ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΜΠΆΤΣΟΥΣ, ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ, ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ
Εγώ μπήκα 7:50 στην 10 και δεν τα πρόλαβα τα σκηνικά τα πρώτα. Έμαθα όμως τι έγινε. Όταν πέρασα μια πρώτη βόλτα έξω από τη μεγάλη σκεπαστή κατά τις 6:30 ετοιμαζόταν, όπως πάντα, 10 παιδιά να μπουν από τη σιδερένια μεγάλη πύλη, με τα καροτσάκια με τα πανο και τις σημαίες στα χέρια. 10 άτομα αφήνουν να μπουν. Κάποιο φιλοξενουμενοι λοιπόν, με διαπιστευτήρια στο λαιμό, περίπου 20 άτομα, βολταραν ελεύθερα στο γήπεδο και έφτασαν κάτω από τη 10. Εκεί έγινε το πρώτο σκηνικό που μας πήραν και το πανό. Οι μπάτσοι μόνο στους δικούς μας πήγαν να απωθήσουν. Η πλειοψηφία του κόσμου δεν μπήκε στο γήπεδο μέχρι τις 7:30.
Αποφάσισαν λοιπόν τα παιδιά λίγο πριν τη σέντρα, ότι ειχαν να το πεταξουν μέσα, με σκοπό το ματς να μην αρχίσει ποτέ. Αυτό και έκαναν, γιατί για ακόμα μια φορά, στην έδρα μας, οι μπάτσοι βαραγαν εμάς και όχι τους αλλούς και οπαδοί της αντίπαλης ομάδας έκαναν ελεύθερα ότι ήθελαν και μάλιστα αυτή τη φορά με διαπιστευτήρια. Κάπου στο 15', οι μπάτσοι αποφάσισαν να ρίξουν για ακόμα μια φορά (όπως και στο ματς υποβιβασμού με τον παοκ), κρότου λάμψης μέσα στη 10. Η οποία 10 πια είναι κλουβί. Εκεί αποχώρησαν καμία 20άρια άτομα (κάτι πατεράδες με παιδάκια και κάποιες κοπέλες) και κάποιοι βγήκαν για λίγο έξω με το φόβο μην ποδοπατηθουμε.
Αργότερα ακολούθησε μια επική πουτσα της ομάδας μας στο δεύτερο ημίχρονο όπως όλοι ξέρετε. Δεν έγινε κάποιο άλλο σκηνικό μετά το ημίχρονο (μόνο στο ημίχρονο εκεί στην άκρη της 9 πήγε να γίνει κάτι νομίζω αλλά μπάτσοι έριξαν πάλι κρότου λάμψης προς τους δικούς μας, ενώ κινητικότητα υπήρχε και στο πέταλο των γαύρων).
Μετά μέσα στην πόλη δεν ξέρω αν έγινε κάποιο σκηνικό. Αν έσπασαν κάποιο μαγαζί ή υπήρξε κάποια συμπλοκή.