Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-Βόλος 25η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 2786 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pasforever

• Full Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Βόλος 25η αγωνιστική
« Απάντηση #25 στις: Κυρ 05 Μάρ 2023 19:57 »
Φαντασία μηδέν...ευρηματικότητα μηδέν...τι να την κάνεις μια άχρηστη κατοχή...ο Μπάλαν από τότε που δεν τον άφησε ο Στάικος να χτυπήσει το πέναλτυ σκιά του εαυτού του...από τον Νίνη δεν περιμένουμε να βγάλει μισή μπαλιά αλλά να κάνει τη διαφορά, πράγμα πολύ δύσκολο...με Λωλη Λεο και Σταματελόπουλο και μέχρι αύριο να παίζαμε ...ο Στάικος αργεί για τις αλλαγές...ο Βόλος έκανε αυτό που κάναμε εμείς κάποτε... και του βγήκε και μπράβο...

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Κυρ 05 Μάρ 2023 19:59 »
Φλύαρη κατοχή και υπεροχή είχαμε σήμερα σε όλο το παιχνίδι. Πλησιάζαμε την περιοχή και στριφογυρίζαμε γύρω από αυτή χωρίς να μπορούμε να απειλήσουμε. Όλες οι μπαλιές κόπηκαν εύκολα από την άμυνα τους. Κρίμα χάσαμε την ευκαιρία να τελειώσουμε την παραμονή από σήμερα. Τι Ευρώπη χτυπάει ο Βόλος και ο Άρης ? 4 ομάδες δε βγαίνουν Ευρώπη ? Αν κερδίσει ο παοκ τον ιωνικό θα είναι πάνω από 10 βαθμούς πίσω και οι δύο.

Αποσυνδεδεμένος PASteli

• Sr. Member
  • "You don't wanna know"
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Κυρ 05 Μάρ 2023 20:03 »
Τι Ευρώπη χτυπάει ο Βόλος και ο Άρης ? 4 ομάδες δε βγαίνουν Ευρώπη ? Αν κερδίσει ο παοκ τον ιωνικό θα είναι πάνω από 10 βαθμούς πίσω και οι δύο.

Vaggelis ας υποθέσουμε ότι το κύπελλο δεν θα το πάρει η Λαμία. Μένουν ΑΕΚ, ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ. Άρα η είσοδος στην Ευρώπη πάει στον 5ο της βαθμολογίας του πρωταθλήματος.

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Κυρ 05 Μάρ 2023 20:13 »
Κρίμα αλλά....όσο μπορούν τα παιδιά τόσο παίζουν,κ ο κοουτς το ίδιο.... αυτό το "πάμε κ όπου φτάσουμε" τόσα χρόνια, δεν μπορεί να μας γλυτώνει πάντα....
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Κυρ 05 Μάρ 2023 20:32 »
Ενταξει ,μια ανουσια κατοχη η οποια και μεχρι αυριο να παιζαμε γκολ δεν θα βαζαμε
Πολλες οι ελλειψεις ,κουρασμενη ομαδα χωρις αξιοπιστες αλλαγες και με εναν κοουτς που ακομα ...μαθαινει...
Ολα τα λεφτα το καλεσμα των οπαδων μας προς τους αμηχανους παιχτες μας στο τελος να τους χειροκροτανε και να ζητανε το διπλο στο Χαριλαου....
Απτην αλλη, η  αδεια ΄΄Μεγαλη σκεπαστη ΄΄ να προβληματιζει και να θλιβει

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Κυρ 05 Μάρ 2023 20:51 »
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - μπεος | 05.03.2023

Καλό ταξίδι σε όλες τις ψυχές...

Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Κυρ 05 Μάρ 2023 20:59 »
Δεν υπάρχει καμία διάθεση για μπάλα, ακόμα και να κερδίζαμε το ίδιο θα έλεγα...

Απλά χρειάζεται προσοχή, για εμένα δεν τίθεται θέμα υποβιβασμού.
Αυτά τα ολίγα...

Αποσυνδεδεμένος midnight

• Hero Member
  • Once in a BLUE moon
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Κυρ 05 Μάρ 2023 22:27 »
Ο ΠΑΣ μπορεί να έχασε σήμερα, όμως είναι απίστευτο, πόση παρέα μπορεί να σου κρατήσει κ' μόνο η σκέψη ότι ήρθε μια χαραμάδα να ενωθείς με κάτι ανθρώπινο, μέσα σε όλο το απάνθρωπο κ' απόκοσμο σκηνικό που βιώνουμε πριν χαράξει αυτή η Άνοιξη, που ποτέ δεν ήρθε...
Ο ΠΑΣ έχασε τον αγώνα, αλλά δεν έχει καμιά σημασία σήμερα. Σημασία έχει που υπάρχει.
Που υπάρχει κάτι... έστω κ' κάτι που να σε κάνει για μία ώρα να ασχοληθείς, να νοιαστείς... να μισο-ξεχσστείς, να αποκουμπήσεις... έστω για λίγο... κ' ας έχασε η Ομάδα σου, δεν πειράζει...
«Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασεν η ώρα.
 Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασαν τα χρόνια.»

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Κυρ 05 Μάρ 2023 22:28 »

Απλά χρειάζεται προσοχή, για εμένα δεν τίθεται θέμα υποβιβασμού.
Αυτά τα ολίγα...
σε αυτό διαφωνώ....το τι μαγικά θα δούμε στα πλέι οφ φοβάμαι.....
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος PASteli

• Sr. Member
  • "You don't wanna know"
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Κυρ 05 Μάρ 2023 23:48 »
Στα play out μπορει να δεις ομαδες να μεταμορφωνονται σε μπαρτσελόνα.
Τα έχουμε ξαναδεί, τα έχουμε ξαναζήσει. Μπάλα πρέπει να παίζουμε, όχι να βγαίνουμε στη συνέντευξη τύπου μετά και να λέμε μας έλειπε το τελικό τελείωμα. Ούτε την μπαλιά δεν είχες, που το να βρεις το τελείωμα καημένε Στάικο?

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Δευ 06 Μάρ 2023 00:08 »
Κακή εμφάνιση και κακό αποτέλεσμα!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Δευ 06 Μάρ 2023 08:57 »
Να πω ότι ο Βόλος έπαιζε για τον εαυτό του, για να βγει 5ος πάνω από τον Παπάρι και να πάει Ευρώπη.
Τώρα τον έχει στους δυο βαθμούς.
Με μια καλή κλήρωση, Όλα γίνονται.

Το δεύτερο είναι ότι ήταν η χειρότερη ομάδα που πέρασε από τα Γιάννενα φέτος.

Το τρίτο είναι ότι αυτά τα ματς εδώ μέσα έπρεπε να τα παίζεις με 4-4-2 με δυο φουνταριστους, αλλά δεν το έχεις παίξει ποτέ στη χρονιά (γιατί;)

Το τέταρτο είναι ότι ο Βόλος έκανε ότι εμείς πέρυσι. Σφιχτοί πίσω, αντεπίθεση, δυο τελικές - ένα γκολ,  λίγο κωλοφαρδία,  και τέρμα το ματσάκι.

Ο Μορέιρα  δεν είναι καλά, κάποια ματς μας τα πήρε αυτός.
 Από την άλλη ο Τζίμας ανακατωσούρας αλλά και βουτηχτής.
Μια κάθετη δεν έχεις, πως θα σπάσεις το 5-4-1 που έπαιζε ο άλλος;

Νίκη στο Χαριλάου, μια καλή κλήρωση, (πχ τους τελευταίους μέσα) και ελπίζουμε να μην μπλέξουμε.

Ούτε χτες εμφανίστηκε ο Πρόεδρος.
Εύχομαι να είναι καλά ο άνθρωπος.

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Δευ 06 Μάρ 2023 10:47 »
μια καλή κλήρωση, (πχ τους τελευταίους μέσα) και ελπίζουμε να μην μπλέξουμε.
δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι προτιμάμε όλα με τους ενδιαφερόμενους μέσα ... μήπως να έχουμε κανέναν εντελώς αδιάφορο μέσα γιατί τα διπλά με τους τελευταίους σε αυτή την υπόθεση που περιγράφεις θα σημαίνουν και υποβιβασμό;

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Δευ 06 Μάρ 2023 12:52 »
Είδαμε και αυτό το σενάριο.
Σε ματς που είχαμε φέτος ίσως τη μεγαλύτερη κατοχή μπάλας και ο αντίπαλος ήταν πραγματικά ανύπαρκτος καταφεραμε να χάσουμε γιατί επιθετικά ήμασταν ανούσιοι. Βαρέθηκα να βλέπω σέντρες για 90 λεπτά και η άμυνα του Βόλου να τις καθαρίζει όλες (εκτός από μία κεφαλά του Μούσπε).
Και στη δεύτερη φάση του Βόλου τρώμε το γκολ γιατί ο Μούσπε δεν ήταν στη θέση του και η μπάλα στη σέντρα που γίνεται περνάει  πάνω από το Ριένστρα που ναι μεν τρέχει να καλύψει, αλλά για μια ακόμη αγωνιστική δε γίνεται αλλαγή ενώ φαίνεται όχι τα έχει παίξει.
Αλλά και γενικότερα όλες οι αλλαγές του Νάσιου χτες ήταν για τα σκυλιά. Ότι ναναι......

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Δευ 06 Μάρ 2023 14:43 »
Και στη δεύτερη φάση του Βόλου τρώμε το γκολ γιατί ο Μούσπε δεν ήταν στη θέση του και η μπάλα στη σέντρα που γίνεται περνάει  πάνω από το Ριένστρα που ναι μεν τρέχει να καλύψει, αλλά για μια ακόμη αγωνιστική δε γίνεται αλλαγή ενώ φαίνεται όχι τα έχει παίξει.

Όταν έβλεπα τον Νίνη να ετοιμάζεται να σουτάρει το φάουλ και είχαν ανέβει Εραμούσπε και Μπακαδήμας, φώναζα από μέσα μου τι γυρεύουν εκεί πάνω αφού θα πάει για κατευθείαν σουτ! Και φυσικά μέχρι να γυρίσουν πίσω και οργανωθούν το φάγαμε... Ο Στάικος εκεί έπρεπε να φωνάξει.

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Δευ 06 Μάρ 2023 18:15 »
Εντελώς άδικο το αποτέλεσμα.

Αν ο Εραμουσπε ήταν στη θέση του νομίζω ότι δε θα τρώγαμε το γκολ.

Στα θετικά ή εμφάνιση του Τζινο για άλλη μια φορά.

Την άλλη αγωνιστική όλα φαίνονται πολύ δύσκολα για μας και ευκολότερα για τους άλλους αλλά στο ποδοσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις. Η αγωνία βέβαια συνεχίζεται...

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Δευ 06 Μάρ 2023 19:56 »
Εντελώς άδικο το αποτέλεσμα.

Αν ο Εραμουσπε ήταν στη θέση του νομίζω ότι δε θα τρώγαμε το γκολ.

Στα θετικά ή εμφάνιση του Τζινο για άλλη μια φορά.

Την άλλη αγωνιστική όλα φαίνονται πολύ δύσκολα για μας και ευκολότερα για τους άλλους αλλά στο ποδοσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Τρι 07 Μάρ 2023 15:34 »
Παράθεση
Στάικος: «Θέλει πολλή προσοχή τώρα»
Η ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα σε συνδυασμό με τη νίκη της Λαμίας επί του Άρη περιπλέκει την κατάσταση, αφού οι συνεχείς ισοπαλίες το προηγούμενο διάστημα ναι μεν κρατούσαν σε απόσταση ασφαλείας τον ΠΑΣ όχι όμως ικανή να νιώθει ανακουφισμένος. Ο κ. Στάικος παραδέχτηκε ότι αυτός ο συνδυασμός αποτελεσμάτων πρέπει να κρατήσει σε εγρήγορση τους παίκτες του, γιατί υπάρχουν ακόμα 8 ματς και ο δρόμος είναι πολύ μεγάλος.

Αναλυτικά:

«Επειδή η σκέψη όλων είναι στο τραγικό δυστύχημα, να εκφράσω από την πλευρά μου τα θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένεια των θυμάτων και να ευχηθώ ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες. Ήταν ένα δυστύχημα που επηρέασε τους πάντες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, αν όχι και στα 90 λεπτά, σίγουρα στη μεγαλύτερη διάρκεια είχαμε τον έλεγχο, την κυριαρχία, την κατοχή μπάλας και το παιχνίδι παιζόταν στο μισό γήπεδο. Βέβαια δεν καταφέραμε να κάνουμε τη μεγάλη ευκαιρία. Μας έλειψε η τελική πάσα ή μία ποιοτική ενέργεια για το γκολ. Έγιναν κάποιες ευκαιρίες με Μπάλαν και Ριένστρα, αλλά δεν καταφέραμε να βάλουμε το γκολ. Το έχουμε ξαναδεί και στον Α’ γύρο, με τη μοναδική επίσκεψη του αντιπάλου με μια μακρινή σέντρα δεχτήκαμε το γκολ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Το σημερινό αποτέλεσμα μάς δείχνει ότι τίποτα δεν τελείωσε, όλοι οι παίκτες να είναι πανέτοιμοι και στο τέλος θα είμαστε εκεί που πρέπει».

Για το αν περιπλέκεται η κατάσταση με τη νίκη της Λαμίας επί του Άρη: «Αναμφίβολα με την ήττα που κάναμε σήμερα θα δυσκολευτούμε πιο πολύ. Και νίκη να κάναμε δεν θα τελείωνε τίποτα, είναι πολλά τα 8 ματς που απομένουν, αλλά αφού δεν ήρθε ούτε καν ισοπαλία θέλει πολλή προσοχή στη συνέχεια».

Δείτε το βίντεο των δηλώσεων
super-fm.gr

Παράθεση
Μπράτσος: «Συγχαρητήρια σε όλους για την είσοδο στα πλέι οφ»
Όλους τους ανθρώπους του Βόλου που συμμετείχαν στην προσπάθεια να πετύχει η ομλάδα την είσοδό της στα πλέι οφη ευχαρίστησε στη συνέντευξη τύπου ο κ. Μπράτσος, που αναγνώρισε ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν καλύτερος, αλλά και η δική του ήταν στο περσινό παιχνίδι και έχασε, οπότε η τύχη της το έδωσε πίσω.

«Το μόνο που θα δηλώσω είναι συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για τη μεγάλη νίκη απέναντι σ’ έναν εξαιρετικό αντίπαλο. Να συγχαρώ όλον τον οργανισμό από τον ηγέτη της ομάδας τον κ. Μπέο ως και τον τελευταίο υπάλληλο της ομάδας για την είσοδο της ομάδας στα πλέι οφ.

Προηγείται η ζωή, ο σεβασμός σε όσους χάθηκαν. Τα θερμά μου συλλυπητήρια για το τραγικό δυστύχημα, κλαίει η ψυχή μου για με αυτό που έγινε».

Αν το θεωρεί δίκαιο το αποτέλεσμα κι αν τον ικανοποίησε το θέαμα: «Αγαπάω το ποδόσφαιρο βλέπω μέχρι και παιδάκια 5-6 ετών όταν παίζουν, μ’ ενδιαφέρει η χαρά του αθλήματος. Καταλαβαίνω τι εννοείτε, τα Γιάννενα ήταν καλύτερα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, εμείς είχαμε πολλές απουσίες, είχα ελάχιστες επιλογές στον πάγκο, αλλά όσοι έπαιξαν σήμερα είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Πέρυσι χάσαμε εδώ μέσα να και ήμασταν καλύτεροι, σήμερα μας το έδωσε πίσω».

super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Τρι 07 Μάρ 2023 15:37 »
Παράθεση
Στάικος: «Άδικο σκορ, στο τέλος θα είμαστε εκεί που πρέπει»
Στη σύντομη δήλωση στο συνδρομητικό κανάλι, ο Θανάσης Στάικος τόνισε ότι ο ΠΑΣ ήταν κυρίαρχος στο παιχνίδι αλλά έλειψε μία καλή τελική ενέργεια, αναφέροντας πώς το αποτέλεσμα δεν ήταν δίκαιο.

Aναλυτικά:

«Καταρχάς επειδή όλοι αυτές τις μέρες ζούμε στη σκιά της μεγάλης τραγωδίας στα Τέμπη να δώσω συλλυπητήρια στους συγγενείς των θυμάτων και ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες είναι κάτι τραγικό. Η ομάδα μας ήταν κυρίαρχη στο σημερινό παιχνίδι σε όλο το ματς, είχαμε κατοχή της μπάλας, είχαμε προυποθέσεις και κάποιες ευκαιρίες χωρίς όμως να έχουμε τη μεγάλη φάση. Μας έλειψε μία ποιοτική τελική πάσα ή μία καλή τελική ενέργεια που να μπορεί να γίνει γκολ. Κάποιες ευκαιρίες δεν τις τελειώσαμε ιδανικά, όπως στο τέλος με τον Ριένστρα. Δυστυχώς ο αντίπαλος στη μοναδική φορά που μπήκε στην περιοχή μας, έβαλε και το γκολ. Δεν είναι δίκαιο το σκορ αλλά το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Συνεχίζουμε, τίποτε δεν τελείωσε με οκτώ παιχνίδια να απομένουν οπότε θέλουμε περισσότερη προσπάθεια ακόμη».

Για την ήττα που ήρθε μετά από πολλές ισοπαλίες: «Σε κάποια παιχνίδια θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο με βάση την εικόνα και τις ευκαιρίες ακόμη και σήμερα. 'Ετσι είναι το ποδόσφαιρο αλλά πιστεύω πώς στο τέλος η ομάδα μας θα είναι εκεί που πρέπει»/
passports.gr

Παράθεση
Μπράτσος: «Συγχαρητήρια σε όλους για την είσοδο στα play off»
Ο προπονητής του Βόλου Κώστας Μπράτσος παραδέχτηκε πώς ο ΠΑΣ ήταν η ομάδα που είχε την κατοχή, αλλά η ομάδα του εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που είχε και πέτυχε το γκολ.

Αναλυτικά:

«Ο Βόλος ποτέ δεν πηγαίνει για την ισοπαλία, πάντα πάμε στα παιχνίδια να κερδίζουμε, αυτός είναι ο στόχος μας. Κάποιες φορές ο αντίπαλος είναι καλύτερος και αναγκαστικά πρέπει να αντιδράσουμε αμυντικά. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερος ο αντίπαλος στο δεύτερο ισορροπήσαμε και στην ευκαιρία που μας δόθηκε σκοράραμε. Έτσι γίνεται όταν έχει ο αντίπαλος την κατοχή και εσύ προσπαθείς να εκμεταλλευτείς στιγμές αυτό μας έτυχε σήμερα. Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, στον οργανισμό του Βόλου για την είσοδο στα play off και θέλω να μείνω εδώ σας παρακαλώ λόγω του τραγικού δυστυχήματος. Η ψυχή μου ακόμη κλαίει όπως πιστεύω και όλου του λαού και προς σεβασμό και συλλυπητήρια θέλω να μείνω εδώ».
passports.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Τρι 07 Μάρ 2023 15:39 »
Παράθεση
Αλέξανδρος Λώλης: «Ο Βόλος ήρθε για να χαλάσει το παιχνίδι μας, όχι για να νικήσει»
Ο Αλέξανδρος Λώλης που πέρασε ως αλλαγή στο σημερινό παιχνίδι με τον Βόλο δήλωσε μετά το ματς στην κάμερα της NOVA ότι η ομάδα δεν άξιζε την ήττα σήμερα και ότι ο Βόλος δεν ήρθε να νικήσει, αλλά να χαλάσει το παιχνίδι του ΠΑΣ και ό,τι πάρει.

«Τα συλλυπητήριά μου στις οικογένειες των θυμάτων στα Τέμπη. Αυτό είναι που έχει σημασία και μετράει περισσότερο απ’ όλα. Ήταν ένα τραγικό συμβάν που δεν πρέπει να ξανασυμβεί. Ήταν κάτι που μας ακούμπησε όλους και η σκέψη όλων ήταν σ’ αυτούς που χάθηκαν».

Για το αν έπρεπε να πάρει κάτι από το σημερινό παιχνίδι ο ΠΑΣ Γιάννινα: «Θεωρώ ότι θα μπορούσαμε σίγουρα να πάρουμε κάτι παραπάνω. Θα έλεγα ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι, η ομάδα στάθηκε καλά, είμαστε άτυχοι 100% στο γκολ που δεχτήκαμε, γιατί στεκόμασταν καλά αμυντικά. Ο αντίπαλος δεν ήρθε να κερδίσει απ’ ό,τι φάνηκε στην εικόνα του, ήρθε να χαλάσει το παιχνίδι μας, να βγει στις αντεπιθέσεις και ό,τι πάρει. Μόνο στη φάση του γκολ θα μπορούσαμε να το χειριστούμε καλύτερα, γιατί ήμασταν καλά αμυντικά. Επιθετικά ήμασταν πολύ καλοί, άλλες φάσεις τις τελειώσαμε, άλλες όχι, είχαμε τις προϋποθέσεις να απειλήσουμε κι άλλο και να πάρουμε ένα εύκολο τρίποντο. Τέτοια ματς έπρεπε να τα καθαρίζουμε».

Για το πώς βλέπει τη συνέχεια: «Το μόνο που μας προβληματίζει είναι η ήττα γιατί ξέρω ότι η ομάδα θα σταθεί καλά στα επόμενα ματς. Δεν πτοούμαστε, μας πειράζει βέβαια η ήττα, αλλά από αύριο ξεκινάμε να σκεφτόμαστε τον Άρη και μετά τα πλέι άουτ. Εκεί θα παίξουμε πολλά ντέρμπι, αλλά η ομάδα θα δείξει ότι μπορεί να σταθεί άνετα στην κατηγορία».
super-fm.gr

Παράθεση
Παναγιώτης Τζίμας: «Χάσαμε μία στιγμή τη συγκέντρωσή μας»
Η χαμένη συγκέντρωση για μία στιγμή ήταν αρκετή σύμφωνα με τον Παναγιώτη Τζίμα για να δεχτεί το γκολ ο ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο ο νεαρός μεσοεπιθετικός θεωρεί ότι η ομάδα του δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες να πάρει τη νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για την υπεροχή στο ματς με τον Βόλο, αλλά και την αναπάντεχη ήττα όπως εξελίχτηκε το ματς: «Πιστεύω ότι παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ειδικά στο α’ ημίχρονο είχαμε τις ευκαιρίες, αλλά και στο δεύτερο. Αυτό το λεπτό που φάγαμε το γκολ ήμασταν χωρίς συγκέντρωση και στη μεγάλη κατηγορία για λίγο αν χάσεις τη συγκέντρωσή σου δέχεσαι γκολ.

Νομίζω ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα δούμε τι λάθη κάναμε, θα το δουλέψουμε και θα πάμε στο ματς με τον Άρη».

Για τις πολλές ισοπαλίες και τα 8 ματς χωρίς νίκη: «Αν δεν μπορείς να κερδίσεις, τουλάχιστον μη χάνεις. Πιστεύω ότι αυτός ο ένας βαθμός θα είναι κρίσιμος στα πλέι άουτ. Με δουλειά και κάτω το κεφάλι θα έρθει και η νίκη».

Τέλος ανέφερε για το δυστύχημα στα Τέμπη: «Να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στις οικογένειες των θυμάτων, η σκέψη μας είναι κοντά τους και να μην ξαναγίνει ποτέ κάτι τέτοιο».
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Τρι 07 Μάρ 2023 15:43 »
Παράθεση
Τάχατος: «Στόχος του Βόλου η Ευρώπη, ταλεντάρα ο Κωνσταντέλιας»
Ο Τάχατος μίλησε για τον Βόλο των play offs, όπως και τους Κωνσταντέλια, Τζίμα που ξέρει από τον ΠΑΟΚ.
Το πρώτο του γκολ στη μεγάλη κατηγορία σημείωσε πρόσφατα ο Τάχατος και έτσι ο Βόλος κέρδισε στα Ιωάννινα με 1-0. Ο νεαρός μπακ που παίζει στην ομάδα προερχόμενος από τον ΠΑΟΚ μίλησε στο Metropolis.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για το νικητήριο τέρμα που πέτυχε ο ίδιος στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Πέτυχα ένα πολύ ωραίο γκολ. Πίστεψα από την αρχή της φάσης ότι η μπάλα θα φτάσει στα δίχτυα. Μόλις ήρθε η μπάλα στο κεφάλι μου ήμουν σίγουρος ότι θα σκοράρω. Χάρηκαν πολύ οι δικοί μου αλλά και εγώ, γιατί ήταν ένα γκολ ψυχολογίας για μένα».

Για τους στόχους του Βόλου: «Εδώ που φτάσαμε ο στόχος μας είναι η Ευρώπη. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι με όσα έχουμε πετύχει ως τώρα»

Για την αναμέτρηση του Βόλου με τον ΠΑΟΚ, την πρώην του ομάδα: «Εύχομαι τα καλύτερα στον ΠΑΟΚ. Τώρα θα τους αντιμετωπίσουμε. Το παιχνίδι θα είναι ιδιαίτερο για μένα. Ήμουν 12χρόνια στις ακαδημίες δεν είναι και λίγα, Ήταν δύσκολη η αρχή όταν έφυγα από τον ΠΑΟΚ, όμως τώρα έχω βρει τα πατήματά μου»

Για τον Κωνσταντέλια και τον Τζίμα: «Για τον Γιάννη τι να πω. Το παιδί είναι ταλεντάρα, βλέπουμε όλοι τι κάνει μέσα στο γήπεδο. Τον Τζίμα δεν τον πρόλαβα αλλά του εύχομαι και αυτού τα καλύτερα».
gazzetta.gr