Ο προπονιτης μπορει αν εχει μελετησει τον αντιπαλο τερματοφθλακα να πει στον Νινη ξερεις αυτος συνηθως πεφτει απο την ταδε πλευρα αρα χτυπα το στο ταδε σημειο δεν ειναι αυτο περιεργο αν προσεξατε ο τερμας του Ατρομητου οταν παει ο Νινης στην εκτελεση κανει νοημαστον παγκο αν υπαρχει οδγγια για το που θα πεσει.
Ναι...
Εμείς στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου δεν έχουμε ούτε Γκουαρδιόλα, ούτε Κλοπ, ούτε δεν ξέρω εγώ ποιόν άλλον. Αν και έχω υποψίες ότι ακόμη και αυτούς να είχαμε στον Π.Α.Σ., πάλι θα έβρισκες να πεις το οτιδήποτε. Γενικά αυτό το οποίο κάνεις δεν λέγεται κριτική αλλά ψάχνεις την παραμικρή αφορμή να βρεις οπωσδήποτε κάτι για να κράξεις.
Φίλε mpak, το τί είχε κάνει με τη βαζέλα ο Γήτας δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έγραψε ο ahpas. Ο κοντός ήταν συμπαίκτης με τον Κυπαρίσση και ήξερε πώς τα βαράει. Και βασικά, άλλο το να πεις στον τέρμα το πώς βαράει ο αντίπαλος το πέναλτι και άλλο το να πεις στον εκτελεστή το πώς θα το βαρέσει. Μεγάλη διαφορά.
Όπως γράφεις, εδώ μέσα δεν κάνουμε κριτική σε σύνταυρους. Αλλά όταν διαβάζω ανοησίες (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κάποιος είναι ανόητος), ναι θα πω την άποψή μου γι' αυτά που γράφει. Ναι, εγώ έσπευσα πρώτος να γράψω κάτι για το οποίο διάβασα, και ναι, ευθαρσώς λέω ότι ο σύνταυρους ahpas κάμποσα χρόνια τώρα έχει γράψει αντίστοιχα... ευφυολογήματα και για προηγούμενους προπονητές της Ομάδας. Τίποτα δεν έγραψε βιαστικά, είναι ξεκάθαρη η θέλησή του να κράζει με άσχημο τρόπο τους προπονητές της Ομάδας. Θα μου πεις, δικαίωμά του. Δικαίωμά μου όμως είναι και το να πω τον αντίλογο. Το αν υπάρχει θέμα με το πώς εκφράζεται ο καθένας δεν πρέπει να απασχολεί εμένα. Το ίδιο θέμα υπάρχει και με άλλον σύνταυρο, ο οποίος τα βλέπει όλα σωστά στην Ομάδα.
Όταν, λοιπόν, γράφεις δημόσια κάτι, τότε θα υποστείς και "τη βάσανο" της κριτικής. Ειδικά εάν γράφεις μονίμως αρνητικά, τότε θα υπάρξουμε κάποιοι, λίγοι έστω, που θα γράψουμε τον αντίλογο.