Πρώτα απ όλα περαστικά στον Παμλίδη. Μακάρι να μην είναι τόσο σοβαρός ο τραυματισμός όσο φαίνεται, για τον ίδιο και για την ομάδα μας που τον χρειάζεται. Πόσοι τραυματισμοί πιά, κάποιος κατάπιε το κοκκαλάκι της νυχτερίδας.
Κατά τα άλλα, μπορεί χθες να μη παίξαμε τόσο καλά όσο σε άλλα παιχνίδια αλλά το αποτέλεσμα μας αδικέι.
Η ομάδα μέχρι να μπει ο Νίνης φαινόταν σαν να μην ήξερε πως θα επιτεθεί. Την επιμονή στον Ριένστρα ούτε εγώ την καταλαβαίνω.
Παίζει στην πιό κέραια θέση και έχει λιγότερες επαφές και απο τον τερματοφύλακα. Δεν τον παίζουν καν οι συμπαίχτες του.
Αντίθετα με το που μπήκε ο Νίνης όλοι έψαχναν να τον βρούν και η μπάλα περνούσε συνέχεια από τα πόδια του, άλλαζε γήπεδο, μοίραζε παντου και η ομάδα απόκτησε κυκλοφορία και επιθετική πνοή. Φυσικά και δεν είναι ο Νίνης του παρελθόντος, αλλά εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι η ομάδα τον χρειάζεται να παίζει όσο περισσότερο γίνεται.
Δυστυχώς ο Μορείρα συνέχισε σε μέτρια απόδοση και γενικά από τα αριστερά δεν κάναμε τίποτα το ιδιαίτερο.
Τους έβαλε τα γυαλιά ο μικρός Μπακαδήμας με τη σουτάρα που μάλλον ήταν και το μόνο σουτ στην εστία (μέσα από τα δοκάρια δηλαδη).
Θετικός κατά τη γνώμη μου ο Λώλης ο οποίος αναμένεται να πάρει τη θέση του Παμλίδη για όσο λείψει. Στο χέρι του να αρπάξει την ευκαιρία που του δίνεται έχοντας σαν παράδειγμα τον Πήλιο. Ίσως δούμε και καμιά φορά τον Φοφανά που πάλι ήταν εκτός αποστολής.
Αυτός ο Σόρια ώρες ώρες κάνει κάτι μαγικά που μας κουφαίνουν, παραλίγο χθες να κάνει ακόμα μια ασίστ. Βοήθησε περισσότερο στην ανάπτυξη του δευτέρου ημιχρόνου μαζί με τον Λώλη.
Ούτε εγώ νομίζω πάντως ότι θα κινδυνεύσουμε. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα αλλά απ ότι φαίνεται στα δύκολα τα πάμε καλύτερα.
Πάμε γερά παρακάτω με διπλό στην τρίπολη.