είσοδό τους στο γήπεδο.
Δεδομένο 5: Η αστυνομία συνομιλεί επίσης με τον υπεύθυνο ασφαλείας του Άρη.
Δεδομένο 6: Γνωστοποιείται, αρκετά νωρίς, πως η αστυνομία άναψε το πράσινο φώς για την είσοδο των φιλοξενούμενων οπαδών, σε αντίθεση με τις επίσημες ανακοινώσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας τις προηγούμενες ημέρες.
Δεδομένο 7: Πλέον, οι οπαδοί του Άρη βρίσκονται ΟΛΟΙ συγκεντρωμένοι σε ΕΝΑ σημείο, στο Άλσος.
Δεδομένο 8: Την ίδια στιγμή, περιμετρικά του Άλσους έχουν αναπτυχθεί αστυνομικές δυνάμεις.

Ακόμα και ένα παιδάκι δημοτικού, με αυτά τα δεδομένα, θα οδηγούταν στην αυτονόητη και δοκιμασμένη λύση: θα ενημέρωνε την γηπεδούχο ΠΑΕ ώστε να ανοίξει τη θύρα φιλοξενουμένων με το εκδοτήριο της και θα οδηγούσε εκεί τους οπαδούς του Άρη, συντεταγμένα σε μια ευθεία γραμμή 500 μέτρων. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.
Αντ’ αυτού, η αστυνομία πράττει το εξωφρενικό: επικαλούμενη τη σύμφωνη (?) γνώμη της ΠΑΕ, επιβάλλει στους φιλοξενουμένους να κινηθούν κατά μόνας στα εκδοτήρια της σκεπαστής, να σταθούν ανάμεσα στους οπαδούς του ΠΑΣ και να αγοράσουν εισιτήρια, γενικά και ασαφώς για οποιαδήποτε θύρα. Μετά από αυτό τους κατευθύνει εντός της σκεπαστής, από τη θύρα 6, τοποθετώντας τους κολλητά με τους κατόχους διαρκείας του ΠΑΣ.Ακριβώς δίπλα, η θύρα των φιλοξενουμένων παραμένει ειρωνικά αδειανή και σφραγισμένη.
Προ της αγοράς του πρώτου εισιτηρίου από πλευράς φιλοξενούμενων, κινηθήκαμε τάχιστα για να πληροφορηθούμε τις κινήσεις της γηπεδούχου ΠΑΕ, μιας και η γούνα μας έχει καεί από την εξευτελιστική τους διαχείριση στο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - παοκ το 2018.
 Η απάντηση που πήραμε ήταν: «εμείς δεν ξέρουμε τίποτα», κι εμείς από πλευράς μας απαιτήσαμε: «το μάθατε πια από εμάς και κάντε αυτό που πρέπει».
Μετά από ένα γενικευμένο χάος και μπέρδεμα, αφότου οι φιλοξενούμενοι πήραν θέση στη μεγάλη κερκίδα, αρχικά δημιουργήθηκε κορδόνι των ΜΑΤ γύρω τους και κατόπιν αποφασίστηκε να ανοίξει η καγκελόπορτα δίπλα τους και να περπατήσουν ως τη θύρα 7.

Ανευθυνο-υπεύθυνοι της ΠΑΕ και της αστυνομίας, ξεκαθαρίζουμε τα βασικά:
Α) Γήπεδα χωρίς φιλοξενουμένους δεν νοούνται.
Β) Κάθε σπιθαμή του γηπέδου έχει την αξία και τη σημασία της για αυτούς που παραδοσιακά κάθονται εκεί (πελάτες με διαρκείας για εσάς…) και κατ’ επέκταση για όλη την οικογένεια των οπαδών του ΠΑΣ. Δεν έχετε δικαίωμα να βρωμίζετε με τα τσαπατσούλικα σχέδια σας τις κερκίδες μας και να παίζετε με τη σωματική ακεραιότητα των γηπεδούχων φιλάθλων.
Γ) Οποιαδήποτε σκέψη για τοποθέτηση φιλοξενούμενων οπαδών στο μέλλον, σε θύρες όπου κάθονται φίλαθλοι της ομάδας μας, θα βαραίνει μόνο τους υπεύθυνους που θα λάβουν τέτοια απόφαση. Εμείς δεν εγγυόμαστε σε κανέναν τίποτα. Απεναντίας, οποιαδήποτε τέτοια κίνηση θα μας βρει κάθετα απέναντι της... Η θύρα των φιλοξενούμενων είναι ΜΟΝΟ μία.. Ανοίξτε την και μην κάνετε τη ζωή όλων δύσκολη.
ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ._

υ.γ.1. ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ !
Υ.γ.2. Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι, θέλουμε και ευχόμαστε, να μην χρειαστεί να τοποθετηθούμε, γιατί την επόμενη φορά δεν θα μείνουμε μονάχα στις ανακοινώσεις.

Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ–29/11/2022

πηγή: https://www.facebook.com/sfpasgiannina/photos/a.1781109962185415/2993013587661707/

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Τρι 29 Νοέ 2022 21:38 »
Τι εννοεί με τις απειλές ο σύνδεσμος? Μας απαγόρευε σε άλλη ανακοίνωση να πάμε στο γήπεδο και να εκφράσουμε εάν θέλουμε την αντίθεση μας με τα αγωνιστικά και τώρα λέει ότι δεν θα μείνει στις ανακοινώσεις όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι? Ποιος νομίζει ότι ειναι?

Καμία επαφή.. Ότι νάναι τα παιδιά... Μια συμβουλή .. Μην μπλέκετε με τα μαθηματικά. Εδώ μπερδεύεστε με απλά πράγματα.

Το φόρουμ μια μπαίνει πενήντα δεν μπαίνει..
....