Τα 2 πρώτα γκολ μπήκαν σε ιδανικές στιγμές, και ο αντίπαλος έμοιαζε ανίκανος να αντιδράσει. Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό, αλλά πιο πιθανό θα θεωρούσα να γύριζε το προηγούμενο ματς ο Πιερικός παρά αυτός ο χτεσινός Παναιτωλικός.
Δεν υστέρησε κανείς. Όλοι ήξεραν τι γύρευαν μέσα στο τερέν.
Κηπουρός: Έβγαλε μια πολύ δύσκολη απόκρουση μετά το 3-0, άξιος.
Βάντερσον-Ντάσιος: Δεν απειλήθηκαν καθόλου.
Κώτσιος-Πάντος: Τους φοβάμαι στα ψηλά.
Κειτά: Μόνιμη θέση στην ενδεκάδα.
Ανδράλας: ΠΟΛΥ πάθος ο τζες.
Ντε Βισέντι: MVP.
Tζάνης: Έβαλε το 1ο κι αυτό μου φτάνει.
Μπακαγιόκο:Πολύ τρέξιμο, 2 γκολ , too large για τη Β'.
Σιαλμάς: Πολύ τρέξιμο κι αυτός. Πάσαρε λεβέντη μου στον Μπάκα, μοναχός του ήτανε, όχι σουτ από τόσο πλάγια.
Τζημόπουλος: Παρών.
Σκούφαλης: Μεγάλη μπάλα ξέρει ο τζες και γουστάρω που μπαίνει με τόση όρεξη. Εκείνο το αριστερό μπακ του Παναιτωλικού (που παρεπιπτόντως δεν έβαλε γλώσσα μέσα του το μνι) πρέπει να κάνει το σταυρό του που δεν τον έπαιζε από την αρχή τον Μανόλο.
Κυριάκος:ΤΟΥ'ΧΩ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.
Ο προπονητής διαχειρίζεται πολύ καλά το υλικό του. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει ομάδα που θα μας κοντράρει εδώ μέσα. Μακάρι να είμαστε δυνατοί και έξω, γιατί μόνο με την έδρα δεν ανεβαίνεις.
Κόσμος ΜΑΣ: Περισσότερος+ζεστότερος χτες στη μεγάλη όπου ήμουν, οι απέναντι και το πέταλο σταθερές αξίες.
Κόσμος ΤΟΥΣ: Ξελαρυγγιάστηκαν όσοι ήρθανε, πολύ βροχή φάγανε (λιγότερη όμως από τα μελανόλευκα), αλλά είναι πολύ ζώα. Καμιά ομάδα οπαδών που ήρθαν φιλοξενούμενοι εδώ δεν φώναξαν "πούστδες" όταν γίνεται το σκηνικό "ΠΑΣ-ΠΑΣ" με τα χέρια ψηλά. Αυτοί το έκαναν, ήταν προκλητικοί, έβριζαν διαρκώς, και δεν θα μου φαινόταν περίεργο αν άρπαζαν τις φάπες τους. Δεν σεβάστηκαν τη φιλοξενία τα ζώα.
ΚΛΕΙΝΩ ΜΕ ΤΟΝ "ΚΥΡΙΟ" ΚΥΡΙΑΚΟΤην κίτρινη κάρτα μου του την είχα δώσει όταν αντί να πανηγυρίσει το γκολ του με τους φιλάθλους (εναντίον Ηλιούπολης άι θινκ) το πανηγύρισε με τον ...προσφιλή μου μάνατζερ.
ΟΚ, υποκειμενικό είναι αυτό, δικιά μου η κάρτα και την κάνω ό'τι θέλω, γιατί προσωπικά δεν τον γουστάρω τον μάνατζερ-εσείς μπορεί να τον λατρεύετε.
Ψες όμως του κυρίου Κυριάκου του έδωσα και μια ωραιότατη κόκκινη καρτούλα με την ευχή να πάει στα τσακίδια.
Ο κύριος Κυριάκος το λοιπόν, όταν μετά το τέλος του αγώνα όλοι είχαν μαζευτεί/αγκαλιαστεί στο κέντρο του γηπέδου, περιμένοντας το δικό μας μπιζάρισμα, αυτός κατευθυνόταν ατάραχος στα αποδυτήρια. Μπορεί και νάταν χολωμένο το παιδί γιατί δεν τον έπαιζαν τα άλλα παιδάκια από την αρχή. Πάντως εμείς του φωνάξαμε να τραβήξει κι αυτός για το κέντρο να πανηγυρίσει. Του το "σφύριξε" κι ο υπεύθυνος ασφαλείας να πάει στο κέντρο, αλλά αυτός φάνηκε από το ύφος του να τον απαξιώνει πλήρως. Και όταν μερικοί αγριέψαμε, τι έκανε λέτε ο καραγκιόζης? Προσποιήθηκε ότι έχει τράβηγμα στο πόδι και κούτσαινε, γιαυτό τάχα δεν μπορούσε να φτάσει μέχρι το κέντρο.
Λοιπόν, κύριε Κυριάκο, δεν είμαστε γίδια να μας πλασάρεις τις παπαριές σου, άντε στα γ@μίδια λοιπόν.
Κούλα μ' ακούς; Πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος!