Astralόνιε ελπίζω να έσιαξε, δε σκαμπάζω γρι από εκτυπωτές.
Επειδή περάσαμε μια πολύ ευχάριστη Κυριακή κι ακολουθεί μια ευχάριστη βδομάδα, δεν ασχολούμαι με τα θκα μας.
Μαναχά σα νεώτερος θα έλεγα να προσπαθήσετε να μην αλληλομπινελικώνεστε!
Σε τέτοια στραβή, ανάλογα με το που κάθησε στη κερκίδα ο καθείς, ή ανάλογα με τον ποιόν πίναν τσίπρα βλέποντας το ματσάκι, φταίει ο χου φταίει ο ψου φταίει το λουρί της μάνας.
Και ως νεώτερος ψυχραιμία θα μπορούσα να συστήσω, αν την έβρισκα εγώ πρώτος.
Λοιπόν, μου ήρθε με μέιλ και το έκανα, αλλά ισχύει μέχρι σήμερα (20/1) γι αυτό αν το θέτε σπεύστε.
Κι επειδή οι σκληροί κάνουνε 60 και...
Το mail.ru δίνει 1 ΤΕΡΑ χώρο ονλαιν αν ρετζιστεριάσετε (και κάτι άλλα ψιλά) ένα μέιλ σ' αυτούς.
Διαδικασία:
Πηγαίνετε
ΕΔΩ και φτιάχνετε ένα μέιλ.
Για να αποφύγετε να δώσετε κινητό, πατάτε ότι δεν έχετε και βάλτε μια ερώτηση ασφαλείας.
Αφού το σιάξετε το μειλ, λογκινιάζεστε κιόλας.
Μετά πηγαίνετε
ΕΔΩΠατάτε το μαύρο κι άραχνο (σα τη Κυριακή μας) κουμπί στο παράθυρο. Μετά
Τικάρετε εκεί πέρα το κουτάκι και πατήστε το άσπρο (πότε θα ιδούμε άσπρη μέρα ρε πστη μ...) κουμπί κάτω στο παράθυρο.
Πατάτε τη μεγάααλη εικόνα επάνω.
Στο επόμενο παράθυρο διαλέχτε Υπολογιστής (αν θέτε και smartphone δηλαδή, αλλά δεν το έκανα έτσι εγώ, που να βρω χώρο για καινούργια στο σμαρτ, άσε π μ το κλέψαν κιόλας
).
Εγκαταστήστε (μη σκιάζεστε θα δείτε στο τέλος) αυτή την υπηρεσία που είναι ανάλογη με το dropbox.
Μόλις εγκατασταθεί στο ψι, ανοίχτε το και κάντε λόγκιν τικάροντας τυχόν κτάκια (δεν θμάμαι αλλά πρέπει να υπάρχουν). Λογκ ιν με πληρες το μειλ που έχετε σιάξει και το πασγουορντ.
Περιμένετε κανα λεπτό και πηγαίνετε στο
ΑΥΤΟ ΕΔΩΚάντε του ρεφρές π λέμε στα χωριά τα θκά μας (στο χωριό του Ντις το λένε ανανέωση) και βουαλά όπως λέει και ο ΜικΠλιν έχετε ένα τέρα θκό σας ονλάιν.
Η όλη διαδικασία είναι πιο εύκολη με chrome γιατί θα τον βάζετε να σας μεταφράζει (τα περισσότερα) και θα καταλαβαίνετε τι παίζει.
Α ναι, αυτό που κατεβάσατε και εγκαταστήσατε, αφού πήρατε τον Τέρα, απεγκαταστήστε το αν το σκιάζεστε
Ενα τερα μεν, αλλά επειδή θα έχουν πέσει όλοι και θα αποθηκεύουν αργεί, οπότε χρησιμοποιείστε το για μικρομεσαία αρχεία, μη πάτε ν ανεβάσετε με τη μία 0.980 τέρες.
Μπορείτε ν ανεβάσετε όποιο αρχείο θέτε να σιάξετε τς θκους φακέλους κλπ.
Δεν μπορείτε να ανεβάσετε φακέλους.
Με γειά το τέρας (όχι το θκο μας π μας έκανε σκατά τη Κυριακή) αυτό το μπέχο λέω.