Συγχαρητηρια για την δικαιη νικη σας.Εισασταν πολυ καλυτεροι απο εμας.Καλη συνεχεια στο πρωταθλημα.
ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός 3 - 0 Εε, και;
Που είναι το περίεργο;Πάντως, ένα αγγούρι έφυγε εδώ που τα λέμε (λόγω σερί και φημολογίας ΜΜΕδικης) και κόψαμε μια τρανταχτή απόδειξη, τρυπημένη και σφραγισμένη, για την παιχτική εγκυρότητα, για την αξιοπιστία και για το αξιόμαχο του ΠΑΣ μας.
Σήμερα έπαιξε μεν η βασική εντεκάδα, αλλά ακριβώς εκείνη και με τις ίδιες αλλαγές που έκανε το 3 – 0 με την Ηλιούπολη, πλην Τζάνη αντί Μπουχάν.
Κηπουρός, Ντάσιος, Πάντος, Κώτσιος,Βάντερσον, Κεϊτά, Ανδράλας, Τζάνης (65' Τζημόπουλος), Σιαλμάς, Μπακαγιόκο (81' Κυριάκος) Ντε Βινσέντι (71' Σκούφαλης).
(10΄ επιπλέον ο Τζημόπουλος, από σχεδόν αναγκαστική αλλαγή Τζάνη λόγω ενόχλησης)
Στο γήπεδο υπήρξε κάπως ικανοποιητική προσέλευση, σε σχέση με τα προηγούμενα, παρά τον «άσχημο καιρό».
Εκτιμώ ότι οι φιλοξενούμενοί μας - προπονητές, παίχτες, οπαδοί – παραδόξως είχαν πιστέψει ότι ήταν η μεγάλη τους μέρα, που θα πραγμαοποιούσαν το μεγάλο ρεσάλτο τους στα Γιάννινα, πλην με καλάμι.
Καλή συνέχεια, σεμνά και ταπεινά, που έλεγε ο αειχαμένος
Συγχαρητήρια στο ΛΟΚΟ που είχε πει να φέρουμε ξένο κόουτς και μάλιστα γλωσσομαθή.
Συγχαρητήρια στο Στεφάν που άκουσε το ΛΟΚΟ και ανέλαβε την ομάδα και μάλιστα ασθενή.
Συγχαρητήρια στους Παίχτες που αποδέχτηκαν το Στέφανο και δουλεύουν με όλοι τους όρεξη.
Συγχαρητήρια στο Στέφανο και στο Τιμ που αγκάλιασε όλους τους Παίχτες κι όλοι μαζί το αποδεικνύουν, την τέλεια προετοιμασία και ετοιμότητά τους, μέσα στο καταμεστο και ανακαινισμένο γήπεδο μας.
Συγχαρητήρια σ’ αυτούς που δε μπόρεσαν να παρακολουθήσουν τα προηγούμενα παιχνίδια, γιατί όπως έδειξε σήμερα κι απ την απουσία τους, η ομάδα ψάρωσε κι έπαιξε μπάλα, ενώ σερνόταν του χαμού
Ντροπή στο Χάρη που παπάριζε καπνίζοντας και πίνοντας - όπως μου είπαν κάτι πουλάκια π.μ. – στο LIVE περιμένοντας να σκάσει μύτη η Λάουρα απ’ την οθόνη του.
Ντροπή στους Αγρινιώτες που δεν κατάφεραν να βάλουν ούτε, έστω ένα αυτογκόλ.
Συγχαρητήρια και Ντροπή
… πω πω πω πω ... ξέχασα το μπακάλη τρέχω πριν το μανταλώσει ο καργλς
ΥΓ1: Θέλω να δώσω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια στο φίλο coldlife, για το ήπιο και το καθαρό της κουβέντας του προντερμπικά και του εύχομαι να ‘ναι καλά και να τα λέμε.
ΥΓ1: Συγχαρητήρια επίσης στον κύριο Τζάνη, όπου ο γιός για μια ακόμα φορά διέπρεψε, θα έλεγα ότι αδικείτε στον Πας, στρώνοντας μπάλες.