Αποστολέας Θέμα: Λαμία-ΠΑΣ Γιάννινα 15η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 3158 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Λαμία-ΠΑΣ Γιάννινα 15η αγωνιστική
« Απάντηση #25 στις: Πεμ 29 Δεκ 2022 19:42 »
Μανούσος κίτρινη στο 50'

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Πεμ 29 Δεκ 2022 19:57 »
Αν το πρωταθλημα δεν γινει 16-18 ομαδων χωρις μπαραζ, δεν θα αποκτησει ποτε αξια
Τωρα ειναι ενα προιον με το οποιο γελανε οι παντες μαζι του

Για το σημερινο ματς τι να σχολιασω
Προπονητης αντιπαλης ομαδας ο φιλοτιμος σαββας παντελιδης
Τοσο πολυ εχει προχωρησει η προπονητικη στην Ελλαδα

Ο μαντζιος ευτυχως ειναι ελευθερος ακομα σε περιπτωση που χασουμε σημερα

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Πεμ 29 Δεκ 2022 19:58 »
Ντέβι έξω,Σλίβκα μέσα

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Πεμ 29 Δεκ 2022 19:58 »
1-0 Μπεχαράνο

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Πεμ 29 Δεκ 2022 19:58 »
καλά πάει και αυτό

Συνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Πεμ 29 Δεκ 2022 20:01 »
Κακο ματς , κακες ομαδες , κακοι προπονητες, χαζο γκολ φαγαμε.
Οσο μενουμε με τρεις στο κεντρο δεν μπορουμε να δημιουργησουμε φυσικα. Ποσο μαλλον οταν απο τους τρεις , ο ενας ειναι ο κακος Λιασος και ο αλλος ο αορατος πραγματικα Ριενστρα.
Και κατι τελευταιο. Η μη χρησιμοποιηση Μπαλαν στην θεση Ροσερο αποτελει ενα απο τα αλυτα μυστηρια στο θολωμενο μυαλο του Σταικου.

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Πεμ 29 Δεκ 2022 20:06 »
1-1

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος ltz

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Πεμ 29 Δεκ 2022 20:10 »
Βγες ψυχή, μπες ψυχή. Αν δεν γίνουμε καρδιακοί φέτος φτηνά θα την γλυτώσουμε
ΠΑΣ από το 1966. Παγουράς από πάντα.

Συνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Πεμ 29 Δεκ 2022 20:14 »
Ρε Σταματελόπουλε για το όνομα του θεού ρε παληκάρι μου βλέπεις να σου ρχεται με φόρα ο τερματοφύλακας σκάψε τη γαμωμπαλα να πουμε. Θα μου πεις παίκτης Β εθνικής είσαι τι να περιμένουμε. Αυτόν τον Μπάλαν τι τον πήραμε? Δεν είναι έτοιμος ακόμα? Ένα θεός ξέρει.
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 29 Δεκ 2022 20:18 από Kun »
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Συνδεδεμένος christos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Πεμ 29 Δεκ 2022 20:36 »
Σε ενα - οπως εγραψα και παραπανω - κακο ματς μεταξυ δυο κακων ομαδων , αν υπηρχε μια ομαδα που ‘’ επρεπε’’ να κερδισει , αυτη ηταν σιγουρα ο ΠΑΣ.
Δοκαρι στο 0-0, τετ-α-τετ στο 1-1 , απεναντι στο απολυτο τιποτα της Λαμιας.
Ο Παντελακης εκανε αποψε το καλυτερο ματς για φετος, το ιδιο και ο Καραχαλιος. Πολυ καλος ο Πηλιος, τιτανια η προσπαθεια του Παμλιδη.
Στον αντιποδα, ασταθης ο Σουλης, παντελως ανυπαρκτος ο Λιασος και ο Ριενστρα .
Συνεχιζουμε στον αναπνευστηρα λοιπον …

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Πεμ 29 Δεκ 2022 20:37 »
Στάικε βγες τώρα να πανηγυρίσεις για το Χ. Να δω πότε θα κάνεις διπλό με ομάδα με τους ίδιους στόχους.....του μη υποβιβασμού....

Άντε παραιτήσου. Μας τα έχεις κάνει τσουρέκια.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Πεμ 29 Δεκ 2022 20:40 »
Ευτυχώς δεν χάσαμε. Αλλά δεν κερδίσαμε. Και με βάση το πρόγραμμα που έρχεται υπάρχει περίπτωση να περάσουμε στην ζώνη του υποβιβασμού..
....

Συνδεδεμένος christos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Πεμ 29 Δεκ 2022 20:46 »
Ευτυχώς δεν χάσαμε. Αλλά δεν κερδίσαμε. Και με βάση το πρόγραμμα που έρχεται υπάρχει περίπτωση να περάσουμε στην ζώνη του υποβιβασμού..

Αν ερθουν ολα φυσιολογικα την Τεταρτη , δεν θα αλλαξει τιποτα . Τα φιδια ισως ξεφυγουν αλλα ετσι κι αλλιως δεν τα θεωρω υποψηφια για υποβιβασμο.
Το επομενο ‘’μπαραζ’’ ειναι με τον Λεβαδειακο . Εκεινη την αγωνιστικη ναι , μπορει να αλλαξουν πολλα.

Αποσυνδεδεμένος Όνομα χρήστη

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Πεμ 29 Δεκ 2022 20:54 »
Δεν αξίζει να σωθεί κανένας από τους 5 της ουράς...ο ένας χειρότερος από τον άλλο είμαστε! Όχι ότι οι από πάνω μας είναι καλύτεροι φυσικά...αλλοι τσουρουκαδες και αυτοί!

Υγ: .....δλδ αν σωθούμε με Στάικο, θα τον έχουμε και του χρόνου;!;!;!!   :-?  πολλα εχουν δει τα ματια μου μ αυτο μου φερνει τρομο   ::)
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 29 Δεκ 2022 20:58 από Όνομα χρήστη »

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Πεμ 29 Δεκ 2022 21:08 »
Σε ενα - οπως εγραψα και παραπανω - κακο ματς μεταξυ δυο κακων ομαδων , αν υπηρχε μια ομαδα που ‘’ επρεπε’’ να κερδισει , αυτη ηταν σιγουρα ο ΠΑΣ.
Δοκαρι στο 0-0, τετ-α-τετ στο 1-1 , απεναντι στο απολυτο τιποτα της Λαμιας.
Ο Παντελακης εκανε αποψε το καλυτερο ματς για φετος, το ιδιο και ο Καραχαλιος. Πολυ καλος ο Πηλιος, τιτανια η προσπαθεια του Παμλιδη.
Στον αντιποδα, ασταθης ο Σουλης, παντελως ανυπαρκτος ο Λιασος και ο Ριενστρα .
Συνεχιζουμε στον αναπνευστηρα λοιπον …

Συμφωνώ απόλυτα με αυτό το σχόλιο. Να προσθέσω κι εγώ κάποια

Ο Παμλιδης συγκινητικός αμυντικά και σε τρεξίματα. Στο 70 είχε πεθάνει και χρειαζόταν αλλαγή αλλά ο άλλος κοιμοταν.

Ο Σταματελόπουλος πολύ μου άρεσε ξανά. Είναι πολύ γρήγορος, και αυτό που έχασε ούτε ο Μπάλαν, ούτε ο Κόντε θα το έβαζαν γιατί δε θα έφταναν καν στην μπάλα. Έκανε τρομερό σπριντ. Εκεί όντως πρέπει να τη τσιμπήσει αλλά μου φαίνεται του φεύγει λίγο πλαγια και για αυτό πάει έτσι το σουτ

Καραχάλιος περσινός επιτέλους. Παντελάκης πολύ καλός. Ριενστρα άφαντος επιθετικά, πολλά τρεξίματα πίσω

Τραγικό ματς. Πρόσθεσα ακόμα ένα τέτοιο άθλιο ματς στη λίστα με αυτά που έχω δει. Στο πρώτο ημίχρονο, στο κέντρο δεν αλλάζαμε δύο πάσες. Άντε να δούμε Τζίνο και Νίνη.

Στάικος κοιμήθηκε άλλη μια φορά. Φώναζε το ματς για 2 επιθετικούς Μπάλαν και Σταματελόπουλο που τρέχει και έξω Λιασος ή Ριενστρα. Στο 50 αυτό.

Μπράβο στα παιδιά που πήγαν στη Λαμία. Τουλάχιστον αυτοί είναι δίπλα στην ομάδα και δεν κράζουν όπως ένας άλλος εδώ μεσα

Αποσυνδεδεμένος kyriakospas

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Πεμ 29 Δεκ 2022 21:37 »
Η νοοτροπία φέτος της ομάδας μέσα στον αγωνιστικό χώρο είναι να κάνουμε ότι χρειάζεται να για να μείνουμε κατηγορία τπτα παραπάνω έτσι κι αλλιώς και η διοίκηση δε θελει κατι παραπάνω ο προπονητης δε μας εμπνεει ο κοσμος βαριέται και αυτος οποτε να τελειώσει η χρόνια να παμε για μπάνια λευκαδα λενε οι παικτες μεταξυ τους..μακάρι να σωθούμε λέω εγώ έστω και έτσι αλλά όταν δεν έχεις όραμα για κάτι βαριέσαι μωρέ, πρώτα από όλα οι εργαζόμενοι σου (βλέπε τους παίκτες μας)..

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Πεμ 29 Δεκ 2022 22:25 »
δίκαιο κατά τη γνώμη μου αποτέλεσμα ... ούτε κρύο ούτε ζέστη

φοβερός Παντελάκης ξεχώρισε, Καραχάλιος πολλά κοψίματα αλλά και πολλές λάθος πάσες, ο Σόρια για πρώτη φορά μου φάνηκε ότι βοήθησε, από την άλλη ο Ριένστρα συνεχίζει να είναι αρνητικός και άφαντος

ο Σταικος ακόμα ψάχνει για το ποιόν θα βάλει σέντερ φορ ?!?!?!?!

πάντως σαν να μου φαίνεται ότι κάπως βελτιωνόμαστε ή μήπως δεν είμαι στα καλά μου?

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Πεμ 29 Δεκ 2022 22:45 »
Εμένα πάλι μου φάνηκε ότι χάσαμε τζάμπα ένα ημίχρονο... ξανά...  >:(
Υπάρχει μία μικρή βελτίωση, έχει πολύ δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα και η πρόηδρους ακόμα ψάχνεται να κάνει μεταγραφές... Έχει πιάσει φωτιά ο κώλος μας, αλλά δεν τρέχει κάστανο...
Ο Νώντας θύμισε τον βράχο που ξέραμε.

Συνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Πεμ 29 Δεκ 2022 23:06 »
Κακές και οι δύο ομάδες σήμερα. Δίκαια νομίζω η ισοπαλία. Μπορούσαμε να κερδίσουμε αλλά μπορούσαμε να χάσουμε κιόλας. Ευτυχώς δε χάσαμε και είμαστε τουλάχιστον πάνω από τη ζώνη ακόμα. Στο πρώτο ημίχρονο ειδικά ήμασταν πολύ κακοί και ας είχαμε τη μεγαλύτερη ευκαιρία με το δοκάρι. Δε ξέρω που οφείλεται ότι μπήκαμε τόσο χάλια σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι. Αρκετοί παίκτες μας σήμερα δεν έπιασαν ιδιαίτερα υψηλή απόδοση. Σούλης, Λιάσος, Ριένστρα και Παμλίδης νομίζω δε βοήθησαν ιδιαίτερα, παρότι όλοι το πάλευαν όσο μπορούσαν. Ο Σταματελόπουλος μπορούσε να γίνει ήρωας με την ευκαιρία που έχασε. Δεν ήταν τόσο εύκολο τελείωμα αλλά από έναν σέντερ φορ περιμένεις κάτι καλύτερο εκεί. Άλλος ένας τραυματισμός σήμερα προστίθεται στην ατελείωτη λίστα των φετινών τραυματισμών. Ας ελπίσουμε να επιστρέψει σύντομα ο Ροσέρο. Συνεχίζουμε δυνατά και ας ελπίσουμε στο τέλος να είμαστε πάνω από την ζώνη υποβιβασμού, αν και τα πράγματα είναι πολύ ζόρικα. 

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Παρ 30 Δεκ 2022 07:35 »
Αν δεν μπορείς να πάρεις και αυτό το ματς πως θα σωθείς;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Παρ 30 Δεκ 2022 11:46 »
Αν δεν μπορείς να πάρεις και αυτό το ματς πως θα σωθείς;
αν δεν μπορείς να σωθείς πως περιμένεις να πάρεις αυτό το ματς? (..κ τα υπόλοιπα σαν κ αυτό)
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Παρ 30 Δεκ 2022 12:34 »
βελτιωμενη αμυντικα η ομαδα .....ψυχωμενη(δεν εχουμε παραπονο απο αυτο ταχουμε πει).....το επιθετικο build της ομαδας....ο τροπος δηλ που θα βγει στην αντεπιθεση ...οι θεσεις που θα παρουν οι παιχτες....οι κινησεις που θα κανουν χωρις την μπαλα( ο γιαννικης ελεγε οτι οταν ενας παιχτης εχει την μπαλα ...θελει  απο τους αλλους συμπαικτες  να δημιουργουν τουλαχιστον 2 επιλογες στο που θα δωσει τη μπαλα....κινηση και θεσεις δηλ).....δειχνει για αλλη μια φορα πως ο προπονητης που εχουμε...ενω στο κοουτσαρισμα εχει μαθει πολλα.....δεν εχει παρουσιασει τιποτα μοντερνο με αυτη την ομαδα.....απλος προπονητης ....χωρις μυρωδια μοντερνου ποδοσφαιρου....που θελει μοντερνα συστηματα να τα παιξει με τακτικες β παγκοσμιου πολεμου....οχι οτι εχει και κανα ποιοτικο υλικο....αλλα 5 πραγματα ρε αδερφε να τα παρουσιασεις.....δηλαδη ο χβ που ειχε προβλημα που του εφευγαν οι προπονητες....και καθοτι θελει προπονητη για πολλα χρονια....θα του ανοιξει το κεφαλι και θα του βαλει μεσα ιδεες?....

παμε στα αλλα......9 εχει ο μηνας κιτσο μου.....δε μαμιεται....αργα βαδιζω ζωη κερδιζω....επρεπε με βαση και τα εσοδα που ειχε φετος....και οι ψιλαδουρες που εδωσε το καλοκαιρι....να εχει ηδη φερει τουλαχιστον 2 παιχτες ακομα....αλλα ειπαμε....9 εχει ο μηνας και βρηκαμε και το μηνα(ΠΑΣ) που ταιζει και τους αλλους 11...

θα το ξαναγραψω....κουρασες πολυ....και το χειροτερο εξοργισες πλεον και τον πιο ηρεμο φιλαθλο της ομαδας....δεν πουλησες οταν θα μπορουσες...και τωρα θες να αποχωρησεις με το αζημιωτο...λες και παντελονιασες λιγα
αδειασε μας τη γωνια γιατι το μονο που καταφερνεις ειναι να μας τσαταλιαζεις τα νευρα και να ασχολουμαστε με το σοφτμπολ.....

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Παρ 30 Δεκ 2022 13:49 »
Υγ: .....δλδ αν σωθούμε με Στάικο, θα τον έχουμε και του χρόνου;!;!;!!   :-?  πολλα εχουν δει τα ματια μου μ αυτο μου φερνει τρομο   ::)
Πραγματικά και εγώ αυτό αναρωτιέμαι......
Τι ακριβώς βλέπει ο πρόεδρος και τον κρατάει στον πάγκο, που δε βλέπουμε όλοι οι υπόλοιποι;
Οποιονδήποτε ΠΑΣολέ να έπαιρνες από την κερκίδα και να τον έβαζες προπονητή, πιστεύω ότι το χειρότερο κοουτσάρισμα που θα έκανε θα ηταν στο επίπεδο του Στάικου. Κατά 99% θα ήταν καλύτερος......

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Παρ 30 Δεκ 2022 19:59 »
Παράθεση
Στάικος: «Δίκαιο αποτέλεσμα, αν και είχαμε δύο κλασικές ευκαιρίες»
Στο σύντομο σχόλιό του στην cosmote tv ο κ. Στάικος τόνισε για το αν έμεινε ευχαριστημένος από την ισοπαλία: «Έχουμε πει ότι όταν δεν κερδίζεις δεν είσαι ποτέ χαρούμενος. Ήταν ένα ματς χωρίς πολλές ευκαιρίες, κυρίως ως το 60’ δεν είχε ποιότητα, αλλά στο β’ ημίχρονο υπήρχαν εκατέρωθεν επιθέσεις και μεταβάσεις. Θεωρώ δίκαιο το σκορ, αν και εμείς είχαμε λίγο πιο κλασικές ευκαιρίες μετά το 1-1 στο τετ α τετ του Σταματελόπουλου και στο δοκάρι του Παντελάκη στο 0-0. Οι δύο ομάδες όμως είχαν γενικά λίγες ευκαιρίες, από ένα γκολ και συνεχίζουμε τη δύσκολη προσπάθεια στο απαιτητικό πρωτάθλημα».

Για το πόσο ενισχυμένο θα εμφανιστεί ο ΠΑΣ Γιάννινα με το νέο έτος: «Και στη διακοπή που παίξαμε ένα φιλικό και με τον Ολυμπιακό, αυτά τα παιδιά δείχνουν καλύτερη εικόνα, είμαστε πιο συμπαγείς, κυνηγάμε τα παιχνίδια με διαφορετικό τρόπο και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Έχουμε και 3 παιδιά που θα μπουν με το νέο έτος, οπότε περιμένουμε μία βελτίωση και μία ώθηση που μπορούν να μας δώσουν, γιατί τα παιδιά έχουν δώσει από το καλοκαίρι πάρα πολλά». 
super-fm.gr

Παράθεση
Παντελίδης: «Δεν μας ικανοποιεί ο 1 βαθμός»
Ο Σάββας Παντελίδης στο πρώτο του σχόλιο για το ισόπαλο 1-1 της Λαμίας με τον ΠΑΣ Γιάννινα στάθηκε σε όσα πρέπει να βελτιώσει η ομάδα του

Αναλυτικά:

«Σίγουρα δεν μας ικανοποιεί ο ένας βαθμός, ήταν ένα ματς κακό σε ποιότητα και σε ευκαιρίες με τις δύο ομάδες να φοβούνται περισσότερο να μην χάσουν. Δεν μπορώ να έχω παράπονα από την προσπάθεια των παικτών, αλλά θα μπορούσαμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα όταν προηγηθήκαμε. Φαίνεται το πρόβλημα που έχουμε μεσοεπιθετικά και έγινε μεγαλύτερο με δύο προβλήματα τις προηγούμενες μέρες. Αν εξαιρέσω το πρώτο 25λεπτο, μετά ήταν ένα παιχνίδι κακό από πλευρά θεάματος. Κάθε μέρα που θα περνάει και με τις επιλογές που θα έχουμε θα είναι καλύτερα».
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Παρ 30 Δεκ 2022 20:05 »
Παράθεση
Παντελάκης: «Σημαντικό ότι πολεμάμε και επιστρέφουμε στα ματς»
Μεγάλος πρωταγωνιστής από πλευράς ΠΑΣ Γιάννινα στο αποψινό παιχνίδι με την Λαμία ήταν ο Νώντας Παντελάκης, είχε δοκάρι, ήταν ο παίκτης που πήρε την κεφαλιά και ανάγκασε τον Κορνέζο στο λάθος και το αυτογκόλ, ενώ έδωσε και την ασίστ πάρε-βάλε στον Σταματελόπουλο στο 78′, με τον Ελληνοαυστραλό να χάνει τη μεγάλη ευκαιρία για την ολική ανατροπή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του αρχηγού του ΠΑΣ Γιάννινα στην cosmote tv:

Τι στοίχισε στο γκολ, αλλά και για την αντίδραση που έβγαλε ο ΠΑΣ Γιάννινα: «Ήταν μία αδράνεια όπου σε μία σέντρα δεν λειτουργήσαμε σωστά και δεχτήκαμε το γκολ. Το σημαντικό όμως είναι ότι όπως και σε προηγούμενα παιχνίδια καταφέρνουμε και επιστρέφουμε κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για μας».

Για το πώς να περιμένουμε τον ΠΑΣ Γιάννινα με το νέο έτος: «Θεωρώ ότι κάθε χρονιά είναι εντελώς διαφορετική και ειδικά αν σου φεύγουν κομβικοί παίκτες. Έπειτα νομίζω ότι φαίνεται ότι κάθε παιχνίδι το πολεμάμε, δεν το αφήνουμε μέχρι την τελευταία στιγμή κι αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και το νέο έτος».
super-fm.gr

Παράθεση
Πήλιος: «Σημαντικός ο βαθμός»
Στο γεγονός ότι ο ΠΑΣ έβγαλε αντίδραση στο γκολ της Λαμίας και ισοφάρισε άμεσα, στάθηκε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Σταύρος Πήλιος.

Αναλυτικά:

«Oι βαθμοί εκτός έδρας είναι σημαντικοί, Έτσι όπως ήρθε το παιχνίδι, προηγήθηκε η Λαμία, καταφέραμε και αντιδράσαμε, βάλαμε γκολ στην επόμενη φάση είναι πολύ σημαντικό. Θα μπορούσαμε να πάρουμε το διπλό, αλλά έτσι όπως ήρθε το ματς και ο βαθμός είναι σημαντικός».

Για το ματς με την ΑΕΚ: «Δύσκολο παιχνίδι. Η ΑΕΚ είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Μας δίνει αυτό κίνητρο να μπορέσουμε να σταματήσουμε την ΑΕΚ, εμείς θέλουμε τους βαθμούς γιατί είμαστε χαμηλά οπότε θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».
passports.gr