Σε ενα - οπως εγραψα και παραπανω - κακο ματς μεταξυ δυο κακων ομαδων , αν υπηρχε μια ομαδα που ‘’ επρεπε’’ να κερδισει , αυτη ηταν σιγουρα ο ΠΑΣ.
Δοκαρι στο 0-0, τετ-α-τετ στο 1-1 , απεναντι στο απολυτο τιποτα της Λαμιας.
Ο Παντελακης εκανε αποψε το καλυτερο ματς για φετος, το ιδιο και ο Καραχαλιος. Πολυ καλος ο Πηλιος, τιτανια η προσπαθεια του Παμλιδη.
Στον αντιποδα, ασταθης ο Σουλης, παντελως ανυπαρκτος ο Λιασος και ο Ριενστρα .
Συνεχιζουμε στον αναπνευστηρα λοιπον …
Συμφωνώ απόλυτα με αυτό το σχόλιο. Να προσθέσω κι εγώ κάποια
Ο Παμλιδης συγκινητικός αμυντικά και σε τρεξίματα. Στο 70 είχε πεθάνει και χρειαζόταν αλλαγή αλλά ο άλλος κοιμοταν.
Ο Σταματελόπουλος πολύ μου άρεσε ξανά. Είναι πολύ γρήγορος, και αυτό που έχασε ούτε ο Μπάλαν, ούτε ο Κόντε θα το έβαζαν γιατί δε θα έφταναν καν στην μπάλα. Έκανε τρομερό σπριντ. Εκεί όντως πρέπει να τη τσιμπήσει αλλά μου φαίνεται του φεύγει λίγο πλαγια και για αυτό πάει έτσι το σουτ
Καραχάλιος περσινός επιτέλους. Παντελάκης πολύ καλός. Ριενστρα άφαντος επιθετικά, πολλά τρεξίματα πίσω
Τραγικό ματς. Πρόσθεσα ακόμα ένα τέτοιο άθλιο ματς στη λίστα με αυτά που έχω δει. Στο πρώτο ημίχρονο, στο κέντρο δεν αλλάζαμε δύο πάσες. Άντε να δούμε Τζίνο και Νίνη.
Στάικος κοιμήθηκε άλλη μια φορά. Φώναζε το ματς για 2 επιθετικούς Μπάλαν και Σταματελόπουλο που τρέχει και έξω Λιασος ή Ριενστρα. Στο 50 αυτό.
Μπράβο στα παιδιά που πήγαν στη Λαμία. Τουλάχιστον αυτοί είναι δίπλα στην ομάδα και δεν κράζουν όπως ένας άλλος εδώ μεσα