Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος 20η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 4859 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος 20η αγωνιστική
« Απάντηση #50 στις: Κυρ 29 Ιαν 2023 00:48 »
Ο προπονιτης μπορει αν εχει μελετησει τον αντιπαλο τερματοφθλακα να πει στον Νινη ξερεις αυτος συνηθως πεφτει απο την ταδε πλευρα αρα χτυπα το στο ταδε σημειο δεν ειναι αυτο περιεργο αν προσεξατε ο τερμας του Ατρομητου οταν παει ο Νινης στην εκτελεση κανει νοημαστον παγκο αν υπαρχει οδγγια για το που θα πεσει.
Ναι...
Εμείς στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου δεν έχουμε ούτε Γκουαρδιόλα, ούτε Κλοπ, ούτε δεν ξέρω εγώ ποιόν άλλον. Αν και έχω υποψίες ότι ακόμη και αυτούς να είχαμε στον Π.Α.Σ., πάλι θα έβρισκες να πεις το οτιδήποτε. Γενικά αυτό το οποίο κάνεις δεν λέγεται κριτική αλλά ψάχνεις την παραμικρή αφορμή να βρεις οπωσδήποτε κάτι για να κράξεις.

Φίλε mpak, το τί είχε κάνει με τη βαζέλα ο Γήτας δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έγραψε ο ahpas. Ο κοντός ήταν συμπαίκτης με τον Κυπαρίσση και ήξερε πώς τα βαράει. Και βασικά, άλλο το να πεις στον τέρμα το πώς βαράει ο αντίπαλος το πέναλτι και άλλο το να πεις στον εκτελεστή το πώς θα το βαρέσει. Μεγάλη διαφορά.

Όπως γράφεις, εδώ μέσα δεν κάνουμε κριτική σε σύνταυρους. Αλλά όταν διαβάζω ανοησίες (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κάποιος είναι ανόητος), ναι θα πω την άποψή μου γι' αυτά που γράφει. Ναι, εγώ έσπευσα πρώτος να γράψω κάτι για το οποίο διάβασα, και ναι, ευθαρσώς λέω ότι ο σύνταυρους ahpas κάμποσα χρόνια τώρα έχει γράψει αντίστοιχα... ευφυολογήματα και για προηγούμενους προπονητές της Ομάδας. Τίποτα δεν έγραψε βιαστικά, είναι ξεκάθαρη η θέλησή του να κράζει με άσχημο τρόπο τους προπονητές της Ομάδας. Θα μου πεις, δικαίωμά του. Δικαίωμά μου όμως είναι και το να πω τον αντίλογο. Το αν υπάρχει θέμα με το πώς εκφράζεται ο καθένας δεν πρέπει να απασχολεί εμένα. Το ίδιο θέμα υπάρχει και με άλλον σύνταυρο, ο οποίος τα βλέπει όλα σωστά στην Ομάδα.
Όταν, λοιπόν, γράφεις δημόσια κάτι, τότε θα υποστείς και "τη βάσανο" της κριτικής. Ειδικά εάν γράφεις μονίμως αρνητικά, τότε θα υπάρξουμε κάποιοι, λίγοι έστω, που θα γράψουμε τον αντίλογο.

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Κυρ 29 Ιαν 2023 01:03 »
Και ο Μπακαδήμας (ειδικά αν λάβουμε υπόψη μας ότι από το καλοκαίρι είναι μεταξύ πάγκου και εξέδρας) πολύ καλός.

Πολύ καλές τοποθετήσεις, σχεδόν αλάνθαστος. Αυτά για μερικούς που πριν λίγες μέρες έκαναν σαν μωρες παρθένες για την απουσία του Εραμουσπε.

Ο τελευταίος έλειψε σήμερα για άλλο λόγο, σήμερα και θα είχαμε ήδη 21 βαθμούς.

20 αγωνιστικές, 19 βαθμοί. Θέλουμε άλλους 7 βαθμούς στις επόμενες 6 αγωνιστικές, όπερ 2 νίκες....

Αποσυνδεδεμένος pasforever

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Κυρ 29 Ιαν 2023 10:15 »
Αφού ο κ.Στάικος πήρε πάνω του την απόφαση για το πέναλτυ τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Καλό θα ήταν βέβαια να παραδεχτεί τη γκάφα του αντί να λέει ότι τα πέναλτυ χάνονται κτλ. Από τη στιγμή που ο πρώτος σκόρερ σου πήγε για την εκτέλεση δεν είχε καμία δουλειά ο Νίνης με τα δέκα λεπτά συμμετοχής να πάρει πάνω του την εκτέλεση. Βέβαια ο Στάικος άργησε πολύ να δώσει και στον Μπάλαν τις ευκαιρίες που έπρεπε και ας ήταν ο μόνος επιθετικός που έβρισκε δίχτυα. Χωρίς τα δικά του του γκολ ο ΠΑΣ δεν θα ήταν σε μια σχετικά ασφαλή θέση όπως είναι τώρα. Και να το έχανε ο Μπάλαν το πέναλτυ θα έλεγα δεν πειράζει, όχι όμως για τον Νίνη και τον τρόπο που παρενέβη, γιατί πρώτα πρέπει να αποδείξει ότι την ιδρώνει τη φανέλα και μετά να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες τέτοιου τύπου...       

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Κυρ 29 Ιαν 2023 11:03 »
Πρώτα απ όλα να πω ότι συμφωνώ απόλυτα με ότι έγραψε ο arispas, τα έγραψε πολύ ωραία για όλους και για όλα

Κατά τα άλλα νομίζω ότι δεν είναι δίκαιο για τα παιδιά και τον προπονητή να στεκόμαστε στο χαμένο πέναλτι και όχι στην ουσία του παιχνιδιού.

Για εμένα η ομάδα χθες έκανε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της. Εντάξει το να χάνεις πεναλτι στις καθυστερήσεις είναι βαρύ αλλά δε θα πρέπει να καλύψει τα υπόλοιπα.

Χθες είχαμε τουλάχιστο τα 3/4 της ομάδας με εξαιρετική απόδοση. Υπήρξαν στιγμές που χάθηκε η μπάλα με τους συνδιασμούς και την ανάπτυξή μας. Πχ στο γκολ που ακυρώθηκε, στο γκολ που βάλαμε, στη φάση που κερδίσαμε το πέναλτι, στο συνδιασμο του Νίνη με τον Μπαλαν που κατέληξε σε σουτ του Νινη που κόντραρε.

Πάλι φάγαμε βέβαια ένα απίστευτο σε εκτέλεση γκολ. Λογικά έχουμε φάει τα πιο θεαματικά γκολ από όλους.

Όμως παίξαμε ωραία μπάλα, είχαμε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και είδαμε ένα πολύ ωραίο δεύτερο ημίχρονο με εναλλαγές συναισθημάτων και ευκαιρίες εκατέρωθεν. Για άλλη μια φορά είδαμε ένα ωραίο παιχνίδι.

Αυτό θέλουμε να βλέπουμε. Η ομάδα παίζει πλέον σαν ομάδα, με πάθος και ωραία μπάλα και χαίρεσαι να τη βλέπεις.

Τελικά νομίζω ότι δεν έφταιγε τόσο ο Σταικος όσο οι ελλείψεις που είχαμε στο ρόστερ και φαίνεται ότι καλύφθηκαν αρκετά, ανεβάζοντας και την απόδοση όλων των παιχτών.

Νομίζω ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα παραμονής, σίγουρα δεν θα έχουμε αν συνεχίσουμε έτσι και πιστεύω ότι αν η ομάδα δε διαλυθεί και πάλι θα έχουμε μια πολύ καλή ομάδα του χρόνου και με τον Σταικο προπονητή.

Εντάξει κι αυτός κάνει τα λάθη του κυρίως στη διαχέιριση του παιχνιδιού, προφανώς λόγω απειρίας, αλλα στην προπόνηση φαίνεται πλέον ότι κάνει δουλειά και μπράβο του. Που να είχαμε και γήπεδα της προκοπής δηλαδή.

Δυο πραγματακια ακόμα.

Νομίζω ότι ο Νίνης πρέπει να πάρει τη θέση του Ριένστρα από την αρχή και όταν κουράζεται να γίνεται αλλαγή.

Επιτέλους βρήκαμε σέντερ φορ, ξαναβρήκαμε αριστερό μπακ (ίσως και δεξί), ξαναβρήκαμε τερματοφύλακα και έχουμε δυό σκυλιά στα χαφ από τα λίγα.

« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 29 Ιαν 2023 11:08 από PASiopulo »

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Κυρ 29 Ιαν 2023 15:42 »
Συμφωνώ απόλυτα με τα δύο τελευταία μηνύματα Crimson και PASiopoulo. Εγώ δεν είπα πριν κάτι για το πεναλντι. Αλλά έχω διαβάσει πολλά κουφά από χθες. Να πει ο Στάικος που να βαρεσει το πέναλντι ο εκτελεστής; Πότε έχει γίνει αυτό; Επίσης ο Νίνης με το που στηρίζεται το πέναλντι πάει μόνος του να πάρει τη μπάλα και μετά ρωτάει και παίρνει το ΟΚ. Κι εγώ ΟΚ θα του έλεγα αν έβλεπα ότι οι υπόλοιποι είναι ο Τζίμας, ο Μπακαδημας, ο Πηλιος, ο Λιασος (παρεπιπτόντως πανηγύριζαν στο πέναλντι 4 ελληνόπουλα 21-23 ετών, πολύ όμορφη εικόνα αν την απομονώσεις γιατί για κερδισμένο πέναλντι και όχι γκολ ήταν λίγο υπερβολή).

Μόνο ο Μπάλαν θα μπορούσε να το βαρεσει. Ο Καραχάλιος είχε ενοχλήσεις και δε ξέρω και αν βαράει γενικά, ο Μορέιρα δεν νομίζω ότι ήταν καλύτερη λύση και ο Εραμουσπε ήταν απών

Έτσι κι αλλιώς κακή εκτέλεση δεν τη λες. Μπορεί να μην ήταν πολύ δυνατό αλλά γωνία πήγε (εντάξει όχι πλάι ο δίχτυ αλλά γωνία) και έπρεπε να τεντωθεί και να πέσει πολύ ωραία ο πεναλτακιας και εξαιρετικός φέτος Γιαννιωτης για να το σώσει

Επίσης ρε φίλε Mpakoulieros δε γίνεται να φταίει για όλα ο προπονητής. Παίζουν και οι παίχτες, παίρνουν πρωτοβουλίες, έχουν δική τους βούληση και δεν είναι μαριονέτες να ευθύνεται ο προπονητης ακόμα και για τις πάσες και τα μαρκαρισματα. Έλεγαν στη μετάδοση ότι από το 55 ο Στάικος φώναζε ανεβείτε. Ε οι παίχτες ενστικτωδώς από το άγχος έμεναν πίσω. Μετά για να τους το βάλει στο μυαλό λογικά τους είπε στα άουτ να πιέζουν έξω από την περιοχή του Γιαννιώτη για να μένουν ψηλά από την αρχή της φάσης.

Κάποιοι δε ξέρω αν έχετε εμμονή με τον Στάικο ή έχετε το ποδόσφαιρο λίγο διαφορετικά στο μυαλό σας απ' ότι εγω.
Γιατί αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι ο προπονητής θα σε ετοιμάσει πριν το ματς, θα σε διορθώσει στο ημίχρονο και μέσα στο παιχνίδι λίγες και συγκεκριμένες οδηγίες και αλλαγές μπορεί να κάνει. Μετά είναι και στους παίχτες πολλά πράγματα. Αυτοί παιζουν

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Κυρ 29 Ιαν 2023 16:09 »
Καταφέραμε να ΜΗΝ κερδίσουμε με τόσες ευκαιριες!!  ::) ::) ::)
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Συνδεδεμένος PasGianninaPreveza

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Κυρ 29 Ιαν 2023 16:57 »
Δεν μπορώ να ακούω τα «και ο Μπαλαν μπορεί να το έχανε» και ο «Και ο Μεσσι έχει χάσει πεναλντι». Χάιρω πολύ , κάτι μας είπατε τωρα. Όλοι οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές μπορούν να σκοράρουν ένα πεναλντι , το θέμα είναι σε τι φάση βρίσκονται. Δεν έχει ΚΑΜΙΑ λογική να αφήσεις να το βαρέσει ενας παικτης που δεν έχει επαφή με την εστία εδώ και χρόνια, έχει μόλις 7 λεπτά στον αγώνα, είναι σε μέτρια φυσική κατάσταση, δεν έχει βρει ακόμα ρόλο στην ομάδα,αν δεν κάνω λάθος ποτε στην καριερα του δεν εκτελούσε πεναλντι και ολα αυτά ενώ το φορ σου βρίσκεται σε τρομακτική ρέντα. Δεν ήταν στο 2-0 το ματς για να πεις ότι του το δινω για λόγους ψυχολογίκης ανάτασης. Δεν σταυρώνουμε κανέναν, αλλά ΕΙΝΑΙ λάθος του πάγκου και θα το χρεωθεί όπως χρεώνεται και τα θετικά. Και ναι, πολλοί προπονητες της εξεδρας το βλέπαμε να έρχεται, δεν υπάρχει τρόπος να σας το αποδείξουμε.
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 29 Ιαν 2023 17:02 από PasGianninaPreveza »
Δεν σταματάμε παρόλη την αδικία, δεν σταματάμε γιατι μας χρωστά η ιστορία....

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #57 στις: Κυρ 29 Ιαν 2023 17:51 »
Επίσης ρε φίλε Mpakoulieros δε γίνεται να φταίει για όλα ο προπονητής. Παίζουν και οι παίχτες, παίρνουν πρωτοβουλίες, έχουν δική τους βούληση και δεν είναι μαριονέτες να ευθύνεται ο προπονητης ακόμα και για τις πάσες και τα μαρκαρισματα. Έλεγαν στη μετάδοση ότι από το 55 ο Στάικος φώναζε ανεβείτε. Ε οι παίχτες ενστικτωδώς από το άγχος έμεναν πίσω. Μετά για να τους το βάλει στο μυαλό λογικά τους είπε στα άουτ να πιέζουν έξω από την περιοχή του Γιαννιώτη για να μένουν ψηλά από την αρχή της φάσης.

Κάποιοι δε ξέρω αν έχετε εμμονή με τον Στάικο ή έχετε το ποδόσφαιρο λίγο διαφορετικά στο μυαλό σας απ' ότι εγω.
Γιατί αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι ο προπονητής θα σε ετοιμάσει πριν το ματς, θα σε διορθώσει στο ημίχρονο και μέσα στο παιχνίδι λίγες και συγκεκριμένες οδηγίες και αλλαγές μπορεί να κάνει. Μετά είναι και στους παίχτες πολλά πράγματα. Αυτοί παιζουν
Συγγνώμη Άρη αλλά αν ισχύουν όσα λες,γιατί υποθέσεις κάνουμε όλοι,υπάρχει θέμα πειθαρχίας.
Αν οι παίχτες δεν ακούνε τον προπονητή τότε τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα από το ότι ο προπονητής ακόμη μαθαίνει.

Νομίζω η εκδοχή σου είναι πολύ χειρότερη για τον Στάικο,εφόσον ισχύει.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Κυρ 29 Ιαν 2023 19:15 »
Αν και δεν αλλάζει κάτι, και εγώ πιστεύω οτι ο Νίνης δεν έπρεπε να χτυπήσει το πέναλτι, όχι τόσο λόγο της ποιότητας που φυσικά διαθέτει, αλλά του ότι έχει 1 και μισό χρόνο να παίξει μπάλα ολόκληρο 90λεπτο.

Κατα τα άλλα το PASiopoulo με κάλυψε πλήρως!!!
....

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Κυρ 29 Ιαν 2023 22:33 »
Παράθεση
Στάικος: «Αν μία ομάδα έπρεπε να κερδίσει, αυτή ήμασταν εμείς»
Ο Θανάσης Στάικος στις δηλώσεις του στη NOVA ανέφερε ότι ένα ακόμα ματς κρίθηκε στο νήμα και ότι αν κάποιος έπρεπε να κερδίσει αυτός ήταν ο ΠΑΣ Γιάννινα.

«Συνήθως τα παιχνίδια μας έχουν ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, δεν κερδίσαμε αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ο Ατρόμητος δεν μας πίεσε ιδιαίτερα, δυστυχώς σε μια φάση δεχθήκαμε το γκολ σε μία φάση που δεν ήταν επικίνδυνη. Θέλω να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μας».

«Είχαμε τον έλεγχο, δημιουργήσαμε προϋποθέσεις και κάποιες ευκαιρίες. Αν μία ομάδα δικαιούταν να κερδίσει ήμασταν εμείς. Κοιτάμε μπροστά. Τα πέναλτι μπορεί να μπουν και να χαθούν, ο Τσιντώτας αντέδρασε ψύχραιμα, έτσι είναι το ποδόσφαιρο».
super-fm.gr

Παράθεση
Κόουλμαν: “Απογοητεύτηκα από την εμφάνισή μας στο α’ ημίχρονο -Μας έσωσε τον βαθμό ο Γιαννιώτης”
Δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του α’ ημιχρόνου ο Κρις Κόουλμαν, αντιθέτως στο β’ θα μπορούσε είπε να κερδίσει η ομάδα του, ενώ μίλησε και για τον Γιαννιώτη που ήταν ο καθοριστικός παίκτης στο φινάλε με την απόκρουση του πέναλτι!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για το τι είναι πιο έντονο ως συναίσθημα μέσα του: «Συνολικά είναι ένα θετικό αποτέλεσμα για εμάς. Δεν παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, απογοητεύτηκα από την εμφάνιση μας. Στο δεύτερο βελτιωθήκαμε και δουλέψαμε σκληρά και ειδικά στα τελευταία λεπτά θα μπορούσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για την αγκαλιά που έκανε στον Γιαννιώτη: «Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες μας. Πέρυσι μας βοήθησε όταν βρισκόμασταν στη ζώνη του υποβιβασμού. Να μην ξεχνάμε επίσης πως στο τέλος μας έσωσε τον βαθμό».
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Κυρ 29 Ιαν 2023 22:35 »
Παράθεση
Στάικος: «Δική μου επιλογή να εκτελέσει ο Νίνης»
Πήρε πάνω του την ευθύνη για την εκτέλεση του πέναλτι από τον Νίνη ο κ. Στάικος στη συνέντευξη τύπου, αν και θα πρέπει να σημειώσουμε ότι όπως έγινε παλαιότερα και με άλλους παίκτες ή πριν 2 αγωνιστικές με τον Μορέιρα, κανένας δεν επιρρίπτει ευθύνες σε κανέναν. Όλοι μαζί κερδίζουν και όλοι μαζί χάνουν. Τα λάθη συμβαίνουν, απλά καλό είναι να μην επαναλαμβάνονται και να μην αναλογεί από ένα στον καθέναν, γιατί μετά η βαλίτσα πάει μακριά…

Για το παιχνίδι ο προπονητής των Ηπειρωτών τόνισε ότι αν κάποιος δικαιούταν τη νίκη αυτός ήταν ο ΠΑΣ Γιάννινα και τέλος ανέφερε ότι χάθηκε μία ευκαιρία σε κομβικό ματς να ανοίξει η ψαλίδα από τις τελευταίες θέσεις.

Αναλυτικά: (πιο κάτω το βίντεο των δηλώσεων)

«Σήμερα η ομάδα μας, κυρίως στο α’ ημίχρονο, αλλά κατά διαστήματα και στο β’ ημίχρονο απέδωσε καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο, χτίσαμε παιχνίδι από την άμυνά μας, μεταφέραμε την μπάλα με συνδυαστικό παιχνίδι ή αλλαγές παιχνιδιού. Δημιουργήσαμε όχι αρκετές ευκαιρίες, αλλά αρκετές προϋποθέσεις. Μέχρι το 1-1 ελέγχαμε το παιχνίδι. Μετά την ισοφάριση έγινε ένα παιχνίδι με πολλές μεταβάσεις και εκατέρωθεν ευκαιρίες κι εκεί θα μπορούσαν να συμβούν τα πάντα. Βάσει εμφάνισης και ευκαιριών αν μία ομάδα έπρεπε να κερδίσει, ήταν ο ΠΑΣ Γιάννινα. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, είμαστε σε καλό δρόμο, αποδίδουν καλύτερα, έχουν αυτοπεποίθηση, έχουν ρυθμό στο παιχνίδι, παρ’ όλα αυτά το πρωτάθλημα θα είναι απαιτητικό, δεν ξέρουμε τι θα συμβεί στις επόμενες αγωνιστικές και δεν δημιουργήσαμε απόσταση από τις ομάδες της ουράς, οπότε μας περιμένει δύσκολη συνέχεια και δύσκολο έργο».

Γιατί εκτέλεσε το πέναλτι ο Νίνης: «Ήταν δική μου απόφαση. Καταρχάς τα πέναλτι τα εκτελεί ο Εραμούσπε, αλλά σήμερα δεν ήταν στον αγωνιστικό χώρο, οπότε αποφασίζουμε ανάλογα με την ψυχολογία. Έτσι μπορείς να κρίνεις. Όντως πήγαν 2 παίκτες μας να αναλάβουν την εκτέλεση, αλλά αποφάσισα τον Νίνη. Μάς έδωσε φάσεις και ευκαιρίες με κάποιες καλές εμπνεύσεις, που δεν το είχαμε πιο πριν, είχε καλή ψυχολογία, είναι ποιοτικός και έμπειρος παίκτης, οπότε δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο. Ήταν δική μου απόφαση. Τα πέναλτι μπαίνουν ή χάνονται, συμβαίνει αυτό και προχωράμε».

Για την εικόνα του β’ ημιχρόνου και αν ένιωσε φοβισμένη η ομάδα επειδή δέχεται πάντα γκολ: «Η λέξη φοβισμένη δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα μας και τα ίδια τα παιδιά. Δεν γυρίσαμε πίσω, απλά κλείναμε τους χώρους και προσπαθούσαμε στην ανάκτηση της μπάλας να επιτεθούμε ορθολογικά, αλλά δεν έγινε πολλές φορές στο β’ ημίχρονο όπως στο πρώτο. Όταν είσαι μπροστά στο σκορ και έχεις δεχτεί γκολ σε όλα τα ματς εκεί ίσως μπαίνει λίγο στους παίκτες το ένστικτο να γυρίσουν πίσω, γιατί θέλει μία φορά να κρατηθεί το μηδέν στην άμυνα. Για ‘μενα όμως δεν πρέπει να μας γίνει εμμονή να κρατηθεί το μηδέν. Δεν αλλάξαμε τίποτα στο β’ ημίχρονο, απλά ο Ατρόμητος πίεσε παραπάνω, αλλά για πάνω από 15 λεπτά δεν έγινε. Μετά το ματς πήγε εκεί που ήταν και ξαναπήραμε την πρωτοβουλία των κινήσεων».

Για τα ματς του ΠΑΣ που φέτος είναι σχεδόν όλα στην κόψη του ξυραφιού και γιατί δεν μπορεί να τελειώσει πιο εύκολα κάποια ματς: «Θα μπορούσαμε όντως να κάνουμε το 2-0, δεν έγινε. Κοιτάξτε, είμαστε μια ομάδα που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο κι αυτό δημιουργεί ρυθμό στα ματς και φέρνει συγκινήσεις. Δεν θα κάτσουμε να ψάξουμε γιατί γίνονται στα τελευταία λεπτά ευκαιρίες και γκολ, εμείς θέλουμε να έχουμε καλή απόδοση, ορθολογική ανάπτυξη παιχνιδιού, να βελτιωνόμαστε σε όλους τους τομείς και το βασικό είναι να παίρνουμε βαθμούς για να χτίσουμε μία μεγαλύτερη απόσταση από τη γραμμή του υποβιβασμού».

Για το ντεμπούτο του Μπακαδήμα: «Είχε μια καλή απόδοση, δουλεύει μαζί μας από τον Σεπτέμβριο, δεν είχε συμμετοχή ως τώρα, αλλά ήμουν βέβαιος ότι θα τα καταφέρει και το είδατε όλοι στο γήπεδο. Πρέπει να κρατήσουμε σήμερα ότι η ομάδα δουλεύει με όλους τους παίκτες της και βγάζει ο καθένας την αξία του στο γήπεδο. Δεν κάναμε τρελά πράγματα και να αλλάξουμε πολλά (σ.σ. εννοεί αλλαγή θέσεων σε παίκτες). Δεν είδαμε εν τέλει κάτι διαφορετικό επειδή είχαμε απουσίες, άλλωστε εμένα μ’ ενδιαφέρουν μόνο οι παρουσίες, όχι οι απουσίες».

Για το αν ήταν μια χαμένη ευκαιρία να ξεφύγει σήμερα η ομάδα βαθμολογικά: «Υπάρχουν και πλέι άουτ και πλέι ο φ, οπότε δεν αισθάνεσαι ασφάλεια, εκτός κι αν παίξεις στα πλέι οφ. Ήταν κομβικό το σημερινό παιχνίδι, οι 3 βαθμοί θα έχτιζαν απόσταση, όμως δεν μπορούμε να σταθούμε εδώ, μένουν 6 παιχνίδια για την κανονική περίοδο. Δεν θα ορίσω συγκεκριμένους βαθμούς ως ασφαλείς. Παιχνίδι με παιχνίδι θα το βλέπουμε. Μπροστά μας έχουμε το παιχνίδι με τον ΟΦΗ πρέπει να πάρουμε κι εκεί βαθμό ή βαθμούς».

Για τον Τζίνο που αποχώρησε τραυματίας: «Έχει ένα σφίξιμο στο γαστροκνήμιο. Θα δούμε».

Δείτε το βίντεο των δηλώσεων

super-fm.gr

Παράθεση
Κρις Κόουλμαν: «Εξαιρετική δουλειά και βελτίωση του ΠΑΣ από τον κ. Στάικο το τελευταίο δίμηνο» (video)
Το εγκώμιο του Θανάση Στάικου και του ΠΑΣ Γιάννινα έπλεξε ο προπονητής του Ατρόμητου, Κρις Κόουλμαν για τη βελτίωση που έχει παρουσιάσει ο ΠΑΣ το τελευταίο δίμηνο, ενώ όσον αφορά την ομάδα του μίλησε για τα στοιχεία του πάθος, της προσήλωσης και της αφοσίωσης στον στόχο που έδειξαν οι παίκτες του στο β’ ημίχρονο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη τύπου (πιο κάτω το βίντεο)

«Στο α’ ημίχρονο δεν ήμασταν καθόλου καλοί συνολικά σε όλους τους τομείς, τα Γιάννενα ήταν καλύτερα. Στο β’ βελτιωθήκαμε πάρα πολύ, τα πήγαμε αρκετά καλύτερα, όχι σε τακτικά κομμάτια, αλλά σε κομμάτια που στο σύγχρονο τα ξεχνάμε, αν και τα θεωρώ πολύ σημαντικά, όπως είναι η θέληση, η διάθεση, η πείνα η προσήλωση και αφοσίωση στον στόχο. Αυτά πρέπει να τα δείχνεις στο ποδόσφαιρο, εμείς τα δείξαμε στο β’ ημίχρονο, όπου βελτιωθήκαμε, δείξαμε καρδιά, αφοσίωση και ήμασταν καλύτεροι. Θα μπορούσαμε να χάσουμε στο τέλος, θα μπορούσαμε και να κερδίσουμε όμως.

Συγχαρητήρια στα Γιάννενα και τον προπονητή τους, που έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και βελτίωση τους 2 τελευταίους μήνες. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι, γιατί τα Γιάννενα είχαν κερδίσει την ΑΕΚ, είχαν πάρει ισοπαλία από τον Ολυμπιακό, οπότε είμαι ευχαριστημένος και θεωρώ ότι είναι ένας καλός βαθμός για μας».

Για τις αλλαγές που έκανε και τους Έλληνες παίκτες που έβαλε: «Συνολικά η ομάδα μας ήταν πολύ βελτιωμένη στους τομείς που ανέφερα, όχι τόσο τακτικά, όσο ότι αλλάξαμε νοοτροπία. Σίγουρα και οι αλλαγές βοήθησαν στο τέμπο, γίναμε πιο γρήγοροι και πιο επιθετικοί, είχαμε κατοχή μπάλας, αλλά μπορεί να λέει και ψέματα η κατοχή, γιατί μπορεί να έχεις 60% 70% και να χάσεις. Για μενα το πιο σημαντικό που βελτιώσαμε ήταν η ένταση, η προσωπικότητα και ο χαρακτήρας στο β’ ημίχρονο».

Δείτε το βίντεο των δηλώσεων:
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Κυρ 29 Ιαν 2023 22:36 »
Παράθεση
Μάκης Μπακαδήμας: «Ήμασταν καλύτεροι, αξίζαμε τη νίκη»
Ντεμπούτο έκανε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο ο Μάκης Μπακαδήμας και μάλιστα τα πήγε και αρκετά καλά, δείχνοντας ότι ήταν έτοιμος ανά πάσα στιγμή γι’ αυτήν την ευκαιρία.

Όπως είπε ο ίδιος στη μικτή ζώνη, δυστυχώς δεν χάρηκε όσο θα ήθελε αυτό το ντεμπούτο, αφού δεν συνδυάστηκε με νίκη, έδωσε όμως το σύνθημα νίκης για το επόμενο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το ντεμπούτο μου. Κρίμα που δεν συνδυάστηκε με νίκη για την ομάδα μου να το χαρώ ακόμα περισσότερο. Το περίμενα να παίξω, έκανα υπομονή, δούλευα, ήμουν έτοιμος γι’ αυτήν την ευκαιρία. Είχαμε πολύ καλή συνεργασία με τα παιδιά, δουλεύουμε μαζί κάθε μέρα στην προπόνηση, ξέρουμε ο ένας τον άλλον, ξέρουμε τα δυνατά μας σημεία, μιλούσαμε στο παιχνίδι συνέχεια και ήταν πολύ εύκολο για όλους μας».

Για το παιχνίδι που έγινε ‘ροντέο’ στο τέλος: «Όντως, χάσαμε και το πέναλτι στο τέλος, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια, ήμασταν καλύτεροι, αξίζαμε τη νίκη, αλλά δεν έχεις και τύχη το ποδόσφαιρο έτσι είναι.

Τώρα πάμε για τον ΟΦΗ και το διπλό χωρίς καμία άλλη σκέψη».
super-fm.gr

Παράθεση
Στ. Πήλιος: «Στηρίζουμε όλοι τον Νίνη»
Ο Σταύρος Πήλιος αποδεικνύει σταθερά ότι είναι ένα μπακ με πολλές προοπτικές εξέλιξης. Σήμερα είχε και συμμετοχή στο γκολ, αφού από δική του σέντρα ξεκινάει η φάση του 1-0. Μετά το ματς μίλησε στην κάμερα της NOVA και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο χαμένο πέναλτι του Νίνη.

Για το δραματικό φινάλε σ’ ένα ακόμα παιχνίδι: «Μέχρι να τελειώσει, το παιχνίδι κινούταν στην κόψη του ξυραφιού. Χάσαμε το πέναλτι, είχε πολύ ένταση το ματς ως το τέλος, μας αφήνει μία πικρία, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, παρά να συνεχίσουμε».

Για το ότι ο ΠΑΣ δεν κράτησε το μηδέν, αλλά και το σκοράρισμα σε πάρα πολλά ματς: «Γκολ πάντα βάζαμε, πάντα δημιουργούσαμε ευκαιρίες. Τώρα για το αμυντικό δεν ξέρω τι να πω, πραγματικά απίστευτο αυτό που γίνεται. Σήμερα δεχτήκαμε γκολ από ένα ‘τσίμπημα’ του αντιπάλου στην μπάλα, η οποία πήγε εκεί που πήγε. Το δουλεύουμε, το προσπαθούμε, το λέμε ότι θέλουμε να κρατήσουμε το μηδέν, αλλά δεν είναι εύκολο, παίζει και ο αντίπαλος. Θα το προσπαθήσουμε όμως να έρθει».

Για τη φάση του πέναλτι: «Προσωπικά δεν κοιτούσα την εκτέλεση λόγω άγχους. Στηρίζουμε όλοι τον Σωτήρη, ξέρουμε τι καριέρα έχει κάνει και τι άνθρωπος είναι. Ειδικά εμάς τους νεότερους μάς βοηθάει. Τον στηρίζουμε. Τα πέναλτι και μπαίνουν και χάνονται. Είναι πάντως μια καλή απόκρουση από τον Γιαννιώτη. Συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι».

Για τον Τσιντώτα που κι αυτός έχει επέμβαση στο 96’: «Κι αυτός είναι πολύ καλός τερματοφύλακας. Μας έχει βοηθήσει πολύ, έχει κάνει μεγάλες επεμβάσεις και στα προηγούμενα παιχνίδια. Είναι σημαντικό να έχεις καλό τερματοφύλακα και να νιώθεις σιγουριά».

Για το αν είχαν στο μυαλό τους ότι με τους 3 βαθμούς αγκάλιαζαν τη σωτηρία: «Θα ήταν όντως πολύ σημαντικό να παίρναμε τους 3 βαθμούς. Αλλά η ομάδα δείχνει μέταλλο, έχει στοιχεία που δεν είχε στον Α’ γύρο. Έχει σκληράδα και πάθος. Έτσι όπως ήρθε το παιχνίδι θα έπρεπε να πάρουμε τους 3 βαθμούς, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο».
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Κυρ 29 Ιαν 2023 22:41 »
Παράθεση
Τζοβάρας: “Όταν πιστεύεις στον εαυτό σου ανταμείβεσαι” (vid)
Ο Γιώργος Τζοβάρας πέτυχε ένα υπέροχο γκολ στα Γιάννινα και εξέφρασε τη χαρά του για αυτό το γκολ μιλώντας στην κάμερα της NOVA.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζοβάρα στην κάμερα της NOVA:

“Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ήμασταν προτετοιμασμένοι για δυνατό παιχνίιδ. Είναι καλή ομάδα στην έδρα του ο ΠΑΣ. Η εικόνα ήταν αμφίρροπη, είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου, που μπήκα και ισφάρισα. Και χαίρομαι για όλη την ομάδα και τους συμπαίκτες μου που δεν παρατήσαμε το παιχνίδι.

Η δουλειά που ρίχνουμε στην προπόνηση φαίνεται στο γήπεδο και είμαστε χαρούμενοι που όλοι το βλέπουμε αυτό. Πιστοί στο πλάνο του προπονητή και είμαστε χαρούμενοι με αυτό το σερί και την πολύ καλή εικόνα.

Όταν μπήκα στο ματς ο προπονητής ήθελε από μένα ενέργειες και με τη μαχητικότητα και την ταχύτητα να πάρω πρωτοβουλίες. Το κάνω πάντα όταν μπαίνω ως αλλαγή. Αν πιστεύεις στον εαυτό σου και δουλεύεις σκληρά και είσαι πιστός σε όσα σου λέει ο προπονητής ανταμείβεσαι.”
https://www.novasports.gr/sport/podosfairo/event/super-league-1/article/12737191/tzovaras-otan-pisteyeis-ston-eayto-sou-antameivesai-vid/

Παράθεση
Γιαννιώτης: “Διάλεξα μια γωνιά και έπεσα” (vid)
Ο MVP για δεύτερη σερί αγωνιστική Ανδρέας Γιαννιώτης μίλησε στην κάμερα της NOVA για την ισοπαλία του Ατρόμητου στον ΠΑΣ Γιάννινα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιαννιώτη στη NOVA:

“Αναλύουμε με τον προπονητή τερματοφυλάκων μας όλους τους εκτελεστές και γι αυτό ζήτησα τη βοήθειά του. Αυτό με κάνει χαρούμενο, να μπορώ να βοηθάω την ομάδα μου.

Διάλεξα μια γωνία κι έπεσα δεν είναι κάτι άλλο.

Θα μπορούσαν να κερδίσουν και οι δύο ομάδες. Μας έλειψε λίγο ισορροπία από πρώτο σε δεύτερο ημίχρονο. Το συνηθίζουμε στα τελευταία παιχνίδια να είναι αμφίρροπα και να έχουν ευκαιρίες και οι δύο ομάδες και γι΄αυτό είναι θετικό που φεύγουμε με έναν βαθμό.

Διαφορετικής σημασίας παιχνίδια. Και τα δύο πολύ δύσκολα. Να δούμε τον κάθε αντίπαλο ξεχωριστά για να καταλάβουμε πως πρέπει να παίξουμε για να πάρουμε κάτι είτε με τις μεγάλες ομάδες είτε με τις θεωρητικά μικρότερες.”
https://www.novasports.gr/sport/podosfairo/event/super-league-1/article/12737211/gianniotis-dialeksa-mia-gonia-kai-epesa-vid/

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Δευ 30 Ιαν 2023 01:06 »
Ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω πως χάθηκε το προχθεσινό παιχνίδι!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Δευ 30 Ιαν 2023 09:36 »
Η εμφάνιση της ομάδας ήταν καλή. Το μόνο σοβαρό λάθος που μπορώ να χρεώσω στον Στάικο ήταν (ξανά) η μη αντικατάσταση του Ριένστρα στο ημίχρονο.
Πραγματικά δεν βλέπει ότι δεν μπορεί να παίξει πάνω από 45 λεπτά και τον κάνει αλλαγή στο 82; Νομίζω ότι ήταν και ο βασικός λόγος που η ομάδα οπισθοχώρησε στο Β ημίχρονο και ιδιαίτερα μετά την έξοδο του Τζίνο από την 11άδα.
Όσον αφορά την εκτέλεση του πέναλτι από το Νίνη, δε μπορά να κατηγορήσω ούτε τον παίκτη ούτε τον Στάικο. Και έμπειρος είναι ο Σωτηρης και ένα γκολ ζητάει να βάλει για να πάρει και αυτός ψυχολογία και στο κάτω κάτω μόνο αυτός πήγε και πήρε την ευθύνη την ώρα που κανείς άλλος δεν το έκανε. Αποτελεί βέβαια ένα μικρότερο λάθος του κόουτς γιατί κατά τη γνώμη μου οι εκτελεστές των πέναλτι θα πρέπει να είναι καθορισμένοι πριν την έναρξη ενός αγώνα. Το μόνο που μπορούμε να πούμε (μετά Χριστόν προφήτες βέβαια) ήταν ότι ο Νίνης έπρεπε να το χτυπήσει λίγο πιο δυνατά. Δεν ήταν άσχημα εκτελεσμένο. Ο Γιαννιώτης τη βρήκε και η μπάλα βρήκε και δοκάρι....
Μία παρατήρηση μόνο θέλω να κάνω επιπλέον για τον Σόρια, επειδή ακούγεται το όνομά του τελευταία αρκετά. Στα επιθετικά του καθήκοντα θεωρώ ότι τα πάει αρκετά καλά. Πιστεύω όμως ότι αμυντικά έχει αρκετά θέματα. Το βασικότερο πρόβλημα για μένα είναι ότι από την πλευρά του γίνονται οι περισσότερες ελεύθερες σέντρες των αντιπάλων. Σπάνια θα πάει να μαρκάρει στη γραμμή του πλαγίου. Συνήθως στη ροή των φάσεων παίρνει θέση μέσα στη μεγάλη περιοχή. Δεν ξέρω αν αυτό είναι εντολή του προπονητή ή επιλογή δική του. Κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να μάθει να παίζει πιο κοντά στα αντίπαλα εξτρέμ και να μη τους αφήνει τη δυνατότητα να βγάζουν σέντρες αμαρκάριστοι.
Ευτυχώς μπροστά του έχει τον Πάμλι που τον βοηθάει πολύ αλλιώς θα ήταν πολύ πιο εκτεθειμένος και σε περισσότερες φάσεις.
Ελπίζω η ομάδα να πάρει γρήγορα τους βαθμούς που χρειάζεται για να έχουμε όλοι το κεφάλι μας ήσυχο.

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Δευ 30 Ιαν 2023 13:33 »
Σήμερα έγινε ένα ματς που με βάση την εικόνα του αγώνα, τις ευκαιρίες και την εξέλιξη ο νικητής θα έπρεπε να είναι μόνο ο Π.Α.Σ..
Γιατί χάθηκε λοιπόν;
Δυστυχώς γιατί έχουμε έναν πολύ άπειρο προπονητή ακόμη, που αν και και φέρελπις είναι φανερό ότι δεν μπορεί να κοουτσάρει σε αυτό το επίπεδο δίχως σοβαρές απώλειες βαθμών.
Εξηγούμαι:
Παίζεις ένα ημίχρονο που έχεις βάλει δύο γκολ, το ένα δεν μέτρησε για χιλιοστά, έχεις κάνει μια καλή φάση και ο Ατρόμητος δεν έχει κάνει τίποτα. Λες αυτό είναι.Ο κόουτς έχει μάθει πια, θα μπει να το καθαρίσει στο Β. Αμ δε....Όχι μόνο δεν το καθαρίζει αλλά ο Βρετανός του γυρίζει το ματς με τις τρεις (3) μαζεμένες αλλαγές που κάνει στο 58. Από αυτές τις αλλαγές μπαίνει το γκολ και γίνονται τρεις φαρμακερές τελικές. Όλες με σουτ.

Και πως αντιδρά ο Στάικος; Αν είναι δυνατόν δεν αντιδρά στην αλλαγή σχηματισμού του Ατρόμητου, γυρνάει την ομάδα πίσω και προσπαθεί να χτυπήσει στην κόντρα. Και εκεί, κατά τη γνώμη μου κάνει το δεύτερο ολέθριο λάθος που έκρινε το ματς. Πας να χτυπήσεις στην κόντρα με Μπάλαν; Δεν βλέπεις ότι το παιδί δεν μπορεί να παίξει στην κόντρα και γενικά περιφερειακά; Είναι φονιάς μέσα στην περιοχή, απίστευτης αποτελεσματικότητας, αλλά δεν μπορεί σε αυτό το στυλ παιχνιδιού να ανταπεξέλθει (ακόμη). Και αντι να βάλει Σταματελόπουλο (που μάλλον έχει την ταχυδύναμη, καταστρέφει με Μπάλαν όλες τις προσπάθειες κόντρα επίθεσης. Η κλασσική ήταν όταν βγήκε σχεδόν τετ α τετ και καθυστέρησε δραματικά να δώσει πάσα.

Και τα χειρότερα ο Στάικος τα αφήνει στο τέλος. Αφήνει το Νίνη, ποιόν τον Νίνη, να κάνει πέναλτι, που μάλλον έχει να σκοράρει, από τη γκολάρα που έβαλε σε εμάς πριν ενάμιση χρόνο και δεν αφήνει να κάνει το πέναλτι ο Μπάλαν που έχει πιο κρύο αίμα και από το Δράκουλα; Ή έστω τον Καραχάλιο;

Και το κερασάκι στην τούρτα ρε Στἀικο. Κερδίζουν φάουλ στο 96', και όλη μα όλη η ομάδα είναι μέσα στα καρε. Και αφήνεις αμαρκάριστους δύο παίχτες του Ατρόμητου στο φάουλ και περιφερειακά όλη την άμυνα ακάλυπτη; Όταν στο ίδιο ματς έφαγες γκολ από ένα παρόμοιο λόγο και ένω έχεις φάει άλλα δέκα γκολ τέτοια. Γιατί κλάνεις μπάμιες και τους χώνεις όλους μέσα στα καρέ, αφήνοντάς τους ανενόχλητους να κάνουν σουτ με άριστες προϋποθέσεις;

Η διαφορά μας σήμερα με τον Ατρόμητο ήταν ότι είχε προπονητή, σε αντίθεση με εμάς που δυστυχώς έχουμε εκπαιδευόμενο ακόμη προπονητή.

Θα ήθελα να προσθέσω και κάτι άλλο που πολύ εύστοχα παρατήρησε ο Mpakoulieros για τη φάση του 96 που όμως υπήρχε τουλάχιστον ένα άτομο στο τείχος. Στη φάση του γκολ όμως δεν υπήρχε κανένας!!! Έτρεχε ο Τζίμας από τη γωνία της μικρής περιοχής να προλάβει τη σέντρα του αντιπάλου.....
Γενικότερα στις στημένες φάσεις από την εποχή ακόμη του Μεταξά βλέπουμε το συγκεκριμένο μοτίβο. Όλοι μαζεύονται μέσα στη μικρή περιοχή και δεν υπάρχει ούτε ένας παίκτης έξω για να κρατήσει τουλάχιστον 2 παίκτες του αντιπάλου μακριά από την εστία μας. Επιπλέον με τη διάταξη αυτή επιτρέπουμε πολύ εύκολα τα περιφερειακά σουτ στην κάθε απόκρουση της μπάλας προς τα έξω. Νομίζω ότι είναι ένα θέμα που χρήζει επανεξέτασης......

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Δευ 30 Ιαν 2023 14:13 »
Το είχα αναφέρει και πέρυσι ακριβώς αυτό..
Σε όλα τα στημένα χρειάζεται τουλάχιστον 2 παίκτες να είναι στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής. Αυτό πρέπει οπωσδήποτε να γίνει. Εχουμε και πέρυσι φάει γκολ ακριβώς γιατί δεν υπάρχει κανένας να πιέζει.
....

Αποσυνδεδεμένος paskimolos67

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Δευ 30 Ιαν 2023 22:38 »
Κολακευτική τοποθέτηση Κατσουράνη για ΠΑΣ
στο  "betarades in Action 24" (από 1:18:28 ...)
μετά το ματς του Σαββάτου
Τελειώνει ως εξής:
"Είναι πολύ ωραία ομάδα,
αν μου ΄λεγες ποια ομάδα θέλεις να υποστηρίξεις από το Ελληνικό Πρωτάθλημα
θα σου ΄λεγα τον ΠΑΣ" ........

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Δευ 30 Ιαν 2023 23:36 »
Μετά το παρεάκι του γαύρου Ανατολακηδογεωργάτους και σια, ο συγκεκριμένος είναι ότι πιο σιχαμερό και καραγκιοζολέ υπάρχει τα τελευταία χρόνια σε αυτό το ρημάδι το Ελληνικό ποδόσφαιρο, κάτι Μανωλάδες και λοιποί είναι β' κατηγορία μπροστά του.

Τελευταία φορά που τον θυμάμαι Ζωσιμάδες ως αντίπαλο έκανε κάτι χειρονομίες και κάτι γαλλικά προς την εξέδρα με την ανάλογη γιούχα από την μεριά μας, κλασικός μ@λ@κ@ς όσο τόσοι και τόσοι άλλοι.

Πολύ παράξενο από το στοματάκι του τέτοια λόγια.

Η κοινή καταγωγή του με τον ΧΒ πάντα με τρόμαζε στην ιδέα ότι θα τον δούμε καταδώ είτε ως ποδοσφαιριστή είτε από άλλο πόστο.

Με ηρεμεί το γεγονός ότι ο θκος μας δεν σκάει φράγκο για κανέναν και για τίποτα γιατί αλλιώς μαύρες σκέψεις θα μπαίναν στο μυαλό μου.

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ