Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 14η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 9740 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Δεν ξέρω αν το πήρατε χαμπάρι και αν σας ενδιαφέρει αλλά σιγά σιγά ξεκινάει και η σούπερ λιγκ ξανά.Ξεκινάμε εντός έδρας με Ολυμπιακό.
Τα προβλήματα γνωστά και διαχρονικά.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022,στις 20:00.

Προιστορία με Ολυμπιακό by PAS.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 14η αγωνιστική
« Απάντηση #1 στις: Τετ 14 Δεκ 2022 19:07 »
Παράθεση
Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων για τον αγώνα της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 2022-23 της ομάδας μας, με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, στο Ε.Σ.Ι. «Οι ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ», την ΤΕΤΑΡΤΗ 21/12 στις 20.00.
Για τον εν λόγω αγώνα θα ισχύσουν οι κάτωθι τιμές εισιτηρίων, τα οποία και θα πωλούνται στα εκδοτήρια στα γραφεία της Π.Α.Ε. στο ΠΕΑΚΙ, στο Ε.Σ.Ι. “οι ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ” και στο VIVA.GR:
ΘΥΡΕΣ 3-4-6 -> 30€
ΘΥΡΑ 9 -> 20€
ΘΥΡΑ 3VIP -> 40€
ΘΥΡΑ 5 GOLD -> 50€
Παιδικά έως 16 ετών (ημ. γέννησης 2006 και μετά) για τις θύρες 3-4-6-9 -> 10€
Το ωράριο λειτουργίας του τμήματος εισιτηρίων θα είναι:
ΤΕΤΑΡΤΗ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΔΕΥΤΕΡΑ και ΤΡΙΤΗ από 10:00 έως 20:00,
ΣΑΒΒΑΤΟ από 10:00 έως 15:00 στα γραφεία της ομάδας στο ΠΕΑΚΙ,
και την ημέρα του αγώνα στα εκδοτήρια του Ε.Σ.Ι. “οι Ζωσιμάδες” από τις 12:00.
Οι θύρες θα ανοίξουν στις 18.00 και η είσοδος στις κερκίδες του Ε.Σ.Ι. “οι Ζωσιμάδες” θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά μέσω των μηχανισμών διέλευσης (τουρνικέ) και στην θύρα που αναγράφεται στο εκδοθέν εισιτήριο. Για τον λόγο αυτό παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευση σας και προμήθεια των εισιτηρίων σας για την αποφυγή συνωστισμού και καθυστερήσεων κατά την είσοδο.
Link: http://pasgiannina.gr/anakoinwseis/tickets_pasoly22-23/
#pas #pasgiannina #pasgianninafc #pasoly #matchday14 #slgr
PAS Giannina FC

Από το βίβα...Καταλαβαίνετε τι μας περιμένει.Όποιος έχει μικρά παιδιά καλό θα ήταν να είναι προσεχτικός.Βασικά όλοι να είστε.Η διοίκηση δεν έμαθε απολύτως τίποτα από το παρελθόν και δείχνει να μην την ενδιαφέρει να μάθει.Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η κονόμα με κάθε τρόπο.Ούτε τα προσχήματα δεν κρατούνται πλέον.Όλο και χειρότεροι.Φυσικά το φταίξιμο στον ΠΑΣολέ.

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Τετ 14 Δεκ 2022 23:18 »
Επειδή η ομάδα πηγαίνει τρένο φέτος, παίζει φοβερή μπάλα και προσφέρει τρομερό θέαμα αξίζει να πληρώσει κάποιος 20 ή 30 ευρώ για να την παρακολουθήσει  >:( >:( .
Ο πρόεδρος είναι στο κόσμο του. Δεν ενδιαφέρεται καθόλου για την ομάδα και ακόμα περισσότερο δεν ενδιαφέρεται για τον κόσμο της ομάδας. Καλά για τον κόσμο δεν ενδιαφερόταν και ποτέ. Τα πάντα για να κονομήσει κανένα φράγκο παραπάνω, με οποιοδήποτε τρόπο και αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Γνωρίζει ότι πουλώντας τα εισιτήρια ηλεκτρονικά είναι πιθανό να σκάσουν πολλοί γαύροι στο γήπεδο και να κάτσουν δίπλα από φίλους της ομάδας μας. Δεν τον ενδιαφέρει όμως καθόλου αν γίνει αυτό, αφού θα έχει βγάλει μερικά λεφτά παραπάνω. Θα βγει και θα πει ότι δεν είχε καμία ευθύνη και δεν ήξερε ότι θα γίνει αυτό. Ίσως να θέλει κιόλας να γίνεται αυτό, έτσι ώστε και οι τελευταίοι φίλοι της ομάδας μας να σταματήσουν να πηγαίνουν στο γήπεδο.

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Πεμ 15 Δεκ 2022 09:50 »
Μου αρέσει που τα παιδικά είναι μέχρι 16 χρονών. Οι 17αρηδες θεωρούνται για τον ΧΒ ενήλικες και πρέπει να πληρώσουν εικοσάρικο.

Δυο τρία εισητήρια τα έχασε από παιδιά γιαννιωτόπουλα πασολέδες που ξέρω, φίλους του γιού μου και τον ίδιο
 .... αλλά στα @ρχίδι@ του θα τα πάρει από κανένα αρτινό τουρίστα.

Πρόεδρε ... ούστ !!!

Αποσυνδεδεμένος LOYZETSNOS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Πεμ 15 Δεκ 2022 12:25 »
Μου αρέσει που τα παιδικά είναι μέχρι 16 χρονών. Οι 17αρηδες θεωρούνται για τον ΧΒ ενήλικες και πρέπει να πληρώσουν εικοσάρικο.

Δυο τρία εισητήρια τα έχασε από παιδιά γιαννιωτόπουλα πασολέδες που ξέρω, φίλους του γιού μου και τον ίδιο
 .... αλλά στα @ρχίδι@ του θα τα πάρει από κανένα αρτινό τουρίστα.

Πρόεδρε ... ούστ !!!

Θα δώσει και ο σύνδεσμος εισιτήρια σε καλύτερη τιμή. Δε δικαιολογώ τις τιμές που έβαλε ο φελλός... Απλά για ενημέρωση...

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Πεμ 15 Δεκ 2022 12:30 »
Το γήπεδο θα έχει κόσμο...Γαυροκόσμο!!!!!!!!!! :stop: :stop: :stop: :stop: :stop:
....

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Παρ 16 Δεκ 2022 11:25 »
Νιώθω τόσο ξενέρωμα με όλη την άρρωστη κατάσταση που περιτρυγυρίζει την ομάδα που σκέφτομαι να μη δω το ματς και σιγά σιγά με βλέπω να ξεκόβω από την ομάδα.
Πρόεδρος, προπονητικό κλπ.....συν προπονητής - Δεν αλλάζει τίποτε.....μου προκαλούν αποστασιοποίηση .......
.....και όπως έχουμε πει θα καταλήξει η ομάδα με 300 άτομα στις κερκίδες...... 

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #7 στις: Σαβ 17 Δεκ 2022 20:05 »
Καταπτυστη απόφαση της διοίκησης,που ακυρώνει τον ίδιο τον εαυτό της και γελοιοποιείται για άλλη μια φορά.

Ενώ είχαν πει ότι δεν θα δώσουν εισιτήρια, ξαφνικά υπαναχωριυν και δίνουν 700 εισιτήρια στους γνωστούς επιστήμονες του κωλογαυρου.

Ο χειρότερος πρόεδρος που έχει περάσει από ποτέ.Χολεριασμενη κυριολεκτικά η θητεία του.

Ας ευχηθούμε ο καινούργιος χρόνος να μας απαλλάξει από την οικογένεια Χβ και από όλα τα δεινά,τις κακουχίες και τα πισώπλατα μαχαιρώματα που έχουν επιφέρει στην μεγάλη ομάδα μας.

Είναι ανεπιθύμητοι και προσωπικά με αηδιάζουν.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος PASsenger

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Σαβ 17 Δεκ 2022 20:36 »
Έχω σιχαθεί τόσο πολύ την όλη κατάσταση που πραγματικά λυπάμαι που τελειώνει το Μουντιάλ και επιστρέφει πάλι αυτό το συνονθύλευμα που δημιούργησε ο ΧΒ σε αγωνιστική δράση.Νιώθω τόση απογοήτευση και απελπισία που πραγματικά δεν νομίζω ότι θα ξαναδώ ματς μέχρι να φύγει ο απαίσιος που ξεζουμίζει την ομάδα μας

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Κυρ 18 Δεκ 2022 00:35 »
Εγώ φέτος απέχω εντελώς από το γήπεδο.. Έχω βρει την ησυχία μου. Ο τύπος που έχει τον ΠΑΣ πλέον είναι ολοφάνερο ότι κοιτάει μόνο να παντελωνιασει με κάθε τρόπο. 700x 25=17.500 ζεστά ζεστά. Πάλι καλά που είχε πει ότι δεν θα έχουμε σκατοφιλαθλους του ΠΟΚ ΠΟΘ...
Μπράβο στην διοίκηση του ΠΑΣ... Σε καλή μεριά..
....

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #10 στις: Κυρ 18 Δεκ 2022 01:07 »
Δυστυχώς παιδιά, απευθύνομαι στον apnea73 και στον PASsenger, με τη στάση σας και άθελά σας επιμηκύνετε την παραμονή της χειρότερης, καταστροφικότερης, αμετροεπούς, αλαζονικής και φαταούλικης διοίκησης.

Εάν υπήρχε οργανωμένη, έστω και μειοψηφική, αντίδραση ενάντια στον εγκέλαδο Χβ, τότε σίγουρα το παιχνίδι της παραμονής του θα ήταν διαφορετικό. Μέ μια κερκίδα στον αέρα εναντίον του, με πανό συνθήματα, μαζικότητα και οργάνωση δεν έμεινε ούτε ο Βαρδιγιάννης...

Δυστυχώς όμως η πλειοψηφία των φανατικών πασολέδων που αγαπάνε παθολογικά την ομάδα έχουν δώσει με τη στάση τους τα κλειδιά της ομάδας στη χολεριασμένη διοίκηση Χβ. Δεν μπορώ να φανταστώ την κερκίδα του 2000 ή του 2003 ή του 2009 ή του 2011 να κάνει πόλεμο στη διοίκηση και να στέκεται διοίκηση στη θέση της.

Ευτυχώς η δύναμη της ομάδας είμαστε εμείς. Απλά λείπει ακόμη ο συνδετικός κρίκος, η στιγμή, το γεγονός -πείτε το όπως θέλετε- που θα μας ενώσει και θα μας ριζοσπαστικοποιήσει στον αγώνα για τη σωτηρία της ομάδας από τη φιλοχρήματη, αλαζονική και απολύτως καταστροφική διοίκηση Χβ.

Ας ελπίσουμε ότι η νέα χρονιά θα ενώσει τα συντρίμμια της οπαδικής μας κερκίδας και η μεγάλη γενιά, που έζησε το έπος των ετών 1997-2003 θα δώσει τη σκυτάλη στην επόμενη γενιά, που με τη σειρά της, με αγώνα, θυσίες και προσπάθεια θα δημιουργήσει τις οπαδικές προσπάθειες για την κατάκτηση των ονείρων μας, δηλαδή για πρωτάθλημα, κύπελλο, ευρώπες, διακρίσεις, μαχητικό κόσμο.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Κυρ 18 Δεκ 2022 10:43 »
Άλλες χρονιές τέτοια παιχνίδια θα τα περιμέναμε  πως και πως, τώρα δεν ασχολείται κανένας. 
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Κυρ 18 Δεκ 2022 13:08 »
Φίλε mpakouliere. Τόσα χρόνια που έχουν περάσει νομίζω ότι πρέπει να κοιτάξω και την ψυχική μου υγεία. Δεν νομίζω ότι αντέχω άλλη ταλαιπωρία.
....

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Τετ 21 Δεκ 2022 07:45 »
Παράθεση
Σούλης, Αθανασίου, Σόρια, Παντελάκης, Πήλιος, Εραμούσπε, Ποζνάνσκι, Λώλης Ν., Μπακαδήμας, Καραχάλιος, Σταματελόπουλος, Ριένστρα, Τσάβος, Λιάσος, Μορέιρα, Κύρκος, Τσίρης, Ροσέρο, Παμλίδης, Φοφανά, Μπάλαν

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Τετ 21 Δεκ 2022 07:52 »
Παράθεση
Κρίστινσον, Τζολάκης, Πασχαλάκης, Ρέτσος, Μαρσέλο, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Ντόι, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Φορτούνης, Χάμες, Βρουσάι, Μασούρας, Μπιελ, Αγκιμπού Καμαρά, Κασάμι, Ίνμπεομ Χουάνγκ, Σαμασέκου, Ροντρίγκες, Ελ Αραμπί, Μπακαμπού

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Τετ 21 Δεκ 2022 07:55 »
Παράθεση
20:00 ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός

Διαιτητής: Στέφανος Κουμπαράκης
Βοηθοί: Ανδρέας Μεϊνάτανς, Κωνσταντίνος Στάικος
4ος: Αριστομένης Κουτσιάυτης
VAR: Άγγελος Ευαγγέλου, Κωνσταντίνος Νικολαΐδης

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Τετ 21 Δεκ 2022 14:02 »
Η αδιαφορια ολων για το σημερινο ματς ειναι ανευ προηγουμενου . Σαν να εχουμε πεσει ηδη και απλα να ειναι διαδικαστικου χαρακτηρα...

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Τετ 21 Δεκ 2022 14:50 »
η απόλυτη απαξίωση για την ομάδα με υπεύθυνο τον ιδιοκτήτη της ομάδας, έχω διαρκείας και το σκέφτομαι αν θέλω να πάω γήπεδο απόψε.
Μεταγραφές που δεν έγιναν, τραυματίες παίχτες που προφυλάσσονται από τα άσχημα γήπεδα που προπονούνται, παίχτες δανεικοί που παίρνουν χρόνο συμμετοχής, είτε το αξίζουν είτε οχι, από άλλα παιδιά  της ομάδας ....
μεγάλη απογοήτευση και ξενέρωμα.... το απότέλεσμα θα είναι αρνητικό για την ομάδα και δεν θα αντέξω να δω τους γαύρους να γλεντάνε στο ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ και προπονητές και δημοσιογράφοι να ισχυρίζονται οτι το παιχνίδι είναι εκτός προγράμματος
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Τετ 21 Δεκ 2022 14:52 »
Η αδιαφορια ολων για το σημερινο ματς ειναι ανευ προηγουμενου . Σαν να εχουμε πεσει ηδη και απλα να ειναι διαδικαστικου χαρακτηρα...
Προσωπικά μιλώντας, καμία αδιαφορία.
Απλά ακόμη δεν μπορώ να συνέλθω από την Αργεντινιάδα του Μεγάλου Σύγχρονου Επικού Ποιητή Λιονέλ Μέσι!!
 :dab:

Αποσυνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Τετ 21 Δεκ 2022 15:01 »

Ντάξει να έχουμε πέσει όχι. Αλλά κάτι τέτοια ματς που τα περιμέναμε είναι όντως αγγαρεία φέτος. Δεν τίθεται καν θέμα να πάρουμε έναν βαθμό, μόνο πόσα θα φάμε δυστυχώς.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Τετ 21 Δεκ 2022 15:25 »
Η απαξίωση της ομάδας έχει προέλθει από εναν μόνο. Αλλά επειδή όπως είπα, και τα χρόνια περνάνε και δεν υπάρχει αντίστοιχα όρεξη για την ασχολία... Δυστυχώς τα νέα παιδιά δεν θα ΕΊΝΑΙ ΠΑΣ...
....

Αποσυνδεδεμένος Proctor

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Τετ 21 Δεκ 2022 17:34 »
Ο Τζίμας γιατί δεν είναι στην αποστολή?
ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ.

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Τετ 21 Δεκ 2022 18:36 »
Η κατάσταση της φετινής ομάδας με έχει κάνει για πρώτη φορά να μην ανυπομονώ για παιχνίδι με μεγάλη ομάδα. Μακάρι να τα καταφέρει η ομάδα να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά το βλέπω πολύ χλωμό. Ο Ολυμπιακός μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος έχει παίξει και ένα επίσημο παιχνίδι για το κύπελλο, οπότε εμείς έχουμε και μεγαλύτερη αγωνιστική απραξία. Δυστυχώς δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος για αυτό το παιχνίδι. Μακάρι να με διαψεύσει η ομάδα και να πάρει κάτι θετικό. 

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Τετ 21 Δεκ 2022 18:58 »
Και να θέλεις και να μπορείς να πάρεις κάτι από το σημερινό παιχνίδι, δε θα σε αφήσουν. Όσο είναι μπροστά η βαζελα άλλο τόσο οι από πίσω θα κάνουν τα πάντα για να μείνει αυτή η διαφορά ή να μικρύνει.
Ευτυχώς λέω εγώ, που παίζουμε και με τους 3 στην αρχή του γύρου γιατί μετά τα πράγματα θα γίνουν πιο άγρια για τους υπόλοιπους.

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Τετ 21 Δεκ 2022 19:13 »
Ο Τζίμας γιατί δεν είναι στην αποστολή?

Το super-fm λέει ότι είναι τραυματίας. Η Π.Α.Ε προφανώς δεν μπήκε στο κόπο να ενημερώσει τον κόσμο.