Επελεξα την σιωπη ολες αυτες τις μερες, συγκλονισμενος κυριολεκτικα απο την τραγωδια-εγκλημα κατα των παιδιων μας.
Και τι να πω αλλωστε? Αφησα να ακουγονται οι κραυγες των γονεων...
Το μονο που ανεβασα ηταν μια καταθεση ψυχης , ενα κατευοδιο ,ενα μοιρολοι, ως ανθρωπος και ως πατερας.
Εμπαινα ''κλεφτα'' στο topic για να διαβασω αποψεις ...
Και ταραχτηκα ακομη πιο πολυ απο τον κομματικο ( ουτε καν πολιτικο) φανατισμο και την τοξικοτητα,που οδηγουσε ακομα και σε ''επιθεσεις'' μεταξυ των μελων του forum .
Την στιγμη που ακομα οι πυροσβεστες εβγαζαν πτωματα...
Δεν υπηρξε υπομονη ουτε γι'αυτο...
Η συναψη που εγινε στο μυαλο μου ηταν με εκεινο το γελοιο ανθρωποειδες που διοριστηκε Προεδρος της Δημοκρατιας, και - διακοπτοντας το εργο της περισυλλογης απο τα σωστικα συνεργεια - εριχνε μπουκετα με λουλουδια στα βαγονια οπου μεσα τους υπηρχαν ακομη απανθρακωμενα παιδια, λες και ηταν στην επετειο της εξεγερσης του Πολυτεχνειου...
Εν πασει περιπτωσει , εγω τις αποφασεις μου τις εχω παρει . Σιωπηλα. Εσωτερικα. Χωρις κραυγες.
Το μονο που θα πω για το τελος , ειναι να παραθεσω εν κατακλειδι ολους τους γνωστους ενοχους αυτου του εγκληματος κατα των παιδιων μας.
Σημιτης , Καραμανλης, Παπανδρεου, Σαμαρας ( με στηριξη ΠΑΣΟΚ & ΔΗΜΑΡ ), Τσιπρας ( με στηριξη ΑΝΕΛ ) , Μητσοτακης.
Και ως Πρωθυπουργοι, και ως αρχηγοι της Αξιωματικης Αντιπολιτευσης.
Και φυσικα ολοι οι αμετρητοι παρατρεχαμενοι που αποτελουν το σαπιο συστημα της Ψωροκωσταινας , οπως ενδεικτικα αναφερω...
Ο γιατρος που εδωσε αδεια ενος μηνα (!!!) στον προισταμενο Λαρισας αμεσως μετα την τραγωδια,
Ο δευτερος Σταθμαρχης που πιθανον επρεπε να βρισκεται εκει μεχρι τις 11 ( αν ισχυει αυτο...) ,
Οι συνδικαλιστες που καθε φορα που απεργουσαν εβαζαν το θεμα της ασφαλειας ως 8ο , με τα προηγουμενα 7 να ειναι πως θα δουλευουν λιγοτερο και θα πληρωνονται πιο πολλα,
Οι συμβουλοι των υπουργων που με τον εναν η τον αλλον τροπο καθυστερουσαν τα εργα για να εξυπηρετησουν συγκεκριμενους εργολαβους ( πως κατηγγειλε εγγραφως το 2017 ο Βουλευτης ΣΥΡΙΖΑ Νικολοπουλος ),
Οι Γενικοι Γραμματεις που παρουσιαζουν παντελως ψευδεις εικονες της πραγματικοτητας στους ανωτερους τους, και προτεινουν να δουλεψει το συστημα με 200 σταθμαρχες αντι για 417.
Οι Υπουργοι ( βλ. Καραμανλης ) που παραιτουνται - αν και ουτως η αλλως θα συνεβαινε αυτο σε λιγες εβδομαδες - αλλα ...ξανακατεβαινουν στις εκλογες για να ζητησουν την ψηφο μας !!!
Οι Δημοσιογραφοι ( βλ. Πρετεντερης ) που κανουν πως δεν καταλαβαινουν (!!!) τι αλλο μπορει να εφταιξε εκτος απο εκεινον τον καθυστερημενο Δημοσιο Υπαλληλο ( πρωην αχθοφορο και κουβαλητη βιβλιων ) , υποτιμωντας ανερυθριαστα την νοημοσυνη μας .
Και χιλιαδες αλλοι...
Αυτα...