Να πω κι εγώ την άποψη μου.
Η ομάδα μου άρεσε στο πρώτο και ήταν θέμα χρόνου να βρούμε το γκολ. Στο δεύτερο μπήκαμε πιο νωχελικα και ο Τζίνο πολύ κουρασμένος από τα συνεχόμενα ματς σε φουλ ένταση που παίζει εδώ και 25 μέρες. Μετά το 70 ξανανεβηκαμε
Πάντως γενικά μου αρέσει αυτό που πάει να κάνει ο Στάικος. Βλέπεις ότι η ομάδα προσπαθεί να παίξει. Νομίζω έχει κερδίσει το χρόνο με το σπαθί του ο κοουτς. Παίζουμε καλή μπαλιτσα επιθετικά απλά εκεί που κανονικά θα πρέπει να τελειώνουμε τα ματς έχουμε κάτι 20 λεπτά 25 λεπτά τελείως νεκρά που παίρνει ο αντίπαλος τις πρωτοβουλίες (αυτό συμβαίνει κυρίως αφού πρώτα έχουμε χάσει 1-2 καλές ή και μεγάλες ευκαιρίες, άρα ίσως να εμφανίζεται και το άγχος)
Τσιντωντας δίνει τρομερή ηρεμία πίσω και νομίζω έχει αλλάξει την ομάδα
Μ άρεσε πάρα πολύ ο Παντελάκης που σήμερα βγήκε μπροστά και έμπαινε σε όλες τις μονομαχίες αυτός ώστε να μην βάλει στα εντελώς βαθιά τον μικρό. Λογικά θα ήταν και εντολή να πάει σε όλες τις μονομαχίες ο Νώντας και να μένει πιο πίσω (βάθος) ο Μπακαδημας να ελέγχει τη φάση με την ταχύτητα του. Ο μικρός στάθηκε καλά. Έχει μειονεκτημα το ύψος αλλά είναι γρήγορος
Τα δύο μας Μπακ εξαιρετικά στο δεύτερο γύρο ειδικά επιθετικά. Βέβαια τώρα πια αμυντικά έχουν και οι δύο βοήθεια και από τα εξτρέμ (ο Παμλιδης βοηθάει πάρα πολύ τον Σορια σε αντίθεση με τον Ροσερο, όπως είχε επισημάνει και κάποιος άλλος φίλος εδώ μέσα -συγγνωμη αλλα δε θυμάμαι ποιος)
Από τα αριστερά οι συνεργασίες μας είναι προς τη γραμμή με οβερλαπ του πάρα πολύ καλού και γρηγορου Πηλίου. Έχει επιθετικά στοιχεία γιατί στις ακαδημίες αριστερό εξτρέμ έπαιζε όλα τα χρόνια το παιδί
Από τα δεξια ο Σορια κάνει πολύ συχνά κίνηση κάθετα προς το τέρμα με γρήγορα ένα δύο με τα χαφ η τον σέντερ φορ. Όχι μόνο σημερα στο πέναλντι αλλά σε πολλά ματς γενικά. Το έκανε και μια φάση πιο πριν με τακουνακι προς τον Τζίμα στην κεφαλιά του Μορειρα
Ο Καραχάλιος είναι άλλος παίχτης στο δεύτερο γύρο και αυτό οφείλεται στον Τζίνο. Ο Τζίνο είναι εξαιρετικός πραγματικά. Ένα τάκλιν που κάνει στο πρώτο ημίχρονο έξω από την περιοχή μετά από κόρνερ είναι όλα τα λεφτά. Βγαίνει από την περιοχή με τα χίλια να προλάβει με τρομερό τάκλιν το σουτ
Και ο Ριενστρα τρέχει πάρα πολύ και είναι ο πρώτος που πάει δίπλα στον Μπάλαν στην πίεση αλλά δε φαίνεται γιατί δεν είναι στις μονομαχίες. Ίσως φοβάται και το πόδι με το χιαστό
Πάντως από τα χαφ μας λείπει πολύ το σουτ πέραν του Ζήση. Οι άλλοι δύο ακόμα δεν έχουν πετύχει εστία (εκτός του γκολ του Ριενστρα)
Μπροστά ο Μορέιρα σήμερα ήταν μέτριος για τα στάνταρ του της φετινής χρονιάς εντός έδρας, αλλά όταν παίρνει τη μπάλα είναι κίνδυνος θάνατος.
Ο Παμλιδης αναγεννημένος. Εξαιρετικός. Και όταν κουράστηκε αυτός και ο Τζίνο χάσαμε το κέντρο. Εδώ είναι η Ιθάκη σου Γιωργο. Χωρίς λογική η μεταγραφή σου στον Απόλλωνα αλλά ευτυχώς (και για σένα και για μας) γύρισες
Ο Τζίμας δίνει πάρα πολλά σαν αλλαγή. Και αυτός και ο Νίνης θα έπρεπε να μπουν νωρίτερα. Ο Σωτήρης κάνει εξαιρετική μπαλιά στον Μπάλαν στη μεγάλη μας φάση και σε μια άλλη εδώ στα δεξιά τους περνάει σε αργή κίνηση χωρίς να καταλάβω πως. Ίσως με τον Οφη να πρεπει να μπει παραπάνω γιατί θα βρούμε χώρους εκεί μεσα
Τέλος ο Μπάλαν. Τι να πω γι αυτον τον παιχταρα. Εντάξει είναι κιλλερ ναι. Αλλά παιδιά η συμμετοχή του στο παιχνίδι είναι τρομερή. Έχει πολύ καλή αντίληψη του γηπέδου και τρομερές υποδοχές και σπασίματα. Σέντερ φορ να βοηθάει τόσο στην απελευθέρωση της μπάλας από πίσω δεν είχαμε ξανά. Ναι ούτε ο Κόντε. Ίσως βέβαια τότε ο Κόντε να είχε οδηγία να παλεύει με τα θηρια στις γιομες, και τώρα όλο αυτό να είναι και πλάνο Στάικου. Μάλλον αυτό συμβαίνει οπότε πρέπει να πάρει και ο κοουτς τα εύσημα
Σεντόνι έγραψα. Δεν νομιζω να διαβάσουν και πολλοί. Συγγνώμη για την ταλαιπωρία