Αποστολέας Θέμα: MVP ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  (Αναγνώστηκε 1167 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
MVP ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
« στις: Κυρ 29 Ιαν 2023 21:52 »
MVP ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Μέχρι 3 ψήφοι

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
Απ: MVP ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
« Απάντηση #1 στις: Κυρ 29 Ιαν 2023 22:06 »
Τσιντώτας, για τις υπέροχες αποκρούσεις του σε κρίσιμα χρονικά σημεία.

Μπάλαν, γιατί δάγκωσε ξανά λαιμό σαν γνήσιο vampire και γιατί πλέον αναφερόμαστε όλο και λιγότερο στον killer Pedro.
Υ.Γ. Pedro, σε περιμένω πίσω σαν τρελός!

Πήλιος, γιατί μπορεί να κάνει σουρωτήρι όλο το αριστερό πλευρό της άμυνας του αντιπάλου. Εξαιρετικό επιθετικό μπακ! Μου θυμίζει τον Γιώργο Πρίσκα!

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Κυρ 29 Ιαν 2023 22:08 »
Ψήφισα Πηλιο, Μπάλαν και Τσιντωντα. Τον τελευταίο γιατί έκανε καθοριστική επέμβαση για το αποτέλεσμα. Θα μπορούσαν άνετα να μπουν στην τριάδα Καραχάλιος και Τζίνο. Τον πρώτο δεν τον έβαλα γιατί σύμφωνα με τα στάνταρ του ήταν λίγο πιο κάτω κυρίως στις πάσες και τον δεύτερο δεν τον έβαλα γιατί δεν έβγαλε όλο το παιχνίδι ενώ είχε εξαιρετική εμφάνιση

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Κυρ 29 Ιαν 2023 22:10 »

Μπάλαν, γιατί δάγκωσε ξανά λαιμό σαν γνήσιο vampire και γιατί πλέον αναφερόμαστε όλο και λιγότερο στον killer Pedro.

Πήλιος, γιατί μπορεί να κάνει σουρωτήρι όλο το αριστερό πλευρό της άμυνας του αντιπάλου. Εξαιρετικό επιθετικό μπακ! Μου θυμίζει τον Γιώργο Πρίσκα!

Ρε Κριμσον. Πάω να υποβάλλω το μήνυμα και λέει ένας άλλος χρήστης έχει απαντήσει σε αυτό το νήμα. Και λέω α για να δω. Ε και λέω ποιος να βάλει ίδιους MVP με μένα (πήγα και έβαλα Τσιντωντα). Ε και βλέπω το σχόλιο σου ίδιο με το δικό μου που το έγραφα ταυτόχρονα με σένα.

Ε δεν γίνεται αυτό. Συμφωνώ με σχεδόν όλα τα μηνύματα σου και σχεδόν απόλυτα σε όλα (σε κάποια και εντελώς)

Edit: Τελικά πολλοί έχουν ψηφίσει Τσιντωντα. Οπότε ζητώ συγγνώμη, απλά ανά μήνυμα είδα και μια μίνι ανάλυση σχεδόν ίδια με τη δικιά μου από τον Κριμσον

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Κυρ 29 Ιαν 2023 22:20 »
Ψήφισα Τσιντώτα γιατί κράτησε την ισοπαλία σε όσες φάσεις χρειάστηκε και κυρίως στη τελευταία.

Ψήφισα Πήλιο γιατί από αριστερά κάθε φορά που ανέβαινε δημιουργούσε κινδύνους και στην άμυνα δεν είχε θέματα.

Ψήφισα Μπάλαν για το γκολ που έβαλε και για όλη τη δουλειά μέσα στο γήπεδο στο κατέβασμα και σπάσιμο μπάλας.

Αν είχα και 4η ψήφο νομίζω θα την έδινα στον Σόρια γιατί από δεξιά ανέβηκε πολλές φορές και το πάλεψε αρκετά.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Κυρ 29 Ιαν 2023 23:12 »

:P :P
Εννοείται ότι ήθελα να γράψω την δεξιά πλευρά της άμυνας του αντιπάλου...  :P

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Κυρ 29 Ιαν 2023 23:33 »
ΠΗΛΙΟΣ - ΜΠΑΛΑΝ  - ΤΣΙΝΤΩΤΑΣ
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Δευ 30 Ιαν 2023 01:29 »
Τσιντώτας και Μπάλαν, μακράν οι κορυφαίοι, πάει το χέρι μόνο του εκεί στο κλικάρισμα.

Την τρίτη ψήφο την έδωσα στον Φελαϊνί τσκατούνας γιατί πήγε πάρα πολύ καλά για πρώτη φορά βασικός χωρίς να έχει παίξει ούτε αλλαγή στο πρωτάθλημα και μου άρεσαν επίσης και τα γεμίσματα του στις αντεπιθέσεις σε κάτι φάσεις και μπράβο του.

Ο Πήλιος είναι μια αριστεροτίμονη Ferrari με ρυμουλκούμενο άροτρο που οργώνει όλη την αριστερή πλευρά. Αλίμονο σε ομαδούλες και παιχτάκια της πλάκας που θα βρεθούν στο διάβα του, η φάση στο 1ο ημίχρονο που πετάει την μπάλα μπροστά από τον αντίπαλο και περνάνε κάποια δευτερόλεπτα και αρχίζει να τρέχει (σαν σκηνή από κόντρα στο καμικάζι τσαντάκιας, Τσαχιρίδης με Μουστάκα που δεν ξεκινάει αμέσως και λέει "τι βιάζεστε ρε 15 χιλιομετράκια θα του ρίξω) ο Θεός τον φύλαξε και τον έκλεισε τελευταία στιγμή, θα τον έκανε ξεφτίλα ο θκος μας και θα ήταν στα HL της αγωνιστικής.

Με τις ενοχλήσεις που είχε ο Καραχάλιος όλοι κάναμε ωχ ταυτόχρονα, όλα καλά ευτυχώς. Πολύ ξύλο οι Ατρομηταίοι, Σιδηρόπουλε ΓΜΣ μέχρι να δώσει κάρτα έπρεπε να δει αίματα ο μλκς;

Μόλις βγήκε ο Τσίνος κάπως αντραλευτήκαμε στο κέντρο και είναι και λογικό. Μεγάλη μεταγραφή σε θέση που πονούσαμε, λίρα 100.

Μόλις έβαλε το γκολ ο Σόρια είπα μόνο αυτό σου έλειπε ΠΑΣάκα μου όλα τα κουτάκια της στατιστικής τα έχεις γεμάτα τώρα.
Ας όψεται το αριστερό κωλομέρι και η αριστερή φτέρνα του Μορέιρα που ήταν offside, (κατεβασμένη η σημαιούλα του linesman) γαμ# τα VAR σας.

Γαμοπίλαφο έχει στο μαγαζί της κυραφόφης το Σάββατο, ερχόμαστε.  :mono:

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Δευ 30 Ιαν 2023 18:27 »
Τσιντώτας, όλοι οι άνυντικοί μαζί και τα αμυντικά χαφ και ο Μπαλαν ... όλοι εξαιρετικοί

προτίμησα τον Παντελάκη τον Τζίνο και τον Πήλιο

νομίζω ότι ο Παντελάκης αξίζει περισσότερες ψήφους, ήταν κυρίαρχος στην άμυνα και βοήθησε πολύ και τον πιτσιρικά με την απόδοσή του

επίσης ψηφίζω σαν καλύτερη πάσα την κεφαλιά ασίστ του Παμλίδη

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Τετ 08 Φεβ 2023 14:05 »
MVP ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Μπάλαν 13 (22.8%)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Μπάλαν 13 (22.8%) 5
Πήλιος 12 (21.1%) 3
Τσιντώτας 10 (17.5%) 2
Τζίνο 6 (10.5%) 1
---------------------------------------------------------
Καραχάλιος 5 (8.8%)
Σόρια 3 (5.3%)
Παντελάκης 2 (3.5%)
Μπακαδήμας 4 (7%)
Μορέιρα 1 (1.8%)
Παμλίδης 1 (1.8%)