Επιτέλους clean sheet.... ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ! Μαζί με το μηδέν στην άμυνα όμως ήρθε και αυτό στην επίθεση σήμερα!
Εξαιρετικοί οι Τσιντώτας (μας θυμίζει σε κάθε μας ότι έχουμε ξανά τερματοφύλακα), Καραχάλιος (τι άλλο να κάνει!!!!), Νίνης (απίστευτη ποιότητα, αν μείνει μακριά από τραυματισμούς και φταίξει και λίγο φυσική κατάσταση θα δούμε ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ πραγματικά από τον Σωτήρη) και Πηλιος (στο πρώτο ημίχρονο ειδικά, πολλά τρεξίματα, ωραίες μπαλιές και σταθερός αμυντικά).
Από την άλλη σε κακή μέρα Μορέιρα και Παμλίδης που ήταν όμως καλός ανασταλτικά κάνοντας για ακόμα μια φορά πολλά χιλιόμετρα δίνοντας βοήθειες και στον αδύναμο αμυντικά Σόρια....ναι ο ίδιος τρύπιος Σόρια του πρώτου γύρου παίζει δεξί μπακ, δεν φαίνεται τόσο κακός όμως πια...και ένας λόγος είναι ότι έχει πλέον μπροστά του κάποιον που τρέχει και μαρκάρει με όλη του την ψυχή!
Δεν δεν φάνηκαν ιδιαίτερα Τζίμας ( τι κοντρόλ ήταν αυτό βρε αγόρι μου, σε μπαλιά πάρε βάλε! Πάλι καλά που μάλλον ήσουν έστω και οριακά offside) και Σταματελόπουλος κινούμενοι σε ρηχά νερά όπως και εκείνοι που αντικατέστησαν...
Υπερβολική η δεύτερη κίτρινη στον Παντελάκη (τον χάνουμε και από το κρίσιμο ματς με τον ιωνικό)...ειδικά αν σκεφτεί κανείς πόσες κίτρινες χάρισε σε παίκτες του ΟΦΗ, αλλά και στον Καραχάλιο σε μια δυο περιπτώσεις για να τα λέμε όλα!
Στο τέλος γενικά τον πήγαινε καροτσάκι τον ΟΦΗ όμως, ξύλο κανονικό και δεν έδινε τίποτα!!!
Έχω την εντύπωση ότι αργήσαμε λίγο με τις αλλαγές πάλι, αλλά δεν πειράζει, τέλος καλό, όλα καλά....
Υγ: Έλειψε πάρα πολύ ο Τζίνο σήμερα.....
Υγ1: Εκείνος ο Φοφανα που είναι, ούτε στον πάγκο δεν υπήρχε, νομίζω θα ήταν ιδανικός αντί του Μορέιρα σήμερα...ελπίζω στη συνέχεια να πάρει ευκαιρίες, και αυτός και άλλα νέα παιδιά του ρόστερ!
Υγ2: Πάση θυσία πρέπει να πάρουμε τον ιωνικό...