Έλα ρε Γιαννεναρααααααα!!!!!!! Τεράστια ανάσα σήμερα ..μπράβο σε όλους, ακόμα και στον Στάικο που έχει ακούσει τόσα πολλά!
Σήμερα ξεκίνησε τον Μπαλαν, δεν άργησε να επέμβει στο παιχνίδι όταν χρειάστηκε, έκανε στοχευμένες αλλαγές και περιόρισε επιτέλους αυτό το γαμημενο build-up...για μένα ήταν το κορυφαίο παιχνίδι του στον πάγκο μας φέτος!
Εξαιρετικός ο Πηλιος και ΜVP για μένα...μου άρεσε πάρα πολύ σήμερα, ξεψαρωνει σιγά σιγά και δείχνει το ταλέντο του! Ο... "πολύς" Σιντιμπε ακόμα τον ψάχνει!
Καταπληκτικός και ο Μπαλαν που κατάπιε κυριολεκτικά τον Βιντα στην φάση του γκολ, θεωρώ τον Ρουμάνο ενα από τα καλύτερα σέντερ φορ που έχουν έρθει στον ΠΑΣ τα τελευταία χρόνια, κάθε του κίνηση είναι βγαλμένη από το εγχειρίδιο του σωστού φουνταριστού!
Πάρα πολύ καλός για ένα ακόμα παιχνίδι ο Μορέιρα...όπως και οι Παμλιδης, Καραχάλιος, Εραμουσπε!
Ο Ριενστρα μακάρι να συνεχίσει σε αυτή την ανοδική πορεία που ακολουθεί μετά την διακοπή...αν είναι υγιής νομίζω θα το κάνει!
Ο Τζίνο από την άλλη ακριβώς όπως τον περίμενα, σκυλί του πολέμου...
Ο Τσιντωτας νομίζω ότι μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο στην φάση του γκολ...η επέμβαση του όμως στο σουτ του Χατζισαφι ήταν εκπληκτική!!!!
Υγ: Πάλι καλά που συνέχισε ο Παντελάκης και δεν βγήκε αλλαγή.....πάρε σέντερ Μπακ ρε άνθρωπε τι περιμένεις!!!! Ελεοςςςςςςς
Υγ1: Αμραμπατ θέλω και εγώ απο το μαγικό φίλτρο....
Υγ2: Φωτιά γ@μιεσαι εσύ και ο Σιδηρόπουλος